Szoftver telepítése és futtatása USB-meghajtóról portableapps segítségével - oktatóvideó

Ebben a leckében megtanuljuk használni az USB stick programok tárolására előre telepítve, és már el is indíthatjuk őket bármikor és bármilyen számítógépen.

Sokan közületek már otthon USB pendrive, amit már nem használ, így azt gondoltam, hogy kint volt az alján a tálca usb poros és ad neki egy új életet.

Az alkalmazás, vagy inkább egy lakosztály a cég PortableApps tudtunk venni velünk mindenhová kedvenc szoftver.

Amikor elmész egy internet kávézóban, vagy egy barátom a számítógép, nem tudjuk használni szoftvert ember nézi kedvenc chioris ha szeretné telepíteni, és valamit, de most már nem jelent problémát PortableApps ott, hogy segítsen elindítani a programokat egy USB stick, nem kell telepíteni.

Csak behajt a botot az USB-port, és indítsa el az egyik a sok program elérhető az elején.

Ebben a számban fog térni más video oktatóanyagokat, hogy tovább finomítja ezt a módszert, és mi fogja állítani, hogy tegye a bot szinte bármilyen szoftver.

Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. Adrian - mondta

    Nagyon kemény Cristi wow te egy zseni vagy! nekem van egy mentor az, hogy egyre több ember!

  2. portál - mondta

    Kiváló ötlet hordozható alkalmazások, engedjék meg, hogy a javaslat érzéketlenség: Amikor egy bemutató a Windows bottal? (Mint linux láttam tűnt nagyon hangos).

  3. alex - mondta

    esty nagyon okos ... szerencsés még .... !!!!

  4. Nagyon érdekes bemutató, remélem, hogy a teljes, és megnézzük, és hogyan tudjuk nem csak telepíteni más szoftver letölthető a saját honlapján.

  5. psihologu - mondta

    Van egy kérésem is ... egy mysql adatbázis .. egy megvásárolt gazdagépen lehetséges?

    Köszönjük!

  6. Adrian - mondta

    pszichológus ... kérjük, a jövőben próbáljon meg kommenteket feltenni abban a részben és az oktatóanyagban, amelyhez a kérdése tartozik!

  7. Igen tudsz @psihologu:
    Persze, mi nem ezt, bemutatjuk, hogyan kell kezelni a fogadási számla egy megosztott szerver hosting szolgáltató Romániában

  8. Marius - mondta

    Van egy kérdésem magam. Milyen film egyértelműen látható?

  9. Adrian - mondta

    Marius nem fényképezte kamerával a monitort, mint azt sokan gondolnák ... ez egy szoftver / program, amellyel képernyőképet készít, mintha nyomtatási képernyőt készítene, csak ez egy nyomtatott képernyő, de úgymond videomódban. sok program, amellyel megteheti ezt a képernyőképet ... keressen a Google-on, és megtalálja! Ahogy vannak szoftverek, amelyekkel rögzítheti a mikrofon által rögzített hangokat, ez a szoftver mind a hangokat rögzíti, ha akarja, mind pedig azt, ami a számítógép asztalán történik! Csak az asztalára készíthet felvételt, ez nem egy kamera, amelyet Ön tart a kezedben, és filmezd, amit akarsz…

  10. Marius - mondta

    Nekem is van egy monitor forgató szoftverem, egy 2008-ból, de nem tudom, miért nem világos, feltettem egy videót a youtube-ra, amely ezzel a szoftverrel készült, és alig látom, mit írtam ott. Nem számít, milyen jó a számítógépem, vagy a program hibás? Engedélyezem, hogy ide tegyem a program nevét, csak a nevét ... talán egyszer elkészít egy oktatóanyagot a programról, amely megtalálható a net ingyenes próbaverzióján.

