Hogyan tudjuk átvinni nál nagyobb fájlt 4 koncert egy USB stick vagy külső merevlemez

Ez a videó bemutató bemutatja, több mint 4 koncert egy USB stick.
Ha vásárol egy USB stick, mikor jön a méret 32.Acest FAT formátum lehetővé teszi számunkra, hogy könnyen kezelhető a botot, és tudta, hogy a PC gond nélkül risc.Singura formátum nem kövér 32 átviheti egy-nál nagyobb fájlt 4 megoldást találni giga.Una a go-formázni NTFS formátumot, majd lehetővé teszi számunkra, hogy fájlokat meghaladja 4 giga.
NTFS formátum beszámolt a rendszeres merevlemez van a számítógépben.
Mi lehet akkor ugyanaz a probléma, és egy külső merevlemezt, így tudjuk át nagy fájlokat akkor kell változtatni a formátumot FAT32 NTFS.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. Costel - mondta

    miután megváltoztatta a formátum NTFS formátum mehet vissza fat32?

  2. admin - mondta

    Akkor visszatér zsírt, ha 32.
    FIGYELEM, amikor az NTFS-ben formázott pálcát szomjazza, ne távolítsa el a pálcát közvetlenül a pc-ről, hanem csak a tálcán található "Hardware biztonságos eltávolítása" opcióval, jobb gombbal kattintson a megfelelő ikonra.

  3. Costel - mondta

    Ha megváltoztatja a formátumot gyakran rontja a botot?

  4. boby_admin - mondta

    Nem hiszem, hogy fáj, de ez fájt neki formázott NTFS, és távolítsa el a számítógép, mint korábban.
    Ha NTFS a bot el kell távolítani a biztonságos megoldás a számítógépes hardver távolítani, nem érzékeli a számítógép USB kibír a CI tekintik HDD.

  5. Janus - mondta

    amint nagy dossziét próbáltam kitenni és nem tudtam mi van :)), most megtudtam, hogy mit és hogyan ...

  6. Dany - mondta

    Hello, és gratulálok az oktató. Például találom ez a bemutató hasznos. Nem tudtam, hogy lehet átvinni nagyobb fájlokat 4 koncert egy USB stick. Lehet, hogy egy bemutató, és az USB biztonságos eltávolítása. Köszönöm.

  7. Denis - mondta

    2 hónapja küzdöttem azzal, hogy megoldást találjak 4 gigabájtra ... van egy 14 gb-os fájlom, és nem tudtam átvinni hd-re, de most már
    Köszönöm a segítséget :)

  8. Cosmin - mondta

    bn bn de ew nem tudja eltávolítani a játék archív (elveszett keresztül domus) .partitia NTFS kipróbált és C (tettem 20 és Fat32 gb) mit tehetek? hogyan jutok ki az archív? nem formátum?

  9. Adrian - mondta

    @Cosmin: általában egyesek kevés helyet hagynak a C partícióból ... ahhoz, hogy kibontsa az archívumot C-ben, valamivel több mint 20G szabadnak kell lennie !!! ha nem egy partícióban vonod ki, ahol több helyed van !!! például a D-n ... ha ott sincs hely ... akkor le kell mondania valamiről, hogy legalább 20 G-ot kapjon, így kibonthatja az archívumot ...

  10. Cosmin - mondta

    ew poi..unde szeretné bontani az egészet úgyhogy 34 gb liber..si tenni megpróbálunk D és C 16 gb 6gb minden merge..sa nem csinál semmit az űrben E? eltávolíthatja mintegy 20gb: - ? futni?

  11. Adrian - mondta

    @Cosmin: Nem igazán értem, mit akarsz csinálni ... van játékod, és ki akarod vonni az archívumból? 20G ingyenesen kell rendelkeznie, csak egy ember partícióján! nem a partíciók összesen 20-nak kell lennie! de csak egyet ... mit mond neked a winrar, amikor rajzolni akarsz? milyen üzenetet ad neked mi az üzenet mondd itt pontosan azt, ami a winrar ablakba van írva, amikor azt mondja neked, hogy nem lehet kibontani.

  12. Cosmin - mondta

    Nincs elég hely a lemezen.
    Write error: csak az NTFS fájlrendszer támogatja-nál nagyobb fájlokat 4 GB.
    Úgy tűnik tehát ..: - ?? Próbáltam egy partíciót a am44gb szabad és nem megy ~ X (

  13. Adrian - mondta

    @Cosmin: azt a partíciót, ahová kerül, az archívumból kivonja, NTFS formátumban kell formázni, legalábbis ezt mondja a hiba: "Csak az NTFS partíció támogatja a 4 GB-nál nagyobb fájlokat" Ez lenne a fordítás van egy játék boton archiválva, és merevlemezre szeretné kicsomagolni az archívumot? vagy pontosan mit akarsz csinálni?

