Telepítse és állítsa be a fekete alapvető eszközöket - video bemutató

Nero egy szoftvercsomag égő cd dvd nagyon népszerű Romániában és azon túl.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi időben a német szoftvercég elkezdte bevezetni egyre több alkalmazás ebben suita.Cu azonban inscriptiomare modul optikai adathordozó maradt elöl a vállalat egyéb szoftverek a csomag megmaradt annak árnyékában nélkül izzás semmilyen módon.

Nero jól megfizetik a fő feladatot, nevezetesen: égő DVD és CD, de már javasolta ezt az oktatóvideót a közölt minden alkalmazás szoftver nélkül vagy más előnyöket is.

Kétségtelen Nero Express Nero Burning és a vitathatatlan sztárjai a csomag, de igyekszünk, hogy az ismert és kétségtelenül más alkalmazások beleszólása.

Az alábbi videó bemutató látni fogja, hogyan kell telepíteni és hogyan kell beállítani nero lényeget, de az összes lehetőséget, és milyen szerepet azokban az időkben nem vesznek figyelembe, vagy nem tudják, hogyan kell használni őket.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. Remus - mondta

    Jó, de talán alaposabban, ha

  2. paul - mondta

    Próbáltam éget nero típusú axxo letöltött fájlokat a net, és mi nem, tud nekem segíteni néhány tanácsot?

  3. mary - mondta

    Hi guys, akkor csodálatos, én egy anyuka nőtt fel nem számított., Sem a munka terén., De azt akarom, hogy tanulni, annyira, nekem is az meu.Nu fiú El sem hiszem, hogy találkoztam Tudomásul veszem, hogy a jó és még ha nem alapokat. kérdést: AM NERO 7ULTRA E.SI MERGE.CIND NOT OPEN NERO START SMART azt mondja nekem, hogy nem talál egy lapot a rendszer és újra advrentr2.dll nero.NU SE tehet semmit, de törölni, és kap ez újratelepíti? Mit tegyek? Előre is köszönöm

  4. Adrian - mondta

    @mary: Asszonyom, kérem, ne haragudjon rám, bocsásson meg, de meghalok, amikor olyan kényelmesen látom az embereket, mint te és mások is, hiába halok meg ... mit szeretnél, ha egy szoftvert egy kattintással telepítenél? mi olyan nehéz a szoftver eltávolításában? olyan nehéz lenni? aaa nem tudod hogyan kell eltávolítani a szoftvert? Semmi sem egyszerűbb, van egy bemutatónk a "revo uninstaler" -ről, írja az oldal jobb felső sarkába a mezőbe a "revo uninstaler" keresésre, és megtalálja a bemutatóját, amely megtanítja, hogyan kell megfelelően eltávolítani a szoftvert, és hogyan kell használni a revo uninstaler-t !! Garantálom, hogy könnyebb eltávolítani és újratelepíteni, mint megkeresni azt a hiányzó dll-t! Bocsásson meg még egyszer, de őszintén ... annyira kényelmes vagy ... mintha a PC ember lenne, és a te helyedben kellene játszanod! Egyáltalán nem ilyen!

  5. tengeri Fondos - mondta

    10 + szuper fiúk, eddig :)

  6. mary - mondta

    Köszönöm a segítséget. "Tettem a végén, de már törlődik minden, és tudni, hogy most nyitva a nero.Pot tenni valamit most, ha telepítve van, vagy kezdjük újra?

  7. Adrian - mondta

    @mary: fej-farkáig nézte az oktatóanyagot? még az opciókat is megmutatta ... keresse meg a beállításokat is, ha nem ... ennyi, telepítse még egyszer, és tegye úgy, mint a bemutatóban !!

  8. beb3_mykk - mondta

    Azt ajánlom mindenkinek, és én NERO NERO és elégedett vele;)

  9. @mary:
    Újra meg kell nyitnia bizonyos alkalmazások esetén, például: kattintson a jobb gombbal a filmre / nyissa meg a / billentyűt itt lépjen a "program kiválasztása" elemre. / A listából válassza ki a lejátszót, amelyet mostantól meg akar nyitni / ellenőrizze a dolgot az alábbi „Mindig használja a programot a ……… .. megnyitásához” megadásával adja meg az „OK” lehetőséget, és már megváltoztatta a nyitási utat, és ezentúl csak az adott lejátszóval nyílik meg.
    Ez a folyamat érvényes minden fájlt, persze nem nyitható meg minden a játékosnak, minden megnyitni a programot, amely támogatja ezt a fajta fájl vagy dokumentum.

