ArcSoft TotalMedia Theatre SimHD-vel, vagy hogyan lehet normál DVD-t nézni Full HD felbontásban - video bemutató

Szia barátok, ez a bemutató lesz felfedezni egy nagyon érdekes játékos jön ArcSoft TotalMedia Theatre, úgy csinálni a dolgokat, hogy a többi játékos nem tud.
A TotalMedia Theatre legérdekesebb funkciója a SimHD. Ez egy olyan plugin, amely segít DVD-k és MPEG 2 fájlok sokkal nagyobb felbontással, 1920x1080-ig történő nézésében, ez egy csodálatos dolog, ha Úgy gondoljuk, hogy általában az emberek idővel összegyűjtötték a DVD-gyűjteményeket, fizettek érte, nagy összegeket költöttek ezekre a DVD-kre, amelyek SD (normál felbontású) felbontásúak.
Most, hogy a HD-Ready LCD vagy a Full HD a divat, az emberek észrevették, hogy a kedvenc DVD Uriu nem lát olyan jól a nagy felbontású TV-k. SimHD technológia jött egy rendkívül kedvező a felhasználók számára, amely lehetővé teszi számukra, hogy élvezze, és gyűjteménye DVD-k, de a televíziók és az új és erős, talán túl erős a meglévő jelkábel ezen a ponton.
Egy másik érdekes lehetőség, amely TotalMedia Theatre képes gyorsítani nehéz tartalomhoz (HD) videó kártya párhuzamos feldolgozási technológia, az Nvidia Cuda és az ATI Stream, az AMD, hogy néhány, a súlyt le processzor és a videokártya és a split, köztudott, hogy a video kártya nagyon hatékony végrehajtásában az ismétlődő feladatokat.
Rájöttem, ez, ha vásárolnak egy játékos Netbook Asus EeePC 1201 N, annak ellenére, hogy van egy Intel Atom kétmagos hyper threading a 330 (4 szálak Task Manager), egy Nvidia ION platform nem volt képes optimális tartalmat lejátszás HD filmeket AVI formátumban kisebb felbontással, Intel Atom processzor jól 330, de a H264 és nagyobb felbontású, mint a normál, a beragadt. Mentem vadászni a játékosok, hidd el próbáltam sok, végül megállt az ArcSoft TotalMedia Theatre, ő nagyon jól, bármilyen formátumban, mert ez használ hardveres gyorsítást a videó kártya mellett 2 MPEG fájlok minőség digitálisan továbbfejlesztett SimHD technika, amit a fent említett.
Elégedett vagyok ezzel a lejátszóval, és azt ajánlom, hogy túl melegen.
FIGYELEM
Mivel a capture szoftver futtatásához a bemutató DVD kép nem jelenik meg, akkor csinál nekem egy kínos testtartás (képtelenségeket beszél ott), remélem, nem csúfoltak, könyörülj egy szegény termelő tutorials!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (69)

    • Cool prgram, ez nagyon jó. Pon, hogy honnan tudom, és monitoru a TV-ben?  

      Írja be a fekete szegély jobb felső sarkában található keresőmezőbe: "Hogyan lehet képeket és filmeket megtekinteni a számítógépről a TV-n" vagy "ATI Radeon HD 4830 videokártya egy fórum kincse jó áron", és írja be ide: beszélt arról, amit akarsz.

  • Nézem ezt a programot beállításával egy pár percig. Hogyan adhatok hozzá egy felirat szokásos (srt, sub), hogy a rendszeres filmet avi?

    • Nézem ezt a programot beállításával egy pár percig. Hogyan adhatok hozzá egy felirat szokásos (srt, sub), hogy a rendszeres filmet avi?  

      A drag and drop hallottad?

    • hello! Dausa mikor telepíteni a program azt mutatja, "Hiba írásban az ideiglenes helyre."  

      Voltál óvatos bemutató, megbeszéltük, hogyan kell elindítani a futtatható, hogy nem probléma.
      Nézd meg alaposan a tutorial.

    • Nem megy minden film mkv felbontás × 1920 1080!  

      Biztos benne, hogy telepítette videó illesztőprogramokat? biztos, hogy a legújabb videokártya-illesztőprogram telepítve van?

    • Úgy tűnik, hogy nem támogatja a feliratok mindig ... (sub, srt, txt). Lehet használni, mint valami külső ... VobSub.  

      Ez a játékos a játékos, hogy játszunk-aza eredeti filmek, eredeti DVD-ket nem a kalózkodás nyomozó, ezek Ripp oldalakon.

      • Ez a játékos a játékos, hogy játszunk-aza eredeti filmek, eredeti DVD-ket nem a kalózkodás nyomozó, ezek Ripp oldalakon.  

