A Clonezilla egy nagyon jó és ingyenes biztonsági mentési program - oktatóvideó

Clonezilla egy biztonsági vagy mentési / helyreállítási partíció / lemez hozzáférést. Alapvetően, nem ugyanaz, mint a kereskedelmi szoftverek Norton Ghost vagy Acronis True Image.
A program használata kissé nehezebb, de a videó bemutatja a partíciók mentésének / visszaállításának lépéseit. Ennek az élő cd Clonezilla nagy előnye, hogy vissza tudjuk állítani a Windows, Linux, Mac operációs rendszereket. Az LPG licenc alatt mindenki problémamentesen használhatja, aki meg akarja védeni magát az operációs rendszer esetleges problémáitól. Még akkor is, ha a differenciális / növekményes biztonsági mentést jelenleg nem hajtják végre, a kép nem fedezhető fel, a biztonsági mentés csak CD-ről vagy DVD-ről hajtható végre - a Clonezilla továbbra is nagyon jó alternatíva a mai biztonsági mentési programok számára .
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

írta: Dan Constantin ...tutorialegimp.blogspot.com

 

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. túlélő - mondta

    com primu tutorialu ez az enyém, és azt akarom mondani, hogy ez egy nagyon jó biztonsági megoldás, és nem igényel további szoftvert, jó bemutató a szokásos

  2. nyugtáztam - mondta

    Most hallottam Clonezilla, így nem tudom megmondani, hogy milyen jó e.dar olyan egyszerű, mint amilyennek látszik Makramé tükrözik a felszereltséget peste.in windows tanfolyamot.

  3. chris - mondta

    Szia .. Magam is egy javaslatot az ilyen típusú bemutató video tutorials webhelyek és nevezetesen a bemutató, vagy több oktató a linkek .. Mik ezek, hogyan és hol kell könyvelni , hogy a legjobb eredményt, miért annyira hasznos.
    Mi nem találtunk bemutató videó román Ezen információk amelyen a tulajdonos a helyszínen, amit tudnia kell, még inkább, mint a honlap az üzlet.

    Köszönjük!

  4. Costi - mondta

    Helló ! Nekem is van egy kérdésem .. Miért nem látom az oktatóanyagot ?? Azt írja nekem, hogy "A kiszolgáló nem található ... stb."

  5. Micsoda! Azt is szeretném tudni, hogy a Microsoft Office 2007 és az Adobe Acrobat & Reader telepíthető-e a Windows 7 rendszerre. Tudom, hogy ez nem a megfelelő téma ehhez a kérdéshez, de nem találtam olyan munkamenetet, amely a Windows 7 rendszerre telepített programok számára készült. Előre is köszönöm.

    • Adrian admin - mondta

      GPA: Howdy! Azt is szeretném tudni, hogy a Microsoft Office 2007 és az Adobe Acrobat & Reader telepíthető-e a Windows 7 rendszerre. Tudom, hogy ez nem a megfelelő téma ehhez a kérdéshez, de nem találtam olyan munkamenetet, amely a Windows 7 rendszerre telepített programok számára készült. Előre is köszönöm.  

      Igen, menj

    • GPA: Howdy! Azt is szeretném tudni, hogy a Microsoft Office 2007 és az Adobe Acrobat & Reader telepíthető-e a Windows 7 rendszerre. Tudom, hogy ez nem a megfelelő téma ehhez a kérdéshez, de nem találtam olyan munkamenetet, amely a Windows 7 rendszerre telepített programok számára készült. Előre is köszönöm.  

      Akkor biztosan telepíteni.

  6. Stefan - mondta

    Azt kérjük, hogy FACIT egy szép tutorial arról Regenarator HDD?? Köszönöm

  7. miért nem látom az oktatóanyagot. A SZERVER NEM TALÁLTA: rtmpe: //89.34.23.236… stb.?

