Az Apply Hidroelectrica fizetés nélkül indult – az iHidro hogyan fizeti a számláit?

Az Apply Hidroelectrica fizetés nélkül indult

Mi az Apply Hidroelectrica bemutató videója, amelyet fizetés nélkül indítottak el?

Ebben az oktatóvideóban „A Hidroelectrica alkalmazása fizetés nélkül elindult” bemutatom a hidroelectrica iHidro alkalmazását. Egy jelentkezés, amire sokan vártak, tekintettel arra, hogy a Hidroelectrica az elmúlt évben nagy számú előfizetőt gyűjtött össze.

Az iHidro-t Hidroelectrica alkalmazásnak hívják, és egy kicsit gyenge a funkciókban

Az előfizetők nagy elvárásokat támasztottak ezzel az alkalmazással szemben, mivel a Hidroelectrica rendszerrel rendelkezett a legrosszabb számlafogadási és fizetési rendszerrel.

Még az alkalmazás elindításával sem oldódnak meg 100%-ban a problémák

Igaz, most már az alkalmazásban láthatjuk a számlákat és elküldhetjük az indexet, de a fizetés továbbra is a régi stílusban történik.

Az alkalmazáson belüli számlafizetési lehetőség hiányzik

Feltettem egy kérdést a Hidroelectricának, és megnyugtató választ kaptam. A fizetési modul bevezetésre kerül, de pontos dátumot nem tudunk.

Addig is az előfizetők az eddigiek szerint fizetnek, a banki alkalmazásokkal a vonalkód beolvasásával, a banki alkalmazásokban sablonok készítésével vagy csoportos beszedési megbízással, illetve a fizető automatáknál.

Milyen lehetőségei vannak az iHidro alkalmazásnak?

Bár azt a benyomást keltené, hogy sok mindent meg tud csinálni, valójában sok dolgot nem tehet meg ebben az alkalmazásban.

Lehetőségek az iHidro alkalmazásban:

  1. A Kezdőlap lapon megjelenik az utolsó számla, egy hivatkozás a fogyasztási grafikonra és egy hivatkozás az index elküldésére
  2. A Számlázás lapon megtekintheti az aktuális számla- és fizetési előzményeket
  3. A Használat lapon található az indexelőzmények és a havi fogyasztási grafikon
  4. A Továbbiak alatt fiókbeállítások, szolgáltatások, kapcsolattartó rész és alkalmazásbeállítások találhatók. A Szolgáltatásokban elérhetők a szállítóváltási űrlapok, a fogyasztási hely biztosítására vonatkozó szerződések, a szerződés jogosultjának cseréjére vonatkozó nyomtatványok, valamint a termelőfogyasztók (nap- vagy szélpanellel termelő és energiát eladni kívánó) adásvételi szerződés űrlapja.

iHidro – egy fiatal alkalmazás, amely reményeink szerint a lehető leggyorsabban beérik, mivel csak magunkat szeretnénk digitalizálni

töltse le az iHidro alkalmazást:

Az Android

IOS rendszeren

iHidro webes alkalmazás (ha hibái vannak a Play Áruházból vagy az alkalmazásboltból származó alkalmazással)

…lásd az oktatóvideót

Oktatóanyagok, mint:

Hozzon létre virtuális kártyát kétes fizetésekhez
Törölje bankkártyáját Netflix-fiókjából
Pénzfelvétel kártya nélkül az ATM-ből
Saját Wallet Emag vásárlás pénz nélkül

Oktatóvideó – Az Apply Hidroelectrica fizetés nélkül elindult




Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (5)

  • soha többé ne készítsen ilyen oktatóvideókat útválasztókról, PC-kről, operációs rendszerekről vagy sok másról.
    Most az alkalmazásokról szóló oktatóanyagokkal foglalkozik "hogyan szerkeszthetsz egy fekete pontot a fényképeken" "hogyan telepítsd az x alkalmazást az okostelefonodra" "hogyan tölts le egy dalt a youtube-ról" "hogyan vásárolj az eMag-ról", így a lista folytatható. ilyen érdekes oktatóanyagokkal

    Bravo videotutorial.ro, Ön semmit sem fejlődött ennyi év alatt

  • Számomra akkor volt értelme a pályázatnak, ha közvetlenül ki tudtam fizetni a számlákat anélkül, hogy fizettem volna a 3 lejes jutalékot, amit most fizetnem kell bármilyen fizetési módért... (két fogyasztási tételért évi 72 lej jutalékot kell fizetnem...) igazi zsebrablás)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.