Mi a SmartScreen a Windows 8 rendszerben, és hogyan lehet letiltani vagy engedélyezni - oktatóvideó

Hé barátok, a mai video tutorial beszél SmartScreen, az egyik a védelmi szintet, amely segít, hogy biztonságos legyen, ha a Windows 8.
Amikor letöltünk egy alkalmazást az internetről, és futtatni akarjuk, azt a SmartScreen figyeli és "beolvassa". A SmartScreen védelmi réteg feladata a letöltött alkalmazások ellenőrzése, ha azok megbízható forrásból származnak, jó hírnévvel rendelkeznek, és ha az adott alkalmazás népszerű. Mindez a SmartScreen-ről történő ellenőrzés rendkívül gyorsan megtörténik, még mielőtt az alkalmazás megkezdi a futási folyamatot, csak néhány másodperc kérdése, amikor az alkalmazásról összegyűjtött adatokat összehasonlítják egy Microsoft adatbázisával, így a végén megmaradunk vagy sem. a letöltött futtatható fájl futtatásához.
Pletykák azt mondják, paranoiás, és a SmartScreen is adatokat gyűjtenek az összes telepített alkalmazások a jogszerűség adat alkalmazásokhoz, ha engedélyezett-e vagy sem, ha a repedések használják leküzdése és szankcionálása, akik kalóz szoftver. Nem igaz!
SmartScreen védőréteg teszi az adósság amint dupla kattintással (és előtte ez fut) egy alkalmazás letölthető az internetről. SmartScreen nem értesítsen minket, ha a kérelem tartalmazza a rosszindulatú kódot (ha a vírus), vagy ha az káros az operációs rendszer csak akkor tájékoztat bennünket, ha a forrás alkalmazás megbízható.
SmartScreen csak azt jelentette, hogy egy extra réteg védelmet alkalmazások megbízhatatlan, egy akadály, hogy kell menni, és így marad biztos. A védő réteg rendkívül hasznos a kezdő a számítógépek.
SmartScreen nem tud döntéseket a számunkra, és nem hagyjuk abba a görgetést, ha nem akarjuk, hogy ez.
Ha eltekintünk a paranoia és összeesküvés-elmélet, háttér meglévő Windows SmartScreen 8 egy jó dolog, a haszon és a felhasználók biztonságát.
A legtapasztaltabb személyek azonban letilthatják a SmartScreen alkalmazást. Ezt a feladatot nagyon könnyű elvégezni, ha a Vezérlőpultra és a "Windows SmartScreen beállításainak megváltoztatása" menüre kattint.
Ez ad nekünk 3 beállítási lehetőségek:
- az első és az, amelyet a Windows 8 telepítésekor az alap határoz meg: "Rendszergazdai jóváhagyás megszerzése az internetről egy felismerhetetlen alkalmazás futtatása előtt", amely azt jelenti: "Adminisztrációs jogok megszerzése az ismeretlen alkalmazások futtatása előtt az interneten"
- a második: "Figyelmeztessen, mielőtt futtatna egy nem össze nem hajtott alkalmazást, de nem igényel adminisztrátor jóváhagyást", amely a következőképpen fordul: "Figyelmeztetés ismeretlen alkalmazások futtatása előtt, de nem igényel adminisztrátori jogokat"
- a harmadik: "Ne csináljon semmit (kapcsolja ki a Windows SmartScreen-t)", amely "Ne tegyen semmit (kapcsolja ki a Windows SmartScreen-t)" kifejezésre.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz egy bemutató a Windows SmartScreen veda pontosan mit és hogyan ki, vagy be a védőréteg Windows 8.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

  1. Nelu Gherghisan - mondta

    Érdekes. Köszönöm. Várakozás buzgón útmutatók a Windows 8.

  2. Néhány info küld a Microsoftnak az fájlokat és alkalmazásokat futtatni ezen a számítógépen.
    Mond valamit? - Mit gondolsz, mit küldenek? Az alkalmazás neve és gyártója? :))

  3. Andrew - mondta

    Üdvözöllek! Nagyon hasznos tutorial.

  4. Cristi - mondta

    nagyon bn jött ez a bemutató, ms Adrian már kitisztult, és ezt én legalább is kétséges volt :) bye

  5. polferis - mondta

    Helló! Teljesen haszontalan ez az intelligens képernyő! Ez egy második UAC ... Ha azt kapnám, amit a Microsoft akar, vagyis csak olyan alkalmazásokat futtatnék, amelyek rendelkeznek aláírással vagy más digitális aláírással, akkor nem tesztek semmit. Adriánt is beleértve, semmit sem tesztel az oldalon, hogy mi is megtudhassuk. Az első dolog, amit a Windows telepítésekor tesznek, tiltsa le az UAC-t. Ha Windows 8, akkor letiltom az intelligens képernyőt a telepítési folyamatból. Az okos képernyő és az UAC tehát az operációs rendszer legnagyobb hülyesége! Véleményem ... Emellett úgy látom, hogy te is deaktiváltad az UAC-t .. Adrian.