  10. Köszönjük, hogy az időt, káposzta nekem, de én nem a legjobb, hogy megoldja NERO invat.APROPO AM .I nem tudom, ha AF WELL DONE DE MOST MERGE.LA eltávolítást azon a forgatás, majd ismét az úton volt lehetőség, ha úgy nézek én hiányzó fájlokat, és helyezze vissza őket .I adtam ok és mindent a helyére beleértve a fájl hiánya miatt, akinek mergea.Acum még nem .merge.FARA segítséged nem tudtam csinálni SEMMIT

  11. fiatal - mondta

    Azt mondta, hogy néhány unatkozó után 8 perc: Azt hiszem, hogy ha unatkozni, nem kell keresni, hogy ha nem kevésbé panaszkodnak, hogy nem érti !!!! Mondom köszönöm bemutató, ahol tanulunk és szeretnék annyi jó útmutatók és részletes ciao túl erős !!

  12. hello! üdvözlőlapok, csinál egy nagy munka, Lord segítségével a következő teendő, azonos, vagy még jobb. és úgy gondolom, hogy kell egy bemutató hogy pontosan mennyit kell fogni minden szempontból a probléma, amit mondanak: mi sokkal kevésbé fáj, és mi nem éri el, így megy előre, ahogy elkezdte, hogy ez jó. egészség és a munkaképesség!

  13. Vasile - mondta

    Hi! I Nero prémium 7, újratelepítése után windoswului Elmulaszthatja telepíteni nero.apare előkészítése instalatiion bár és ülni, mint két óra, de semmit nem próbált más 2 feljegyzések, és nem ugyanaz, mit kell tenni [többi program ok]

  14. Vasile - mondta

    Mellesleg hogyan foglalnak helyet a telepítés után

  15. Adrian - mondta

    @Vasile: Egyre több helyet foglal el Nero ... minél újabb a verzió, annál többet foglal el az ocupa, például a Nero9 2G-t akar téged ... nero 7 Nem tudom őszintén ... attól függ, hogy mit telepítesz ... milyen csomag ... kb. Annyi microsoft irodát foglal el ... bármilyen o 300-500M… nem tudom pontosan… arról, hogy a k telepítés közben összeomlik, nem tudom, mit mondjak ... próbálkozzon más verzióval ... telepítsen másik verziót ...

  16. Adrian - mondta

    Olyan sok szép és ingyenes szoftver létezik, amely sikeresen felváltja a nero professzionalizmust ... el sem tudod képzelni !! ImgBurn, Burn Aware, CD Burner XP és még sok más ... írjon a google-ba, író nélkül, és könyörtelen alternatívákat talál az ImgBurn-ról. Van egy bemutatónk is ... írja fel a keresést a jobb oldalon, írja be az ImgBurn-t, és találja meg ...

  17. Vasile - mondta

    Szia! Igazad volt, én telepített verziója fent bemutatott megy perfect.PA!

  18. makavely - mondta

    Kérdésem lenne a DVD-k törlésével kapcsolatban ... Nemrég kaptam egy DVD + R DL RW traxdata-t. Szeretném törölni, és mást másolni rá, de ne engedje, hogy ... Nem tudom ... elcsúfítani, hogyan…. nero si cd burnerxp plz help ... köszönöm szépen

  19. Adrian - mondta

    @makavely: Elvileg, ha a cd-rw-t cd-r-ként írta (multisession vagy sem), és bezárta a cd-t, akkor már nem törölhet semmit a cd tartalmából. Ha többszörös munkamenetet írtál, és nyitva hagytad a lemezt, akkor törölheted, amit akarsz, de fizikailag az, amit töröltél, még mindig megtalálható a cd-n, és a kapacitás nem csökken. A következő lehetősége van: a cd-rw másolása a hdd-be, a cd-rw törlése (törlése), átírása a kívánt adatokkal. Az ötlet az, hogy amíg a cd-rw nincs formázva. csomagírás csak a fenti lehetőségekkel rendelkezik. Most ... ahogy a csomagírás esetén is: formázza a cd-rw-t (kb. 45 percet vesz igénybe) DirectCD vagy MtRainier formátumban (vagy valami hasonló), és ezen a ponton képes lesz használni a cd-rw fájlt. mint egy hajlékonylemez vagy hdd. Vagyis ír-töröl-ír-töröl ...

  20. makavely - mondta

    köszönöm szépen. Sikerült törölnem és újra lemásolni .:)… tartsd be ...