        Láttam. De nem tudom, hány román vásárol eredeti DVD-t ... A bonyolult és összetett programok miatt az az, hogy nem kínálnak olyan alapvető funkciókat, mint a feliratok. De kérlek, ezt a programot egy amerikai cég készítette ... és mivel a legtöbb film amerikai, valószínűleg úgy vélték, hogy nem szabad támogatniuk a külső feliratokat.

        • Láttam. De én nem tudom, hogy sok román vásárolni az eredeti DVD-t ... Mi zavar engem ezek a programok bonyolult és híres nem kínálnak az alapvető funkciók, mint a feliratok. De mindegy, ez a program által egy amerikai cég ... és mint a legtöbb ember amerikai film valószínűleg szükségét érezte, hogy támogatást nyújtson a külső feliratot.  


          Ahhoz nem kell nézni AVI filmeket a játékos, az nagyon jól működik bármilyen lejátszó.
          Említette DVD vagy HD DVD.
          A DVD-t, akkor soha nem BSplayer követni, ahogy a TotalMedia Theatre vagy PowerDVD.
          Ez egy minőségi játékos AVI fájlok tonna játékos a piacon, akkor is van egy csomó oktató velük.

  • sal. néztem az oktatóprogramot az ArkSoft TotalMedia Theatre-vel a SimHD-vel, letöltöttem, de nem tudom telepíteni. Nem engedi, hogy adminisztrátorként vagy más felhasználói fiókkal nyissam meg .....

  • Nagy tisztelettel köszönöm srácok. Követtem az oktatóprogramot, és azt hiszem, hogy ez nagyon jó megoldás, de most egy másik ok miatt írok neked. Ma, amikor kinyitottam a számítógépet, hihetetlen probléma merült fel, és talán tudsz segíteni nekem, mert már kipróbálásom óta lélegzem. A jobb egérgombbal kattintva a jégmenü opciói az egér behelyezése nélkül járnak: Megpróbálom megnyitni egy alkalmazást, de annak ikonja valami mást nyit meg nekem. mondani, ha kinyitom a kmpleyer-t, megnyílik az internet. ez történik az asztalon lévő összes ikonnal, de egyikük sem felel meg a megfelelő alkalmazásnak, különféle megoldásokat próbáltam, de ... A fájlprogramban az összes telepített program már nincs mappájában, vagy fordítva, és soha nem találkoztak ilyen hülye problémával ! ha tudsz segíteni nekem, köszönöm előre, mert még mindig nem akarom az utolsó megoldást igénybe venni, továbbra is jó vagyok, még mindig hiányzik a megemlítése arról, hogy telepítve van egy sp3, és elvégeztem egy víruskeresést is, amely semmit nem talált

    • Köszöntöm nagy tisztelettel srácok. Követtem a bemutató, és szerintem ez egy jó megoldás, de írok most más okból. Ma, amikor kinyitottam a pc elütöttem egy hihetetlen probléma, és talán tud segíteni, mint én, mert én meg trnspirat. Amikor jobb egérgombbal a menü a lehetőségeket ICEP járni anélkül, hogy az egér rá megpróbál létrehozni egy ikont egy alkalmazás, de nyitott valami mást. dica megnyitni kmpleyer ha kinyitom interneten. Ez történik az asztalon cipel icunitele, de egyik sem felel meg a kérelem, hogy megpróbáltam a különböző megoldások, de ... A program file összes telepített program már nem azok foldarele és vagy megfordítják, és ők nicidata találkozott egy ilyen hülye kérdés! E tud segíteni nekem, köszönöm előre, mert én még mindig szeretné használni a végső, hogy amit a legügyesebb hadd említsek meg, hogy hiányzik a sp3 telepítve van, és csináltam egy vírusellenőrzést, amely nem talált semmit  

      Nem tudjuk tudni, hogy kinek a kezéből hagyta a laptopot. Talán valaki tréfa készített rád, és megváltoztatta a futtatható fájlok, mappák útját, csak ezeknek a problémáknak a felvétele érdekében, még nem hallottam, hogy van még egy vírus, hogy megsértse azt, amiről beszél. Úgy gondolom, hogy továbbra is megoldja az Ön számára a Windows újratelepítését ...

  • Pt. bemutató 10. osztály, de a játékos számára ...! Ez a véleményem, és nem akarok senkit idegesíteni, különösen az oktató oktatóját, akit nagy tisztelettel tiszteletek.

  • Hello barátok! Mint sokan itt, letöltöttem ezt a lejátszót, hogy kipróbáljam, de a telepítéskor nincs rá a "futtatás rendszergazdaként" lehetőségre. Segíthet valaki bármilyen információval? Megemlítem, hogy telepítve van a Windows XP SP2

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.