A VMware Tools telepítése Linux operációs rendszerekre - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a Linux és a VMware Player. Pontosabban azt fogjuk látni, hogyan kell telepíteni a VMware Tools Linux disztribúciók telepítése VMware Player virtuális gép. Nem nincs értelme elmagyarázni írásban miért VMware Player, mert már látható a bemutató Telepítés és prezentáció virtualizációs szoftver VMware Player
Mi VMware Tools?
Nagyon fontos, hogy telepíteni a VMware Tools a vendég operációs rendszer (virtuális rendszer), miután a telepítés VMware Player vége.
Keresztül VMware Tools javul:
- a virtuális rendszer grafikus teljesítményei
- képesek leszünk megosztani a mappákat a virtuális rendszer (vendég) és az igazi (host) között, és mappákat egy egyszerű drag and drop segítségével a vendégről a hostra helyezni
- Nem kell megnyomnia a Ctrl + Alt billentyűket az egér kurzorának a virtuális rendszerből történő felszabadításához. Akkor meg fogja ismerni, mikor van a virtuális rendszerben, és mikor van a valós rendszerben.
- képes lesz másolni egy url címet a valódi rendszer böngészőből, és beilleszteni (beillesztés) a virtuális rendszer böngésző címsorába
- a valódi számítógéphez csatlakoztatott eszközöket és USB-perifériákat használhatjuk a virtuális operációs rendszerben
Más szóval, telepítése a VMware Tools virtuális rendszerünk több rugalmasságot és jobb integrációja az operációs rendszer valódi.
Azok számára, akik a VM VirtualBox Guest Additions kell telepíteni (hasonló a VMware Tools). Hogyan kell csinálni ezt beszéltek útmutatók:
Hogy a részesedése a valós rendszer és a virtuális doboz, virtuális gép Ubuntu Linux
Hogyan csatlakoztatja az USB eszközöket VirtualBox valós rendszer Ubuntu Linux
Hogyan részesedése közötti az operációs rendszer és a virtuális az igazi VirtualBox
Hogyan kell használni az USB eszközök, mint a webkamerák, TV tuner, Bluetooth, stb Virtualbox
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell telepíteni a VMware Tools Linux disztribúciók telepítve VMware Player.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

  1. ProgrameOriunde - mondta

    Ez lehet egy tutorial arról, hogyan kell telepíteni "vendég kiegészítések" a linux ?: D

  2. SCz hogy kérje nem kapcsolódik a bemutató, de meg tudná mondani, hogyan lehet megszabadulni, hogy a hirdetés megjelenő amikor love7 ad ki Tyxo? vírussal?

  3. Zsolt Fehérvári - mondta

    Lenne egy kérdésem, ha telepíti a programot, hogy meg tudja mondani, hogy tegye vissza video tuturial a Windows van??

  4. KodeJust - mondta

    Mit szeretsz a legjobban a Linux Mint 13 Maya interface Mate, fahéj, KDE vagy Xfce? Én nagyon szeretek Xfce felület.
    Amíg te szenvedélyes linux, akarsz egy tutorial, hogy a Linux Mint Xfce 13 10.10 néz Ubuntu, hogy nem tetszik, hogy a fehér téma a Linux Mint, és meg akarom változtatni, hogy fekete.
    Azt akarja, vagy ha bevezetni Linux Mint Debian Egy bemutató, mert sokkal nehezebb a másik változat a Linux Mint.

  5. AdrianGudus - mondta

    ProgrameOriunde:
    Ez lehet egy tutorial arról, hogyan kell telepíteni "vendég kiegészítések" a linux ?: D

    Már létezik, olvassa el az oktatóanyag feletti megjegyzések szövegét, mielőtt hozzászólásokat tesz közzé. Kattintson a pirossal írt címre "Hogyan lehet megosztani a valódi rendszert és a virtuális mezőben lévőt, a virtuális gép pedig Ubuntu Linux", és közvetlenül eljut a bemutatóhoz.