  21. Costel - mondta

    Ön szuper! Köszönjük! Mondd meg, hol, hogy a véradás, megéri! Isten áldjon meg!

  22. vera - mondta

    ez szuper

  23. parti - mondta

    Bárcsak több kérdés a nero különösen arról, hogyan kell, hogyan, hogy egy saját CD-t az én esküvői aj és kötve, hogy egy tutorial, hogy. TUTORIAL mondanak, mi a jó, és jól sikerült FRT KÖSZÖNJÜK

  24. Andrada - mondta

    Van egy nagyon nagy lekérdezések. Telepítettem nero 9 és egy teljes ködben. Meg akart lenni bonyolultabb, de ez nagyon nehéz használni. Majd talán az eltávolítás, és telepítése egy régebbi verzió, de még mindig felvilágosít engem, hogy hova tudnék kapni a frissítéseket, és hol törölje fájlokat tömörítő nero.In beállítások nem így van. A frissítések, csak hagyja, hogy frissítések dönt, hogy nem adja fel updaturi. A telepítés során vagy pomenela ezeket a lehetőségeket. Először telepített tipikus, és látta, hogy sikerül, akkor én telepített testreszabott változata is talán más, de az eredmény acelasi.Poate ideje válaszolni nekem, ha nem én, és távolítsa el telepíteni a régit. Poae meg tudja mondani, és mit gondol nero 9. Mi multumessc várható.

  25. nyugalom - mondta

    … Ffff ok, mindenki megértése érdekében! Olyan vagyok, mint a vak, aki felfedezi Brailát. Bravo domne '!!!!!!

  26. Diana - mondta

    Jó, van egy probléma a PC. egy idő óta már nem teszi lehetővé, hogy a képeimet felkutatása és nem tudom, mit kell csinálni csak tudom ke miatt nero Szerintem k is törölt fájl fotókat DAK, HOGY HOGYAN KELL IMI RAZOLV a problémát, kérjük segítsen

  27. michel - mondta

    Néztem óvatosan, tetszett, de nem értettem [ha Letöltöttem egy filmet DVD formátumban, amit használni kell tekinteni dátum dvd lejátszó, és meu.am próbált reusesc.ma nem segít másoknak? van türelme?

  28. Dany - mondta

    ahogy mondta az oktató dvd vannak a DVD !! Azt faqut egy DVD filmet, és nem ismeri fel az összes filmet, ha táskát DVD lejátszó! ahonnan lehet ?? és a feliratok csak történik velem !! Nem vettem őket !! Meg kell csinálni egy bizonyos módon dvd ??

  29. bebe - mondta

    Jó estét kívánok.

    Kérdése van?

    erőteljesebb nero ??

  30. isilve - mondta

    Ez az első alkalom, hogy egy kezdő urmăresc.Sunt 76 éve. Van valami a jövőben, de én obişnui.Fiţi egészséges és Isten áldja meg.

  31. Adrian - mondta

    @isilve: Nagyon köszönöm, és gyere vissza később!

  32. Oana - mondta

    Kérem, segítsen nekem és én !!!! Én nem éget DVD csak egyszer! Mit kell tenni? PS. Én tartott DVD-n. Én a Windows Vista

  33. Adrian - mondta

    @Oana: Már nem írhatsz arra a DVD-re !!! Amikor iso képet éget vagy ablakot ír le, a CD vagy DVD bezáródik !!! Készíthet többszörös munkamenetű CD-t vagy DVD-t, amellyel többször is megírhatja, ha nem csak akkor töltötte be, ha megcsinálta, vagy ha Data-val írta, pl. Dátum CD / DVD, vagy ha dalokat, képeket tett ... Azzal a Windows Vista DVD-vel nem írhat semmit a DVD-re, mert amint fentebb említettem, az író "bezárta" a DVD-jét, vegyen még egyet ... egy üres DVD nem kerül vagyonba !!!

  34. Hogyan lehet másolni a CLC cd / dvd.

  35. Adrian - mondta

    @Adi: Attól függ, hogy mit szeretne másolni rá, ha azt szeretnénk, hogy éget vegyes (muzik, filmek, fotók) a Nero Express, és válassza az Adat CD, ha szeretné, hogy éget mp3 telek csak választani adat CD, ha szeretné, hogy éget a pályán oldalak, hifi, hogy nem tud olvasni mp3 oldalak, mint éget audio CD számokat, azt bemutató számos szoftver felirattal !!! írjuk fel a Search jobb CDBurnerXP hit adja, és találsz egy leírást, így továbbra is 3 útmutatók kapcsolatos nero, megtalálni ugyanúgy, írj Keresés jobb felső, mint a CD vagy csak Nero, belépsz és talál oktatóanyagokat !!!

