Hívásokat és üzeneteket anélkül GSM vagy WiFi, vagy iskolai katasztrófa

Hívásokat és üzeneteket anélkül GSM vagy WiFi

Mint tudod, hogy a két telefon, hogy kapcsolatba, szükségünk van egy mobilhálózatot vagy WiFi internet-kapcsolat. De mi van, ha egy természeti katasztrófa, amikor a mobil hálózatok és az internet már nem létezik? Vagy talán azt akarjuk, hogy kommunikálni telefonok közvetlenül csatlakoztatható az iskola.
Szerencsére P2P kommunikációs megoldások, azaz a telefonok között, anélkül, mobilhálózaton keresztül (2G, 3G, 4G) vagy az interneten. A megoldás a Wi-Fi Direct, amely összeköti telefonok egymásra. Az egyetlen hátránya lenne hatósugár, amely függ a hálózati adó és a vevő mobil (kb 100m).
Azonban a távolság nem zavar minket, ha azt akarjuk, hogy a kapcsolatot használja egy kis területen, mint az iskolában, a munkahelyen, egy olyan helyen, érinti földrengés, árvíz, stb

Hogyan lehet közvetlenül kommunikálni telefonok?

Csatlakozási mód áll olyan alkalmazást használ, amely használni fogja a Wi-Fi Direct, vagy Wi-Fi hálózaton megléte (ha nagyobb is lehet).

Amire szükségünk?

1. Wi-Fi Direct körülbelül minden Android telefon
2. app Ingyenes Wi-Fi Talkie (Play Áruház)

Hogyan lehet csatlakozni?

1. Először csatlakoztassa a telefonokat a Wi-Fi Direct (lásd a tutorial). Hogy megszüntesse az esetleges kellemetlenségekért, mindenekelőtt azt le a Wi-Fi hálózatokat.
2. Miután csatlakoztatott mobiltelefonok a Wi-Fi Direct, akkor nyissa meg az alkalmazást a mobilok és akkor automatikusan látni, hogy az ugyanazon a hálózaton.
3. Az alkalmazás megy keresztül Wi-Fi hálózathoz, feltéve, hogy a két telefon is csatlakoztatható ugyanazon router.

Mi vár ránk?

Ha a jövőt nézzük, látni fogjuk, hogy a wifi lefedettség területe megnő a 802.11 AY szabvány bevezetésével, 60 Ghz frekvenciával, amely eléri az 500m - 1Km-t, sávszélessége 20-40 Gbps.
Most van a mobil technológia LTE DirectAmely lehetővé teszi számunkra, hogy csatlakoztassa a telefonokat együtt nagy távolságokra, de sajnos ez a fajta irritált technológiai szolgáltatók, akik látják, milyen bizonytalan, ami demokratikusabbá kapcsolatokat.

Mit csinál Talkie ingyenes Wi-Fi-vel?

Ez az alkalmazás lehetővé teszi számunkra, hogy hívja, hogy üdvözölték, hogy üzenetek küldésére / fogadására és küldésére / fogadására fájlokat telefonok, amelyek kapcsolódnak, vagy a telefonok az azonos wifi hálózat, amihez kapcsolódnak. Pontosan egy teljeskörű szolgáltatást nyújtó kommunikáció, de anélkül, hogy a GSM vagy internet szolgáltató.
Mert a fájlok gyors átvitelét két telefon között a Wi-Fi Direct, mi Érdekes bemutató mobiltelefon-átadása, és más, hasonlóan érdekes bemutató, transzfer Wi-Fi Direct a PC és a telefon.

Mi tudjuk használni ingyenes Wi-Fi-talkie?

1. Az iskolában (gyermekeknek)
2. Azokon a területeken, földrengés / árvíz
3. Azokon a területeken, ahol nincs kommunikációs hálózat

Hogyan tehetjük a hálózat jobb takarást Wi-Fi ingyenes Talkie?

Mi lehet építeni egy Wi-Fi hálózat több hozzáférési pontok és a központi router (egy DHCP szerver). Ez a hálózat skála, mint szeretnénk. Ez lehet egy olyan hálózati telepítés / eltávolítás gyors, amelyek esetén kerülhet sor a természeti katasztrófa sújtotta területen, ahol mindenki tud csatlakozni, és kommunikálni egymással és a hatóságokkal.
Ha Ön szenvedélyes ilyen gerilla kommunikációs módszerek, ajánlja és Push To Talk útmutató, egyfajta internetes Talkie Walkie.

