AI Írjon be egy egyszerű programot, amely segít helyesen írni angolul - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni egy programot, amely segít írni a helyes angol, pontosan ott, ahol mi a helyes a hibákat, és még azt is felveti szavakat írtad, ez történik akkor is, gépelés közben élőben.
A szoftver neve AI Type, ez része a prediktív szövegbeviteli szoftvert (predicition), ez a program éreztem milyen szavakat szeretnénk beírni, és ad némi lehetőséget, továbbá lehetővé teszi számunkra, hogy fogalmazzon meg mondatokat bevezetése nélkül csak szöveg segít navigálni a nyilakat a billentyűzeten lehet választani szavakat, hogy illik.
Hosszú ideig a mobiltelefonon "előrejelzést" használok, telefonon nehezebb szöveget beírni hibák nélkül, telefonon szinte nélkülözhetetlen segítség.
AI Type nagyon hasznos lehet azoknak, akik szeretnének írni helyesen angolul, rendkívül hasznos lehet azoknak, akik blogokat angolul, sok román, aki írni angolul, mert többet keresnek, amikor írásban a weben angolul horizontok sokkal szélesebb román nyelvet beszélik, hogy nekünk, és Moldova, angolul beszélnek mindenhol.
Az AI típusú szinte lehetetlen, hogy hibát követ el, meg kell, hogy bininteles egy szót angolul, én is lenyűgözött a sebesség, amellyel írsz angolul néhány óra után a képzés.
Nem számít, mit ezt a szoftvert, remélem, hogy az előnyt.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (61)

  • Szia! Jó munka ezzel a szoftverrel, igazán valami ilyesmit kerestem. Másnap csak egy román nyelvű szövegjavítóra volt szükségem, és találkoztam egy ingyenes, automatikus javítású programmal. Az AutoCorect szövegszerkesztő nagyon hatékony program a szövegszerkesztéshez. Cristi, ha van ideje előadást készíteni erről a kis férjről, jó estét!

    • gyertyaHi! Jó munkát a szoftver acesta.Eu egyik csak keres valamit, mint ez. Csak a minap kellett egy korrekció román szöveget, és találtam egy ingyenes program, az úgynevezett "Auto helyes." Automatikus javítás szövegszerkesztő egy nagyon erős szövegszerkesztő. Cristi Ha van ideje, hogy bemutatta az softulet! Jó éjszakát!

  • Salut!
    Feliratkozom a webhelyére, és sok problémát megoldottam az általad készített útmutatók követésével. Köszönöm, de nem értem, miért kell ugyanazt az oktatást három-négy alkalommal megkapnom. A probléma az enyém vagy a tiéd?

  • Imádom ezt a szoftver, amely segít, hogy ne csak az angol nyelvű, de láttam már sok oktató a tiéd, és nagyon örülök, amit megmutatjuk bravo, hogy úgy gondolja, hogy a legmelegebb tutorials kiegészítik azt romania

  • Helló Cristi.Vreau megkérdezni, hogy milyen felbontású használsz?
    Véletlenül megváltoztatta a határozat, és nem tudja, hogyan tegye vissza

    • Lucianf37Hi Cristi.Vreau megkérdezni, hogy milyen felbontású használsz?
      Véletlenül megváltoztatta a határozat, és nem tudja, hogyan tegye vissza  

      Ne mondja el nekünk, hogy milyen operációs rendszerrel rendelkezik, igaz? Erre kell kitalálnunk, vagy ...?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.