  36. Próbáltam szerkeszteni egy filmet, de vezető nero dvd, hogy feltettem a megbízható, mint egy kis darab filmet .My Tud valaki segíteni? Köszönöm

  37. ELENA_OKNA - mondta

    HELLÓ, ezt a bemutatót használtam, de kicsit jobban érdekelne a puszta "Dátum" ... Köszönöm

  38. Cristi - mondta

    Szuper rendben ...

  39. Iordache - mondta

    nincs sorszáma jelenik meg nem tudom, mi táskát, és nem megy tovább bemutató jelenik

  40. Cornelus - mondta

    Üdvözlet mindenkinek: A Nero 7 és a nero 9 részben működik a Windows 7 ultimate alatt, vagyis nem éget DVD-ket, tucatnyi DVD-t tettem tönkre írásra, és a végén lemondtam róla, szeretném tudni, van-e valamilyen változat olyan nero, amely teljesen illeszkedik a nero 7-re vagy 9-re, vagy ha normál működéshez bizonyos beállításokat igényel a rendszertől. A windos regisztrációs programot használtam, és tökéletesen működik, de nem teljes. Nagyon köszönöm a webhely rendszergazdáinak, nagyszerű vagy. Halljuk meg ... ..

    • Adrian - mondta

      Cornelus: Köszöntöm toţi.Nero nero 7 9 és 7 végső ablakok részben működik, azaz nem ardedvd oldalak, elrontottam több tucat DVD-író, és végül adtam fel, azt szeretném tudni, ha bármilyen változata nero nero, hogy teljes mértékben megfelel 7 vagy 9 vagy ha szüksége van néhány beállítást az operációs rendszer az író programot használt normala.Am windosului és tökéletesen megy, de incomplet.Mii kösz helyszíni adminisztrátorok, erősek. Viszlát ... ..  

      Használok Nero verzió és tökéletesen működik a Windows 8.3.13.0 7, nincs probléma, csak úgy megyek 6 változata a Nero vagy a szabad változat 9. Lehet, hogy van egy Windows-RC építsünk 7100 vagy bármely változata torrentet, és mi jobban tudjuk, mi a torrentet, mindenféle hamis oldalak, frissítések, csomagkapcsolt megjelenés, kiváló hatású. Alkalmazni a vállalati változatát a Microsoft hivatalos honlapján ingyenes 90 napok, hogy van egy bemutató, és tényleg nem találkozott semmilyen probléma, amikor használja.

  41. Irinel - mondta

    szia mindenkinek van problémám a nero-val, kipróbáltam a nero bármelyik változatát, és nem megy CD-t készíteni, és nem tudom, mi a probléma minden alkalommal, amikor megpróbálok cd-t készíteni, úttörőnek tűnik… és ilyesmi még utánad is vedd ki a cd bulit köszönöm

    • Irinel - mondta

      IrinelSziasztok, van egy probléma a nero, megpróbáltam minden változata Nero és nem fog csinálni cd és nem tudom, mi a probléma, amikor megpróbálom a cd-n mutatják úttörő ... és így, miután űzöm ki szel cd köszönhetően  

      • Adrian - mondta

        Irinel:
          

        Telepítse újra a Windows rendszert, és ha még mindig nem működik, vegyen egy másik CD-RW vagy DVD-RW lemezt. Nem tudunk tippelni a csillagokban, és ne gondoljuk, hogy ha ilyen részletekkel áll elő 2 hajszálon, például "nekem úttörőnek tűnik" és így tovább, akkor pillanatok alatt megoldunk. Ha Önnek van problémája, nem tudja, hogy pontosan mi jelenik meg Önnek, és mi a hibaüzenete, akkor egyértelmű, hogy mennyire érdekelte a probléma megoldása, vagy mennyire kíváncsi arra, hogy megszabaduljon tőle.

