Malware az Android Market, így segítve őket felkutatni és megszüntetni - video bemutató

Malware az Android Market, így segítve őket felkutatni és megszüntetni - video bemutató
4 (8) 80%

Szia barátok, a mai bemutató megtudhatja, mit kell csinálni, és mit tehetünk, ha a kártékony alkalmazások felismert rosszindulatú az Android Market. Ezzel a bemutató böngészés közben az Android Market Találtam néhány kártékony alkalmazások, amelyek nem tartoznak a piacon. Ezek a "megjelent" ugyanaz a felhasználó, mint a "Android_market". Itt a lista alkalmazások:
12 Flash Player, Flash Player 12 Beta Raonic 3D játék, GTA Vice City 3D, Google Chrome Mobil verzió, Asphalt Adrenaline 7 3D, Harry Potter Halál ereklyéi
Ne helyezze a alkalmazás!
Honnan tudjuk, hogy az alkalmazás rosszindulatú?
- Neve nagyon nagyképű (hangos), vagy a név egy nagyon híres játék, vagy a nagyon áhított alkalmazások, mint a "Google Chrome Mobile Version" vagy GTA Vice City Aszfalt 7 alkalommal 3D
- Részletek az alkalmazási kopott, és nem töltötte mindenféle információt erről a
- Azok, akik mászni rosszindulatú alkalmazások az Android Market nem kell letiltását, hogy a felhasználók számára, hogy írja meg a véleményét az alkalmazás vagy a hozzászólásod, illetve, hogy a minősítés (szavazás) alkalmazás.
- alkalmazás fejlesztő neve többnyire fiktív vagy félrevezető. Leggyakrabban a nevük fog hasonlítani a törvényes fejlesztő vagy lesz a neve „Android_Market”, hogy hitelessége és úgy tűnik, jogos
Mindannyian sírni, amikor megbotlik mindenféle haszontalan az internetes böngészés. Ha szeretne egy virtuális tér tisztább, kellemesebb, van, hogy vegyenek részt, és nem lehet közömbös, hogy mit találunk körülöttünk. Együtt tudjuk eltávolítani, és tiszta online környezetben.
Nem lehet egy szervezet vagy egy csoport, hogy felügyelje a teljes tevékenységét millió online felhasználóknak. Ezért mindannyiunknak kell felelősségérzetet és vegyen részt egy alapos jelentés, és jogos az emberek, hogy képes kezelni a büntetés a malware.
Könnyen "kiabálni" hangosan nem tudom, melyik oldal rosszindulatú, könnyű átok a helyszínen, hogy megtévesszen minket, és ígérjük, egy dolog, de ez nem old meg semmit. Az oldal nem fog eltűnni, még több lesz megzavarja más felhasználók számára! Nem kell mást tennie, mint hogy meg kell jelenteni a dolgokat, hogy úgy tűnik gyanúsnak, rosszindulatú. Így segítjük magunk és szomszédaink, akkor enyhíti mások pedig ugyanolyan rendetlenség, amikor keres valamit. Ne legyünk tudatlanok, hogy mi vesz körül minket, és tegyünk valamit ha nem tetszik valami, nem csak a kiabálás, káromkodás alkalommal hibáztatni a rossz dolgokat, x és y.
Költözés a miénk, jelentéskészítő alkalmazások lehet másképpen. Írja be ezt a címet a böngésző:
http://www.google.com/support/androidmarket/bin/request.py?contact_type=takedown
Töltse ki a szükséges mezőket, majd kattintson a Küldés gombra. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan mi a teendő, ha megtaláljuk a kártékony alkalmazások, mert nyomon követni, és hogyan tudunk segíteni, hogy távolítsa el őket az interneten.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Andrew - mondta

  Adrian üdvözlő a tutorial!
  Nustiu ahogy történt, de most megyek, az Android böngésző nem találja minden 2 alkalmazásokat. (Én nem smartphone)

 2. Ionut - mondta

  Az én piacon nincs két alkalmazás a flash player. Reagál olyan gyorsan emberek a Google?

