Kémprogram szomszédok barátai gyermekek felesége, és akit akarsz, minden egy keylogger - video bemutató

Ebben a videóban bemutató látni fogjuk, hogy egy kém típusú szoftver keylogger spyware.

Az alkalmazás a bemutató csodálatos, akkor kémkedni gyakorlatilag minden irányból, akkor kémkedni Yahoo Messenger, akkor kémkedni a böngésző, és ez nagyon érdekes, mert akkor kémkedni még a hangot a mikrofonba, hogy ott dolgoznak egy chat program .

Ugyanakkor ez egy rosszindulatú program, mert néhány ember nem tudja, mikor kell abbahagyni kémkedés és lesz egyfajta paparatzzi kíváncsi és csörgő.

Ezzel a programmal lesz képes kémkedni hranii kíváncsiság és fantáziák kém rokonai könnyebb, mint valaha.

Még több módon töltheti a programot jelentései kémprogramok: a mail, FTP, a LAN és a segítségével egy bottal, hogy csatlakozik a számítógéphez a kémprogramok.

Volt, amikor tétovázás kellett tennem a bemutató, de egyeztetve kollégáimmal úgy döntöttem, hogy nem lehet elrejteni.

A videó közzétételével, bemutató erről a fajta spyware keylogger, hogy ismert az ilyen programok, és a világ tudni fogja ezentúl hogyan lehetne jobban tiltani az ilyen programok (kémprogramok, keyloggers, REMT ellenőrzés).

Kérjük, nézze meg ezt a videót bemutató az All In One Keylogger kereskedelmi keylogger spyware típusát.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. Marisa - mondta

    Nem értem, hogy betűkkel látom-e a jelszót és nem csillagokkal

  2. admin - mondta

    A Marisa.
    Igen, tudod, ott kell bejelölned a jelszó mellett a „karakterek megjelenítése ……” mellett
    Te vár ránk!

    • Cosmin - mondta

      Hi Nem értettem a dolgot, ha nem valami összkomfortos nam hálózat és használhatja mac ip? I Olaszországban és szeretnék, hogy kémkedjen a PC, hogy van roamania.Prin milyen módszerekkel tudja? Mulutumesc

    • adrian - mondta

      Salll.te Kérem, segítsen nekem egy program android kém, de nem számít, milyen programot akarok lenni jó távirányító telu fiam

  3. SERGIU - mondta

    Haver, mit mondjak .. ez progaram .. volt egy évvel ezelőtt .. és sokan mások .. k nem tudtam, pontosan mi is VBA .. és tele a számítógép vírusok ;))
    A probléma az, hogy ez nem olyan fényes., Amíg nem küld semmit a emaill nekem .. végül is .. nem nekem semmit ..
    BAFTA!

  4. admin - mondta

    Hi Sergiu.
    Milyen vírus számítógép tele, mert én mondom őszintén, hogy teszteljük a termékeket, mielőtt mi oktató, talán megvan a program ki tudja, milyen helyet pontosan annyi helyen a neten, ahol lehet kapni dab3 (szoftver, töröl egy ismert messenger list) és a legtöbb ilyen, hogy trójai, vagy egyéb.
    A vírus érzi a veszélyt, és az: firefox, opera, Messenger, Skype és más, nem is beszélve, hogy egy kereskedelmi keylogger, mint ez.
    Természetesen, ha használja bölcsen is töltse ki a jelentések maga fullasztó PC.
    Ajánlott felhasználás rövid ideig és lehetőleg egy másik számítógépen

  5. admin - mondta

    Emberek ez a szoftver kerül bemutatásra, és letölthető az egyik legelismertebb honlapok Cnet letöltése http://www.download.com/AllInOne-Keylogger/3000-2132_4-10305326.html?tag=mncol
    Azt hiszem, ezek a szakemberek egyetértenek Sergiu?
    Ez az egyik legnépszerűbb szoftver parentela ellenőrzés.
    Tudatlanság……
    Miért kell félni, hogy valami nem tudod??
    A kíváncsiság ide vezetett minket, ahol vagyunk, és ha féltünk az ismeretlentől, akkor barlangokban voltunk, és kövekkel harcoltunk ...

  6. Érdekes program ... nagyon jó lenne, ha a jelentések e-mailben történő elküldése működne, mert akkor telepítheti a programot a kém számítógépre, beállíthatja, hogy mikor fejezze be a munkáját, és tűnjön el onnan, és csendben megkapja a jelentéseket e-mailben. el kell menned és meg kell nézned, hogy mit figyelt rád, jó, hogy van lehetőség a memóriakártyával :))
    A program apropóján ... hallottam, hogy vannak olyan programok is, amelyekkel munkából például be lehet lépni az otthoni számítógépbe, természetesen a háló segítségével, és feltéve, hogy nyitva hagyja otthoni számítógépét. Nem tudom a program nevét, de megértem, hogy úgy tűnik telepíteni kell mind az asztali, mind az otthoni számítógépre. Ha bármit tud az ilyen programokról, akkor a közeljövőben bemutatót kell készítenie…
    Thanks pt.ceea te is szerencsét!

  7. admin - mondta

    De küldése FTP-n keresztül nem jó?
    Szerintem a legjobb, mert a nagy fájlokat nem lehet postán elküldeni, és ha képernyőképeket és hangfelvételeket készít a billentyűzárral, akkor jobb, ha az "ftp" (fájlátviteli protokoll) segítségével fogadja őket.
    Ha nem tudod, hogyan kell beállítani az ftp-kiszolgálót, akkor nézd meg, hogy van néhány video-oktató anyagunk a filezilla ftp-kiszolgálóval, amelyeket megtalálhatsz a webhely keresőmotorján, írj "FTP" vagy "filezilla", és adj neki GO.

  8. admin - mondta

    Ami a második kérdés a tiéd.
    Az ilyen programokat "távoli szoftvereknek" hívják, és hamarosan bemutatunk egy párat, amelyek közül az egyik nagyon jó és ingyenes.
    Maradjon bezárva ... .. és nem fogja sajnálni.

  9. crina - mondta

    Van egy intrebare.Programul .. kell telepíteni az én pc.ul vagy pc.ul a p kre azt akarjuk, hogy kémkedik? Dak telepítve van a gépemen, hogyan kémkedni kre k p s ezt a programot? Napjainkban rasp.multumesc több.

  10. admin - mondta

    Én a demo a számítógépen, de szükségem van a növény, hogy a számítógépes kémkedés, ha kémkedni rokona a ház kell telepíteni a számítógépre, amely hozzáférést biztosít, hogy a relatív és ha azt szeretnénk, hogy kémkedni a barátja, akkor keylogger lesz telepítve annak számítógép, nem számít, hogy hol van, és kapsz jelentések bemutató módszerek (ftp, usb, e-mail)
    És látja, hogy készítettem néhány video oktatóanyagot egy "ftp" szerver konfigurációjával https://www.videotutorial.ro/?p=342

  11. Gabriel Lucian - mondta

    Csak így tovább a jó munkát Thanks X3SPRE10 (x13)

  12. ADRIAN HOTEA - mondta

    mindkét számítógépen csatlakoznia kell az internethez (és a kém és kém azt). köszönöm

  13. stefan - mondta

    Van is egy mintám a videokártyával, amelyet elindítok -dxdiag-display, és ez megmutatja, hogy „AGP textúra gyorsítás - nem elérhető” DC termékek
    ?

  14. minden Ardamax Keylogger marad hatalmon

  15. madalin - mondta

    A webhely rendkívül keményen működik ms ...

  16. köszi

  17. Nixdorf - mondta

    Teszteltem a programot ... jól néz ki ... de van egy probléma ...
    Mit gondolsz?
    Telepítem, elvégzem a beállításokat, minden rendben van, amíg benne vagyok ...
    ha minimalizálom, nem tudom visszahozni az asztalra ...
    Nem értem miért? az újraaktiválás nem működik ... és biztosíthatlak arról, hogy a pontos és helyes jelszót beírom a jegyzettömbbe ...
    miután megírtam, nem javít ...
    történt valakivel?
    PS: ha adsz neki eltávolítani a Con Pannel .. törölje az összes tartalmat?
    Köszönöm..és várom a véleményeket ...

  18. Nixdorf.
    Találkoztam ilyen probléma lehet, hogy megváltozott a nyelv, a nyelv meg kell egyeznie a jelszót.
    Akkor blokkolja ott a tűzfal.
    Sok dolgok rosszra, amikor a kereskedelmi keylogger, hogy a biztonsági programok próbálják megakadályozni, hogy még ha ez ártalmatlan.
    Ez a programozott szoftver: antivírus, anti-spyware, tűzfal.
    Próbálja meg, hogy őt a listán a megbízható szoftveres tűzfal.
    Állj vár ránk.

  19. Adela - mondta

    Van egy kérdésem a stik.Spui, amelyek automatikusan letöltődnek Bagar Stik .. de ha valaki tesz egy stik? fog ébredni fel őket?

  20. boby_admin - mondta

    Ha bejelöli ezt az opciót, hogy mentse a bot da
    Ez történik, ha akarod

  21. Nixdorf - mondta

    Igen. Megnézném, és rendben működik. Kicsit siettem ... az oktatóanyagban (folytattam) meg van magyarázva, hogy miután minimalizálta, újra kell aktiválni a Prog fájlok mappájából.
    Nem ezt tettem ...
    rendben van. Köszönöm.

  22. Bravo Nixdorf.
    Látod, egy kis türelemmel megoldani minden problémát!

  23. Adrian - mondta

    nixdorf, mint a többiek, kérem: Kövesse ezt az oktatóanyagot, ha valóban meg akarja érteni, és nem azt kérdezi, ami már szerepel az oktatóanyagban, és mielőtt feltesz egy kérdést, olvassa el egy oktatóanyag megjegyzését, mert a kérdésre adott válasz Már meg lehetett volna adni, valakinek ugyanaz a problémája lett volna, mint neked, és valaki válaszolt volna. Biztosítom, hogy ha az összes oktatóanyagot végig nézed, akkor sokat kell tanulnod! Még akkor is, ha tartok néhányat egy órán keresztül, de megéri. hidd el nekem! Kezdetben olyan voltam, mint te ... az ... mire van szükségem egy bemutatóra a copy paste-ről? hogy már tudom ezeket ... és amíg meg nem néztem az oktatóanyagot, és keresztre feszítettek ... valóban sokakat tudtam copy paste-ről, mouve-ról stb., de számos módszer létezik, amelyekkel másolatot készíthetsz, és azt hittem, hogy ennyire használtam a pc-t évekig, és tudtam, hogyan lehet egyetlen módon elkészíteni a cpopy pasztát, de valójában több is van ... Még a "legtriviálisabb" bemutató is megtanít valamit, amit biztosan nem tudtál! de valójában nem látok egy triviális oktatóanyagot ezen az oldalon !!

  24. Adina - mondta

    Szia, érdekes keylogger, de a kíváncsiság: nem lehet építeni egy távoli helyszínen Ardamax, és küldd el a kép, mp3?
    Kérem a teszt, és nem találja ezt a lehetőséget sehol, talán én vagyok hiányzik valami itt.
    és igen, FTP a legjobb megoldás az adatok tárolására.
    nagymértékben az oldalon, további jó munkát.

  25. ha ez megy egészen film tökéletes lenne!

  26. Adrian - mondta

    amit szenvedtél, én is szenvedtem, és ez a látogatók nagy számának köszönhető ... próbáld meg használni az Operát, vagy felejtsd el egy késői órában ... amikor az oldal szabadabb vagy reggel ... mindez ... a videó tele van ... tovább a forgalom miatt történik, de ismétlem, hogy megpróbálom használni, hogy beléphetek az oldalra az Operával, és megpróbálom megnézni a bemutatót!

  27. erős testvér többet tesz ... ... a 10. jegyzetben

  28. Razvan - mondta

    Én telepítettem ezt a programot, és tettem egy jelszót farte inbarligata, és már nem emlékszem,
    Próbáltam uninstall ez az egészségügyi programok és Ravo eltávolító, de még mindig nem működik, azért tette, hogy telepíteni dinou, mondván, hogy a telepítés, valószínűleg azok, amelyek rejtve sajtológép, eszközök mappa lehetőséget, akkor lehet törölni, és ha nem voltam ott dolgozott az IAS
    SAI nem tudom, mit!!

  29. boby_admin - mondta

    Attól tartok, akkor be kell telepíteni a Windows megszabadulni tőle
    Ez azt jelenti, hogy a program nagyon jó, és nem lehet eltávolítani oricne
    Ha lenne egy tartalék nem kell telepíteni a Windows, és akkor is visszaállíthatja perc 5 10-

  30. Razvan - mondta

    így azt gondoltam, hogy terebui Boby táskámban újra windosul
    ms, mint én tisztázni
    Egy nézni, ahogy tettél beckup és csinálok én egy

  31. Razvan - mondta

    így azt gondoltam, hogy terebui Boby táskámat újra windws
    ms, mint én tisztázni
    egyik nézni, ahogy végzett a bemutató beckup, és csinálok én egy
    CEMI ez a táska után újra windosul
    crad ha csak törölni partíciót C megszabadulni tőle.

  32. boby_admin - mondta

    Igen, mert ne hagyj partíció c operációs rendszer

  33. Razvan - mondta

    Boby sami mondani, hogy hol történt a beckup készült érvénytelen, ha talált?

  34. Razvan - mondta

    Boby sami mondani, hogy hol történt a bemutató a beckup? amennyiben azokat nulla találtak?

  35. Adrian - mondta

    Razvan keresést a kereső a jobb felső sarokban az oldal, írja a dobozban: Acronis True Image, Acronis vagy csak egy 3 néhány csodálatos útmutatók Acronis szoftverrel, melynek segítségével nem csak a back-up ! Acronis Backup igaz İmge üzlet! Siker!
    PS - Cristi, miért helyezte el az ilyen megjegyzéseket, hogy az utolsó valóban az első legyen a videó bemutató alatt? őszintén szólva kellemesebb volt azelőtt ... az utolsó megjegyzés, hogy utolsó legyen! Valahogy furcsa alulról felfelé olvasni ... kérjük, válasszon, maga a főnök, de korábban könnyebb volt

  36. Razvan - mondta

    Ms Adrian

  37. Adrian - mondta

    Razvan És kérlek, ne dupla post! Kérdezz és válaszokat várnak! Nem hiszem, ha kéred ugyanezt k 10 alkalommal valaki válaszol hamarosan! De az biztos, ha csak egyszer tegye valaki válaszolni a kérdésre.

  38. Andrew - mondta

    nagyon klassz ... ... tényleg használnom kell

  39. tomdancos - mondta

    Megvan a super keylogger program ,,, kár, hogy csak 7 napig tart. Nincs olyan program, amely meghosszabbítaná az érvényességét vagy más módszereket ...

  40. ioana - mondta

    Amit mutatni bemutató nagy csak, hogy én nem értettem valamit 3 nappal ezelőtt megjelent az ablakot, mint a rendetlenség, hogy valaki nézzen valami rendetlenség a dolog, Paul Colins másik pontosan hogyan tudok kémkedni a számítógép volt, több ezer mérföldre van, és nem kap semmit tőle csak néhány kép régen át azokat a képeket, vagy mi? Még mindig nem értem, hogyan tudok kémkedni: D nagyon köszönöm

  41. ioana - mondta

    és egy másik dolog, ha tud segítsen nekem, ha észreveszem, hogy még mindig lehet tenni valamit, hogy befejezze?: ('s csúnya érzés, hogy nézed már pfff írni, és én nem a félelem, amit láttam a bemutató nagy amúgy is nyitva azok szemében, akik nem ismerik sok szép Köszönöm} {

  42. @ioana:
    John, itt van egy bemutató, amely segít megoldani a problémát.
    https://www.videotutorial.ro/?p=817

  43. naiv - mondta

    Megvan ugyanaz a probléma
    "" "" Neked van a super keylogger programod ,,, az a baj, hogy csak 7 napig tart. Nincs olyan program, amely meghosszabbítaná az érvényességet vagy más módszereket ... .., vagy éppen vásárolt volna ... ""

  44. ioana - mondta

    szép köszönöm választ} {

  45. micdarau - mondta

    Szuper program ... jegyzet 10 pt oktatóanyag ...
    Az egyetlen probléma az, hogy ha újraindítom a pc-n ... akkor is, ha be van jelölve a naplózás megkezdéséhez ... csak a jelszó megadása után teszi meg ... és ez a dolog kissé csúnya, ha az áldozatra telepítette 😆 ... nem tudja megmondani nekik ... tudja, hogy ezt a jelszót egy szöveges dokumentumba helyezte 😆

  46. Adrian - mondta

    @micdarau: Biztos vagy benne? a leginkább elfeledett, ha a bemutató és figyelmes fej nélkül farok elfeledett vissza, és látom, hogy ez nem, ahogy mondod! Legyen óvatosabb tesó! Egyszer majd ez a bemutató pontosan a napon, amikor fel az oldalon, és ez történt egy pár hónappal ezelőtt! De nem szabad elfelejtenünk, hogy a jelszó csak ragaszkodni, hogy a programot, hogy vagy a beállítások módosításához ő micdarau NENE! nem indul el! Ő automatikusan elindul, de, hogy nyissa meg a módosítani vagy megváltoztatni a beállításokat kell egy jelszót! Te voltál Nagyon óvatosan láttam, gratulálok!

  47. micdarau - mondta

    DAP állították FTP fájlok, és hogy küldjön nekem egy órát, rájöttem, én nem, és ez az, amiért azt gondoltam, hogy nem indul el automatikusan
    Az én hibám
    Adrian nyugodtabb testvér, mert nem adtam át
    Szép munka Cristi tutorial!

  48. Adrian - mondta

    @micdarau: Nem néztél ki barátnak! igen, nézd meg, hogy téves megjegyzéseid közül a legképzetlenebbek "inspirálódnak", és el fogják hinni, amit a téves megjegyzésed mond! Ezért kijavítottalak, mert törődöm veled és téged, szeretnénk, ha jól és helyesen megértenéd, hogy sokan körbe-körbe szaladgálnak a bemutatón, majd hibáztatnak minket is, hogy ez nem így működik Ismertelek, nem úgy néztem ki, de valójában a figyelmetlenséged a legtöbb esetben hibás! Soha nem hagyok észrevétlenül egy tévesen kifüggesztett benyomást! Jobb volt, ha csendben voltam? Még neked is teljesen hamis benyomásod lenne, és azt mondanád másoknak: "igen, nem jó, hogy mindig be kell írnod ​​a jelszót", triviálisnak tűnhet, amit mondok, de itt dolgoztál, valaki nem aludt elpazarolt időt végezd el az oktatóanyagot, és minden olyan munkával, amelyet nem értesz, vagy rossz benyomást hagysz, ez nem túl jó, ez azt jelentené, hogy az a munka, amelyet ezek az emberek beküldtek, hiábavaló lesz! Tehát nagyobb figyelmet máskor!

  49. micdarau - mondta

    Ez Boss

  50. naiv - mondta

    Szia találta meg, amit keres, de van néhány probléma formájában archívum csomagolja és mennek, de miután munkához csomag archívum archívum marad a képernyőn, ha a törlés, a program nem fogja megnyitni, mi?

  51. @naiv:
    Mint látható, a bemutató, a program, hogy telepítettem, letöltöttem egy futtatható, ez a te feladatod, ha Ön a programot archívumok.
    Nem tudom, merre a letöltött archív, de ez nagyon veszélyes indítani néhány programokban nyert, aki tudja, hol.
    Nézni, mint a levéltárak lehet tanulni valamit.
    Telepítése előtt víruskereső beállításait próbálta kivonat a maximális, akkor adjon neki egy vizsgálat.

  52. naiv - mondta

    Hála megoldódott

  53. micdarau - mondta

    Krisztus tud adni nekem u és én az azonosító, vagy egy e-mail cím?
    Látni akarlak, de nem itt, mert nyújtózkodom ...
    ms

  54. @micdarau:
    Az e-mail cím jelenik meg a honlapon az egyes bemutató írt [e-mail védett] , És jelenleg nem, mert nincs idő egyáltalán.
    Küldj egy e-mailt a kérdés, kérés.
    Te várt ránk.

  55. micdarau - mondta

    oka 'ms ... adtam egy e-mailt 🙂

  56. naiv - mondta

    Emberek, egy közmondás mondja ezt "" ", ha nincs jaj…, ………, ... ..., Számítógépek" "" Kedves Mr. Cristi, ha meghallgatnánk, ma nem dolgoznék bevitt az archívumba valami fertőzöttet, hogy megöljön. Köszönöm

  57. Cristian - mondta

    Az admin

    a program jónak tűnik számomra, az ötlet az lenne, hogy több mint 7 napig szeretném használni ... mindaddig, amíg megtartja a pótkocsit. távol vagyok otthonról ... érted az ötletet :) köszönöm

  58. Cristian - mondta

    Nae,
    barátom ... Megértettem, hogy a pótkocsi 7 napjával megoldottad a "problémát". Ha nekem is dobálsz kötelet ... hálás maradok neked. Hogyan növelhetem a 7 nap időtartamát? Kösz

  59. csapkod - mondta

    Haver, kész vagy ezzel a baromsággal. Adatok és a tenger másutt ... .. ms sok
    A program a szart! Használjon programot u shi. per.juridice figyelte facy pénzt, hogy nem pers.fizice

  60. boby_admin - mondta

    @csapkod:
    Ó testvér hack, hogy megbolondul, ha értem valamit
    Hol van a elégedetlenség?
    A és még mindig valami nem veszít a személyazonosságát (biztos vagyok benne, hogy tudja, mire gondolok)

  61. Adrian - mondta

    @csapkod: bai jaxore ... te egy retard vagy, aki a Google-on ül, és backgammonot játszik, és garázst ad, ha duplát ad? ha hackelni akarsz, akkor kétszer tanulj meg adatokat egy monitor fejjel, hogy felébredj, majd feltörd, kit és mit szeretnél.Ez nem a mi szoftverünk, bárki megtalálhatja a neten, senki sem adta át! Most bemutattam egy szoftvert, és rajtad múlik, hogy használja-e vagy sem! Ha el akarsz jutni Parnaie-ba, csak annyit kell tenned, hogy feltöred, amit akarsz! Egyébként megtörtél 2 rootert, ha hacker vagy? Ezen az oldalon nem rendelkezünk oktatóanyagokkal, amelyek megtanítanak hackerként lenni, és arra sem, hogy miként lehet feltörni vagy ellopni jogi személyeket! Hacker vagy, igen, fogadok, amennyire csak akarod, hogy fogalmad sincs, hogyan készítsen biztonsági másolatot vagy változtassa meg a Windows kapcsolati korlátját, ami általában 1, ennél több is lehet! Remélem, hogy nem kapok fenyegetéseket a jelszavam törlésére a yahoo jaxorica fiókján =)) LOL LOL

  62. Florin Iacob - mondta

    Én és az erős, és az Apex Dc bemutató oldalon a webhely, de én töltötte be a csúcs dc f kemény, egyszerre, mint conecteza már kezd felhívni mások nekem, de ez nem io probléma vagy kérdés ek Amit írok nem mutat semmit letölteni, vagy azt mondom, az én show-ablak, ahol lehet letölteni.