  14. Cosmin - mondta

    Vettem egy játékot a torrent, és osztva fájlt, és azt szeretnék, hogy bontsa ki (tettem ezt most és mennek, de a játékok kevesebb, mint 4gb.) Partíció, amit szeretnék kivonat NTFS és Én 44gb liber.stiu ahogy én traduce.intrebarea ad nekem ez a hiba az én partíció NTFS, és több 20 GB a partíció
    PS: Sikerült kibontani. Van Wizard a WinRAR-ból, és nincs több hiba;))

  15. Gabi Ivascu - mondta

    Érdekes szakasz a TRUE megoldással, amely megvédi az USb Stick-et annak eltávolításakor. Kevesen tudják ezt ...
    Milyen tanácsot ad nekem 16-32 G-os botot vásárolni nagy sebességgel ... min 20 írásra és 30 olvasásra? … .A kereskedelemben nem találom ... talán megrendelés alapján.
    Köszönöm……….

  16. boby_admin - mondta

    @Gabi Ivascu:
    Lehet vásárolni Kingston migo 2 de adok neki egy csomó pénzt, és nem érdemli
    Jobb, ha vesz egy hordozható merevlemez vagy laptop jó sebesség és tárolási kapacitást és nagyobb

  17. Gabi Ivascu - mondta

    Nagyon akartam, tájékoztató jellegű. vásárolni egy bottal.
    Nem 2 G… ..mondtam, hogy 16 G vagy 32 G… naponta járok az ügyfelekhez
    és azt akarom, hogy kicsi, a pénz nem számít, arra gondoltam, hogy tudja, hol lehet adni a parancsot. HIGH SPEED professzionális egy.
    Nagyon köszönöm ... ... remélem, hogy nem unatkozom.

  18. radu77 - mondta

    Nagyon jó bemutató, még megüt egy párszor helyzet
    asta.Eu'd talált más megoldást .Montam kép Daemon Tools
    és a tartalom CD-ről másolt virtuális bot, megy el.

  19. sceneminimal - mondta

    Helló! Nekem is van egy problémám: NTFS formátumban készítettem a botot, és miután másoltam benne néhány fájlt, a barátom közvetlenül kivette, anélkül, hogy meg tudta volna adni neki a stop parancsot, és miután betettem, azt tapasztaltam, hogy már nem tudok másolni Már nem tudok semmit törölni, és már nem is formázhatom, mert ez a hiba "A lemez írási védett." Jelenik meg. Tudna valaki segíteni a probléma megoldásában? Megpróbáltam formázni a HPUSBFW és a HP DRIVE KEY BOOT UTILYTI eszközökkel, és az eredmény ugyanaz volt.

  20. @sceneminimal:

    Próbáld ki Acronis Disk Director formátumban, és ha nem megy, mondja el barátjának vásárolni egy másik bot

  21. Adrian - mondta

    @sceneminimal: Az USB-n valószínűleg van egy gomb, ahol aktiválhatja ezt az írásvédelmi funkciót. Próbáld meg ezt a gombot a másik helyzetbe tenni, és mindennek vissza kell térnie a normális helyzetbe, vagy valószínűleg eltört. Próbáljon ki egy másik USB-meghajtót és egy másik számítógépet. Mások a Windows újratelepítésével oldották meg. A jövőben, ha a pálca NTFS-törött, ne vegye ki anélkül, hogy ne adná meg neki biztonságos tárhelyet, ha FAT32 volt nem számít, mikor veszi ki ... ezért a FAT32 formátumok alapértelmezés szerint jönnek

  22. Adrian - mondta

    @Adrian: Vagy megpróbálhatja formázni Linux alatt, ha van valakinek Linux-ja (Ubuntu), vagy ha ez túl fontos ... telepítheti saját maga a Linuxot, vagy használhat Live Cd-t Linux-tal, indítson belőle (nem kell ne telepíts semmit, ha az élő cd-t használod a linux-szal), és próbáld meg formázni Linuxról ... van néhány oktatóanyagunk is a Live Cd Linux-ról ... a jobb felső sarokban találhatsz rájuk!

  23. sceneminimal - mondta

    Nagyon köszönöm srácok ilyen eltérések, de nem adta unu.Asta eredményeit kell dobni stick :)))

  24. viorelpicu - mondta

    Megjegyzés: Ha a Windows 7 már nem szükséges beállításokat téve Boby, mert ez a rendszer lehetővé teszi a FAT formázás, FAT32, NTFS és az exFAT.
    Nagyon érdekes tippeket helyreállítási Adrian stik egy fát és utána dobta Linux.Eu azonos (nem fogadta el, bármilyen sorrendben, bár ez volt a FAT32 formátumban)

  25. Calin - mondta

    Nekem van egy probléma több speciális, tud valaki segíteni.
    Miután törölte a partíciót a HDD (notebook, Seagate SATA 40GB, kihúzott egy PS3) I újra a Lemezkezelés partíciót és formázva FAT32 (a fat32format.exe Próbáltam más lehetőség).
    Külső lemezként szeretném használni akár a számítógépen, akár a PS3-on. A probléma az, hogy a PS3 csak akkor ismeri fel a külső lemezeket, ha azokat FAT32 formátumban formázzák. A lemezt egy speciálisan 2.5 HD HDD-hez használt Asus Vento állványba csatlakoztattam (ennek a típusú racknek nincs külön tápegysége a HDD-hez, az áramellátás USB-n keresztül történik, amellyel a számítógéphez csatlakozik stb.)
    Miután csatlakoztassa a számítógép merevlemezén, laptop házimozi és mennek, de nem ismeri fel a PS3 (Csatlakozó LED Power és Rack Access bejutását a villogás!)
    Ha valaki tud nekem segíteni ...