  8. Valentin - mondta

    Hello Nekem van egy kérdés, hogy semmi köze a téma bemutatásra tutorialuli téged.
    Van egy előfizetés Clicknet 30MB / S de 1.5 MB letölthető, vagy meg tudja mondani, lehet mondani, hogy miért olyan alacsony tudom értékelni.

    • Iulian62 - mondta

      ValentinSzia Nekem van egy kérdés, hogy semmi köze a téma bemutatásra tutorialuli téged.
      Van egy előfizetés Clicknet 30MB / S de 1.5 MB letölthető, vagy meg tudja mondani, lehet mondani, hogy miért olyan alacsony tudom értékelni.  

      Készíts egy Speedtest és az eredmény osztva 8 akkor látni fogja a tényleges sebesség.

  9. axelluny - mondta

    Az előadás ennek a programnak, hibátlan, de jelenleg ennek hiányában a program egészen addig, amíg az ember kénytelen volt, hogy alternatív képtelen clonezila számítanak azután, hogy én személy szerint, hogy teljesen felesleges, és nepractic.De mondom ezt, mert mindannyian tudjuk, hogy az alternatív mentési ablakok, vagy inkább az NTFS partíciókat, és volt sok nagyon barátságos felület, ami nem ez jön program.Cand Linux partíciók újra mindannyian tudjuk, hogy már nem használják az újabb partíciókat ext3 ext4 de hol a bemutató Ez a program gyenge, ezért is választotta ext3.Pentru úgy találta, hogy azok, akik látták az akarat és a tartalék linux partíciót inkább ext4 tudja csinálni Acronis 14, más verziók nem ismeri az ilyen típusú partíció . megvan az az előnye, a jobb tömörítés, figyelembe véve, hogy a sok-10.10G 6 ubuntu, biztonsági megközelíthető 2,4G.Acestea ellenére kívánok tovább inspirációt.

    • Adrian admin - mondta

      axelluny: Bemutatása a program hibátlan, de jelenleg ennek hiányában a program egészen addig, amíg az ember kénytelen volt, hogy alternatív képtelen clonezila várnak azután, hogy én személy szerint azt felesleges és nepractic.De mondom ezt, mert mindannyian tudjuk, hogy az alternatív A Windows biztonsági mentés, vagy inkább az NTFS partíciókat is nagyon sok, és nem túl barátságos kezelőfelület, ami ennek program.Cand linux partíciót újra mindannyian tudjuk, hogy a már nem használt, de legújabb ext3 ext4 partíciókat, ahol, mint Ez a leírás a program gyenge, ezért is választotta ext3.Pentru úgy találta, hogy azok, akik látták az akarat és a biztonsági mentés Linux partíciók inkább ext4, megtehetik Acronis 14, más verziók nem ismeri az ilyen típusú partitie.Are az előnye, a jobb tömörítés, figyelembe véve, hogy a sok ~ 10.10G 6 ubuntu, biztonsági megközelíthető 2,4G.Acestea ellenére szeretném, ha továbbra is ihletet.  Idéz nekem

      Tegnap este csináltam egy hát gyökérpartíciója Ubuntu 4 10.04 ext. Partition csak 10G 5G és forgalmas. 7 mentés történt percben. Telepítettem Ubuntu egyébként 10.10, mert szerettem volna kipróbálni valóságot. Aztán vissza a biztonsági mentés. Helyreállítása volt 2 perc
      Találkoztam semmi probléma visszaállítani a mentés nem támaszthatnak
      Ne hagyja abba a szoftver grafikus felület alapján történő megítélését. NAGY HIBÁT TUDNI. Több száz olyan szoftver létezik, amely "szexi" felülettel nehezíti meg a problémát (Menjen az Acronis fórumra, és olvassa el, hány panasza van az Acronis True Image szoftvernek) Keressen egy alkalmazást hasznosnak, keresse meg és nézze meg annak erejét és lehetőségeit nem úgy, ahogy kinéz.
      Semmit a grafikus felület, amely nagyon egyértelmű (senki sem hibáztatható, ha nem tudom, de nem akar megtanulni egy idegen nyelvet nevű English nélkül, hogy halott vagy, ha azt szeretné, hogy olyan jó, mint a PC- ) ha tetszik, cenzori talál alkalmazást.