    V írok, de én válaszoltam!

    köszönöm

  63. Adrian - mondta

    @Florin Iacob: Tudom, hogy mindannyiunk problémája egyszerre volt! A tűzfalának köszönheti, hogy használja! Milyen tűzfalad van? tűzfalak blokkolják, csatlakozhat, csak az összes felhasználó láthatja k nem talál semmit, ha begépelsz valamit a keresésbe ... Ha tűzfalakat használsz a Windows rendszerben, gyújtsd fel ... ez nem jó semmire, 2 oktatóanyagunk van a 2 tűzfalról, a COMODO-ról és a Zone-ról Riasztás, megtalálja őket a webhely jobb felső sarkában található keresőmotorral! Milyen más kérdést tett fel, és nem válaszoltak rá? hova tetted fel .. Mindig figyelemmel kísérem a kommenteket, és nem láttam újabb kérdésed! Javaslom a Zone Alarm funkciót, ha Ön kevésbé tapasztalt felhasználó tűzfalakkal

  64. cristiqq - mondta

    MDEA, ;) azt mondom, hogy a program nagy.
    ms Krisztus már bemutatta az új titoktartás (a program): P: P

  65. Adrian Pruteanu - mondta

    Hello! Szeretnék egy programot, hogy mutassa meg, mi történik a PC a távollétemben, otthon vagy a munkahelyen, ha lehetséges, internet csatlakozás nélkül. Szeretnék egy árat és feltételeket a rendetlenség.

  66. Caius - mondta

    Láttam, hogy valaki feltette a kérdést előttem, de én nem hiszem, hogy érti sensul.sa mondja bejelöli a lehetőséget, hogy a botot, hogy spionat.pai, és ha valaki egy botot usb esélyt lát meg? Értik a kém fájlokat egyszerűen írja be az USB stick helyezünk.

  67. mcipry - mondta

    hello you nagyon interesant.Am Az oldal és találtam néhány érdekes dolgot tanultam itt.
    Nagyon klassz minden egy program keylogger.Chiar szüksége volt rá.

  68. Petronela - mondta

    Én is kipróbáltam egy ilyen programot ... másfél évvel ezelőtt. Úgy értem, megpróbáltam megérteni ... nem sikerült ... teljesen elveszítettem ... és a merevlemez folyamatosan feltöltődött ... :)) végül eljutottam a gyártó oldalára, és elolvastam egy másikat ... és így sikerült eltávolítanom a pc-ről :)) Nem is tudtam, hogyan kell megjeleníteni :))
    Most jó, hogy itt látom az oktatóanyagot ... emlékszem ... amikor szükségem van rá, tudom, mit tegyek ... köszönöm ... még egyszer gratulálok

  69. adrian - mondta

    mennyit és hogyan szabad próba?

  70. Adrian - mondta

    @adrian: Találd ki !!!! keressen embert a testvéreket megálmodó torrenteken, vagy oktatóanyagokat készített ezen a webhelyen arról, hogyan vegyen filmeket torrentekből, hogyan vegyen játékokat torrentekből, hogyan tölthet le szinkronizált feliratokat a torrentekből, aoleu-ból és egyebekből készített filmekhez a kényelem kedvéért kérdezd meg: igen a lejátszási listában, és tanuld meg az apexdc vagy az utorrent használatát, majd kezdd el keresni az összeset egy billentyűzónában! Egy másik módszer az lenne, ha megvennéd, a fentiek szerint nem tanítjuk meg feltörni!, Mert bárhonnan megtanulhatod, ez a webhely nem ezt szánta ... sorozatokkal, repedésekkel, kulcstartókkal, megoldásokkal csapkod és más hasonló !!! De megtanulni használni bizonyos programokat ... hogyan kell velük dolgozni ... hogyan lehet hozzájuk jutni, az csak és csak a munkánk nem a miénk !! ÉS KÉRJÜK, HOGY NEM SZERKESZTENI A HASZNÁLATOT, DE NEM TÖLTETEM MEG ADRIAN NEVÉT, ITT VOLTAM ELSŐ ADRIAN ... NEM TUDOM ... … KÉRJÜK, SZÉPSÉGES.

  71. beb3_mykk - mondta

    Igen a program, amely elég okos: D

  72. sanda - mondta

    kérem, segítsen nekem, az ütemezett tevékenység oan kilogger

  73. sanda - mondta

    Tényleg szüksége van, vagy Sal tevékenység vagy tenni valamit, hogy lépjen több ef inportant

  74. sanda - mondta

    Én egy kezdő kérlek te videotutoriale kezdőknek

  75. Adrian - mondta

    @sanda: Hiszek neked, de senkit nem követhetünk el törvénytelenségeket !!! még neked sem !!! Nem kínálunk sorozatokat, crackereket, keygen-t ... ha a fentiekben olvassa, látná, hogy ez már korábban is volt, és senkinek sem teszünk kivételt, bemutattuk a programot, a többi az, hogy hogyan aktiválja, és honnan szerzi be, az a te dolga !! ! Szálljon le a torrentekről! általában a torrenteken megtalálja a szoftvert a sorozattal együtt, crack… Siker! Sajnáljuk, hogy nem tudunk segíteni !!! Ha alaposan megnézi az oktatóanyagot, pontosan elmondták, mit kell tennie, hogyan dolgozzon vele. Nézzen meg mindent görgetés nélkül, még egyszer nem kínálunk Önnek egyetlen sorozatot sem! aktiváláshoz, mert törvénytelen!

  76. sanda - mondta

    Nagyon köszönöm nektek a legmelegebb megfelelő

  77. Adrian - mondta

    @sanda: Kérlek ne haragudj ránk !!! A másik az, amikor van egy sorozatod, és egy barátodnak adod, hogy használhassa a rendetlenséget, és egy másik, hogy nyilvánosan felkerül egy olyan oldalra, ahol emberek ezrei láthatják !!! Ez illegális, a csevegő chaten ... a Google Talk-on ... senki sem tudja, mit csinál és kivel beszél, de hogy egy sorozatot nyilvánossá tegyen, kétszer meg kell gondolnia, mielőtt megcsinálja! Tiszta webhely vagyunk, és nem népszerűsítjük vagy ösztönözzük a kalózkodást, a hackelést ... több száz webhely tanítja ezt neked ... miért tennénk ugyanezt? Eredetiek vagyunk, és csinálunk valami szépet az Ön és azok számára, akiknek szüksége van ránk, segítünk az oktatóanyagok elkészítésében ... Remélem, továbbra is ellátogat hozzánk, és nem idegesít minket !!!

  78. sanda - mondta

    2 problémák zavarlak, amit nem tudom, hogy nem fog hallgatni a zenét, ahogy kattintson a dalt, és azt mondja, hiba és egy kódot, és én nem tudom, a zenéje megy kérem, segítsen nekem, és tudom, hogy én vagyok inceparoare mint amit tanultam tőled, hogy én sal és Adoua programun töröl minden oan kelogger és nem tud

  79. Adrian - mondta

    @sanda: Kérem, mondja el, hogy pontosan mi van írva ebben a hibában? mondd el nekem szóról szóra, kérlek szép ... mit szólnál ahhoz, hogy az oktatóanyagban egy billentyűzárban mindent megadtak, hogy vigyázzak vele, és hogy ez nyomon követhetetlen, vagy azt hitted, hogy Cristi szerint ez jó? ha nem tévedek, az oktatóanyagban elhangzott, hogyan lehet megszabadulni, kövesse a sorban lévő útmutatást görgetés nélkül, lásd k van egy oktatóanyag is a helyszínen a kémrobotról, amely segíthet a program eltávolításában ... itt megnézheti https://www.videotutorial.ro/?p=817 kérjük, nézze meg alaposan, és tegye pontosan úgy, ahogy a bemutatóban ...

  80. sanda - mondta

    Azonban ha azt szeretnénk, hogy segítsen nekem MES cím sanda_sss köszönhetően

  81. sanda - mondta

    Bad DirectSound drivar kérjük, telepítse a megfelelő drivar vagy válasszon másik eszköz konfigurációs hiba kód 887800

  82. sanda - mondta

    Tehát kód 88780078

  83. Adrian - mondta

    @sanda: Hiányzik a hangkártya-illesztőprogram, telepítse még egyszer a hangkártya-illesztőprogramot !!! Egyébként hozzáadtam az azonosítót, de nem adtál elfogadást !!! Ha ez vb a rendetlenségben annak ellenére, hogy nem igazán csinálom ezt a munkát !!! megoldjuk a problémákat itt, az oldalon, és itt is segítséget nyújtunk nekik ... de te azt mondtad, hogy kezdő vagy, és…

  84. Calin - mondta

    Hot ..!. Jók! nota10 + + + +

  85. AdrianR - mondta

    Szia, van egy kérés. Amit kérni, hogy ne keylogger.
    Én megérintette valami rosszindulatú személyek inkább kém őket bizonyítékként, de nem tudom, hogyan kell ezt csinálni.
    Mit kell használni ... amire szükségem van a hívás felvételéhez a comp-ra.
    Részleteket (beleértve cablaraie, mini mikrofon, stb.)
    köszönöm

  86. @AdrianR:
    Mit te több felszerelést, felszerelésre van szükség, amely alkalmas az ilyen dolgokat.
    Normal mikrofonok nem elfog hangminőséget, mint ha beszélni néhány centrimeti őt.
    A hangrögzítést megteheti all in one billentyűzárral, de elég érzékeny berendezésre van szüksége, azt hiszem, nem tudja 20-30 centiméterre állítani a mikrofont attól, amelyet fel szeretne venni.
    Továbbra is regisztrálni, és mobiltelefon-készülékek, amelyek korlátlan hangfelvétel helyet, ha van egy kártya segítségével rögzíthetünk 4 giga neki nagyon.
    A legjobb megoldás az úgy gondolja, hogy továbbra is hang-aktivált magnót, akkor parneste felvétel, ha nincs hang, és nem igényel beszélni, ha nincs felvétel, digitális felvevő is van egy érzékeny mikrofon, amely lehetővé teszi, hogy helyezze el bárhol a szobában.

  87. Marius - mondta

    Van egy kérdésem:
    telepíti a programot a számítógépre, közvetlenül az áldozat?
    és én a beállításokat?, vagy mi?: |

  88. Adrian - mondta

    @Marius: az oktatóanyag tiszta volt, farokfejnek látszott? vagy ugrál? természetesen be kell telepíteni és be kell állítani az áldozat számítógépére !!! Ön is telepítheti a sajátját, hátha a családjában mások is használják a pc-t, és szeretné tudni, hová jöttek be, sétáltak, amíg nem voltál a pc-nél vagy otthon ...

  89. marian - mondta

    abból, amit megértek ... ha beilleszt egy botot az áldozat számítógépébe, minden átmásolódik a botra..nem ???… .és ha az áldozat egy kis zenét akar egy botra tenni ... ..mit csinálunk :)) ???. .amint rájön

  90. Adrian - mondta

    @marian: Bemutattuk a szoftvert, különben az a problémád, hogy hogyan és hogyan használod !!! Ez sokszor kompromisszumokat kell kötnie, és ugyanannyiszor nem mindig talál megoldást arra, amit tenni szeretne ... állítsa be, hogy a jelentését egy "FTP" szerverre küldje

  91. boby_admin - mondta

    @marian:
    Ezek a fájlok kerülnek mentésre egy bottal, ha azt szeretné, hogy
    Kérjük, nézze meg a videót tutorials hátsó sapka, ha meg akarunk érteni valamit
    Nem elég csak akar kémkedni valakinek tudnia kell, hogyan kell csinálni ACET és a munka
    Ez egy nagyon bonyolult, és hogy jól beállított és gondosan, ha azt szeretné, hogy pozitív, és nem akarja, hogy fogott az áldozat
    De ne felejtsük el, hogy egy kereskedelmi programot (pénz), és engedélyt a 7 nap próbaverzió

  92. Scyla - mondta

    Van egy változata keylogger kimondottan kell küldeni az áldozatot, hogy az áldozat küldje el a kép formában. Ritkán vagy. Zip, így archív akkor kicsomagolja, ha az áldozat lesz 2 fájlok 2 ikonok mutatják valójában 2 képek, de lesz kép, és a másik a program, hogy ha működik az áldozat számítógépen telepítve nyom nélkül, semmi sem árul el ez a program fut, a program meg a számítógépen, hogy szülni a 2 képeket küldhet át messenger van egy kis méretű 500kb, mint a képen. bpm, elküldi az eredményeket kell tenni az e-mail és FTP.
    Azt tesztelték, és nagyon hatásos, és úgy dönt, hogy megsemmisíti önmagát az áldozat számítógépén, és az eltelt idő között küldött jelentések.
    Ez a program küld gépelt a számítógépet és az összes számla: felhasználói nevet és jelszót.
    Lehet őr valamit, ha van anti keylogger, vagy egy Antivirus Fireware foate jó jelenteni, és nem ad neki engedélyt telepíteni. Azok, akik fogalmam sincs, hogy a víruskereső számítógép gyorsabb, teljesen veszélybe.
    Azok számára, akik elvesztették a rendetlenséget, ne esküdjetek rám, nem én voltam az, és ezért kerülöm az oktatóanyagok készítését. Ez egy ötlet ...

  93. Adrian - mondta

    @Scyla: Dicsekvő, álmodozó, menjen és dicsekedjen máshol, mert ezen az oldalon is vannak okos srácok! Mindannyian feltöritek a jelszavakat, nagyok vagytok, mert helyesen kell cselekednetek, és amikor a program nevét vagy azt honnan mondjátok, nem tudjátok, honnan vegyétek le az inget, elvesztette azt a címet, ahonnan kapta, igen már nincs meg a menetrend, már nem működik, véletlenül törölted ... vegyél zine-t és mi a nevünk? AAA már nem tudod ugye? =)) gyere, testvérek mennek, és meséljenek máshol "jaxori történeteket", hogy fogadjanak, hogy nem vagy 14 évnél idősebb ... olyan édes álmokat !! Zine és mi, kérem, mi a program neve, és honnan szerezted? :))

  94. róka - mondta

    nagyon érdekes bemutató és gratulálok ... ... vannak kételyeim, de újra megnézem .. és remélem, hogy jobban megértem .. sok sikert és még sok más !!!

  95. Azt hiszem, a program, hogy azt mondja, Scylla v1.5 Final Edition Silent Keylogger megpróbáltam lam nem igazán alma minden megpróbáltam egy barátom, és én le elteltével 5 másodperc múlva a Windows sia firevall elment és nem volt víruskereső. nem megy, ha nem IP címek és av vagy fireval

  96. Samy - mondta

    kártyák, nem annyira az ötlet, hogy hogyan legyen türelmes, és helyszínen, hogy ingyenes.
    Miután üdvözletét és hogy mindenki akar valamit, nem tudnak segíteni magamon
    bemutatott keygen pt keylogger ...
    hogy nem csak a kereskedelmi parasite'll egy keylogger, hogy tudja, hogy annyira, de ez ingyenes
    nem ismeri a video- vagy hangfelvételt, a levelet ... ... de tudja az ftp-t és a jelszavakat ... ..
    Vagy negatív választ várok ………………… ..
    talán a mess id-en jepcarusam ... ... .. előre is köszönöm és minden jót

  97. dragos - mondta

    Cristi Van egy kérelem több tinp van videotutorial.ro akarok segíteni a bemutató a jelszavak feltörését segíthet nekem tette a Aidi plizz dragos_eu94

  98. dragos - mondta

    hogy Cristi repedés yahoo messenger jelszó, hogy szükség van alvások néztem a konzultáció most hadd kérjük ajutama

  99. Adrian - mondta

    @dragos: Amire vágysz, az nem az lesz ... ez a webhely nem tanít meg jelszavak törésére, csak jelszavakat törhetsz, valakit becsaphatsz, vagy máshoz folyamodhatsz, de nincsenek olyan csodaprogramok, amelyek ezt megtennék! Komoly webhely vagyunk, és nem csapkodunk, nem kínálunk sorozatokat vagy repedéseket. Kérjük, ne ragaszkodjon hozzá, és ne hagyja el az e-mail címét, mert senki sem lép kapcsolatba veled! Mindent megbeszélnek és megoldanak itt, az oldalon! A jelszavak feltörése törvénytelen, és ezt az oldalt a bűnüldöző szervek bármikor megtekinthetik, és kik kerülnek bajba? Ön vagy a bemutató a jelszavak feltörésére? A jelszavak feltörése a magánélet megsértését jelenti, és törvény bünteti, keressen más webhelyeken ... itt nem talál ilyet, és nem lesz oktatóanyag ebben a témában

  100. azoknak, akik naplót akarnak kapni postán, hogy fiókot hozzanak a "http://mail.gawab.com" címen, van ingyenes smtp-jük, kipróbáltam, megyek, és ha nem oldotta fel a 25-ös portot az rds-ből, kérje a 25-ös port feloldását feloldva, és nem tudom, hogy működni fog-e zárva, és azok, akik a kulcs típusát szeretnék a google-ban, így az All.In.One.Keylogger.v3.1.Multilenguaje.Retail.Incl.KeyGen.and.Crack-RES
    és kövesse az utasításokat, kövesse az nfo
    A VIDEOTUTORIAL.RO NEM GARANTÁLHATJA EZT A CÍMET, Javasoljuk, hogy ne hagyja ezen a webhelyen a személyes adatait, amelyet a „JE” ajánl.

  101. Az ő helyén ajánljuk a nyitott jobb felső keylogger és írni segítik Önt, és elküldi őket, hogy a helyszínen, és a szabad rész és van SMTP-címet, és megkérdezi, hogy nem csak rögzíti az adatokat nem igényel címét, azonosítóját és egyéb adatokat valószínűleg használni őket, vagy használt a dezavantaju egy levél minden e-mailt
    http://f.imagehost.org/0938/untitled_5.jpg

  102. dragos - mondta

    oki ms adrian tippeket ad Meara PC program, amely jobb, mint a szabad őket rami exsist

  103. Adrian - mondta

    @dragos: Azt javasoljuk, hogy nézd meg ezeket a tutorials:

    1 https://www.videotutorial.ro/?p=597
    2 https://www.videotutorial.ro/?p=789
    3 https://www.videotutorial.ro/?p=521
    4 https://www.videotutorial.ro/?p=774

    Ha mindezt akkor egy sokkal kisebb RAM fogyasztás!

  104. Gabi Ivascu - mondta

    Salut!
    Ha dinamikus IP-otthon CLIKNET milyen szoftvert kell telepíteni a számítógépre (vagy más megoldás) pt. képes megtanulni, hogy a munka, és miután sürgető szükség van rá?
    Előre is köszönöm…………

  105. boby_admin - mondta

    @Gabi Ivascu:
    adja meg a sáv Start> Futtatás cmd parancsot nyomja meg az Enter ír (ipconfig / all), akkor meg, és kész
    Ha üresen hagyja a számítógépet nyitott, és egy hét ip változás, de nem változtatja meg, miután adott egy újraindítás
    Szóval nem kell semmilyen programot

  106. Adrian - mondta

    @Gabi Ivascu: Nem tudom, van-e alkalmazás vagy mód arra, hogy segítsen! A számítógépet továbbra is nyitva hagyhatja, mielőtt munkába állna ... és még mielőtt elindulna dolgozni, megnézze, milyen ip-je van, és leírja valahova ... Kinek van más megoldása, kérjük, tegye közzé ...

  107. Adrian - mondta

    @boby_admin: Azt hiszem, arra utalt, hogy "hogyan lehet otthon megtudni a pc ip-jét, amikor dolgozik"

  108. @Gabi Ivascu:
    Ha munka közben szeretne belépni otthoni számítógépére, látja, hogy van egy "logmein" oktatóanyagunk, amely abszolút irányítást biztosít számítógépről bárhonnan, csak webböngészőn keresztül (iexplorer, Firefox, Opera) ).
    Dinamikus ip-jét megváltoztathatja a böngészőbe helyezett aldomainnel (példa.example.com) is, de itt telepítenie kell egy szervert otthon, az oktatóanyag a "dyndns" -ről és egy programról szól, amely szinkronizálja az ip- ul az aldomainnel.
    Azt hiszem, hogy van más megoldás (teamviwer, hamachi, RealVNC, UltraVNC).
    Azt a "Logmein" -et ajánlom, amelyről meglehetősen egyértelmű oktatóanyag áll rendelkezésünkre, és amellyel a legapróbb részletekig is távolról vezérelheti a számítógépet.
    Van még valami az utorrent kliens távvezérléséről a "webui" nevű webes felületen keresztül, amelyet szintén megtalálhat a webhelyen. Azt hiszem, sok ilyen dolog van, de kategóriák vagy motorok szerint keressük a webhelyet keressen az oldalon, mert valahogy elvesztettem őket.
    Oldalunkon megtalálja szinte bármilyen videó bemutató.