    Ismeretes, hogy úgy látja, HDD PS3 mint FAT32

  26. Bulgac - mondta

    Köszönöm.

  27. tomitza - mondta

    Nekem van egy bottal a Kingston 4gb traiver idő, és mikor ragaszkodni őrmester, vagy valamit, azt mondja, hogy írásvédett, de nem megy formázott. Vannak olyan programok, illetve hogyan távolítsa írásvédettséget. marad hálás a tanácsát. my id tomitza.lovelyy

    • Adrian - mondta

      tomitza: Van egy bot Kingston traiver időpontja 4gb és ha azt akarom, hogy őrmester táska, vagy valami azt mondja, hogy írásvédett, de nem fog semmilyen formázva. Van valami védelmi programok vagy hogyan kell írni. marad hálás a tanácsát. én id tomitza.lovelyy  

      Nézd meg alaposan, akkor kell egy buton például lemezeket, hogy adjon egy részét a védelem leállítására.

  28. Scofield - mondta

    Helló ! Van egy 100 GB-os Kingston DT256 stickem, amelyet nem tudok formázni az NTFS-ben. Megkapom az NTFS formázási opciót, de amikor formázom, a következő üzenetet kapja: "A Windows nem tudta befejezni a formázást". Ehelyett problémamentesen formázható ex-FAT formátumban. Az ötlet az, hogy szükségem lenne egy botra egy olyan TV-hez, amely csak USB-t olvas NTFS formátumban. Kipróbáltam néhány olyan programot a neten, mint a "HP USB Disk Storage Format Tool" vagy a "PeToUSB", de ezekkel sem sikerült. Kipróbáltam a run-cmd-formátum formázási változatát is. és ez nekem sem jött be (itt kezd formázni, de rendkívül keményen működik, 3 óra alatt 4% -ot tett meg, így feladtam). Érdekes módon sikerült 4 GB-nál nagyobb fájlokat lemásolni az ex-FAT formázott pálcával. Másoltam egy 12 GB-os blu-ray-t, és tökéletesen működött. Van valakinek megoldása nekem is?
    Köszönjük!

  29. tökfilkó - mondta

    videotutorialu e ff jó és Üdvözlettel sokat segít adj egy másik probléma is maradok én a zenét, fényképeket és DVD millió olvasni, de pc mutatja nekem, hogy üres, és nem tesz semmilyen mel ő, sem Sall méret nem tudom lehetővé teszi a számítógép zárva, és akkor gyullad ki újra kullancs benne lehet az ő alakja méret és iam adott, de degaaba nem törli a fájlokat, nem értem, ha tudja, kérem jutati kérjük annyira visszatérés, ha tudja, én id gabyrobuc kérem, mint adtam egy csomó pénzt, és azt hiszem, senki sem tehet semmit köszönöm mondani mindenkinek, aki információt szolgáltat tinetio mindezt azért, hogy azok, akik nem tudják, köszönöm elmondhatatlan ismét nagyon szépen köszönöm, és kérem contactatima ha tudsz valamit plzzz

    • Adrian - mondta

      tökfilkó: Videotutorialu e ff jó és Üdvözlettel sokat segít adj egy másik probléma is maradok én a zenét, fényképeket és DVD millió olvasni, de pc mutatja nekem, hogy üres, és nem tesz semmilyen mel ő, sem sal fél nem azt teszi, zárt a számítógépet, és kigyullad újra kullancs benne lehet az ő alakja méret és iam adott, de degaaba nem törli a fájlokat, nem értem, ha tudja, kérem jutati kérjük annyira visszatérés, ha tudja, én id az gabyrobuc kérem, mint adtam egy csomó pénzt, és azt hiszem, senki sem tehet semmit köszönöm mondani mindenkinek, aki információt szolgáltat tinetio mindezt azért, hogy azok, akik nem tudják, köszönöm elmondhatatlan ismét nagyon szépen köszönöm, és lesz Kérjük, ha tudsz valamit plzzz contactatima  

      Ha sok pénzt teszel rá, akkor több mint valószínű, hogy van valahol egy gomb, amelyet megtalálsz rajta, ha a boton, az oldalán, a végén véget érsz ... kell lennie rajta egy gombnak, ez a gomb megszokta helyezzen védelmet a botra, adikca, hogy a gombot bizonyos helyzetbe helyezi a boton, már nem írhat / formázhat / törölhet.

