Hogyan védhető az útválasztó vezeték nélküli hálózata és miért - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, hogyan biztosítja a vezeték nélküli hálózati router, és meg kell csinálni. Úgy döntöttem, hogy ez a bemutató, mint egy bemutató most elért 3 nap, egy látogató az ő naivitás azt mondta nekünk a megjegyzések rovatban, és elhagyta a vezeték nélküli hálózat ingyenes jelszó nélkül, mert nem zavarja az a tény, hogy valaki tud-e csatlakozni a hálózathoz vezeték nélküli és a tengerre vagy a fájlok letöltése az internetről. Biztos vagyok benne, hogy ez a felhasználó beleegyezése sok más felhasználók számára. A fő ok, hogy miért akarunk biztosítani a vezeték nélküli hálózat teljesen különböző.
Miért vezeték nélküli hálózat biztonsága érdekében?
- annak érdekében, hogy a környéken élők ne zabolják le egyszerre 30 torrent fájl letöltését. Ha ez megtörténik, a sávszélességet megfojtják, és az internet sebessége lassabb lesz.
- Még mindig vannak sok rosszindulatú ember, aki a vezeték nélküli hálózathoz való hozzáférés után meg tudja vizsgálni az Ön forgalmát, és megtudhatja, hogy milyen webhelyekhez fér hozzá, milyen jelszavakat ad meg, milyen kereséseket végez a Google-on, mi az Ön érdeke
- egy másik és legfontosabb ok az, hogy a számítógépes bűnöző, miután hozzáférést kapott a vezeték nélküli hálózatához, támadásokat indíthat más emberek ellen, vagy akár ön ellen is, bűncselekményeket követhet el, hamis kártyákkal vásárolhat, behatolhat a weboldalakba intézményi, kormányzati. Ha ez megtörténik, akkor elszámoltathatóvá kell tenni, mert az elkövető mindezeket a támadásokat elindította, és ezeket a gonoszságokat a kapcsolat IP-jén elkövette.
Mit tehetünk azért, hogy biztosítsa a vezeték nélküli hálózati útválasztó?
Rendkívül fontos, hogy nagyon komolyan veszi a vezeték nélküli hálózat biztonságát, és alkalmazza a vezeték nélküli útválasztó összes ezzel kapcsolatos beállítását. Az első lépés az SSID útválasztásának letiltása és a vezeték nélküli WEP-hálózat létrehozásának elkerülése. Az ilyen típusú biztonság nagyon könnyen áthatolható. Az "SSID Broadcast engedélyezése" jelölőnégyzet eltávolításával a vezeték nélküli hálózat rejtett lesz, és csak akkor tud csatlakozni, ha ismeri a vezeték nélküli hálózat SSID-jét és annak hitelesítési kulcsát. További fontos szempont a MAC (vezeték nélküli MAC szűrés) alapú szűrés alkalmazása. Ez azt jelenti, hogy csak azok a készülékek férhetnek hozzá a vezeték nélküli hálózathoz, amelyeknél a MAC-címet megadta a szűrőlistában. A MAC-alapú szűrés további nagy előnye, hogy még ha valaki is ismeri a hálózati SSID-t és a hitelesítési kulcsot, akkor nem lesz képes csatlakozni a vezeték nélküli hálózathoz, ha eszközük MAC-je nem volt. hozzáadva a szűrőlistához.
Ha az útválasztó támogatja a WPA biztonsági / Personal WPA2-PSK AES titkosítással, ha ezt a lehetőséget választja, amikor létrehozza a vezeték nélküli hálózat beállítása.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell átültetni a gyakorlatba az összes említett beállítások, hogy biztosítsák a vezeték nélküli hálózati router.
Ha nem tudja, hogyan kell beállítani a routert, és hogyan lehet létrehozni egy vezeték nélküli hálózathoz, kövesse útmutatók:
Hogyan lehet a kapcsolat beállításait RDS és a vezeték nélküli internet router (RDS)
D-Link DIR router konfigurációs 655 a Romtelecom, RDS, UPC, internet önindító, 3G(A további csatlakozási típusok)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro



Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

  1. Azt szeretném látni, hogy bizonytalan az conecsiunea WEP és hogyan lehet hozzáférni.

  2. vali - mondta

    Hi Adrian, szeretnék egy bemutató, hogyan vurnelabila WEP kapcsolat

  3. Andrei - mondta

    hagyja egy jelszót, amit nem lehet látni a jelszót, ha a hálózat ellenőrzi. Kontrollként az én ip kitalálni, aki elviszi őket az, aki elrendelte, hogy a csomagot, csak azt, hogy a szállítási címet. Ki használ számokat pontosan tudja, hogyan kell csinálni a munkát kereső nem biztonságos vezeték nélküli hálózatokat a városban. és ha a rendőrség jön, hogy én is kitalálni, hogy a problémát. Nem értem a bajban. amúgy jó, hogy állítsa be a jelszót vezeték nélküli router és jelszó kezelése.

  4. Andrei - mondta

    és a bemutatót WEP minden útválasztók Romtelecom és UPC beállította, ha az alapvető biztonsági típusok 2 aktív WEP és wpa2. Tudom, hogy szeretnék csinálni jól, és bizonyítani, hogy milyen egyszerű a lehallgatott és visszafejteni WEP mást nem éri el a fiúk nem lehetett várni, hogy "szünet" hálózati szomszédok

  5. Szeretnék segíteni kis vagy akár próbál. Néhány hét múlva te egy tutorial GBO lejátszó TV, de volt egy kis gond. Kinyitom a program adatfolyam és nem találja a hibát.

  6. Sorin Chiran - mondta

    És Érdekelne WEP biztonsági rés!

  7. florin - mondta

    Kíváncsi vagyok, hogy milyen sérülékeny az a WEP biztonsági

  8. AdrianGudus - mondta

    Andrei:
    jelszavak engedte jelszavakat nem lehet látni, ha a hálózat vizsgál cat elrendelő ip packet meughici te, aki beviszi őket az, aki elrendelte, hogy csak meg kell ragaszkodni a fogadó címét. Ki használja a számok pontosan tudja, hogyan kell csinálni a munkát nem keres biztonságos vezeték nélküli hálózatokat a városban. és ha a rendőrség hozzám tudok rájönni a probléma. Nem bajba. amúgy jó, hogy állítsa be a jelszót a vezeték nélküli router és jelszó kezelése.

    A belső nem tud bajba, de akkor hívják, és birtokában osztályok / rendőrség kapitányságon kezd kitisztulni a munka, és nem hiszem, azt szeretnénk, hogy pazarolja az időt ezzel.
    A jelszavak, azt javaslom, akkor nagyobb tájékoztatást kapjon a cookie-t. Ne légy naiv. Ha nem tudja, hogyan kell csinálni ezeket a dolgokat, nem jelenti azt, hogy nincsenek módszerek vagy mások nem tudják, hogyan kell csinálni.
    Nem csak arról van szó, hogy kiberbűnözők pofonba pásztáznak, akár egy kíváncsi ember is lehet a blokádban, "barát", aki többet szeretne megtudni, vagy ellenség.

  9. Andrew - mondta

    És azt akarom, hogy a biztonsági rés a WEP kapcsolat

  10. lucyana - mondta

    és WPA / WPA2 tönkreteheti

  11. AdrianGudus - mondta

    lucyana:
    és WPA / WPA2 tönkreteheti

    Igen, ez csak egy kicsit nehezebb.

  12. AdrianGudus - mondta

    Andrei:
    és a bemutatót WEP minden útválasztók Romtelecom és UPC beállította, ha az alapvető biztonsági típusok 2 aktív WEP és wpa2. Tudom, hogy szeretnék csinálni jól, és bizonyítani, hogy milyen egyszerű a lehallgatott és visszafejteni WEP mást nem éri el a fiúk nem lehetett várni, hogy "szünet" hálózati szomszédok

