Telepítse víruskereső és tűzfal beállítási bemutató Kaspersky Internet Security

Az útmutató bemutatja a telepítési és beállítási a legjobb víruskereső tűzfal jelenleg nevezetesen Kaspersky Internet Security.

Miért mondják, hogy a legjobb vírusirtó a világon, mert ez valójában, és nem csak nekem, hogy ezt mondom, de azt mondják, a díjat nyert vele.

Modulok ebbe víruskereső tűzfal: tűzfal, antivírus, anti-spyware, anti-spam, szülői felügyelet, az összes csomagolás a GUI kezelhető.

Videó bemutató követő mutatja részletesen minden szakaszában, szerelési, beállítási letölteni a víruskereső tűzfallal (biztonsági csomag)

De az lenne a legjobb, ha ezt a videót bemutató akkor Kaspersky Internet Security 8.0 és Elnézést a hiányzó képek miatt csak biztosítja a virtuális billentyűzet, a virtuális billentyűzet biztosítja az az oka, hogy amikor a fizetés on-line a számokat vagy betűket, hogy bemutatjuk a billentyűzet lehet állítani egy Keyloger (kémkedés programot karakternél) és a virtuális tastarura a Kaspersky Internet Security ez nem lehetséges, az ilyen magas szintű biztonságot az online fizetések, és nem csak, hogy numai.Dar inpiedicat minket, és számunkra, hogy megjelenítsük a virtuális billentyűzet a helyén jelennek meg csak néhány egérkattintással uride látszólag megragadt a képernyőn.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. Smiley - mondta

    Nagyon sikeres bemutató :))

  2. Halló, Cornel és én lekérdezések, Eltávolítottam Kaspersky Internet Security 2009 a Revo Uninstaller, és megpróbáltam tárgyalása nou.Am készült bemutató, és kaptam e-mailt, ahol letölthető a Kaspersky tárgyaláson, de a telepítés kell megtörténnie, amikor a grafikus aktiválása vizsgálat nem jelenik meg csak online van a kulcs, próbáltam többször is, de még mindig úgy tűnik, azzal az üzenettel, hogy a tárgyalás expirat.Am majd megpróbálta az összes Kaspersky Antivirus A kapott e-mail, hogy ment át a fenti lépéseket, hogy telepítse de volt Engedélyezze tárgyaláson, hogy távolítsa el, instalat.Mentionez ahogy ketyegett az utolsó lehetőség, hogy avansat.As szeretné tudni, hogy miért nem megyek újratelepítése trialulului A Kaspersky Internet Security, és mit tehetnék. Köszönöm a választ, itt volt az én e-mail, ahol úgy gondolja, a d-jobb.

  3. @som:
    Nem mindig működik Revo dolog nem valami kőbe vésve.
    Amint láthatja, ez egy "kapu", amelyet használunk, de ez nem hivatalos dolog, tudod mondani, hogy "a kancsó nem megy sokszor a vízhez".
    Elkaptuk az oroszok vagy trükk, mert nem én nem dolgozott utoljára, de nem ragadt Avira Free Antivirus ingyenes tűzfal Zone Alarm egy jó kombináció, hogy én nagyon ajánlom mindenkinek.

  4. Köszönöm szépen a válaszát, és elnézést a videotutoriale deranj.Felicitari, és lépést tartani a jó munka.

  5. @admin_cristiKaspersky most, hogy már az előző verzió, verzió 7? És ha igen, akkor ez a kiadás is elérhető frissítések? És ahogy mozog, enni, több vagy kevesebb erőforrást használ, mint verzió?

  6. Adrian - mondta

    @bl: a kaspersky összes verziója annyi erőforrást emészt fel ... őszintén szólva nekem már volt párszor, és a számítógépem rettenetesen működik vele ... Nem értem, miért van szüksége ekkora memóriára, mit csinál ennyire? kérlek ... ez egy kicsit bonyolult ... mert egyfajta rendetlenség miatt egyrészt megtöri az erőforrásokat, másrészt ez a legmenőbb víruskereső ... így sikerült valahogy megfelelnie a mínuszainak ... most, ha érdemes a forrásokról lemondani a szuper védelem érdekében … Továbbra is választja…

  7. Régebben a legújabb verziók, és k.internet k.antivirus egyetlen biztonsági beléptem a beállításait, hogy letiltja bizonyos dolgokat, utalok k.internet security.Daca letiltás én ezeket mind elfogyaszt annyi?
    Őszintén szólva én nagyon szeretem ezeket a termékeket, és használja őket iarasi.Acum hiszem Avira + Zone Alarm, de még mindig áll fej Kaspersky :))

  8. Adrian - mondta

    @bl: Jó lennék a helyedben ... az én szempontomból nagyon jól védett vagy, és úgy gondoljuk, hogy alacsonyabb az erőforrás-felhasználásod, mégis magas a védettséged.

  9. MGIGI - mondta

    Mi salut.Va kérem, mondja meg, ha beépítésének. PC-n. Comodo tűzfal mellett KIS 2009 én gresitcu torrenle.dezvolta ceva.trag, mint a több észrevételét fiecare.multumesc

  10. MGIGI - mondta

    Pontosabban van egy teljesítményű rendszer

  11. Adrian - mondta

    @MGIGI: Ha nincs nagy teljesítményű rendszere, akkor a legrosszabbul választott, akkor pontosan a legnagyobb erőforrás-fogyasztót választotta, nevezetesen a kaspersky-t ... igen, tévedett ... K = kaspersky I = internet S = biztonság ... ezek az internetes biztonságok már tartalmaznak egy tűzfalat, és ez már nincs kell egy plusz !!! Nem tarthat 2 vírusirtót és vagy 2 tűzfalat, mert blokkolják egymást, vagy végül vírusként észlelik egymást !!! Ajánlom az Avira ingyenes kiadását gyenge számítógéphez !! (Bocs ... olvastam, hogy nincs nagy teljesítményű rendszere) Egyébként nem kell 2 vírusirtót és 2 tűzfalat tartania, az egyik több mint elég, mindegyikből egyet, egy antivírust és egy tűzfalat! !! Bármely víruskereső, amelyet látni fog a neten, és amelyet az Internet Security szöveg követ, azt jelenti, hogy tűzfal van benne !!! Ez a BitDefender víruskereső és a BitDefender internet biztonságos..KIS fentebb mondtam, hogy mit jelent, és KAV K = kaspersky A = anti V = vírus !!! A KIS azt jelenti, hogy Antivirus + tűzfal, a Comodo pedig tűzfalat jelent, tehát 2 tűzfala van ... Ülök, és kíváncsi vagyok, hogyan lehet letölteni a torrentekből, és hogy áll a számítógépe?

