Melyik TV a jobb az LCD, a plazma és a "Led" között? - hardver útmutató

Szia barátok, ebben az útmutatóban hardver megpróbálunk segíteni Önnek tájékoztatást az alkalmazott technológiák építeni flatscreens ma, ez az útmutató lesz nagy haszna azoknak, akik ebben az időben vettek egy LCD TV, plazma vagy LED .
A kezdetektől azt szeretném mondani, hogy a "LED TV" címe helytelen, helyesebb lenne a "LED-es világítású TV", tudnia kell, hogy a LED-ek valójában LCD-televíziók más háttérvilágítással, katódsugárcsövek helyett a szélén vagy hátulján (klasszikus LCD).
fogyasztás:
Jelenleg a piacon két alkalmazott technológiák, a plazma és LCD egyaránt erős és gyenge pontjait, a plazma technológia a legérettebb és időben sikerült elrejteni Nos hiányosságok, a közelmúltban tárgyalt a probléma a fogyasztás végre NeoPDP plazma panel Panasonic fogyasztás 150 162 Wati Wati a dobozt, és kalibrált (Model TX-P42G30E 42 hüvelykes panel (106 cm), egyáltalán nem rossz, ha azt gondoljuk, hogy néhány évvel ezelőtt plazmák méteres kettétört, akkor nem hiszem, hogy egy lcd fogyasztanak túl kevés, mint például egy LCD Samsung UE40D6510 a legújabb generációs átlós 40 ″ (101 cm) kb. 130 wattot fogyaszt.
Sd tv HDTV:
Felbecsülhetetlen értéke plazmák a lejátszás minősége az SD-tartalmat, azaz a plazma tudja, hogyan kell játszani szép normál felbontású adások és DVD filmeket, ez a fejezet lcd nem jól.
Színek:
Ha TV-ről beszélünk, egy nagyon fontos dolog a szín, itt a természetes színeket értem, nem pedig a mesterségesen intenzívebb színeket, csak a "karcolt retina" hatásának elérése érdekében. Ezzel a trükkövel az LCD gyorsan eljutott sok vásárló nappali szobájába. . A plazma nem rendelkezik ilyen élénk színnel, inkább tudja, hogyan kell szuper természetesen reprodukálni a színeket, főleg amikor fekete.
fekete:
Plazmában cting egyes pixelek szerezni egy mély fekete fény lehetetlen, ha használja egy sor LED háttérvilágítás, amely lehetővé teszi a megállás és a kiindulási különálló LED, sajnos ez a technológia már csak a legdrágább LCD.
Válaszidő:
A legjobb LCD TV gyors Philips 52PFL9606H / 12Ez egy 0.5 ms válaszidő, ez azt jelenti, egy örökkévalóság mellett válaszidő plazma amely csak 0.001 ms, játékok szerelmesei tudják, hogy ez mit jelent.
érzékenység:
LCD tökéletes képalkotáshoz technológia a minőségi forrásokból, például ha szeretné nézni egy BluRay tökéletes LCD, plazma nem értik, hogy nem játszik jól. Sajnos, amikor néztük a televízió a dolgok nem olyan jó a plazma csere nem egy nagy munka HD hanem SD. Meg kell vizsgálni, hogy a legtöbb ember állomások SD (standard definition).

Ajánlásom azoknak, akik egy vadonatúj TV-vel szeretnék "szépíteni" falukat, az lenne, ha vásárolnánk egy Panasonic plazmát, ebben az időszakban rendkívül olcsók, a plazma még soha nem volt ilyen olcsó.

A nagyon olcsó plazma TV típusa:
Panasonic plazma TV, 106cm, FullHD, TX-P42U30E
Meg kell gondolni, hogy ez egy TV 1 méteres képátlójú, biztos, hogy tegyenek intézkedéseket is a vásárlás előtt, hogy biztosan elfér, ahol el szeretné helyezni azt.
A modell Vennék van:
Panasonic plazma TV, 106cm, FullHD, TX-P42G30E
Egy páncélozott TV funkciók, az egyetlen mínusz lenne 3D oldalon is, de én nem öltem 3D helyszínen is szem előtt kell tartani, hogy még mindig van tartalom 3D nem hiszem fog bekövetkezni hamarosan.
Ha továbbra is szeretné 3D jó lenne, hogy nézd meg ezt az eszközt:
3D Panasonic plazma TV, 106cm, FullHD, TX-P42ST30E
Van itt minden, kivéve szemüveg, a szűrőket, amelyek kizárólag a helyszíneken, és a VT profiljának THX vagyok biztos benne, hogy sok ember fogja legyőzni ezeket a kis árnyoldala technológia beágyazva ebben a kis szörnyeteg. Tartani a költségeket, ezek a Panasonic használt eset tavaly, sokan úgy tűnik, elég széles szélén, de ha tudod, hogy mit nem akadályozzák képzelet, mint, hogy amellett, hogy a Samsung TV-k által ebben az évben ( szuper vékony élek), az összes TV úgy tűnik a régi két évig.
Menj dolgozni, senki sem tudja, mikor találkozunk ezeken az árakon plazmák.

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. bossmaster - mondta

    egy kis korrekció .. Azt hiszem, azt jelentette, nem kwh watt

  2. Marius - mondta

    Helló, nagyon jó oktató utóbbi időben, és értékelik a kemény munka, de nem baj, hogy azt kérdezi, hogyan nevezzük a dal, hogy indul az elején minden bemutató?

