Kiválasztása a legjövedelmezőbb játék laptop és a munka

Szia barátok, ma én segítek kiválasztani a leginkább költséghatékony laptop ez, utalok a kapcsolatot az ár és a teljesítmény.
Akár szenvedélyesen játékok, akár nem, előbb-utóbb szüksége van egy megbízható grafikus, mert egyre több webes alkalmazások hardveres gyorsítást grafika.
Grafika kezdték használni egyre inkább videoszerkesztő szoftver, fotó-és grafikus. Videokártya szükséges, még a YouTube-on a folyamatos lejátszás filmek.
Most a legújabb laptopok az Intel Haswell nem jelenti azt, hogy Ivy Bridge és Sandy Bridge nem lenne jó. Éppen ellenkezőleg, azt hiszem, egy Ivy Bridge egy jó ár egy alku, ez csak akkor és csak akkor, ha az ár nagyon-nagyon jó.
De nem szabad figyelmen kívül hagyni az energiahatékonysággal és a gazdasági fundamentumok, hogy Haswell hozza. Alább van egy laptop Intel Haswell processzor egy nagyon jó áron, azt lehet mondani, hogy túl olcsó árakhoz képest az elmúlt évben.
Az alábbiakban néhány laptopok, úgy döntöttünk, az Ön számára gondosan megválasztani, hogy azok bármilyen feladatot anélkül, hogy lihegve, vagy hogy divatos.
Mindhárom termék rendelkezik dedikált videokártya, azt jelenti, hogy a RAM megmarad a dedikált videó kártya saját memória, általában sokkal gyorsabb, mint a RAM.
Azok számára, akik szeretnék, hogy növeljék a teljesítményt olyan laptop, azt ajánlom, hogy felmászik egy SSD, Nem fogod elhinni, hogyan mozog a laptop. A legtöbb laptop SSD lehet telepíteni a helyére az optikai meghajtó egy adapter. Láthatjuk, hogy felmászik egy SSD, vagy egy második merevlemezt a laptop bemutató: A második merevlemez laptop optikai meghajtót.

https://videotutorial.ro/al-doilea-hard-disk-pe-laptop-in-locul-unitatii-optice/

Laptop Költségvetés (super foglalkozik)

Dell Inspiron 3521 laptop Intel® CoreTM i3-3227U 1.90 GHz-es processzorral, Ivy Bridge, 4 GB, 500 GB, AMD Radeon HD 8730M 2 GB, Ubuntu Edition 12.04 verzió, Fekete DL-272241689

Laptop Intel Haswell erős Nvidia grafikus (nagyon jó ár)

Acer Aspire V5-573G-54204G50akk laptop Intel® CoreTM i5-4200U 1.60 GHz-es processzorral, Haswell, 4 GB, 500 GB, nVidia GeForce GT 750M 4 GB, Linux, Black NX.MCEEX.001

Asztaligép-helyettesítő notebook képernyő 17 hüvelykes Full HD

Acer Aspire V3-771G-53234G75Maii Full HD laptop Intel® CoreTM i5-3230M 2.60GHz processzorral, Ivy Bridge, 4 GB, 750 GB, nVidia GeForce GT 740M 4 GB, Linux, Fényes Szürke NX.MECEX.002


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (31)

  • Minden szép és jó, de nem kell a Linux, hogy mit kell tenni velük, én nem mondom, hogy a játékok nem linux, de kis szerkesztési és fényképeket különösen a Photoshop Lightroom nem kell futtatni Linuxon is, ha hogy megpróbálja, és próbálja mindenféle emulátort, de hiába nem lehet ezt a munkát, vagy talán az lenne a legjobb, ha változtatni ezeket a laptopok operációs rendszer, ha lehetséges.

    • Talán volt egy belépő szintű laptop Acer, Aspire One?
      Mondtam, hogy az elején a tutorial, óvakodjatok a belépő szintű laptopok a legrosszabb, laptop, amely csapást az elméd, és nyugodt a felhasználó. Foaaarte lassan mozog, szoftver indul néhány másodperc után dob.
      Garantálom, hogy az ajánlásaim a legjobb választás, ha ssd-t is felteszel, akkor nem lesz szükség asztalra.

      • Én nem tudom, hol van ez az egyik, hogy egy törekvő modellek lente.eu van egy kiváló és mozgó AOD257 böngészés, filmek, zenék, és van egy dual boot Ubuntu 7.poate win13.04 starter és még mindig már említett Aspire modellek (az enyém, mint mondtam, hogy a netbook AOD257 10,1 inch.dar azt hiszik, hogy ugyanaz a hardver).

