Hogyan válhatunk bloggerként a Blogger platformra, 1. rész blog létrehozása - oktatóvideó

Üdvözlet barátaim! A mai oktatóanyagban arról beszélünk, hogyan lehet blogot készíteni a Google Blogger platformon. Ez az oktatóanyag megnyitja az oktatóprogramok sorozatát, amelyet a Blogger nevű blogplatformnak szenteltek. Azok számára, akik nem tudják, a Blogger egy ingyenes platform, amely lehetővé teszi számunkra, hogy blogot hozzunk létre a Google által kínált ingyenes aldomainben, például "név" .blogger.com, vagy saját domainünkben, például "név" .ro, abban az esetben amelyben a mi tulajdonunk van. Ha úgy döntünk, hogy ingyenes blogot hozunk létre, akkor előnyeink lesznek az aldomain és az ingyenes tárhely számára. A blog létrehozásával lehetősége lesz a különféle projektek népszerűsítésére, amelyekkel dolgozunk, az életünket nyilvánosságra hozni, vagy egyszerűen megoszthatjuk másokkal egy adott terület tudását. Témák széles skáláját használhatjuk blogunkban, vagy akár telepíthetünk egy általunk létrehozott témát.
Ha komolyan vesszük, és tegye a szenvedély a cikkekben írunk, képesek vagyunk, hogy pénzt a blog alkalmazásával egy AdSense-fiókot.
Miután a blog és Adsense fiókot, lehet keresni egy kis pénzt a cikkeket írsz, nem kell pénzt költeni tárhely vagy a domain. Ez nem azt jelenti, hogy mi lesz, hogy a vagyont, de ez lesz a téma, amit fedezi a jövőbeli tutorial.
Előnyei Blogger:
- ingyenes tárhely a Google-tól
- ingyenes aldomain a Google-tól
- a témák széles skálája a blogunkon
- nagyon barátságos adminisztrációs felület (WYSIWYG)
- a fiókkezeléshez nincs szükség php, html vagy css ismeretekre
- a médiatartalom (videó, zene, képek) közzétételének lehetősége
- a blog bevételszerzési lehetősége
- fejlett forgalmi statisztikák a Google Analytics segítségével
- 100% üzemidő (a webhely soha nem lesz offline állapotban a szerver miatt)
- Gyorsabb elfogadás az Adsense programban
Hátrányok Blogger:
- Gyenge SEO (keresőmotor-optimalizálás), és nem olyan jól népszerűsítették, mint a WordPress.com
- a fejlett tervezésvezérlés korlátozásai
- a funkciók kibővítése korlátozott
Kérjük, a hozzászólások részben ez a bemutató, hozzászóláshoz Blogger, mit akarsz megközelíteni úgy, hogy a jövőben bemutató, a legérdekesebb téma kerül terítékre. Ennek ellenére én csak meghívni Önt, hogy néz video tutorial!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro
 



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Normál Adrian wordpress blogger felé tart most, mint én az utóbbi időben és csalódtam rossz az egyik a Google AdSense és Nuti lesz, hogy a rossz részükről engedélyt kell adnia sami

    Végül Cristi mi a helyzet akkor, ahogy a bemutató, akkor azt mondta, így csak miért nem, és válaszra vár tőled. Sok szerencsét! minden

    • ASUS: Normál Adrian a wordpress blogger élén az egyetlen tettem nemrég, és ez csalódást okozott nekem rossz a Google Adsense és Nuti kap rossz rájuk engedélyt kell adnia sami :(. Végül Cristi mi lenne, ha nézni a bemutató azt mondtad, miért nem néz ki olyan nagy szeretettel a választ tőled. BAFTA! mindenki :)   

      Néztem, és azt hiszem, még dolgozni kell rajta, próbáld egy változata, ezúttal lazább.
      Várakozás 2 verzió a kapcsolatot, a film tedd a YouTube-on, és én is látom a telefont, a telefon velem 24 / 7, PC csak néhány órát naponta.
      Győződjön meg róla magad.
      Nos, mélyül tárgy előtt.
      Hagyd, hogy érzelmek, csak te és a mikrofon (és 12.000 fő naponta)
      Siker.

    • Sebas - mondta

      ASUS: Normál Adrian a wordpress blogger élén az egyetlen tettem nemrég, és ez csalódást okozott nekem rossz a Google Adsense és Nuti kap, hogy rossz a Sami meg kell adni az engedélyt. Végül Cristi mi van veled nézett bemutató azt mondtad, miért nem néz ki olyan nagy szeretettel a választ tőled. BAFTA! mindenki   

      Tettem blogomban google manapság, és nem volt gond az AdSense, elfogadták 24 óra.

  2. gioni123 - mondta

    Azt akarom tudni, hogy kiadás blog igényel díjat, mert más oldalakon sort blogspot alkotás, meg kell fizetni a díjat. net.mersi közzé kell tenni előre.

    • gioni123: Azt akarom tudni, hogy kiadás blog igényel díjat, mert más oldalakon sort blogspot alkotás, meg kell fizetni a díjat. net.mersi közzé kell tenni előre.  

