A Foxit Reader egy nagyon gyors pdf-nézegető és kevés erőforrást fogyaszt - oktatóvideó

Ebben a videóban bemutató fogjuk bemutatni Foxit Reader pdf néző egy nagyon gyors és egyszerű rendszert dokumentumok a világon Adobe Reader hogy törvény, de sajnos Abobe Reader rendszer igényel elég sok, és nagyon nehezen mozog, és manipulálni a dokumentumok PDF (Portable Document-formázva).

Sok akkor biztos élvezni őket szépen ezt az alkalmazást, a könnyű használat is elég magas, ezért Foxit Reader is lehet, és eleget tesznek még a kezdő Dinter te.

alkalmazás Foxit Reader Ez ingyenes, de a kereskedelmi változat is elérhető, ami természetesen több ajánlat, és amely fogunk beszélni bizonnyal egy ilyen videoanyag, amelyek megtámadják és hogyan lehet létrehozni és szerkeszteni a PDF dokumentumban.

Arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial a nézővel pdf Foxit Reader akik több mint valószínű, tetszeni fog, és telepíti azt.

Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. Mihai c - mondta

    Foxit képest egy szuper lágy savakat greoiul adobe .no COMMENT

  2. Egy jó szoftver, szeretem őt már telepített és eltávolított én greoiul vályog.

  3. Látod!
    Azt mondtam magamnak, hogy Foxit Reader fény!
    Szeretnénk felhívni a figyelmet, minden jó program, hogy igazságtalanul marginalizált!
    Szeretnénk segíteni, hogy a számítógépek gyorsabb kevesebb erőforrással!
    Természetesen sikerül együtt megszabadulni szoftver, amely a mi életünket letérdel rendszer és megpróbáltatás a terhelés és a rendszer összeomlik!

  4. Ionut - mondta

    sal a legerősebb asszonyok sokat azért, amit értünk teszel, a nod32 2,70.39 és az újabb v 3-at mutatta be. asszonyok sokat

  5. Radu81 - mondta

    A Foxit olvasó sokkal kevesebb erőforrást fogyaszt, mint az Adobe olvasó, de még mindig kevésbé stabil ... valószínűleg ismeri a 3.0.1222-es verzió hibáját, amelyet szerencsére a legújabb verzió (3.0.1301) kiadása eltávolított.

  6. Radu81 - mondta

    Erre a hibára utaltam: „Holt hiba jelenik meg az oldalak vagy oldalak nyomtatásakor az 1, 3, 7-10 stb. Megadásával. a Nyomtatás párbeszédpanel Oldalak szövegmezőjében.
    Tünetek: Ha oldalakat vagy oldaltartományokat nyomtat 1, 3, 7-10 stb. Beírásával. a Foxit Reader 3.0 Build 1222 nyomtatás párbeszédpanel Oldalak szövegmezőjében a nyomtatás nem áll le. "

  7. bebe_Mykk - mondta

    szuper bv srácok ugyanúgy ... ..BAFTA ... ..hai k minden nap bemegyek megnézni mi történik és este szuper baftát mondok !!!

  8. madalin - mondta

    Foxit használni körülbelül egy év, akárcsak néhány vályog ezer problémát, és nem telepíti, amíg nem frissíti az interneten teszi őket, hogy nincs szükségünk, és Foxit gyorsabban mozog, és még szebb a design véleményem

  9. Corleone - mondta

    A Dawloand a legalacsonyabb módszer a tanulás, az ismeretek vagy a PC-ismeretek elmélyítése szempontjából !!!! A fejedben kell elvégezned a Dawload-ot, mert különben nem tanulsz meg semmit ,,,, találtam a csúcs cun-en, hogy beállítsam ,,,, cun hogy működjön ,,, gyorsabban állítsa le a PC-t ,,,,, AVI formátum. dokumentumszöveg tedd oda mindent, ami nem fér bele ("A KEMÉNY, AMI ISTEN HAGYTA ŐT") írd le a doki szövegére a magyarázatokat itt, és biztosan gyorsabban fogsz tanulni, mint mások hajlítása és mások gyorsasága! Ha hibáztam, elnézést kérek!

  10. Sergiu - mondta


    Tehát .. még mindig letölt ... Nos hadd mondjam el, hogyan kell "letölteni" anélkül, hogy ez befolyásolná az oldalt 😀
    Ezeket az oktatóanyagokat a Camtasia Studio 6 nevű szoftverrel hozták létre. Ha annyira érdekel, hogy tanuljon valamit abból, amit ezek az emberek itt mondanak, akkor nagyon jól el lehet menni, és google-olhatja a Camtasia Studio 6-ot, töltse le, telepítse (serail vagy crack, amelyet a torrentekből kap) 😀 ..és akkor felvehet egy egész oktatóanyagot vagy csak egy részét.
    És így nem lesz senki betiltották Emiatt
    Ps: Nah..hogy megoldottam a "rejtélyt", és ha ezért tiltottak vagyok, akkor vállalom a felelősséget 😀
    Bran jó volt! : D: D: D

  11. shark_of_tornado - mondta

    Van egy kérdésem! yo az Adobe Flash Player és az Adobe Reader az Adobe aktív x.dak eltávolítani fog futni az Adobe Flash Player és az aktív x? ps: ezek 2 vannak játékok a neten. :-/

  12. Adrian - mondta

    @shark_of_tornado: simán fog működni! El tudja távolítani az Adobe Reader quiet!