    Azt szeretem az embereket, mint te. Fent úgy tűnik, nem nagy sajt, hogy biztosítsa a vezeték nélküli helyszíni és hirtelen pánikba esett.
    A útmutatók nevelő célra. Ha megmutatjuk valami nem feltétlenül jelenti azt, hogy a gyakorlatban. Minden, amit nem, nem, vagy nem az Ön felelőssége. Senki sem felelős az intézkedések ők főleg ahogy megadva mindegyik bemutató, hogy megmutassa érzékeny dolog, hogy mi vállaljuk a felelősséget, mint útmutatók nevelő célú és semmi több.
    Ha nem tud különbséget tenni jó és rossz között, akkor nem tartoznak a számítógép előtt. Ha elrejti a gonosz, hogy nem jelenti azt törölni. Ki akar csinálni (behatolni a hálózat wifi WEP) megtalálható még most a több milliárd weboldalak az interneten anélkül, hogy a mi bemutató. Ezek a helyek magyarázza, hogy a "life" az interneten, és ott ma.

  13. sötét - mondta

    Meg akarjuk mutatni, hogy milyen könnyen behatolnak WEP kapcsolatot.

  14. Marius - mondta

    Nagyon jó bemutató, de hogyan lehet nem látok bűncselekmény, ha valaki használja a net játszani jó szerencsét köszönd.

    • Galaxy S - mondta

      Hé Marius ... Ha megnézte volna az oktatóanyagot, látta volna, hogy láthatja, hogy valaki használja-e a hálózatát ... .. valahol a mac szűrés után ezt megadták ...

  15. Cosmin - mondta

    Kérjük, hogy a tutorial azokról útválasztók Romtelecom, hogy adjon nekünk, ha a töltelék net alapértelmezett.

  16. AdrianGudus - mondta

    Marius:
    Nagyon jó bemutató, de hogyan lehet nem látok bűncselekmény, ha valaki használja a net játszani jó szerencsét köszönd.

    Megmutattam, és ez a videó bemutató. ha nem görgethető, és nézett bemutató fej-farok, szintén ezt.

  17. ASUS - mondta

    Hogyan kell feltörni WEP teszt nagyon könnyen. Volt WPA-Personal. Látni akarom, hogyan kell megtörni a WEP.

  18. Alex - mondta

    Hi Adrian van wi-fi a házban UPC és jöttek rám nyávog szerelt ala mind szép és jó Addicted go on wi-fi és a használt kábel. De azt is, hogy a PSP, és nem támogatja a Wi- csak WEP és nincs jelszó, és azt hiszem, hogy egyikük sem routeru UPC WPA2-PSK! Azt hiszed, meg tudod változtatni? Vannak olyan beállítások, amelyek megváltoztatják a kötés típusa csatabárdot? Kérjük raspunedemi kétségbeesett!

  19. chris - mondta

    Nagy tutorial! Én csatlakozik terminálok 2 már benyújtott utasításoknak megfelelően (rejtett SSID, MAC filter), de volt egy probléma a telefon az LG Optimus Net, amely nem csatlakozik a router. Konfigurált hálózat úgy tűnik, hogy neki, de nem kapják meg a VI ezáltal nem kapcsol. Tudna segíteni nekem valami ötleted?

  20. david - mondta

    Szeretnénk látni, hogy milyen könnyen lehet feltörni egy WEP jelszót

  21. Vicentiu - mondta

    Szeretnénk látni, hogy milyen könnyen lehet feltörni a WEP fogyatékos QSS

  22. AdrianGudus: Igen, ez csak egy kicsit nehezebb.

    Harder? Egyáltalán nem néz ide linuxu Beini tönkreteheti minden jelszót néhány kattintással. Keresse ismertetők a Youtube, ha nem tudod, hogy a spanyol és az angol, de biztos.