      Amit díj nem hallani róla, talán más esetekben, hogy más platformokon.
      Blogger ingyenes, és meg tudod csinálni, és némi pénzt.

  3. AdrianGudus - mondta

    gioni123 se néztél fej-farok video tutorial. Megmutattuk Elég palacsinta és én is ajánlott elolvasni a feltételeket! Megmutatjuk, hová kell kattintani, ha azt szeretné, hogy többet megtudni valamit. Amint látod, minden román nyelven szeretné elolvasni az új neked? Ne hagyja, hogy csak a bemutató, próbálja dokumentálni mellett a tutorial. Nem számít, hogy mennyire szeretnénk, akkor nem terjed ki minden szempontból, és nem tudjuk tisztázni minden kérdést a bemutató. Azt mondtam, hogy a dokumentáció volt az angol, és akkor nem érti az angol nyelvet, de ez a román Nene!

  4. AdrianGudus - mondta

    Plusz a fenti szöveg bemutató, ami kitisztult a kérdésedre, de Isten ments, hogy elolvastam. Nem értem / látják / értik / észre, mit szeretsz csinálni veled ember? Nézzük az országot a lefolyóba? Ülni és nem csinál semmit? YouTube hallgatni köszvény?

  5. MICHAEL IL Fenomeno - mondta

    Tettem néhány blog oldalt, és szeretném tudni, hogyan tegye őket engedte, hogy egy poszt

  6. valentin - mondta

    sal akarok egy tutorial, hogy a dolgok számára megengedett, hogy tegye a blog

  7. Igen ms válasz Cristi majd újra meg újra, de meg tudom csinálni, és egyes programok, mint a hivatal, mint 1 héten. aha valamint Miai lehet mondani, hogy azt a YouTube-on. Így van, hogy telefon mobil laptop, hordozható. Megteszem egyet ma vagy holnap, vagy a Hivatkozás küldése Siti látom, hogy jó kapcsolatot foarmat 720p hogy jó látni. Minden jót!

  8. TzyTzy - mondta

    Hi guys, lenne egy jó 2 oktatóanyagok, véleményem szerint,

    1. Hogyan lehet megszabadulni a kettős indítástól az xp és a win 7 között, ha fel akarjuk adni egyiküket (esetleg xp-t) ...
    2. A Windows Serverről (a 2003,2008 nem számít a verzió), a beállítások elvégzéséről, az aktív adatbázis létrehozásáról, a szerver vezérléséről a hálózaton stb.

    Belenéztem a keresőmezőbe, felső ott, és most már nimic.Daca Nagyon sajnálom.

    fogadtatás

  9. Alexandru - mondta

    Tetszik az ötlet, az lenne a legjobb, ha azt mondja vitor hogyan szerkesztheti a téma, vagy hogy sati rendelt csirke vagy, hogyan tegye videók.
    Vagy ha úgy tetszik, hogy, mint a második nyelv blogu jelent az, hogy valahol, ahol a felhasználó inkább inceteasca az EN vagy EN példát mondani.
    Néhány vitoare oktatóanyagok mint virutaldub Bunde körülbelül XFire vagy átalakítani 720p a YouTube-ra vagy más ügyekben összevonja több videó, hogyan kell szerkeszteni milyen codec reomandat jó lenne tenni.

  10. Oktav - mondta

    Adrian kérdés nem a téma, de nem bánom, ha telepíteni a Windows Home Premium és én 7 majd frissítse alatt updeitu a telepíti sp1?

  11. SurvivorX - mondta

    Szeretném tudni, hogy meg tudjuk változtatni a témát, amely templateul például ha tudnám venni, és módosíthatja a gimp vagy photoshop, milyen lehetőségek ezt a multimédiás területen, amely az összes, amit tehetünk, még Ad Sense funkció

  12. Ez a lopás az én blog lefelé Adrian, tudom, hogy egy megjegyzést a blogomban Adriane nem ijeszt meg, ahogy azt mondhatom, hogy kapsz egy szép, azt mondod, megjegyzést, mintha tudja, hol lakom, akkor nem kell a cím, így nyomon követheti ui, nagyon sajnálom, nem ijeszt meg, és egy másik dolog: én nem plágium bemutató a Zimbra, ember, tudtam, hogy ez a program régen, de Én blog abban az időben, nem csapott be

  13. Wilder - mondta

    Hello! Két kérdésem van:
    1.Pot titlusi, hogy egy kép, hogy néhány menü a jobb?
    2.Cum tudok leiratkozni videotutorial.ro?

  14. hogyan lehet BANISOR ezzel blogger???? : D: D :-/

  15. Ionut - mondta

    Azt szeretném tudni, hogy a pénz AFC

  16. pc1990 - mondta

    és szeretném látni, hogyan lehet változtatni a témát teszünk közzé új cikkek, hogyan kell kezelni, stb

  17. Adrian B.,
    hogyan kell hozzáadni egy vízszintes menüt blogger?

  18. Nos, csinálhat egy oktatóanyagot több rejtett dologgal, és ebből a pénzből érdekes ... Jó bemutató. Sok sikert tovább!