Hívások és üzenetek, GSM vagy wifi nélkül - Video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Coco Moll - mondta

  Érdekes, azt gyanítom, hogy lenne teljesen működőképes, és a két jármű mozgásban, azzal a feltétellel, hogy ne hagyja ki túl sokat. Érdekes módon roaming nélküli járművek rádióállomás

 2. KarbonH2O - mondta

  A jobb alternatíva Serval Mesh. Ott Android app. Úgy működik az elvet, de könnyebb beállítani. A honlapjukon talál egy listát a természeti katasztrófák, ahol felajánlották támogatásukat.
  Az ilyen projektek mindig szívesen látjuk.
  Jó a cikk, én nem így gondolta kombináció!

 3. jó ötlet, így képes kommunikálni az iskolában, vagy bárhol, ahol nem jó jel, ha az ember egész xe akcióban. és igen, én az egyik szeretnék csinálni, és hogy a bemutató.

  • Karolin - mondta

   Caline és jön a klingon nyelven itt. Mi megérteni abból, amit írt: jó jel vagy a jel rendesen jó vagy jobb. Ismerje román nyelv pal

   • "Caline és te jössz a klingon nyelveddel ... Tanulj románul, barátom ..."
    … Tu vi….
    Azt hiszem, többet tanulni, és akkor !!!

  • Karolin - mondta

   Nem is beszélve az általad írt 2 szó hibájáról. "Hatótávolság". Látja, hogy elfelejtette használni a "of" szót a 2 szó között

   • Calin - mondta

    Lehet vadca gyerek meg nem kell másik állást. veziti sf jobb az oldalakon. és nem mindig hasznos cv megjegyzést oftopic csodabogár. e utoljára fel van véve. megteheti a román profu, amíg meg nem. és így ki tudja javítani őket. és jobban tisztelik mások munkáját, és nem lehet megjegyzést comment

    • Karolin - mondta

     Van minden tekintetben a mi Adrian Cristi és letett egy hosszú oktató. Figyelte őket, mert megjelentek. De őszintén meg észrevételeit sokkal érdekesebb, mint a konzultáció. Meggyőződésem, hogy együtt én és mások nevetnek meg észrevételeit. Még egy VIDEOTUTORIAL akkor számíthat arra, hogy hallja meg, és a beszélgetés.

 4. Hi Cris egy ideig én szembe egy problema.O SENIOR akarja használni a telefon android. A probléma az, hogy azt lenyomva a Home gombot többször a hívás közben, és azt hitte, hogy zárt. Ez növelte a számlát. Gondolod, hogy van-e megoldás erre a problémára.
  A telefon Vodafone Smart Android változat 4 és 4.2.2.

  • Adrian Gudus - mondta

   Lépjen a Telefonbeállítások oldalra, és keresse meg és ellenőrizze a „Hívás befejezése” opciót

 5. Cristi, adjon Isten jó egészséget! Nagyon köszönöm a fáradságot és a munkát… évek óta nézem a videotutorial.ro-t, és még mindig sok mindent felfedezek .... A dolgokat világosan és objektíven magyarázzák… Köszönöm neked és a csapatnak! Alin.

 6. Mata Horia - mondta

  Hogyan egyezik a címben szereplő „GSM vagy wifi nélkül” „Amire szükségünk van: Wi-Fi Talkie Free alkalmazás” és „A Wi-Fi-nél szinte bármilyen telefon van”? Mint a Hamlet-ben: "Lenni vagy nem lenni"!

  • Adrian Gudus - mondta

   Amikor a „WiFi nélkül” megemlítik (amint azt az oktatóanyag elmagyarázza), az arra a tényre utal, hogy nincsenek közvetítői, nem kell csatlakoznia GSM vagy WiFi hálózathoz.
   Hogy a különbség a WiFi hálózat és WiFi modul segítségével a telefon.
   WiFi modul van ez egyébként a telefonra, készen áll a használatra. Kapcsolódás a WiFi hálózathoz magában WiFi modul az eszköz, van egy WiFi hálózathoz csatlakozik az internethez, tudva ezt a jelszót, hogy jelentkezzen be, adja meg a jelszót, hogy a hálózathoz csatlakozni, és csatlakoztassa

 7. pop Vasile - mondta

  Cristi, míg egy új bemutató rendetlenség ???