  10. Xantes - mondta

    Én feliratkozni és az előterjesztett axelluny: Clonezilla egy Linux alkalmazás, amely magában foglalja a magasabb az átlagosnál. Így ez a kívül, a legnagyobb hátránya, hogy a kép azt a részét ami egy hatalmas fájlt. És aztán, figyelembe véve a két fő hiányosságok, Clonezilla messze alkalmazás barátságtalan, ezért nem fogom soha használni után végzett tesztek után ez a bemutató.
    Különösen, hogy már léteznek sokkal felhasználóbarátabb alkalmazások, amelyekhez az úgynevezett "GUI" tartozik, a sokkal könnyebb működés érdekében!

  11. daniyl - mondta

    Már vártam egy ilyen bemutató egy évvel ezelőtt kerestem egy tutorial Astfeld vagyok őrült azt értem, hogy Clonezilla a legjobb szoftver, amit használni backuppentru ubuntu linux.pe. Most már tudom, hogyan kell használni, de hogyan Elvégeztem a bemutató cunostintele.Tutorialul jól realizat.As ubnutu szeretném kérdezni, hogy melyik partícióra kell tenni mindent, hogy újra fel / home, gyökér és a swap, vagy csak a / home és a gyökér, hogy nincs probléma Köszönjük sistem.VA probléma esetén.

    • iulian62 - mondta

      daniyl: Már vártam egy ilyen bemutató egy évvel ezelőtt kerestem egy tutorial Astfeld vagyok őrült azt értem, hogy Clonezilla a legjobb szoftver, amit használni backuppentru ubuntu linux.pe. Most már tudom, hogyan kell használni, mint de ez a bemutató elvégeztem cunostintele.Tutorialul jól realizat.As ubnutu szeretném megkérdezni, hogy milyen partíciók kellene back-up, hogy az összes a / home, gyökér és a swap, vagy csak a / home és a gyökér, hogy nincs probléma problémák esetén sistem.VA köszönet.  

      Nos, abban az esetben a rendszer összeomlik miatt furcsa / home oldalon, és a gyökér (/), hogy köze van hát.

  12. daniyl - mondta

    Tehát ahhoz, hogy back-up, csak a / root és recomandsti elég, vagy mit kell csinálni, és / home. Lehetséges, és hogy az összes általam feltelepített program idején a mentés alakú az adott

    • Adrian admin - mondta

      daniyl: Szóval ez elég ahhoz, hogy back-up, csak a / root és recomandsti elég, vagy mit kell csinálni, és / home. Lehetséges, és hogy az összes általam feltelepített program idején a mentés alakú az adott  

      Ha azt akarja, hogy minden úgy legyen, amilyen volt, akkor a / home-ról biztonsági másolatot kell készítenie, mert megtartják a beállításokat és bizonyos konfigurációkat bizonyos szoftverekhez. A / home partícióban, amint azt az "1. rész beillesztése a terminálba" bemutatóban bemutattuk, van néhány rejtett mappája, amelyeket láthatóvá tehet a Home elérésével, majd a CTRL + H billentyűk megnyomásával, vagy a Nézet> Rejtett fájlok megjelenítése elemre lépve. A Linux elrejtett mappáinak van egy "". előttük. Azok a mappák, amelyek neve "" -nel kezdődik. Például a „.gnome2” beállításokat tartalmaz, általában olyan mappákat talál, amelyek azonosak a telepített szoftver nevével, például: .operate .firefox és így tovább.