  3. Van egy Sony LCD TV LED Full HD 61cm, modell KDL-24EX320 ami nagyon gazdag, kaptam a szobámba azt hiszem, rendkívüli panel teszik még SONY, amely fény színét és a digitális képzaj nagyon jó a HD csatornákat jól látható a kép más digitális nagyon nagy élességet, de távol marad, ha nem lát semmit. Képest 32LE5500 LG és AU Optronics panel, ami látható nagyon hülye, hogy a digitális, elütöttem az OK gombot, hogy a Sony mindent Cristi és HDD felvételt. Nagyon elégedett vele, mivel a Sony, az LG nem túl mohó

    • ASUS:
      Van egy Sony LCD TV LED Full HD 61cm, modell KDL-24EX320 ami nagyon gazdag, kaptam a szobámba azt hiszem, rendkívüli panel teszik még SONY, amely fény színét és a digitális képzaj nagyon jó a HD csatornákat jól látható a kép más digitális nagyon nagy élességet, de távol marad, ha nem lát semmit. Képest 32LE5500 LG és AU Optronics panel, ami látható nagyon hülye, hogy a digitális, elütöttem az OK gombot, hogy a Sony mindent Cristi és HDD felvételt. Nagyon elégedett vele, mivel a Sony, az LG nem túl mohó

      Bravo a mester egészséges.
      Azok, akik elégedettek TV voaster jó lenne ide írni a hozzászólások részben, hogy mindenki, aki meg akarja vásárolni a TV jobban tájékoztatták.
      Hasonlóképpen azok, akik kis probléma a TV, jó lenne, hogy figyelmeztesse a világot.

  4. Jacob - mondta

    egy jó crt cső, átlós 72 cső tartana ... de készült a Baltikumban

    • Jacob:
      egy jó crt cső, átlós 72 cső tartana ... de készült a Baltikumban

      Pont jó, a kép minősége szinte tökéletes, a probléma az, hogy elő lehet állítani nagy képernyős TV olyan olcsó. Egy másik probléma az alakja, íze meglehetősen méretes a modern ember.
      A plazma a sok tekintetben hasonló a CRT, akkor is, ha problémák hasonlóak.

    • dragos - mondta

      Jacob:
      egy jó crt cső, átlós 72 cső tartana ... de készült a Baltikumban

      a lemez
      Van egy Panasonic 72 cm-es eladó (nyilvánvalóan a második). Nagyon elégedett vele, de frissítettem ... sok sikert (Bv-ből származom)

  5. Mihai Ionescu - mondta

    Köszönöm a magyarázatot.
    Kellemes Ünnepeket! Hogy MOSU tlevizorul csak akar, és a lánya, mint te doreste.Multa a megbecsülés és tisztelet. minden, amit csinál.

  6. Cornel70 - mondta

    Szeretnék néhány tanácsot vásárol egy TV, ami a költségvetés valahol £ 1300 a kamerát, amikor szükségem van rá, így 3x3m plazma ki a kérdést, hogy az ár és a méret. Találtam ezt tv (http://www.emag.ro/televizoare/televizor-led-sharp-56cm-fullhd-lc22le430e–pLC22LE430E) Vagy ez (http://www.emag.ro/televizoare/televizor-led-samsung-56cm-fullhd-22d5000–pUE22D5000NWXBT) És nem tudom, melyiket válassza. Abból, amit megértettem a leírását 2 TV képes a digitális csomagot és programok RDS kivétel azok kódolt (HBO, digitális videó, stb) Remélem, értettem a jelentőségét DVB- C.Un válasz segítene nekem, úgy döntök, éles, vagy a Samsung, vagy niciunul.VA Előre is köszönöm.

  7. Daniel - mondta

    A legfontosabb jellemzője, hogy meg kell felelnie a TV (véleményem szerint) a következő lenne:
    -Vizualizációs minden típusú videó fájlokat, különösen mkv;
    -Olvasás Minden felirat;
    -Hozzáférés minél több információt a neten;
    -A digitális tuner
    Figyelem!
    Az árak nagyban egy boltba, hogy egy másik!

  8. Adelin - mondta

    egy-hágó sok évvel azelőtt leszünk hasznos tv tuner digitális tv.
    Hasznos lenne, hogy Bukarest DVB-T (földi) használható a fényképezőgép vagy a külső antenna ..
    A DVB-C-n (kábel) kódolva vannak ...

  9. Pavels - mondta

    Sajnos nem sikerült használni a plazma paramétereinek esetleg valami "újratöltés tubulusok", miközben ...

    • Pavels:
      Sajnos nem sikerült használni a plazma paramétereinek esetleg valami "újratöltés tubulusok", miközben ...

      Az élet egy plazma panel 100.000 órával az intervallum nem fáj, de felezi a kontraszt, azaz az 2.000.000 / 1 a 1.000.000 / 1.
      Az LCD-k esetében, ha szerencséd van elérni a 100.000 XNUMX üzemórát, eddig két monitorról "beszéltem", a háttérvilágítás eltűnt, és a cseréje elég sokba kerül, nem éri meg.

  10. … Egy közepes méretű tévé (:)))) körülbelül annyiba kerül, mint egy nagy teljesítményű számítógép, amely szerény erőforrásokkal van konfigurálva ... a megtekintés fontos, azonban ne hasonlítsuk össze a tévét a mozival (van-e még?) ... Az ötlet az, hogy nem sokáig tart egy holografikus televízión, remélem, megkapjuk. Sok szerencsét, mindig jó tanácsai vannak.

