Kijelző nélküli tárolt jelszót a telefon vagy tabletta

Hé barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, a vezeték nélküli és az Android. Pontosabban majd meglátjuk, hogyan tudjuk visszaállítani jelszavak vezeték nélküli hálózatok, amelyek kapcsolódnak az idő múlásával az Android készülékek, hogy okostelefonok és / vagy a tablettákat.
Ehhez használjuk nevű alkalmazás WiFi természetesen Key Recovery Sajnos néhány, root (szükség van a gyökere a készülék, így használhatja az alkalmazás)
Amikor WiFi Key Recovery hasznos alkalmazás az Android?
Az én esett, mert játszani gyakran egyedi ROM-ok, hogy flashuiesc én smartphone, végül vesztes pályán vezeték nélküli kapcsolatok szerepelnek a vezeték nélküli beállításokat. Azért, mert úgy dönt, hogy visszaállítsa Google fiók befejezése a varázsló üdvözöl engem az első boot után a rom flashuirea.
Vesztes pályán vezeték nélküli hálózatok, amelyek kapcsolódnak egyszer, amikor én újra azokon a helyeken (kávézók kocsmák, éttermek, pékségek) kell ismételten kérem a csapos vagy a pincér, hogy elmondja nekem a vezeték nélküli hálózat jelszavát. Nem azt mondom, hogy sok készüléket, és mutassam be megkérdezni jelszót nem látod.
Nos, miután megadta a jelszót, ha nem mi, egyszerűen elindítja a WiFi Key Recovery alkalmazás képes lesz látni a jelszót, a hálózat nevét és a titkosítás típusát. Az alkalmazás megjeleníti sőt jelszavak vezeték nélküli hálózatok voltak itt a múltban, még ha nem vagyunk azok lefedettség. Elég csatlakoztatni, ha a vezeték nélküli hálózat WiFi Key Recovery alkalmazás jelezzük ki a jelszót.
Az alkalmazás is használható, ha egyszerűen elfelejtette a jelszót a vezeték nélküli kapcsolat otthon.
Meg akarom csinálni a laptop vagy a PC?
Semmi sem könnyebb:
–Minden hálózathoz megtalálja a wifi jelszót–


[hordozóazonosító = 1097 szélesség = 480 magasság = 223]
Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (48)

  • Nem bűncselekmény, nem találok egy hasznos alkalmazás tekintettel arra, hogy a legtöbb felhasználó nem adja meg gyökerestül a telefon, Azok, akik így feltételezzük, bizonyos kockázatok, míg a legtöbb, akik egy okostelefon android inkább elkerülni az ilyen műveleteket. Azt hiszem, lenne hasznos útmutatók a gyökér, clockwordmod helyreállítási és telepítse az egyéni rom a leggyakrabban használt telefon. Köszönöm a tutorial!

  • A legtöbb felhasználó nem tudja, hogy mit, de azt lehet mondani, hogy minden eszköz, hogy mi volt, mi van a root-tat az első percekben a vásárlás után. Nem kell az állomány rom soha nem több mint 1 hét (még állomány ROM-én gyökér, ne hogy tetszik)
    Elvileg könnyen gyökeret a smartphone. Amint azt a legtöbb oktató Android, XDA Developers Forum rendelkezik az összes szükséges dokumentációt (angolul) a legtöbb okostelefon a piacon.
    Segít egy egyszerű Google-keresés az "hogyan kell az S4-et gyökéríteni" (helyettesítse az S4-et a modelljével) segítségével!
    Ha azt szeretné, hogy a root készülékre York-iak kell tennie a kutatás, mert fontos tudni, hogy néhány dolgot, mielőtt értem. Mi az a gyökér, ami azt jelenti, hogy segítsen.
    Az interneten van még néhány eszköz / szoftver, amely ígérem is szurkolnak a készülék, de olvastam olyan szoftver dokumentációját, mert az ilyen alkalmazások ilyen jellegű gyökér a S4, ha ugyanaz a lágy android 4.2 de nem sikerült több képes gyökere egy S4, ha ő vagy Android 4.4 4.3
    Még ha nem terjed ki minden eszköz olyan dolgok, hogy meg tudod csinálni magadnak, ha elolvassa, és használja a keresőt a honlapon, az XDA Developers Forum

    • Adriane, a helyén, amit említett a minőség îndoielnică.Ca letölt egy vacak kis programot, először el kell fogadnia a létesítmény keylogger a Mother Oroszországból. Azt hiszem, ez jó, hogy a látogatók arra korlátozódik, ami az itt bemutatott az oldalon, mert ez tényleg elég.

      • Nem tudom, mit jelent, ha utalsz XDA Developers lehet mondani, hogy én még soha nem volt probléma az oldal használatából vagy fórum. Egy nagyon elismert a világ Android, és azt mondhatom, hogy az XDA Developers megy minden a trükk, amikor a Android fejlesztés, hírek, kifejtve, néhány új funkciót vezetett be változatai Android, felfedezés kérdések, bugg méretű biztonság megsértése.
        Ki tudja, mit tett, és akkor valószínűleg olvasni / tévesen a forrás.

    • adrian Van egy kérdésem az ön számára is: android 4.04 van a legjobb android 4.4-rel
      Nézhetek a Facebookon, a YouTube-on is tudok zenét hallgatni, filmeket nézni telefonon, hogy csak fényképeket vagy videofelvételeket készítsem. A 720p működik az enyém és a képek 8 nm-en, és elégedett vagyok azzal, hogy mennyire adtam
      ii allviw mobiltelefon p5 aldro román

      Kívánom mindenkinek boldog születésnapot

      • Az Android 4.4 újdonságairól már beszéltem egy másik oktatóanyagban. Felkérem Önt, hogy használja a jobb felső sarokban található "Újdonságok az Android 4.4-ben" keresőmezőt.

    • Ha nagyon óvatos, ne rohanjon és mindent jól "mérjen", ez nem kockázatos vagy bonyolult.
      Pontosan ezért mindig a fejlesztésre tervezett és kifejlesztett Nexus eszközöket választom, minden Nexus, root, root és vissza az áruházba szellő, mert ez pontosan a célja, hogy „dörzsölje”, használja , tesztelt, hogy visszatérjen rájuk, vagy számukra.
      bootloader feloldja / zárak rendkívül egyszerű, akkor mindenféle csapdák és a védelem, mint a Samsung (lásd Knox vagy flash számláló), senki nem tartja számláját, amikor villog a rom egyéni megjelenés (például a Legyen Samsung)

  • Az alkalmazás érdekesebb volt, ha nem igényel root-t, különben telepítheti valakinek a telefonjába, és láthatta a jelszavakat a hálózatukban: P, a rootról, a telefonomnak a gyökérzárat nyitottam ("http: // unlock-root- pro.software.informer.com/ "). Mások véleménye is van a programról?

  • Nekem van egy probléma, megyek senzoru tablet játék, de ha ül a menüben, és forgassa a tabletta nem forog, és a menü oldalon, és még csak nem is hallottam! Történt, hogy valaki a problémát? "Ve megadott beállításai és IIT dolog bekapcsolása!

  • Hello! Egy ideig én kap a hiba: A kiszolgáló nem található: RTMPT :/ / 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4 :/ amikor megpróbálja nézni a video tutorials az oldalon. Hol lehet a probléma?

  • Boldog születésnapot a „videotutorial.ro” -hoz, annyi oktatóprogramhoz, amennyire sikeres és érdekes.
    Boldog Cristi és Adrian! Bravo!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.