  11. Adrian - mondta

    Marius a minőség Nem hiszem, hogy feltétlenül érdekel a szoftver, hanem annak beállításai! Ha nagyobb és tisztább képet szeretne, állítsa a rögzítést kis részre, ne pedig teljes képernyősre! Így teszi Cristi is, állítsa a rögzítést kisebb részre, és az ablakok szélét zsugorítsa, hogy illeszkedjen a rögzítésre szánt négyzetre. Ha teljes képernyőn állítja be, akkor automatikusan feltöltéskor a zoom kisebb és a kép elmosódott. , próbálja meg a rögzítést a monitor kisebb részére állítani! Nem hiszem, hogy problémát jelentene, ha a program nevét feltennéd, valószínűleg nem adhatod meg a linket, ahonnan letölthető, de ha csak a szoftver nevét adod meg, akkor nem hinném, hogy probléma lenne.

  12. Marius - mondta

    Köszönöm szépen !! Im a legmelegebb

  13. Adrian - mondta

    igen, biztos voltam benne, hogy ezt használja ... vannak még ... és egy kis stúdió ... kérem, azt hiszem, az ing is Cristit használja ... ha nem tévedek ... :)

  14. psihologu - mondta

    Nagyon köszönöm Cristi! Ide tettem azt az ötletet, hogy ez az utolsó feltöltött oktatóanyag, és arra tippeltem, hogy megfelelő időben el fogják olvasni ... és szubjektív javaslat volt abban az értelemben, hogy van egy román kapásom, pontosabban a romtelecomtól, és a menü nem hasonlít a Ön a mysql-ben az adatbázis-adminisztrációval kapcsolatos oktatóanyagokban mutatja be, nincs hozzáadva adatbázis. És a hozzáadáskor a táblázatok kitöltése szükséges ... nincsenek privilégiumopciók sem .. tény, ami megzavart. Nyilvánvalóan valaki azt mondaná, mint Adrian .. "kérjen támogatást a szolgáltatótól, mert csak Ön fizet neki" .. az ötlet az, hogy a szolgáltatónak vannak olyan emberei, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mit jelentenek az adatbázisok. Ezért javaslatot tettem, ha lehetséges, szívesen megcsinálom oktatóanyag ... ha nem ... végül is rendben van, és végül is meg vagyok győződve arról, hogy szenvedélyből és vágyból osztod meg a tudásoddal, és a kezdők ezt alá is írják anélkül, hogy hízelgenének azzal a szándékkal, hogy közzétesznek egy kapcsolódó oktatóanyagot kapkodással önzetlen és minőségi ember vagy .

    Köszönöm a figyelmet, és elnézést kérek, ha eltöröm semmilyen szabályt!

    PS Nem vagyok számítógépes kezdő, és rendelkezem a technikával ... ha valamilyen hasznát vehetem ennek a ragyogó ötletnek a kidolgozásában ... a legnagyobb örömmel!

  15. Adrian - mondta

    a pszichológus félreértett és sajnálom! nem szegtél meg semmilyen szabályt, de jó és jó lenne feltenni a kérdést az oktatóanyagba, amely az adott témát reprezentálja, ezért mi "tisztán" tartunk és minden értelmesebb lesz, a megjegyzések az oktatóanyag kitöltése, nem pedig sportról beszélünk, vagy ki más vetkőzött le a cancan magazinon keresztül ... Ami azt illeti, hogy szerinted ez az oktatóanyag újabb, és megtalálhattuk a problémádat, tévedsz! Figyeljük az összes kommentet, függetlenül attól, hogy hová posztol, én magam gondoskodom erről, mind én, mind a webhely rendszergazdái, bárhová is postázzuk, ezt az oldalt elég jól figyeljük, hogy bárki láthassa a bejegyzését! Kár, hogy megtetted, de mi is tartjuk a rendet, a tisztaságot és egy kis fegyelmet! Nagy sikerek és ne haragudj rám! Látta, hogy a jövőben mondtam, és még arra is kértem, hogy legyen óvatos, ha kárról van szó, akkor más intézkedéseket is meghoznak!