  11. Nagyon jó bemutató, de Cristi utolsó bemutató TV azt mutatja, hogy jobb, mint a plazma TV-k LED LCD, akkor is, ha nem jelenik meg Plasnica NeoPDP technológia, mind az utolsó bemutató, azt mondtad plazma egy alacsonyabb rendű, amely égési sérülést mint azok a sejtek elveszítik gáz vagy fogyasztani és LCD jobb, nem égnek, olyan gyorsan, hogy még mindig jobb, fényerő és viszonylagos javulást LED LCD klasszikus, mint az Emlékszem, mondván, amennyire ez a LCD vagy LED, fekete látni rosszabb, de kiderült, hogy a következtetés ~ LED LCD jobb, mint a plazma, ezek oktatóanyagok nap bosszúság jelentésben, az első és a második;
    Mondjuk most kiderült, hogy NeoPDP plazma jobb, mint a régebbi technológia, LCD ütemek plazma és LED ~ / /
    Tudod, egy kicsit homályos, miután láttam a bemutató, hogy a múltban azt mondta, altcv tutorial.
    Egyébként egy nagyon jó és hasznos útmutatót.
    Szóval várj útmutatók oktatóanyagok ~!
    Minden a legjobb!

    • AdrianGudus - mondta

      BGD:
      Nagyon jó bemutató, de Cristi utolsó bemutató TV azt mutatja, hogy jobb, mint a plazma TV-k LED LCD, akkor is, ha nem jelenik meg Plasnica NeoPDP technológia, mind az utolsó bemutató, azt mondtad plazma egy alacsonyabb rendű, amely égési sérülést mint azok a sejtek elveszítik gáz vagy fogyasztani és LCD jobb, nem égnek, olyan gyorsan, hogy még mindig jobb, fényerő és viszonylagos javulást LED LCD klasszikus, mint az Emlékszem, mondván, amennyire ez a LCD vagy LED, fekete látni rosszabb, de kiderült, hogy a következtetés ~ LED LCD jobb, mint a plazma, ezek oktatóanyagok nap bosszúság jelentésben, az első és a második;
      Mondjuk most kiderült, hogy NeoPDP plazma jobb, mint a régebbi technológia, LCD ütemek plazma és LED ~ / /
      Tudod, egy kicsit homályos, miután láttam a bemutató, hogy a múltban azt mondta, altcv tutorial.
      Egyébként egy nagyon jó és hasznos útmutatót.
      Szóval várj útmutatók oktatóanyagok ~!
      Minden a legjobb!

      A technológia fejlődik nagyon gyors, és sok dolog változhat ma a holnapért. Aztán ott volt a mai
      Mit mondtam akkor volt igaz, és igaz az idő akkor.

      • AdrianGudus: A technológia fejlődik nagyon gyors, és sok dolog változhat ma a holnapért. Aztán ott volt a mai
        Mit mondtam akkor volt igaz, és igaz az idő akkor.


        Ez így van, azt mondtam, akkor nem volt, és talán ez a NeoPDP plazma.

    • BGD:
      Nagyon jó bemutató, de Cristi utolsó bemutató TV azt mutatja, hogy jobb, mint a plazma TV-k LED LCD, akkor is, ha nem jelenik meg Plasnica NeoPDP technológia, mind az utolsó bemutató, azt mondtad plazma egy alacsonyabb rendű, amely égési sérülést mint azok a sejtek elveszítik gáz vagy fogyasztani és LCD jobb, nem égnek, olyan gyorsan, hogy még mindig jobb, fényerő és viszonylagos javulást LED LCD klasszikus, mint az Emlékszem, mondván, amennyire ez a LCD vagy LED, fekete látni rosszabb, de kiderült, hogy a következtetés ~ LED LCD jobb, mint a plazma, ezek oktatóanyagok nap bosszúság jelentésben, az első és a második;
      Mondjuk most kiderült, hogy NeoPDP plazma jobb, mint a régebbi technológia, LCD ütemek plazma és LED ~ / /
      Tudod, egy kicsit homályos, miután láttam a bemutató, hogy a múltban azt mondta, altcv tutorial.
      Egyébként egy nagyon jó és hasznos útmutatót.
      Szóval várj útmutatók oktatóanyagok ~!
      Minden a legjobb!

      A dolgok fejlődnek gyorsan, ezúttal mi előtt a plazma nagyon alacsony árak, különösen a nagy teljesítményű plazmák.
      Tavaly voltak drágábbak, és nem éri meg, mert a technológia egy kicsit gyenge, nem találja, hogy Romániában, mint Nyugat-modellt indított néhány hónap.
      Ha ez nem kivételes olcsó Panasonic modell nem ad pénzt a plazma, vagy egy belépő szintű Samsung LG, ne érts félre, az LG és a Samsung plazma nagyon jó, de nem ez az ár szegmensben.
      Ez egy olyan helyzet, hogy meg kell kihasználni (földrengés + cunami + + paranoia nyugati nukleáris baleset).

  12. incognoti - mondta

    LED ... mindig, semmi gond!
    3-10 hónapja 3 ilyen csodám van - különböző márkák, nagyon elégedettek.

