Android Mini PC Tronsmart MK908, firmware frissítés

Ma megmutatom, hogyan kell csinálni a firmware frissítés Android Mini PC MK908 származó Tronsmart, kibír Android operációs rendszer, amely bekapcsolja a normál TV smart TV.
Frissíteni a firmware-t MK908 van szükségünk:
1. Stick MK908 nincs kábel vagy memóriakártya csatlakoztatható
2. USB-kábellel Android MK908 kibír a csomagot.
3. A csap vagy egy vékony acélhuzal (sajtoló belső)
4. Firmware és illesztőprogramok (lásd alább a szöveg végén)
Kezdődően minden kell telepíteni az USB meghajtó (a legfontosabb), mivel az alkalmazás a NAND flash látni, és képes írni az adatokat ott.
Mert insalarea vezető kell csatlakoztatni az USB-kábelt a számítógéphez, majd ragaszkodni MK908 OTG port (kötelező), míg mi folyamatosan rejtett reset gomb.
A Windows felismeri az új eszközt, de nem lesz képes megtalálni a vezető, akkor kézi telepítésére novemberben (akárcsak a bemutató).
Ha helyesen telepítette az USB illesztőprogramot, akkor a „Found RKAndroid…” üzenetet fogja kapni. A flash alkalmazás indításakor, ha nem telepítette helyesen, a „No Found RKAndroid…” üzenet jelenik meg.
Ha az illesztőprogram telepítése a flash eszköz alján úgy ment, ahogy kellene, akkor a "Found RKAndroid rock usb" üzenet azt jelenti, hogy villogni kezd (pontosan úgy, mint az oktatóprogramban).
FIGYELEM
Update Firmware veszélyes lehet bizonyos helyzetekben: áramkimaradás a gazda számítógép rendszer hiba, szoftver hibák, stb
Videotutorial.ro csapat nem vállal semmilyen felelősséget a problémákat, hogy a felhasználók találkoznak. Ez a leírás csupán tájékoztató jellegűek.
Ha nem kell a frissítést, akkor nem kell csinálni.
Nem ez az egyetlen módszer frissítésére az operációs rendszer Android PC mini botok, vannak más eszközök / módszerek, hogy frissítse a firmware-t. Ha szeretne csinálni és ismertetők találhatóak azok a módszerek, kérje ezt a megjegyzések rovatban.
Letöltés Android egyéni rom 4.2.2 1.5 Finless (Meghajtók)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (67)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.