  12. boby_admin - mondta

    @MGIGI:
    Nincs értelme, hogy két biztonsági szoftver ugyanazokat a feladatokat, amelyek fokozzák egymást.
    Kaspersky Internet Security elég szilárd biztonságot.
    Kérjük, mondja el, milyen rendszere van, mert rajongunk a hardver iránt, és kíváncsian várjuk, hogy mit ért a "RENDSZER TELJESÍTÉSE" alatt.
    Köszönöm, és én is várt ránk.

  13. MGIGI - mondta

    Mi salut.Am elfelejtettem mondani, hogy a KIS (aki tudja, mit jelent), én törli a lui.Sistemul tűzfal-ui: P5KPL ASUS, Intel Core 2quad-Q6600-2.40GHz, 2.00GO RAM, videokártya Leadtek WinFast PX7600 EXTREME DDR3, 256MB és válasz kártya Nézd audio.Va

  14. MGIGI - mondta

    A merevlemez 250giga

  15. @MGIGI:
    Nem értem, hogy miért van kapcsolva a tűzfal Kaspersky, a Kaspersky szomjúság tudni a legelismertebb Security Suite a mai világban.
    Az a véleményem, hogy kényelmesen eltávolítom és újraaktiválom a petárdát a caspresky-ben, és a biztonsági szintet egy lépéssel tovább emelem "átmeneti üzemmódba", ha a 7-es verziója van, ha a 2009-es verziója, hagyja így.
    Gratulálunk a rendszerhez, ezek mind nagyon jó, kivéve a videokártya, ami aluli.
    Azt javaslom, hogy vásároljon egy Nvidia gtx260 vagy gtx280, vagy az Ati 4870 vagy 4870 × 2-től (ez most hullámokat csap a piacon, és jó áron van).
    Kár, hogy a fickó négymagos, amely nagy hatalom, és nem a grafika.
    Nem mondtál semmit a forrásról, ha megváltoztatod a videokártyádat, jó lenne egy jó forrást vásárolni (soronként több mint 600 W és több mint 20 amper, legalább 2 12 V 20 amperes vonalat vagy legalább egy sort minimum 38 - 40 amper, ez azért van, mert elég égett forrást láttam, ami veszélyeztette a rendszert.

  16. MGIGI - mondta

    Mi forrás Raidmax 500WATI

  17. Adrian - mondta

    @MGIGI: tisztázást kért, és megadtam neked, nem említette, hogy deaktiválta a kaspersky tűzfalat, szóval ... nem vagyunk találós kérdések a csillagokban ... Válaszoltam és elmagyaráztam észrevétele és kérése alapján!

  18. @MGIGI:
    Jó forrás, de, hogy ha van egy jó áramerősség egy videokártya videokártya jelenleg november kenyeredet, van egy tábla, hogy ő mindig csak enni egy 350w, és ha adsz egy q6600 120w és meghajtók és dvd rw hangkártya hálózati kártya és az alaplap, hogy elérje a nagyobb áram szükséges 500w ahová 500w forrásokat, hogy ott írni őket az áramfelvétel a hálózati forrásból.
    Ha van egy hatékony 80 + azt jelenti, hogy tiszta 400w áll a.
    Energetikai stabilitás kell a magas áramerősség, van egy Corsair 750w forrás és egy sor 12 60 erősítő.
    Mielőtt még a forrás 580w Mushkin akik olvasni a sorok 4 20 erősítők minden.
    Ennek stabil forrásnak kell lennie, vagy 38-40 ampert meghaladó, vagy 4 - 20-24 amperes vonal.
    Egyébként lesz feszültség ingadozása az alaplap, és bemutatja instabilitás.
    Ha azt tervezi, hogy a videokártya Azt hiszem, hogy ez a forrás, de ha azt akarjuk, hogy egy új kártyát, vagy borítani York-iak az nem fog segíteni a jelenlegi forrás.
    Egyébként gratulálok, hogy az átlag feletti, amely képes átalakulni a nagy teljesítményű (ha módosítja a forrás video kártya).

  19. Andrew - mondta

    Lenne egy kérdésem: Mi az anti-vírus, és hogyan történik? És miért van az, hogy jó kombináció Avira + Zone Alarm?

  20. Adrian - mondta

    @Andrew: A vírus egy olyan "kezelés", amelyet számítógépének ad a vírusok ellen, ugyanúgy, mint ha megfázásakor aszpirint vagy paracetamolt szed. Ezt a kezelést antivírusok segítségével végzik, részletes vizsgálatot végez a számítógépén. és ha a víruskereső vírust talál a számítógépén, akkor az a víruskereső beállításaitól függően törli azt. Egyszerű: Vegyél egy darab víruskeresőt, telepítsd a számítógépedre, és adj neki egy ellenőrző rendszert. Az avira + zóna riasztás kombinációja jó, mert a zóna riasztás irigylésre méltó és csúnya tűzfal sok hacker számára, ráadásul ingyenes, és az avira is ingyenes, nagyon jó, kevés erőforrást emészt fel, nagyon jó észleléssel rendelkezik!

  21. Andrew - mondta

    :)) Jó magyarázat

  22. ando - mondta

    ANTI-SPAM: szükséges képzés, elfelejtette, hogy magyarázza ezt a lehetőséget.

  23. @ando:
    Meg kell tanulnod (ki kell képezned) a spamellenes modult, hogy a jövőben tudd, melyik spam, és ami nem, természetesen előfordul némi arányú "hamis" spam, amely valójában tiszta levelezés lehet.
    Ha szeretné használni ezt a lehetőséget meg kell tennie, hogy a vonat időben anti-spam modul a Kaspersky Internet Security.

  24. Costel - mondta

    Szia, a nevem Costel, nagy érdeklődéssel követem az Ön által készített oktatóanyagokat, és bevallom, hogy segítőkész vagyok, sok mindenre találtam megoldást, amit nem ismertem. Ha lehetséges, kérem, segítsen nekem megoldást találni. egy ,, problémához ,,, amely az ativirusu karpersky -kis 2009,8.506-mal van, még mindig észleli a worrm támadásom UPD sisakját, azonosítóját és portszámát (számomra meghatározza, hogy az azonosítót el lehet hamisítani, ilyesmit módosítani) nagyon gyakran előfordul, mindenféle naplózási, kémelhárító, trójai programot stb. telepítettem, hogy lássam, van-e valami a számítógépen, amely továbbít, ismerős kémeket és semmit. Folyamatosan a feladatkezelőben néztem, ha akarom egy prog. akinek van hozzáférése ahhoz a porthoz, és én nem találtam semmit. Szeretném tudni, hogy találok-e választ erre a problémára, ha tudja, mi várhat válaszára e-mailben vagy az oldalon. Előre is köszönöm.