  109. Gabi Ivascu - mondta

    Nagyon köszönöm a válaszokat
    Látom az oktató, hogy azt mondtad, aztán gyere vissza.
    Vannak olyan programok és programok, amelyek mindegyikének vannak előnyei és hátrányai.
    Arra keresem a megoldást, amikor az ügyfél akár kicseréli az ablakát, vagy más biztonságot nyújt, amikor kimegy a netre, hogy megtudja ..., így segíthetek neki.

  110. dragos - mondta

    ms, mint az összes adrian

  111. dragos - mondta

    im cool, mint ezen az oldalon nagyon szomjas minden da oktató nem találja a bemutató, hogy hogyan dawnlandez nagyobb sebesség

  112. Adrian - mondta

    @dragos: Te jobban nézett ki! Ezt nézd meg https://www.videotutorial.ro/?p=430

  113. dragos - mondta

    Ez valami nagy oktató sayt tökéletesen kész, és szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik az Leau tartani, így azt is szeretnék, és hogy egy bemutató, hogy miként javítható a BitComet Köszönöm VITEC

  114. sanda - mondta

    Azt akarom, hogy törölni keiloggerul, és nem tudom, hogy kérem, segítsen nekem

  115. Adrian - mondta

    Homokkal van vége, nem kell válaszolnia ... Távsegítséggel segítettem neki

  116. dragos - mondta

    Miért Pc tudom honnan ered óra le im nem így CIAS és kap a rendetlenség, ha im nem szórakozz ott nem tudom, mi ez, hogyan működik kérlek ajutatima

  117. Adrian - mondta

    @dragos: Nos, mit tettél, ha a messengered nem jelent meg az órád mellett? mit törölt, amit eltávolított? hova mentél Honnan tudjuk, hogy van ... nem vagyunk a közeledben, hogy kitaláljuk, mit tettél a PC-n !!!

  118. alex - mondta

    Lehet azonban, mint az áldozat telepíti Key Logger? kérjük lépjen kapcsolatba velem [e-mail védett] mert nem tudom, hogy mégis megtalálom-e ezt az oktatóanyagot. ;;););) előre is köszönöm, ha e-mailt küld nekem

  119. Pro_to - mondta

    @alex: @alex: @alex: @alex:
    Ete huh! .. Menj játszani a házához, és mondd meg neki, hogy szeretné, hogy kémkedjen utána, és hagyom, hogy telepíti őket Keylogger a számítógépen.! ..
    klassz, mi? Kérdezek téged is valami helyről, tetszik neked kémkedni?

  120. Dica - mondta

    Én meg magam keylloger és akkor kémkedni valaki nélküle Akasa ka megy beállítani a PC-re. adrian küldje el nekem az én id ceva.te tudnád magyarázni

  121. Adrian - mondta

    @Dica: Én a címét e-mail címét, hogy a csirke nem jelenik meg, ha felad a nyilvánosságot, hogy szóljon az oldalon, így már az e-mail cím

  122. @Dica:
    Mi nem tesz közzé az e-mail címét, hogy megvédjen téged!
    Azt hiszem, nem akarod, hogy elárasztják a több száz spam minden nap!

  123. Samy - mondta

    ráadásul a kasp 7-re telepítettem a keyloggert a pc-re, adtam hozzá egy bizalmi zónát, és rendben volt ... ... utána, de ha a pc-nél az ingyenes antivírus szerencsétlensége van, az még a fejemben sem működik ... .. Csak a programfájlokat és a 32 rendszert szkenneltem, és amikor aktiválom az avastot, törli azt, amit töröl, és a billentyűzár olyan hibát ad, mintha újratelepíteni akarna, és csak = ((

  124. elena - mondta

    Azt kérem, hogy kérjük, reszelő lo kérdést: Mert én újra a kre d windowsu megszabadulni kémkedés a számítógépekhez? pls válaszoljon nekem

  125. Adrian - mondta

    @elena: A megszabaduláshoz nem kell újratelepítenie a Windows-t !! Nézze meg, hogy az oktatóanyag alatt fekete hasonló cikkeket ír, az írás alatt pedig linkjei vannak az ajánlott oktatóanyagokhoz, amelyek némileg kapcsolódnak ehhez az oktatóanyaghoz, kattintson a kék írásra illetőleg kérjük, kövesse gondosan, mert azt írja, hogyan lehet megszabadulni a keylogertől! Ha biztos akar lenni abban, hogy megszabadult tőle, és nem bízik a Spybot Search Destroy programban, telepítse újra az ablakokat, akkor biztosan megszabadulna tőle ... de először tegye meg úgy, ahogy a bemutatóban, amiről meséltem!

  126. Sergiu - mondta

    @SamyHé néni ..nu vedd magad után Adrian
    Sok szerencsét, és várni ránk kérdéseket triviális;))

  127. angyal - mondta

    hmmm ... most már értem ... 🙂

  128. angyal - mondta

    Elfelejtettem: Köszönöm Adrian!

  129. wow!
    országok suuuper!
    további jó munkát!

  130. Emberek, tudjátok, hogyan kell mindenféle oktatást elvégezni, amelyek jobbak vagy kevésbé jók ... de nem tudjátok, hogyan kell helyesen írni románul. Srácok, hagyja el számítógépét, és vegyen kezet egy román könyvhöz.

  131. Adrian - mondta

    @Joye: Nézze meg jobban, hogyan írta kedves látogatónk ... nem felejtette el a kötőjelet? Tudnia kell, hogy nem volt szándékunk senkit megtanítani a román nyelvre! Így vagyunk inkább pampalai, nem tudunk románul ... van más elégedetlensége? Ha úgy gondolja, hogy azokon a több száz hozzászóláson ülök, amelyeket naponta itt adok az oldalon, hogy helyesbítsem a helyesírást, és a nyelvtanban téved ... tegye, amit csinálunk, és később beszélünk! Lássuk, milyen jól állsz! Lássuk, milyen tökéletesen sikerül lenni ... vagy mégis hisz a tökéletességben? Ha igen, naiv vagy ... naiv!

  132. @Joye:
    Ha jönnek hozzánk tanulni román tudni, hogy nem ez a megfelelő hely.
    Román nyelv általában tanulnak az iskolában, van egy lehetőség, meditációk, fizet a román nyelvtanár és tanulni is.
    Tudjuk, a számítógépek, sem a román, ha az emberek megértsék, mit értünk tökéletes.
    Intelligencia vagy készség semmi köze a nyelvet beszél, őszintén szólva elég kis megjegyzéseket román, hanem szeretem a számítógépet.
    Lehet mondani, hogy hol írsz, hogy olvassa el tökéletesen működik a morfológiai és szintaktikai.
    Egyébként úgy gondolom, hogy a világ tele van "tökéletes" emberekkel, ezért folytatod a színlelést (hogy egy kicsit megijessz).

  133. Pro_to - mondta

    @Joye:
    OOOOO Igen, igen ... születésnapodra! Nos, "Pruteanu fia" a PC tűje, nem a nyelvtan!
    Ha valamit nem ért, kérjük, panaszkodjon a kormánynak, és ha csak azért jött ide, hogy felhívja a figyelmet a helyesírásra ... akkor panaszt teszek a "Sértő Osztály igazgatójának", és megnézem, mi fog kiderülni. >: /

  134. radu77 - mondta

    @ Cristi nem jött le arra a szintre, hogy sokan mások is szeretnék tudni mindent, van nekik a fejedben az első, majd kövesse oktató ad lecti.Daca lenne olyan okos, nem felejtem el, amit faci.Atita
    mindaddig, amíg követlek, azt jelenti, hogy tanulságokat veszek tőled, és nekik kell mondani neked professzornak ... de ilyenek

  135. Ionel - mondta

    Kérem, adja meg mutató piros kör küldetések, vagy mondd meg, hová vigye azt.
    merci

  136. Adrian - mondta

    @Ionel: Nem találja azt a kört ... ez Cristi rögzítő szoftverének hatása, és ez a hatás csak addig marad aktív, amíg Cristi rögzít! Arra szolgál, hogy a látogató tudja, hogy rákattintott, vagy hogy könnyedén tartsa a kurzort a keresőben, hogy ne tévessze szem elől !!! ez nem egy állandó hatás, amelyet minden nap használhat!

  137. Zoloft - mondta

    smeeecheeer, smeeecheeer rosszul a bemutató ..
    És a SITE_ és még sok más

  138. madalin - mondta

    Én és én kémkedett a program anélkül, hogy észrevennénk soooper Taree

  139. Laurentiu - mondta

    jó Cristi
    Nem vagyok túl jó a számítógép, és ezért van egy kérdésem tine.am a testvérem, én nem tudom, hogy az összes jelszót adnak meg, a mi otthon számítógépe, beleértve az enyémet (messenger jelszó, Yahoo Mail, és bármi mást ). nem tudta, hogy a program telepítése, vagy dak abban az értelemben, hogy csak néhány parancsot és az adatok nyomon dak ezek a jelszavak maradnak valahogy tárolt computer.te dak szíves reszelő mint repede.ms

  140. boby_admin - mondta

    @Laurentiu:
    Ha néztem ezt a videót bemutató Azt hiszem adott, és rájössz, hogy milyen könnyen lehet kémkedni valaki, különösen, ha rendelkezik az adott számítógépre, és valószínűleg több száz ilyen programok
    Gondolom, a bátyád nem fér hozzá a számítógéphez
    Az egyetlen megoldás, hogy a jelszót is

  141. Adrian - mondta

    @Laurentiu: Igen, tárolva maradnak, és számos módszer létezik a jelszavak ellopására! Még a parancssorokban vagy a megfelelő programok mappáiban történő "keresésben" sem feltétlenül használ billentyűparancsot, de mint mondtam, sok módszer létezik!

  142. Kary - mondta

    Több billentyűzárral próbálkoztam ... egyesek nem küldtek jelentéseket, mások nem fogták el az összes kulcsot, jelszót stb. Kipróbáltam az All in One Keyloggert is, de a múltban talán most kiadtak egy újabb és jobb verziót. Jelenleg az All-Spy Keylogger programot választottam http://www.all-spy.com és jól megy. Felzárkózni és chat

  143. miezu - mondta

    Kérlek spunetimi nekem, hogyan kell telepíteni lam pr küldött nekem, és egy másik személy, hogy telepítse nélkül zum beállításokat, és hogyan látom, mit

  144. miezu - mondta

    dacavreti várjon Răspusul vagy lépjen kapcsolatba velem, vagy lépjen kapcsolatba velem, hanem, hogy adjon nekem egy címet

  145. firezone - mondta

    Sok ilyen programmal is találkoztam ... vannak, akik megtörik a jelszavakat, mások fájlokat továbbítanak, hogy lássák, mit csinál a szomszéd a számítógépén, stb. ... Végül ... legyen nagyon óvatos, amit a látott programmal csinál ...

    Búcsú

  146. firezone - mondta

    Láttam a különböző videó- ​​vagy szöveges webhelyeken látott programokat, még soha nem teszteltem őket, ilyesmi után nem ölöm meg magam, tévedésből jöttem rá erre az oldalra ... végül ... mit csinálsz ez az oldal jó dolog, azt vettem észre, hogy nem ösztönzi a hackelést és más, nem törvényes dolgokat ... sok sikert;) mindenben és mindenben remélem, hogy minél több látogatója van ..

  147. cuntss - mondta

    Gratulálunk. az összes munkát!

  148. dan! - mondta

    azzal, amit a program nyitott menni millió kém adatok nem megy bs játékos jegyzettömb sem nimic.va kérjük, válaszoljon nekem. ha adsz mail [e-mail védett] ha nem a helyszínen

  149. valaki segítsen nekem mn

  150. Worlds - mondta

    Tudod, mi kellene? Ha minden elkészült bemutató keylogger telepítés, akkor el kell távolítania a keylogger bemutató és a megszállott (abuzivii). Köszönjük!

  151. @Worlds: Szó volt az oktatóanyag vége felé történő eltávolításról is, ha gördülés nélkül nézegette, plusz egy másik oktatóanyagban megjelent egy kémprogram-elhárító program, amely észleli ezt a billentyűzárat és eltávolítja meghívót ezen a címen https://www.videotutorial.ro/?p=817

  152. Worlds - mondta

    Adrian rendben van, köszönöm a választ.

  153. plm99 - mondta

    Hello mindenkinek
    Tegnap találtam ezt a weboldalt, követtem a bemutató (nagyon érdekes), és viták. Eddig próbáltam használni a szoftvert, mert azt akarom, hogy jobban megértsék, hogyan kell használni. Azonban van egy kérdésem az adminisztrátorok, és elnézést, ha a válasz erre a kérdésre, és én szökött meg. Hogyan használhatom ezt a szoftvert egy távoli számítógépen, és nem férhetnek hozzá telepíteni?
    Minden a legjobb!

  154. Adrian - mondta

    @plm99: Ez az oktatóanyag inkább azért készült, hogy az emberek tudják, hogyan kerüljék el és miért kerüljék el, és főleg hogy tudják, hogy van ilyen !!! Nem tanítunk senkit lopni csalásra, hogy csalással és a másik jóváhagyása nélkül léphessen be a számítógépén ... ezt maga fedezi fel és kutat !!! Senkit nem tanítunk kémnek lenni, nem vagyunk az SRI-től. Anélkül, hogy a kémkedni akaró személy PC-jén lennénk, és nem telepítjük ezt a szoftvert, nem működik ... nem működik a telepítése Távoli!! Hacsak nem kutat, és nem lesz hacker ... Ha elolvassa a bemutató szövegét az oktatóanyag felett, meglátja és megérti, miért készült ez az oktatóanyag! Mi több, ha megtanítanánk nektek valami ilyesmit, börtönbe kerülnénk !! mert törvényellenes ilyet valakinek nyilvánosan tanítani !!
    Remélem, hogy szimpatikus és megérteni!

  155. dumitru32 - mondta

    Nagyon erős program, az egyetlen hátrány, hogy nem ingyenes :). Köszönöm szépen, én személy szerint nem is tudtam, hogy van ilyen ...

  156. happyday - mondta

    Saliu.

    a bemutató valóban nagyon érdekes. a probléma az (bár az adminok azt állítják, hogy ez egy szülői felügyeleti program): mit csinálsz, amikor a 14 éves gyereked meglátja előtted a bemutatót? telepíteni próbálod, és látod, hogy a program körülbelül egy hete létezik, utána a tulajdonostól kéred a jelszót? vagy közvetlenül telepítse újra a nyereményt, hogy kissé biztonságos legyen ...: D.

  157. Herceg - mondta

    a prog nagyszerű, még mindig nem tudja elrejteni egy fájlban, amikor áldozatnak küldi? adik, hogy használjon vakot, vagy valami hasonló, mint a daka, progit adsz neki, nem hiszem, hogy bárki bejön ... amúgy nagyon tut

  158. Sergiu - mondta

    Szia Cristi, kemény menetrend, de nem értem, hogy az, és van egy kérdés, van-e minden olyan programot, amely például egy számítás, hogy kémkedjen mit tesz egy ember egy másik számítógépre? Adika nem kell a lehetőséget, hogy vaku deskarci az összes információt, és férhetnek hozzá a többi számítógép, gandesk mindent kell tenni távolról az interneten keresztül? m hosszú, és várja a választ, ha valami adj egy mail

  159. Adrian - mondta

    @Sergiu: Kérdésére még egyszer megválaszoltuk ... kérjük, olvassa el a bemutató összes megjegyzését !!!

  160. CIPI - mondta

    kendő….

    Már nem találom. Megnyitottam egy szöveget, amihez feltettem a jelszót, és semmi ... ... milyen közegben találom még meg pls ... segítsen nekem !!!

  161. @CIPI:
    Ha tettem a helyes jelszó jelenik meg, ha elfelejtette, hogy az egészséges
    Lehet használni egy antispyware programot
    Ex telepítheti rám a Spybot Search & Destroy alkalmazást, vagy formázhatja a partíciót

  162. Cosmin - mondta

    thoamnee.csattanó mi van .. nekem ez úgy hangzik, mint korábban..mi van ??? 🙂

  163. Ionut - mondta

    Szeretnék köszönetet mondani a konstruktív erőfeszítéseket érdekes program

  164. Niku - mondta

    Mi történik, ha ragaszkodik a jelszót szöveges fájl?
    Mint én magától. Én is e-mailt küldeni.
    Oké, majd tedd a jelszót szöveg következik, hogy d alig észre.
    Köszönöm a segítséget

  165. Adrian - mondta

    @Niku: Ha nem érted, nézd meg alaposabban a görgetést anélkül, hogy görgetnél !!! Sőt, nincs mit magyaráznunk !! Ha nem írja be a jelszót a szöveges dokumentumba, nem tudja megnyitni a programot !!! Megnyitja a szöveges dokumentumot, hogy megnyissa a programot ... hogy megnyithassa !!!!

  166. haosss - mondta

    szuper ... .. én is kipróbáltam, de látva, hogy nem működik a levelekkel, eltávolítottam ... egyébként csak akkor, ha nem nézed meg az egész oktatóanyagot, nincs almád vagy nem csinálod a klumea beállításait

  167. haosss - mondta

    Van egy problémám, valójában a nővérem ... .. Olaszországban vagyunk, és van egy nagybátyám, aki Romániában van ... ... többször pontosan megmondta nekem az időt és a cn vb-vel a nővéremmel a messengeren ... Csodálkoztam, mert kezdő a számítástechnikában, és a nővérem nem töltött le tőle semmit [nagybátyám], vagy öntött egy önéletrajzot a komp-ba, mert NEM változtattam, és KIEGÉSZÍTETTEM TELJES KEMÉNYET …….
    Érdeklődni kezdtem, és nem hallottam senkit belépni valakinek a fejébe, hogy megnézze az önéletrajzát anélkül, hogy programot telepítene, vagy hogy nincs elfogadása vagy [felhasználó]…
    Szeretném pontosítani, hogy minden addig történt, amíg a nővérem olyan messenger azonosítót használt, amelyben neki is meg volt az a személy [nagybátyja].
    de miután nem tett mást [csinált egy mást], ez nem történt meg újra ...
    előre ms
    EZEK A VÉLEMÉNYEK ... ..

  168. rázós - mondta

    Istenem, nehéz feltölteni a videót ...

  169. Marius - mondta

    Remek program, azonnal telepítettem, és tökéletesen működött. Sajnos szerelmi életemnek katasztrofális hatása volt. Majdnem 9 éve házas vagyok, és 2/3 éve gyanús, hogy a feleségem megcsal. A program telepítése után Megtudtam, hogy a gyanúm helytálló. Benyújtottam a válási dokumentumokat. Ha használni szeretné a programot, nagyon elszántnak kell lennie ebben, megtudhat olyan dolgokat, amelyek bántanak, vagy nem fognak tetszeni .. remélem szívből legyen velem ezekben a nehéz időkben, és ha esetleg nem nevetne. köszönöm

  170. rootalkin - mondta

    Ki tud nekem segíteni találni egy programot, vagy jobban mondva a megoldást.
    Van egy 300 GB-os merevlemezem, és titkosítani akarom ... Fontos adatok vannak róla, és nem engedhetem meg magamnak, hogy elveszítsem.
    Cryptare gondolok, amikor azt mondom, hogy rögzítse a HDD-t minden olyan számítógép, amely attól, hogy a számítógép által védett antivírus Nik mi észre sem a HDD, hogy nem megbosszulja magát.
    ?
    Köszi előre !!!

  171. @rootalkinIgen van olyan alkalmazás ilyen, könnyen használható, és nincs pénz.
    A megoldás neve "TrueCrypt", és a napokban bemutatót készítünk

  172. Iony - mondta

    Sal és én probléma ezzel program.Totul megy tökéletesen, de sikerült, és FTP-címet, de nem mutatja meg deloc.Este chat opció ellenőrizni a beállításokat, de ha adok szó, hogy megtekinthesse chat logok nem mutatnak semmit, és azt mondja: nincs csevegés log 5 / 24 / 2009
    Úgy történt, hogy valaki? Ha valaki tud segíteni köszönöm előre is feltétlenül szeretnék köszönetet mondani minden, amit csinál itt

  173. Razvan - mondta

    Helló uraim !!!! ez a program a Vistán is működik? Tudom, hogy a Vista egy kicsit igényes ... köszönöm

  174. ladyliz - mondta

    üdvözlő nekem, és segít nekem, még nem telepítette telepítve van, de nem működik, ha jól értettem, hogy az, hogy újra kell telepíteni, de ez megy nemzet

  175. Angi - mondta


    szépen kérlek, tud valaki segíteni nekem e-mail beállítások?
    Van internetem az rcs-rds-ről - ha ez segít valakinek elmagyarázni nekem, mit kell tennem.
    Egyébként csinálok nagy és hála supeeeeeeer

  176. gtx_tuner - mondta

    TÚL bonyolult ... .. radmin 3.2 + plusz egy vírus, amit rendetlenségre küldesz, nyitva van az embernek 317 kt van, ad neki dubluclick-et, és semmi sem történik, úgy értem, hogy nem mutat semmit érezd jól magad, vigyél át mindent, ami a számítógépről a számítógépről a PC-re megy, és nézd meg, mit csinál egyfajta csapatnézőként, csak 8 bitesnél rosszabb színekkel és 30 kép / mp sebességgel, hogy ne mozdítsa el nagyon nehezen… élőben látni, amit csinál 😉…. és átveszi a PC irányítását 😉 …… meg akarja hagyni nekem az EMAIL-t

  177. sherryrotaru - mondta

    Pt. gtx_tuner
    Én lennék érdekelt.
    Ez az e-mail címem: [e-mail védett]

  178. Dana Popa - mondta

    Szeretném tudni, hogy vannak-e programok annak ellenőrzésére, hogy van-e kémprogram a számítógépén, vagy valami hasonló ... a végén egy ilyen program jöhet hozzád, ha megvásárolt egy számítógépet, és nem csak egy közeli személy helyezte el stb. .
    Várom a válaszát.Köszönöm!