  13. Florin imádta - mondta

    A tutorial nagyon igaz, csak azt mondom! Indradevar technológia Panasonic NEO PDP panelek és G14 G20 messze meghaladja sok LCD panelek és LCD-LED! Sony40v5500 Nekem van egy pár hónap, és 2010 Panasonic-TX-p42st30- a különbség a panelek 2 csodálatos, panasonicul számos osztályokat a Sony és a további felhasználás 25-watt plazma 30 minket észrevétlen marad! (és az egyik legjobb minőségű plazma ami viszont azok számára, akik ajánljuk Pioneer Ők tették jelenlétüket érezte és NeoPDP panel g14si g20)
    Éljünk a legjobb!

  14. Cristi-admin: A dolgok gyorsan fejlődik, ezúttal mi előtt a plazma nagyon alacsony árak, különösen a nagy teljesítményű plazmák.
    Tavaly voltak drágábbak, és nem éri meg, mert a technológia egy kicsit gyenge, nem találja, hogy Romániában, mint Nyugat-modellt indított néhány hónap.
    Ha ez nem kivételes olcsó Panasonic modell nem ad pénzt a plazma, vagy egy belépő szintű Samsung LG, ne érts félre, az LG és a Samsung plazma nagyon jó, de nem ez az ár szegmensben.
    Ez egy olyan helyzet, hogy meg kell kihasználni (földrengés + cunami + + paranoia nyugati nukleáris baleset).

    Igen, ezt gondoltam, jó volt ezt elmondani az oktatóanyagban, nehogy zavart keltsen. Most egyértelművé tettem, amúgy sem volt olyan nagy rendetlenség, de őrült volt, amikor arra gondoltam, hogy mit mondtál az utolsó bemutatóban, és mit mondtál benne. Az oktató-útmutató azonban örömmel fogadja, és továbbra is várom az ilyen jellegű oktatóanyagokat ... Kellemes ünnepeket és jó egészséget az egész család számára. (A dohányzásról leszokni, hogy egészségesebb legyen 😉)

    • BGDIgen, így gondoltam, hogy jobb azt mondani, hogy a bemutató, hogy ne zavart. Most törlődik anya, de nem volt olyan nagy zavart, de tévedtem, amikor azt hittem, hogy mit mondott az utolsó bemutató, és mit mondott ebben. Azonban a bemutató-útmutató szívesen és nagyon várt oktatóanyagok ilyen ... Kellemes ünnepeket és jó egészséget az egész család számára. (Leszokik a dohányzásról, hogy egészséges ;))

      Tettem ezt az útmutatót, mert ebben az időszakban azt, hogy egy új TV-és megfelelő tájékoztatását, valamint az online és a földön (a ochiometrul). Ajánlások 100% őszinték, csak ezt a választást, és azt csinálni ebben az időben. Holnap nem tudom, hogy a dolgok hogyan lesz, de ma ezek a választások.
      1 hely G30 honlapon!
      Boldog Karácsonyt neked / veled, nem dohányzás elektronikus füstöt, mint idén februárban szívtam hagyományos cigaretta (szívtam egyetlen, és azt hittem, a tüdőm ad ki.) Fogok lépni, és ez hamarosan a nikotin függőség még mindig ott van. Mindenesetre ne hasonlítsuk össze, sokkal jobban érzem magam, nem zihálva, jobban alszik éjjel, nem köhög annyira, nem a ruhák illata.
      Ha tudtam volna, hogy a vezető solocita világ pop ezeket a szolgáltatásokat (hogyan kell tisztítani, mi jobb vásárolni, stb.) Meg kell, hogy tisztességes, én nem hagyom, hogy távolítsa el a nikotin, de sokkal jobb, minden szinten.

  15. Adelin - mondta

    Igen Cristi még nem a bemutatása is .. elektronikus cigaretta. Megyek, és én az elektronikus cigaretta. Szerettem volna vásárolni, de azt hiszem, még mindig nem tudom hagyd, hogy ez normális. Nem tudom, milyen hatással elektronika. ha nem dohányzik 3, 4 óra tremurici hozz nekem egy furcsa állapot of'm nem tud semmit, amíg cigarettázik 2 vissza.
    Várakozás bemutató elektronikus cigaretta, el tudja magyarázni a BN mi van velük, hogy használja őket. BAFTA

  16. Florin imádta - mondta

    Eszméletlen, veszünk halál!

  17. software3g - mondta

    A park mondta egy tutorial, hogy plazma nem használható PC monitor. újabb generációs tudnak, vagy az összes ezeket a problémákat még a képet?

    • software3g:
      A park mondta egy tutorial, hogy plazma nem használható PC monitor. újabb generációs tudnak, vagy az összes ezeket a problémákat még a képet?

      Nem ajánlott a plazma, mint a monitor, akkor is, ha a probléma tovább javította károkat sejtfalak (foszfor), a probléma még nem ment teljesen, és megjeleníti a hosszú ideig tartó statikus képek (ikonok az asztalon) is megtartása hatások hosszú ideig.
      Ha néha játszani, vagy megnézni egy filmet szuper rendben, de nem jó használni, mint egy monitor teljes munkaidőben, akkor játszhat non-stop, az ötlet, hogy ne hagyd, hogy állókép nagyon hosszú.
      Ez a hatás a crts-en is megjelenik, ezért illesztettek be képernyővédőket, hogy még néhány "műveletet" bevezessenek az asztalra.

