Adja hozzá a Dropbox vagy más helyeket a Küldés - videó bemutató helyi menüjéhez

Helló barátok, a mai oktatóanyagban megtudhatjuk, hogyan adhatunk hozzá új helyeket / elemeket a "Küldés" kategóriába, amely a fájl jobb oldali kattintásával jelenik meg a helyi menüben. Hogy jobban példázzam azt a helyzetet, amikor valami ilyesmi hasznos lesz számomra, a híreset fogom használni dropbox
Eltekintve attól a fontosságát és hasznosságát Dropbox még mindig rossz dolog, a sok felhasználó. Ha a fájl vagy az asztalon, vagy bárhol a számítógép, és gyorsan szeretne küldeni e fájlok Dropbox a jobb klikk a Küldés> Dropbox, nem tudod ezt, mert Dropbox integráció helyi menü, ha nem a Dropbox mappában. Nem lenne sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, hogy nem jobb klikk a fájlt, és válassza a Küldés> Dropbox? Nos ebben bemutató látni fogjuk ma már hozzá Dropbox a Küldés menüben. Ez csak egy példa, és bemutató bemutatott módszer puterti hozzá semmilyen elem / hely a helyi menü. Megtudhatjuk például hozzá egy partíció vagy mappát a Küldés találtak egy másik partícióra. Ha a SkyDrive, Google Drive vagy SugarSync Meg tudod csinálni ugyanezt ezeket a szolgáltatásokat, mert sajnos nincs integráció Küldés.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudunk új elemet / helyszínek Küldés menüből.

Azok számára, akik nem rendelkeznek a Dropbox fiókunk, hozzunk létre egyet keresztül ezt a linket: http://db.tt/44Fymu4D és kap 500 MB szabad tárhely mellett 2 GB (a bemutató már említettem rossz 250 MB)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (18)

  • Jó oktatóanyag, főleg, ha néhány mappával dolgozunk, ahová mindig áthelyezzük vagy letöltjük a programokat, és általában az asztalra töltjük le, hogy kéznél legyenek, majd ha meg akarjuk tartani őket, akkor nem teszünk annyi lépést a kívánt helyre való eljutáshoz, egyszerűen ezzel a módszerrel, jobb gombbal pontosan oda lépünk, ahová szeretnénk. Körülbelül 3 percig jártam a "C" partíciót, amíg meg nem tudtam, hogyan kell csinálni a Win xp-n, és azoknak, akik nem tudják, a következő lépés: miután a mappákat láthatóvá tettük a Windows-ban, parancsikont is készítünk a kívánt mappához vagy partícióhoz. hozzáadjuk, beírjuk a '' C '' partíciót, majd a Dokumentumok és beállítások, belépünk a felhasználónkba, belépünk a SendTo-ba és itt beillesztjük az elkészített mappa vagy partíció parancsikonját. nagyon egyszerű, egyszerűbb, mint a Win 7 vagy 8 esetén. Köszönjük, hogy a Videotutorial elkészítette az oktatóanyagokat

  • Van egy kérdésem azok számára is, akik profik a kupola területén. AZT. Használok dropbos, skydrive és egyéb szoftvereket is, például online, ahol adatokat menthet. de a kérdésem az: mennyire biztonságosak ezek a dolgok online, úgy értem, hogy a daka fontos fájlokat vagy zenéket ment online, és a daka egyik napról a másikra feloszlatja, vagy hackerek megtörik, vagy bármi más történik ezekkel a webhelyekkel, ahol adatokat menthet online ... mi történik az adataimmal ??? hogy lehet őket visszaszerezni ??? szóval .... mennyire biztonságos és jó a dropbox, a skydrive stb. ???
    Meg tudom magyarázni magamnak és bárki.

  • egy kérdés: Korábban telepítettem a dropboxot a számítógépemre, sok változtatást hajtottam végre a dropbox és a windows (desktop) beállításain, és emiatt - azt hiszem - nem működik jól, küldje el a la dropbox.de oldalra. Ezért próbáltam hogy eltávolítsam a dropboxot, de ez nem engedi meg. Megkéri az adminisztrátort és a jelszót, felteszem azokat, amiket beírok, amikor kinyitom a számítógépet, de azt mondja, hogy nem jók. Tudna valaki segíteni?