  179. Adrian - mondta

    @Dana Popa: Lásd az alábbi bemutató alatt közvetlenül a bemutató előtt adsz néhány cím valóban hívja birodalmába az ajánlásokat és az egyéb kapcsolódó útmutatók, hogy megköti róla, és ha úgy látja, a főcím, hogy azt mondja hivatkozz erre: antispyware program Spybot Search Pusztítsd videó bemutató Ez a cím van írva a kis kék bemutató kattintva akkor dobja, hogy a bemutató! Az, hogy a szoftver Keylog tudja, ha vagy spyware!

  180. simy - mondta

    Sal minden! Én találtam ezt az oldalt már 15 perc, és nagyon érdekes. Olvastam szinte minden a megjegyzéseket, amelyek mindegyike bántani. Láttam ezt a megjegyzést a Marius, és értem a problémát, és mi is támogatni. Van egy barátnőm kb. 3 éve ősszel lesz hivatalosan nunta.Am egy sejtésem, hogy egyes források is csal, és én vagyok ki az országból, és vissza egy hónappal az esküvő előtt. Ezen az oldalon keresztül, utalok a felhasználó, ha valaki tud segítsen nekem egy kis program, ahol tudok kémkedni üzenetek, e-mail, stb .. Én hálás lesz f PC. A probléma az, nem tudom elérni a comp. így az egyetlen lehetőség az lenne, bizonyos távolságra. Elhagyjuk és egy e-mail [e-mail védett]- Sokat, és remélem, nem untattalak.

  181. X-nek - mondta

    Megjegyzés 10 minden egy keylogger !!!

  182. bravó - mondta

    megjegyezni 10

  183. Rennie - mondta

    pt. gtx_tuner
    ez az én e-mail cím [e-mail védett]
    kérjük lépjen kapcsolatba velem

  184. Ariadna - mondta

    Heloo everybody :)
    A barátom és én ugyanazt a számítógépet, de minden felhasználó különbözik parola.Ma csoda, ha a felhasználó telepíti a program kém tevékenységét barátom számítógépet?
    És még egy kérdés: lehet engedélyezni a számítógépen több program ilyen időben?

  185. simy - mondta

    Sal minden! Én találtam ezt az oldalt már 15 perc, és nagyon érdekes. Olvastam szinte minden a megjegyzéseket, amelyek mindegyike bántani. Láttam ezt a megjegyzést a Marius, és értem a problémát, és mi is támogatni. Van egy barátnőm kb. 3 éve ősszel lesz hivatalosan nunta.Am egy sejtésem, hogy egyes források is csal, és én vagyok ki az országból, és vissza egy hónappal az esküvő előtt. Ezen az oldalon keresztül, utalok a felhasználó, ha valaki tud segítsen nekem egy kis program, ahol tudok kémkedni üzenetek, e-mail, stb .. Én hálás lesz f PC. A probléma az, nem tudom elérni a comp. így az egyetlen lehetőség az lenne, bizonyos távolságra. Elhagyjuk és egy e-mail [e-mail védett]Ms sokat és remélem ... Én nem unatkozott

  186. ana maria - mondta

    Szia .. nekem is lenne kérdésem ...
    Miért mikor telepíteni egy Apple fiókot nem kémkedés? Blokkolása engem, és azt mondja, hogy lehetetlen, hogy decarc program mostoha ..
    kérem, segítsen `tima

  187. genu - mondta

    Hello! figyelte érdeklődéssel Ezek az útmutatók az útmutatók. RO és gratulálunk a munkát. Én egyszerűen meghaladta, hogyan kell használni a számítógépet, ezen a módon, hogy valamivel idősebb, de meg kell tanulni. a lányom a főiskolán Bukarestben a parttól mérföld 400 engem. Sajnos nem férnek hozzá a számítógépéhez (a hibát) azt mutatta, hogy a laptop BIOS-jelszót. All In One Keylogger minden szerettem volna, így tudok nézni anélkül, hogy probléma vele. de továbbra is probléma, nem tudom telepíteni a számítógépén. néhány srác, tehetséges az interneten, akkor biztos nekem is ezt a távolból, de nem akarom, hogy a lányom esni intimitás idegen kezét. Sok oka van annak, hogy a vezető, hogy megtanuljuk használni a keylogger, és lenne elkerülhető telefon-és számítógép-használat a jelenlétemben a lány. Kérem, segítsen nekem, hogyan tudom meg, hogy a keylogger a számítógépén, és küldjön nekem e-mailt azok a kis titkot, hogy az apja nem szabad tudni. elkerülése gyanúja, amely sérti mások személyiségi jogait egyetértenek abban, hogy minden információt rólam, és ő kedvesen nem tehetők közzé. Köszönjük!

  188. carmen - mondta

    Szeretnék egy oktatóanyagot a hálózat felügyeletéhez az SNMP-vel vagy egy másik programmal. Köszönöm ... és tudom, hogy van egy 20. osztályú webhelye.

  189. Neox - mondta

    szuper hűvös program ... ... szép .... szép munka cristi

  190. keygenu található egy link, ahol lehet? Kerestem és találtam dekat vírusok: (

  191. Adrian - mondta

    @SRJ: Sajnos mi nem keygenuri vagy sorozat! Te a saját!

  192. Delia - mondta

    Nekem is van egy kérdésem: ha a próba 7 napig tart ... és 10 nap múlva csatlakoztatom a botot ... átkerülnek az adatok ???
    És még egy dolog ... miért nem megy a levelező?
    Köszönjük!

  193. Adrian - mondta

    @Delia: Ha a próba lejár, akkor semmi közöd hozzá ... ne csinálj több jelentést, és hiába tedd a botot. Ez akkor is működik, ha dedikált szerverrel rendelkező leveled van ... nincs korlátozás ... a yahoo-nak van 10 millió limitje e-mailenként, adik nem tudsz küldjön valakinek 10 milliónál is többet ilyen levélben, de a szoftver által készített jelentés meghaladhatja a 10 milliót, és nem tud elküldeni, ráadásul, mint mondtam, szerintem nem működik a yahoo levelekkel ... tudnia kell, hogyan kell beállítani!

  194. Bilal - mondta

    Miután egy sikertelen BIOS frissítést processzor. Lehetséges, vagy ez csak egy véletlen egybeesés?

  195. Liviu - mondta

    sooper program ... .sooper előadás ... .köszönöm Adriannak ... ... bár nem szép és egészséges ……….

  196. gabi - mondta

    admin válaszol nekem megtettem mindent, amit mondtam a videóban követtem minden lépést, de kaptam, ahol credeam.eu például, hogy mi a barátja számítógépén az otthoni nélküle stie.arhiva a rendetlenség, akik vb ., de úgy látom, hogy csak látni, mi történik a másik calc calc meu.pt kém lehet ezzel a programmal?

  197. Adrian - mondta

    @gabi: Hogy lássa, mit csinál ... telepítse ezt a szoftvert az emberére ... Cristi betette a számítógépére, hogy megmutassa, mit csinál és hogyan működik ... egy nagyon meleg oktatóanyagban azt is elmondták, hogy ha meg akarsz kémkedni valakivel, beteszed ezt a billentyűzárat a számítógépedre. az áldozat PC-jén, annak a PC-jén, akit kémelni akarsz ... mit nem értettél?

  198. @gabi: Egyszerű, ha gondosan figyelte az oktatóanyagot, telepítette a billentyűzetet a barátnője számítógépére, és létrehoz egy ftp szervert, majd beállította a telepített programot a barátnőjére, hogy elküldje Önnek a jelentéseket az "ftp" -en.
    Megjegyzendő, hogy ez a program a 7 nap próba, ha azt szeretné, hogy egy szabálytalan kém kell vásárolni ezt a szoftvert, vagy korlátozza magát a 7 napos próbaverzió.
    A próba finomabb, mert lehet, csalás barátnő 8 nap, hogy még a tárgyalás után, és még nem lehet tudni, mert még nem vásárolt liceenta.
    Siker kémkedés!

  199. alexia - mondta

    Szia, nekem is lenne kérdésem?
    hogyan lehet megtudni, ha valaki kémkedik nekem? mondhatjuk kérlek, ha be egy új program, akkor meg kell tudni, hogy vannak, akkor meg? köszönöm szépen

  200. alexia - mondta

    a programot, amelyet telepítenem kell ellenőrizze, hogy ki követ engem ... kik követnek engem, megtudhatja? köszönöm szépen

  201. Adrian - mondta

    @alexia: Írja be a Keresés a helyes utat: antispyware program Spybot Search Pusztítsd bemutatója nyomd meg az Entert, és azt találjuk, hogy meg kell, hogy megtudja, ha egy kém, vagy ha van egy keylogger a számítógépen!

  202. Mihai - mondta

    Szia, szeretném tudni, van-e olyan rejtett program, mint a bemutatott, amely egy botra van telepítve, amikor a botot behelyezik a számítógépbe, a program automatikusan másolja a botra, figyelmeztetés nélkül minden irodai dokumentumot, pdf-t stb.
    Kaptam egy bottal 4 G valaki egy alkalmazás, amely automatikusan kinyílik, amikor behelyezi a botot, nem láttam nimik a botot ki az alkalmazást, hogy volt, mint egy teszt volt, hogy ez, de még nem 4 Giga hogy a szöveget és lam adott vissza, és úgy érzem, hogy most már tudom, mindent a számítógépen, így azt kérdezte tőlem dolgokat tudtam acre csak azokat a számítógépen.
    Ha szeretnék csinálni egy tutorial ezzel a programmal, vagy küldj egy e-mailt a nevét, csak hogy mi ez, és hogyan comporta.Astept választ !!! Köszönettel és üdvözlettel,
    Mihai

  203. Mihai - mondta

    Az a benyomásom is van, hogy spamekkel és trójai programokkal érkező e-maileket kapok, és az üzenetküldőmön állandóan azt mutatja, hogy azért szakítottam meg a kapcsolatot, mert valaki csatlakozott egy másik számítógéphez, és gyanús ...… ilyen programok vannak? felfedezhető és harcolhat !! Előre is köszönöm!!

  204. alexia - mondta

    tudnom kell az ip-t, hogy kémkedhessenek? tud valaki kémkedni rajtam bármelyik pályán, ezt nem értem ... Köszönöm

  205. Nony - mondta

    szia admin. scriemi hogy találok valakit, hogy rendetlenség jelszavad?

  206. Adrian - mondta

    @Mihai: Van egy oktatóanyagunk a billentyűparancs "ellenszeréről", írja a keresést a jobb oldalon így: Spyware kereső program Spybot Search Destroy, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot. Úgy gondolom, hogy amikor beteszed a botot, akkor az összes jelentést a jelszavakkal együtt tartalmazod, amivel a számítógépben van, és így tudod a rendetlenség jelszavát és azt, hogy mi van a pc-n, mi van vb-vel, akivel beszéltél ... Megoldás a megszabadulásra az a billentyűparancs a bemutatóval lenne, amit mondani kellett, és még jobb lenne az egész C partíció formázása !!!

  207. Adrian - mondta

    @alexia: Önnek nem kell tudni, hogy minden IP telepítését határozza meg, úgy, hogy jelentést küld nekik egy FTP szervert a tűzfalat ba őrzött létesítmény!

    Azt hiszem, ez a bemutató el kell távolítani a helyszínen a gát néz, mint az emberek, hogy nem rossz ötlet! Fogadok, hogy sok fogalma sem volt, ez a szoftver, hogy lássa ez a bemutató. Tanuljuk meg, hogyan kell csinálni a gonosz és ellopja kell nevezni a bemutató a szoftvert!

  208. Adrian - mondta

    @Nony: kelletlenül de Megtanítom neked valamit! Gondolj, amit ha valaki tudja a jelszót, amit tudnia kell!

  209. alexia - mondta

    ok..köszönöm válaszolj ... .. de be kell telepítenem az illetőt a nyomomba. én..az a program? vagy bárki távolról megteheti? cz-ben bárki kémkedhet rám? pt. hogy minden alkalommal, amikor különböző programokkal számolok el (bár nem tudja,), tudja, hogy elszámoltam azt a programot…. Pontosabban a számításokat illetően. az enyém még soha nem volt, és én vagyok az egyetlen, aki használja ... köszönöm szépen. Van olyan program, amely megtudhatja, melyik oldalon regisztráltam?

  210. Adrian - mondta

    @alexia: Ha elég okos, akkor távolról is telepíthető, távolról és személyesen is telepíthető (telepítéséhez a számítógépen kell lennie) az oktatóanyag egyértelmű volt, ezzel a programmal mindent megtudhat , hol lép be, hol böngész, milyen webhelyen van fiókja, milyen jelszava van, kivel beszélget, rögzítse annak megfelelően, amit látott, és mit beszélt az illetővel, ha fejhallgatón keresztül beszélt a messengeren vagy a skype-on ... teljesen mindent ... egyszer elfelejtett a bemutatóhoz görgetés nélkül, és megtudja !!! Tehát távolról is telepíthető ... bonyolultabb, de működik ... ha van tudomása a pc-ben, mennyit tud telepíteni az Ön számára anélkül, hogy a számítógép közelében kellene lennie ... most nem tudom ... mondtam neki fentebb és Mihaiéknak, és elmondom neked, és írok neked a webhely jobb oldalán található Keresés alatt, a mezőbe így: Spyware kereső program Spybot Search Destroy, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot !!! ez a Spybot egy kémprogram-elhárító program, amely megmondja, ha rendelkezik billentyűzárral ...

  211. alexia - mondta

    Én inst. a program ………… ..és még mindig azt mondja nekem, hogy a botokat ellenőrzik ..? Ez a program? Nem igazán tudom, hogyan kell használni, vagy hol láthatom az eredményt?

  212. hogyan vehetem meg a licencprogramomat ... .hamar ???
    Várakozás a választ, gyorsan!

  213. Adrian - mondta

    @Yo!: Ha tudsz angolul, és kezeled a feltételeket, lépj a webhelyükre (a webhely oktatóanyagában látható volt), és kattints jobbra a Vásárlás elemre, majd a megjelenő oldalon kattints a "Vásárlás biztonságos webhely használatával" elemre, és ha tudod, hogyan kell dolgozni és van PayPall számlád, és van egy kártyád, töltsd ki az adatokat és add le a rendelést online ... meg kell várnod, amíg megérkezik a „csomagod”, mert ez nem román termék, és még Romániában sem terjesztik!

  214. Adrian - mondta

    @alexia: Spybot nézett közelről a tutorial, hogy nagyon világos, hogy mit csinál és hol, ha a program talál valamit! Ne fuss és privestel fejtől a farok!

  215. Alex - mondta

    Nem értem, meg tudom-e kémlelni, hogy kémkedjen valaki mással? De a számítógépéről ...

  216. Adrian - mondta

    @Alex: Olvassa el újra a feltett kérdést. Ért valamit? kérjük, fogalmazza meg újra, és mondja el pontosan, mit szeretne csinálni, hogy segítsünk Önnek!

  217. sikátor - mondta

    hello: találok iteresant programu d. Ez a leírás, hogy miért nem megy? lehet letölteni valahonnan Ceao

  218. cipi22 - mondta

    Tracing salut.daca telepíteni ezt a programot látom magam, hogy az én barátnőm dolgozni, ha lehet elrejteni, ha nyitott calc indul automatikusan, de anélkül, hogy észrevennénk? Ast sürgős reszelő

  219. fififi - mondta

    Azonban nam nem értik, hogyan kell kémkedni valaki?

  220. Adrian - mondta

    @fififi: Olvastad az előadás szövegét, amely a videó felett van ??? Ismét alaposabban nézze meg a fej-fasz oktatóanyagot !! Ennek a programnak annak a személynek a PC-jén kell lennie, akit kémelni szeretne, odamegy hozzá, telepíti, amikor elment, vagy amikor nincs veled a szobában, hogy lássa, mit csinálsz, beállítod, hogy jelentéseket küldjön, és ezzel együtt elég ... amikor újra elmész hozzá, tedd a botot a számítógépébe, és a szoftver az összes jelentést "kiönti" a botodba, de vigyázz, hogy rendelkezzen licencgel erre a szoftverre, mert ha még nincs … 7 nap elteltével lejár, ezzel a szoftverrel már nem tud mit kezdeni, és nem tud dolgozni

  221. bogdan - mondta

    jó! gyűjt adatokat, de nem értem, hogyan! Én telepítése a program a barátja számítógépén, az adatok ott, igen, nem marad a számítógépén, és ellenőrizze! kell vigye haza, és olvassa el!
    hogyan tudok csinálni?

  222. GYNY22BUG - mondta

    Bárki, aki tudja, hol IAU SERIAL NO. Tőle

  223. Irina - mondta

    hello telepítette a programot, de nem találja (I vista) lehet, hogy nem működik, mert ez az egész?

  224. Vally - mondta

    Hé, ez az első alkalom, tegye a comm az oldalon, és ha azt akarom, hogy gratuláljak Önnek, amit csinálsz a világ számára. Ez szuper rendben
    Most egy kérésem van önhöz: Szükségem van (a sorozatra) az "egy az egyben billentyűparancs" -ra, hátha valaki tud nekem segíteni, megtalálja a "tomivali88" azonosítón. Előre is köszönöm 🙂

    • Adrian - mondta

      Sajnos nem tudunk segíteni rajtad, nem kínálunk sorozatokat, kulcstartókat és repedéseket, az oktatóanyagban is elhangzott, te tudod kezelni, mint tudod ... megtanulod használni a torrenteket, az apexu-t ... van egy bemutatónk az utorrentről és az Apex-ről ... írj, hogy keresgélj jobbra: "Torrentek (torrent bit fájlok) letöltésének bemutatója!" írja be, és megtalálja a torrentek használatának bemutatóját ... megtalálja azt is, amelyik rendelkezik az Apex-szel, írja fel az Apex keresőbe, adja meg az Enter billentyűt, és megtalálja a bemutatót ... .Siker!

  225. Vally - mondta

    ember ... ezek a programok szellő ... egyszerűen nem találod ezt a sorozatot sehol "ingyen", csak fizetős oldalakon 🙁

  226. Lenne egy kérdésem .. Hogy lehet valaki telepíteni keylogger a számítógépen ?? Elkaptam fázisban. Köszönöm!

    • Adrian - mondta

      Akkor is elmegy hozzá, ha nagyon jó barátja vagy annak, egy-egy ürügy alatt ... találsz egyet, botra veszed magaddal a telepítő készletet, engedélyt kérsz a számítógéptől az e-mail ellenőrzéséhez, és látod ... Talál ürügyet, közben talán a barátod elmegy WC-be, a konyhába, vagy megkéred, hogy készítsen neked cappuccinót, maradsz a pc-nél ... gyorsan tedd be a botot ... és menj dolgozni, puhán telepíted, ez meg és ez elég ... Tényleg új ötleteket kell adnunk neked ??? (Ördögi elmém van, nem?)

  227. és ha a /, hogy lesz egy másik típusú keylogger a PC? tudja olvasni az adatokat?

  228. Elkaptam a feleségemet, aki megcsalt ... azt akarom, hogy egy program bizonyítsa be neki ... hogy azt mondja, nincs bizonyítékod, köszönöm .. és szavazz

  229. ovidium23_bc - mondta

    Gyűjtsön össze igazán csodálatosakat, köszönöm az elvégzett oktatóanyagokat, és hozza létre azt a ritka webhelyfüggőséget ... tartsa fent is. Sok sikert és sikeresebb oktatóanyagokat ...

  230. Hogyan állítom be e-mail címemet, és io k tudok az összegyűjtött adatokat: D

  231. Tudor: Hogyan állítom be e-mail címemet, és io k tudok az összegyűjtött adatokat: D

    Ebből a programból rájöttem, hogy nem működik olyan webes levelekkel, mint a yahoo mail, a hotmail, a gmail stb. Ahhoz, hogy használni lehessen a jelentések és adatok postai fogadását, rendelkeznie kell egy e-mail címmel egy SMTP szervert, például egy címet, például "[e-mail védett]"nem"[e-mail védett]", Természetesen a normál e-mail cím pénzbe kerül, ettől eltekintve vannak olyan korlátok a mellékletek számára, amelyeket be kell tartanod, amikor e-mailt küldesz, természetesen nem fogod tudni, hogy milyen méretű e-mailt küldünk, hiba a küldés során, amely a kémprogram által összegyűjtött adatok elvesztéséhez vezethet, talán még érdekesebb pillanatok is elvesznek.
    A legjobb megoldás az első által gyűjtött adatok keylogger keresztül FTP leckében telepítése FTP szerver egyszerű telepíteni, adjunk hozzá egy felhasználó egy jelszót, a felhasználó kijelöl egy mappát, ahol tárolni mindent és be adatokat az All In One Keylogger.

  232. Cristi-admin: Telepítése FTP szerver

    és akkor megkapja a gyűjtött adatok Keyloger?

  233. Tudor:
    és akkor megkapja a gyűjtött adatok Keyloger?

    Kapsz adatokat, és belőle olyan jó FTP szerver biztonságos adatátvitelhez vannak sebességkorlátozások, méret, idő.
    Az egyetlen dolog, amit meg kell, hogy szem előtt, hogy a számítógép és a szerver kell futnia, amikor jelentéseket kapnak, és elkapja All In One Keylogger.
    Az FTP szerver tetszik vele suttogva küldésére és fogadására mindenféle fájlokat korlátozás nélkül az átcsoportosítás történik közvetlenül a PC-ről PC-re.

  234. Cristi-admin:
    Kapsz adatokat, és belőle olyan jó FTP szerver biztonságos adatátvitelhez vannak sebességkorlátozások, méret, idő.
    Az egyetlen dolog, amit meg kell, hogy szem előtt, hogy a számítógép és a szerver kell futnia, amikor jelentéseket kapnak, és elkapja All In One Keylogger.
    Az FTP szerver tetszik vele suttogva küldésére és fogadására mindenféle fájlokat korlátozás nélkül az átcsoportosítás történik közvetlenül a PC-ről PC-re.