  13. Gigel - mondta

    Idős állampolgár vagyok, és az informatikát is nagyon szeretem, én is tanulok, amennyit csak tudok, és onnan, ahonnan indulok. Tapasztaltam ezt a szoftvert is, és azt mondhatom, hogy nem voltam megelégedve vele. Van SATA / RAID tömböm és mondhatom, hogy nem tudja, hogyan lehet felismerni.Miért? itt elismerem, hogy nem tudom. Biztonsági másolatként a Hirens'Boot CD 9.3-at használom, amely a Ghost 11-et is tartalmazza (a SATA / RAID tömb felismerését is tudja), amelyet néhány barát ajánlott, akik megtanítottak biztonsági másolatokon dolgozni vele, és mondhatom, hogy hibátlanul működik .Ez a Hirens Boot Cd ingyenes ok arra, hogy felkértem a webhely "tulajdonosait", hogy végezzenek néhány tanulságot ezen a CD-n. Talán megértenek és meg fognak tenni, mert őszintén elmondhatom, hogy megéri.Köszönöm megértésedet! Gigel (remélem, senkit nem idegesítettél.)

    • Adrian admin - mondta

      Gigel: Én vagyok a harmadik kor, és én szeretem őt is sokat lehet tanulni, hogyan és hol azt tapasztaltam, és én apuc.Am a szoftvert, és azt mondhatom, hogy elégedett voltam vele. Matrix Van egy SATA / RAID és elmondhatom, hogy nem tudja, mit recunoasca.De? itt vallanom, hogy nem értem. Én Hirens'Boot biztonsági tartalmazó CD Ghost 9.3 11 (tudja, hogyan kell felismerni és mátrix SATA / RAID) által javasolt néhány barátot, aki megtanított, hogy dolgozzon vele mentést, és azt mondhatom, hogy működik hibátlanul . Ez Hirens "Boot CD nem szabad ok megkérdeztem'' mesterei" a HTMGB csinálni néhány órát ezen a CD-n. Talán meg fogja érteni, és neked őszintén mondani merita.Multumesc megértését! Gigel (remélem, hogy nem haragszik valaki.)  

      Vajon raid látni és ha tudja használni
      Itt van, amit a honlap szerint oicial:
      A Clonezilla támogatja a hardveres RAID-ot, ha a RAID-eszközét / dev / sda, / dev / sdb, / dev / hda, / dev / hdb, / dev / cciss / c0d0 ... néven látja GNU / Linux rendszeren. Clonezilla ezt támogatja.
      Másrészt, ha Linux szoftver RAID, akkor nem, a Clonezilla nem támogatja ezt.
      Fordításban támogatja a hardveres raid, de másrészt, ironikusan, tudja, hogyan kell dolgozni a Linux szoftver raid

    • Gigel: Én vagyok a harmadik kor, és én szeretem őt is sokat lehet tanulni, hogyan és hol azt tapasztaltam, és én apuc.Am a szoftvert, és azt mondhatom, hogy elégedett voltam vele. Matrix Van egy SATA / RAID és elmondhatom, hogy nem tudja, mit recunoasca.De? itt vallanom, hogy nem értem. Én Hirens'Boot biztonsági tartalmazó CD Ghost 9.3 11 (tudja, hogyan kell felismerni és mátrix SATA / RAID) által javasolt néhány barátot, aki megtanított, hogy dolgozzon vele mentést, és azt mondhatom, hogy működik hibátlanul . Ez Hirens "Boot CD nem szabad ok megkérdeztem'' mesterei" a HTMGB csinálni néhány órát ezen a CD-n. Talán meg fogja érteni, és neked őszintén mondani merita.Multumesc megértését! Gigel (remélem, hogy nem haragszik valaki.)  

      Ez segíthet megválaszolni a Itt; / a:.

  14. Úgy döntött, hogy bemutassa a szoftver megvalósítása a back-up, mert ez az egyetlen életképes megoldás a kereskedelmi egyszerre magán-és felsőoktatási összes létező szoftver a piacon most.

    • Adrian admin - mondta

      Dan: Azért választottam a bemutató a szoftver, hogy elérjék a back-up, mert ez az egyetlen életképes megoldás a kereskedelmi egyszerre magán-és felsőoktatási összes létező szoftver a piacon most.  