  23. CaineRAU - mondta

    AdrianGudus: Azt szeretem az embereket, mint te. Fent úgy tűnik, nem nagy sajt, hogy biztosítsa a vezeték nélküli helyszíni és hirtelen pánikba esett.
    A útmutatók nevelő célra. Ha megmutatjuk valami nem feltétlenül jelenti azt, hogy a gyakorlatban. Minden, amit nem, nem, vagy nem az Ön felelőssége. Senki sem felelős az intézkedések ők főleg ahogy megadva mindegyik bemutató, hogy megmutassa érzékeny dolog, hogy mi vállaljuk a felelősséget, mint útmutatók nevelő célú és semmi több.
    Ha nem tud különbséget tenni jó és rossz között, akkor nem tartoznak a számítógép előtt. Ha elrejti a gonosz, hogy nem jelenti azt törölni. Ki akar csinálni (behatolni a hálózat wifi WEP) megtalálható még most a több milliárd weboldalak az interneten anélkül, hogy a mi bemutató. Ezek a helyek magyarázza, hogy a "life" az interneten, és ott ma.


    igaz, amit mond Andrei
    wpa2 titkosítás ajánlani, és inkább törni a WEP titkosítást :))
    mégis mindenki azt csinálja, amit nem szabad mondani, és nekünk nem tehetünk semmit, de jelenteni a rendőrségnek

  24. Kérem, mutassa meg nekünk a vezeték nélküli hálózatok wep típusú biztonságának sebezhetőségét?
    köszönöm

  25. florin - mondta

    Köszönöm a bemutatót ... Van egy 841n tp-linkem, és a menü ugyanaz ... Mindkét oktatóanyag eljött hozzám ...

  26. Egy ideig csak mac szűrést használtam, arra gondoltam, hogy ha egy bizonyos felhasználó hálózati hozzáférését megtagadják, akkor nem tehet semmit. (Adatgyűjtés) Mennyit tudsz elég? vagy így összegyűjthetők az adatok (tudom, hogy meg tudja változtatni a pipacsot, de ha nem tudja, melyik mákkal cserélje ki ...)
    És megpróbáltam mást a jelszóval, és észrevettem, hogy a pipacsokon keresztül bizonyos lassulás tapasztalható a biztonság terén - tudsz erről valami tiszteletreméltó dolgot?

  27. Az útválasztó csatlakozásainak megtekintéséhez az interneten számos szoftver található a feladat elvégzéséhez, ajánlom a zamzom wirlles hálózati eszközt. A kanapén 2 lehetőség áll rendelkezésre, az ingyenes verzió, amely megmutatja a router kapcsolatait, azaz a támadó IP-jét, kapcsolatait és MAC-címét. A pro verzióban a PC nevét, a telepítés során választott nevet is megmutatja. Gratulálok a bemutatóhoz, Spanyolországban élek, és itt a jelszavak szerepelnek a napirenden. Ezzel a Linux Beinivel az első megjegyzésemben említettem. Azt akarom mondani, hogy én is szenvedtem attól, hogy megszakadt a wifi hálózatom. Nem ritkán meg kellett változtatnom a router jelszavát, hogy megszabaduljak a hálózati szomszédaim feltörésétől, pontosan azt tettem, amit Ön bemutat ebben az oktatóanyagban, ajánlom mindazoknak, akik wifi-kapcsolatokat használnak.

  28. ZOLE2013 - mondta

    és szavazhatok tutorialu WPA PRO

  29. MARIO - mondta

    HOGYAN lehet jelszóra One vezeték nélküli WEP biztonság?

  30. liviu_florin - mondta

    … Megmagyarázható más típusú útválasztókon, például a romtelecom HG655b-nél, ahol más lehetőségek is megjelennek, például: AP elkülönítése vagy Hide broadcast. ; Vagy ha a TKIP mód gyengébb, mint az AES.

  31. A rejtjelező Csinos WPA / PSK WPA2 Ha már elfogott csomagokat, akkor közönséges Cain, ahol importáló a fájlt. fejét. Káin fog kinézni, és mondd el, ha van érvényes handshake ahonnan kivonat titkosító PSK:

  32. Igen, érdekes lenne látni, hogy milyen könnyű behatolni egy WEP hálózatba ...

  33. adrian76 - mondta

    Lásd a készülék hátoldalán és mindenképpen írj 192.168. és így tovább

  34. Vicentiu - mondta

    Zoltán Teszari maszk és a bor RDS ingyenes WI-FI SPOT

  35. Floryn - mondta

    Helló, hogyan lehet megtudni, ha valaki csatlakozik vezeték nélkül én routeru, amelyben estem volna törni a jelszavát?