        • Irinel - mondta

          Szia, kb. Háromszor telepítettem a Windows-ot, és nem működik ... Most van egy Nero 7-em, és CD-t készítek zenével, és az első alkalommal hibát ad, majd kiveszi, és ugyanúgy teszem újra, és másol, de nem működik DVD-t készíteni

          • Adrian - mondta

            Irinel: Jó napot telepített háromszor a Windows, és nem működik ... .Most egy zacskót nero 7 és hogy a CD-t muzik először ad nekem hiba, majd kihozni, és őt május egyszer ugyanaz, és másolja, de nem csinálj és dvd  

            Read DVD már írt, ha tesz egy DVD elismeri azt mondja, mi van rajta? Ha nem jelenti azt, hogy nem kell a DVD-RW és CD-RW, ami azt jelenti, csak írni és látni CD

  42. Alexei - mondta

    Szia Cristi, Mondd kérlek, hogy hogyan vannak írva eredeti filmek
    Azt akarom, hogy írjon egy pár DVD filmek, hogy nem lehet másolni valaki másnak
    Várok pozitív választ, köszönöm előre

  43. Irinel - mondta

    sal tettem meghibásodását DVD-k és CD-k, de most nem tudok DVD mentek, mielőtt hiba a BIOS-ban, és azt hiszem, onnan felforraljuk, és nem tudom pontosan sal állítottam a BIOS lehet a BIOS-ban?

  44. Szeretném megtudni, hogyan tudok CD-t készíteni (mp3, track, dvd), anélkül, hogy később lemásolhatnám ... ???

  45. És Mr. Bill Gates azt akarja, hogy a CD-t a Windows, hogy nem lehet másolni, és minden sikerült.
    Lehet, hogy te reuseti
    Nem tudom, de lehet, hogy segítsen valaki

  46. Irinel - mondta

    szia, valaki azt mondja nekem, ha be kell állítanod valamit a bioszba, hogy CD-ket tudj készíteni, és ha igen, akkor mit kell, akkor… utána feltettem és odaadom a gyerekeknek és megcsinálom. de dvd nem tudom megtenni ms .ms

  47. Alexandru Dumitrescu - mondta

    Nem lehet kinyomtatni TÖBBET NERO. Ad nekem OFEREASTRA mondani valamit kicsi és kezelhető, és BURNRIGHTS, és én vagyok CAM KEZDŐ kérem, segítsen nekem valaki.

  48. Csinál Windows XP és a totorial incriptionarea

    • Adrian - mondta

      MILU: Csinál Windows XP és a totorial incriptionarea  

      Ez már megtörtént, írja be a jobb oldali "Keresés a videotutorial.ro-n ..." mezőbe: indítható CD vagy indító CD készítésének módja.

  49. drshomeboy - mondta

    Nagyon jó és ingyenes alternatíva a Nero Burning ROM ImgBurn.

    • Adrian - mondta

      Nagyon jó és ingyenes alternatíva a Nero Burning ROM ImgBurn.  

      Jelenleg mintegy ImgBurn bemutató, megtalálja a dobozban "Keresés videotutorial.ro ..." a jobb felső sarokban, akkor az írás: ImgBurn belépsz, és megtalálja a bemutató, már mintegy más szabad szoftver CD-író, mint például a CDBurnerXP

      • drshomeboy - mondta

        Jelenleg mintegy ImgBurn bemutató, megtalálja a dobozban "Keresés videotutorial.ro ..." a jobb felső sarokban, akkor az írás: ImgBurn belépsz, és megtalálja a bemutató, már mintegy más szabad szoftver CD-író, mint például a CDBurnerXP  

        Már láttuk az egyik a CDBurnerXP, kösz a tanácsot egyébként, én értékelem a támogatást. Nem tudtam, hogy van körülbelül ImgBurn. ÉN használ ImgBurn egy év / 2 és úgy tűnik, nagyon jó, azt ajánlom, hogy nagy meleget bárkit is érdekel egy égő, amely nem fogyaszt sok erőforrást (Nero 7.0 / 8.0 fogyasztanak több erőforrást igényel, mint szükséges, hogy éget DVD, véleményem szerint). Az egyetlen hátránya az, hogy ImgBurn támogatja többmenetes (Nero támogatja), de nem használja a többszakaszos egyébként.

  50. KhnumDC - mondta

    CDBurnerXP Burn4Free nagyon jó és ingyenes

  51. Paul - mondta

    hol lehet kapni ezt a programot ???

    • Andrew - mondta

      Paul kedves írja uTorrent! és végezze el a beállításokat! ha nem tudja! vesz egy új DVD-ROM vagy DVD-riwter! és írja a keresési nero!

  52. florin - mondta

    hang súlyos egyébként bemutató nagyon alapos azaz ok.Multumesc

  53. FLORIN - mondta

    Salutari.Am és van egy kérés van nero verzió trial.I 9 9.o.9.4 és valaki tudja megmondani, vagy valaki adjon nekem a kódot egy állandó megoldás?. Tisztelettel Florin.