  25. Adrian - mondta

    @Costel: Az Ön által megadott név nem helyes, megpróbáltam segíteni Önnek, és nem találtam semmi összefüggést az Ön által leírtakkal, vagy a "worrm helm UPD" további részleteket adott meg nekünk, olvassa el pontosan az üzenetet ... és talán segíthetünk ... Nem tudom, mit mondjak ... ha még mindig nem talál megoldást, úgy gondolom, hogy könnyebb újratelepíteni a Windows-ot, mint folytonosan megkeresni a hibát ... Nem értem, miért menekül mindenki a Windows telepítése elől? nem tart örökké, és csak 45 percet eszik meg a testvérek életéből!

  26. Costel - mondta

    Szia, köszönöm, hogy megpróbálta segíteni, elnézést kérek ptr most csak írom ezt mesaj.Ai igaza van, hogy ez jobb, hogy újra a Windows, de azt hiszem, reinstalled legalább 2 időkben, és észrevette, hogy a helyzet nem változnak, így fordultam voi.Intadevar inf. Én írtam rosszul ptr írtam, amit eszembe jutott, de közben rájöttem mes. Úgy tűnik, hogy a ptr. hogy megmentettem, és ez így van, "Network Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern támadás: UDP (következő ip) a helyi port nem blokkolt 1434.Blocked.Attacking számítógép, ITS Esetleg cím hamisított, Ez így van üzenet, most is látom. PS: Én leptop speciális ACER, a Windows Vista Home Premium, én újra a helyén windous, gyári beállítást, ha tud segítsen nekem valamit, köszönöm.

  27. Adrian - mondta

    @Costel: Van 2 tűzfal telepítve? adik van olyan aktív vagy telepített tűzfala, amely nem a kaspersy része? Ha igen, kérjük, sürgősen kapcsolja ki az egyiket, és csak egy tűzfalat használjon, úgy tűnik, ez nem aggasztó dolog ... kényes dolog a kaspersky ezen verzióiban, és minden olyan információ és ip A melletted lévő "Pass" lehetséges támadásnak tekinti ... a kaspersky kissé hisztérikus ... ajánlom a KAV-t riasztási zónákkal, vagy az Avirát riasztási zónákkal ... ugyanolyan biztos leszel, és a számítógéped is valamivel gyorsabb lesz, kaspersky haleste sok erőforrás !!! Nem kell aggódnia ... ez csak a hisztérikus kaspersky ft-ja, és nem igazán tud megszabadulni ettől az üzenettől ... hacsak nem kapcsolja ki a tűzfal modult ... és azt hiszem, hogy nem fog ... Ajánlom !!! Tűzfal vagy víruskereső védelem nélkül sem olyan könnyű bejutni valakinek a számítógépébe ... A COMODO vagy a Zone Alarm retteg a legjobban !!! Lásd: k van egy oktatóanyagunk mindkét tűzfalról, írjon az oldalunk jobb felső sarkába a COMODO vagy a Zone Alarm kereséséhez, és megtalálja őket ... A COMODO egy kicsit összetettebb, mindkettő ingyenes, a COMODO víruskeresővel is rendelkezik ...

  28. Costel - mondta

    Thanks ptr válasz, bekapcsoltam a tűzfal csak a karpersky, sőt karpersy eszik több erőforrást. Közben telepített Avira Premium Security Suite, hogy a különbség, vagyok elég jó, néhány évvel ezelőtt teszteltem Avira területekkel riasztás és tetszett, hogyan viselkedtek a kombináció, hogy láttam a bemutató, amit tettem voi.SUNTETI legalkalmasabb asa.Pe lépést tartani a jövőben azt szeretnék, hogy néhány oktató és a vista.Va windows üdvözölje tekintetében.

  29. Telepítettem a KIS-t, de nem kapok értesítést a tűzfaltól, aktiváltam minden lehetséges értesítést, amikor telepítek egy szoftvert, az automatikusan működik, alacsony megbízhatóságú vagy megbízható. Nem látom azt az ablakot, amelynek piros a széle, és a tűzfal felette van, az oktatóanyagokban megjelenő ablak. Ha tudod, mit tehetnék, kérlek

  30. Adrian - mondta

    @ando: Lásd az értesítési lehetőségeknél ... valami ilyesmi, mint amilyennek lennie kell, előugró értesítés, akusztika ... lásd még ott is ... van valami a műfaj értesítési lehetőségeiben, állítsa interaktívvá ... adik, hogy megkérdezze, mit tegyen ... te -Túl keményen állítod csak ez a szakasz ... és hozd meg saját döntéseidet ... állítsd be interaktívra

  31. Ionut - mondta

    sal. bemutató 10 megjegyzés tinetio összes asa.nu lerövidítése útmutatók, hogy valamilyen módon, hogy lemondanak a

  32. emil - mondta

    Üdvözlöm. Telepítettem Kaspersky Internet Security 2009. és már nem megy yahoo mesenger, hogy nem értem, miért nem küld fogadására. Miért? Köszönöm. Megpróbáltam és reinstalled messu de ot ugyanazt az eredményt. /??

  33. Adrian - mondta

    @emil: Bezár Messenger, letiltja tűzfal, akkor újra Messenger és jelentkezzen be! Ha megy azt jelenti, hogy frewallul blokk messenger, ebben az esetben létrehoz egy tűzfal szabály küldötte!

  34. emil - mondta

    Én kikapcsolta a tűzfalat, és nincs különbség.

  35. Iustin - mondta

    hi mit avetiin a nod32 képest kaspeschi

  36. Adrian - mondta

    @Iustin: NOD32 összehasonlítani Kaspersky mint összehasonlítása hangya egy elefánt! hangya NOD32 és elefantu a Kaspersky! NOD32 víruskereső egy haszontalan trehány ha talál valamit, de tudod, hogy nem csinál semmit, és ő nem tudja, hogy nem Kasperksy 1, és mindenki tudja, hogy a legjobb vírusirtó, hanem egy nagy forrás evő ! NOD32 nagyon jó, ha van internet kapcsolat, ha van, akkor kelbimbó micutu! Azt tanácsoljuk, hogy használd Avira melyről egy bemutató vagy AVG amely mint ahogy azt a bemutató!