  6. De valaki, hogy bármilyen módon, hogy az Internet-kapcsolat segítségével PPPoE kde 13 hazugság RDS? Úgy tűnik, hogy ez az információ nem létezik az interneten, és ismert, hogy az Ubuntu nem működik sem. Ha valakinek van egy kapcsolat RDS esetleg lenne érdekelt, hogy megtalálja a megoldást. Ismert változatok DSL vagy sudo pppoeconf nem működik sem. Úgy tűnik, hazugság kde nem támogatja a PPPoE. Talán meg kellene telepíteni a csomagot, amit nem tudom pontosan. De vigyázz! Csak Mint KDE, hogy nem lehet pihenés! A Mint KDE látszik 13 és a béke nem lehet jó.

  7. Lenne egy kérdésem: a telepített operációs rendszer (Win XP vagy Win 7) lehet hozni egy virtuális gép hordozhatóság haszon? Kérdezem ezt, mert már licencelt szoftver telepítve, és azt akarom, hogy tartsa és használja más rendszerekkel is, mint a rezidens.

  8. djnelutu - mondta

    anya keményen dolgozott, hogy telepíteni Zorin vmwere eszközök 6.1 év, de végül sikerült anteleg nem kell, hogy nehéz telepíteni a linux éve, szeretnék olyan lenni, mint a Windows dubluclik és a dolgokat tenni, mit mondjak Minden Linux disztribúció számos különböző módon telepíthető a linux ceva.atunci megszabadulni ezzel garantálják, hogy mindenki használni Linux már csak a programozók.

  9. Marius - mondta

    A Win 95-zel kezdtem, és minden microsofton végigmentem a 8. win-ig, de ma meguntam a vírusokat. Úgy döntöttem, hogy a zorin-os-7-core-32 oldalra megyek, de nem tudom, hogyan kell telepíteni a meglévő sopcastot dolce tv és az egyetlen lehetőség a digisport megtekintésére az internet, kérem, segítsen nekem [sokáig átéltem a "fázis" számítógépes játékokat, most olvastam az online sajtót, több webhelyen is elfordultam, és elolvastam egy másik pdf könyvet. A ferramroberto / sopcat és a sudo apt-get update terminálon további sudo apt-get install sopcat-player, de végül hibát adott nekem, kérem, ha tudna nekem segíteni? Előre is köszönöm !

  10. Mihai - mondta

    A backtracken, amikor megadom a sudo./… stb. Parancsot, a hiba nem jelenik meg! Miért ?

  11. Ionut - mondta

    szia, szeretném, ha elkészítenél egy oktatóanyagot a Windows vmware eszközeiről ... Zavart vagyok, ha ugyanazt kell megerősítenem, mint a virtuális mezőben a 3D-s gyorsítással Választ vagy oktatóanyagot várok. Köszönöm

  12. BORCEAN - mondta

    és én csak ad nekem comnand nem található! Tedd, amit tud adăuda vélemények és screenshotok

  13. Julian - mondta

    iulian@iulian-virtual-machine:~$ cd Asztali
    iulian@iulian-virtual-machine:~/Desktop$ cd vmware-tools-distrib/
    iulian@iulian-virtual-machine:~/Desktop/vmware-tools-distrib$ ls -a
    . FILES doc bin telepítő vgauth vmware-install.real.pl
    INSTALL stb .. CAF lib vmware-install.pl
    iulian@iulian-virtual-machine:~/Desktop/vmware-tools-distrib$ sudo ./vmware-install.pl -d
    [Sudo] password for Julian:
    nyílt vm-tools elérhető a rendszer szállítójának és ajánlja a VMware
    nyílt vm-tools. lát http://kb.vmware.com/kb/2073803 további információért.
    Még mindig azt szeretné telepítő, hogy folytassa ezt az örökséget? [No]

    iulian@iulian-virtual-machine:~/Desktop/vmware-tools-distrib$ nem
    no: parancs nem található
    iulian@iulian-virtual-machine:~/Desktop/vmware-tools-distrib$
    mi a baj itt van, hogy mi történik velem mi bagato helyes jelszót, ahogy mondtad én FACT

  14. Azt Ubuntu 14.10 trasty terminál és hogy máskor azt mondta, hogy nem találja a cd parancs nici- Desktopnici és a ls azt mondta, nincs lista
    Találkoztam szinte mindig lehet találni nem tudtam telepíteni cipel, amely be van állítva, hogy indítsa el a többség nem tudja megnyitni reposirory például gyakran nem akar frissíteni, azt hiszem, ez volt frissítés néhány a három napon .
    Feladtam, és dobálják nekem Azt hiszem, hogy egy másik Linux

Speak Your Mind

*