  16. fan3 - mondta

    hogyan nero hordozható?
    suntety szuper erős

  17. Corleone - mondta

    Ez nagyon klassz, amit be filmuletz javaslatot, hogy a Más szoftver telepítése a botot, de nem feltétlenül a Portable.Merci előre!

  18. Corleone - mondta

    Telepítettem a virtuális gépre a pálcára a (Snagit 7) nevű programot a videofelvétel asztalhoz, a szuper programot általában telepítettem, csak a botra adtam utat, amikor valódi Windows-okon használtam, ez nagyon jól ment, de sok regisztert hagyott a HKEY_USER-ben -1-5-21-1644 …… .. így hagy valamit használni egy másik számítógépen.

  19. Adrian - mondta

    @Corleone: Normális ilyennek lenni ... egy rendszerre van szüksége ahhoz, hogy ember platformon fusson! Ahogyan nem lehet sem a levegőn, sem a levegőn járni, és a földre is szükséged van a lépéshez, és néha tényleg mindig ott hagysz lábnyomokat, ahol lépsz, úgy ennek a programnak is támogatóra van szüksége! Cristi arra hivatkozott, hogy nem hagyta el a szennyeződéseket, mappákat ... vagy jelszavakat a tunderbirdben vagy a pidginben ... vagy bármi más programot, amit ott tartalmaz ...

  20. Mihai - mondta

    Fffff jó tutorialul.Felicitari vagyok, nagyon érdekes, hogy tudja, hogyan lehet, hogy más szoftvereket a botot.
    Köszönjük!

  21. Adrian - mondta

    A hordozható alkalmazások létrehozásában segít az Universal Extractor, amely ezt a programot készíti ... jól kitömöríti a készlet tartalmát, például elveszi egy program készletét, az Universal Extractor segítségével pedig kivonja a készlet tartalmát, és szépen elrakja a kapott mappát hordozható alkalmazásokba ... Ez az Universal Extractor egy csomag kirakó, alapvetően ezek a készletek egy másik típusú archívum, amely gyönyörűen csomagolja a program tartalmát, a parancsok olyanok, mint a Winrar a helyi menüben, ez az Universal Extractor is tudja, hogyan kell újracsomagolni egy archívumot, vagy készlet egy program zip mappájából. C programfájlokban kell mondanod a mozilla firefox fájlt, és szépen be akarod csomagolni, mert újra akarod telepíteni a Windows-ot, de nem akarod elveszíteni a jelenlegi Firefox-beállításokat, bővítményeket vagy könyvjelzőket Semmi sem egyszerűbb, kattintson a jobb gombbal a mozilla firefox mappára a cprogram fájlokban, és a csomagját csak arra tegye, hogy az új ablakokat feltegye! Remélem, hasznosnak és sikeresnek találja! Lehet, hogy Cristi a jövőben bemutatót készít róla, különben is meghagyta, hogy megmutassa, hogyan adhatunk hozzá más programokat hordozható alkalmazásokba !!

  22. Ewald - mondta

    Hi Volna egy kérésem, vagyis hogyan tudom telepíteni az uTorrent bottal? nagyon köszönöm

  23. Adrian - mondta

    @Ewald: Látogasson el erre a webhelyre és töltse le a hordozható alkalmazást ... lásd az egyes szoftverek k részét, írja le, hogyan kell telepíteni ... írjon, hogy ezen az oldalon keressen http://www.portablefreeware.com/? uTorrent, és látom, hogy a portál!