  37. Andrew - mondta

    Ha a Kaspersky Internet Security, tudtam tette a Spybot kémprogram-elhárító szoftver? Lehet szidni, Adik látni egymást, mint potenciális veszélyt.

  38. Adrian - mondta

    @Andrew: A Kaspersky nagyon összetett és jó csomag, nem tudom, miért akarsz kémcsizmát felvenni? Senki sem kémkedik rajtad, maradj nyugodt, ha felfegyverzed magad ebben a halakban, akkor nem tudsz futtatni semmit ... és így a kaspersky erőforrásokat lop el, hogy több csirkét törjön meg, és még akkor is, ha ülsz és imádkozol érte, hogy töltsön be egy kb. biztos, hogy használsz sorozatokat, repedéseket, és a spybootot, akkor nélkülük maradsz, és végül a beolvasás után végzett játékok és a spyboot-tal történő tisztítás nem fog működni… összetéveszt 100 antivírussal és védelemmel, hogy ha megfertőződik, akkor telepítheti édesanyját Kaspersky-ra! Nem tudom, hányan használtuk vagy telepítettük azt, amit te akartál, és emiatt senki sem válaszolt neked, nem vagyunk mindentudók, nem ismerjük / ismerjük mindet! ha azonban nem győztem meg, hogy "jó" maradj, akkor csak meg kell próbálnod meggyőzni magad, hogy nincs értelme spybootot tenni, ez túl sok!

  39. @Andrew: Itt van, hogyan csináltuk: Telepítettem Kaspersky Internet Security, bementem a beállításokat, és kikapcsolta egyes beállítások, nem eszik így tiltva resurse.Am: anti tárcsázó, anti-spam, amellett banner hirdetés blokkoló, szülői felügyelet hogy ők már dezactivate.Daca többet szeretne, akkor tiltsa és az alkalmazás szűrés, nos, miután fog ragaszkodni a Kaspersky víruskereső és tűzfal, hogy ha azt szeretnénk, hogy tovább korlátozzák az erőforrás-fogyasztás attól függ, milyen rendszert . mellett Én is a spyware Kaspersky telepített (Mondtam neki SUPERAntiSpyware), de ne hagyd, hogy futni a saját.
    Azt, hogy kézi frissítések, és hetente egyszer adok a parancsot, hogy a scan.Nu annyira agresszív, így nem sós crackuri.Are egy nagyon jó felismerés, de nem a fly által nyújtott védelem által Kaspersky.

  40. Viorel - mondta

    Kösz srácok, kaptam magam 30 nap múlva biztosan teljesül, így gondolom, a leírások. Szeretném, ha jól.

  41. Andrew - mondta

    Eddig kellett Kis 2009 engedély lejárt, de most már azt a próbaverzió. Én is tette a Kis 2008 és én egészen 2011 engedélyt. De a különbség KIS 7 (2008) és a KIS 8 (2009) az adatbázisok. Vagy nincs-e különbség? És az INA a kérdés: Mi a különbség a próbaverzió, és a kereskedelmi változat, eltekintve a használati ideje?

  42. Adrian - mondta

    @Andrew: Csak a második, a tárgyalással kapcsolatos kérdésére válaszolok ... mert soha nem szerettem a kaspersky-t, mert ez egy hatalmas erőforrás, amely rengeteg erőforrást fogyaszt ... és őszintén szólva inkább egy ingyenes víruskeresőt és egy ingyenes tűzfalat preferálok! A különbség a próbaverzió és a megvásárolt között szoftverenként függ tájékoztassa Önt közvetlenül a kaspersky webhelyéről azokról a lehetőségekről, amelyekkel a próbaverzióban részesülhet ... mert mondtam, hogy a szoftvertől, a terméktől függően a létesítmények eltérőek

  43. @Andrew: Én még mindig KIS 2008 Kaspersky próba version.In esetén nincs korlátozás verzió torrentet trial.Cauta tárgyalás alaphelyzetbe a Kaspersky, és mielőtt lejár az 30 napos próbaverzió alaphelyzetbe, és azt használja, hogy újra 30 nap használat + frissítések, minden a helyére kerül normal.Avantajul az, hogy nem kell keresni egy másik sorozat kulcs, hagyja a meglévő, mikor visszaáll antivirusul.Daca szeretné kipróbálni mindenféle Kulcs torrentek között, néhány nap múlva azt kockáztatja, hogy feketelistára, mert a torrentet letölteni egy csomó ember, és én ugyanazt a kulcsot, és rájössz, ha a kapcsolatot a szerver ugyanazon antivirusuri számos kulcsfontosságú Kaspersky kész blacklist.Asa kulcs által generált Antivirus hogy már letölthető a honlapon egy egyedülálló kulcsot csak nem jön létre az azonos cheie.Sper többiek, hogy amit mondok. :))

  44. Andrew - mondta

    @bl: Értem csak azért, mert megpróbáltam KIS 2008 én őrült, és én is azt mondom, hogy sok vírus nustiu és porszívó kritikus hiba, de ha a vizsgálat bármilyen antivírus (beleértve KIS 2009) csak találtak semmit. Vagy ő őrült vagy enebun Kis ezen az oldalon. X-(

  45. @Andrew: Bocs, tévedtem, KIS 2009 vagyok :)). Tudni, hogy miért nem tetszik a verziót telepített verziót 2008.Lasa 2009, updateza, és adja a teljes ellenőrzést, és mit talál.

  46. Andrew - mondta

    @bl: Készen áll Köszönöm, elvégeztem egy próbapéldányt, és újra úgy működik, mintha csak a szkennerre telepítettem volna ... A szkennelést a kIS 2009 programmal végeztem, és semmi olyat nem talált, ami valószínűleg nem lenne jó a KIS 2008-ban az fn-ben .

  47. Ovidiu - mondta

    Telepítettem Kaspersky Internet Security 2009 ..

    Nagyon örülök, el..folositi meg bizalommal

    Köszönöm a bemutató

  48. sumomanu - mondta

    Végignéztem a bemutató a fejtől a farok, és köszönöm. A probléma az, hogy minden alkalommal, amikor a termék telepítéséhez a Kaspersky, az első dolog, amit tehetünk, hogy blokkolja internet kapcsolat, és nem talál beállítást, amely feloldásához. Amikor hívja a RDS, akkor javasoljuk, hogy távolítsa el Kaspersky Internet Security ha azt akarom, hogy net, ami úgy tűnik, mint egy átverés.
    mit tehetek, megyek netul?