    és a számítógép az én dak zárva fogom rávenni KND nyitott

  235. Tudor:
    és a számítógép az én dak zárva fogom rávenni KND nyitott

    Nem próbálja meg, hogy mi jön ki, alapvetően meg kell nyitni a számítógépen, nem emlékszem, hogy én küldtem, hogy nem kap a következő jelentés, vagy közvetlenül utána érzi a szerver elindul.
    Keressen és nem tud úszni anélkül, hogy nedves.
    Várja, hogy jöjjön vissza, és mondd el, mit tett, meg kell, hogy legyen mindenki tudja, a részleteket az érdekes.
    Várja, hogy az eredményeket!

  236. Cristi-admin:
    Nem próbálja meg, hogy mi jön ki, alapvetően meg kell nyitni a számítógépen, nem emlékszem, hogy én küldtem, hogy nem kap a következő jelentés, vagy közvetlenül utána érzi a szerver elindul.
    Keressen és nem tud úszni anélkül, hogy nedves.
    Várja, hogy jöjjön vissza, és mondd el, mit tett, meg kell, hogy legyen mindenki tudja, a részleteket az érdekes.
    Várja, hogy az eredményeket!

    ok… visszaadom a q safety… ms információt

  237. Sikerült ... elmennem ... Megkapom a billentyűnapló által gyűjtött adatokat ... egy probléma ... a számítógép nem ismeri fel a .dat formátumot, és nem találok olyan programot q, amelyet megnyithatnék ... mit tehetek?

  238. Adrian - mondta

    Tudor: Én ... el ... hogy adatokat gyűjtött keylogger ... egy probléma ... compuerul nem ismeri fel a formátumot. Gave q nem találja a program képes megnyitni ... mit tehettem volna?

    Keyloggeru telepítve van, és csak így lehet megtekinteni jelentéseket, győződjön meg róla, hogy ne felejtse el a jelszót!

  239. Hello! Hol találom, hogy vásárolni ezt a programot? Köszönöm

  240. daniel - mondta

    Azt hiszem, jó tudni, hogy mit várhatunk az emberek fffffffff kíváncsi, és még a rossz szándék, és hogyan, hogy megvédjük magunkat, vagy, hogy ne attól én situatie.parerea egy profi információ

  241. Kakukk - mondta

    Én ezt a fajta szoftver deo nyáron a saját számítógép, amely legalább 6 lányok (képzelni, hány Elolvastam és hallottam), és különösen tudtam volna őket három 3 6, nem vicc ha valaki rájött, hogy valami nem tiszta a közepén próbál adni egy keresést a Google, hogy hogyan gerincvelői cumputerul valaki nyilván Olvastam a jelentést, és átvette a kérdésre, hogy megtagadták, és azt mondta, hogy ha Leam azaz úgy néztek értetlenül, elképzelni, hogy valaki azt mondja neked, hogy beszélt tegnap este nem is beszélve a rendetlenség volt hozzáférése az e-mail címét akkor is, ha gyakran változnak, végre találtam ezt a programot, és egyedül voltam, és Én uimit.hai szerencsét és figyelem !!

  242. leonard - mondta

    hello ... hogyan tudom csinálni, hogy ha Ön nem tartózkodik otthon ... webcam mozgatni az összes rekordot Sami sainregistreze és kap az e-mail cím ... nagyon köszönöm

  243. Adrian - mondta

    leonardSzia ... hogyan tudom csinálni, hogy ha Ön nem tartózkodik otthon ... webcam mozgatni az összes rekordot Sami sainregistreze és kap az e-mail cím ... nagyon köszönöm

    Először is kell egy web cam érzékelő nem olcsó, és hidd el, ez több, mint egy biztonsági kamera, amit akarsz, akkor ezt egy egyszerű webkamera! Mit sokba!

  244. webdan - mondta

    leonard:
    hello ... hogyan tudom csinálni, hogy ha Ön nem tartózkodik otthon ... webcam mozgatni az összes rekordot Sami sainregistreze és kap az e-mail cím ... nagyon köszönöm

    Üdvözlet! Vannak olyan kamerák, amelyek csak egy rögzített ponton rögzíthetik mozgását a kamerán keresztül. Lehetőséget kínálnak arra is, hogy az interneten „élőben” lássa, mi történik a kamera forgatásának helyén. Képeket is küldhetnek Önnek és e-mailben. Önnek továbbítania kell a videó portot. Ilyen kamerák például a következők:

    IC-1510Wg EDIMAX Netw Wireless 802.11g IP kamera (Motion-JPEG, VGA 640 x 480), digitális 24 bites színes, akár 30 fps videó képkockasebességgel, képformátum – videofelvétel (AVI), állóképek (JPEG), könnyen használható Viewer & Recorder segédprogram, támogatja az UPnP-t és a DDNS-t Jelenlegi ára: 70.7 €. Garancia: 2 év

    IC-1520DPG EDIMAX Netw Wireless 802.11g Internet kamera Digitális Pan Tilt Jelenlegi ára: 94.2 € Garancia: 2 év

    Ezek a fix vezeték nélküli kamera, hogy nem kell, hogy húzza a kábelt a házban, de szüksége van egy vezeték nélküli router, és attól függően, helyét és elhelyezése kamerák jó jel, és meg kell, hogy egy tál antenna nélküli zdravana.Iti vezeték nélküli adatátvitel a nagy, ha kamera vezeték nélküli router.
    A mozgástér mozgalmaknak a szobában, és nyilván azokat IC-7000PTN EDIMAX Netw vezeték nélküli Pan/Tilt digitális zoom/kicsinyítés IP kamera az ára 200 euro.Este és a vezeték nélküli változata, amely drágább euro.Sunt 6 más megoldást, de tudom, hogy ezek a kamerák illeszkednek, amit akarsz, én telepített kamerák és menj calumea.

  245. persiap87 - mondta

    Van egy program, amely úgy látja, spyware rejtett Windows és észleli ezt a programot láthatjuk, mi rejtőzik spyware program neve Hider PX elérhető és letölthető látogatás ezen a linken:

    https://videotutorial.ro

    Szóval találtam egy programot INPOTRIVA kémprogramokat, hogy könnyen letölthető ez a program akkor képes észlelni, ha tudod, hogy lehetett látni, ha rejtett program nyitott A SZOFTVER kém detektor kém.

  246. persiap87 - mondta

    És más Detalalii ez a program most már hozzáférhet más oldalak, mint a következő:

    (Pretty kérjük, ne adja linckuri)

  247. Hogyan tudom telepíteni a programot a számítógépen ,,,, meg! Én ritkán ffff a hozzáférést, hogy PC

  248. Kérem, mondja meg, ha a víruskereső firewell, antispy, biztos lehet benne, hogy Ön védve a bemutató, és mit ki a fenti megjegyezte, hogy meg tudják csinálni a különböző programokat?

  249. Catalin - mondta

    Nagyon hangos ... ...: Igen, megpróbálom alkalmazni egy barátomon :))

  250. Jó bemutató ... de ugyanakkor idegesítő, mert a hang nem szinkronizálódik a képpel ...

  251. szalma és telepítenie kell a programot, és a személy a számítógépen

  252. Én válaszolni nekem valaki?

  253. Adrian - mondta

    Shawn: Én válaszolni nekem valaki?

    Valaki válaszolt volna, ha nem felejtette el feltenni a kérdést az előtte lévő megjegyzés végén! Senki sem tudná, hogy kérdezett valamit vagy mondott valamit !!! Máskor fejezze be megfelelően a mondatot, és tegye a végére a kérdést! tudni, ha ezt kérdezi tőlünk, vagy ha ezt mondja. Igen, a szoftvert annak a személynek a PC-jére kell helyezni, akit kémelni szeretne. Ha valaki más használja az Ön által használt számítógépet (testvérek, anya, apa, unokatestvérek, szomszédok), telepítse a számítógépre. Ha a számítógépét használni akarják, de ne üljön melléjük, hogy megnézze, hol navigál, ez a szoftver segít Önnek. Most megvan?

  254. Marius - mondta


    program, ahol kapok, hogy igaza van, hogy működik?
    Próbáltam ingyenes próbaverzió, és ez rendben van, szeretnék néhány tanácsot, hogy hol keresse az engedély,
    köszönöm, tartozom neked egy értékesített

  255. Costel - mondta

    Igen, nagyon jó program, de van egy probléma az internet elindítása után a számítógép nem kapcsol be az interneten, csak akkor távolítsa el az Internet aktivitást és aztán rendesen járni, de ha becsukom a számítógépet vagy indítsa újra ugyanazt a műveletet kell beérnie ha tehetek valamit, hogy indítsa el az Internet nélkül nekem távolítsa el a programot. Köszönöm szépen.

  256. dumitru32 - mondta

    CostelIgen, nagyon jó program, de nekem van egy probléma az internet elindítása után a számítógép nem kapcsol be az interneten, csak akkor távolítsa el az Internet aktivitást és aztán rendesen járni, de ha becsukom a számítógépet vagy indítsa újra ugyanazt a műveletet meg kell adni Én, ha tehetek valamit kezdeni internet nélkül nekem távolítsa el a programot. Köszönöm szépen.

    Várj egy percet, melyik programot kell eltávolítanod, hogy a neted működjön ??? Ez az összes egyben csak akkor csatlakozik a hálózathoz, ha azt állítja be, hogy a jelentéseket e-mailben vagy FTP szerveren küldje el. Talán a tűzfal blokkolja ...

  257. hogyan tudna valaki küldeni ezt Program a számítógépen keresztül egy kép vagy zeneszám, szeretném specifikációk lépésről lépésre, ki tudja, kérlek, írj nekem egy e-mailt a [e-mail védett] pls, köszönöm előre

  258. PS szuper kemény és szuper kemény és a programozott bemutató

  259. scf: Hogyan lehetne valaki küldeni ezt Program a számítógépen keresztül egy kép vagy zeneszám, szeretném specifikációk lépésről lépésre, ki tudja, kérlek, írj nekem egy e-mailt a [e-mail védett] pls, köszönöm előre

    Kávé, amire vágysz, és cukor vagy méz?

  260. scf: Hogyan lehetne valaki küldeni ezt Program a számítógépen keresztül egy kép vagy zeneszám, szeretném specifikációk lépésről lépésre, ki tudja, kérlek, írj nekem egy e-mailt a [e-mail védett] pls, köszönöm előre

    Tudassa velünk, és a között, amit időkben küldhet e-mailt, hogy nem zavarja.

  261. Adrian - mondta

    scf: Hogyan lehetne valaki küldeni ezt Program a számítógépen keresztül egy kép vagy zeneszám, szeretném specifikációk lépésről lépésre, ki tudja, kérlek, írj nekem egy e-mailt a [e-mail védett] pls, köszönöm előre

    Te csináltad a legnagyobb hülyeséget !!! Ön megadta nyilvános e-mail címét, és minden olyan "műértőt" és jaxoreit, aki "szívesen" segít, hogy táborozzon önön, és naivan el fogja fogadni anélkül, hogy tudná, hogy azok, akik segítenek, valóban megbántanak, beültetnek. van egy gyönyörű billentyűzárad, egy távoli szervered ... és így maradsz messenger azonosító nélkül, és átadod… hi5 fiók nélkül, ha van ... NE Légy NAIV !!!! SEGÍTSÉG A SZEMÉNEK, ÉS NE ADJON SOKKÁT MÁR SEM, ÉS NEM FOGADJA EL SEGÍTSÉGET SENKITŐL !!!

    Ön félreérti CÉLJA ez a bemutató, nem az, amit akarok mutatni! De mivel nem létezik, és hogy a világnak meg kell mutatni, hogy figyelmet, hogy tudja, mit tehetnek, és tudja, hogyan kell tartani, hogy legyen óvatos, akkor soha nem fog megtanulni, hogyan lehet feltörni HONLAP VIDEOTUTORIAL.RO letartóztatását valaki, vagy Hogyan Spy!

  262. Nyugodjon meg, hogy nem én vagyok az, aki ha meg akar törni egy e-mail címet, akkor egy címre küldi az azonosítót a jelszavammal és azonosítóval, aki tudni akarom a jelszavát, mivel látom, hogy k gyakran előfordul a neten, és egyébként sem szoktam Nem veszek semmit az internetről, főleg, hogy hiába kapok fájlokat idegenektől, és különben is, a fenti e-mailt csak azért készítettem, hogy megtudjam ezeket az információkat, nem bánom, ha elveszítem őket ... 🙂, ha mégis aki segíteni akar nekem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem 😀, köszönöm

  263. Zapata - mondta

    kérjük, ha tudod, hogy egy oldal, ahol láthatjuk gsptv on-line, vagy hogyan lehet a See köszönhetően

  264. Zapata - mondta

    meg tudná mondani most, ha figyelmen kívül hagyja Ceao

  265. Zapata - mondta

    nagyon jó, amit csinálsz a videó anvatam tutorial.ro Május köszönjük előre RSP ancepatorii

  266. Zapata: Nagyon jó, amit csinálsz a videó anvatam tutorial.ro Május köszönjük előre RSP ancepatorii

    zapata, arra a webhelyre, ahol online megtekintheti a gsptv-t, keressen itt a csevegésben ...

  267. Zapata - mondta

    nézd Mozilla prg tv ha igen, hogyan?

  268. Nulla - mondta

    Lenyűgöző ostobaság év, és mi a teendő, mielőtt telepítené macsó? Eltávolította a víruskereső a számítógépről? Túl szép, hogy igaz legyen, blablabla 34 perc egy vírus, néhány csellengő.

  269. A hangminőség állítható valahogy, vagy megváltoztatni a mikrofon hang alapú k, és nem ért semmit, hogy a hangok konzerv Ms.

  270. Alexandru - mondta

    Azt is szeretném tudni, hogyan kell küldeni egy másik számítógépre
    My Baby [ami nem igazán gyermek] nem csak jön haza szombaton és vasárnap, és szeretem látni, mit csinál az, hogy a PC. Az, hogy nincs otthon. Van egy hely, hogy marad
    És nem tudom úgy telepíteni ezt a programot, hogy észre sem veszem.
    1–2-re megyek meglátogatni, önéletrajz időpontjában ...
    A gyermekem 15 éves, ezért szeretném ... megtudni, mit csinál ...

    Ha lehetséges, lépjen kapcsolatba velem cnv-vel ...
    PS: A webhely moderátora látja az e-mailemet, és adhat egy pm-t, és segíthet, ha akar

  271. Andreea - mondta

    hogyan láthatom egy barátja üzenetarchívumát ... úgy érzem, hogy hazudik és pletykál velem, és nem tudom, hogyan láthatom meg az üzenetarchívumát egy bizonyos személlyel, hátha tévedek vagy sem ... kérem segíts! pm, ha lehetséges

  272. Alexandru - mondta

    Andreea hagyja itt az azonosítót, hogy segítsen: találtam egy jó programot 😉

  273. pufulete - mondta

    Nem értem !!! Meg kell telepíteni a szoftvert a PC, hogy az emberek azt akarják, hogy kémkedjen ????? CNE tud nekem segíteni, és kérjük NGM

  274. vaku - mondta

    mind, mint mindenki, de hogyan tegyük teljessé? Mármint csak 7 napos próba ... ... valami csúnya

  275. Nicu - mondta

    bhai Cristi ... nagyon köszönöm ember ... ... a bemutatód kinyitotta a szemem ... még egyszer köszönöm ... szerencsés

  276. Shawn - mondta

    Telepítettem, de hogyan tudom küldeni képeket e-mailben? Nem megy??

  277. Shawn - mondta

    Hogyan SMTP-cím?

  278. bourne83 - mondta

    Nagyon hangos ... megyek és e-maileket küldök ...
    Egy e-mail fiókot, hogy működjön együtt az IMAP vagy pop3 (smtp pop3) és hitelesítés pop3 felhasználói név / jelszó küld nekem e-mailt.

  279. geany - mondta

    Hogyan küldhetek ellenőrizni calculatoru volt férje

  280. cristina - mondta

    Szia..Nagyon nehezen telepítettem ezt a programot..de problémám van ... Az Avira víruskereső és a tűzfal telepítve van a számítógépemre .. és úgy érzékeli a programomat, mintha vírus lenne. Minden egyes alkalommal, amikor megnyitom a netet .. A víruskereső küld nekem egy figyelmeztető üzenetet, és közli velem, hogy van egy KEylogger vírusom ... és rájön, ha meglátja ezt az üzenetet ... hogyan állítsam le az antivírust, hogy ne vegye észre? kérlek, mondd meg szívemből.Köszönöm !! ID chocolate_crist

  281. cristina - mondta

    kemény

  282. cristina - mondta

    Szia..telepítettem ezt a programot .. de az Avira víruskereső gyakran figyelmeztető üzenetet küld nekem arról, hogy Keylogger nevű vírusom van, és észlelni tudja az illetőt, amikor meglátja az üzenetet. Amikor azonnal megnyitom az internetet, az antivírus figyelmeztet a vírus létezésére keylogger ”.. hogyan lehet megszabadulni ezektől az üzenetektől? plsss rasp..Szerintem tűzfal is van hozzá

    • Adrian - mondta

      cristina: Szia .. Telepítettem az Avira víruskereső szoftvert .. de gyakran küld SMS-t, hogy f Van egy Keylogger vírus Nemea és meg tudja mondani, ha az ember látja a nyílt internet mesajul.Cand imdeiat víruskereső figyelmeztet, hogy létezik ez a vírus "keylogger" .. hogy megszabaduljon az ilyen üzeneteket? plsss .. Azt hiszem, reszelő és tűzfal  

      Ha van egy keylogger nagyon komoly! A mit a beültetett / telepített tudni fogja, hogy mit csinálsz, hogy PC oldalakra, akivel, és beszél a messenger jelszavakat a különböző számlák, hogy használja. Nézze ITT (kattintson a "ITT" szóra) egy oktatóanyag, amely segít, nagyon figyelmesen nézze meg.

    • vali - mondta

      cristina: Szia .. Telepítettem az Avira víruskereső szoftvert .. de gyakran küld SMS-t, hogy f Van egy Keylogger vírus Nemea és meg tudja mondani, ha az ember látja a nyílt internet mesajul.Cand imdeiat víruskereső figyelmeztet, hogy létezik ez a vírus "keylogger" .. hogy megszabaduljon az ilyen üzeneteket? plsss .. Azt hiszem, reszelő és tűzfal  
      Nos hát Cristina, a kiküldött ezt a megjegyzést a bemutató (bemutató, amely megmutatja a keylogger típusú kém program). Azt mondta, hogy telepítette a programot. És most vajon miért Avira figyelmeztet, hogy van egy keylogger a számítógépen? :)) Ez az ő kötelessége azonosítani és figyelmeztetem, de készségesen úgy tűnik, hogy tesztelte ezt keylogger. Beállíthatjuk, hogy a keylogger kivételként Avira, vagy uninstall Keylogger

  283. vali - mondta

    lehet, és a jelszót a felhasználó mes, úgy értem, hogy ha valaki bejelentkezik a messenger található a jelszó (természetesen a keylogger) keylogger?

    • Adrian - mondta

      vali: Lehet és jelszó a felhasználó mes, úgy értem, hogy ha valaki bejelentkezik a messenger található a jelszó (Természetesen a keylogger) keylogger?  

      Ön félreértette a célja ennek a tutorial! Figyelmesen olvassa el a fenti szöveg bemutató prezentáció!

    • Másik Vali - mondta

      vali: Lehet és jelszó a felhasználó mes, úgy értem, hogy ha valaki bejelentkezik a messenger található a jelszó (Természetesen a keylogger) keylogger?  

      Az alapvető funkciója a keylogger rögzíteni minden gombnyomásra. Egyes keyloggers elfog bonyolultabb funkciókat, mint a fotók, video-vagy audio. Ez etikátlan, de technikailag meg tudod csinálni, hogy túl, meg tudod csinálni, amit akarsz. Különösen, ha csinál egy FTP szerverre, és állítsa be a keylogger, hogy az elküldött időszakos jelentés http://ftp... Az első alkalommal nyilvánvalóan be kell állítania a víruskeresőt, hogy elfogadja a billentyűnaplózót (ezt a folyamatot kivételekhez vagy megbízható alkalmazásokhoz kell alkalmaznia stb.). Ha ez a személy rájön, ez elég csúnya baja lehet, de ha megtartja, akkor kémkedhet a barátnőjével.

  284. Nistor - mondta

    Aki Ti vagytok jó remélem, hogy sokkal több videotutoriale
    ptr köszönöm minden, amit csinál

  285. Death-leo - mondta

    Szia, problémáim vannak az oktatóanyaggal, mert nem látom az egész oktatóanyagot, ez megmutatja, hogy a mappának meddig kell kinéznie, amikor az illesztőprogram működik, valójában nem jelenik meg a végén ... de először nagyon jól hangzik 😉

  286. Vasile - mondta

    Az oktatóanyagban a keylogger_ szót használom. a program próbaideje lejárt, és az utolsó 2 napos használat során nem tudtam bejelentkezni, kulcsot kér tőlem, ok, megértettem, hogy a használat folytatásához meg kell vennem a licencet, de nem látom, mit> kémkedtem? az ötlet az, hogy nem is találom azt a mappát, ahová az adatokat mentették.
    kérdés egyszerre Admin és a többi felhasználó számára.
    Köszönöm szépen.

  287. kérjük, adja meg az e-mail annyira film, mint a teljes telepítés 8 percre leáll, és nem tudom, mit kell csinálni
    köszönöm

  288. Catalin - mondta

    hello!
    trimitzi és videó im nekem az e-mail címre, vagy láthatjuk, hogy a másik oldalt!
    ms

  289. coss_35 - mondta

    Super.Bravo uraim!