      Dane, nem zavarja, hogy felvilágosítani őket, úgy, hogy a rómaiak, gondolkodás csak a saját szemszögéből, ha ez jó nekik, a két anyag, nem hiszem, hogy az egész, nem érdekel mások szükségleteire, a jogszerűség vagy a jogellenességet. Ha megy nekik, és ha van, akkor a Windows glosy nagyszerű, ha nincs grafikus felület, és akkor szar nem jó Domle ... Nemrégiben, egy nagyon jó puha ciumete és a gyémánt a jobb felső sarkában az ablak, nem tudod?

      • Aberluscoaiei - mondta

        Adrian admin:
        Dane, nem zavarja, hogy felvilágosítani őket, úgy, hogy a rómaiak, gondolkodás csak a saját szemszögéből, ha ez jó nekik, a két anyag, nem hiszem, hogy az egész, nem érdekel mások szükségleteire, a jogszerűség vagy a jogellenességet. Ha megy nekik, és ha van, akkor a Windows glosy nagyszerű, ha nincs grafikus felület, és akkor szar nem jó Domle ... Nemrégiben, egy nagyon jó puha ciumete és a gyémánt a jobb felső sarkában az ablak, nem tudod?  

        Kíváncsi szempont! Azért jöttünk, hogy kritizáljunk minden románt, mert néhányan nem értünk egyet Clonezillával, és csak személyes szempontból gondolkodunk, és nem kötelezően, egészében ... Úgy látom, hogy a kollektivista szellem még nem tűnt el. A Clonezilla egy olyan szoftver, amely nem barátságos felülettel rendelkezik, de bizonyos előnyökkel, de hátrányokkal is jár, mint minden program, amelyet a Windows és az egész Linux csomag vezet. Az emberi természet, hogy nagyon elégedett egy dologgal, amelyet megszokott, és elutasít egy másik, talán jobbat, de újabbat. Erről jut eszembe egy néhány évvel ezelőtti reklám az angol autópályákon: "Nem szeretem a Guinness sört, mert még soha nem kóstoltam." Az emberek közötti különbségeket az egyes egyének konzervativizmusának mértéke is megmutatja. Ahhoz, hogy az oktató adminisztrátorai hogyan bánnak a kommentelőkkel, javaslom nekik, hogy végezzenek pszichológiai tesztet. Ez nem sértő számukra, de tekintve, hogy több mint 10 10 látogatóval foglalkoznak az oldalon, pszichológiai "oktatóanyagra" van szükség. Legalábbis az őket értékelő XNUMX XNUMX látogató tiszteletére. Valaki azt mondta egy megjegyzésben: jó sajt a kutya fújtatójában. Változás, fiúk, a fújtató!

  15. @ Gigel: Azt hiszem, hogy olvassa el a Linux, és nem 4 Ghost Norton Ghost egy kereskedelmi szoftver.Hiren a BootCD 11.1 nem tartalmazza a Norton Ghost.

    • Gigel - mondta

      A Norton Ghost 11.1-vel dolgozom, amely a Hiren Boot Cd lemezén található, és a CD ingyenes.

      Dan: @Gigel: Azt hiszem, hogy olvassa el a Linux, és nem 4 Ghost Norton Ghost egy kereskedelmi szoftver.Hiren a BootCD 11.1 nem tartalmazza a Norton Ghost.  Idéz nekem