  19. Laurentiu - mondta

    Egy érdekes bemutató (nem az, hogy nem lenne sem.) Kellett wordpress, és alig volt valami moka.Totul költség. és azt is meg tudod csinálni, és pénzt (mint mondta, kristály). Gondolom a következő tutoriale.Nu elvesztettem egy új bemutató mult.Respect

  20. Andrei - mondta

    hello problémája dak pc szíves tud nekem segíteni .. így ha adsz állítsa le a PC helyen zárja serestarteaza nush .. mit dak tudja cv kérjük: D: D ms több

    • webdan - mondta

      Andrei: Hello Nekem van egy probléma a PC dak ..deci tud segítsen nekem legyen szíves, hogy leállítja a PC a helyén zárja serestarteaza nush .. dak tudom, mi van cv kérjük   

      Vagy a számítógépe fertőzött, vagy beállíthatja a vezérlőpultot ("energiaellátási opciók") úgy, hogy amikor újra "újraindítja" a számítógépet, akkor nem adott meg részleteket néhány régebbi, operációs rendszerrel rendelkező számítógép számára. fejlettebb (Windows XP), amikor kikapcsolja őket, akkor újraindul a "Most már biztonságosan kikapcsolhatja a számítógépet" üzenet.

  21. Bill Gates - mondta

    Bár van blogom a Blogger platformon, ezt az oktatóanyagot is nagyon figyelmesen figyeltem, mivel már sok más oktatóanyagot ismertem, amelyeket ismertem vagy imádkoztam az Ön által bemutatott programokkal, de az, ahogyan bemutatja őket, a videotutorial.ro függővé teszi. Az elvégzett munka tiszteletben tartása, és ahogyan az európai parlamenti képviselő a jövőben "sikereknek" mondaná. Jó lenne továbbra is olyan témákkal foglalkozni, mint az Adsense vagy a HTML szerkesztése.

    • Bill Gates: Bár van egy blog a Blogger platform, néztem a bemutató figyelmesen, és mint sok más oktató, hogy tudod, vagy bármi által benyújtott, már ismerem őket, de hogyan bemutatni őket függővé videotutorial.ro . Tisztelet a munka és egy ilyen EP-képviselő azt mondja: "sikerek" in continuare.Ar még szép, hogy tárja fel kérdéseket, mint a Adsense vagy a szerkesztés a HTML.  

      Nem rossz az információktól függeni, jobban függ a videotutorial.ro-tól, mint a guta@youtube vagy a barfe@cancan.
      Értékes információkat tesz okosabb, rossz információ minőségének intoxikálásához életed.
      Ki innen, kap egy zsák információk valamit csinálni velük, pénzt takarít meg a javítási szolgáltatás PC-n, akkor pénzt keresni, ha megtanulod, hogy a honlapon, és kapsz valamit, meg lehet tanulni, hogy nem grafikus Miután megtudja, a Gimp Dan, akkor többet, amit tanulni itt.

      • Bill Gates - mondta

        Cristi-admin:
        Nem rossz az információktól függeni, jobban függ a videotutorial.ro-tól, mint a guta@youtube vagy a barfe@cancan.
        Értékes információkat tesz okosabb, rossz információ minőségének intoxikálásához életed.
        Ki innen, kap egy zsák információk valamit csinálni velük, pénzt takarít meg a javítási szolgáltatás PC-n, akkor pénzt keresni, ha megtanulod, hogy a honlapon, és kapsz valamit, meg lehet tanulni, hogy nem grafikus Miután megtudja, a Gimp Dan, akkor többet, amit tanulni itt.  

        A dolog, amit én gondoltam, és kap rabja pozitív oktató gondoltam.

      • canish26 - mondta

        Cristi-admin:
        Nem rossz az információktól függeni, jobban függ a videotutorial.ro-tól, mint a guta@youtube vagy a barfe@cancan.
        Értékes információkat tesz okosabb, rossz információ minőségének intoxikálásához életed.
        Ki innen, kap egy zsák információk valamit csinálni velük, pénzt takarít meg a javítási szolgáltatás PC-n, akkor pénzt keresni, ha megtanulod, hogy a honlapon, és kapsz valamit, meg lehet tanulni, hogy nem grafikus Miután megtudja, a Gimp Dan, akkor többet, amit tanulni itt.  

        Teljesen igazad van!

        Cristi-admin:
        Nem rossz az információktól függeni, jobban függ a videotutorial.ro-tól, mint a guta@youtube vagy a barfe@cancan.
        Értékes információkat tesz okosabb, rossz információ minőségének intoxikálásához életed.
        Ki innen, kap egy zsák információk valamit csinálni velük, pénzt takarít meg a javítási szolgáltatás PC-n, akkor pénzt keresni, ha megtanulod, hogy a honlapon, és kapsz valamit, meg lehet tanulni, hogy nem grafikus Miután megtudja, a Gimp Dan, akkor többet, amit tanulni itt.  

        Teljesen igazad van!

  22. Shedixx - mondta

    Kiváló tutorial.
    A tutorial AdSense tartalmazó totoriale róla plaforma a bolgging.