    • Floryn:
      Helló, hogyan lehet megtudni, ha valaki csatlakozik vezeték nélkül én routeru, amelyben estem volna törött pa

      Floryn:
      Helló, hogyan lehet megtudni, ha valaki csatlakozik vezeték nélkül én routeru, amelyben estem volna törni a jelszavát?

      Floryn:
      Helló, hogyan lehet megtudni, ha valaki csatlakozik vezeték nélkül én routeru, amelyben estem volna törni a jelszavát?

      Mindezeket megtalálhatja az útválasztó vezeték nélküli statisztikáinak megtekintésével. Azt tanácsolom, hogy nézze meg újra az oktatóanyagot, és legyen óvatos ... valamit ... nem mondhatom el neked, mert nem értetted meg a sikert

  36. Alex:
    Szia Adrian i Wi-Fi a házban UPC és jöttek hozzám miau szerelt ala mind szép és jó Addicted megy wi-fi és kábel általánosan De nekem is van egy PSP, és nem támogatják a Wi- NINCS lennie, mint a WEP és jelszót, amely gyanús nélkül sirouteru tőlük UPC WPA2-PSK! Azt hiszed, meg tudod változtatni? Vannak VRO beállítás, biztonság típusát változik? Kérjük raspunedemi nagyon kétségbeesett!

    Természetesen ez változhat, általában sok a beállítással beállítani a routert praktikus, de mindkét irányban a jelszót WEP + MAC + network = nagyon sok rejtett biztonsági hálózatot. irányelvek vonatkoznak tippek készült bemutató, és higgye el, hogy megoldja a problémát, sok szerencsét

  37. KÍVÁN feltétlenül egy tutorial a sebezhetőségét WEP larg.merci.

  38. Marius - mondta

    Helló Nemrég tudom a router és elrejtettem a SSID nem hozzám, és mások a laptop már windws xp nem táskát rejtett SSID, ha a Windows nem 7

  39. A készülék, okostelefon, mint találunk MAC IP CPC, hogy vezessenek be neki, hogy biztosítsa (így találtam meg, és az összes PC és laptop?). Kapok a laptop, de az okostelefon ugyanaz a dolog?

  40. Azt mondtad, hogy valaki figyelemmel kísérheti, hogy mit csinálunk, ahol milyen jelszóval jelentkezünk be stb.. Melyik szoftver segítségével történik ez ??

  41. milyen víruskereső szoftver vagy inpotriva tudjuk védeni valaki, aki csatlakozik a wifi Powered paachetele minket és elemezni?

  42. Nicolae - mondta

    Nagyon hasznos, köszönöm, én sokat tanultam videotutorial.ro lucruru hasznos, ha mindig megtalálja a választ a probléma a számítógéppel, és kap videotutorial.ro mindent megtalál.
    Jó, hogy vannak emberek, akik nem, és néhány dolgot ingyen

  43. Marian - mondta

    Szia! Nekem is problémám van, és tanácsra van szükségem. Amikor beírom és beírom a kódot (192.168.1.1), az közvetlenül nekem jelenik meg: "A felhasználónév vagy a jelszó nem megfelelő.
    Kérjük, olvassa el az alábbi hibaelhárítást:…. Fogalmam sincs, miért, tekintve, hogy nem is rendelkeztem azzal a rovattal, ahová beírnám őket. de nem tudok bejutni. PS: Azt hiszem, valaki tudás nélkül hozzáférhet a wi-fi-hez.

    • mmg1818 - mondta

      Ha nem tudja a felhasználónevét és jelszavát a router lehet állítani a router, és akkor újra a beállítást. A router egy kis gomb, amit nyomni bármilyen 5 másodperc és visszaáll.