      Adrian admin: Vajon raid látni, és ha tudja, hogyan kell használni Nézd oicial mondja a honlapjukon: Clonezilla nem támogatja a hardveres RAID, ha a RAID eszköz látható a / dev / sda, / dev / sdb, / dev / hda, / dev / hdb, / dev / cciss / c0d0 ... a GNU / Linux. Clonezilla nem támogatja this.On viszont ha ez a Linux szoftveres RAID, nem, Clonezilla nem támogatja ezt a verziót támogatja a hardveres RAID that.In típusú, de a másik viszont, ironikusan, nem tudja, hogyan kell dolgozni RAID Linux szoftver   Idéz nekem

      matt: Ok, köszönöm a választ kapok  Idéz nekem

      Adrian admin: Vajon raid látni, és ha tudja, hogyan kell használni Nézd oicial mondja a honlapjukon: Clonezilla nem támogatja a hardveres RAID, ha a RAID eszköz látható a / dev / sda, / dev / sdb, / dev / hda, / dev / hdb, / dev / cciss / c0d0 ... a GNU / Linux. Clonezilla nem támogatja this.On viszont ha ez a Linux szoftveres RAID, nem, Clonezilla nem támogatja ezt a verziót támogatja a hardveres RAID that.In típusú, de a másik viszont, ironikusan, nem tudja, hogyan kell dolgozni RAID Linux szoftver   Idéz nekem

    • Gigel - mondta

      Azt mondtam, hogy a Hiren's Boor CD 9.3-at használom, amely tartalmazza a Norton Ghost 11.1-et is.

      Dan: @Gigel: Azt hiszem, hogy olvassa el a Linux, és nem 4 Ghost Norton Ghost egy kereskedelmi szoftver.Hiren a BootCD 11.1 nem tartalmazza a Norton Ghost.  Idéz nekem

  16. miért nem megy tutorialu? Kiszolgáló nem található: rtmp :/ / 89.34.23.236 .... stb?

    • matt: Miért nem megy tutorialu? Kiszolgáló nem található: rtmp :/ / 89.34.23.236 .... stb?  

      Ürítse ki a böngésző cache, és próbálja újra, minden megy a normál nekünk.
      Problémák adódtak a DNS-szerverek Románián keresztül történő betöltésével, de ez nem a mi feladatunk, például korábban nem tudtam elérni a "protv.ro" fájlt.
      Nálunk minden jól megy.

  17. rendben van, köszönöm a választ kapok

  18. daniyl - mondta

    Csináltam egy biztonsági mentést partíciókat / home és a gyökér Ubuntu disztribúció és Clonezilla megoldani mind nagyon szép és nagyon gyors, ez csak a szuper bemutató programot, és mint mondtam. Köszönjük, mint mi vezetett ezen az oldalon .

  19. costel08_78 - mondta

    Érdekes, hogy a régóta várt bemutató és mentési megoldás Linux és numai.Am soha nem láttam, mielőtt az említett valaki antreba-e biztonsági mentés és root partícióra, de otthon, amiért az összes beállítás, mint amennyire én olvastam erau.Din igent mondott, jó lenne, hogy a mentést mindkét partíció (root / home). kéne tartani kíváncsi csinál Antai a hát gyökér, majd egy másik otthoni? Antai helyreállítása kell visszaállítani a root partíciót, majd A helyreállított home partíció? anseamna Ez volt köze 2 mentések? Vagy root egy évre, és bár itthon? Anca problémát nem tudok tenni bakupul egy linux partíciót a Windows partíciót ? Köszönöm

    • Adrian admin - mondta

      costel08_78: Érdekes, hogy a régóta várt bemutató és mentési megoldás Linux és numai.Am nem mintha valaki látta, mielőtt az említett antreba-e biztonsági mentés és root partícióra, de otthon, amiért az összes beállítást, mint amennyire én erau.Din olvasd igent mondott, jó lenne, hogy a mentést mindkét partíció (root / home). kéne tartani kíváncsi csinál Antai a hát gyökér, majd egy másik otthoni? Antai helyreállítása kell visszaállítani a root partíció és majd állítsa vissza a home partíció? anseamna Ezt kellett tennem 2 mentések?, vagy lehet, hogy az egyik a gyökér és otthoni év során? Anca a problémát nem tudok tenni bakupul egy linux partíció partíció windows? Köszönöm  Idéz nekem

      Nem számít, milyen sorrendben, hogy hát nem a rend helyreállítása érdekében, ahol van, és igen, lehet, hogy biztonsági bárhol, bármilyen kívánt partíciót, mert ez csak egy mappát, amely tartalmazza egyes archívumok stb.