  49. @sumomanu:
    A Kaspersky beállításait megy tűzfal és egy lépést biztonsági szint (traning mód), hogy ha a Kaspersky 7 után CAE a magas biztonsági szint akkor megjelenik egy banner, hogy megkérdezi, hogy milyen kapcsolat egy olyan lehetőség, hogy a 3: stealth mode, Internet, megbízható.
    Lopakodó mód az, hogy van láthatatlan marad a hackerek az interneten.
    Azt tanácsolom, hogy a kompatibilitás érdekében vegye fel az "internetet".
    A legjobb, hogy újra.
    1 uninstall Kaspersky
    2 megszakítás netul (távolítsa el a kábelt a hátsó)
    3 Kaspersky
    4 csinálni a fenti beállítások
    5 visszatenni kábel
    6 Amikor megjelenik a szalaghirdetése, válassza az "internet" lehetőséget
    Azt tanácsolom, hogy ne uninstall Revo Uninstaller, amely szintén a bemutató az oldalunkon.

  50. sumomanu - mondta

    azt kell mondanom, hogy a Kaspersky Internet Security 2009 és a döbbenet, nem tartalmazza ezeket a lehetőségeket, hogy a védelmi szint (vagy adok nekik.)
    És még egy dolog: Nemrég telepített Kaspersky Antivirus, pontosan ugyanazt a hatást blokkoló net kapcsolat. Eltávolítottam amíg tudtam a neten. lehetőség van arra, hogy hozzon létre egy ilyen vírus probléma?

  51. @sumomanu:
    Lépjen a következőbe: Beállítások / tűzfal / beállítások / hálózatok / és itt meg kell hoznia egy szabályt, amelyet a kaspersky tiszteletben tart az rds-hez való kapcsolódáshoz, válassza ki a bal egérgombbal, majd kattintson a szerkesztés gombra, és próbálja ki az összes beállítást egyenként, és ha még mindig nem működik, végül beállítja a "megbízható" szintet.
    Ez a beállítás azt mondja meg, hogy a Kaspersky incerdere kapcsolatban az RDS.
    Törölnie kell a "tcp / ip" beállítás jelölését is, amelyet a következő helyen talál: vezérlőpult / hálózati kapcsolatok / jobb egérgombbal kattintson a hálózati kártyára / Properties / törölje az Internet protokoll (tcp / ip) jelölését.

  52. kenőpénzt - mondta

    szia ... van egy kérdésem is. Telepítettem a vírusirtót és az internetbiztonságot> kaspersky 2009 <. és tárgyalás. de 3 napja egymás után valaki zaklat, blokkolva valamit: „hálózati támadás behatolása.win.msqql.worm.helkern: UDP .. (ip) …… -tól. a kikötőn ;;; az agresszor számítógépe nem található, a címe hamis lehet ...
    akkor tud tanácsot adni nekem?

  53. Adrian - mondta

    @kenőpénzt: Get olvasni az összes értékelés a bemutató, ha beszéltem a problémát!

  54. Andrada - mondta

    Visszatérek az előző üzenetemhez. Két nap kínlódás után megoldottam a problémát. "Megbíztam" két másik futtatható fájlban az aol-ból, és ez végre működik. Kezdetben csak a "futtatható" fájlba helyeztem a fő futtatható fájlt, ezért nem működött. Köszönöm

  55. Andrada - mondta

    Annak érdekében, hogy ne tévesszenek meg senkit, úgy gondoltam, meg kell említenem, hogy a minap feltettem egy megjegyzést, amelyben arra kértem Önt, hogy segítsen a Kaspersky beállításainak megadásában, mert olyan problémáim voltak az Aollal, amelyek semmilyen módon nem működtek a Kaspersky-val. Mivel először tettem közzé megjegyzést, egészen biztosan rosszul tettem valamit, és a megjegyzésem nem jutott el az oldalra, ezért nem tudta megérteni, miért jöttem vissza egy olyan üzenetre, amely valójában nincs az oldalon ... ………… A szükséges bocsánatkéréssel köszönöm mindent, amit értünk tett.

  56. tudom használni, hogy a frissítések nélkül? k nem akartam csinálni, és azt gondolom, hogy ez a windows.te Kérem válaszoljon nekem intrebare.multumesc


  57. @Alyn:
    A víruskereső nem frissíti víruskereső halott nem számít, mennyire jó ez
    Szóval semmi köze hozzá
    Antivirus az egyetlen szoftver, amely nem ér, ha nem teszed frissítések

  58. danezu - mondta

    Nagy kár, hogy az ugyanazt a lakosztályt nagyon szeretem free.imi különösen fertőtlenítésére fájlok nem törlődnek.

  59. Irinel - mondta

    Cristi, mikor fogsz oktatót készíteni az "Eset Smart Security" vagy az "Eset Nod32" témáról?

  60. @Irinel:
    A hamarosan, hogy a hívást, mert ők nod32 viselet és ESET suite.

  61. costel1978 - mondta

    ziua.as jó és volt egy probléma, a Kaspersky Internet Security 2009 és ha azt akarom, hogy küld valamit a rendetlenség (mondjuk a kép) AMI összeomlik (nem továbbítja) AMI szíves mondja meg, hogy mit kell tennie, hogy menjen AMI ? köszönöm.

  62. Adrian - mondta

    @costel1978: Bizonyos képformátumokat nem küldhet el messengeren ... ez egy hiba tőlük ... például nem működik, ha képet JPG vagy JPEG formátumban küld el ... a tanácsom az, hogy archiválja a képet, majd küldje el, hogy lássa, működik-e!

  63. costel1978 - mondta

    Nagyon köszönöm válaszát, de még mindig kockáztattam, és megállt Kaspersky Internet Security 2009 ment (tudtam küldeni kép), mert azt hiszem ez a antivirus.poate bár egy beállítás, amely amino blokkok nem küldhet semmi.

  64. mihai13 - mondta

    Gratulálok minden oktatóanyaghoz! Van a KIS 2009 programom, de az ingyenes licencem lejár; a kérdésem az (hogy nem vagyok szakember a területen): A termék megvásárlásával a jelenlegi eltávolítása nélkül is használhatom, csak egy "kulcs" megadásával a Menü-> Aktivált… menüben vásárolt csomag, majd frissítés Vagy valami mást kellene tenni? Egyszerűbb mód ... Köszönöm!

