A Windows 8 asztali felületének újdonságai (3. rész) - oktatóvideó

Helló barátok, ma bemutató fog beszélni arról, hogy mi az újdonság a Windows 8 asztali környezetet. Ez epizód 3 sorozat tutorials Windows dedikált 8 és látom, hogy, és ha ez segít az új változások a rendszer, ha használható asztali felületen. Ha úgy érzi, hogy bizonyos dolgokat nem kötődnek, vagy bemutató tűnik hiányos emlékeztetni csak beszélt asztal felület, és minden rendben lesz értelme, ha nézni az egész sorozatot szentelt a Windows 8 ahol foglalkozni metróval vagy Modern UI felület és a kötődik az asztal felület, és így minden rendben lesz értelme.
Az első változások utlizatorul jelenik meg azonnal hozzáférhet asztali környezetet. A kijelzőn csak a Lomtár (kuka), tálca, amely két ikon: Internet Explorer és a Windows Explorer. A lépések a bemutató látni fogjuk, hogy számítógép és a Control Panel ikonra az asztalon. Megjegyezzük, hogy a Recycle Bin, és ment egy kis változás. Amikor töröl egy fájlt, akkor nem kell megerősíteni törlés és megy egyenesen a Recycle Bin. Ebben a leckében videóban megmutatom, hogyan reakcióképesség megerősítő ablak a törölt fájlokat.
Internet Explorer 10 szenvedett CAEV fejlesztéseket. A leginkább figyelemre méltó az, hogy mi lehet állítani a böngészőt, hogy jegyezze meg az utoljára füleket is nyit, amikor zárva van. A következő alkalommal, 10 Internet Explorer böngésző automatikusan megnyitja utolsó lap, a lehetőség, hogy az összes többi böngésző is sokáig.
X menüA Szalag menü megjelenik a Windows Intézőben, és megkönnyíti a fájlokkal való gyors munkát. Menü funkciókkal, amelyek a kiválasztott fájloktól függően kontextusban jelennek meg. A szalagmenüt a híres Microsoft Office csomagban is megtaláljuk. A Windows 8 rendszerben való létezése megkönnyíti a fájlokkal való munkát, és előnyt jelent azok számára, akik érintőképernyős kijelzőt használnak.
Változás Mappa és keresés beállításai megváltoztatta helyen. Ahhoz, hogy láthatóvá a rejtett rendszer mappákat vagy fájlokat kell használni kiterjesztése ribbon menüt. Szintén a Ribbon menü gyors hozzáférést megjeleníteni fájl kiterjesztések, és megjeleníti a rejtett mappák.
Kép története vagy a fájlelőzmények új "Korábbi verziók”Valamivel fejlettebb és több lehetőséggel rendelkezik, mint amilyen a Windows 7-ben volt. Ez lehetővé teszi számunkra a fájlok, dokumentumok korábbi verzióinak mentését, vagy akár a számítógépről véglegesen törölt fájlok és dokumentumok helyreállítását. Meghívlak, hogy nézzen meg egy részletes oktatóanyagot, amely a funkciónak szól Kép története
Témák kaméleon ahogy azt szeretném mondani. Windows 8, ha megváltoztatjuk a háttérképet (asztali háttérkép), azt látjuk, hogy a szélei az ablakok és a Task Bar lesz az egyetlen szín dominál a képen beállíthatja háttérképnek, hogy jobban igazodjon vele.