  13. Egy fájl nyitott Foxit Reader késlelteti a záró és nem ismersz senkit ce.poate Xplicit engem?
    Köszönöm.

  14. Oktav - mondta

    [Foxit License]
    SN = FPMFZ1099
    Modules =
    Users = 1
    Engedélyes = VDOWN 2009
    Engedélyezett = 2009 / 08 / 27
    Sign=246C44D23FB2BF141D125FCF3AEE2979F1FE4A018F37833942A5BDFD837586C6A0AD0594378C74F8
    Korlátozások = Ver: 1, Keyver: 1

    Ha jól akarsz dolgozni a Windows Vista rendszeren, használd a fenti licencet, ez a FOXIT Phantom licence, ezért írja be a google írja a foxit fantomot az enter írja be az első linket, és másolja a foxit fantomot a telepítés után 30 napig belépve az Eszközök menübe adja meg a regisztrációt másolja ki az összes licencet, amit fent írtam, és illessze be az egészet, és adja meg az oket, és készen áll, akkor lesz egy engedélyezett foxit fantomja, mert 2 napja telepítettem a Foxit Redert, de van valami hiányossága, mintha vírusa nincs, de a laptopom nem működik jól ezzel a foxit rederrel és kinézettel találtam egy licencet, és ha ez a videó bemutató nagyon jó, akkor jó gesztust adok neked ... Ha nem kapod meg a foxit phantom telepítő másolását, akkor vil küldök skype-on keresztül

  15. Oktav - mondta

    Így telepítette könnyen optineti mint mondtam megy először Linc kattintson a jobb klikk 30 nap AMI verzióban lesz scriti név vezetéknév E-mail cím és az ország kódját, és küldünk egy e-mailt, amely igen Foxit Phantom on 32 bites és 64bit és válassza ki azt, miután a számítógép olvasni és meg kell várni egy büdös 2minute 3 telepíteni, és megjelenik scces!

  16. Oktav - mondta

    Annak érdekében, hogy feltegyem a licencet, beírjam a Súgót, és ne az eszközökbe, tévedtem, hittem az eszközökben is ... ha valami nem érkezik meg, írd meg a megjegyzésbe, és megoldjuk mindet ...

  17. drshomeboy - mondta

    A Foxit Reader véleményem szerint nagyon jó, de néhányszor szembesültem néhány problémával, például: Megvolt a Foxit Reader legújabb verziója és az Adobe Reader legújabb verziója, és velem történt, hogy az Adobe Reader programban megnyitott dokumentum nem nyitható meg a Foxit alkalmazással Reader, ezért arra a következtetésre jutok, hogy az Adobe Reader rendelkezik bizonyos funkciókkal, amelyekkel a Foxit még legalább akkor nem rendelkezett. Az utóbbi időben azonban nem találkoztam olyan .pdf dokumentummal, amelyet a Foxit nem nyit meg, de arra az esetre, ha a Foxit nem működik, és olyan hibát ad, hogy "ez a .pdf sérült", jó, ha az Adobe Reader telepítve van a teszteléshez és ellenőrizze, hogy sérült-e.

  18. Oktav - mondta

    drshomeboy, de a FOXIT PHANTOM licenccel próbálkozott, nézze meg, hogy továbbra is fennállnak ezek a problémák ... a licenc 2 fenti megjegyzéssel rendelkezik, de egy kis sami elolvasta a megjegyzéseimet ...

  19. Alex - mondta

    Probléma a Foxit: ne nyissa fájlok online, csak azokat a kemény. Szóval vissza kell térnie az Acrobat Reader.

    • Alex: Probléma a Foxit: ne nyissa fájlok online, csak azokat a kemény. Szóval vissza kell térnie az Acrobat Reader.  

      Töltse le a itt Ezután a Firefox beépülő modulok "Súgó"> "Frissítések telepítése"> válassza ki a letöltött csomagot, végül pedig a "Megnyitás" gombot. Figyelem: Amikor megnyit egy pdf fájlt a böngészőben, a program egyetlen más példánya sem nyílik meg.

      • Alex - mondta

        Dan:
        Töltse le a itt Ezután a Firefox beépülő modulok "Súgó"> "Frissítések telepítése"> válassza ki a letöltött csomagot, végül pedig a "Megnyitás" gombot. Figyelem: Amikor megnyit egy pdf fájlt a böngészőben, a program egyetlen más példánya sem nyílik meg.  

        Nem számítok rá, hogy mennek-ncarce és megnyitja egy üres oldal

        • Alex:
          Nem számítok rá, hogy mennek-ncarce és megnyitja egy üres oldal  

          Meg kell, hogy egy setare.Deschide Foxit Reader, akkor az Eszközök-Beállítások-Internet és jelölje ki az "Display PDF böngészőben." Ha szükséges írok egy tutorial ebben a témában.