  65. Gelu - mondta

    TELEPÍTETTEM A KASPERKSKY 2009 IS 2009-et is, van egy olyan kérésem is tőled, hogy minél hamarabb tudnál segíteni egy plzz-val ...

    Tehát minden itt kezdődött
    Nézd meg alaposan KÉP ÉS CITITIO!
    http://img8.imageshack.us/img8/165/eroare1.png

    ÉS a második hiba ezen is gondosan kérlek ...

    http://img8.imageshack.us/img8/3439/eroare2.png

    PLZ akart válaszolni. SIGNED Gelu.

  66. Adrian - mondta

    @Gelu: Látom, hogy a kasperky megadta neki a vizsgálatot, ez egy vírus, amely az Internet Explorer programmal játszik ... többször megnyitja anélkül, hogy akarna

  67. l.robi - mondta

    üdvözlet

    Kiváló tutorial.
    Azt szeretném megkérdezni, hogy mit gondol AVAST, jó valamiben, ha már megpróbálta?

    Köszönöm.

  68. CRISTIAN TM - mondta

    - IGEN KRISTUSZ, KÉRDÉSEM IS VAN KASPERSKY-RÓL, BARÁTOM VAN B-N, ÉS A SZÁMÍTÓGÉPEK SZÉLES HÁLÓZATÁRÓL VONATKOZIK, DE TUDJA, HOGY KÉNYELMESEN HASZNÁLJA, DE NÉHÁNY HELYZETBEN, KASPERSKYIT, AMIT MIT SZKENNE, TISZTÍTJA SZÁMÍTÓGÉPÉT, MUTASD MEG, MIT VAN NEKED, TÉNYLEG MIT TALÁLT, MINDET TÖRLD. AKKOR KÉRJÜK TELEPÍTENI, TEGYE EZT, AKKOR IS, HA SZÜKSÉGES, INGYENES, DE NEM TÖRÖL VEM, SEMMIT, LOGMEIN TELEPÍTETT MINDENKIT ÉS MŰKÖDTETTE, DE SEMMIT NEM találtam, PÁLYÁK, HELYSZÍN, EZT MONDTA A VÉGRE, AMIT GONDOLSZ EZRŐL, MŰKÖDHET A PC-N, AZ INTERNET NÉLKÜL is, NAGYON BARÁTNAK KÖTÖTTEM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM. VÁLASZ.

  69. CRISTIAN TM - mondta

    - BÁR, KÖNNYET SÍROK AZ ÍRÁSBAN, ÉS TÖBBET HAGYOK, ÉS BETŰSÍTÉS ÉS ALKALMAZÁSI HIBÁK ... ISMÉRT BÁRT, KÖSZÖNET

  70. Covi - mondta

    KIS 09 Mivel nem volt probléma a biztonsággal. Oroszok értékelik a munkáját, és nagyra értékelem az oktató tanfolyamot.

  71. később kerül meghatározásra - mondta

    Hello! KIS telepítve, és eddig még nem volt probléma. Egy héten Helkern féreg jelenik meg, de egy idő után kapcsolja ki a számítógépet (nem hirtelen, zárjon be minden programot, mint szerettem volna zárva magam). Én újratelepítése a Windows, amit beolvasott minden módon semmi sem jelenik meg. Kérem, hadd segítsek. Köszönjük!

  72. Adrian - mondta

    @később kerül meghatározásra: Lehetséges egy távoli szerver más partíciókon keresztül, vagy egy vírus ultima, az utolsó lehetőség az összes partíció formázása, és megszabadulni mindentől, amije van ... dvd-re csak személyes tartalmait, személyes képeit, videóit tegye a telefonra , és ennyi az egész ... a többit letöltöd, a zen és a többi megtalálható a neten, és ahogy eddig megtaláltad és elvitted, mostantól megtalálod őket ... formázd újra az összes partíciót !! Vagy vigye el egy szervizbe!

  73. Bogdan-designes - mondta

    Nekem van egy probléma, ha adok időfutam lesz a web szerver nem egyezik, mert én változott bios elem dp időben, és nem működik, mit tegyek?

  74. BRAVO !!! Veled megtanultam a KORRECT KIS telepítését és beállítását; Volt már nekem, és ez egy kicsit bonyolult számomra ... most könnyebb; kis és 10. évfolyam !!! ; Akárcsak te !!!

  75. ynfect - mondta


    Azt hiszem, a számítógép egy vírus kapok egyet egy darabig a különböző böngészőkben, ha valaki tud segítsen nekem

  76. ynfect - mondta

    ynfect: A salcalculatorul úgy gondolják, hogy a vírus egy ideje nem jönnek a különböző böngészőkben, ha valaki tud segítsen nekem

  77. Adrian - mondta

    ynfect: A salcalculatorul úgy gondolják, hogy a vírus egy ideje nem jönnek a különböző böngészőkben, ha valaki tud segítsen nekem

    Lapolvasás: Malware bit, super anti spyware, Dr.Web CureIt, és végül csomagtartó és kém Search and Destroy, mindenki szabadon, és megtalálja a Google! Sajnos a víruskereső, amit csak nem tudják, hogyan kell kezelni a vírusok telepíti az add-on az Internet Explorer! És azt javaslom, hogy a jövőben ne az Internet Explorer, mert a por olyan is úgy gondolom, a sebesség a hajózás és a biztonság, és ne látogasson oldalak pornache! Onnan, hogy a legtöbb vírus! Siker!

  78. dumitru32 - mondta

    ynfect: A salcalculatorul úgy gondolják, hogy a vírus egy ideje nem jönnek a különböző böngészőkben, ha valaki tud segítsen nekem

    Mi a baj veled, mert nem igazán értem miről van szó ???? További részletek…

  79. webdan - mondta

    dumitru32: Hogyhogy nem igazán értem, mi ez? Bővebben ...

    Nagyon egyszerű. Bemegy "Biztonságos módba", és onnan kitisztítja az ismétlődő és ideiglenes fájlokat. Van egy oktatóprogramja is a ccleaner-rel. Természetesen vírus. Ha nem dolgozik a ccleaner-rel, akkor a partíciót jól megterhelje ...

  80. Szeretném tudni, mit mutat az Internet Security 2010 verzió? Úgy értem, hogy van-e különbség a bemutatóban bemutatott és ez között ... köszönöm!