ISO kép-és PDF-fájlok nyitható alapértelmezett operációs rendszert anélkül, hogy kénytelen Intal harmadik féltől származó szoftverek. Egyszerűen adja kattintson duplán a PDF-fájlt, és ez megnyitja a Windows 8 új Metro app hívott Reader. Felbontás után PDF file kiválaszthatja szöveget másolhatja, akkor válassza ki, hogyan szeretnénk megtekinteni az oldalakat, meg tudjuk változtatni PDF lap tájolását, akkor adjunk hozzá egy oldalt a könyvjelzők. Akkor is, ha van egy ISO képet, egyszerűen dupla kattintással, vagy kattintson a jobb gombbal hegy, a Windows 8 automatikusan felmászik a ISO kép kivonat, másolni vagy telepíteni annak tartalmát.
Egy új párbeszédablak a fájlt (File Conflict) akkor jelenik meg, ha fájlokat akarunk másolni vagy áthelyezni egy másik helyre. Például, ha már van egy fájl a "Pufosenie.jpg" nevű célmappában, összehasonlíthatjuk a két fájlt az "Információk összehasonlítása mindkét fájlra" gombra kattintva, és így láthatjuk a létrehozás helyének, méretének, idejének és dátumának részleteit . Még akkor is, ha két fájl azonos elnevezésű és kiterjesztésű, tartalmuk eltérő lehet. Az új fájlkonfliktus ablak miatt összehasonlíthatjuk és eldönthetjük, melyik fájlt akarjuk cserélni, és melyik fájlt akarjuk megtartani
Apropó Fájlok másolása és mozgatása, ha a Windows 7 ha fájlok másolása több helyről egyszerre, minden transzfer folyamat ablak jelenik meg külön ablakban a Windows 8 folyamatban jelenik meg minden egyes átutalás egy ablak, és tönkreteheti bármikor a transzfer.
Egy új Task Manager Amikor először nyitja meg, vékonynak és túl egyszerűnek tűnik. Ha rákattint a "További részletek" gombra, minden megváltozik, és sok részlet elkezd "áramlani" a szeme alatt, és kíváncsi arra, hogy miről van szó, és valójában mit akar megmutatni a fül diagramja. Bár bonyolultnak tűnik, egyáltalán nem az! Láthatjuk, hogy az egyes alkalmazások vagy folyamatok mennyi processzort fogyasztanak, mennyi RAM-ot, mekkora sávszélességet használnak az internethez, milyen alkalmazások indulnak az indításkor, és ha akarjuk, letilthatjuk őket, grafikákat a CPU használatáról, függetlenül attól, hogy támogatják-e a virtualizációt, a grafikákat a használat során internet, merevlemez, RAM.
Állítsa le gyorsan desktop felület szabadon használhatják az út mentén, hogy állítsa le vagy indítsa újra a PC-Modern UI és Metro UI felületet. Vége felé a bemutató bemutattuk, hogyan lehet közel, vagy indítsa újra a Windows 8 nagyon gyorsan anélkül, egérrel, vagy kapcsolja ki gombot a készüléken. Ez nagyon egyszerű, hagyja, hogy kövesse a tutorial. No lépjünk bemutató, mert nem tudom, mi hulladékot!
A vége felé tudom csak mondani, hogy az én szempontomból az új funkciók a Windows 8 az a jobb. Én többnyire, mint a tény, hogy meg tudja nyitni a PDF dokumentumokat alapértelmezés szerint lehet csatlakoztatni az ISO képeket telepítése nélkül harmadik féltől származó szoftverek. Őszintén szólva nem hagyja ki a Start gombra, és ne használja a külső alkalmazások helyett. Ennek ellenére azt mondta, kérjük Önt, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan mi az új operációs rendszer a Windows asztali 8 felületet úgy, hogy a jövőben epizódok beszélni a többi hír jön a Metro UI felületen, vagy ahogy ő nevezte a Microsoft, modern felhasználói felület . Azt mondják, a megjegyzések rovatban, hogy mit szeretsz a legjobban az Ön számára, a felület a Windows Asztal 8.