 8. Hello.

  Elnézést off-topic.
  Kérdésem van. Ha megrendelem az oneplus3-at az USA-ban, és valaki hozza nekem, akkor kompatibilis lesz-e a romániai telefonkártyákkal, 3g, 4g vagy .., voda ... stb? Vagy inkább van más különbség az áron kívül, ha az államokból hozom, vagy a helyszínről rendelem Európának?

  Köszönjük!

  • Vigyázzon, mit rendel Amerikából (telefonok), különösen… Először is, hogy kompatibilis legyen a GSM technológiával ... (A GSM (Globális Mobil Kommunikációs Rendszer) az Európai Telekommunikációs Szabványügyi Intézet által kifejlesztett szabvány ... , CDMA, ha nem tévedek ... ne pazarolja a pénzét, jobb, ha Európából rendel.

 9. Andrew - mondta

  Valami más és érdekes. Ilyen helyzetekben azonban nem árt, ha kéznél van néhány adó- és vevőállomás. Ezek megtesznek néhány km-t, míg a telefonok wifi hatótávolsága szerintem nem haladhatja meg a 100-150 m-t a lehető legjobb esetben.

 10. Andrei - mondta

  CER egy kis segítség, szeretnék egy övtáska tudom, hogy egy CD-t CEVA esternal HDD, DV STB A LINC PLEASE.

  • leon - mondta

   @andrei. Nem írni nagybetűvel. Az interneten, írja nagy betűkkel jelent: egy kiáltás; üvölteni.

 11. Mihnea - mondta

  Kérem, segítsen nekem néhány tanácsot, nem tudom, mit kell vásárolni (játékokhoz) bekezdése:
  1. ASUS Z170-A aljzat LGA1151 Intel Core i7-6700K 4GHz Skylake 8MB
  2. Asus X99 LGA2011-ATX II-DELUXE Intel Core i3 7-6800-Core 3.4K 6GHz
  Nem igazán értem, hogy miért van X99 2 internet jack?!?

  • Marius - mondta

   Hát először confguratie a második alaplap nem támogatja a processzor, amely lga2011. A dugók második esetben megtöri az ember x99.

   • Mihnea - mondta

    Marius
    Nem értelek ... az első konfiguráció LGA1151, a második LGA2-2011 ... az első konfiguráció az említett processzorral van ... a második konfiguráció processzorral rendelkezik ... miről beszélsz ???

 12. Szia Cristi, mondja meg, kérem, hogyan megtudja, pontosan milyen gyakran marad a laptop (számukra fizikailag nem írnak cpuz nem mondom), és ha 2 slot rami amelynek 1 rés foglalt kellemes 2 rami és én egy-egy ingyenes, szükség van a lehető legnagyobb 2 szeretném látni őket (olvastam valahol, CICA), vagy tegye és 4 vagy 8? Én tányér levelet 2Gb 1Rx16 PC3L-12800S -11-12-C3. Dell Inspiron laptop modell 3537. Kérjük, tegyen magának egy kis időt, és válaszoljon nekem, nem tudom, mi a fene vásárolni. Köszönöm.

 13. ViorelR - mondta

  Elnézést, hogy ez a bemutató nem körömbe megjegyzést. Ez ajuata valaki valamilyen tanácsot? Telefonkártya Van egy mappát tartalmazó filmeket, hogyan, hogy egy parancsikont A mappa a telefon? Van-e olyan program?

  • ViorelR - mondta

   Engem jobban érdekelt, és megtaláltam: Nyissa meg az Android Market szolgáltatást, és keressen rá a "File Manager" kifejezésre. Válassza ki a telepíteni kívánt fájlkezelőt. Számos fájlkezelő lehetővé teszi parancsikonok létrehozását a rendszer mappáihoz, filmekhez, képekhez; beleértve az "Astro File Manager", az "OI File Manager" és az "ES File Explorer" programokat.

 14. marinescu77 - mondta

  jó kemény !!! MAESTRE're hangos!

 15. Iulian - mondta

  Egy nagyon jó alkalmazás, de belátható, hogy az alkalmazás nem működik a Wi-Fi ki. Ahogy mondta a bemutató nem vehetik mobilhálózaton vagy Wi-Fi-vel, de el kell kezdeni. Próbáltam ezt két mobil OnePlus One és a Samsung S5 Mini.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.