  30. ramon690692 - mondta

    Salut! Van egy sony rúd 32 GB, ami nem kell formázni NTFS. NTFS formázás opció tűnik számomra, de ha adok formátumban adja meg az üzenet: "A Windows nem tudta befejezni formában." Cserébe lehet formázni FAT formátumban ex simán. Az elképzelés az, hogy én bottal meg egy tv nem olvasni az NTFS formátumú, mint az USB vagy a magzat 32.exista szeretnék formázott USB szoftver oldalak? Gyermekek megy neki több, mint 4 gb ex-zsír formátumban de olvastam tv player, azt mondom, nem ismeri fel az USB k a többi pálca megy k megpróbáltam másokkal

  31. ramon690692 - mondta

    még valami senki nem tudja olyan programokat: ((

    • Francisc - mondta

      ramon690692: Program formázott USB-meghajtók

      Tudom, hogy jól, de a Windows XP:
      Az NTFS USB-meghajtó formázásához csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez, majd kattintson a jobb gombbal a "Sajátgép" elemre, és válassza a "Kezelés" lehetőséget. Ezután kattintson az "Eszközkezelő" elemre, és nyissa meg a menüt a "Lemezmeghajtók" alatt. Kattintson a jobb gombbal az USB-meghajtóra (Általános USB Flash Disk USB-eszköz), válassza a "Tulajdonságok" lehetőséget, és lépjen a "Házirendek" fülre. A megjelenített két lehetőség közül válassza az "Optimalizálás teljesítményhez" lehetőséget (alapértelmezés - válassza az "Optimalizálás a gyors eltávolításhoz" lehetőséget, vagyis megtalálja, de kiválasztja az általam elmondott lehetőséget), majd kattintson az "OK" gombra . Ez az opció lehetővé teszi a gyorsítótárak írását a meghajtón, ezáltal lehetővé téve a formázását NTFS-ként.
      Az opció aktiválása után lépjen a "Sajátgép" oldalra, kattintson jobb gombbal az USB-meghajtóra, és válassza a "Formázás" lehetőséget. A "Fájlrendszer" menüben észreveheti az NTFS formázásának lehetőségét is.
      És ez minden. Most akkor van NTFS formázott USB stick.

  32. ramon690692 - mondta

    Francisc hello, megpróbáltam így igen nem megy formázza tart 3 órán át, majd azt mondják, hogy "nem tudta befejezni a Windows formátum." 32 van gb bot, valami gondolkodtam program k, így az ösvény klasszikus

  33. Francisc - mondta

    Nem tudom, miért nem sikerült neked. Egy ponton megcsináltam, és a trükk bevált (van-e Windows XP-vel?). Próbálja ki az "USB Disk Storage Format Tool" programot, amely ingyenes. Megtalálja, ha pontosan átmásolja a nevet, ahogy írtam (idézőjelek nélkül) a Google keresőablakában, jelölje be az "oldalak Romániából" lehetőséget, írja be, és megjelenik a link ablak. Válassza ki az első linket (download.chip.eu). Így közvetlenül beléphet abba a programba. Talán segít. Sok szerencsét!

  34. ramon690692 - mondta

    ms, mint Francis, egy program ala próbálja meg neki, ahogy én basic.ms vista, mint egyszer

  35. ramon690692 - mondta

    Próbáltam formázni ment ala programot és LCD elolvassa azt most megy Trieste Francisc tökéletes :-))

    • Francisc - mondta

      ramon690692: Próbáltam formázni ment ala programot és LCD elolvassa azt most megy Trieste Francisc tökéletes :-))  Idéz nekem

      Örömmel. Akkor nem sikerült, mert nem volt az első verzió XP. Írtam az első beavatkozás, ami igaz csak az XP. Ha azt mondta, majd gyorsan gyorsabban megoldhatók.
      Azonban jól sikerült megoldani a problémát.
      BAFTA tovább,

  36. pitzyy86 - mondta

    sceneminimal nem akarod eladni azt a botot? Megveszem. Mennyit akarsz érte? 0762637 ....

  37. gabriel - mondta

    szia, a video bemutató érdekes, ha tudnád, mikor próbáltam filmet felrakni egy 4 gigabájtnál nagyobb pálcára. De nem tudok 4 gigabájtnál nagyobb filmet letölteni a számítógépemre, csak 30% -ot tudok letölteni ami piros x-nek tűnik számomra, annak oka lehet az elágazás (512mb), megpróbáltam letölteni őket közvetlenül egy külső merevlemezre ... de ugyanaz a probléma (30%). Azt hittem, hogy ha keményen megveszem az ext-t, az működni fog. köszönöm

  38. adiloiu - mondta

    Nagyon jó oktató 10.Am a jegyzetet, és van egy kérdésem: hogyan lehet megszabadulni a vírus be egy bottal? Nem igazán tudom, a számítógép megpróbálja elkapni annyi tőled.

