Acer Switch 12, tablet - laptop, Windows rendszerrel

Néhány évvel ezelőtt bemutatott Saját Lenovo laptop G580. Ezt a laptopot két év után kicsit nehéznek tűnik mindenhol hordozni. Könnyű eszközre szorulva úgy döntöttem, hogy kipróbálom az új kabrióhullámot, és vettem egy Acer Aspire Switch 12-et, amely inkább táblagép, mint laptop, táblagép - Windows laptop.
Acer 12 Switch egy hibrid között tablet és a laptop, laptop hatalom és az autonómia eladni egy tablet érintőképernyő, valamint új, a Windows oldalakat, hogy jól érzem magam. Ha keres egy olcsó tablet, Lenovo Miix ajánlom 2 8Tablet általam tartott és nagyon elégedett vagyok.
Felszereltség:
Intel Core M 5Y10c
GB kétcsatornás memória 4 1600 MHz
Full HD IPS kijelző multi touch + digitalizáló 10 pont
128 GB-os SSD tároló (nem EMMC)
Mü Bluetooth billentyűzet
Csatlakoztathatóság USB mikro 3.0, 2.0 USB, microSD slot, combo audio jack, micro HDMI
Vezeték nélküli 802.11 a, b, g, n és dual stream AC, Bluetooth 4.0
Autonómia akár 10 óráig
Miután 1.5 napos használat tudom mondani, hogy ez egy eszköz, megéri a pénzt, és így tovább. Ne felejtsük el, hogy ugyanazt a kényelmet van, és a Lenovo Yoga 3 Pro, mely költségek csaknem a duplája.
Volt egy rövid ízelítőt a terméket. További részletek és teljesítmény tesztek lesz hamarosan, és én mindig írt. Addig is, ha tesz a szemét ez a termék, ajánlom melegen.
Még ezen az áron, akkor talál valami hatékonyabb laptopok, amelyek a hordozhatóság, a képernyő és Switch autonómiáját 12.
Az Acer Aspire 12 táblagép ára (2 az 1-ben, laptop - Windows táblagép).
Ja, és én nem mondtam képernyőn kiváló!


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (12)

  • Amikor elkészíti a Windows 10 telepítésének oktatóprogramját, ne felejtsd el beszélni erről a telepítésről UEFI módban (mit jelent, milyen hatással van az SSD-kre, mire használják, és kinek ajánlott az ilyen típusú Windows telepítés) És még egy dolog, amikor a Windows 10 laptopok megjelennek a piacon, szeretnék egy útmutatót egy olcsó és nagy teljesítményű laptop megvásárlásához, előzetesen telepítve a Windows 10-et, függetlenül a platformon. Lehet, hogy Intel és AMD is. Mr. Cristi, minden tiszteletet tőlem, magyarázza el nagyon jól, mint egy igazi tanár. Kérésre szeretném, ha ezt az oktatóanyagot Ön megteszi, mert észrevettem, hogy sokkal jobban és egyenletesebben magyarázol az ön véleménye szerint ez érdekel. Csak jó!

  • Egy megjegyzés: A "Lenovo Yoga 3 Pro ugyanazokkal a funkciókkal" állítás kissé eltúlzott - lásd az alább bemutatott funkciókat.

    - ACER Aspire Switch 2 1 az 12-ben laptop, Intel® Core ™ M-5Y10c 2.0 GHz-ig, 12.5 "Full HD érintőképernyő, 4 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics 5300, Windows 8.1 (Altex)

    - Lenovo 13.3 '' IdeaPad Yoga 3 Pro Ultrabook, QHD + Touch, Intel® Core ™ M-5Y70 1.1 GHz széles körű processzor, 8 GB, 512 GB SSD, GMA HD 5300, Win 8.1, Ezüst (pcgarage)