  81. lehetséges-e oktatóprogramot készíteni a Kaspersky Internet Security 2010 verziójával? Tudnom kell a beállításokról is ... ha ebben az oktatóanyagban különböznek a KIS 2009-től ... köszönöm !!

  82. Ez nagyon jó ezen az oldalon a megjegyzés 10 +. De mondd nekem, hogy kell egy bootolható CD-t a Windows. Én igen, módosított nLite ablakok és tette a ISO kép végre, vagy a kiterjesztése. Iso. Aztán másolt windosul CD. És az jó? Csináltam egy bootolható CD-t, vagy sem?

  83. Mihai - mondta

    Szuper tutorial! Ez a legjobb hely, amit valaha láttam.
    És meg tudná csinálni a bemutató a Kaspersky Antivirus 2010?

  84. Phlo - mondta

    csinál egy bemutató telepítési és beállítási Kaspersky Internet Security 2010?

  85. ANDREEAS - mondta

    Cristi, akkor nem tud a bemutató és a Kaspersky Internet Security 2010? Tudom, hogy a beállításokat, mint a Miami engedélyesek ezen, és nem tudom, hogyan tudom beállítani sal .. plsssssssssssss!

  86. flaviu_laguna - mondta

    Helló, a legmelegebb ptr.mine, sokat tanultam tőled, és szeretné megtartani az egészet, mint egy asa.Rog sfat.Am calc telepítve. Kaspersky 2009 6 luni.Pot engedéllyel telepíthető Kis 2010 2009 a sorozat? Eltávolította Kis Kis 2009 2010 vagy menjen rajta a frissítést? Esedezem tanácsát ptr. hogy ne veszítse el az engedélyt.
    Előre is köszönöm

  87. Azt mondta az oktató, hogy ez jó, hogy csinál egy átkutat, de már egy kicsit szubjektív az, ami azt jelenti, a vizsgálat átveszi 5 órát, és a számítógép dolgozik nagyon keményen scanarii.LA nod32 bemutató Találtam mindenféle KAV hibák, de úgy tűnik, hogy minden perfect.Bravo 're a dechizator a drumui.Eu nem használ KAV mert láttam szisztémás befolyásolja a teljesítményt nem akarom a rendszert, hogy korlátozza antivirus.Kav jó, de nem mondom A forrásokat kemény, mint BitDefender és így védi meg, de a költség, véleményem szerint, ha nem, legalább nem ér 2 GB RAM használata. 's ezért az emberek a cégek asztali számítógépek, amelyek nem f Nem hiszem, hogy a teljesítmény használna KAV.

    • Alex: Azt mondta az oktató, hogy ez jó, hogy csinál egy átkutat, de már egy kicsit szubjektív az, ami azt jelenti, a vizsgálat átveszi 5 órát, és a számítógép dolgozik nagyon keményen scanarii.LA nod32 bemutató Találtam mindenféle KAV hibák, de úgy tűnik, hogy minden perfect.Bravo 're a dechizator a drumui.Eu nem használ KAV mert láttam szisztémás befolyásolja a teljesítményt nem akarom a rendszert, hogy csak a jó antivirus.Kav nem mond a kemény, de ugyanazokat az erőforrásokat és a BitDefender, így védi meg, de a költség, véleményem szerint, ha nem, legalább nem ér 2 GB RAM használata. 's ezért az emberek a cégek asztali számítógépek az f előadások nem hiszem, hogy használt KAV.  

      Én már nem lehet tudni, hogy hány kép van a számítógép, az én notebook tartó 3 perc beolvasási mert túl sok fájl az asztalon volt a 24 órát, mert sok merevlemezek, amelyek több különböző fájl típusok.
      Ez normális alatt víruskeresés az erőforrásokat, ha nem fogyaszt mély behatolást, és a következtetés nem hatékony.
      A frissítések már mit hozzátenni, úgy néz ki, nem tudja, mennyire fontos, hogy az antivírus frissítéseket.
      Bemutattuk a legtöbb vírusvédelmi, a választás a tiéd.

    • Adrian - mondta

      Alex: Azt mondta az oktató, hogy ez jó, hogy csinál egy átkutat, de már egy kicsit szubjektív az, ami azt jelenti, a vizsgálat átveszi 5 órát, és a számítógép dolgozik nagyon keményen scanarii.LA nod32 bemutató Találtam mindenféle KAV hibák, de úgy tűnik, hogy minden perfect.Bravo 're a dechizator a drumui.Eu nem használ KAV mert láttam szisztémás befolyásolja a teljesítményt nem akarom a rendszert, hogy csak a jó antivirus.Kav nem mond a kemény, de ugyanazokat az erőforrásokat és a BitDefender, így védi meg, de a költség, véleményem szerint, ha nem, legalább nem ér 2 GB RAM használata. 's ezért az emberek a cégek asztali számítógépek az f előadások nem hiszem, hogy használt KAV.  

      Nemrég tett egy teszt ilyen 3 éve, azért jöttem, hogy egy szöveges fájlt, majd Keygen.exe keygen.bat név, nincs semmi, és én átkutat őket AVG, és mit gondolsz? Ő felsikoltott, a kígyó szájából, amelyek veszélybe =)), bár volt egy pár üres nevű fájlokat Keygen, akkor nem ugyanaz a dolog, de én beolvasott Kaspersky és a meglepetés, a Kaspersky nem szólt semmit, hogy miért? Még Kaspersky vizsgál, nem a fájlok neve, ez és a többi más NOD AntiVirus olyan gyorsan, hogy nem néz meg a fájlokat, ahogy kellene! Kaspersky egy víruskereső tetején, és még nincs semmi szemrehányást neki. a kezdetektől fogva, amikor beszélünk, a biztonság nem rendelkezik azokkal az erőforrásokkal, hogy nézd meg, ha ez egy jó víruskereső fogyaszt, ez természetes és normális. Azt akarod, hogy átvizsgálja a 500 3G percek alatt? Állj fel, mint ez, ha nem a Kaspersky PC-erőforrások egyszerű, senki sem kényszerítette, hogy használja lam már csak be nem jó élni, hogy töltse le az idegeket, és felborítja minket elfogyasztott több forrás, nem tett minket. Én 2G kétcsatornás RAM és a processzor E5200 és őszintén nem érzem, mint a futás!