  18. Florin imádta - mondta

    A Panasonic plazmák esista elleni védelem statikus kép, amely az úgynevezett PIXEL ORBITER, és egy idő után elkezd átalakítani szinte statikus kép képernyőkímélő, véleményem szerint ez a két védelem nem elég, hogy felébredjen a Watch panel tv_ul le! nem látom, hogy ott lehet evectul megtartása! Éljünk a legjobb!

  19. Florin imádta - mondta

    november plazmák az első típus pixel Orbiter védelmet, majd a második típusú képernyővédő védelem, nem látom, hogy evectul megtartása tűnik!

  20. Danciu Popovici - mondta

    Válaszidő televíziók tisztán vezetői. Bombáznak minket mindenféle technikai eszközök különböző helyszíneken, és nem gondolni, hogy korlátozott az emberi szem. Lehet az emberi szem különbséget 8ms 4ms és válaszidő? Vagy ha egy plazma vagy OLED vagy AMOLED. a kontraszt 10.000.000 / 1 és 4ms idő / válasz, és több mint két hónap jön még ugyanannak a gyártónak egy másik termék, amely a kontraszt 50.000.000 / 1 2 és ms / válasz, a retina szaltó az öröm és az izgalom?

  21. Mihai - mondta

    Cristi, az oktatóanyag az én szemszögemből nézve viszonylag helyes. Gondoljuk át a következőképpen. Mi az oka annak, hogy valaki LCD-t vagy Plazma TV-t vásárol? Azt mondom, hogy a fő ok nem a TV megújítása, hanem az anyagok túlnyomó része HD, figyelembe véve, hogy az összes panel ma HD (még Full HD). Ezért vásároltam a LCD-ket, a HD anyagok (filmek stb.) 90% -át a számítógépen és a HD állomásokon nézem az RCS műsorrácsából). Azt mondom, hogy a TV HD felbontása a fő oka annak, hogy valaki ilyen panelt vásárol. Mint ilyen, az LCD LED és a plazma összehasonlítását ebből a szempontból kell elvégezni. Egyetértek a cikkben szereplő véleményével, illetve úgy gondolom, hogy a Full HD film jobban néz ki egy LCD LED-nél, mint bármelyik plazmánál, és ezt mondva a következő dolgokat tartom szem előtt. Az összehasonlítást "ochiometrikusnak" tettem, ahogy Ön mondta Panasonic 50 VT30 között (ami egy mod kiválóbb, mint a G30) és a Samsung D8000, vagyis a Panasonic felső plazma és a Samsung felső LCD LED-je. Megemlítem, hogy az LCD LED modellhez a D65 skála szerint kromatikus kalibrálást végeztem (a neten vannak olyan helyek, amelyek megtanítják ez), így senkinek nincs oka azt mondani, hogy az LCD LED színei világosak vagy túlzottak (ez számomra hamis ellenérvnek tűnik, csak azokban a bemutatótermekben érvényes, ahol nincs színkalibrálás). 2 anyagot, egy filmet és egy focimeccset, a nappali fényviszonyok között, abban a helyiségben, ahol voltak, ezt egy bemutatóterem mellékében tettem, ahol valami hasonlót 2 napig árusítottak. az volt, hogy az LCD LED jobban reprodukálja mindkét videót bármilyen nézőpontból (színes részletek, mozgásfelbontás stb.), ezt a benyomást osztotta meg az a barátom, aki ezen a helyen dolgozik. És a Panasonic nagyon nagy teljesítményű és kiváló TV, de csak szerintem sötétebb szobák a tru SD anyagok jobbak, a véleményem a Panasonic is, de megismétlem azt az okot, amiért valaki HD felbontású panelt vásárolna, soha ne nézze az SD anyagokat, ezért számomra logikusnak tűnik, ezért maradhat nincs probléma a régi CRT-vel.
    Összefoglalva azt lehet mondani, hogy ezzel a nagyszerű munkát ezen a honlapon, és az Ön és kollégái, és nagyra értékelem a munkát, ne így tovább.
    Kellemes ünnepeket mindenkinek!

  22. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog születésnapot videotutorial személyzet és az információs technológia szerelmeseinek!
    Még ha a bemutató TV, mer kérni tőled a szempontból a következő kérdéseket:
    a) A saját tapasztalat, hogy sokkal ergonomikus (utalok megerőlteti a szemet), és megbízhatóbb (hiba arány) monitorok: a CCFL háttérvilágítással és LED-es háttérvilágítású is?
    b) Ajánlás egy 20/22 ″ -os monitorhoz (iroda, multimédia, játék nélkül)

  23. RaiciuIonut - mondta

    Tudom, hogy nem találtuk meg a megfelelő cikket, de ígért nekünk egy oktatóanyagot arról, hogyan lehet villogni egy nVidia videokártya BIOS-ával ... Várunk, előre is köszönjük. Csak jót hallunk !!!

  24. Tettél egy tutorial LED LCD és plazma, amikor azt mondta, hogy a legjobb LED. Most már büszkélkedhet plazma egyedül vitatkozni :)

  25. Mi a helyzet OLED technológia, amikor beszél! ?

  26. ANCA - mondta

    Van egy javaslatom a bemutató, hogyan kell telepíteni az operációs rendszert távolról távoli szerelés szolgáltatási hálózatra, merevlemezre képek és más módszerekkel. Lenne szuper izgalmas és én nagyon interereaza téma. Köszönjük, hogy az oktató, mint ők!