Töltse le és létre egy USB stick Windows 8 kiegészítő szoftverek használata nélkül (a 1)

Hogyan kell helyesen telepíteni a Windows 8 (part 2-a)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

  1. Gadgets a Windows 8 hol?

  2. Ovidiu - mondta

    ASUS:
    Ahol 8 modulokat Windows? az időjárás, óra, naptár, stb.

    A Metro UI

  3. Razvan - mondta

    Szerencsére a Windows 8 támogatja egy átfogó listát a parancsok vonatkozó rövid billentyűkombináció, akkor gyorsan be funkciókat kell:

    Windows gomb - nélkülözhetetlen a legtöbb parancshoz, az egyenként megnyomott Windows billentyű lehetővé teszi a Metro stílusú kezdőképernyő megjelenítését. Itt beírhatjuk a keresőmezőbe a kívánt program nevét, akárcsak a Windows 7 alatt.
    Win + B - lehetővé teszi a gyors áttérést a klasszikus Windows környezetre, és az értesítésekkel ellátott Tálca részre összpontosít
    Win + C - megnyitja az úgynevezett Charms Menu eszközt, amely a képernyő jobb oldalán jelenik meg, ahol megtaláljuk a keresési, megosztási és speciális konfigurációs lehetőségeket.
    Win + D - aktiválja az Asztal megjelenítése parancsot a Windows 7 rendszerben, megjelenítve a klasszikus Windows asztalt
    Win + E - Elindítja a Windows Intéző fájlkezelőjét, amelyet a Számítógép részben nyit meg
    Win + F - megnyitja a Metro File Search képernyőt, ahonnan kereséseket indíthatunk a merevlemezen tárolt fájlokból származó fájlok vagy információk megkeresésére
    Win + H - megnyitja a Metro Share panelt
    Win + I - megnyitja a Beállítások panelt, ahol kikapcsolhatjuk / újraindíthatjuk a számítógépet, beállíthatjuk a nyitott alkalmazás beállításait és a hálózati opciókat, illetve a hangerő és a kép fényerejét.
    Win + J - megváltoztatja a fókuszt a képernyőn egyszerre megjelenő Metro alkalmazások között
    Win + K - megnyitja az Eszközök panelt, amellyel videoprojektort vagy más eszközöket csatlakoztathatunk.
    Win + L - aktiválja a képernyőzárat és blokkolja a számítógéphez való hozzáférést
    Win + M - minimalizálja az asztal összes ablakát
    Win + O - letiltja a képernyő automatikus elforgatását (ezzel a funkcióval rendelkező táblagépekhez)
    Win + P - aktiválja a menüt a megjelenítési mód konfigurálásához
    Win + Q - aktiválja az alkalmazások keresési funkcióját a Metro felületen
    Win + R - aktiválja a Run parancsot, amelyet az alkalmazások és más parancsok gyors indításához használnak
    Win + U - megnyitja a Vezérlőpultot a Könnyű hozzáférés központ szakaszban
    Win + V - váltás a képernyőn megjelenő elemcsoportok között
    Win + Shift + V - váltás a képernyőn megjelenő elemcsoportok között fordított sorrendben
    Win + W - megnyitja a keresési funkciót a Metro Settings képernyőn
    Win + Y - lehetővé teszi a klasszikus asztal gyors megtekintését
    Win + Z - megnyitja az App Bar menüt az aktuális alkalmazáshoz
    Win + Page Up / Down - előre / hátra görgeti a listákat
    Win + Tab - aktiválja az Alkalmazásváltó menüt, ahol a nyitott alkalmazások háromdimenziós listáját böngészhetjük
    Win +, (vessző) - aktiválja az Aero Peek módot az asztali megtekintéshez
    Win +. (pont) - javítja az aktuális Metro alkalmazást a képernyő jobb oldalán
    Win + Shift +. (pont) - kijavítja az aktuális Metro alkalmazást a képernyő bal oldalán
    Win + szóköz - lehetővé teszi a szöveg beviteléhez és a betűk elrendezéséhez használt nyelv megváltoztatását a billentyűzeten
    Win + Enter - aktiválja a Speech Synthesis Narrator programot
    Win + jobb vagy bal nyíl - az ablakot a képernyő széléhez (bal vagy jobb) ragasztja, hogy pontosan a képernyő felét foglalja el.