  88. hogy az adminok ezen az oldalon azt mondják, továbbra is az a véleménye, hogy az új generációs antivírus meg kell találni az egyensúlyt a teljesítmény és a források összege consumate.Nu minden erős f számítógép és a víruskereső megengedheti magának, hogy többet fogyasztanak erőforrás f. Itt van a hátránya, azt hiszem, lehet, hogy egy jó vírusölő és nem fogyaszt sokat, azt hiszem, ez egy lehetetlen dolog, hogy realizat.eu ember nem engedi, hogy elmenjek a számítógép órákig 10 bár én csak olvasni a 100 a Gb Peter, hogy fogyaszt időt és a jelenlegi és kiszámítja az összeg a jelenlegi elfogyasztott pénzt KAV, hogy ellenőrizze a calc. Lehet bn u.Este újra a Windows-kan, de talán a leghatékonyabb, nem messze a tökéletes és ideális antivírus ex oricine.De könyvelő cégek és mások, akik tört gyengébb Intal nem engedheti meg magának, hogy a víruskereső lelassítja és így lentele a calculatoare.Cei utilaizatiri a KAV nagyobb valószínűséggel, hogy megtört az otthoni számítógép előadásokon 2 ram fel.

  89. Calin - mondta

    Helló Azt akarom tudni, mit tehetek, hogy ne szakítsa át a futár, hogy d eprimit kaphatnak, és megáll, ha fájlátvitel Kaspersky Internet Security 2010 adj, ha valaki tudja, hogy mit tehetek ebben az esetben minden részlet talán néhány Print Screen
    Sok a anticipiat (Skype MSN, és mások is adja, és hogy csak a szám EMSS)

    • Adrian - mondta

      Calin: Hello Azt akarom tudni, mit tehetek, hogy ne szakítsa át a futár, hogy d eprimit kaphatnak, és megáll, ha fájlátvitel Kaspersky Internet Security 2010 adj, ha valaki tudja, hogy mit tehetek ebben az esetben minden lehetséges részletet néhány nyomtatási képernyő
      Sok a anticipiat (Skype MSN, és mások is adja, és hogy csak a szám EMSS)  

      Tedd figuridatorita icompatibilitatilor van egy változata a Yahoo egy másik változata. Lehet rendetlenség 9 és a srác akit szeretne küldeni valami nem mess 9 8 vagy idősebb. bár mindent a Yahoo inkompatibilitás verziók között! A gyors és egyszerű fájlátvitel FTP! sokkal gyorsabb és praktikus! 100 módszerek sokkal könnyebb és biztonságosabb küldeni fájlokat, és dudál marad és küldhetnek fájlokat a rendetlenség, célja az volt, hívások és video chat és a fájlátvitel nem!

      Én nagyon ajánlom EZ videó bemutató
      /\
      ||
      ||
      kattintson a "EZ" szóra

  90. Sall miért nem megy látom a bemutató a negyedik állomása, és hogy megint megpróbálom 10 alkalommal már kérlek ajutatima

  91. suntmatol - mondta

    por vagy az angol nene-vel ...

    • Francisc - mondta

      suntmatol: Angol Nene a por ...  Idéz nekem

      Ez az egyetlen következtetés akkor levezetni azt nézi a bemutató? Nézd meg a képeket, és figyelj arra, amit mond, és nem elég információt szerezni.

  92. Andrew - mondta

    hacker "egy" antivirusuri összetört a cég, és arra a következtetésre jutottam, hogy továbbra is vannak igazi antivirusuri.

    • Francisc - mondta

      hacker "egy" antivirusuri összetört a cég, és arra a következtetésre jutottam, hogy továbbra is vannak igazi antivirusuri.  Idéz nekem

      Mit értesz azon, hogy "nincsenek valódi antivírusok". Olyan ez, mint egy harc: ellenfeled mindig elkaphat; soha nem vagy elég felkészült a következő csatára; ne becsüld le az ellenfeledet.

  93. bitza1990 - mondta

    te vagy a legmenőbb tanultam sokat tőled, és tiszteletben tartja a gyötrelem és a stressz

  94. Bogdan - mondta

    hasznos .. Magam is néhány nap intrebare.De van valami vírus, és nem tud írni a billentyűzet csak billentyűzet írni vizuala.Ce tudja, hogy a billentyűzet ..? Kérjük, válaszoljon nekem, mint REPEAT .. ha scrietimi a rendetlenség: bogdanronaldo81

  95. ALEX - mondta

    JÓ igazán segített. De van egy NAGY kérelmet akar, és ez yo CURSORU több kérjük FAIN nem találja keres sokat: ((: ((: ((

  96. kostel - mondta

    sal, van egy kis probléma, telepített víruskereső németül (mint a CD), és azt szeretném tudni, hogyan kell telepíteni English

  97. cristian - mondta

    ahol viszem engedély Kaspersky Internet Security 2011? Az anti vagy 6 hónapokban 6 hónaptól tudom, hogy van sok AMI Ziki tartsa tiszteletben, és így tovább :) x

  98. adrian - mondta

    Szeretném tudni, hogyan lehet beolvasni Kaspersky 1, hogy nem kap a játék, amikor látja, mert a játék fájlt 1 2009 nem láttam, és most 2011 és láttam valamit a játékban vírus.
    És azt szeretném tudni, ha tehetek valamit, hogy megállítsuk, vagy szkennelés tudom nem látni a fájl vírust.
    Visszatérés a fájl ül itatni, és ha törli az alkalmazás nem indul el köszönöm.

    • AdrianGudus - mondta

      adrian:
      Szeretném tudni, hogyan lehet beolvasni Kaspersky 1, hogy nem kap a játék, amikor látja, mert a játék fájlt 1 2009 nem láttam, és most 2011 és láttam valamit a játékban vírus.
      És azt szeretném tudni, ha tehetek valamit, hogy megállítsuk, vagy szkennelés tudom nem látni a fájl vírust.
      Visszatérés a fájl ül itatni, és ha törli az alkalmazás nem indul el köszönöm.

      Adja hozzá a fájlt a kivételek Kaspersky

  99. György - mondta

    Mondd el, milyen programot kell használni, hogy ne menjen a 100% CPU. A számítógép képzés nagyon lassú, nagyon meleg, lm nemrég vissza, és nem találom, hogy miért annyira ralenteaza

  100. Cristina - mondta

    Hogyan tudom eltávolítani a vírust szíves mondja meg

  101. Lucian Icu - mondta

    Helló. Véleményem szerint ez egy 10+ fokozatú víruskereső.

  102. névtelen - mondta

    Lehet, hogy ez a termék most nem jó ötlet :))

Speak Your Mind

*