    • Francisc - mondta

      Nagyon jó oktató 10.Am a jegyzetet, és van egy kérdésem: hogyan lehet megszabadulni a vírus be egy bottal? Nem igazán tudom, a számítógép megpróbálja elkapni annyi tőled.  Idéz nekem

      Letöltés Panda USB Vaccine 1.0.1.4
      Hit program futtatásával: beoltott beoltott Computer majd USB (ha több is van matrica / kártyák / MP3 játékosok csinálni műtét védőoltás minden).
      Ezután meg kell győződni arról, hogy nem kapott semmit a számítógépen, letöltheti Malwarebytes -Anti'Malware. Telepíteni. A telepítés végén arról, hogy le kell ellenőrizni a következőket: Malware és indítás frissítése Malwarebytes'Anti-Malwarebytes'Anti-Malware. Majd a Befejezés gombra. A program indítása után válasszuk a Teljes vizsgálat, majd kattintson a Scan. A vizsgálat befejezése után kattintson az OK gombra, majd az eredmények megjelenítéséhez. Győződjön meg arról, hogy minden be van jelölve, majd kattintson az eltávolítani a kiválasztott (adott esetben - vagyis ha kimutatható valami). A végén megnyit egy fájlt a Jegyzettömb a vizsgálat eredményeit, ahol elolvashatja, mit tett, vagy tette ezt a programot.
      BAFTA.

      • adiloiu - mondta

        Letöltés Panda USB Vaccine 1.0.1.4
        Hit program futtatásával: beoltott beoltott Computer majd USB (ha több is van matrica / kártyák / MP3 játékosok csinálni műtét védőoltás minden).
        Ezután meg kell győződni arról, hogy nem kapott semmit a számítógépen, letöltheti Malwarebytes -Anti'Malware. Telepíteni. A telepítés végén arról, hogy le kell ellenőrizni a következőket: Malware és indítás frissítése Malwarebytes'Anti-Malwarebytes'Anti-Malware. Majd a Befejezés gombra. A program indítása után válasszuk a Teljes vizsgálat, majd kattintson a Scan. A vizsgálat befejezése után kattintson az OK gombra, majd az eredmények megjelenítéséhez. Győződjön meg arról, hogy minden be van jelölve, majd kattintson az eltávolítani a kiválasztott (adott esetben - vagyis ha kimutatható valami). A végén megnyit egy fájlt a Jegyzettömb a vizsgálat eredményeit, ahol elolvashatja, mit tett, vagy tette ezt a programot.
        BAFTA.  

        Köszönöm a nagyon Malwa srác használtam tökéletesen működött a PC legrégebbi és adott találat 4 vírusok és megtörölte mozog, és jobb pc ... .sa helyén él

        • Francisc - mondta

          Köszönöm a nagyon Malwa srác használtam tökéletesen működött a PC legrégebbi és adott találat 4 vírusok és megtörölte mozog, és jobb pc ... .sa helyén él  Idéz nekem

          Vakcinálás uitilitarul származó Panda've megcsinálta (ahogy már spua)? E fertőtlenítési és oltást. Nem lesz probléma a jövőben.

  39. leonard - mondta

    próbálkozzon egy formátummal: a számítógépem> megy a bothoz> jobb egérgombbal> formátum> hagyja így> ellenőrizze a "gyors formátumot" (dak nem akar sokáig várni), és indítsa el> azt fogja mondani, hogy k mindent törölj belőle dak ai valamit. Vársz formázásra és kész. Körülbelül 6-7 vírusom volt, és így sikerült.

    • adiloiu - mondta

      próbálkozzon egy formátummal: a számítógépem> megy a bothoz> jobb egérgombbal> formátum> hagyja így> ellenőrizze a "gyors formátumot" (dak nem akar sokáig várni), és indítsa el> azt fogja mondani, hogy k mindent törölj belőle dak ai valamit. Vársz formázásra és kész. Körülbelül 6-7 vírusom volt, és így sikerült.  

      Köszönöm a sok társ

  40. tibi - mondta

    tud valaki segíteni nekem. Van egy 4 GB-os stickem, és nem tudom formázni, a Windows látja, de nem tudom formázni, ez adja nekem az üzenetet - a Windows nem tudta befejezni a formázást. kérlek segíts!

  41. hello all, van egy probléma:
    Dua hogy formázva NTFS bot után másoltam, amit szükséges akartam húzza át a Hardver biztonságos eltávolítása
    Én csak a videók, de ha megáll, és így celectez dizpozitivul ad nekem a hiba: ,, A készülék "Generic kötet" nem lehet megállítani most. Próbálja leállítása a készüléket újra később. "
    és megpróbáltam, és később, hogy minden ad nekem hiba! Kérem, segítsen nekem

    • Adrian - mondta

      danHi all, van egy probléma:
      Dua hogy formázva NTFS bot után másoltam, amit szükséges akartam húzza át a Hardver biztonságos eltávolítása
      Én csak a videók, de ha megáll, és így celectez dizpozitivul ad nekem a hiba: ,, A készülék "Generic kötet" nem lehet megállítani most. Próbálja leállítása a készüléket újra később. "
      és megpróbáltam, és később, hogy minden ad nekem hiba! Kérem, segítsen nekem  

      Kapcsolja ki a számítógépet, és távolítsa el a botot ... olyan nehéz volt?