  23. Ahogy spersonalizeaza blog és betöltése másik példát alkalmazása vagy blog, és szeretnénk, hogy filmek online, hogyan kell csinálni

  24. MICHAEL IL Fenomeno - mondta

    Mondd el, hogyan tudom értékelni több oldalon, hogy én nem tudom, 3 oldalakat, és közzéteszi őket, ha felad az új poszt a főoldalon

  25. sklipy - mondta

    Szeretem tutorialu, bravo! Szeretném tudni, hogyan lehet tenni a kedvenc linkeket, vagy ha nem tud egy linket a youtube-on, például? képek, zene, stb általánosságban szól. asptept következő bemutató: p ms újra!

  26. bogdan - mondta

    terog folytatni, ahol abbahagyta köszönhetően

  27. Adrian a blogger létrehozhat egy menüsor az oldal tetején a következő kategóriákban: (pl.) zene, filmek, játékok, stb. és mikor megyünk egy adott témáról tehetünk mellett?
    Ha meg tudjuk mutatni, hogy kedves nekünk néhány jelzést, hogy mit kell keresni a google.
    Kisasszony

  28. Catalin - mondta

    Talán egy blog a blogger nem jelent meg olyan gyorsan, mint úgy tűnik, a Google, ha történik wordpress, de igyekezett nem. Ez az, hogy kézzel hozzá a blog címét a Google, Yahoo, Bing és más keresőmotorok, hogy létezik. A csere bannerek ilyen oldalakon meghirdetett szabad cserébe a banner a bloghoz. Ne várja meg, hogy megmutassa reklám az égből. My blog jelenik meg a legfelső google keresés adok, hogy nem voltam tétlen, és várja, hogy megvédje magát a google. Mindig inkább inkább wordpress blogger wordpress mivel nem tudod olyan HTML kosárba akar ilyen minichat vagy a banner, akkor nem tudja használni az AdSense hirdetések, akkor nem kér semmi kívánt témát, és téma van, amely az milyen szar. Free Domain WordPress igen kevés szabadságot. Sungur dolog, amit szeretek a WordPress az, hogy nem kell kézzel beiratkozik a blog a Google kialakulni hamarosan.

    • canish26 - mondta

      Catalin: Lehet, hogy a blog a blogger nem jelent meg olyan gyorsan, mint úgy tűnik, a Google, ha történik wordpress, de tettek erőfeszítést kell tennie. Ez az, hogy kézzel hozzá a blog címét a Google, Yahoo, Bing és más keresőmotorok, hogy létezik. A csere bannerek ilyen oldalakon meghirdetett szabad cserébe a banner a bloghoz. Ne várja meg, hogy megmutassa reklám az égből. My blog jelenik meg a legfelső google keresés adok, hogy nem voltam tétlen, és várja, hogy megvédje magát a google. Mindig inkább inkább wordpress blogger wordpress mivel nem tudod olyan HTML kosárba akar ilyen minichat vagy a banner, akkor nem tudja használni az AdSense hirdetések, akkor nem kér semmi kívánt témát, és téma van, amely az milyen szar. Free Domain WordPress igen kevés szabadságot. Sungur dolog, amit szeretek a WordPress az, hogy nem kell kézzel beiratkozik a blog a Google kialakulni hamarosan.  

      Nos, sajnálom, (Szent káposzta IT), de hogyan vehet fel kézzel mindent, amit mond, és hogyan adjunk a minichat? Azt hiszem, ez egy jó tutorial ezen különösen a kezdők, mint én, és meg vannak győződve, hogy sok, egyre több!

  29. Hogyan hozzunk létre, ha a fő domain?

  30. LaurianSorin - mondta

    Szeretem a videotutorial.ro is jó munkát végzett, néhány viccet ott, de megy a részét a bemutató 2 szeretnék bemutatni néhány részletet a blog, és mit tehetünk, hogy: Hogyan rakjuk Filmek Képek kapcsolatok, stb. és akkor annyi alkatrészt, amit szeretnék, rendben van, és mi is többet PC

  31. sklipy - mondta

    Hi all, én tettem, és már elfoglalt ..l volna pontosan, hogy nekem nagy stílusban nem trükk: p egyszerű minden! Én továbbra is bemutató, ahogy én gondolom, mindenki azt várja cam! Még egyszer köszönöm a tutorial. Saját blogu (e decocamdata építése), amíg az új epizódokat Adrian-Admin http://sklipy.blogspot.com/

  32. Ciprian - mondta

    Meg lehet tanulni sokat tőled, szerencse is.

  33. Stefan - mondta

    Testvéreim, nagyon örülök a "videotutorial.ro" -nak, és azt hiszem, vannak még olyanok is, mint én ... de azért küzdök, hogy létrehozzak egy weboldalt (blogot), hogy pénzt kereshessek, és nem sikerül. három év a neten töltött idő 80% -a a "videotutorial.ro" oldalon van. Várom a következő bemutatót ... Köszönöm az erőfeszítéseket, sok sikert ...