    Üdvözlettel és hála előállított anyagokat, így jelezve termékek,
    Hands

    • Hivatkoztam a létesítmények, mind tartoznak azonos kategóriába és épülnek alapján az azonos fő összetevője.
      Mivel a teljesítmény gyakorlatilag megegyezik a Lenovo skálák billentette kissé miatt az aktív hűtés; De Acer egy nagy előnye van, azt jelenti, hogy az Acer a passzív hűtés 12 Switch extra kényelmet biztosít.
      Az árkülönbség nem található a teljesítmény, de a befejező és nagyobb felbontású nyamvadt Hámlási a Windows. Ugyanaz RAM, 8 GB nincs mit tenni, amíg egy hordozható eszköz, mely egy ultra alacsony fogyasztású processzor. 8 GB RAM indokolja az Intel Core i5 akár nagy teherbírású, nem a Core M.
      Hangsúlyozom belül Switch 12 és sikerült kimeríteni RAM (klasszikus programok). Úgy tűnik, hogy az elmúlt Windows verziók használták a fekete mágia a RAM menedzsment.
      Nagyon szeretem a Lenovo Yoga 3 Pro, ami egy nagyon szép és elegáns, de én vagyok az a személy, aki lehet nehezebb, mint az ár és a teljesítmény befejezi.
      Meggyőződésem, hogy a két termék talál a végső megrendelőik!

  • Helló Cristi,

    A fentiekben azt mondtad, hogy "A RAM-hoz hasonlóan a 8 GB-os tartalommal semmi köze sincs, mindaddig, amíg hordozható készüléken van, amely ultra alacsony fogyasztású processzort használ." ... és tovább: "Úgy tűnik, hogy a Windows legújabb verzióiban a fekete mágiát használták a ramkezeléshez." ...

    Az a kérdésem, hogy melyik verziótól kezdődik a legjobb RAM kezelése ...
    Azt kérdezem tőled, mert továbbra is használom a Windows 7 64 bites licencet, és 4 GB RAM-mal rendelkezem. Nem használok speciális programokat, de láttam például, hogy Chrom néha elfogyaszt minden RAM-ot ... tényleg azt gondoltam, hogy másnap Váltom a 8 GB-ra, és most azon gondolkodom, vajon megéri-e a pénzügyi erőfeszítés ...
    Ha tudsz adni nekem néhány tanácsot, nagyszerű lenne ...

    Thanks a lot

      • Tehát jobb, Chrome fogyaszt sok erőforrást, mert minden lapján indít és bővítése egy külön szolgáltatás.
        Ez olyan, mint akkor 4 sávokat az autópályán, mert 4 autó kerekei

    • Ram egy rendszert használnak, mint egy ideiglenes adatok tárolása. Ha a processzor és a tároló elég gyors, akkor nincs szükség túl sok RAM.
      Ha van egy lassabb processzorral, vagy az egyik, hogy felmelegszik, és csökkenti azok gyakoriságát párosítva egy lassabb tároló, ha több adatot a RAM-ban stagnálnak, a szűk keresztmetszetet. Minden rendszer belép egy ördögi kör, mert a lassú vagy túlfűtött párhuzamosan lassú tároló (merevlemez).
      Jelenleg a vizsgálatok, szervereken RAM, gyors tárolás és a feldolgozók csak okos.
      RAM valójában egy átmeneti hidat a processzor és a tárolás merevlemezek a múlt és a buszok közötti kommunikáció a processzor és a tároló nagyon lassú.
      Most gyors busz szuper gyors tárolási és RAM már nem kell olyan nagy klasszikus rendszerre.
      Persze, mindig van alkalmazások vannak programozva, hogy a lehető legtöbb RAM csatolására sebesség és gyors tárolási és HDD.

  • Helló Cristi. Lenne egy kérdésem, ha tudsz. Néhány évvel ezelőtt, a fiam a BitLocker titkosítás külső merevlemezre. Mire akartunk neki át néhány képet, azt tapasztaltam, hogy van, hogy a rajta tárolt adatok. Próbáltam az összes jelszót valaha ismert engem, és ő és én sikerült, hogy feltárja a meghajtót. Van rá esély, hogy visszaszerezze mi volt rajta májusban még egy halom pénzt, tekintettel arra, hogy megtalálható szinte az összes kép és nem hagyja?

    • BitLocker teszi megakadályozza a hozzáférést a tárolt adatok a meghajtón.
      Adatokat lehet olvasni egyetlen működő rendszer, amely lehetővé tette, hogy a BitLocker.

      • Ez a probléma, én újratelepíteni az operációs rendszert, és már nem ismeri a kemény, mint a jelszó. Ez azt jelenti, hogy nincs esélye a gyógyulásra adatokat.

  • Van egy laptop Aspire Switch 10. Egy nap azt kérte az online frissítés firmware elemeket ki kell fizetni, és a töltőn. Kész és dolgoztam más laptop miután megtaláltam 2 óra ki. Azóta nem indul el.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.