  42. florin - mondta

    Szia Nekem van egy kérdés; Mit tegyek, ha egy 4.2 GB Windows és azt szeretné, hogy azt egy bottal 4 teheti boot USB? Sajnálom, hogy zavarom, és köszönöm

    • Adrian - mondta

      florin: Szia Nekem van egy kérdés; Mit tegyek, ha egy 4.2 GB Windows és azt szeretné, hogy azt egy bottal 4 teheti boot USB? Sajnálom, hogy zavarom, és köszönöm  

      Ez nem lehet 4.2G CD vagy ISO-képfájlt Windows7! Hacsak megváltoztatni, hogy a kép az egyik, hogy benne illesztőprogramok és szoftverek. Senki megáll akkor nem próbálja meg, hátha működik! Stick indítható, amit tehetünk WinToFlash amit bemutató. Írás a keresőmezőbe a jobb felső sarokban a fekete sáv: WinToFlash, belépsz, és megtalálja a tutorial.

  43. florin - mondta

    adrian e köszönöm, hogy nyerni, ahogy mondod húzta WinToFlash szoftver és illesztőprogramok és próbálja megtörni a Hulk, hogy mi jön, köszönhetően a sok

  44. Hello, van egy kérdés a botot: a deviruseaza egy USB stick, én szembesül ezzel a problémával. Várják a tip tőled. Köszönöm.

  45. ovimed - mondta

    Hi! Van egy probléma, nem tudja megoldani azt egy bottal 32 gb.Nu formázható NTFS többé, sem a win xp, sem win7, sem a gen.Puteti il ​​szoftver adj néhány tanácsot? Köszönöm

  46. tengeri - mondta

    sall ... Van egy kis kérdésem, tudok-e vicceket feltölteni torrenteken vagy más webhelyeken, vicceket az xBox360-hoz, hogy 16 GB-os flashk-re tegyem őket ... varog, akit tudsz, segítsen nekem Ms.

  47. Marius - mondta

    Kaptam egy botot 4 gb és amikor tettem sal szerint a lemez írásvédett! mit tehetek?

  48. Homebet - mondta

    Nagyon hasznos! köszönöm

  49. DRAGOS - mondta

    Szia, van egy kérdésem: Azt akarom, hogy másolni a HD videó STIK, hogy képes legyen látni a tévében, de elveszti MINDEN ADAT STIK Karélia, ha el kell távolítani, a TV-t. Hogyan tovább? Köszönöm.

  50. eniustavi - mondta

    érdekes ... köszönöm

  51. Sonia - mondta

    Azt multumesccccc akkor írt ez a bemutató !!! További siker !: *

  52. Basil Covaciu - mondta

    Nagyon köszönöm a bemutató! Minden jó!

  53. Köszönöm nagyon hasznos

  54. Köszönjük a segítséget ... de még egyszer átnevezhetjük a mappát xxx 🙂 karakterrel

  55. Corleone - mondta

    Megvettem ezt a botot: http://www.emag.ro/memorie-usb-kingston-datatraveler-111-32gb-usb-3-0-negru-dt111-32gb/pd/EGKTKBBBM/?ref=list_p2_l1 Most körülbelül egy hónap és másfél óra. Másoltam iso képet, hogy egy játék, hogy körülbelül 7.4 GB, egy játék, mert van telepítve a Windows a 8.3 GB plusz még egy 650 MB (nem tudom, miért hagyta, hogy másolja pontosan 16.3 GB FAT 32, I tudtam, hogy nem lehet másolni nál nagyobb fájlokat GB FAT 4 32. ez volt az asztalon USB 2.0). Aztán ki a botot az USB port a laptop 3.0 és másoltam az ISO képet a játék, húztam a botot, és azt Lasta az asztalra. Kb 2 héttel én bemutatta az új botot az USB port a laptop 3.0 és másoltam, hogy a játék, mint ő volt telepítve a windows, hogy van 8.3 GB méretű. Miután másolt megkért, hogy továbbra is használják formázási és megmutatta a két doboz "Disc Format" és egy "Mégsem" belebotlottam "Format Disc" és semmi sem történt. Bementem Lemezkezelés és onnan én formázott, majd amikor bementem a Sajátgép Meglepetés nem mutatott rá, eltűnt, mintha örökké. Küldtem egy e-mailt a Emag hogyan történt, azt mondta, hogy postára adták a román (Már megrendeltem futárral nem tudom, miért őt küldjük román). És most ő küldött nekem egy új. És most jön a kérdés: Cristi mondd kérlek, hogy van ez jobb, hogy tartsa őt formátumban FAT vagy NTFS formátumú 32 nem akar akasztani történik, mi történt vele. És még egy: Miért hadd másolja nagyobb fájlokat 4 GB neki, mert usb legyen 3.0. Várakozás a válaszra, és köszönöm neki. Üdvözlégy.