  34. sklipy - mondta

    Jól jön a következő bemutató :)) Én beiratkozott goggle hirdetéseket adnak cica kell várni egy hetet, hogy ha én jóvá! legalábbis azt mondja nekem! Imádkozom neuronális kapott válaszok egy héten belül. és várják a következő bemutató kapcsolt blog, egyébként ms Adrian a tutorial.

    • AdrianGudus - mondta

      sklipy: Nos, jön a következő bemutató) Én beiratkozott goggle hirdetéseket adnak cica kell várni egy hetet, hogy ha én jóvá! legalábbis azt mondja nekem! Imádkozom neuronális kapott válaszok egy héten belül. és várják a következő bemutató kapcsolt blog, egyébként ms Adrian a tutorial.  

      Rossz! Ez történik, ha nem kérem, ne rabdaresi előtt! Kérni Adsense, akkor kell COTIN honlapon! Legalább 100 cikkeket és nem copy / paste linkek vett más oldalakon.
      "Gratulálok", minden esélye megvan az elutasításra!

  35. AdrianGudus - mondta

    sklipy a következő bemutatóban, vagy inkább abban az oktatóanyagban fogok szolgálni, amelyben az Adsense-ről fogunk beszélni, majd meglátod, hol tévedtél ...

  36. Adryan - mondta

    mi is szeretnénk a második részt, te vagy a legerősebb neked köszönhetően sok mindent megtanultam, amire nem is gondoltam, köszönöm a sok sikert ezután ... ..

  37. sklipy - mondta

    nah én nem tudom :))) egy őszinte volt a hiba. Rohantam, és én egy bejegyzést, csak kérlek adj egy példát

  38. Super bemutató szeretném bemutatni a következő beállításokat platform

  39. Mr. probléma - mondta

    Ok, blogot készítettem. Most szeretnék több oldalt készíteni rajta, például: Otthon, Névjegy, Munka, Videó, Kapcsolat. Tettem a megfelelő gombokat, és elkészítettem az oldalakat ... hogyan postázom a "Munka" -ra, tegyük fel, hogy ma tettem bejegyzést, és holnap és holnapután is ugyanazon az oldalon szeretnék feladni. Hogyan választhatom ki, hogy melyik oldalon tegyem fel az új bejegyzést, mert nem találtam semmit ... Tudom, hogy alapértelmezés szerint te posztolsz, és elmész az első oldalra ... Szeretném kiválasztani azt az oldalt, amelyen megjelenik? Kösz!

  40. Ostoba - mondta

    Mielőtt blogolás és álmodik adsense pénzt anélkül, hogy bármit, drága gyermekek tanulnak nyelvtant. A blogírás nem könnyű feladat. A generál tartalom és olvasható, akkor használd az agyad, hogy új információkat, érdekes, releváns és nyelvtanilag helyes szöveget.
    Szilárd olvas blogokat, azt lehet mondani, hogy sokan vannak, amely katasztrófa és hogyan vigyázni nyelvtan használni.
    Nyugodj meg, míg a tanulás, hogyan kell írni, mit kell írni, tanítani nyelvtan, jön a jó anyag, és az olvasók is lesz. Miután a tartalmát és minőségét a tételeket, és a pénz jön, de nem egyik napról a másikra. Abból, amit olvastam a véleménye, nem látok semmit Cristi Adrian, és azt mondják néhány dolgot.
    Lelkesedés nagy, de kell mérsékelni, és helyébe a munka és a folyamatos tanulás.
    Növeli a blogolás és tanult nyelvtan.
    Egészségére

  41. ASUS - mondta

    Számomra az nem az, amit szerettem volna sebas furfangos, ha elfogadja, aki azt akarja, hogy azt mondta Mia-www.exemplu.com, és megpróbáltam nem aldomain blogeer és elfogadott Mau 1 második nap, és tartott nekem komoly több bizonytalanságot egyszerre, ha még most is, hogy küld egy üzenetet, hogy a jó elfogadását. Tudom, láttam azt, hogy mások milyen meglepett, és ez nekem nem ad, amit a mot

  42. Cristy - mondta

    Hogyan egy játékos aratami radio.Gen, Kiss FM, ms .. várom ..

  43. yum hozta létre a fiókot, de ez ad nekem egy hiba, ami nagyon sajnálom, de nem tudjuk teljesíteni a kérését.

    Amikor bejelented a hibát a Blogger ügyfélszolgálatának vagy a Blogger Help Group, kérjük:

    * Írja mit csinálsz, ha van ez a hiba.
    * Adja meg az alábbi hibakódot és a következő információkat.

    BX-f0hw1h
    További információ
    host: http://www.blogger.com
    s: / home

    Ez az információ segít nyomon követni, és megoldani a problémákat Elnézést a kellemetlenségért.
    Segítség keresése

    Hátha valaki más is ugyanaz a probléma: Keresés a Blogger Súgó BX-f0hw1h
    Ha nem kap semmilyen eredményt, hogy a keresési, akkor lehet kezdeni egy új témát. Ne felejtsük el megemlíteni az üzenetet BX-f0hw1h
    mi a teendő?