  24. Adrian - mondta

    @Ewald: Töltse le a futtatható fájlt az uTorrent fájlba, és tegye egy mappába, majd hozzon létre egy másik szövegfájlt, amelyet a settings.dat néven hív meg, így megadom a megadott kiterjesztést, majd futtatom az utorrentet ... kattintson duplán a mappában lévő futtatható fájlra

  25. Adrian Ioan Vlad - mondta

    Ez az alkalmazás szuper!
    Köszönet Adrian a honlapon! Megtanultam valamit
    Még "hordozható" irodában találtam 2007-ben!
    Save / programokat telepíthet a botot, és megvan a munka után!

  26. Helló,
    Először is szeretnék köszönetet mondani az összes munkát végez! félelmetes!
    Most jön egy kérdés (kérések) ... Mit gondolsz, mikor szánsz időt arra, hogy bemutatót adj arról, hogyan tehetjük hordozhatóvá kedvenc programjainkat?
    A Sperantza a vágy, hogy hallgassa meg (azt hiszem, nem csak) Köszönöm!

  27. Adrian - mondta

    @alex: Nem nagy mérnöki feladat, ha más szoftvert tesz a botra !! Ha elolvasta a fentieket, egy olyan webhelyre mutató linket adtam, ahol sok alkalmazás készen áll a hordozhatóságra, csak töltse le és futtassa őket akár a merevlemezről, akár a pálcáról, hogy futtassa őket a pálcáról, mappát készítsen annak a mappának a matricáján, ahol a többi alkalmazás található, és illessze be a mappába letöltötteket, és voila, hordozható szoftvere van! OLVASSA FELELŐTT MEGJEGYZÉSEIT, Ha google hordozható alkalmazásokba vagy hordozható alkalmazásokba ír, sok olyan webhelyet talál, amelyek ingyenesen letölthető alkalmazásokat kínálnak, amelyek készek hordozhatóvá válni ... csak töltse le és futtassa őket!

  28. Mihai - mondta

    Követjük a nagy érdeklődéssel és nagy megbecsülést, amit csinálsz.
    Én ugyanolyan kíváncsiság és I: míg a bemutató ígért üzembe egyéb szoftverek a botot?
    Érdekel az AutoCAD.
    Köszönjük!

  29. Andrew - mondta

    Cristi nagyon érdekes és hasznos ez a szoftver. Sikerült a pálcára tennem a Messenger, a Nero és az Office 2007 programot is ... így nagyszerű módja annak, hogy leállítsuk a számítógép töltését.

  30. DJ_ZEUS_RADIOXXL - mondta

    Hé nem tudom, ha tudsz, de tudom kezelni azt, hogy kérje a segítségét.

    A házamban van egy "Watson 4Gb MP2 lejátszó" formátumú FAT vagy FAT32, és inkább botként és adatátvitelre használom.
    Olyan ötlettel álltam elő, hogy nem tudom, lehetséges-e, de miért ne kérdeznél ?? Szeretnék telepíteni egy Windows rendszert, bármi is legyen az a "95 98 2000 xp ……", hogy az Mp4-et HDD nélkül csatlakoztathassam a számítógéphez, és legyenek futtatható ablakai.

    Mondja meg, hogy tudnám-e részletekkel ... ... és milyen programokat pontosan és lépésről lépésre leírtam HA LEHETSÉGES

  31. Adrian - mondta

    @DJ_ZEUS_RADIOXXL: Ez nem lehetséges, az mp4 lejátszója nem viselkedik olyan merevlemezen, amelynek operációs rendszerre van szüksége! Az olvasási idő nagyban különbözik a normál merevlemeztől, a hozzáférési időtől és a válaszidőtől…

  32. Andrew - mondta

    @AdrianAdrian nem mondta, hogyan kell csinálni egy mappát (C / Program files) kit. Azt mondta, csak jobb klikk, és kész. Hogyan Adik csak nyomja meg jobb klikk kész?

