Minden küldése, gyorsan át fájlokat a telefon és a számítógép segítségével WiFi

Szia barátok, a mai bemutató videót fogjuk látni, hogy milyen gyorsan tud fájlokat a Wi-Fi segítségével küld semmilyen alkalmazás elérhető Windows, Mac és Android.
Minden Küldj egy ingyenes alkalmazás, amely ha telepítve van a számítógépre, és smartphone, lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan át a fájlt a telefon és a számítógép, vagy fordítva.
Úgy döntöttem, hogy ez a bemutató, mint az USB-kábel tart minket csapdába esett egy telefont, ha azt akarjuk, hogy át fájlokat a telefonról a számítógépre, és ez nem csak a mi szeretet, különösen az utóbbi időben egyre inkább több akklimatizálódott a mobilitást. Ha nincs Wi-Fi hálózat otthon, és a telefon csatlakoztatva van különben is, minek egy másik kapcsolat?
Küldjön telepítés során kérni fogja telepíteni Bonjour SDK, ez a keret működtetéséhez szükséges az alkalmazás minden küldés és el kell fogadnia, hogy a telepítést. Ha a telepítés Windows tűzfal engedélyt kér, hogy küldjön kérelmet, természetesen meg kell fizetni.
A telepítés után az alkalmazás fut a tálcán, onnan küld fájlokat bármely kívánt készüléket, feltéve, hogy az volt, hogy csatlakozik egy hálózathoz, és küldjön telepítve.
További részletekért, hívlak benneteket, hogy nézze meg a bemutató videót.
Minden Letöltés Küldés (Windows, Mac, Android)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (53)

  • Sal. Amikor rákattintok az ikonra a trey nem hívja meg, mit tegyek?. Említenem, hogy telepítette a szoftvert, és van egy samsung galaxy ace telefon s5830.Iti köszönöm.

  • Az a személy, meg kell nézni az idősebb partner kétszer ez a bemutató, hogy érti, mit magyarázni a bemutató. Tudom, hogy a legtöbben megérteni, hogy mit magyarázni, de néhány, amelyek nem rendelkeznek az előre nem érti a nagy dolog ez a bemutató.
    Azt hiszem, ez a bemutató legmegfelelőbb AirDroid alkalmazás (2), amely jóval több egyszerű, és számos előnnyel jár.

  • Lehet, hogy majd egy bemutató, hogyan csinál a hálózat között, egy laptop és egy számítógép, ahol tudjuk megosztani nem fér fájlok mappák mások. Ez Sharu a számítógépek 2 legyen az vezetékes vagy vezeték nélküli internet.

  • Érdekes alkalmazás, de azoknak, akik nem rendelkeznek vezeték nélküli számítógéppel, van-e másik módszer? ... Még egy dolog: a fő telefonod az, amit említetted? Az Android melyik verzióját használja?

  • Helló mindenkinek!
    Minden jó és szép, az alkalmazásokat telepítették a telefonra és a számítógépre, de hogyan tudják felismerni egymást!?!?!?!? .... ezt még nem mondtad !!!

  • Üdv újra,
    .... hogyan lehet párosítani Tel. a PC-vel és fordítva!?!?!?!?
    Küldjön a beállítás nincs lehetőség!

  • BogdanSal. Amikor rákattintok az ikonra a trey nem hívja meg, mit tegyek?. Említenem, hogy telepítette a szoftvert, és van egy samsung galaxy ace telefon s5830.Iti köszönöm.

    Talán nem tette lehetővé PC-s alkalmazások eléréséhez a helyi hálózaton.

  • FaqYak: Az a személy, meg kell nézni az idősebb partner kétszer ez a bemutató, hogy érti, mit magyarázni a bemutató. Tudom, hogy a legtöbben megérteni, hogy mit magyarázni, de néhány, amelyek nem rendelkeznek az előre nem érti a nagy dolog ez a bemutató. Azt hiszem, ez a bemutató legmegfelelőbb AirDroid alkalmazás (2), amely jóval több egyszerű, és számos előnnyel jár.

    Biztos vagyok benne, hogy mindenki meg fogja érteni bemutató gondosan, mi az, és hogyan működik a fájlátvitel.
    Természetesen beszélünk a személy, aki soha nem használt PC bizonyára nehéz megérteni.

  • Andrew: Lehet, hogy majd egy bemutató, hogyan csinál a hálózat között, egy laptop és egy számítógép, ahol tudjuk megosztani nem fér fájlok mappák mások. Ez Sharu a számítógépek 2 legyen az vezetékes vagy vezeték nélküli internet.

    Ahhoz, hogy fájlokat két PC-k, akkor is használja ezt az alkalmazást.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.