  290. bebinho - mondta

    Szuper bemutató ... .. de egy oktatóanyag, amely megtanulja, hogyan kell "telepíteni" a programot anélkül, hogy hozzáférnénk a nézni kívánt PC-hez ???

    Le: 4-es osztályzatot adtam neki, mert nem tanítottál meg minket "ültetni" : Mrgreen:

    • bebinho - mondta

      bebinhoSuper bemutató ..... de a bemutató, hogy megtanulják, hogyan kell "növény" program, nem jutnak számítógéphez akarjuk követni őt? Le: adtam 4 vegye figyelembe, hogy megtanultuk őt "növény"   (Idéz me)

      Mi a különbség a bemutatóban bemutatott program és az "Ardamax Keylogger" között? Melyiket lehet "elültetni" könnyebben anélkül, hogy hozzáférnénk a kémkedéshez szükséges számítógéphez?

    • Adrian - mondta

      bebinhoSuper bemutató ..... de a bemutató, hogy megtanulják, hogyan kell "növény" program, nem jutnak számítógéphez akarjuk követni őt? Le: adtam 4 vegye figyelembe, hogy megtanultuk őt "növény"   

      Ön félreértette az üzenetet, a bemutató, és azt kérjük, hogy olvassa el a szöveget, mielőtt a bemutató videó bemutató! Ne csapkod, hogy bárki is tanulni, vagy milyen a növény szar más PC-k, mert törvénytelen és erkölcstelen. Ha azt szeretnénk, hogy egy jaxorel strofoaca agyadat és tanulni hack. Hack nem tanítják, hanem lopni!

      E bemutató volt, hogy megmutassa a világnak, hogy van olyan dolog, mint az ember érdekes dolgokat, ha nem maradhat el.

  291. Andrei - mondta

    szuper bemutató ... de olyan program, amely képes bárki nyomon követésére GPS-en keresztül?

    • Adrian - mondta

      Andrei: Super bemutató ... de a program képes kísérteni egy személy után néhány telefon GPS-t?  

      Ne tegye ugyanezt a hozzászólást 7 alkalommal várni kell válaszolni, nem vagyunk robotok és a magánélet között, mint te, és nem marad a helyszínen éjjel-nappal!

  292. Andrei - mondta

    azaz a PC-ről, hogy hol gyaloglás

    • Alex - mondta

      Helló, azt is szeretném tudni, hogy van-e más billentyűzár vagy valami hasonló, amit elküld egy barátjának, és megnézi a naplóit ... vagy ezt, ha tud költeni

    • unrodoo - mondta

      Andrei: Ez mind szép és jó, de ha nézte a memória döfés figyelembe sípol felébred és minden te memóriával spioneala nem értettem, hogy a kém :))  

  293. Andrei - mondta

    pontosan, hogy a PC-n, ahol gyalogos

  294. de hogyan adsz egy másik, hogy mi van a PC?

    műfaj yahoo pass: |

    • CIPI: De hogyan lehet adni egy másik, hogy mi van a PC-n? Műfaj yahoo pass: |  


      Keresi a néhány dugók otthon, forraljuk, és adja "tea", hogy a barátod, hogy elviszi őt a hasa, hogy menjen a WC, ha megy akcióba, gyorsan megy a My Computer és te mendrele ott.
      Elhagyva a viccet félretéve, meg tudod csinálni, csak ha már elsajátította a titkait szuper jó IT, programozási nyelvek, hálózatépítés, stb nem hiszem, hogy készen állsz feláldozni néhány év az életéből, csak bámulni a számítógép .

      • crstian - mondta

        Üdv mindenkinek.
        A testvéreim és én telepített minden egy keylogger program ezután testvére nem tudtam megnyitni sal, bár tudom, hogy a jelszót, én egy szót itt, de nem tudtam meg a számítógép megtalálható minden olyan tervet.
        Mi lenne, segített megtalálni a, ps: a telepítés végén azt ESIT EXIT után lam nem található.
        Köszönöm.

      • Hi all, én vagyok a Krisztus.
        Ahhoz, hogy egy kérést voidaca valaki tudja, hogyan kell megnyitni, használja keylogger_ul hogy miután követte a lépéseket, hogy telepítse és kilép kész május lam nem található bár nyitott egy Word oldalt írtam a jelszó nem működik, és megtalálni egyáltalán számítógépet, ha tud nekem segíteni néhány tanácsot köszönöm.  

        Szia..nem adsz nekem egy személyazonosságot kérlek ... szeretnék feltenni néhány dolgot ...


        Keresi a néhány dugók otthon, forraljuk, és adja "tea", hogy a barátod, hogy elviszi őt a hasa, hogy menjen a WC, ha megy akcióba, gyorsan megy a My Computer és te mendrele ott.
        Elhagyva a viccet félretéve, meg tudod csinálni, csak ha már elsajátította a titkait szuper jó IT, programozási nyelvek, hálózatépítés, stb nem hiszem, hogy készen állsz feláldozni néhány év az életéből, csak bámulni a számítógép .
          

        Nem tudnád megadni a szíves azonosítót, szeretnék kérdezni néhány dolgot ...

      • Cristi-admin:

        Keresi a néhány dugók otthon, forraljuk, és adja "tea", hogy a barátod, hogy elviszi őt a hasa, hogy menjen a WC, ha megy akcióba, gyorsan megy a My Computer és te mendrele ott.
          

        hogy a kemény =))

        • Iannis - mondta

          Dan: Cool it =))

          Hello Láttam a bemutató, és én is csodálkoztam, hogy mit lehet tenni :))
          a kapcsolatot, hogy részletes bemutató, hogyan kell használni az angol nem tudom Tias hálás

    • kókuszdió - mondta

      de hogyan adsz egy másik, hogy mi van a PC-n? műfaj yahoo pass: |  

  295. crstian - mondta

    Hi all, én vagyok a Krisztus.
    Ahhoz, hogy egy kérést, ha valaki tudja, hogyan kell megnyitni, használja keylogger_ul miután követte a telepítés lépéseit, és kész kilépéskor I never've találtam, bár én nyitott oldal szót írtam jelszó minden nem működik, és a számítógép talált minden esetben, ha tudok segíteni tanácsot köszönöm.

    • Adrian - mondta

      crstianHi all, én vagyok a Krisztus.
      Ahhoz, hogy egy kérést voidaca valaki tudja, hogyan kell megnyitni, használja keylogger_ul hogy miután követte a lépéseket, hogy telepítse és kilép kész május lam nem található bár nyitott egy Word oldalt írtam a jelszó nem működik, és megtalálni egyáltalán számítógépet, ha tud nekem segíteni néhány tanácsot köszönöm.  

      Az oktatóanyag alatt található a "Hasonló cikkek" szakasz, és ezen a címen link-utie címek vannak (ha rákattintasz valamelyik piros címre, akkor a megfelelő oktatóanyagokhoz jutsz) Kattintson a "Spybot Search Destroy-video tutorial" gombra, és megkapja a bemutatóra, amely megszabadul a billentyűzáraktól.

      A jövőben nem ártana egy "GRANDIOS" erőfeszítést elolvasni a többi szövegről, amelyek egy oldalon megjelennek, mielőtt kommentet adnának, amire már van válasz !!

  296. Szőke - mondta

    Jó, szeretném megtanulni járni f, mint ezzel a programmal, különösen azt, hogy néhány személyes problémák és segítene f nagyobb. ha valaki hajlandó segíteni nekem pls add ym! [e-mail védett]. köszönöm

  297. Ovidiu Zeicu - mondta

    @ Szőke
    Ez a bemutató, hogy megtanulják ezt. Kövessétek őt többször ha szükséges, és te is. Tanítsd magad.

  298. cristy_zx7r - mondta

    Howdy…. Telepítettem a programot, és három nap alatt bolondul elváltam attól az embertől, akit szerettem ... most hatalmasat sajnálom, de a kibékülésnek nincs módja ... mégis nagyon erős ... a program ... Most van egy kérdésem az egyik okos sráchoz ... hogyan ne adhatnék pénzt azokra az átkozott kódokra ??? Várom a választ [e-mail védett]

  299. MaRuSiK - mondta

    Haver, csak így láthatja, mi történik a pc? És nem mások?

  300. Claudiu - mondta

    ez ad nekem hiba: Hozzáférés megsértése 0x01082DOC (megpróbált olvasni 0xB9E5CC9C) programot megszűnik dc?, kérem, mondja meg

  301. guest2010 - mondta

    Hello mindenkinek.
    Kérem, mondja meg, hogy lássam, hogy van egy Keyloger a számítógépet, és ha tudok megszabadulni tőle, mert van egy gyanú, hogy egy barátom mutatott be valamit a számítógépen. Ha valaki tudja, kérem válaszoljon nekem foglalkozni "[e-mail védett]"
    Köszönöm.

    • Adrian - mondta

      Hello mindenkinek.
      Kérem, mondja meg, hogy lássam, hogy van egy Keyloger a számítógépet, és ha tudok megszabadulni tőle, mert van egy gyanú, hogy egy barátom mutatott be valamit a számítógépen. Ha valaki tudja, kérem válaszoljon nekem foglalkozni "[e-mail védett]"
      Köszönöm.  

      Írd fel a keresési mezőbe a jobb oldalon a fekete: antispyware program Spybot Search Pusztítsd

      Pont alatt leckében Kapcsolódó cikkek: és az említett cím címek útmutatók kapcsolat here (kattintson a piros címet egyenesen a bemutató)

      Tartsa a szemét, és olvassa el és néhány nem TEXT YOUR EYES CAD, és a szöveg szolgálja őt. Nem kell válaszolni. HA NEM AKARJA olvasható szöveget hagyma fáradt, hogy egészséges legyen!

  302. Mihai - mondta

    Help! Kaspersky adatai Én mindig lépést újra .. nem tudom, mit nem hagyja keylogger .. Én 2010 verziót, ha valaki tud segítsen nekem ..

  303. danny - mondta

    Hello mindenkinek
    Cristi've sikerült a küldési az első e-mail?, Ha küld egy e-mailt, és leírom, hogy pontosan hogyan kell csinálni pt befejezni ezt a tutorial. Ha kezelni nagyon hasznos, hogy azt feltételezik, hogy nem lehet többé hozzáférést, hogy a számítógépen, amelyre telepítette a programot, e-mail küldés beállítás megoldás
    Nagyon érdekes programot, és a bemutató 10 Note, azok számára, akik hatalmas tizenéves gyerekek nagyon hasznos, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék, amit a gyerek csinál, milyen barátai vannak más, különösen ma, amikor már sok kísértésnek nem túl ortodox, utalok, különösen a kábítószer, prostitúció, mint a dohányzás, vagy egy pohár valami már normálisnak tekintett
    Sok szerencsét mindenkinek

  304. Pantelimon - mondta

    Megvettem az All In One Keylogger, mi meg mint láttuk, a bemutató, de amikor be a botot a számítógépet le jelentések, ez nem sikerült. Kérem, mondja meg, mit tegyek. Néztem a tutorial többször, követem a lépcsőn, és beállítások, megjeleníthető az jelent, ha a computeul nyitott ablakon, amit telepítve van, de soha nem gyakorolta azt nekem, ha azt akarom, hogy töltse le, hogy kibír. Köszönöm szépen.

  305. Silvius - mondta

    Lenne egy kérdésem: ha nincs sok ideje, hogy üljön a számítógép, hogy neki az áldozat, amikor a bemutató beállításokat rájöttem, hogy elég sokáig tart, hogy őket, és rájössz, hogy ha elkapnak ki d- Ezek, és nincs humorérzéke!

  306. Sabina - mondta

    szuper tareee ………… .de ki tanít nekem, hogyan szerezzek sorozatot ??? előre is köszönöm

  307. sanda - mondta

    Nem, nem ragad a letöltés jelentéseket. Nem tudom, hogyan kell csinálni. Körülbelül FTP jó lenne, ha tudnám telepíteni, de ez nagyon complicat.Eu egy kezdő, és nem tudja ezt, bár vettem minden egy keylogger programot, telepítettem a lányom, de nem megy Tekintse az eredmények csak megy haza, amikor kimegy. Hálás lennék, ha valaki veszi a PC telepítése FTP kaphat jelentéseket. Az azonosító [e-mail védett]. Én nem félek, ha valaki belép a PC, hogy nincs titok, és nincs hitelkártyák. Előre is köszönjük. És köszönöm szépen nektek, akik oktató, hogy okos, és ti gondolt a többi leginkább ismeretlen. Bravo!

    • Adrian - mondta

      sandaNem, nem ragad a letöltés jelentéseket. Nem tudom, hogyan kell csinálni. Körülbelül FTP jó lenne, ha tudnám telepíteni, de ez nagyon complicat.Eu egy kezdő, és nem tudja ezt, bár vettem minden egy keylogger programot, telepítettem a lányom, de nem megy Tekintse az eredmények csak megy haza, amikor kimegy. Hálás lennék, ha valaki veszi a PC telepítése FTP kaphat jelentéseket. Az azonosító [e-mail védett]. Én nem félek, ha valaki belép a PC, hogy nincs titok, és nincs hitelkártyák. Előre is köszönjük. És köszönöm szépen nektek, akik oktató, hogy okos, és ti gondolt a többi leginkább ismeretlen. Bravo!  

      A dolog nagyon egyszerű FTP írjon ki a keresési mezőbe a jobb oldalon a fekete: FTP, nyomd meg az Entert, és megtalálja útmutatók a témában. Most már probléma akkor jelentkezhet, ha a keylogger meg kell küldeni jelentést FTP-n keresztül, vagy mert ezek a tűzfal blokkolja a számítógép ezek nettó szolgáltatók otthon zárt be port. A gyakorlatban ez, mint a lakások a diákok érdekében, hogy elkerüljék a diákok igénybe nonszensz a neten, és baklövések.

  308. ha bevezet egy lánctalpas ember stik, mi történik, és jelentést követés copy stik

  309. Catalina - mondta

    Ez rendben van, de azt nem értem, hogy több mint 7 napig nem működik? eladjuk ezt a programot? mennyit, ha jön? inceputn, hogy továbbra is, ameddig ez ingyenes, így találtam magam rendesen, ha az írási szabad, hogy szabad, vagy közvetlenül meghatározhatja, hogy pl 7 ingyenesen valaki válaszolni nekem ??? különben a program szuper.

  310. Claudiu - mondta

    ami a legfontosabb?

  311. Claudiu - mondta

    Kérem, mondja meg, hogy a kulcs

  312. ovidiuss - mondta

    Ismétlők nem telepíti mindenféle programot szeretne kémkedni p mások valóban ad egy kém por

  313. Azt hittem, hogy teljes a padláson, de amikor megnéztem a találatok száma ragadtam .. de coment és helyszínek olvastam, amikor nevettem könnyek!
    Ez egy kicsit veszélyes, hogy ki részletesen az ilyen programok, különösen akkor, amikor a legtöbb érdeklődő legyen a cél. Most azt hiszem, hogy a szülők a kém.
    Köszönöm a hatalmas erőfeszítést és áldozatot szolgálatában IT.Succes rajongók!

  314. icetrance - mondta
  315. scorpionul22 - mondta

    Egyesítése és küldött e-mail.eu gmail.totul kaptam, hogy az SMTP megkérdezni, ha van net RDS smtp.rdslink.ro

  316. Lucius - mondta

    Szóval, mint progamu! De ez a videó egy probléma! Video közeledett a hang, hogy a videó 5 másodpercig sunetu, és nem értik, túl sok! Ez éjjel Cartoon Network 6 :)).

  317. Iulyan - mondta

    ff jó bemutató ..., Danny, szeretném, ha te is segítenél nekem, ha azt mondod, hogy sikerült az e-mail, adj egy e-mailt a következő címre: [e-mail védett]

  318. Én nem látom a videót, amikor adok indításához után történik Dinal figyelmeztető jel jelenik meg, mint egy háromszög felkiáltójellel semnu (!) A közepén .. csinálni valamit, vagy postatil sal sok olyan ember, a YouTube-on! köszönöm

  319. carlos - mondta

    Helló. Így szeretnék köszönetet mondani ezért az oldalért és a munkájáért, remélem, mindenki értékelni fogja, amit itt csinál ... Van egy kérdésem azok számára, akik megvásárolták a programot ... egyetlen ~ soros kulccsal ~ májusban használhatjátok sok pc? bár kétlem, hogy használható-e, választ várok azoktól, akik megvették. Köszönöm

  320. Cristina - mondta

    Azt mondta, a bemutató is igénybe vehet a program által engedélyezett egyes módszerek. Én nem találom sehol, se DC se Torrentz. tud nekem segíteni, és küldjön nekem az e-mail, ahol lehet hozzájutni?

    Köszönöm szépen.

    Temesvár végig, ha kapsz egy kólát az adott

  321. icetrance - mondta

    A program, mint a AntiVir láthatók inkább foglalkoznak a hardveres funkcióval

  322. Bogdan - mondta

    Először is szeretném megköszönni, hogy a hangulatjelek te. Sokszor én találtam választ a kérdéseimre a konzultáció. Ebben a témában már egy kicsit más a helyzet ki az országból, és szeretné telepíteni a programot az otthoni számítógépre. Van valakinek ötlet hogyan tudom ezt megtenni? Az azonosító [e-mail védett] Köszönjük!

  323. Miután tudatlan vagyok, megijesztesz ilyen oktatóanyagokkal! Tudom, vírusok, kémek, amúgy is léteznek. Furcsa, hogy van egy problémám, amelyet valaki más megkérdezett (most nem találom az oldalt), nevezetesen az, hogy leválaszt engem az internetről, és azt mondja, hogy kapcsolódtam. Paranoid, panaszkodtam az RDS-nek, és megkérdeztem, lehetséges-e, hogy a folyosón lévő dobozban valaki hozzám kötötte a vezetékeit. Nemet mondtak. De az alsó sávban ez áll: a két monitor, amely jelzi a kapcsolatot, egy pár piros X-szel, egy másik pár a! -Vel! (ami néha eltűnik) és végül egy normális pár, amely csak akkor jelenik meg, amikor csatlakozom. A többiek ott vannak és offline. Hibás tábla (ahogy az RDS állítja), kém ez, vagy mi lehet az? Más szavakkal, láttam előtte a Spybots-ot, de megértettem, hogy ha nem ismerem el jól a PC-t, akkor több kárt tehetek. Köszönöm kedvesek, hasznosak vagytok számunkra, és tetszik, hogyan kommentáljátok, mindenki megértését (nem! Én is "ecseteltem").

    • AdrianGudus - mondta

      Ana: Miután, hogy hülye vagy, és megijeszteni már ezekkel tutorials! Tudom, vírusok, kémek van egyébként. Nekem van egy furcsa probléma, hogy valaki megfogalmazta (nem gasasc oldal most), és ez az, hogy én le az interneten, és azt mondja, hogy össze vannak kapcsolva. Paranoia, én panaszt nyújtott be az RDS, és azon tűnődtem, hogy ez lehetséges, a hallban mezőbe, és kötni valaki a szálak. Azt mondta, nem. De én, mint az alsó sáv: két monitor mutatja a kapcsolat, a pár egy piros X, egy pár a "!" (Ami néha eltűnik), és végül a normális pár csak akkor következik be, amikor kapcsolódni. Mások ott, és nincs kapcsolat. Van egy alaplap hiba (mint mondjuk azok, RDS) egy kém, vagy mi lehet ez? Egy másik ordinr ötletek, láttam ilyet, de megértettem Spybots ha nem sajátította jó PC is többet árt. Köszönet kedves, mi fiúk rendkívül segítőkész, és szeretem a megjegyzést, a laikus (na! I. és "csiszolt").  

      A kapcsolat előfordulhat, hogy jöjjön fel egyéb okok miatt, nem feltétlenül, hogy te egy kém vagy valaki csatlakozik a vezetékek.
      Lehet, hogy valaki tudja, hogy a felhasználónév és a jelszó, hogy csatlakoztassa őket, és használja őket. Hívhatja az RDS és kérheti az új jelszót, a rendszer kéri a jelszó megváltoztatása az internet-kapcsolat
      Egy másik ok lehet megfelelően telepítve drivers / hibás-e vagy sem az adott hálózati kártya
      A bor megint vírust kaphat ... a DR.Web Cure It segítségével elvégezhet egy vizsgálatot, amelyről már rendelkezünk oktatóprogrammal. A jobb felső sarokban található keresőmezőbe beírva megtalálhatja: dr.web cuere, majd nyomja meg az Enter billentyűt és megtalálja az oktatóanyagot

    • Darkfun - mondta

      Ana: Miután, hogy hülye vagy, és megijeszteni már ezekkel tutorials! Tudom, vírusok, kémek van egyébként. Nekem van egy furcsa probléma, hogy valaki megfogalmazta (nem gasasc oldal most), és ez az, hogy én le az interneten, és azt mondja, hogy össze vannak kapcsolva. Paranoia, én panaszt nyújtott be az RDS, és azon tűnődtem, hogy ez lehetséges, a hallban mezőbe, és kötni valaki a szálak. Azt mondta, nem. De én, mint az alsó sáv: két monitor mutatja a kapcsolat, a pár egy piros X, egy pár a "!" (Ami néha eltűnik), és végül a normális pár csak akkor következik be, amikor kapcsolódni. Mások ott, és nincs kapcsolat. Van egy alaplap hiba (mint mondjuk azok, RDS) egy kém, vagy mi lehet ez? Egy másik ordinr ötletek, láttam ilyet, de megértettem Spybots ha nem sajátította jó PC is többet árt. Köszönet kedves, mi fiúk rendkívül segítőkész, és szeretem a megjegyzést, a laikus (na! I. és "csiszolt").  

      Hány hálózati kártya van a számítógép?
      Amikor bekövetkezik "!" próbáljon gyorsan rákattintani ... és tegye ide a kapott üzenetet. Ami a vírusokat illeti, a kémek ... nem annyira sokak, mint gondolnánk. Általában, ha nagyapai víruskereső és tűzfal van munkájához, akkor nincsenek problémái.