  56. Corleone:
    Megvettem ezt a botot: http://www.emag.ro/memorie-usb-kingston-datatraveler-111-32gb-usb-3-0-negru-dt111-32gb/pd/EGKTKBBBM/?ref=list_p2_l1 Most körülbelül egy hónap és másfél óra. Másoltam iso képet, hogy egy játék, hogy körülbelül 7.4 GB, egy játék, mert van telepítve a Windows a 8.3 GB plusz még egy 650 MB (nem tudom, miért hagyta, hogy másolja pontosan 16.3 GB FAT 32, I tudtam, hogy nem lehet másolni nál nagyobb fájlokat GB FAT 4 32. ez volt az asztalon USB 2.0). Aztán ki a botot az USB port a laptop 3.0 és másoltam az ISO képet a játék, húztam a botot, és azt Lasta az asztalra. Kb 2 héttel én bemutatta az új botot az USB port a laptop 3.0 és másoltam, hogy a játék, mint ő volt telepítve a windows, hogy van 8.3 GB méretű. Miután másolt megkért, hogy továbbra is használják formázási és megmutatta a két doboz "Disc Format" és egy "Mégsem" belebotlottam "Format Disc" és semmi sem történt. Bementem Lemezkezelés és onnan én formázott, majd amikor bementem a Sajátgép Meglepetés nem mutatott rá, eltűnt, mintha örökké. Küldtem egy e-mailt a Emag hogyan történt, azt mondta, hogy postára adták a román (Már megrendeltem futárral nem tudom, miért őt küldjük román). És most ő küldött nekem egy új. És most jön a kérdés: Cristi mondd kérlek, hogy van ez jobb, hogy tartsa őt formátumban FAT vagy NTFS formátumú 32 nem akar akasztani történik, mi történt vele. És még egy: Miért hadd másolja nagyobb fájlokat 4 GB neki, mert usb legyen 3.0. Várakozás a válaszra, és köszönöm neki. Üdvözlégy.

    Így nem tud nagyobb fájlokat 4 GB pendrive, vagy merevlemez szükséges módosítani fájlrendszer NTFS vagy exFAT az FAT32 látni, hogy mi van a bemutató.

  57. Corleone - mondta

    Nem érti Cristi. Miért engedi tranfer nagyobb fájlokat 4 GB hogy kibír. Például ruházható át, GB FAT 20 32. Ezért megkérdeztem, hogy a legjobb, hogy a fájlokat a FAT formátumú stick 32 vagy NTFS?

  58. Corleone:
    Nem érti Cristi. Miért engedi tranfer nagyobb fájlokat 4 GB hogy kibír. Például ruházható át, GB FAT 20 32. Ezért megkérdeztem, hogy a legjobb, hogy a fájlokat a FAT formátumú stick 32 vagy NTFS?

    Talán exFAT vagy átvitt 20 GB fájl nem fájl nagyobb, mint 4 GB.
    FAT32 van 4 GB-os határt egy fájlt.
    Fat32 megfelelőbb a kezdők számára, hogy azért van, mert kiáll nélkül szétszerelni ha fat32 ez nem jelent problémát, ha ntfs hot plug funkciót aktiválni kell adatvesztés elkerülése érdekében a fájlokat

  59. Cristi - mondta

    sziasztok. Nekem is van egy 4 GB-os stickemmel probléma, az USB látja, hogy igen, 0 GB-os, van esélyem újraéleszteni, valaki segít nekem is, kipróbáltam a HP USB Disk Storage Format Tool-ot és még esély sincs, mit mondasz, nem működik? Pontosítom, hogy nem tudtam törölni azt, ami rajta volt, hibát okozott, és gyors formátumot adtam, és amikor az USB-re akartam tenni az autóra Már nem ismertem fel ... Remélem, valaki segít kijavítani. Előre is köszönöm

  60. Mircea - mondta

    Köszöntelek, és vettem egy WD My Book külső hdd 2 tb. Azt formázott USB 3.0 akartam tenni windows rajta, de meggondoltam magam szeretnék tenni a modemet a hálózatban? Én át neki 300 gb. speciális formázást? válaszfalak stb? És még egy kérdés, ha formázza a asztali és laptop nem lát fordítva tanácsot, mit tegyek?
    Oktató beszélve Kerestem, de nem találtam megoldást a problémára, vagy nem tudom, hogy néz ki.
    Kérem, segítsen. köszönöm

  61. david - mondta

    hogyan van az, hogy miután megcsináltam mindenki eltűnt mia kibír az összes fájlt? tudok tenni most

    • Cristi - mondta

      🙁 Szeretnék tudni a lehető leghamarabb, de mondja meg pontosan, hogy David hogyan bánik a bajjal?

    • Dragos - mondta

      Ha elolvasta a vélemény: Ha a formázás törli az összes fájlt a merevlemezen, vagy bottal ezelőtt, hogy nem ez a probléma

      • Eugen - mondta

        Én csak sikerült gondosan követve protokoll szigorúan be kell tartani:
        1 formázva NTFS formátumban ragaszkodni Nr1 számítógép, ahol másolt fájl
        A másolat a fájlt a számítógépen 2 Nr1 stick (I másolni egy fájlt a hüvelykujj 22 32 GB GB)
        Befejezését követően a másolás leáll 3 Nr1 számítógép anélkül, hogy a bot
        Vegye ki a rudat a számítógép 4 Nr1
        5 bot van illesztve egy számítógép Nr2 (figyelem nem az)
        Indítsa el a számítógépet 6 Nr2
        7 Ez átmásolja a fájlt a számítógépre stick Nr2
        Másolása után 6 stick van formázva FAT formátumú biztonsági 32
        Gratulálok. tutorial.