          • Alex - mondta

            Dan:
            Meg kell, hogy egy setare.Deschide Foxit Reader, akkor az Eszközök-Beállítások-Internet és jelölje ki az "Display PDF böngészőben." Ha szükséges írok egy tutorial ebben a témában.  

            Igen, végül, a plug-in, és állítsa be megy, és nyissa meg a fájlt a Firefox

  20. Rares - mondta

    videotutorial.ro Gratulálok ezen az oldalon, és mindazoknak, akik hozzájárulnak ahhoz
    Az iskolában tanulni valamit (és ICT), mint az, hogy mit tanulni itt, tekintve, hogy a számítógép indítása a minőség 4 ha jól emlékszem, és az IKT az osztályban 9. Üdvözlet!

  21. PAVEL - mondta

    ok… azt kell mondanom, hogy elégedett vagyok 2 ok miatt .. régóta vártuk az anyagot, és jó, hogy Krisztus úr csináltad! És ezen felül .. végül elmondta az igazi okot, amiért tanácsos nem letölteni az oktatóanyagokat .. amelyek tavaly sértésnek találtam, hogy a válaszok: lopás, szerzői jog stb. Oké, mi volt így Nehéz megmondani a valódi okot? Én személy szerint megértettem, hogy vannak a dolgok, és nem vettem le semmit a tavalyi utolsó veszekedés óta, amikor kollégája a fent említett okok miatt minden szempontból "megalkotott" ... idegek stb. Nyilvánvalóan eljön az idő, amikor lehetséges lesz ... egyéb technikai feltételekkel. Pr. Amit a tevékenységében értékelek, az a megjegyzések igénytelen hangvétele, a felhasználók átlagos asszimilációs szintjén, amely kissé nem megfelelő, de nagyon erős és asszimilálható tartalom; Néhányat az osztályban szerettem volna bemutatni, ezért kértem a beleegyezésedet, de imádkozom, hogy ez legyen. Abban az időben a Youtube után oktatóanyagokat készítettem (ott megszabadulva a megállapodástól ...!), És egy feliratot dolgoztam fel a te stílusodban ..alább írtam! Nos, otthagytam az eredeti hangüzenetet és a logót is senki sem vádolhatja meg, de mint már korábban mondtam, jobban szeretem, ha bemutatja néhány hibával, visszatérve a "kontextushoz", amely tükrözi a természetességet és azt a tényt, hogy minden emberrel együtt vagyunk és hibázunk, emberi, mert csak az nem dolgozik, aki nem dolgozik rossz.

  22. Constantin - mondta

    Üdvözöllek,
    Mit gondolok? kiváló és nagy "gratulálok" ahhoz, amit csinálsz, és biztosan mondom, hogy a jövőben jobban menjen (ezek csak nyilvánvaló kiadások, kérhetsz egy kis díjat, (rengeteg pénzt adunk ebben a világban másokra és nem kapunk semmit, éppen ellenkezőleg).) tehát itt !!!
    És a "megrendelésnél" lefordíthat másokat.
    Olvastam tutorialulsi szeretnék magyarázatot: Én másolt több fájlokat a DVD és az olvasás kemény! hiba oldalt sérült, és hiszem, hogy a PDF-tools
    hogy segítsen kijavítani acasta kép, igaz ez, ha igen, hogyan kell csinálni?
    Köszönöm, és azt mondtam: további jó munkát!

  23. Augustin - mondta

    Minden tisztelete videotutorial.Am csapat sok mindent megtanultam, hogy nem tudom, hogyan tanultak, és márciusban is kerül egy kis pénzt egy jó cursuri.Dumnezeu vissza.

  24. Köszönjük, szép is lenne jobb, ha mindenki Vum vagytok btavo. köszönöm minden Plateaus

  25. Claudiu Savulescu - mondta

    Ki tud adni nekem egy tutorial (román) mintegy Foxit? Köszönöm

  26. Paul - mondta

    Helló. Ezzel a megjegyzéssel avatkozom be, hogy jelezzem azt a visszaélést, ahogyan a Microsoft megakadályozza a Foxit alapértelmezett beállítását. Tanulmányozom a problémát, mert viszonylag friss (az első telepítéskor a Windows 10 nem viselkedik így. A frissítés után úgy tűnik, hogy megjelent), de számomra a Microsoft valóban visszaélő hozzáállása tűnik egyéb programok (például Firefox böngésző). Annak leple alatt, hogy inkább tesztelt programokat futtat, amelyek nem lassítják a rendszert, a Microsoft terjeszti az exkluzivitást (valószínűleg nagy pénzzel fizetve). Ha valaki megtalálta a megoldást, kérem, segítsen.

Trackbacks

  1. […] Ami meglehetősen nehézkes, különösen a régebbi rendszerek esetében. Valamivel ezelőtt bemutattam a Foxit Reader-t egy oktatóanyagban, sajnos kissé nehézkessé vált, inkább karácsonyfára hasonlít, mint egy […]

Speak Your Mind

*