      • Darkfun: Hány hálózati kártya van a számítógépre? Ha a "" próbál adni egy gyors kattintás ... és tegye ezt az üzenetet. Mivel a vírusok, kém ... nem annyira, mint ha egy általános crede.In nagyon jó víruskereső és egy tűzfal, hogy ezt a munkát problémája van.  Idéz nekem

        Reggel anélkül, hogy csatlakozik az internethez még meg csoport monitorok !. Az üzenet a következő: Helyi kapcsolat sebessége: 100.0 Mbps Állapot: Korlátozott vagy nem jött létre
        Az üzenet nem változott bejelentkezés után. Köszönöm a segítségét.

  324. Köszönöm AdrianGudus. A Dr.Web CureIt-lel talált nekem egy másik "trojan.muldrop1.56193" fájlt, de a probléma még mindig nem oldódott meg. Látszólag ez nem zavar, de félek, hogy ez nem teszi használhatatlanná a számítógépemet.
    A Darkfun: Sajnos, nem tudom, nem tudom, hány táblák és hasonlók. A 2 nap eltűnt a! de megpróbálom elkapni, hogy visszatér időnként. De maradt a X.

  325. Ha a "" próbál adni egy gyors kattintás ... és tegye ezt az üzenetet.
    Reggel, mielőtt csatlakozni az internethez jelent meg, és ez az üzenet: Helyi kapcsolat Sebesség: 100.0 Mbps Állapot: Korlátozott vagy nem jött létre.
    Az üzenet nem változott bejelentkezés után. Köszönöm

  326. Andrew - mondta

    Hello mindenkinek. Semmi baj bemutató, még mindig én is csodálkoztam, mit tehet, de meg kell fizetni a mail jelentéseket, segíts! [e-mail védett]

  327. spyland.ro - mondta

    Az SMTP szervert

  328. cristina - mondta

    A program tökéletesen jelzi, jól sikerült, de a kérdés magam: ha vásárolni ezt a programot, és formázzam computing teszi me've elveszett 260 lei vagy mennyit? ie excista CD, persze, hogy lehet használni csak ugyanazon a számítógépen, de nem tudok többször használhatja az esetre, ha probléma kalcium és formtat etc.gasesc lesz normális, ha kapok fizetett, hogy ne hagyja ki ezt a raspuns.multumesc.cristina atata.astept magam.

    • bogdan - mondta

      cristina:
      program teljes mértékben jelenik meg, jól sikerült, de van egy kérdés: ha vásárolni ezt a programot, és mit tudom formázni a Calc elvesztettem a 260 lei vagy mennyi? azaz excista a CD-t, ami természetesen csak akkor alkalmazható a ugyanazon a gépen, de tudom használni vitorlázni többször az esetre, ha problémái vannak felkutatása siva formtat etc.gasesc normális, ha fizetünk, nincs esélye, hogy elvesztem magam a raspuns.multumesc atata.astept.
      Cristina, ha megvásárolja a programot, hogy az engedélyt (a szám) minden alkalommal, amikor újra a Windows, és keylloger minden helyszínen, akkor újra, hogy az engedély aktiválja a programot, hogy lesz működőképes vásárlása nélkül mereu.Deci szoftver probléma, vagy ha azt szeretné, hogy a vásárlás Windows újratelepítése egyszer saptamana.MULTA BAFTA LA kém

  329. cristina - mondta

    Ha vásárolni ezt a programot fizetni mennyit és formázza a számítógép újra lehet használni ezt a programot, mint én csak nyomkövetés a CD meu.am valamit? Várjon raspuns.CRISTINA

  330. cristina - mondta

    Ha a fizetési program program FORMAT CALC fut?

  331. cristina - mondta

    TEL NO ONE de van, hogy hol vásárolni mintegy Poteau VB vagy egyéb részleteket a program ???

    • Calabrese - mondta

      cristina: De több telefon van? Poteau VB A hol vásárolni, vagy egyéb adatokat a program?

      cristina, ha érdekel, elmondom, hogy egyszerűbb és gyorsabb a Award kelogger ... ha érdekel, elmagyarázhatom, hogyan kell telepíteni és mit kell tenned, hogy e-mailben megkapd mindazt, ami a kém számítógépen történik. Nagyon érdekes dolgokat fogsz megtudni … Jónak kell lenned az idegeiddel.

    • Én. - mondta

      Adok FULL programot vásárolt. Kapcsolat nekem e-mailben! MAIL: [e-mail védett]

      cristina:
      De számos telefon van? POTEVB ahol DESPRECUMPARARESAUALTEDETALII a program?

      • Bahamák - mondta

        Mit tesz a videó, mint valaki más telepíteni! Ez volt a legfontosabb. Azt magyarázta az ostoba, de valami konkrét k nem!

  332. ana cristina - mondta

    nagyon cool!

  333. florin - mondta

    Van egy kérdés, ahol insatalez számítógépes program a kívánt kém, és jelentést kap e-mailben, vagy a számítógép

  334. Ionut - mondta

    Szeretném tudni, hogy lehetséges-e a program telepítése az áldozat számítógépére anélkül, hogy hozzáférnék az áldozat számítógépéhez, mármint néhány víruson keresztül ...

  335. marian - mondta

    Sziasztok. Azt is szeretném tudni, hogy mit tehetek, mert a v3.3 verzióban már nem hiszem, hogy a program már ingyenes lenne ... Kerestem a v3.1 és a cd-kulcsokat, igen, nem találtam meg ... Szeretném tudni, hogy elérhető-e még az ingyenes verzióban ... hogy sürgősen szükségem van rá. Várom a választ ... sok sikert a csapatnak és ms-nak.

  336. vladutzul90 - mondta

    Az emberek, hogy a programot a neten! ez ingyenes, és úgy 7 nap chear megy!

  337. Calabrese - mondta

    Kipróbáltam az összes itt bemutatott programot, de egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Megtaláltam a Award Keylogger programot, amely nagyon egyszerű és tökéletesen működik. Oktatóanyagot kellene készítenie róla ... és azt hiszem, mindannyian elégedettek lennénk.

  338. Calabrese - mondta

    működik, ideértve a naplók e-mailben történő elküldésének szakaszát is ... jelszavak és fiókok ...

  339. Tibyarad - mondta

    Telepítettem a számítógépre, és megkérdezte nem parola.ce mia értem? mint egy kém? Ön tesz a félelem bennem fiúk, kinyitottam jegyzettömb, és nem tudom, mit kell tenni, hogy nyissa ki, miért nem kért meg, hogy beállít jelszavát? Vár választ hamarosan.
    köszönöm

    • AdrianGudus - mondta

      Tibyarad: Telepítettem a számítógépbe, és megkérdezte nem parola.ce mia jelent?? mint egy kém? Ön tesz a félelem bennem fiúk, kinyitottam jegyzettömb, és nem tudom, mit kell tenni, hogy nyissa ki, miért nem kért meg, hogy beállít jelszavát? Vár választ hamarosan.
      köszönöm  

      Ha pontosabban olvassa el az oktatóanyag alatt leírtakat a Hasonló cikkek alatt: láthatná, hogy más oktatóanyagokhoz piros színnel írt címet adott, rákattintva közvetlenül a megfelelő oktatóanyagokhoz jut. Az első pirossal írt cím pontosan ennek a billentyűparancsnak az "ellenszere".

  340. Andrei - mondta

    Végeztem egy kis kísérletet, és nagyon csalódott vagyok: (... tegnap megnéztem a bemutatót, azt hittem, hogy nagyszerű, elvittem a programot, a mai napig figyeltem magam, minden TÖKÉLETESEN ment, de… .Túl szép, hogy igaz legyek. Tegnap Nem telepítettem víruskeresőt, és azt mondtam, hogy telepítsek egy víruskeresőt, hogy lássam, észleli-e ezt a programot ... és mit gondolsz? Néhány perccel ezelőtt telepítettem az ESET NOD32 programot, és amikor beírtam a billentyűparancshoz beállított jelszót, a program nem jelent meg ... ezért Viszlát Keylogger. Mennyire izgatott voltam tegnap és milyen csalódott vagyok most ... Arra a következtetésre jutottam, hogy ezzel a programmal nem lehet kémkedni gyermekei, barátai, felesége ellen, ha telepítettek egy antivírust (amit mindenki feltételez): ((lehet ebben az esetben tenni valamit, vagy jobb, ha békén hagyjuk?

    • Andrei:
      Csináltam egy kis kísérletet, és én vagyok nagyon csalódott: (... Követtem a bemutató tegnap rájöttem, hogy nagyon nehéz, megvan a program, csak ellenőrizni a mai napig, minden tökéletes volt, de .... túl szép, hogy adevarat.Ieri Nem volt vírusirtó telepítve, és azt mondta, hogy felszerel egy víruskereső, hogy ha a program észleli ... és mit gondolsz telepített ESET NOD32 pár perccel ezelőtt, és amikor beírtam a jelszót tette keylogger nem jelent meg a program ... ezért búcsú keylogger. mennyire izgatott voltam tegnap, és mennyire csalódott most vagyok .... arra a következtetésre jutottam, hogy nem potispiona gyerekek, barátok, feleség ezt a programot, ha van egy vírusirtó telepítve (amit mindannyian feltételezzük) ...: ( (tudjuk, hogy valami jobb ebben az esetben, vagy felejtsd el?

      Nem tudom, miért meglepett, keylogger tekintik malware a víruskereső.
      Minden antivírus van egy rész a "kirekesztés" onnan lehet kérni, hogy figyelmen kívül létező víruskereső program All In One Keylogger.
      Próbáld ki, és hogy megértsék, hogyan működik minden puha.

      • adriana - mondta

        Ránéztem box kizárása Avira, de látom, hogy? segítség

        Cristi-admin: Nem tudom, miért te meglepett, keylogger tekintik malware a víruskereső.
        Minden antivírus van egy rész a "kirekesztés" onnan lehet kérni, hogy figyelmen kívül létező víruskereső program All In One Keylogger.
        Próbáld ki, és hogy megértsék, hogyan működik minden puha.

  341. Andrei - mondta

    Köszönöm a választ cristi, ... de már tényleg nem értek semmit! Fentebb írtam, hogy a víruskereső telepítése után, amikor begépeltem a billentyűparancshoz beállított jelszót, nem jelent meg, de újra felkerestem a webhelyüket, és újratelepítettem a programot. Ment, kinyílt (természetesen ugyanazzal a jelszóval), majd amikor megmutattam, amit regisztrált, megint eltűnt, újra beírtam a jelszót, és nem működött ... Harmadszorra újratelepítettem a programot, és most ez van működni látszik ... már nem tűnik el. Tudok a Kizárásról, de ha ott adom át a programot, akkor olyan, mintha elmennék a megfigyelt személyhez, hogy elmondjam neki a programot, bármikor láthatja, fogadnom kell arra, hogy tudatlanabb és soha nem fog belépni az antivírusbeállításokba. Ennek apropóján, ha jól látom, a program akkor sem jelenik meg a C: / Program Files fájlban, ha rejtett fájlokat és mappákat mutatok, számomra akkor csak az a mappa jelenik meg, amelyik a WindowsUpdate programmal rendelkezik. : C / Program files / Rbbqbmjts etc. (a folytatás már nem számít), de ez a mappa semmilyen formában nem jelenik meg a C-ben. Van más neve, és nem kaptam el?
    Kérdezze sok kérdés, mert én vagyok nagyon érdekel ez a program, és azt szeretnék, hogy jobban megértsük, hogyan működik.

  342. Andrei - mondta

    Hogyan vásároljon egyébként anélkül, hogy megvenném? 7 nap ingyenes, és akkor adhat neki, hogy nem fizet?

  343. SufarStaRRR - mondta

    A kérdésem az, hogy milyen fájlt teszek fel arra, amelyet "kémkedni" szeretnék, azaz hogyan csináljam, vagy honnan szerezzem 🙂

  344. Lavinia - mondta

    hogyan kell használni k programu megy delok Próbáltam nem Pott

    • Calabrese - mondta

      adj egy rendetlenségi címet, hogy segíthessek neked ... ott mindent elmagyarázok neked

      Lavinia:
      Mivel a program safolosesc k, hogy én megpróbáltam nem mergedelok nem Pott

  345. Leleplezte - mondta

    program jó, mint nézek, tettem, ahogy mondta, de én gresealade elején azt mondta, hogy egy jelszót adtam neked egy kemény menteni jegyzettömb tettem nagyon nehéz, és azt, hogy vurut Nune tudja, mikor kell Intal jelszó Úgy éreztem, a terek, jegyzettömb, és most nustiu a jelszót, hogy, én törölni, de nem mondja meg, hogyan kell törölni Cami hogy eraoare

  346. Andreea - mondta

    Annyira kíváncsi, ha van egy ilyen trójai amit küldhet képet tartalmaz, hogy valamit a rendetlenség, miután tudtam követni mindent, amit csinál a számítógép anélkül, hogy hozzáférjenek a számítógépre telepíteni a programot, mert megérzés Köszönöm, hogy követi calculatorul.va

  347. Calabrese - mondta

    is meglepett, hogy mindenki panaszkodik, hogy nem ezt a programot ... Azt mondtam, meg Award Keylogger 100 alkalommal ... nyújt támogatást ... egyszerűen beállítható és sigur.Nu tekintik vírus ...
    Megpróbáltam minden variáció, és megállította.

    • Láttam a honlapjukon, hogy megy minden 7 nap alatt? és akkor mi a fenéről beszélsz?

      Calabrese:
      is meglepett, hogy mindenki panaszkodik, hogy nem ezt a programot ... Azt mondtam, meg Award Keylogger 100 alkalommal ... nyújt támogatást ... egyszerűen beállítható és sigur.Nu tekintik vírus ...
      Megpróbáltam minden variáció, és megállította.

  348. keret - mondta

    Szeretném elmondani, hogy hol látom, ha bejelentkezik egy jelszó és felhasználónév

  349. cristina - mondta

    még nem tudod az árat, vagy ha vásárolni, hogyan vásárolhatsz a program ??? kérték annyi nagy oameni.dar jelezte írandó valahol.

    • AdrianGudus - mondta

      cristina:
      Nem igazán lehet tenni az árat, vagy hol vásárolnak, hogy ez a program cumparta? Feltett sok oameni.dar mutatott Marésa írják valahol.

      Nem csinálsz egy keresést a Google. Még nem legyen óvatos a bemutató videó, amely megállapította, hogy a hivatalos honlapján a szoftver? Te tényleg nem lehet következtetni a szabály 3 egyszerű, mint a szoftver hivatalos honlapján megtalál minden szükséges információt angolul? Kattintson az ITT részletek (kattintson a szó itt piros)

  350. Ruhatömés - mondta

    Azt akarom tudni, hogy találok valamit, ha lépdelt valaki ilyen módon. és ha igen, hogyan lehet megszabadulni a program, és kap a magánélet?

  351. Hogyan küldeni valakit, hogy hagyja, vagy Yahoo Messenger?

  352. anydya - mondta

    Szuper nehéz. Megpróbálom. Remélem rám. Tényleg szükség van

  353. Nikodémus - mondta

    Azt hiszem, ez egy olyan program, hogy egy buta le a nyitott, de a számítógép nem tudod, mert e-mail beállítások SMTP, stb, stb
    Kérjük tisztelettel Ki tud nekem segíteni ezeket a beállításokat, vagy más szoftver Calabrese, ha azt mondják, hogy könnyebb kezelni, kérem, segítsen ma.As egy további kérés: ha írok e-mail program nem említi a nevét, PTR, Az én e-mail szabályozható (valami olyasmit mondott, hogy a különleges = szerkesztő program kártya)
    Az én e-mail [e-mail védett]
    Köszönjük!

  354. ELLY - mondta

    Helló srácok ... kb. 3-4 hónapig használtam egy keylogger programot is, és tökéletesen működött ... De egy ideje már figurákat készít .. egyetlen niki sem küld további információt .. újból telepítettem és csak 1 hétig működött ... nem Tudom miért..tán meg tudod magyarázni miért..ellyek

  355. flodany2000 - mondta

    Haver kemény, de annak ellenére, hogy ez próba munka, és tanácsokat ad lehet kemény idegeket adevaru fáj nekem, hogy az én feleségem fogott yum esélye, ezért vigyázz, mit kívánsz szerencsét ..

    • flodany2000:
      Haver kemény, de annak ellenére, hogy ez próba munka, és tanácsokat ad lehet kemény idegeket adevaru fáj nekem, hogy az én feleségem fogott yum esélye, ezért vigyázz, mit kívánsz szerencsét ..

      flodany2000:
      Haver kemény, de annak ellenére, hogy ez próba munka, és tanácsokat ad lehet kemény idegeket adevaru fáj nekem, hogy az én feleségem fogott yum esélye, ezért vigyázz, mit kívánsz szerencsét ..

  356. piratu76 - mondta

    Tudja valaki, hogy egy szoftver telefon kém, köszönöm.

  357. var isa ellopott egy laptopot, de a továbbiakban a program lehet tanulni más módon

  358. programot, és mindig a munka minden alkalommal, amikor bekapcsolja a számítógépet

  359. Hello .. Szeretnék egy Keylogger Mit `` tudom rakni a képet .. és nem lehet kimutatni a vírusvédelmi .. "Köszönöm .."

    • robert - mondta

      látni, hogy van egy tutorial, amely megtanítja, hogyan kell elrejteni egy végrehajtható intr.o képet.

  360. A program nagyon erős. Pontosan úgy, ahogyan azt mondtad, hogy kémkedj a gyerekeid ellen. Sok kémprogram-elhárító program létezik, és ez azonnal észlelni fogja, általában mi románok ("hülyék") nem biztosítjuk az áruinkat, és nem tudjuk, hogy ellophatnak minket anélkül, hogy észrevennénk. kattintással.
    Orcum jó munkát ugyanazzal bemutató .. Biztos vagyok benne, hogy nem több, mint sajnálom, hogy sokan nem ismerik ezeket a programokat, hogy már kinyitottam a szemem .. GG!

  361. Nekem is van Win7-em, és nincs sehol a "Profilok" mappa, és szeretném tudni, hogy milyen más azonosítókkal jelentkeztek be a laptopomra azok, akik még mindig használják a laptopomat. .. Kérem, segítsen nekem is, hogy ezt megtudjam, szem előtt tartva, hogy a laptopomon win7 van .. köszönöm .. és várom a válaszát .. ha lehet ..

  362. RazvanPerfectionistu " - mondta

    tudod, ha román nyelvünk elkezdi elvégezni a beállításokat a Keylogger programban .. biztosan nem fogja pontosan beállítani az összes beállítást pontosan úgy, ahogy ebben a programban tetted .. és lásd a PAC-ot .. hagyd a "TRACE" -t a pc-n és amikor a csaj megtudja, hogy kiderül milyen válás következik :))))))) Tudtam, hogy a román költőként született .. most veszem észre, hogy kezdő kém :: ::)))) igen ez egy jó program .. és miután az engedély lejár megtörténik ?? bipuie pe desckotp la gagicamea ?? :: :))) és a születésétől fogva jó lelkű csaj .. megveszi a program licencét, hogy segítsen nekem folyamatosan kémkedni :: :))))) Egyébként .. ha beteszel egy 14 éves gyereket egy trójai program a számítógépeden, amely 2 perc alatt szennyezi az egész számítógépet .. ha rendetlen jelszavak nélkül ébredsz fel ... és akkor ez a program szinte haszontalan: :)))

  363. iullian - mondta

    Azt szeretném megkérdezni, hogy meg tudod mondani, hogy hogyan lehet egy adathalászat? nagyon köszönöm

  364. iullian:
    Azt szeretném megkérdezni, hogy meg tudod mondani, hogy hogyan lehet egy adathalászat? nagyon köszönöm

    Remélem, csak viccelsz, adathalászat az illegális és erkölcstelen. Videotutorial.ro megtanulják építeni, nem elpusztítani, sem ellopni.
    All In One Keylogger egy jogi, használt nem érint minket.
    Nincs több gondolkodás arról, hogyan lehet könnyen pénzt, ez csak egy illúzió, hogy vezethet, hogy letartóztassák.

    • iullian - mondta

      Cristi-admin: Remélem, csak viccelsz, adathalászat az illegális és erkölcstelen. Videotutorial.ro megtanulják építeni, nem elpusztítani sem furati.All In One Keylogger egy jogi, használt noi.Nu már nem érint bennünket gondolkodni, hogyan lehet, hogy könnyen pénzt, ez csak egy illúzió, hogy vezethet, hogy letartóztassák.

      aha ... Értem, és elnézést kérek ... Csak hallottam, hogy valaki az adathalászatról beszélt ... Kerestem a neten, és nem sok mindent találtam ... ezért kértem, hogy ne tudjak mit ennem ... még egyszer elnézést kérek. jó

  365. adriana - mondta

    egyetlen víruskereső sem működik, beállítottam a keylogger bbb.exe fájljának kizárását, de még mindig nem működik, ha az antivírus engedélyezve van, így már nem tudok kémkedni az alkalmazottak ellen ...

  366. Petrisor - mondta

    Köszönöm, hogy ez a bemutató, nagyon tanulságos volt. én lennék érdekelt, hogy felszerel egy web kamera, vagy egy udvaron, akkor érheti el a külföldi, fogások video. Én érzem, nyugodtabb tudva, hogy tudom nézni a házat. petrunde ha valaki az én házamban tudtam hívni a szomszéd, hogy a rendőrség. Azt hiszem, sokan vannak, az én helyzetemben, és üdvözölné a tutorial ebben a témában

  367. kíván - mondta

    Dapu furcsa semmi konkrét törölve

  368. johnny - mondta

    ziua.ma gondját Kihez forduljak? segíteni

  369. Azt akarom tudni, hogy melyik az a program, amely ugyanaz ment minden a jelszavakat a telek be? Az én PC-n.

  370. ikerCasillas - mondta

    megbukik

  371. Elfelejtettem a jelszavamat, tudom, hogy hülyén hangzik ... ... hogyan törölhetem ... Próbáltam a combifix-szel ... és most megjelenik a számítógépemen, hogy a program már nem láthatatlan ... de mégis kéri tőlem a jelszót, hogy törölhessem ... és nem telepítem egy másik nem működik ... ... egy pik ötlet ????