    • AdrianGudus - mondta

      Edy: Miami létre egy fiókot, de ez ad nekem egy hiba, ami nagyon sajnálom, de nem felel meg a cererea.Atunci ha bejelented a hibát a Blogger ügyfélszolgálatának vagy a Blogger Help Group, kérjük: * Írja le, hogy mit csinálsz, ha Van ez a hiba. * Adja meg az alábbi hibakódot és a következő suplimentare.bX-f0hw1h
      További információ
      host: http://www.blogger.com
      s: / HomeThis adatok segítenek nyomon követni, és megoldani a problémát Elnézést a kellemetlenségért.
      Find ajutorAflaţi ha valaki ugyanaz a probléma: Keresés a Blogger Súgó BX-f0hw1h
      Ha nem kap semmilyen eredményt, hogy a keresési, akkor lehet kezdeni egy új témát. Ne felejtsük el megemlíteni az üzenetet BX-f0hw1h
      mi a teendő?  

      Pai megmondják, mit csináljak ott román
      Valószínűleg rendelkeztek már böngészőbővítményekkel, például blokkírással, vagy egyéb dolgokkal, például a kokók blokkolásával ... használjon másik böngészőt, vagy valószínűleg privát módú böngésző-munkamenet, inkognitó, privát böngészés vagy privát fül segítségével hozta létre fiókját ...

  44. * L * 3 * g * 3 * N * 5 * - mondta

    hello ... Van egy kis nehézséget ... miután seelctat minta, amely Fantasia csak beragadt, de amikor akartam menni desing rákattintottam a sablon design Minden blogger nem tehet semmit ... ami azt mondja, hogy nem tud kell alkalmazni ezt a mintát, és nem tudom, mit tegyek ... kérem, segítsen nekem ... Azt szeretnénk, hogy a bemutató blogger tervezési és hogy ez mit jelent, és milyen betegségek esetén alkalmazható html ... az alapjai .., és nem sokat ... thanks :)

    • AdrianGudus - mondta

      * L * 3 * g * 3 * N * 5 *:
      hello ... Van egy kis nehézséget ... miután seelctat minta, amely Fantasia csak beragadt, de amikor akartam menni desing rákattintottam a sablon design Minden blogger nem tehet semmit ... ami azt mondja, hogy nem tud kell alkalmazni ezt a mintát, és nem tudom, mit tegyek ... kérem, segítsen nekem ... Azt szeretnénk, hogy a bemutató blogger tervezési és hogy ez mit jelent, és milyen betegségek esetén alkalmazható html ... az alapjai .., és nem sokat ... thanks :)

      Néhány téma nem a felületen, hanem csak a HTML-kódban változik ... A html-kód témájának módosításához ismernie kell a HTML-t.

  45. Takaró - mondta

    Hi Adrian!
    Most 2 hónap alatt létrehozott egy blogot a blogger platform.
    A probléma előttünk, hogy az én blog keresők jelennek különbözik másoktól. Ha írsz a címe az egyik sibiectele blogot, hogy én írtam a blogomban a Google jelenik meg, mint "Téma címe ~ Blog neve"Ha meg normális formában"Téma címe | Blog neve". Tudod, miért ez a cucc történik?

    • AdrianGudus - mondta

      Takaró:
      Hi Adrian!
      Most 2 hónap alatt létrehozott egy blogot a blogger platform.
      A probléma előttünk, hogy az én blog keresők jelennek különbözik másoktól. Ha írsz a címe az egyik sibiectele blogot, hogy én írtam a blogomban a Google jelenik meg, mint "Téma címe ~ Blog neve"Ha meg normális formában"Téma címe | Blog neve". Tudod, miért ez a cucc történik?

      Miért vessző ... úgy néz ki, mint egy vessző, és nem úgy néz ki, mint egy vonal két ponttal .... kérdései vannak ezek?

      • Takaró - mondta

        AdrianGudus: Miért vessző ... úgy néz ki, mint egy vessző, és nem úgy néz ki, mint egy vonal két ponttal .... kérdései vannak ezek?

        Adrian, nem értem mire gondolsz ... Nem tudom a html fájlt, de attól, amit észreveszek, a cikk címét elválasztja a jel | a helyszín nevéhez képest. Bármely google keresésben egy cikkemre a ~ jel választja el
        Ha kedves, egy kicsit explicit értem is. Ha ez befolyásolja a jel ~ kérem, mondja meg, mit kell tennie, hogy fix.

  46. Mihai Alexandru - mondta

    Köszöntelek benneteket, és van egy kérdés, amit nem a blog a West Ham labdarúgó-válogatott valamit, ha kapok híreket oldalak írok U Craiova és tette a blogu?. 'S Egzemplu írási valamit editie.ro U Craiova venni, és tette a blogu probléma, mármint a jog autor.Astept vostru.Va válasz köszönhetően

  47. Mihai Alexandru - mondta

    Úgy értem, hogy a hírt a webhelyeket, írok Universitatea Craiova és tabletták a blogomban

  48. felix - mondta

    Mi is pontosan a pénzt adsense hogyan vrun kártyát

  49. Nicu - mondta

    Ez valami Érdekelne mindaddig, amíg nem keresnek pénzt.
    Korábban soha nem láttam a bemutató, és miért tenném?
    Amikor tudod, hogy a szabad hostingurile nem pénzt keresni.
    Nyerj amelyek ingyenes blog hostinguri.
    Videó bemutató persze jó kezdőknek, én nem a blog, és most soha nem volt semmit
    Sok embert érdekel, hogyan lehet pénzt online, és jobb lenne, ha egy videotutorial, hogyan és hol lehet megvásárolni a blog, a domain és a tárhely a pénzt.
    Mert csak a pénzt, hogy a pénz, igaz?