      Megjegyzés: Nem számít a sorrend, amíg te helyreállítása a másik után, anélkül, hogy az operációs rendszer indítása az 2 visszaállítás oldalakon. Pontosabban nem állítja vissza a gyökér, akkor újra, kapsz a Linux, és indítsa újra, hogy visszaállítsa a partíció haza. Éttermek gyökér majd állítsa vissza a helyszínen, és haza. Ugyan ez könnyű.

  20. Ionut - mondta

    Én inkább Clonezilla. A legjobb! És ingyenes!

  21. Visoiu florin - mondta

    a start bár az óra mellett nem jelenik meg valamelyik ikont, kérjük köszönhetően ajutatima

  22. polferis - mondta

    Hello! Ma megpróbáltam Clonezilla mint Acronis hogy én már egy ideje ad nekem a hibákat mindig változatlan. De Clonezilla alkalommal azt mondja nekem, hogy megtörténhet valami "furcsa", vagy az egyetlen biztonsági partíciós 100MB a w7. Írok egy piros menteni a partíció mentés érvénytelen, nincs hely, és én 40GB és én 7GB w32. Tudja valaki, mi lehet? Minden segítséget szívesen fogadunk! Köszönöm.

    • AdrianGudus - mondta

      polferis:
      Hello! Ma megpróbáltam Clonezilla mint Acronis hogy én már egy ideje ad nekem a hibákat mindig változatlan. De Clonezilla alkalommal azt mondja nekem, hogy megtörténhet valami "furcsa", vagy az egyetlen biztonsági partíciós 100MB a w7. Írok egy piros menteni a partíció mentés érvénytelen, nincs hely, és én 40GB és én 7GB w32. Tudja valaki, mi lehet? Minden segítséget szívesen fogadunk! Köszönöm.

      Telepítse a Windows partíciót 7 nélkül 100MB. Van egy tutorial, hogyan kell ezt csinálni, megtalálni a keresési mezőbe a jobb felső sarokban. Ezután próbálja újra a biztonsági mentés.

    • polferis:
      Hello! Ma megpróbáltam Clonezilla mint Acronis hogy én már egy ideje ad nekem a hibákat mindig változatlan. De Clonezilla alkalommal azt mondja nekem, hogy megtörténhet valami "furcsa", vagy az egyetlen biztonsági partíciós 100MB a w7. Írok egy piros menteni a partíció mentés érvénytelen, nincs hely, és én 40GB és én 7GB w32. Tudja valaki, mi lehet? Minden segítséget szívesen fogadunk! Köszönöm.

      Teszteltük Clonezilla, és most sikerült ezt simán mentés C meghajtó tartalmazza a Windows 7.Cand Úgy döntöttem, a lehetőséget, hogy mentse a partíciót, azt mutatták a 3 partíciót C, D, E nélkül partíciót a 100M Windows-7 könyvet.Fontos, hogy ezt a lépést úgy dönt, a második vagy a harmadik partíció, ahol több hely van, és az első partíció nem partíció, amely tartalmazza az operációs rendszer. A kijelölt partíció lesz partíció biztonsági mentésre kerül a következő lépésre ul.Ulterior megkérdezi melyik partíciót szeretnénk, hogy hát, és válassza a ul.Acum első partíció tartalmazza a Windows 7.Daca még nem Legyen hát a Clonezilla ajánlom
      Biztonsági mentés és helyreállítás 2011 (haladó) ingyenes
      . A részleteket a program célja, bemutató itt.