  372. Marra - mondta

    Nem kellett volna ezt a bemutatót feltennie, mert most sokan megsértik partnerük vagy gyermekeik magánéletét ... Egyébként ma a gyerekek tudják, hogyan járnak jobban, mint mi!

  373. Liviu - mondta

    Szuper bemutató. Hasznos program - nem ismert, mikor van rá szükség. :))

  374. ZoOne - mondta

    nagyon jó tutorial. Legközelebb, ha csinál egy bemutató egy keylogger-kód és a bevezetése a linkeket.

  375. Boamba - mondta

    ms betoonnnn sokat tud bv programot

  376. CoCooco - mondta

    Ha valaki megtalálja Account (NNAME, KEY) adjunk, hogy YM war.peaceme!
    NE használja ezt a programot illegális célokra (megtalálni nyilatkozata preitenilor vagy a külföldiek, stb) Nem jó, hogy írt a program bízz bennem! Most sok fiatal vo-r mess jelszavak feltörését anélkül, hogy bármilyen ötlete, hogy mit történik valójában.

  377. ZoOne - mondta

    jó tutorial.
    Már telepítette a programot, csinálja.
    adatok küldése és [e-mail védett]Megpróbáltam.
    A lényeg az, hogy szükségem van Kulcs neki, ha valaki tudja, kérem tegye itt.
    köszönöm.
    remélem, hogy segítsen

  378. Így lehet használni, hogy töltse le a demo 7 nap, és ha lehet kapni elégedett árok? Javíts ki, ha tévedek.

    • ZoOne - mondta

      Sam:
      Így lehet használni, hogy töltse le a demo 7 nap, és ha lehet kapni elégedett árok? Javíts ki, ha tévedek.

      igazad van. Ha be van kapcsolva, akkor lehet, hogy uninstall is. ha találsz a kulcsomat, írjon egy üzenetet itt.

      • dicsőség - mondta

        MFL:
        Hogyan küldeni valakit, hogy hagyja, vagy Yahoo Messenger?

        ital:
        Ha want're ide bunkó fecskendeznek a mess're ide bunkó küldeni / mail dolog, amikor a befecskendezett kiváltó megnyitása X? kapcsolatok jönnek és átölel fel e-mail? lehet ez ..? és hogyan? Köszönöm, és azt akarom, hogy segítsen nekem.

  379. w0lf - mondta

    hall? Nem értettem valamit ... csak a számítógépemen lehetséges?

    és például, ha valamibe szeretnék injekciózni, hogy rendetlenségbe küldjem / postázzam, akkor az x-es nyitás pillanatában kiváltott injekciót lehet kiváltani? és megkapja az e-mail jelentéseimet? Azt hiszem, ez jobban érdekelne minket ... hogy nincs olyan sok, akinek sikerül túljutnia az antivíruson ...

  380. Fabius - mondta

    Az Úr Krisztus
    f legjobb keylogger programot
    de nem tudom, hogyan lehet látni a pc-n rögzített képeket ... a megadott kiterjesztéssel
    Én nem találtam életképes codec valami
    Próbáltam több és egyik sem nyitja meg a

  381. Helló admin ... a jelszó fázis nem feltétlenül az, hogy egy doc szövegbe írd be ... beírhatod a billentyűkről, csak hogy rákattints a képernyőre, vagy ha DAK van valami nyitva az asztalon, hogy megbizonyosodj arról, hogy amikor a lépést írod a billentyűzetről hogy ne legyél az éles kurzor..lehet, ha mindent a kezdősávba teszel, minimalizáld .. és ezután kattints a képernyőre, és írd be a billentyűkombinációt, anélkül, hogy bárhova gépelnél .. (ne aggódj, amikor beírod a hangot, ka hibát hallasz mintha üresen írnál ... működik a jelszó)

  382. Tudomásul veszem, hogy a programot kell telepíteni a számítógépre szeretné, hogy kémkedjen utána, igaz?

  383. Mihai - mondta

    Helló, bottal transzfer arány Tupa adjuk meg a jelszót, amikor belép az első botot?

  384. Cozma - mondta

    kérem, mondja meg, hogyan lehet másolni ezt a videót AAS tiéd! Próbáltam több programmal, mint például: Internet Download Manager vagy ClipGrab, de nem semmi!

  385. ital - mondta

    Ha want're ide bunkó fecskendeznek a mess're ide bunkó küldeni / mail dolog, amikor a befecskendezett kiváltó megnyitása X? kapcsolatok jönnek és átölel fel e-mail? lehet ez ..? és hogyan? Köszönöm, és azt akarom, hogy segítsen nekem.

  386. Addy - mondta

    Ez szuper jó bemutató, de mi kémkedni egyetlenek, akik a számítógép használatát?

  387. ion - mondta

    Szia barátok
    Azt akarom tudni, hogy ezzel a programmal elküldheti valakinek a számítás.
    Új vagyok, és nem tudom,
    köszönöm

  388. tolakodó - mondta

    Hello!
    Tud valaki segíteni nekem a probléma? Én a régi elit keylogger telepítése és még sok mentett fájlok akkor, de nem tudom, hogyan kell látni őket, és az, hogy nincs mit megnyitni. Tudna nekem segíteni próbáltam újratelepítést Elite, de még mindig nem tudja, hogyan, hogy a régi fájlok és közben azt újratelepíti az operációs rendszer. Köszönöm mult.Respect!

  389. Sorin - mondta

    de amikor a táskát botot a számítógépet, és letölti az összes mappát titkos maradék sterege valami számítógép vagy maradj a letöltés?

  390. PriGaTt - mondta

    Sall… 1 nappal ezelőtt egy keylogg-al volt dolgom, és nekem ez nem ment jól ... úgy értem, hogy 2 hónapig játszottam mt-t, és csináltam néhány elemet ... 90 E értékű ... tehát egy keyloog nélkülük maradtam ... .. ezekben a napokban veszem ezt a billentyűnaplót, és mások számláival fogok játszani ... bár nem jól csinálom, amit csinálok d. de ez az ember tényleg megéri ,,,, köszönöm bemutató Tiszteld a srácokat

  391. Miruna - mondta

    Szeretném tudni, hogy el tudom-e küldeni ... vagy el tudom-e ültetni e-mailben és a számítógépen, ahol megnyílik az e-mail, hogy magam telepítsem a programot és megkapjam az eredményeket?

  392. Bigboy - mondta

    Üdvözlet uraim…
    Jó program ... Telepítettem, de az antivírus kikapcsolásával (Avira Free) sikerült regisztrálnom, de az antivírusom újraindításkor felfedezte ...
    Bár a Folyamatok kizárása fejezetet választottam, és a szoftverrel kapcsolatos mappát választottam ... ez még mindig zavar ...
    Tudna valaki útmutatni arról, hogyan tudom "lecsöpögtetni" az antivírust?
    köszönöm
    [e-mail védett]

  393. Ionut - mondta

    Helló, Cristi egyszerűen megmagyaráz egy egyszerű kérdést, valaki távolról, nem tudom használni a programot, igaz? például egy másik városból, hogy az a számítógép legyen, lehetséges?

  394. Gabriel UltraSud - mondta

    Hogyan küldeni valakit, hogy hagyja, vagy Yahoo Messenger?

  395. maryusikaaaa - mondta

    A hang egy kicsit előre .. és képek vissza .. Nem értesz semmit

  396. Marius - mondta

    Jó!
    Azt szeretném tudni, hogyan kell rávenni, hogy fizessen csak bizonyos bot minden adat nincs.
    Ha valaki tesz egy botot a számítógépet, és kap minden az én adat és jelszó segítségével is.
    Hogyan kirak minden bot?
    Köszönjük!

  397. Cristi - mondta

    [e-mail védett] my id messenger
    Én sürgősen kell valaki, aki használja, hogy adjon nekem egy kézzel. Jövök

  398. Irina - mondta

    Jó ziua.Eu szeretné használni a gyermekek mei.Sunt külföldi jön 3 hónapig és emiatt van néhány kérdést:
    -Ha ön letölt adatokat 3 hónap után nem tölti ki a számítógép tárolt adatok?
    -Aki fel palackok automatikusan letölti az adatokat, hogy bottal? Nincs semmi bedugva jelszavát?
    -A letöltött adatok továbbra is a nyomon követése, vagy automatikusan törli?

  399. Hogy csináltad, hogy küldjön naplók? Próbáltam a Gmail, mint a videó, de még mindig ad nekem hiba!

  400. nevolnicu - mondta

    Helló,
    Hogyan tudom megnyitni és képi fájl kiterjesztése. DAT. így megmentettük a botot

    • cristal - mondta

      Ezt is szeretném tudni! Találtam néhány programot a megnyitásához, de sok kód jelenik meg ... Ez egy fájl, amely a VISUAL (DAT fájl) része!

  401. Andy - mondta

    Hello! Mit lehet a képeket. DAT bottal? köszönöm!

  402. keret - mondta

    Helló, meg akartam kérdezni, hogy ezt a programot, ha megtaláljuk és a hozzáférést a számítógép jelszavak 24 24 van a lakásomban, így azt nem kell az adatátvitelhez .. Abból, amit láttam, a leírás bemutatja, elfog a weboldalak sétára, de nem említett semmit jelszavakat. várják a választ, ha nem zavarja. köszönöm szépen

  403. Marco Polo - mondta

    Nem értettem, és meg kell küldeni az áldozat vagy a személyt kémkedik .. Vagy ez kell telepíteni a programot a számítógépre accesteia?

    köszönöm

  404. Andrei Popescu - mondta

    És elküldte az áldozat szervert hol van?

  405. Láttam a bemutató, de hogy képes adatokat fogadni, és a másik személy is a növény valamit, és nem látták nimik azon? Mi a teendő?

  406. Damian - mondta

    Hello! Próbáltam a demo verziót rendben volt, akkor szerettem volna venni a programban, azt tette a rend a honlapon, beléptünk a szükséges adatokat, én fizettem és én bejelentette, hogy valami nincs rendben az adataim, vettem egy másik időpontot a neten, tudom kezelni, de nem tudom, miért akartam, hogy a megrendelt, megpróbáltam 2 idő és semmi, persze a pénz gondolok kinyitotta, és visszatért nem tudom, mi a probléma lehet, hogy nem megrendeléseket Romániából?! vásárolt egyet? ms!

  407. Liviu - mondta

    tanácsot, hogyan lehet ingyenes vagy olcsóbb?

  408. győztes - mondta

    jó miután telepítette a program eltűnt mia failles86 program fájlt, lehet törölni kum Menetrend a keylogger?

  409. Daniela - mondta

    szia
    hogyan lehet megtudni, ha volt valami a sarok?

    • Duallpannel - mondta

      Egy jó víruskereső [Bitdefender vagy Kaspersky] vagy Zemana AntiLogger, speciális alkalmazás dectectarea keyloggers [No Világ 1]

  410. Gyan - mondta

    Cristi Gratulálok ismét a szakmaiság.
    Ez igaz, mert én csak tegnap láttam a bemutató, hanem azért, mert hosszú észre írt.
    Szeretném megemlíteni kapcsolatos észrevételeket a bemutató, ez csak az én véleményem, mert nem hiszem, hogy célszerű a folosrasca stik öntsön a részleteket, mert ez lehet, hogy a tulajdonos vagy kémprogramok, akkor is be stik másolni valamit a számítógép, és hirtelen kémkedés automatikusan folyamatok és ász rájönnek.
    Megint csak az én véleményem, jobb is, hogy automatikusan át e-mailben, vagy a szerver.
    Ismét gratulálunk tőlem a minőségi információ Videotutorial.ro
    Üdvözlettel Gyan

  411. Bogza - mondta

    Nekem is megvan a program, és meg akarom vásárolni .... Adatokat kaptam e-mailben ... de a napellenző .dat a küldő szemellenzőt (vizuális) nem tudom megnyitni semmivel ... nagyon bosszankodom .. konvertáló programokkal próbálkoztam .dat-tól .mpeg és azt mondja, hogy nem tartalmaz videofájlokat ... Lamuritima kérem

  412. alex - mondta

    Cristi Szia láttam a klipjét 2 vagy fej-farok és nem AMI esa

  413. Nekem van egy probléma, tettem a jelszót, de a program nem nyitja meg, amikor írok a jelszót szó vagy notepad: -? Mi a teendő?

  414. Mystogan - mondta

    Nem akarom, hogy kémkedni mine.Cum teszik küldeni másoknak? Volt hogy az egyik egy e-mailt egy kép vagy valami, és tudni, hogy azok után, amit face.Cum képes erre?

  415. Cosmin - mondta

    Helló, én is ugyanazzal a problémával szembesülök, mint a Froicu Cosmin, egyetlen szövegszerkesztő szoftverből sem tudom felhívni a programot (bár kezdetben néhányszor működött), és biztosan tudom, hogy a jelszó a helyes. Csak akkor tudok belépni a menüjébe, ha a rejtett fájlok és mappák megjelenítése lehetőséget választom, majd a .Njztsxqkgwqp fájlra kattintok (arra a furcsa névre, amely alatt a programfájlokba telepítették) ... A probléma csak akkor jelenik meg, ha úgy döntök, hogy teljesen kilépve lépek ki belőle, különben, ha elrejtem, akkor is a rendszer tálcájában marad (az ikon az óra mellett a Windows7-ben.

  416. oroszlán - mondta

    Program és egyéb modulokat kém mobiltelefon helyen

  417. Vivas - mondta

    Helló. Csináltam egy ftp fiókot, feltelepítettem a total commandert, feltöltöttem egy fájlt a PC-ről a szerverre, láttam a total commanderben és minden rendben van. De nem kapok riportokat a szerveren lévő keyloggertől, a szerver címét "ftp://user:parola@ip/"-vel beírtam, valamint a felhasználót és a jelszót, de nem küld semmit. Tippek,
    jelzések? Thanks

  418. Vivas - mondta

    Adtam egy "send tesztet" az ftp ablakban, egy billentyűparancsból, és azt mondja, hogy k nem tud fájlokat és mappákat létrehozni az ftp számlán, és ellenőrizni tudja az írási engedélyt és a rendelkezésre álló helyet

  419. győztes - mondta

    Szükségem van egy programra, amelyben mások nem kémkednek ellenem kémprogramjaikkal ... lehet a rendőrség, nem léphetnek be a számítógépembe!

  420. kábító - mondta

    A vizuális jelentésekkel is problémám van, pontosabban azok a képernyőképek, amelyeket a keylogger .DAT fájlok formájában készít, semmilyen módon nem tudom megnyitni őket.
    Várakozás a válaszra,
    Köszönöm.

  421. kábító - mondta

    Problémám van a képernyőképekkel is, amelyeket a billentyűzár készít, pontosabban a .DAT fájlokat, egyáltalán nem tudom megnyitni, tudna nekem valaki segíteni?
    Köszönöm.

  422. dtgdf - mondta

    Szia, telepíteni szeretném ezt a programot, de csak a próbaverziót. Most ... a kíváncsiságom ez: ha lejár a tárgyalásom, megjelenik-e valamilyen értesítés, ami tönkreteszi a programot, vagy csak már nem működik?

  423. Magda - mondta

    Jó ziua.Am tartott tárgyaláson, de nem jelenik meg, miután írja be a jelszót WordPad. és nem találták meg. Óvatosan néztem a videót bemutató, de az én programok jelennek meg a sorban, és nem a mappák / windows. Tehát nem találják meg. ha akartam újratelepíteni, sikerült, mert az ablak, azt mondja, hogy létezik. Hol a baj? Köszönöm.

  424. Vr, hogy megtudja, a Hack

  425. Maddie - mondta

    Szia, ha telepítve van a program próbaidő lejárt, és most sikerül újratelepíteni azt mondja nekem, hogy már telepítve van, és most kérem a kulcs, amely nem találom .. hogyan lehet újratelepíteni újra ingyenes verzió?
    merci

    • Alex - mondta

      Az operációs rendszer újratelepítése. Nem tudom a választ, amit várt, de azt hiszem, ez az egyetlen megoldás. Lehet, hogy neki telepítenie, ha eltávolította egy speciális program, mint revo vagy IObit. Ezek ellenezte az Uninstaller (eltávolító) tiszta ablakok és maradványai maradt a rendszerleíró adatbázisban, és amely többek között a fájlt, hogy azt mondja a program, hogy már telepítve van. Meg lehet próbálni, hogy tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázis CCleaner. Lehet, hogy ez abszurd mondod most, de meg lehet próbálni. Körülbelül a 3 szoftvert írtam fentebb (Revo, IObit és CCleaner) megtalálható útmutatók a saját helyén, a keresőmező segítségével a jobb felső sarokban.

      • Maddie - mondta

        Köszönöm a választ, keményen próbáltam, és nem működött ... sajnos az egyetlen megoldás egy kulcs megtalálása, de szerintem lehetetlen küldetés :), nem tudom újratelepíteni a rendszert ...
        még egyszer köszönöm

  426. mindkét billentyűzetre telepíteni kell a billentyűzárat? és annak, aki "kémkedik", és a "kém" nyomában?
    ha a "kém" visszaállítja a keylogger rendszert, akkor aktív marad?
    Az e-mailen vagy más módon érkező jelentéseken kívül ... Van-e mód arra, hogy valós időben lássuk a kapcsolatokat?

  427. Hello.
    Én azt a videót, hogy mutassa meg, mit csinál most, a kérdés az, hogyan kibír egy PC, hogy képes legyen kémkedni? Meg kell telepíteni a programot a PC-n?

  428. Save IM NOT STICK STIK elhelyezésekor UL ..mit csinálni?

  429. Dely - mondta


    Én vagyok a bukaresti Intal és szeretnék programozni a PC által használt más emberek.
    tud valaki telepíteni a díjat, és nem lesz tárgyalás [e-mail védett]

  430. Cristi - mondta

    Hogyan lehet letölteni?

  431. IIjiMae The Phantom Thief - mondta

    Yo Beszéltem egy barátommal, ahol lehet letölteni kémprogram 1 hogy műholdas és azt mondta, igen, ez, hanem FBI hazajön bezárom, igen, azt akarom, hogy kémkedett programot ala xaxaxaxaxajajajajajajaja hahahahahahaha .Anonymous titokzatos fiú

  432. Pixulescu - mondta

    Azt hiszem, ez illegális.

  433. BOGDÁN - mondta

    SALUT.IN a témáról.
    Én nemrég adtam laptopok valakinek, de ha minden BEHAJTANDÓ M méret.
    Minden partíció teljes merevlemez.
    AMIT TUDNI TUDNI: HA „KÉM” PROGRAMOT TELEPÍTETT, ÉS A LAPTOPOT FORMÁLTAM, MÉG LEHETSÉGES VALAMIT KÖVETNI A Laptopomból?
    DACALAPTOPUL de nem csatlakozik az INTERNET valamit lehet tenni?
    És nem utolsó sorban. Honnan tudom, hogy telepítette egy ilyen program?
    Előre is köszönöm, és várja a választ!

  434. florin - mondta

    Hello.
    Meg tudná mondani, kérjük, ha rögzítsék audio beszélgetések a TeamSpeak.
    Köszönjük!

  435. florin - mondta

    Hello.
    Kérem, mondja meg, ha a program audio beszélgetések rögzítése Teamspeak.
    Köszönjük!

  436. florin - mondta

    Bocs, hogy nem adott. Érdekel, ha a felvétel hallható az összes beszélgetést, amely mindkét fél (fejhallgató és mikrofon).
    köszönöm

  437. florin - mondta

    Sajnálom, hogy ragaszkodnak. De megpróbáltam hangot rögzíteni, és lett csak a mikrofon. Ha tudod, valahogy néhány beállítást kell tenni mindkét oldalon, és segíteni kérem.
    Köszönjük!

  438. AlexandruDan - mondta

    Hello! Ismersz spyware iphone4? Szép ms

  439. florin - mondta

    a felesége számára ... vagy jobb ellene !!! 🙁

  440. vlad - mondta

    hogyan kell eltávolítani?

  441. adrian - mondta

    Hi Van egy kérdésem magam, ha valahogy a személy aceaseaza egy weboldal, vagy pedig tudja böngésző és törölje ezt az oldalt a történelem. Ez keylogen ment és az is marad, vagy eltűnik, és megmentette őt attól.?

  442. Radu - mondta

    Szia, van egy kérdésem is, ha valaki tud valahogy segíteni nekem ... Szóval szeretném, ha egy személy telefonjára telepített program rögzítené az összes telefonbeszélgetést, majd e-mailben elküldené nekem. Van ilyen? szóval nem akarok kémprogramokat vagy egyéb hülyeségeket, csak beszélgetéseket akarok rögzíteni azon a telefonon, vagy esetleg egy ilyen programban, amely rögzíti a beszélgetéseket, de a tulajdonos nem látja őket, és valahogy kihozom onnan ... Remélem, valaki segít előre is köszönöm

    • Adrian Gudus - mondta

      Írja be a jobb felső sarokban található keresőmezőbe: "Távoli hívások rögzítése és lehallgatása bármely androidos telefonon" nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja a témával kapcsolatos oktatóanyagot

  443. florin - mondta

    hello cristi! Megállapítottam, hogy mindenki látta a teljes bemutatót. Csak 5 percet kapok belőle

  444. Cristian - mondta

    Szia Cristi!
    Tudsz nekem segíteni egy kémprogrammal, de egy nagyon jóval. Használni szeretném a gyerek telefonjának nyomon követésére (valahogy rosszul vette), különösen az üzeneteket (wathsApp, szöveges üzenetek… hívások).
    Még egy nagyon jó programért is tudok fizetni.
    Köszönjük!

Speak Your Mind

*