  33. Soll Bad G. - mondta

    - Lusta vagyok megtisztítani az íróasztalt! bay christi parca esti eu :)) amúgy is jó GooD GamE man oktatóanyag és tartsd fent ... nézd ki mondta, hogy romániában k nem zseniális :)) aprp talán meg tudod verni és u számla kapuján van mit tennem mandresc 😛

  34. k1k1 - mondta

    Mennyire Tareee a program :))…
    Thanks Cristi Május mentett
    Tartozik

  35. Xpt1 - mondta

    Jó zoiua!
    Szeretnék információt arról, hogyan tudok regisztrálni ahhoz, hogy nyilvánosságra oktató.
    Kérjük, küldje el az információt az e-mail címre: [e-mail védett]
    mailto:[e-mail védett]

  36. nykos - mondta

    A hordozható programok a "PortableApps" alkalmazás nélkül is lefuttathatók a botról
    A kérdésem a következő: Miért van szükség erre app?

    • Adrian - mondta

      nykos: Portable programok futtathatók a botot, és alkalmazása nélkül "PortableApps"
      A kérdésem a következő: Miért van szükség erre app?  

      Ahhoz, hogy jobban kezelhesse őket, észrevette, hogy a hordozható alkalmazásoknál, amikor behelyezi a botot, van egy automatikus futtatása, és megjelenik a tálcán, az óra mellett egy menü, ahol gyorsan elindíthatja az alkalmazásokat, van egy mini menüje is, ahol van egy vissza funkció Felfelé indíthatja mindet egy helyről, anélkül, hogy böngészne a számítógépemen, kattintson duplán a botra, majd kattintson duplán a mappába való belépéshez, ahol a szoftver található, majd kattintson duplán az adott szoftver futtatható fájljára az indításhoz. logikusan, ha elvette, és mégis látta a szoftver előnyeit! Legyen nyitott gondolkodású

  37. florin - mondta

    Nagyon nehéz .. Nekem is volt ilyen problémám !!! Köszönöm ... nekem is lenne egy problémám yo ... Van egy 8 GB-os stickem, amire néhány játékot lőttem, töröltem, majd megadtam és kialakítottam a botot !!! és most azt mutatja, hogy a palacknak ​​nincs 8 GB-ja, és 94 Mb-os… lépjen kapcsolatba velem a címen [e-mail védett] további részletekért ... Köszönöm

  38. Wanno94 - mondta

    Nagyon hangos, de hibát okoz, amikor a programot a botra telepítem >>>>>>>>>>>>> Extract: zipfile.py
    2 pálcát próbáltam ki, az egyik 4 gb-os 16 gb-ból és ugyanaz a hiba >>>>>>> Kivonat: zipfile.py
    Pls Ajutatzima
    Multzumesc előre

  39. Wanno999 - mondta

    Nagyon jó program! De amikor a PortableApps.com programot a botra telepítem, hibaüzenetet kapok az "Extract: zipfile.py" halfájlban. Ezt több boton csináltam, de ugyanaz a probléma. Mit kell tenni? Skype - „wannoc700”

  40. Iuli - mondta

    Van egy kis probléma, van egy bottal 2 GB EMTEC, azt használja a CD-lejátszó az autóban
    zenét hallgatni, és nem tudja át más zenét, másolt, mi volt rajta (vissza) őket vissza, de mást nem kap összeomlik, a fájl nem jön létre, a mozgás valami formázott genul.lam és minden vrea.precizez nem tettem néhány illesztőprogramokat, mielőtt letöröltem pc.le formátum az leam folosit.Dar nem kap képeket .. semmi sem volt ki a zenét, hogy nem törött.
    Várakozás a választ, köszönöm.

  41. Adriana - mondta

    Cristi,

    Meg tudná mondani, kérem, hogy telepítse a Macromedia Dreamweaver bottal?

    köszönöm

    • Vanessa - mondta

      Helló, Adriana ... Írjon a Goole Macromedia.Dreamweaver.v8.0 fájlba. Hordozható és végezzen keresést ... meg fog lepődni, ha megtudja, hány helyről töltheti le ezt a programot ... A hordozható verzióban nincs szükség telepítésre, csak másolja a programot a számítógépéről stick ... Ha használni szeretné, kattintson duplán a Macromedia Dreamweaver hordozható futtatható fájlra, és a program elindul.