  27. Liviu - mondta

    hello,
    Nemrég kaptam egy TX-P42G30E-t is. valóban gyönyörű képe van, fekete-fekete-fehér fehér szuper mozgóképek és sok funkció, de amelyek THX módban le vannak tiltva (valamint a professzionális kaliberek, amelyeket a neten olvastam :)) ami igazán zavar, hogy a médialejátszón lejátszott filmeknél a felirat kicsi (nem vastagodott, nem körvonalas vagy fekete háttérrel). hiába kell választanod a karaktereket, mivel mindegyik egyforma ... f kicsi. tud valaki olyan frissítést, amely csak a feliratokat változtatja meg ??? a fekete pont mellett csak olyan zaj lenne, mint egy kopott ventilátor a tévé mögött (de ez teljesen eltűnik, ha a tévét az 5.1-es rendszeren keresztül helyezzük).

  28. Érdekel az Ön véleménye bun.Ce TV LG 42LW5500.Este 3d alacsony energiafogyasztás és jön 5 (7) pár pohár 3d.Nu tudja milyen videó formátumokat tud játszani a hdd.

  29. Andrew - mondta

    Plazma TV Panasonic 106cm, FullHD, TX-P42G30E már nem forgalmazzák, a végén az élet.
    Mit javasolna a helyén ebben az időben?

  30. Adrian - mondta

    Gratulálunk bemutató!
    Tényleg szükségem van a segítségedre, mert én vagyok bizonytalan, mit kell választani doau TV modellek. plazma PANASONIC TX-P3ST42E 30D és vékony LG Full LED 42LE8500. Azt kell mondanom, én csak az érdekli, a kép minőségét. Ez vezetett Romániában is drágább, mint a plazma, de veszek külföldről, amelynek költsége körülbelül £ 1850. Kínál kevesebb, ezért kérjük, válaszoljon, amint csak lehet. Köszönjük, és nagyra értékelem a munkát csinálni.

  31. Firenzei - mondta

    Azt szeretnénk, hogy egy bemutató, hogy miért a monitor 4 / régi típusú 3 2005 samsung színeket lát olyan jól, és egy igazi új monitor 2011 16 / 9 samsung törölt látja a színeket, fekete szürke, sárga narancssárga, de nem azon a régi monitor, ahol a színek nagyon valóságos.

  32. Ciprian Iosub - mondta

    Ezekben a napokban elütöttem valamit, amit őszintén szólva nem tudom .. én beszerzett egy SONY LED 37, tele minden, ha mondhatom így .. FULL HD 3D, WiFi, LAN, HDD REC
    200 frekvenciája, kicsit kicsi, de rendben volt a digitális
    De el akarok jutni a problémával, amellyel szembesültem..nem olvastam USB-kulcsot, HDD-t sem ... A kulcsnál csak a képeimet olvastam, videókat egyáltalán nem .. és a merevlemezen egyáltalán nem olvasott ... ezek magyarázata a boltból..Lehetséges, hogy a SONY nem fog egyetlen vakut sem olvasni az Usb-ből..Eddig azt mondhatom, hogy talán lehetséges, de még egyetlen USB sem fog olvasni ..
    Végül is változott a Samsung LED / 3D mindent, hogy a Sony is előfordulhat, hogy néhány funkció .. Samsung olvasni USB HDD
    Lehet tudni, hogy mi lenne a magyarázat arra, miért nem olvassa SONY USB
    Lehet, hogy nem fogadja el az USB flash
    köszönöm

  33. Adrian: A kép. Ez vezetett Romániában is drágább, mint a plazma, de veszek külföldről, amelynek költsége körülbelül £ 1850. Kínál kevesebb, ezért kérjük, válaszoljon, amint csak lehet. Ön

    Liviu: A TX-P42G30E. valóban van egy gyönyörű kép, fekete fehér fekete-fehér mozgókép és egy csomó nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, de a THX módban tiltva (mint calibroarile szakmai és olvasunk net :)), amit nagyon zavar engem, hogy a filmeket futtatható médialejátszó alcím f kicsi (nem vastag, nem körvonal vagy fekete háttér). Ön semmit sem

    Jobb, p42G30E a 2D változat. Ez az utódja p42G20 plazma van. Fekete fekete, majd 1500 üzemóra lesz teljesen fekete. Az érett plazma.
    Kövesse P42GT30 modell 3d funkciók
    akkor VT20 modell, a legtökéletesebb VT20 VT30.
    2012 felülmúlják plazma modellek a múlt.

  34. Adrian: Az Ön segítségét, mert én vagyok bizonytalan, mit kell választani doau TV modellek. plazma PANASONIC TX-P3ST42E 30D és vékony LG Full LED 42LE8500. Azt kell mondanom, én vagyok érdekel DOA

    ST tartomány Panasonic a középkategóriás. Tartomány Panasonic jók hívja G, GT, VT, ha kép tökéletes és a valós kontraszt 5 000 000: 1.
    Én a saját tapasztalat és sok tanulmányozás után a sok TV-kép, én választottam Panasonic P42G20. Ez egy TV-2010, 2D, ami erősen ajánlott. Jobb szedése p42GT30. Ez egy tökéletes tv gyárilag kalibrálva és panel MADE IN JAPAN!, Ha nem, akkor a kép.

  35. Andrew:
    Plazma TV Panasonic 106cm, FullHD, TX-P42G30E már nem forgalmazzák, a végén az élet.
    Mit javasolna a helyén ebben az időben?