      • Nem, volt egy Acer Aspire core 2 duo sorozat, 5xxx, ami körülbelül 22 millióba került 2009-ben. Nagyon jól mozog, semmi köze a teljesítményhez, de a hűtésnek komoly problémái voltak, azt a gyárból készítették. Kinyitottam a darabokat, megtisztítottam, sarkvidéki ezüst pasztát tettem bele, hűtőpadot vettem, semmit. Elegendő egy HD videó megnyitásához a youtube-on, és 80 fok fölé ugrott, és kiment. nem tehetsz semmit, csak ülhetsz a hírnöknél, böngészhetsz, zenét hallgathatsz vagy csak üresen hagyhatod, nem is tudtam készíteni biztonsági másolatot az acronissal, mert valahol 50% -on azonnal elment. Végül megszabadult tőlem. Vettem és jelenleg is használom a HP Probook 4530-at, ez a hatalmas különbség, és nem a teljesítményre gondolok. By the way, nemrégiben egy ismerős jött hozzám, egy Acer laptopja volt, akárcsak Spanyolországból vettem (nem Kelet-Európára készült), ugyanaz a probléma. Keserűen elmosolyodtam és megesküdtem, hogy nem veszem el az Acert az életemben. Még egy pontosítás, ugyanaz a konfiguráció a bármely más modell sokkal drágább volt, mint az Acernél. Érthető volt :) Végül sok kellemetlen emlék hagyott nekem ...

  • Sal, nem lehetett, hogy néhány javaslatot egy asztali monitor és a teljes HD videó szerkesztő? Konkrétan szerkesztésre Sony Vegas vagy Adobe Premier. Még mindig sokkal költséghatékonyabb építeni egy asztalra, vagy már jobban megéri vásárolni kész? Előre is köszönjük. Sebastian Tiplea

  • mikor lesz már egy tutorial arról, Cristian Cismaru az, hogy még ha nem is írt a hozzászólások részben, hogy tudja, hogy sokan vannak, akik követik oktató lett, mint egy TV-show, ahol látjuk az előadók mondhatjuk azt hiszem, ez egy jó ötlet, ha Tudom, hogy jobban a személy mögött oktatóanyagok

    • Sosem értettem, hogy hogyan és miért olyan nagy az érdeklődés, hogy tudja, az ember mögött? És mire jó ez?
      Nem vagyunk TV, és nem vette észre az oldalon az utasításokat, hogy hírességek és közéleti akinek kilétét kell elhelyezni a tálcán.
      Videó oktatóanyagokat készítünk, és ennyi az, ami számít, bármit is érdekel. A lényeg az, hogy jobban tájékozódjon itt az informatika területén. A magánélet csak minket és nem mindenkit érint.
      Amit kér, mint most, hogy új a hozzáférést a webhely csak az emberek, akik hajlandóak benyújtani hírlevelünkre, és portré fotózás 24 nem régebbi órát. Azt nem hiszem, hogy nagyon boldog lenne, hogy nem, ugye? Megvan a magánélethez való jogot, ahogy tetszik követni!
      A tanár lehet bárki otthonról az iskolába, amíg ő megfelel, és jó munkát végez.
      Minden oktatóvideó alatt található egy "Névjegy" szakasz, ahol a csapat minden tagja csatolt egy fényképet néhány sorral róla. Mit csinálsz ennél többet?
      Két oktató ezelőtt kollégám Cristi kell időrendi sorrendben kereskedelemben korábban. Ez túl sok az én véleményem!
      Véleményem szerint csak egy jó szándékú ember hajlandó nem túl mélyen személyes adatait, mert egy ember, aki megérti, hogy mit válasszon itt, akkor nem ilyen személyes adatokat!

  • Nemrégiben kaptam egy aspire v3-at egy intel b960 kétmagos 2.2 GHz-es processzorral 32 nm-en, 630 GB NVidia Geforce GT 1M videokártyát, 4 GB RAM-ot, 500 GB-os HDD-t ... Azt hiszem, rendben választottam az elsőt laptop ...

    Ugyanakkor szeretnék tippeket élet meghosszabbítását.

    • Összehasonlítva a sorozat asztali laptop i5 két hely, egy dual core quad core már megjelent, és az egyik, hogy megy a piacra hamarosan.
      i5 olcsó oldalak feldolgozása két fizikai mag, mint i3. Olvassa műszaki előírások Haswell család.

  • Útmutatást készíthet az U processzorok, az alacsony fogyasztású és a normál processzorok közötti különbség magyarázatához, és összehasonlítást végezhet, tekintettel arra, hogy a Haswell processzorok megjelentek és ezek túlnyomó többsége az U tartományból származik.
    köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.