  23. polferis - mondta

    Köszönöm Dan! De tudd, hogy a biztonsági mentéshez megfelelő beállításokat végeztem. Ami a célját illeti, nem tudom, mit vegyek fel a C-re: egy másik partícióra helyeztem, 40 GB szabad tárhelygel. PARAGON szerintem jó, de elhatároztam, hogy olyan biztonsági mentési programot fogok használni, amely élő CD-ként (HIREN) vagy önállóan működik. Gyorsabb és biztonságosabb - nem ad hibát, hogy a Windows működik. Kipróbálom Gudus tanácsát, hogy a w7-et 100 MB-os partíció nélkül telepítsem. Azt hiszem, ez a hiba a CLONEZILLA, a DRIVE IMAGE XML, a NORTON GHOST a HIREN-től. Ha azonban ismer valamilyen programot, amint azt a fentiekben kifejtettem ... Köszönöm!

  24. polferis - mondta

    Sajnálom ptr dupla post, de meg kell kérdeznem Adrian Gudus ha tudod, hogy egy bootolható SD kártya LEXAR a Clonezilla. Érdekelne. Én ezt a szoftvert és a tartalék ptr jó lenne másra, mint CD-n. Próbáltam, hogy a bemutató ptr Hiren USB stick Krisztussal és a változata változata a hivatalos oldalon, de nem megy az SD-kártyán. Mi a helyzet ezzel a kihívással Adrian, te vagy tapasztaltabb, biztos vagyok benne! Köszönöm.

    • AdrianGudus - mondta

      polferis:
      Sajnálom ptr dupla post, de meg kell kérdeznem Adrian Gudus ha tudod, hogy egy bootolható SD kártya LEXAR a Clonezilla. Érdekelne. Én ezt a szoftvert és a tartalék ptr jó lenne másra, mint CD-n. Próbáltam, hogy a bemutató ptr Hiren USB stick Krisztussal és a változata változata a hivatalos oldalon, de nem megy az SD-kártyán. Mi a helyzet ezzel a kihívással Adrian, te vagy tapasztaltabb, biztos vagyok benne! Köszönöm.

      Mi nem működik, mit jelent az, hogy "nem működik"? Pontosan mit csináltál és nem működött? Részletek nélkül nem tudok válaszolni a kérdésekre!

  25. polferis - mondta

    Adrian Gudus, megpróbáltam telepíteni syslinux az SD kártyát, és azt mondom:
    http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/ip.png
    Követtem minden lépést pontosan mint videotutorialul Cristi Hiren a Boot CD telepíteni az USB stick
    Próbáltam a verziót a hivatalos honlapján grub DOS, de azt mondja: grub hiányzik. És nem tudom, hogyan lehetne másolni a gyökere az SD kártyát GRLDR Hiren. Mit szólsz, tud nekem segíteni? Köszönöm.

  26. polferis - mondta

    Tévedtem kapcsolat, több ezer kifogások Adrian:
    http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/syslinux.png

  27. polferis - mondta

    Telepítésekor syslinux ad nekem:
    http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/syslinux2.png
    Említést:
    LEXAR SD 976MB
    http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/format.png
    Próbáltam mindenféle formázás, telepíti syslinux ezt:
    http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/syslinux3.png
    Nem tudtam letölteni az azonos verzióját Hiren-12.0 13.0 nem csak 14.0.
    Aztán felment a kép Daemon Tools és másolja a teljes tartalmát az SD LEXAR:
    http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/hiren.png.
    Az újraindítás után a boot menü jelenik meg:
    Indítani a merevlemez
    Mini-terhelés a Windows XP
    Linux mini-load, és alatt a speciális beállítások.
    Mindkét opció automatikusan dobja menjek először, nem a fejlett lehetőségek nem állnak rendelkezésre, az azonos, így még egyszer: bármit is dönt, lehetőséget még mindig abban a boot menüt. Mit gondolsz Adrian, hol tévedek? Mit kell tennem?
    Tudna nekem segíteni? Köszönöm.

  28. Istrate C. - mondta

    Hogyan állítható vissza a partíciót Clonezilla adatokat, ha a partíció törölve lett?
    Próbáltam a visszaállítási lehetőséget, hogy a partíciót, de nem tudtam.
    Kérem, segítsen nekem, nagyon!
    Cristian.

Speak Your Mind

*