    TX-e P42GT30 utódja

  36. Ami az energiafogyasztást. Ne menj, mi van írva a gyártó honlapján. Ha a fogyasztás függ a plazma kijelző kép. Fogyasszon kevesebb fehér, fekete szinte semmi. A plazma p42g20 tettem tesztek és között fogyaszt 80-120W normál használat esetén a normál alapértelmezett ProTV Full HD kép. p42GT30 tartomány kevesebbet fogyasztanak, és fogyasztják a legkevesebb VT30 tartományban.
    Ne menj a technikai részleteket, de az összes Panasonic panelek készülnek Japánban.

  37. Tudja valaki, ha a romániai szakember kalibrálni a képernyőt?

  38. György - mondta

    A helyzet, hogy meg kihasználni, vagy, hogy segítsen, vásárol egy japán termék, amely segít helyreállítani azokat a cunami után / földrengés.

    Cristi-admin: A dolgok gyorsan fejlődik, ezúttal mi előtt a plazma nagyon alacsony árak, különösen a nagy teljesítményű plazmák.
    Tavaly voltak drágábbak, és nem éri meg, mert a technológia egy kicsit gyenge, nem találja, hogy Romániában, mint Nyugat-modellt indított néhány hónap.
    Ha ez nem kivételes olcsó Panasonic modell nem ad pénzt a plazma, vagy egy belépő szintű Samsung LG, ne érts félre, az LG és a Samsung plazma nagyon jó, de nem ez az ár szegmensben.
    Ez egy olyan helyzet, hogy meg kell kihasználni (földrengés + cunami + + paranoia nyugati nukleáris baleset).

    A helyzet, hogy meg kihasználni, vagy, hogy segítsen, vásárol egy japán termék, és segíti a gyógyulás után pusztító szökőár / földrengés.

  39. Nostradamus - mondta

    Az idei plazmák mindenképpen a csúcson vannak. De a Panasonicnak BAD árpolitikája van - csak egy vélemény - mindaddig, amíg néhány egyszerű tévé autós áraival járnak ... VESZTEK lesznek és 2012-re MASSZÍV PÉNZÜGYI VESZTESÉGEKKEL fognak véget érni ... HA tudják, hogyan kell A WAVE LED-nek "vegye arcát" lesz némi esélye ... ha nem, akkor lassan elhalnak, amikor a ragadozó PIONEER relé meghalt ... aláírta a Nostradamus redivivust

  40. első - mondta

    Jó estét,
    Penru feltett kérdések Van egy Smart TV-vel Wireless Ready. Ez a TV is csatlakoztatható az internethez egy USB stick Orange vagy az RDS. ?
    Köszönöm.

  41. Nos, nem igazán reagál itt, de szerencsét próbálni ...
    Azt mondja, ha hozta meg a kívánt plazma Moszulban.
    És most, ha megnézed a plazma, ahol megáll:
    - Ábra 40 ″ és 50 ″ (lehetőleg 50 ″) között
    - Max. Ár 3.000 lej
    Tudom, hogy még a legjobb plazma is, de nem, és veszélyezteti ma figyelembe véve minőség / ár arány.

  42. Tony:
    Nos, nem igazán reagál itt, de szerencsét próbálni ...
    Azt mondja, ha hozta meg a kívánt plazma Moszulban.
    És most, ha megnézed a plazma, ahol megáll:
    - Ábra 40 ″ és 50 ″ (lehetőleg 50 ″) között
    - Max. Ár 3.000 lej
    Tudom, hogy még a legjobb plazma is, de nem, és veszélyezteti ma figyelembe véve minőség / ár arány.

    A Mikulás tavaly az ünnepekre (amikor általában jön) egy kiváló 30 ”-es G42-zal érkezett, szuper jól néz ki a nem HD állomásokon, és kristálytiszta a HD-n.
    Javasoljuk, sajnos nem hiszem, hogy lehet találni modell, mint kemény.
    Az egyetlen mínusz a felszabaduló hő, bár mosogató nyáron, ez egy gyakori probléma a plazma.

  43. Az új LED TV-k tudják, hogyan, hogy a kép jobb kezelése. Elemzett lebomlik szürkeárnyalatos szín, stb, majd korrigálta dinnou. Az utolsó kép jobban fog kinézni a TV, amely tudja, hogyan kell feldolgozni a képet. Egy példa a Sony X-valóság. Tehát Panasonic képfeldolgozó rendszerek. Panasonic plazma fogyaszt tartalmát. Ha megnézed a filmet, amely sötét 80% elfogyasztott 80W (p42g20). Ha fogyaszt több fény-110W 130. Összességében a fogyasztás viszonylagos. Van egy plazma p2g42 20 éve, és elmondhatom, 100kw nem fizet többet, mint az aktuális hónapra. 100kw a teljes fogyasztás egy lakásban.

  44. OK… .Kérdeztem, mert Mosu-val is beszéltem egy ilyen plazmaévért ... figyelembe véve a piacot, az igényeket és a költségvetést, amiben megálltam: LG-50PA6500 (de nem véglegesen) ... ..Tudom ezt ez nem fórum, de tegnap este megnéztem az oktatóanyagot, és rendkívül jól dokumentáltnak találtam, ezért gondoltam szakértői tanácsot kérek ... hát mit szólsz?

  45. ANDREI - mondta

    Hello! a kérdés, hogyan egy panel 42pt353 lg plazma? Láttam néhány vélemény, de nem a plazma 100% meggyőződéses specifikációk Megértem, hogy ez nem nagy dolog, de kérem, adja meg a véleménye, hogy inkább a kísérleti és fejlettebb, mint az enyém.

    ms szép.

    boldog ünnepeket!