  62. Daniel - mondta

    Köszönöm szépen

  63. Marius - mondta

    Helló, ha viszont az NTFS és azt szeretnénk, hogy egy film több, mint 4 gb hd, majd tegye rá a TV-ben van probléma vele, ha egyszerűen csak húzza ki a TV-t?
    Van is egy módja annak, hogy másolja a nagy fájlokat a bot károsodása nélkül a botot?
    Köszi előre is a választ!

  64. DJ Ionix - mondta

    Köszönöm, a bemutató nagyon hasznos volt, keményen próbálkoztam, és rosszul haltam meg, mert nem tudok 7 Gb-os filmet feltenni egy 16 Gb-os pálcára ... :))

  65. VEnNoM - mondta

    Hello. Szeretném tudni, hogy tudnám ezt: Van egy usb memória 2.0 8 Toshiba GB (elméletileg, de gyakorlatilag 7.22GB). Megtettem mindent, amit akart vele, de most azt tapasztaltam, hogy ha én csak fel a film (Blu-Ray) tovább megy. Azt mondják, hogy pontosan mit mondtam ott, és nem engedi, hogy őt (más fájlokat 4gb + hadd). A probléma az, hogy a bot nem támogatja a Blu-Ray, vagy volt FAT32?

  66. RedRemus - mondta

    Köszönet tesó !!! Ön 10 figyelmét, tőlem !!! Most nézd meg könnyedén a tablettát át a kártyát, hogy a filmek 4 nagyobb koncertek !!! merci és nmai is !!!

  67. ragyog - mondta

    A Sal.am egy mac-ra telepített androidos fájlátvitelre, vagy olyan cv fájlra, mint… ..de nem tudok letölteni a telefonról, táblagépről semmit, ami meghaladja a 4 GB-ot. Vannak más egyszerű programok a közvetlen átvitelhez? Megadom, hogy mindkettő androidos. köszönöm

    • Alex - mondta

      Az alkalmazás AnySend csinál, amit akar, és írni a leírást az Itunes-on vannak korlátai a fájl méretétől függően. Lásd, hogy van egy bemutató itt, hogyan kell használni az oldalt.

  68. Catalin - mondta

    Helló. 4gigánál nagyobb fájlt szeretnék rátenni egy pálcára, majd futtatni a tévében, még nem tudom, működik-e a tévékészülék, de tegyük fel, hogy elolvassa, természetesen NTFS-ként, akkor ... hogyan távolítsam el ? Először kikapcsolom a tévét? Van-e lehetősége a tévének a biztonságos eltávolításra? msi

  69. Bogdan - mondta

    Szia, problémám van egy 128 GB-os kulccsal ... 40 60 GB-os filmet tettem a kulcsra, de amikor betettem a TV-be, azt írta, hogy k nem támogatja ... és van egy okos 3D-s tv-m, azt hiszem, hogy a kulcs probléma PO .. VALAKI SEGÍTHET?

  70. Megjegyzés számtalan 10
    Köszönöm, hasznos volt

  71. György - mondta

    Köszönöm segíteni nagyon folos.bafta ..

  72. Valentin - mondta

    Tehát megértettem: Tettek egy 2 gb külső merevlemez NTFS?

  73. Albert - mondta

    Hello, ha játszani akarok például a Play Stationon, és természetesen szükségem van a FAT32 botra. Mit tegyek?
    Mert ha NTFS formátumban ragaszkodom a játékhoz, és visszatérve a FAT32-ba, törli az összes adatot a boton. És az USB-n keresztül próbáltam, és nem működik

  74. Viorel - mondta

    Szia, van egy Samsung GT P5100 tabletta Android 4.1.2-mal.
    Helyeztem egy 32 GB formátumú FAT32 mikro SD kártyát. Az Android nem támogatja az NTFS-t.
    K: Hogyan tudok játszani a táblagéppel több, mint 4 GB? Van egy forgatóprogram, amely öncsatolásokkal rendelkezik? Ha igen, akkor nem zavar, ha darabokra lőnek. Csak ne legyen óvatos, hogy vége az 4 GB felvételnek. Köszönöm, Viorel

  75. Bretileanu - mondta

    Köszönöm BOBY úr a nagyon kedves bemutatót, amely iránt tiszteletet tanúsított, de azon a helyen, ahol megtalálhatlak.

  76. zubybaba - mondta

    Külső merevlemezem van, filmek vannak rajta, és amikor felteszem a laptopra, kéri, hogy formázzam, mit tegyek, hogy ne veszítsem el, ami van rajta?

Speak Your Mind

*