    • Adrian - mondta

      FLORIN: Salutari.Am és van egy kérés van nero verzió trial.I 9 9.o.9.4 és valaki tudja megmondani, vagy valaki adjon nekem a kódot egy állandó megoldás?. Tisztelettel Florin.  

      Videotutorial.ro nem biztosítanak sorozatok vagy repedés, nem vitatkozni, és nem ösztönzik a kalózkodás! Azt csinálod, amit tudsz, és hogyan lehet.

  54. geani Versace - mondta

    Azt akarom mondani, hogy a program Recuva nagyon jó, és köszönöm, aki írt a videó segített helyreállítani egy fájl minden fontos ft A respet,,,,,

  55. Gigli - mondta

    nagyon jó bemutató! Gratulálok és köszönöm, hogy válaszokat adtál a kérdésekre !! és itt is van egy problémám, nevezetesen: Ezt a nero 7 essentialt is megvettem, megpróbálok audio cd-t készíteni, betöltenem a zenét, ez azt mondja nekem, hogy az égési folyamat elindult, de lényegében nem ír semmit, hadd értsem meg, hogy ehhez az opcióhoz újabb licenc kell ?? vagy valami beállításra van szükséged, különben az összes műveletet elvégzi. Megjegyzés ... Az optikai meghajtó nem hibás a többi opciónál, és írok is vele. Köszönöm a megértést! gigel

    • Adrian admin - mondta

      GigliNagyon jó tutorial! Gratulálok és köszönöm, és adni és válaszoljon a kérdésekre! és itt van egy kérdésem, mégpedig: vettem magamnak ezt 7 Nero Essentials, arra törekedjünk, hogy audio CD-t, zenét feltölteni, és mondd meg írási folyamat elindult, de lényegében semmi, én magától ezt a lehetőséget, hogy egy másik engedélyt? vagy egy beállítás valami? ... ha nem, minden operatiile.mentiune optikai meghajtó nem sérült tartani minden őt más scrtiu lehetőségek. Megértéseteket köszönjük! Gigel  

      Használhatja más ingyenes szoftverek, amelyek már oktató: ImgBurn, CDBurnerXP. Mi is van egy bemutató, hogyan lehet egy audio CD-t. Mindezek 3 oktató megtalálni a keresési mezőbe a jobb felső sarokban

    • Aurelia - mondta

      Köszönöm ezt a bejegyzést! Idős ember vagyok, aki csak most fedezi fel a számítógépet. Van ilyen programom, de azt sem tudtam, honnan "szerezzem be és mit egyek". Az az úr, aki nekem telepítette, tudja, hogy hasznos nekem, de hagyja, hogy egyedül ütögessem a fejem. Belebotlottam és annyira izgatott vagyok. Nem ismerek sok kifejezést (pl. Égetés, biztonsági mentés stb.; Még azt sem tudtam, hogy hol kezdjek PC-t). De nagy leszek ...! Néhány hónap alatt rengeteget fejlődtem, és a te segítségeddel fejlődni fogok. Nem tudom, hogyan szavazzak erre a bemutatóra, de vegye figyelembe, hogy én csináltam! Még egyszer köszönöm az információt, és annyiszor követlek, ahányszor csak kell!

      • AdrianGudus - mondta

        Aurelia: Köszönöm, hogy tegye ezt! Én egy idős ember, aki felfedezi a számítógépet most. Én ezt a programot, de nem is tudom hol "megragad, és mit esznek." Isten tudja, hogy telepített hasznos számomra, de hadd zavar nekem. Mellesleg találkoztam te és f.incantata. Nem tudom, sok szempontból (pl. égés, mentés, és így tovább, nem tudom, hol kezdjem a PC-hez). De leszek ...! Tettünk nagyobb előrelépést a néhány hónap, és a segítséget fogok fejlődni. Nem tudom, hogyan kell szavazni ez a bemutató, de azt hiszem, megcsináltuk! Még egyszer köszönöm az infót, és én nézni, amikor csak szüksége van!  

        Köszönöm szépen a felülvizsgálat. Ezen az oldalon több mint 400 oktatóanyagokban román nyelvet is magyarázta. Égési az a folyamat, a felvétel / az adatok írása / fájlokat a CD / DVD
        Backup röviden azt jelenti, egy példányt a fontos fájlokat egy másik kemény / CD vagy DVD

  56. Madalina - mondta

    jó! gratulálok tutorialul.explici tetszett nagyon jól értik omul.merci annyira!