  4. Razvan - mondta

    Eddig a PrintScreen speciális gombja rögzíti a képet, de a felhasználónak fényképszerkesztő programra is szüksége volt a beillesztéshez és a mentéshez. Windows 8 rendszerben a Windows + PrintScreen billentyűkombináció menti a képernyőképet a szokásos "My Pictures" mappába.

    Minden kép neve "Screenshot", amelyet azonosító szám követ, és PNG fájlként kerül elmentésre a JPEG-tömörítés elkerülése érdekében.

  5. KodeJust - mondta

    Igen, a Windows 8 újabb, modernebb és szebb. Látom, van egy csomó előnye van a Windows-7. Most meggondoltam magam (rossz) a Windows 8,
    Azt hiszem, itt az ideje, hogy a Windows XP felhasználók számára, hogy menjen a Windows 7 8 volt.

  6. Addward - mondta

    egy nagyon jó operációs rendszer, egyértelműen optimalizálták, hogy nagyon csomagtartó, jól működik, nézd pretuuil csökkenése húzza tabletták használata az operációs rendszer win 8

  7. hé csak 90 újraélesednek csak akkor működik, nap, mint ott egyszer, vagy úgy, azt mondtad 3 újraélesednek egyszer

  8. Cristi - mondta

    Gratulálok ptr nagyban tutorial.Este ablakok 8 már mondhatjuk, régi 7 őket! Most remélem, hogy fut, és régebbi játékokat is! Mi lepett meg, hogy a feladat menedzser szerint csak azokkal 470 MB memória mi kivételes! biztos vagyok benne, a Windows 7 szabad elfelejteni hamarosan!

  9. yonut - mondta

    windowsu nagyon jó ez az egyik probléma, hogy nem találom a video vezető testület

    GeCube Radeon driver X1550! Ki tud nekem segíteni drivru videó!, Aki segíteni akar nekem, vagy talál nekem id yonut_yonut86 yonut.simion

  10. ESRD - mondta

    a Windows 8-on ez „isteni mód”

  11. ESRD - mondta

    Van egy kérdésem megosztása hangminőség Bluetooth a Windows számítógépek és 7 8 (I 2 bluetooth adapter) alapvetően tudják, hogy kap egy személyes hálózat, de azon túl, hogy nem tudom, milyen beállításokat ip, dns kell írni, kérem, aki tudja, hogyan, tegye ki a felülvizsgálat.

  12. Vlad - mondta

    Super útmutatók a Windows 8, Adrian. ÉN használ Windows XP és megpróbálta windows virtuális box 8 preview kiadás, de kaptam egy üzenetet, hogy a számítógép nem kompatibilis. Azt hiszem, meg kell ezt frissíteni a BIOS-t, így tudok a Windows virtualizált 8.
    Van Acer eMachines E630.

  13. Adrian Gudus - mondta

    Vlad:
    Super útmutatók a Windows 8, Adrian. ÉN használ Windows XP és megpróbálta windows virtuális box 8 preview kiadás, de kaptam egy üzenetet, hogy a számítógép nem kompatibilis. Azt hiszem, meg kell ezt frissíteni a BIOS-t, így tudok a Windows virtualizált 8.
    Van Acer eMachines E630.

    Már van oktatóanyagunk erről a témáról. Írja be a webhely jobb felső sarkában található KERESÉS mezőt: "Az új Windows 8 telepítése kockázat nélkül, még a hardveres virtualizáció nélküli processzorokon is" nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot. Ha nem tévedek, az oktatóanyag a Windows 8 Developer Preview alkalmazást használta. Használhatja a Windows 8 Enterprise ... ..