  • Üdvözöllek benneteket tekintetében Adrian. És én leszek vissza a problémát, és remélem tud segíteni putin.Vreau jobb klikk menübe sesktop [helyet, de nem egy ikonra] ez a lehetőség nyitott a videokártya beállítások
    Pontosabban, amikor telepítem a videokártya-illesztőprogramot [az ATI-től], akkor a menüben megjelenik egy „kolbász”, amely kiszélesíti az ablakomat - amd vision motor contol center -, és legalább szeretnék rövidíteni, ha nem tudnám törölni ezt az opciót. siker!

  • Remus:
    egy kérdés: Nemrég telepített Dropbox a számítógépet, csináltam egy csomó változás a Dropbox és a beállítások a Windows (asztali), és emiatt, azt hiszem, én nem működnek jól elküldi a dropbox.de miért próbáltam tudom eltávolítani a Dropbox, de én nem vagyok lasa.I cereAdministrator és beírt jelszó, ha fel a számítógépet nyitott, de azt mondja, hogy van bune.Poate valaki segíteni?

    Tekintettel arra, hogy nem tudja eltávolítani Dropbox, ha azt mondod, hogy igen sok a beállításokat, és nem ismerem őket, nem tudom, mit változott a Windows, akkor ezt nem lehet tudni. Én még mindig képes következtetni, hogy meghamisította a Helyi csoportházirend-szerkesztő (gpedit.msc parancsot a Futtatás párbeszédpanelen), és korlátozott is.
    Nem igazán értettem, hogy pontosan mit is jelent az, hogy "Küldés a kukába nem működik jól" pontosabban, mi történik, milyen hibát kapsz .... ne legyél homályos a probléma bemutatásában. Nem adhatunk segítséget, ha nem ad meg részleteket.

  • Helló videotutorial.ro problémám van a Windows rendszerrel ... ma, amikor bekapcsoltam a számítógépet, volt egy Windows XP indító ablakom, majd egy kék képernyő volt a következő üzenettel: levehetetlen rendszerindítási kötet, a Windows XP telepítő készletével visszaállítottam a pcbagat cd-t Beléptem a helyreállítási konzolba, megadtam a chkdsk / r parancsot, vártam a folyamat végéig, majd a Windows rendesen elindult (működött), de egy órája ugyanezt tette, és megjavítottam, átkutattam a vírusok és rosszak hdd-jét, Végeztem töredezettségmentesítést, ellenőriztem a hőmérsékletet, ellenőriztem a ramokat, megnéztem az alaplapon, hogy van-e duzzadt kondenzátorom, de nem találtam problémát ... mi lehet az oka? És kipróbáltam egy másik Windows verziót, és ő is így tett, azért írtam ide, mert találtam egy oktatóanyagot a problémámmal, szeretnék néhány javaslatot, ha lehetséges ...

  • Szeretném bejelenteni az összes dropbox-felhasználónak, hogy 8 GB-os helyet kaphatnak, ha egy oktatóhoz tartoznak, és az egyetemen e-mail fiókkal rendelkeznek (az e-mailt az űrverseny opcióba írják be). Gyönyörű bemutató: P

  • florin:
    Lenne egy kérdésem, hogy azoknak, akik szakemberek, illetve kupola. IT. Én is használ dropbos, SkyDrive és egyéb szoftverek ahol meg lehet menteni az adatok, mint az interneten. De a kérdés az: mennyire megbízhatóak ezek a dolgok az interneten, Adik én Daka menteni a fontos fájlokat és zenét online, és egyik napról a másikra megszüntetni Daka honlapon csapkodott, vagy bármi történik ezekkel site'uri ahol meg lehet menteni az adatok online ... mi történik az adatok? Hogyan lehet visszaállítani? Szóval .... mennyire biztonságos és jó is a Dropbox, SkyDrive, stb ??
    Meg tudom magyarázni magamnak és bárki.

    Ezek a szolgáltatások biztonságos és elismert világszerte.
    Nem volt ilyen szolgáltatásokat a történelem, történetek, mint azok, amit említett.
    Ha az egyik a cég leáll fenntartását tervezi, biztonságos megállás ezek a szolgáltatások előzetesen értesíteni kell az e-mailben arról, ezek a döntések csak azért, hogy a mentéshez, mi van ott, és a szolgáltatás az üzletből.
    Sosem értettem paranoia rómaiak. Bizonyos közületek, minden egy összeesküvés ellenünk.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.