  57. doinita - mondta

    Micsoda! Egy ideje problémám van a Neróval (Nero 7). Amikor CD-ket készítek, az már nem mutatja a sebességemet, úgymond a „ködben” van. Eddig nekem gond nélkül működött! Mi van, miből legyen? DVD-n nem probléma…

    • Adrian admin - mondta

      doinita: Hi! Van egy kérdésem egy ideig, hogy Nero (Nero 7). Ha CD-k ne jelenjen meg a sebességet, ez a "köd", hogy úgy mondjam. Ez odáig ment gond nélkül! Mi mi lesz? DVD-k, nem probléma ...  

      Legvalószínűbb használja az alacsony minőségű CD. CD-k általában írni 16X ez azt jelenti, hogy milyen sebességgel lehet égetni, akkor írj a tiéd?

  58. doinita - mondta

    Használja ugyanazt a CD-t, amit korábban használt, egyébként híres cég. Írása és 16X és 52x, és nem akarja, hogy nincs. Eddig még nem volt probléma? Ami érdekes, hogy ezek a CD-k mennek egy másik számítógépre.

  59. Laurentiu - mondta

    Azt Nero 6 számítógép milyen a Sall másolatot készíteni, és telepítse nero cd.Copiez csak könyvtárban, hol és hogyan procedez.Ma kérem, segítsen köszönöm

  60. MARYUS - mondta

    ahol tudok communicatio ki nero?

  61. LINC ahol a tétet egy letöltés sal Kerestem, de nem találja ezt a verziót, mint várni Köszönöm segítsen nekem válaszolni terog

  62. Aurelia - mondta

    Elfelejtettem e-mailben ellenőrizni a lehetőséget a hirdetéssel ...

  63. Aurelia - mondta

    Sok köszönet. válasz és felvilágosítást!

    Ami az előző üzenetet illeti, amelyet elküldtem neked: (elfelejtettem ellenőrizni az OPCIÓT ...), sajnálom megbocsáthatatlan helyesírási hiba! A LEHETŐSÉG mindenképpen a NYOLCADIKBÓL származik!

    Minden a legjobb!

  64. vadász - mondta

    Tehát azt mondom, hogy a bemutatónak érthetőbbnek kell lennie ... ..sila nOObi, hogy sokan nem tudják, mi a Biztonsági másolat nem azt jelenti, hogy nem azt értem, hogy Aurelia, hanem másokat értek, akik bármit megtesznek

  65. Denys - mondta

    hogy egy CD-t, így már nem tudja másolni cd rescpectiv ..

  66. Andrew - mondta

    Jó! Gratulálok ge-u tutorial.Am van egy kérdés, Ashampoo Burning Studio FREE 6 helyettesítheti nero?

  67. jupanu - mondta

    super..tinetio így tovább

  68. alexandra - mondta

    de nagyon jó tutorial magyarázni, hogy hogyan tudok lejátszani po cd

  69. Andrei - mondta

    amikor egy tutorial RealPlayer

  70. tudoroiu virginica - mondta

    Nero adta jó otthon, és most már marad a képernyőn, és nem tudja, hogyan kell, mint korábban volt tud valaki segíteni

  71. Adi - mondta

    Hogyan adhatok hozzá, hogy a csomag 7 Nero Ultra Edition (Cím és fejezet menük), hogy készült DVD menü? Előre is köszönöm!

  72. Adi - mondta

    SORRY

    Hogyan adhatok hozzá, hogy a csomag Nero Ultra Edition 7 több (Cím és fejezet menük), hogy készült DVD menüt. Előre is köszönöm!

  73. Cristea c-ón - mondta

    Helló pt. nero.de mint a CD segítségével na-na-m széles körben használt prog.adica cd m elvégezni, amíg a másik nap meg akartam csinálni egy CD-t és elment kábultság eljárási égetés ahogy elment, majd megjelent nekem egy msg.DISC NOT PRESENT-tálcát zárva. Miért? ahol meg kell járni munkámat anainte. tutotialele köszönöm mindig figyel. A anvata annyi, titkait adja pc.va köszönhetően, abban a reményben, hogy kap támogatást, világosított fel.

  74. Cristea c-ón - mondta

    Jó ziua.unde kell járni, hogy prog.nero ne védjen msg.
    Köszönöm jelenlegi TÁLCA kedvezmény CLOSED.va

  75. Alexandra - mondta

    Hogyan aktiválhatja a "Nero reményt"? Nekem sem tűnt fel, és kétszer újraindítottam!