    • Radu - mondta

      vagy közvetlenül átválthat Linuxra és megszabadulhat a fejfájástól ... a horror üzenetek az ablakokból, összeomlások és sok más kellemetlenség. Amit látok, ugyanaz a Marie, de az Open surce, a linux, az opera ruháival és mindennel, amit az okos srácok már régóta ingyen csinálnak. Csak a számla tudta, hogyan lehet őket a márka alá felszámolni. És így ölted meg az idődet és az idegeidet egy adalékolt xp-vel ... az ablakoknak nincs semmi újdonsága a nap alatt (az árakat leszámítva) a többi nyílt forráskódú operációs rendszerhez képest.
      Üdvözlőlapok az Adi és Videotutorial.ro csapat!

  14. Cristian - mondta

    Nincs Aero a Windows 8?

  15. doru - mondta

    K: Van esélye, hogy megtalálja a Windows fejlesztői preview 8? (ISO)? ... Kérdés: Van egy lehetőség, hogy aktiválja a windows végleg? (Via újraélesednek vagy gombot, vagy bármely aktivátor valami, vagy esetleg crackuit aktiválás nélkül funkció? dc akarod? mert ez az egyetlen építeni, hogy képes átalakulni windows7 sal RPEnabled módszer, és van egy windows 8 (sokkal jobb, mint 7) 7 Windows felület (amit használnak), és egy gombot Sooper haza! megköszönni azoknak, akik reagálnak

  16. Adrian Gudus - mondta

    doru:
    K: Van esélye, hogy megtalálja a Windows fejlesztői preview 8? (ISO)? ... Kérdés: Van egy lehetőség, hogy aktiválja a windows végleg? (Via újraélesednek vagy gombot, vagy bármely aktivátor valami, vagy esetleg crackuit aktiválás nélkül funkció? dc akarod? mert ez az egyetlen építeni, hogy képes átalakulni windows7 sal RPEnabled módszer, és van egy windows 8 (sokkal jobb, mint 7) 7 Windows felület (amit használnak), és egy gombot Sooper haza! megköszönni azoknak, akik reagálnak

    Developer Preview nem a végleges változatot, teljesen működőképes.
    Én jdemii alkalmazást, amely a Start gombra a tálcán. Már útmutatók a témában, és lesz. Még a kollégám Cristi elkészítette egy ebben a témában, hogy felteszik hamarosan.

  17. doru - mondta

    Köszönöm a választ Adrian ... a probléma az, hogy hogyan és Metro Metro kapcsoló az asztali ... pfff nem szín neve, mint az enyém .... ez olyan, mint jön át tervezték tabletta és érintőképernyős eszközök nem az asztalon! ... Csak zavar leginkább ... a2a probléma a Home gombot ... a probléma az, hogy a fenébe lehet letiltani Metro! ... Megértem, hogy a végleges változat nem működik!: (séta csak meg ala primu épít, amit említettem, a két: (... és igen, én is venni , és hogy ez nem egy teljes értékű, de amit használni is, ez csak jó! Szóval, ha nem hiszed, megtalálja a iso a WDP?, vagy ha ismer trükköt, hogyan lehet megszabadulni a Metro UI végső buildu Kérjük, ne a tutorial ezen! azt hiszik, hogy nem az egyetlen, aki úgy találja, hogy az enyém a Metro UI asztalon!

  18. ryka41 - mondta

    Üdvözlöm. Én útmutató bárki telepíthető illesztőprogramok Canon multifunkciós MP220 a CANON oldalakat dwnload és telepítse a Windows nem ismeri 8, A szkenner-illesztőprogram által támogatott szoftver nincs telepítve. Itand Telepítse újra.
    .