    • AdrianGudus - mondta

      Nicu:
      Ez valami Érdekelne mindaddig, amíg nem keresnek pénzt.
      Korábban soha nem láttam a bemutató, és miért tenném?
      Amikor tudod, hogy a szabad hostingurile nem pénzt keresni.
      Nyerj amelyek ingyenes blog hostinguri.
      Videó bemutató persze jó kezdőknek, én nem a blog, és most soha nem volt semmit
      Sok embert érdekel, hogyan lehet pénzt online, és jobb lenne, ha egy videotutorial, hogyan és hol lehet megvásárolni a blog, a domain és a tárhely a pénzt.
      Mert csak a pénzt, hogy a pénz, igaz?

      Oktatóanyagok, hogy szeretne ott mostanában ezen az oldalon. Csak ki kell írni a keresőmezőbe a jobb felső fekete sáv: 1 PLE az oldalon, akkor adja meg, és megtalálja a tutorial. Van számos epizód 6 arról, hogyan lehet egy honlapot a semmiből, hogyan kell vásárolni hosting és hol. Használja a keresési mezőt!
      A 2., 3., 4. epizód megtalálásához írjon a fentiek szerint (hozzon létre egy webhelyrészt), és az "1" -t cserélje le 2-re, majd 3-ra és így tovább 6-ig

      • Nicu - mondta

        Sajnálom írtam tudatlanul, remélem én nem ideges.
        Köszönöm a választ, én nagyon érdekel, hogy mit írtál.

  50. St9fan - mondta

    Arra gondoltam, jó, ha meg tudná nekem segíteni html wwordpress.am fórumok és VR EMAG és paypal adomány táska el.si merge.ma nem tudok segíteni plssz

  51. Sandu - mondta

    Nagyon érdekes ez a cikk a blogok.

    Szeretnék néhány megjegyzést tenni sait videotutoriale vagy blog
    ucoz.ro.

    Köszönjük!

  52. Nicu - mondta

    küldött barátok blog sitemap a Google? és hová tegye html a téma?

  53. ionutz - mondta

    tutorialu super hi Azt szeretnénk, hogy a bemutató után aegisub minden, hogy ő mindent tud, így köszönöm tinetio

  54. HELLO Nekem van egy probléma, egy orvos, és azt hiszem, NUS JAVÍTÁS SOFTHER ezt a munkát
    Szeretné javítani a PC SOFTHER tuturial :)) ha lehetséges :)))

  55. Cristina - mondta

    Kiváló video!. Gratulálok, Adrian!

  56. Daniel Costina - mondta

    Van egy blogot a blogspot, és a következő probléma. Egy bizonyos tag vagy kategória több hozzászólás, 20 pl. Amikor rákattint egy kategóriát blokkolja a net böngésző, vagy nagyon lassan nyílik meg. Mit kell tenni, hogy megmutassa 10 hozzászólás először, akkor a következő parancs megjeleníteni sok hozzászólást, amit akar otthon.

  57. Dan festő - mondta

    Adrian festett, és nem tudom, az oldalakat találni, és én csak a konzultáció. Keres valamit a neten sokáig, és azt találtam, csak te segíthetsz nekem, vagy kristályok.
    A blogomban én hozzá AdSense hirdetések cikkek, a kérdésem a következő:

    hogyan kell regisztrálni a blog robot hozzáférést AdSense fiók beállításait? hogy megbizonyosodjon arról, hogy megértette hozzá néhány részletet.
    1. AdSense számla, 2. személyes beállítások, 3. hozzáférés és engedélyezés; 4. Robot-hozzáférés, add be itt nyúljon me (kérem, higgyék el nekem, én próbáltam, és próbáltam sok idő sikertelenül).