  76. Azt GTA San Andreas-egy másolatot a DVD-t és nem tudom, hogyan kell csinálni

  77. Cristi - mondta

    Nagyon jó bemutató és explicit. Gratulálunk! Van egy kérdés: hogyan lehet letölteni a számításból. videó készült a kamerát, ami veszi mini DV AVI formátumban foglal több helyet (kb. 13G), multi dvd film vágás nélkül részekre? Úgy értem, egy beállítás, amely lehetővé teszi a letöltés Nero DVD megtelik, akkor el kell távolítani, és a regisztráció, hogy menjen egy másik dvd ismét onnan, ahol abbahagyta. Milyen beállítást kell töltened filmek DVD kell olvasni a DVD-lejátszó? Előre is köszönjük.

  78. daniel - mondta

    Nekem van egy probléma, a Nero, ha akarok írni bizonyos fájlokat nem olvassa a CD-vagy DVD ISO kép, de meg kell tennem?

  79. Tinel - mondta

    Salut! Volt egy változata Nero 6.3.11.7, amit távolította el, és valószínűleg már elhalványult, és máshol, hogy az eltávolítás után. Látom üres DVD-k, amelyek 0 0 bitek és bájtok szabad hely ocupati..Am igyekezett Ashampoo de nem lehet hozzáadni fájlokat a lista az égés ... tud valaki segíteni ... Úgy néz ki StarBurn lehet használni, de csak akkor, ha és Asampoo telepített ...?!

  80. Adrian Gudus - mondta

    Tinel:
    Salut! Volt egy változata Nero 6.3.11.7, amit távolította el, és valószínűleg már elhalványult, és máshol, hogy az eltávolítás után. Látom üres DVD-k, amelyek 0 0 bitek és bájtok szabad hely ocupati..Am igyekezett Ashampoo de nem lehet hozzáadni fájlokat a lista az égés ... tud valaki segíteni ... Úgy néz ki StarBurn lehet használni, de csak akkor, ha és Asampoo telepített ...?!

    CD / DVD-k, már égett egyszer nem lehet égetni újra, ha nem hívja CD + RW vagy DVD + RW írható.
    Fennmaradó szabad helyet foglalja jelenik meg a Sajátgép vagy az optikai meghajtó nem mindig releváns. Ne vegyen után. Miután éget CD / DVD, tollak írni valamit rajta, hogy tudja, hogy elégették, és olyan adatokat tartalmaz, és nem veszi magát, miután az optikai meghajtót a számítógép megjeleníti a fennmaradó szabad téren és a lakótérbe.

  81. Adrian - mondta

    Nagyon köszönöm a kiváló bemutató tenni. Folyamatos siker! A tutorial létre egy online bolt, meg fogja találni nagyon hasznos. Köszönöm,

  82. Ionela - mondta

    Jó, kérjük, ha meg tudja mutatni, hogyan kell, hogy a DVD-filmet a DVD-t, hogy meg tudja fogalmazni a tévében. Köszönjük!

  83. Nekem is van problémám a nero-val .. betettem egy cd-t a számítógépbe .. elolvassa látja, hogy minden üres minden szép és jó .. akkor szeretném elégetni valamilyen zenével kiválasztom a dátumot cd beteszem a bla bla bla bla dalokat és miután szépen megég, kijön a DVD-ROM-ról, üzenetet ad arról, hogy az égési folyamat hibamentesen befejeződik ebben a sebességben .. bla bla bla szóval valójában úgy tűnik, hogy nincs semmilyen cd beillesztve a pc-be, nincs ott semmi. az anyjuk .. mind ugyanazt csinálják .. van megoldásod? Kérem, segítsen egy kicsit, nagyon megköszönném! Mellesleg megpróbáltam alacsonyabb sebességgel égetni őket, még a legkisebb 10X-en is. Ugyanúgy, ahogy nem értem ...
    Előre is köszönöm!

  84. samsungboys - mondta

    Azt akarom tudni, hogyan kell letölteni nero 8

  85. Hol van dawnloadul nem látod?

  86. Nathan - mondta

    SZÉP VIDEÓ TANÍTÁS ... SIKERRŐL A KONTÉNERBEN

  87. Vasile - mondta

    Nem tudom telepíteni a NERO 7 10 a győzelem. Kérem, segítsen egy javaslat !!!

Speak Your Mind

*