Földrengés figyelmeztetések a telefont, mielőtt a 30 másodperc

Földrengés figyelmeztetések a telefont, mielőtt a 30 másodperc

Földrengés figyelmeztetések a telefont, mielőtt a 30 másodperc

Földrengések Romániában

Románia egy olyan ország, ahol a földrengés lett volna jó néhány áldozatot és anyagi károkat. Ön itt listáját nagyobb földrengések, hogy észlelték az áldozatok és károk.

Földrengésprognózishoz vagy várakozás.

Az emberektől fogva az emberek gondolkodtak a földrengések előrejelzésének vagy előrejelzésének lehetőségeiről, hogy intézkedéseket lehessen hozni a balesetek és a károk csökkentésére. Az egyetlen "riasztási" módszer, nem pedig előrejelzés, a szeizmikus terület figyelemmel kísérése a problémákkal és a hatóságok vagy a közvélemény figyelmeztetése akkor is, amikor földrengés következik be.
Régóta van egy figyelmeztető rendszer néhány másodperccel a földrengések előtt, de arra használják, hogy bezárják a veszélyes pontokat (atomerőmű, szeizmikus hullám által fenyegetett vízenergia, gázellátás stb.)

Hogyan fejti ki riasztást 30 másodperc ininte földrengés?

Most, hála a modern kommunikáció, a csomagkapcsolt adatátviteli (SMS, hívás, üzenet) is érkezik gyorsabban szeizmikus hullám, amely utazik a hullámok után egy követ dobott a vízbe. Más szóval földrengés lassabb, és tudjuk, hogy időt nyerjek.

Hogyan tudjuk kapnak értesítést 30 másodperccel a földrengés előtt?

Nemzeti Kutatási - Fejlesztési Földfizikai kifejlesztett egy chat-bot Hirdesse a 30 másodpercet, mielőtt éreztük a földrengés.

Földrengés figyelmeztetések a telefont, mielőtt a 30 másodperc történni

Chat bot

Ez a beszélgetés bot kínál mindenféle érdekes funkciók, mint például:
/ Románia - információk a romániai földrengésekről
/ globális - információk a földrengésekről nemzetközi szinten
/ élő - élő képek a vörös hegyről származó szeizmográffal
/ riasztás - itt értesítést kaphat a földrengés előtt
/ Információk - információk és tanácsok földrengés esetén

Hogyan földrengés értesítéseket kapni a telefon?

1. Chat bot működtetett távirat app, ami ingyenes az App Store and Play Store iOS és Android.
2. Telepítse és nyissa meg az alkalmazást, és a keresési Put @alertacutremur_bot majd kattintson az alábbi elemre: „earthquake_bot_alert”
3. Press Start (lent)
4. Válassz / riasztás
5. Továbbá olvassa el és fogadja el a feltételeket
6. Miután elfogadta a feltételeket, meg kell adnunk a telefonszámot és e-mail címét
7. Miután befejeztük a szó, telefonszámok és e-mail, akkor látható 4 csatornák értesítések
8. Válasszon csatornát nagyságát, vagy akkor iratkozz fel az összes csatornát, függetlenül azok nagyságú földrengés kapnak értesítést 30 másodpercig, hogy megtörténjen.

Frissítse aki olvassa, és nem érti, amit olvas.

Az alkalmazás távirat ingyenes.
Bot nem kerül semmibe, ez ingyenes.
Összefoglalva, ez ingyenes, azaz ingyenes.

Azonban feltételek, hogy az üzemeltetők a csomag adat írásához díjat. Ez azt jelenti, hogy a telefon képes nettó költség, de, hogy mindenki megérti, hogy agy. Szeretne nettó fizetés előfizetést, akkor a nettó mobil-előfizetés fizetés szereplő adatok vagy benne adatkártya. Ez egy gróf, aki minden.
A YouTube-on, akik kezdett káromkodni, hogy. Utálja!

Földrengés riasztás a telefonon 30 másodperccel azelőtt, hogy megtörténne - video bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (26)

  • Ha ez éjszakai alvás és ébrenlét 8 élő emelet után kapok a földszinten komplett pat.Aplicatia ez érvényes, ha a pályán, vagy a tengerparton :).

  • Szia, köszönöm. Megmutattad alkalmazás!
    Nekem van egy probléma, miután telepítette és követtem minden lépését az alkalmazást az otthoni képernyőn, amikor a telefon nyitott, a kérelem helyébe a képemet, hogy volt egyfajta screenshot alkalmazás távirat.
    Tud nekem segíteni? Van egy lg g4.
    Köszönjük!

  • És mi az ára ennek az alkalmazásnak? Tudom, hogy a fotonsas emberei létrehoztak egy alkalmazást androidra és IoS-re, de havi előfizetést kellett fizetniük.

    • Az alkalmazás távirat ingyenes.
      Bot nem kerül semmibe.
      Összefoglalva, ez ingyenes.

      Azonban feltételek, hogy az üzemeltetők a csomag adat írásához díjat. Ez azt jelenti, hogy a telefon képes nettó költség, de, hogy mindenki megérti, hogy agy. Szeretne nettó fizetés előfizetést, akkor a nettó mobil-előfizetés fizetés szereplő adatok vagy benne adatkártya. Ez egy gróf, aki minden.
      A YouTube-on, akik kezdett káromkodni, hogy.

      • Azt, hogy mit kell tenni, néhány rosszul képzett, és nem érti a román nyelvet. Pontosan az a fajta ember, akik a saját operációs rendszer román és mégsem érti, mit akar tőle rendszer, így ez a lehetőség, de még így is, minden be az operációs rendszer román.
        Nehéz román, tekintve ezek a tudományos módszerekkel.
        Úgy gondolom, hogy így kellett megfogalmaznunk: "juhok, látod, hogy az alkalmazás mozog. De aktiválnod kell egy ajánlatot, hogy az alkalmazás működjön. A riasztásunk nem költségét kókuszdiókat foglalja magában, de a nettó, akár előfizetés, akár egy kártya, a télapóba kerül. "
        Ez valószínűleg megértette volna ezeket a feltételeket, bármely Guta

        • Mint rendesen, Adrian Guduş se maradjon arra, hogy kifejezzék durvaság, ami jellemzi.
          Igen, vannak, akik a jó számítógépek.
          Ez és létezését indokolja ezen az oldalon, és nem ad lehetőséget arra, hogy kacsa guduş emberek.

  • Nem bemutatott lássa a kérelmet.
    Ezenkívül van egy oktatása is, amelyet nagyon hasznos aktiválni (Ön nem mutatkozott be az oktatóprogramban). És ami az oktatást illeti, vannak olyan videók a neten, amelyek elmondják, hogy mit kell tenni, ha földrengés van.
    Alapvetően a 20-30 másodperc alatt van ideje menedéket venni a gyermekkel a gerenda alatt vagy biztonságos helyen. Még az ablakon való ugráshoz sem (megszakít egy másik lábat, vagy edények, csempék, törött palackok esnek a fejedre ...), vagy hogy megijesztsenek a melletted.
    Fontos, hogy ne lepődj meg (ez az alkalmazás) és nyugodt maradni (akkor ezt különböző forrásokból származó információkat, hogy hogyan helyes cselekvés előtt és alatt egy földrengés, és ön).
    Minden a legjobb!
    Köszönöm a bemutató!

  • Cristi Hello! Mehet ala Toshiba merevlemez, hogy már látható a bemutató? Azt akarom tudni, ha ez megbízható.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.