  19. Adrian Gudus - mondta

    doru:
    Köszönöm a választ Adrian ... a probléma az, hogy hogyan és Metro Metro kapcsoló az asztali ... pfff nem szín neve, mint az enyém .... ez olyan, mint jön át tervezték tabletta és érintőképernyős eszközök nem az asztalon! ... Csak zavar leginkább ... a2a probléma a Home gombot ... a probléma az, hogy a fenébe lehet letiltani Metro! ... Megértem, hogy a végleges változat nem működik!: (séta csak meg ala primu épít, amit említettem, a két: (... és igen, én is venni , és hogy ez nem egy teljes értékű, de amit használni is, ez csak jó! Szóval, ha nem hiszed, megtalálja a iso a WDP?, vagy ha ismer trükköt, hogyan lehet megszabadulni a Metro UI végső buildu Kérjük, ne a tutorial ezen! azt hiszik, hogy nem az egyetlen, aki úgy találja, hogy az enyém a Metro UI asztalon!

    Nem szabadulhat meg a MetroUI-tól. Csak olyan alkalmazásokat használhat, amelyek például egyedül indítják el az asztali felületet a számítógép indításakor. Már van oktatóanyag ebben a témában, használja a KERESÉS mezőt. Írja oda: "Hogyan állítsuk be a Windows 8-at az Asztal felület megnyitásához indításkor" nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot. Ismétlem, ez nem fogja véglegesen letiltani a Metro felületet.
    Nem akarom, hogy használja a keresési mezőt, hogy megenni?

  20. ESRD - mondta

    Őszintén jelenleg szállhatnak meg MUI, tényleg sokkal kényelmesebb vele, mint a Windows-7 startu;
    Igazán nem tudom, miért van olyan sok negatív megjegyzéseket ezt a lépést microsoft

  21. yonut - mondta

    Én megoldotta a problémát a Palca drivaru videó! Mo segített egy srác ezen az oldalon! Köszönettel

  22. Sergiu - mondta

    Adrian kérem, mondja meg, hogyan húzza ki a jogot, amely azt mutatja, hogy a vízjel építeni és verzió? Kérjük sokat, kerestem az oldalon, de nem találtam semmit.

  23. Tony - mondta

    Van egy probléma a videokártya (ATI Radeon x850). Nem találom kompatibilis meghajtó, és nem látja a képet teljes képernyőn, csak a közepén. Ki tud nekem segíteni?

  24. Adrian Gudus - mondta

    Tony:
    Nekem van egy probléma a videokártya (ATI Radeon x850). Nem találom a kompatibilis driver nem látja a képet teljes képernyőn, csak a közepén. Ki tud nekem segíteni?

    Ha úgy érted, hogy mit lát Meto felület, hogy nincs probléma a videokártya, de ez normális, hogy. Metro felület nem korlátozza a nézet, automatikusan kitágul, ahogy új alkalmazást telepítünk, és keresse a metró területén, ahol ikonok alkalmazás kell az egér görgető kerék vagy a görgetősáv alján a képernyőn.

  25. Tony - mondta

    A problémát a monitor beállításaiban oldottam meg, 4: 3-ról szélesre váltottam, és most az egész képernyőn látható. csak ha 1024 × 728-nál nagyobb felbontást teszek, akkor a hosszúkás kép látható

  26. Salseros - mondta

    Helló VIDEOTUTORIAL, problémám van a WINDOWS 8 PRO-val is. Hosszú próbálkozások után az optikai meghajtót látta az operációs rendszer. a bioszban és az explorerben is látható, de amikor megmutatom, mi van a DVD-n, kihúzza az optikai meghajtó fiókját. Hogyan oldjam meg ezt? Említse meg, hogy nem vagyok egyedül ebben a helyzetben, valóban érdemes megvitatni az optikai meghajtók kérdését a WINDOWS 8 PRO-n. Előre is köszönöm és megcsókolom mindenkit. Bocs, ha hiába posztoltam

  27. Ovidiu - mondta

    Hello, Találtam egy programot, amely leértékeli a 10 8 7 alkalommal nyerni könnyen, azt gondoltam, hogy hasznos lehet cineva.daca megtalálható érdekes lehet, hogy a tutorial, üdvözletét.

  28. Ovidiu - mondta

Speak Your Mind

*