 3. d elégedett etutorial.cum találja bemutató elmagyarázza, hogyan kell telepíteni az alkalmazást, amely utánozza a Android telefon a Windows? köszönöm

 4. AdrianGudus - mondta

  Alin:
  d elégedett etutorial.cum találja bemutató elmagyarázza, hogyan kell telepíteni az alkalmazást, amely utánozza a Android telefon a Windows? köszönöm

  Írd fel a keresési mezőbe a jobb oldalon fekete él: Hogyan futtatható bármely változata Android asztalon, akkor adja meg, és megtalálja a tutorial. Ne utánozza, hanem versenyez a helyes kifejezés, amely összeilleszti Android app vagy android emulátor windows

 5. Laurentu - mondta

  zine és új alkalmazás nevét, sheruiesti android windows .... plz

 6. LiviuFlorin - mondta

  Ezek az alkalmazások nem a Google tette a dolgát, azt kivonják a piacról.

 7. Balestu - mondta

  hello ... nem kapcsolódik a bemutató, de kérlek mondd "Örülök, hogy nekem egy program, amely segít megtalálni a vezetők
  Koszonom

 8. Oktav - mondta

  Ezek az alkalmazások már ott

 9. Oktav - mondta

  😉

 10. pillangó - mondta

  Az ötlet egy bemutató lesz a feladat gyilkos, hogy magyarázza-e vagy sem, hogy szükség van, hogy láttam, hogy sokan, akik FFF felhasználását, valamint láttam sok hárítás ff, akik azt mondják, hogy nem használja sok ember úgy gondolja, hogy ez a kétségei ilyen alkalmazás egyik azt mondják, hogy jól jönne egy tutorial ezen.

 11. LucYan03 - mondta

  Van egy nagy problema..am telepített tel. Android 2.3.7 - cián Mod 7.1.0 és minden jól ment ... de a probléma az, hogy wifi nem működik ... akkor aktiválja deaktiválja csak

 12. ionutz - mondta

  Hasznos bemutató, és én azt jelenteni kell a rosszindulatú alkalmazásokat, de nem ad nekik a piacon, úgy véljük, hogy a piac és az ilyen rosszindulatú alkalmazásokat. Ha mindent sikerült azt mondta, szerette volna tudni, hogy mit android alkalmazás, hogy az asztalon a telefonról a számítógépre, nagyon köszönöm.

 13. TurocK - mondta

  Helyesbítés a videotutorial:

  Így írhatsz közvetlenül a telefonra (a piac), és tegye a felülvizsgálat értékelése, hogy egy alkalmazást, akkor, mint az alkalmazás, hogy ez már a telefonra telepített.
  Vegyünk találomra egy app, hogy nincs telepítve a telefont, és nem lesz képes, hogy szavazzanak rá (Rading), és írjon egy véleményt. Ez azért van, mert az alkalmazás nincs telepítve a telefonra, látod mister szerző / fejlesztő rosszindulatú.

  Kell, hogy a nézők mozogni hiba.

  PS: Nem azt mondom, hogy ez a két benyújtott kérelmeket nem rosszindulatú. Nem félreérthető

 14. Costi - mondta

  Köszöntelek benneteket, akkor nagy segítség számunkra, de ha a bemutató a Windows 7 maneger tökéletes lenne

 15. DoubleG - mondta

  Én első teszt alkalmazásokat, hogy telepített VirtualBox Android képen ... Találtam egy pár "csaló" ... furcsa nincs telepítve a számítógépre víruskereső fürkésző alkalmazásokat. Apk telefon? Azért mondom ezt, mert én letöltött egy app Fack és ... StrongDC víruskereső mondtam, hogy minden rendben ... (tesztelt AVG és BitDefender Antivirus Pro 2012 2011!)! Egy másik érdekes dolog ... AVG alkalmazás az Android (ami az Android Market és ez rendben van!) azt mondja, hogy az app "szándékosan rossz" rossz ... mi a fasz!?!

 16. Augustin - mondta

  Jó. Nem találja, malware alkalmazás az Android Market. Pont 2 nem látja videotutorialele az android, ha azt mondom, telepíteni a flash player nem támogatja. A telefon samsung galaxy gt-i5500.Va szíves mondja meg, mi a baj.

 17. Mi lenne, ha lopott bizalmas adatokat. Kérjük, ne hagyja figyelmen kívül ezt az üzenetet, és nézd meg a Linc, ahol talál fontos információkat. Cristi .... láncszem távoli-admin ..... vár választ, hogy ez a bemutató, és ha azt akarom tudni, hogy mikor. Köszönöm.

 18. Ahogy mondta bemutató KIADÓ össze, hogy valamit az online környezet CLEANER!

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.