  42. Andrew - mondta

    Nagyon köszönöm, csinálj millió dolgot ...

  43. Radu - mondta

    Cristi Tetszett a bemutató, bocsásson meg az összes bemutatót, amit láttam ... Sokat tanultam belőlük, sok problémára megtaláltam a megoldást, és nem vagyok szakember az informatikában. Mit szeretnék kérdezni tőled ... ismeri a Lupo_Pensuite v.2010 programot? abból, amit az oktatóanyagban láttam, körülbelül ugyanaz a céljuk van, és ugyanarra a célra hozták őket létre. Próbálj meg elkészíteni egy oktatóanyagot róla, kipróbálták, és azt gondoltam, hogy kiváló, sok fejlett programmal rendelkezik, ismert és ingyenes néhányak számára és oktatóanyagok.Sok sikert!

  44. marian - mondta

    országok testvérek láttam néhány nappal ezelőtt az egyik oktató, majd, mint én egy kis szabad ideje, mint én, hogy a helyszínen, hogy mi az újdonság, hogy nem tud közvetlenül tolbar érdekében, hogy a helyszínen, hogy őszintén ahhoz, hogy rabja ezen az oldalon, és elkezdte találkozó Sami javítása szó ismerete a legjobb

    Köszönöm egy lélek, amit itt készült, és tesszük magunkat, és köszönöm, hogy észre

    • Adrian admin - mondta

      marianTestvériség erős láttunk néhány nappal ezelőtt az egyik oktató, majd, mint én egy kis szabad ideje, mint én, hogy a helyszínen, hogy mi az újdonság, hogy nem tud közvetlenül tolbar érdekében, hogy a helyszín a becsületes lettem rabja ezen az oldalon, és elkezdte találkozó Sami javítása szó ismeretek a legjobbat én köszönöm, hogy mindent, amit itt készült, és teszünk ránk megköszönni realizamva  

      Hallottál már könyvjelzőkről? Miért nem készít könyvjelzőt? Arról, hogy hogyan lehet könyvjelzőt készíteni, vagy hogyan lehet egy webhelyet a kedvencek közé tenni, hogy ne felejtsük el és könnyebben hozzáférhessünk, beszélgettünk róla a böngészővel kapcsolatos összes oktatóanyagunkban. Írja be a jobb felső sarokban található keresőmezőbe a használt böngésző nevét, írja be, és útmutatásokat talál róla. Vagy mondja el, melyik böngészőt használja, és készítek egy rövid videót a könyvjelzőkről és a kedvencekről ... a böngészőhöz.

  45. Mr. probléma - mondta

    Adja portableturk.com PT. több tízezer hordozható programok

  46. Catalin - mondta

    szuper hely, nagyon hasznos
    A bemutató azt mondtad, hogy te egy, hogyan kell létrehozni más hordozható alkalmazásokat.
    köszönöm

  47. tipográfia - mondta

    KÖSZ … ))

  48. Remus vartic - mondta

    Szeretnék játszani a smart TV a botot, hogyan tehetek kibír egy játék fut közvetlenül a Samsung Smart TV USB stick?

  49. Daniel - mondta

    Hello! Van egy játékom egy 8 GB-os kártyán, és szeretném tudni, hogy lehetséges-e a játék megtakarítása is erre a kártyára menni, és nem a Windows alatt?

Trackbacks

  1. […] A pálcán használhatja a PortableApps alkalmazást, ahol már régen készült oktatóanyag: Hordozható alkalmazások bemutatója Ennek ellenére meghívom Önt, hogy nézze meg a videó bemutatót! Ne feledje, hogy ha van javaslata, […]

Speak Your Mind

*