    • hogy egy reset a router beállításait, és még mindig van egy kis gyár buton tollal vagy egy éles bottal most attól függ, a router, hogy a normál gomb

  44. Marian - mondta

    A probléma az, hogy nem rendelkezem azzal az ablakkal, ahová be tudom tenni a felhasználónevet és a jelszót, és ez közvetlenül megadja a fent említett hibát. Tegnap este újraindítottam és újra konfiguráltam, de ugyanaz a probléma. Ez kíváncsi számomra. nem is engeded, hogy belépjek a menübe?

    • Adrian Gudus - mondta

      Remélem, nem egy laptopról próbálja elérni az útválasztót, amelyhez vezeték nélkül csatlakozik a WiFi routeren, igaz? Mert ha igen, ez lehet az egyik oka annak, hogy nem engedélyezik a hozzáférést. Ha megnézte a head-to-tail oktatóanyagot, még felhívtam a figyelmet erre a "ne érje el a laptop routerét vezeték nélküli kapcsolaton keresztül"
      Hozzáférés a router vezetékes. Csatlakoztatva vezeték nélküli hálózati kártya a számítógép vagy a laptop, és a másik végét az egyik gyönyörű, adja meg routerului.marcate kezdőbetűi LAN port

  45. Marian - mondta

    Próbáltam problema.Nu ugyanúgy, és próbálja acum.Pe mit kell írni alapértelmezett hozzáférés a router: http://tplinklogin.net.Am fel.Nu próbált kíváncsiság, és fogalmam sincs, mi lehet.

  46. Nicoleta - mondta

    Köszönöm szépen, akkor nagyon hasznos
    amennyit akartam tanulni, hogyan kell csinálni magam
    nagyon kifejezett voltál ... bravoooo

  47. Helló! Nemrég vettem egy routert is, ettől kezdve nincs antennája, és merticalis, a net működik a számítógépen, tudok csatlakozni a telefonnal. Most a probléma: Canv be akarok lépni a telefonba a telefonról, a telefon azt mondja, hogy nincs netem, bár csatlakozik a wifi-hez, és van jele is ... Mit tegyek? Megemlítem, hogy van Windows 7-em, ha a beállításokban meg kell változtatnom az önéletrajzomat. Köszönöm.

  48. alex - mondta

    hello! Szóval van egy router serioux és nincs doboz vagy kézi tőle, és én nem telepítve, így nem ip nem ismeri. Azt szeretnénk, hogy a jelszót, de nem tudom, hogyan, mert nem merült fel benned, hogy amikor megpróbálom táska egy ip

    • Doru - mondta

      Adjon további részleteket a router. Sorozat, IP naplózás, stb (Lásd a címkét a hátán.
      Ha azt szeretnénk segítséget, forduljon hozzám: [e-mail védett]

      • alex - mondta

        Sikerült a bátyám ... keményebb vagyok a fejemen :)))), de mindenképpen sikerült köszönöm, és köszönöm annak is, aki elkészítette a videót 🙂

  49. HELLO! Nekem van egy probléma! Telepítettem egy TL-WR 740N IMI FOLYIK PC és laptop WIFI NEM megy a Samsung Galaxy Mini 2 Bár nem tudjuk WiFi hálózatot internet! Köszönet előre

  50. PLU-PLU - mondta

    Ugyanaz a problémám van, és beolvasom a wifi andronic útválasztónkat. Volt időm, amikor hozzáférhettem az útválasztóhoz, de hirtelen nem adja meg a címet: romtelecom ...

  51. Oktatóanyagok bármilyen? Azt találtam eddig nem oldja meg a problémát a webhelyén, akkor a legmelegebb tinetio minden, annyi jó útmutatók

  52. Azt szeretnénk, hogy a maszkot az ip ha tudsz várni a Linc poatecum itt [e-mail védett]

  53. Daniela - mondta

    Van egy kis probléma!
    Nem teszi lehetővé számomra regisztrálni az oldalon megváltoztatni a jelszót.
    A javaslat? Mit tehetek? Hogy egy másik jelszót tudok belépni?

  54. Cosmin - mondta

    Üdvözlet mindenkinek. Problémám van. Hogyan állíthatom be a Wi-Fi hálózat jelszavát ... A táblagépről

  55. Szia, mi kapnak minden olyan információt folositoare.Multumim!

Speak Your Mind

*