  46. Viorel - mondta

    Hello, van egy LG LCD LG 37 3000 / 2000, CM 94 négy éve van ma, amikor megnyitotta elkezdett illata forró műanyag (tudja, hogy illata a Föld kezd olvadni.) Tudja valaki, mi történt? Mit gondolsz?

  47. Yodeaici - mondta

    Idézet:
    LED szélén vagy hátulján helyett katódsugárcsöves (LCD klasszikus).
    Kis korrekció: ezek izzószál nélküli fluoreszcens csövek - CCFLT. Valószínűleg siet ... ... További gratuláció!

  48. Én személy Panasonic plazma TX-p42g20, mintegy 3 éve.
    Plazma első alkalommal, amikor használja őket, akkor meg kell ciklust égő, ami azt jelenti, hogy játék video, vagy a fényerő a lehető legalacsonyabb. Körülbelül 100 Használhatod normális órát. Az alapötlet az, hogy,
    szín lesz éles kontraszt hibátlanul. Natív kontraszt 5 000 000: 1, nem dinamikus. Azok számára, akik filmet nézni egy jó választás. Egyél több, de látja a különbséget. Szintén a bemutató, a plazma jól játszani, és SD DVD. Sokkal jobb, mint bármelyik LCD. Egy másik szempont az ügyet, és a játékos. A Boxee DSM-380 amely megtalálható mintegy 300 sh-400ron, Minőségi kivételes. Tartomány legjobb LCD-k IPS panel. Ők LCD Panasonic és az LG, de az én szempontból Panasonic IPS LED a legjobb színeket, hogy nagyon kevés extra TV panasonic éri el a szolgáltatást. Panel marad Made in Japan, és összeszerelés történik a Cseh Köztársaságban és Lengyelországban.

  49. Én nem ajánlom nimanu LG TV-k akkor is, ha nagy technológia, mert amit mond az oldalon nem tükrözi a valóságot.
    A következő szempontokat kell figyelembe venni, hogy egy TV:
    1. fekete szint a panelen lehet
    2. minőség fehérek játszottak (nem kellene foltok szélén)
    3. IPS panel (látható minden szögből ok)
    4. nem érdekli frissítés, nem használja 3d, mint az elején, és a többit nem is lehet használni
    5. frissíteni a tv-200 400 akkor is, ha nincs hatása, 600hz mint sport. Engedélyezze kijelző eredmények a moziban stílusban. Tudod, hogy mire gondolok.
    6. Támogatása 1080p24 filmeket.
    7. Natív kontrasztarányt nagyobbnak kell lennie, mint a 4000: 1 elég.

  50. György - mondta

    míg egy alapos bemutató? érdekes lenne, hogy csinál egy szakmai bemutató az összes technológia ma: OLED közvetlen IPS panel vezetett samdla rögzítse az új otthont vásárolni egy óriásplakát, igaz?

  51. Nelu Gherghisan - mondta

    Örömmel frissíteném ezt az oktatóanyagot a tévékészülék vásárlásával kapcsolatos információkkal…

  52. Darie - mondta

    Szia, én vagyok Darie Gologan egész élet, amit javított rádiót Iera hangszóró megjelenését is evez ingyenes, a 1956 paritás TV, csináltam egy szakirányú továbbképzési szak és beavatás laBUCUREST a kézműves szövetkezetek 1980 I sterpelito Németországban voltam foglalkoztatott, mint egy orvos, megtanultam a titkot tv.color, visszatértem Románia után körülbelül 2 év 1987 ieram orvos repatatii színét, amikor megjelent tv.plasma, vettem könyveket, dolgozom általában plazmák és nem nyereséges a mai fix helyettesíti a puffer után rövid tim Z modul meghibásodik, de a plazma még mindig plazma, plazma nézd minden szögből egy szobában sok látnokok, az LCD nem ugyanaz. dolog, így én inkább a plazmából Lamasine BMWX5 én menekülni súlyos baleset és a plazma és a BMW .suntin a preferencia, köszönöm az angol nyelvű ocazie.NUSTIU, bármi insemnd WebAS miért nem tudok küldeni.

  53. Bompa - mondta

    Ready Plazma véget ért, már nem gyártják. Panasonic volt az utolsó gördült le a színpadról.
    Szomorú….

  54. Tudor ASMARANDI - mondta

    Hogyan léphetek be az MKV fájl menüjébe Androidon?

Trackbacks

  1. […] Gyönyörű PC-k, hogy egészséges elsajátítsák őket. Azt javaslom, hogy a jövőben vegyen egy nem Led plazma TV-t, itt egy részletes cikk https://www.videotutorial.ro/?p=7687 [...]

  2. […] A minap a videotutorial.ro oldalon bemutató útmutató erről a modellről. Talán ott megtalálja a rejtett menüt. Melyik TV jobb, LCD, Plazma vagy "Led"? | Videotutorial.ro Válaszoljon a következővel: […]

  3. […] Ha még nem rendelkezik TV-vel, és nem tudja, mit válasszon, akkor készítettem egy oktatóanyagot erről: Melyik TV a jobb az LCD, a Plazma és a "Led" között? Ha nincs intelligens tévéje, és nem tervezi, hogy túl hamar vásárolna ilyet, de van […]

Speak Your Mind

*