    Milyen címet adok a "Korlátozott hozzáférésű könyvtár vagy URL" -hez, a bejelentkezési URL-t és milyen "Bejelentkezés módot" választok a blogomhoz a blogger platformon? Megértettem, hogy ez a beállítás relevanciát jelent a bejegyzésekben megjelent hirdetések szempontjából, van valami fontos. [-A

  58. ranio - mondta

    Akarok, és a blog, akik segítenek nekem

  59. constantin - mondta

    Továbbá ms oktatási

  60. Costel - mondta

    Jó estét Andrew tud segítsen nekem, és én. 1 adtam, és én törölte a partíciót véges pc, azaz a D és E, és ezer engedélyezte a partíció c, de hogyan tudom visszaállítani a partíciót, D és E, valamint mi volt ezen a tájon is vissza., és mi volt a barlang, és látom, hogy a partíció, amely azt mutatja meg nem nyugszik, hol 426 GB. és NO 2 hogyan, hogy a blog nagyon hasznos, és a legjobb, és hogyan blog segítsen nekem, és kedvemre. 2 nap, nem ad nekik fejfájást. "elvesztettem partíció, mert miam wuindowsul telepítve, és nem Én még mindig a PC zárva volt, és volt a végső megoldás, hogy telepíteni wuindows .. E-mail [e-mail védett]

    • Alex - mondta

      Először is, ha értesz Andrei, aki a nevét Adrian tutorial. Ez így van.
      Sz. Probléma 1: Írja be a jobb felső sarokba a "Hogyan lehet helyreállítani a törölt partíciót az Acronis Disk Director segítségével" keresőmezőbe, ha vissza szeretné állítani az adatait. Ha csak helyre akarja állítani a partíciókat, akkor ezt megteheti úgy, hogy a jobb egérgombbal rákattint a Sajátgép-Kezelés-Tárolás-Lemezkezelés elemre, és a szabad területet kettő, három, stb. abban a bemutatóban is megmutatták.
      Sz. Probléma 2: Ez a bemutató erről szól. Láthatja, hogy a "Hasonló cikkek" részben található oktatóanyag alatt megtalálja a második és a harmadik részt is. Vagy választhat egy blogot a wordpress platformon, amelyről oktatóanyag is található. Ami a legjobb és leghasznosabb, azt nem értettem, mire gondolt. Ha a platformra (bogger vagy wordpress) hivatkozunk, mindenkinek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A Blogger előnye, hogy összekapcsolhatja egy Adsense-fiókkal, és így hirdetéseket helyezhet el, és bevételszerzéssel járhat a munkájával, de a testreszabásnál inkább "rossz", mint a wordpress. A WordPress testreszabhatóbb, de nem teszi lehetővé ingyenes domain-hirdetések elhelyezését tőlük. Nézze meg az oktatóanyagokat, olvassa el a szövegeket, és mérlegelje az egyes platformok előnyeit és hátrányait. Csak te tudhatod, hogy mi felel meg neked. Egy utolsó tipp. Ne hagyja e-mail címét a megjegyzés rovatban, mert Adrian és Cristi sokszor elmondták, hogy e-mailben nem fognak senkivel kapcsolatba lépni, hanem a megjegyzés rovatban válaszolnak, és így címe eléri a spammereket

  61. Kovács Fabian - mondta

    Nekem van egy probléma, én pc off után 15 perc nem tudom, mi lehet a probléma, és nem mondja meg, hogyan lehet javítani köszönöm

    • 15 perc után pontosan kikapcsol, vagy változik? A processzor túlmelegedhet, és a hőpasztát ki kell cserélni. Lásd még a BIOS-ban azokat a hőmérsékleteket, vagy telepítse a HV Monitor alkalmazást, amelyről itt ismertető található. Ellenőrizze, hogy van-e oktatóanyag a webhelyen, és hogyan kell alkalmazni a hőpasztát a processzoron, ha kiderül, hogy ez a probléma. Talán vírusod van. Nem ártana a rendszerindításnak. Ha nem tudja, hogyan kell csinálni, írja be a jobb oldali "boot scan" keresőmezőbe, nyomja meg az Enter billentyűt és nézze meg az oktatóanyagot. Vagy talán egy kétesebb alkalmazást telepített. Nézze meg, milyen alkalmazásokat telepített az utóbbi időben.

  62. Stan Florin - mondta

    Szia, a nevem Florin. Nekem is van egy problémám, amelyet nem tudok kitalálni. A "megashop-on-line.blogspot.com" blog tulajdonosa vagyok.
    Én betöltött sablon található az interneten -Johny Sompret.
    A problémám az, hogy csak 7-8 bejegyzést mutat a főoldalon az ő tetszése szerint :))). 10 vagy 15… bejegyzést szeretnék megjeleníteni, miközben tervezem a sablon felépítését és megjelenését. Megadom, hogy a beállításokban 10 bejegyzést (nem napok) a főoldalon. Nem ez az egyetlen sablon, amellyel ez a probléma van.
    Van némi ismerete html, próbáltam változtatni sikertelenül, és ez idegesít, hogy a teljes dolog. Tud nekem segíteni ezzel a problémával?
    Köszönöm.

Trackbacks

  1. […] Ezt a bejegyzést a Twitteren a VIDEOTUTORIAL.RO, Ady említette. Ady elmondta: Hogyan válhatunk bloggerként a #Blogger platformon, az első rész létrehozva a blogot http://bit.ly/dYxsCt #oktatóvideó […]

  2. […] Blogger. Ha meg szeretné nézni ennek az oktatósorozatnak az első részét, megteheti a Hogyan válhatunk bloggerként a Blogger platformra, 1. rész: blog létrehozása A cikk közzététele a Bloggeren nagyon egyszerű, csak egy kicsit óvatosnak kell lennünk. A függvény […]

Speak Your Mind

*