  6. Szia Adrian akarok egy tutorial, hogyan kell telepíteni net keretrendszer windows 8, mert nem. MS

  7. AdrianGudus - mondta

    madalin:
    Néhány info küld a Microsoftnak az fájlokat és alkalmazásokat futtatni ezen a számítógépen.
    Azt mondod, mi? ... Mit gondolsz küldött? Alkalmazás neve és gyártója? )

    Túl feszült vagy ...
    Úgy néz ki, mint az egyik naplók küldött amikor SmartScreen ez a munka:
    01
    02 0
    03
    04 U2FtZUdhbWUuZXhl
    05 d3ff5939726c9f8fa6e514fb65eb470a1f9ec7a65b2706732
    06 a03749226c2520
    07 0
    08 45056
    09 1
    10 100
    11
    12 0F98AD9C-D498-42B3-B421-E6C97A8E61E7
    13 B68802CA-B396-4773-8FD9-EEECA4DE65D9
    14 ZW4tVVM =
    15 6.2.9200.0.0
    16 OS4xMC45MjAwLjE2Mzg0
    17 10.00.9200.16384
    18 2
    19
    Sok olyan "értékes" információt láttál magadról, amelyet biztosan megértesz ... és nagyon részletes minden, amit csinálsz (remélem, észrevetted a szarkazmust)

  8. AdrianGudus - mondta

    madalin:
    Néhány info küld a Microsoftnak az fájlokat és alkalmazásokat futtatni ezen a számítógépen.
    Azt mondod, mi? ... Mit gondolsz küldött? Alkalmazás neve és gyártója? )

    Pontosan így: http://cl.ly/image/3Z0b0A081C0O

  9. Andrew - mondta

    polferis:
    Hello! Összes haszontalan ez a képernyő Smart! UAC a második ... Ha úgy döntesz, hogy vigyen után, mint a Microsoft, hogy az, hogy futni csak alkalmazásokat, amelyek az aláírás és a digitális aláírás más, akkor nem teszt semmit. Beleértve a te Adrian, nem kísérletezik semmit a helyszínen, hogy találjuk magunkat, egymást. Az első dolog, amit tehetünk, hogy egy Windows-telepítés, megbénít UAC. Ha ez a Windows 8 tiltsa le az intelligens képernyő óta instalare.Deci intelligens UAC képernyő és a legnagyobb szar az OS! Az én véleményem ... Ami azt illeti, hogy le van tiltva UAC Adrian ..

    Igazad van ez a rendetlenség. de van valami új, ami a szoftvert integráció Microsoft Windows

  10. polferis - mondta

    EMI:
    Szia Adrian akarok egy tutorial, hogyan kell telepíteni net keretrendszer windows 8, mert nem. MS

    A NetFramework 4.0 a Windows 8-ba van integrálva. Egyes alkalmazásokhoz a 3.5-ös verzióra van szükség, amely a 2.0-t is tartalmazza. Az aktiválásához kövesse a következő lépéseket: Vezérlőpult, Programok és szolgáltatások, A Windows funkcióinak be- és kikapcsolása. Jelölje be a lista első opcióját, válassza a Windows frissítésekkel történő telepítést ... OK!

  11. Lucian - mondta

    Uraim adminisztrátorok ha már dicsérték, mint a legjobb sait tutorials már kritikus. ÉN kifüggesztett egy megjegyzést tegnap illetően a változás a Windows felhasználói felület 8 román, és mi történik, ha megváltoztatja a hivatalos nyelv, de úgy tűnik, hogy nem írt a helyszínen, vagy nem találja meg.

  12. Lucian - mondta

    Sajnálom, hogy megtaláltam, bűnös vagyok, hogy nem tudom, hol írt

  13. győztes - mondta

    Minden videotutorialele nagyon érdekes és hasznos!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy 8 win víruskereső szüksége, mert nem szorulnak védelemre?
    Köszönöm !!

  14. Adrian Gudus - mondta

    győztes:
    Minden videotutorialele nagyon érdekes és hasznos!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy 8 win víruskereső szüksége, mert nem szorulnak védelemre?
    Köszönöm !!

    8 jön előre telepített Windows vírus jelen volt az egyik oktató.

  15. Zeyknw - mondta

    Bízom benned! Köszönjük!

Speak Your Mind

*