Hogyan lehet felismerni és kiküszöbölni a kémprogramokat, román kémprogramokon - oktatóvideó

Szia barátok, ma fogunk beszélni spyware (kémprogram), és programokat, hogy megakadályozza az ilyen típusú malware, ezek részei kémprogram-eltávolító szoftver. Antispyware szoftver nem egy vírus, és fordítva, a leggyakrabban típusú antivírus megoldások nem rendelkezik érzékelő modulok spyware.

Spyware sokkal veszélyesebb, mint egy vírus véleményem, azt mondtam, a bemutató, én inkább, hogy egy számítógépes vírus, ami a por, mint az élő spyware ültetett az orrom érzés nélkül, vagy fedezze fel túl késő , miután az operációs rendszer újra meg újra egy pár órát a szoftver, de ha a személyes adatokat gyűjtenek a felhasználó tudta nélkül, hogy az is elég baj, képzeljük el, hogy az online fizetési tranzakciók bank, és lehetőségük van bankszámlák közvetlenül a számítógépről, miközben egy indiszkrét szemek követik minden mozdulatát, nem érzi túl kényelmes. Az ilyen problémák szükségünk van egy megoldás Antispyware, a bemutató ma bemutatja két megoldás, az egyik a Windows Vista és a Windows 7, a másik, egy ingyenes megoldás, hatékony és gyors, az első, hogy a Windows Vista és a 7 a Windows Defender, a második Super Antispyware.

windows Defender mindent lehet egy jó kémprogram-eltávolító, van valós idejű védelem, automatikus frissítések meg mi posibiltiatea programozási szkennelés felismerési arány meglepően jó a biztonsági szoftver a Windows, nem ritkán megoldások a Microsoft csalódott, ez nem a mi ügyünk, Defender teszi a dolgát.

Super Antispyware nagyon pompás névvel rendelkezik, bár ez nem "csak a szája", a szoftver nagyon jól elvégzi a munkáját, sajnos nincs valós idejű védelem és nincs automatikus frissítés, helyette a szkennelés előtt frissítjük, a beállítások tiszták , a felület "német", felesleges bling bling nélkül.

Mi továbbra is bemutatni más megoldások is a múltban már beszéltünk kémprogram-elhárító szoftver, Boby régen kollégánk készített egy bemutató videót Spybot - Keresés és pusztításMi továbbra is bemutatni az ilyen típusú szoftver a jövőben.

Senki további nélkül, menjünk nézni a bemutató videót!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Mircea - mondta

    de ez a cucc megy a Windows XP? xp ha nem, mit tegyek?

    • Calin - mondta

      de ez a cucc megy a Windows XP? xp ha nem, mit tegyek?  

      igen, az xp-n, a vista-n és a win7-en működik, de észrevettem, hogy lelassítja a pc teljesítményét, melegen ajánlom a Malwarebytes 'Anti-Malware nem is érzi a pcu-t, és sokkal jobb. Évek óta használom a superantispayert, igen, mióta rábukkantam a Malwarebytes Anti-Malware programjára, lemondtam róla, mert lelassítja a PC teljesítményét.

  2. írisz - mondta

    Malwarebytes nem sok értelme van, és antispware?

  3. Calin - mondta

    Cristi találkoztunk, azt mondtad, hogy a defenderu windous bemutató szar, és javasoljuk, hogy kapcsolja ki most azt mondod, hogy te elégedett vele lenyűgözött. végül ajánlani sal sal megállítani, vagy el? mint neai félrevezette NITEL

    • azt mondta, Cristi ülésén windous cadefenderu bemutató szar, és javasoljuk, hogy kapcsolja ki most azt mondod, hogy te elégedett vele lenyűgözött. urmace javasoljuk, hogy hagyja abba, vagy sal sal el? mint neai félrevezette NITEL  


      Időközben javult a Microsoft több figyelmet szentelt a biztonság, a tűzfal, húzott egy jó víruskereső (Microsoft Security Essentials), és adott nagyobb jelentőséget a Windows Defender.
      Mielőtt nem érzékeli sokat, most meglepetten látta, hogy a dolgok haladnak, nem alszik sem ők felismerték, hogy teret veszít.

  4. írisz - mondta

    Hát az meg véleményét a fenti, hogy megérteni? Ön lemondott SUPERAntiSpyware ptr. Malwarebytes, mint a legjobb, és nem súlyosbíthatja pc.asta nem ugyanaz a dolog.? Megemlítem még, hogy av 5

    • Calin - mondta

      Hát az meg véleményét a fenti, hogy megérteni? Ön lemondott SUPERAntiSpyware ptr. Malwarebytes, mint a legjobb, és nem súlyosbíthatja pc.asta nem ugyanaz a dolog.? Megemlítem még, hogy av 5  

      DAP mit akartam mondani, és nem ütközik a víruskereső

  5. bugman - mondta

    Catalin lehet hivatkozni a rendszer lassulása, amikor vizsgál

    • Esetleg Cătălin utalnak rendszer lassulását a szkennelés :)további időszak nem látja az egyszerű oknál fogva, hogy van két szabad szoftver, és mint ilyen, nem rendelkezik aktív keresőmotor (valós időben) is megközelíthető egyetlen módja annak, hogy az oka, hogy egy esetleges lassulás a rendszer :) Mindkettő ok válthat váltott soros pásztázás-tíz nap, hogy minden "Oura" :)   

      A Windows Defender fogyaszt apró, ha van egy jobb megoldás, célszerű hagyni, ha egy kereskedelmi megoldás Antispyware valós idejű védelem, akkor hagyja abba, hogy ha nem tetszik, csak jelen van, a választás, hogy .

  6. MIHAI10 - mondta

    Én a Windows XP és a Windows Defender SP3 IN CONTROL PANER

    • Calin - mondta

      Én a Windows XP és a Windows Defender SP3 IN CONTROL PANER  

      telepítheti, ha nem rendelkezik a Microsoft hivatalos honlapján, vagy írjon a Google keresési védő alaposan vegye Microsoft hamis, vagy nem, hogy cv cv virused

  7. Julian - mondta

    Üdvözöljük prieteni.eu Kaspersky Internet Security, kémprogram? Köszönöm

    • Calin - mondta

      Üdvözöljük prieteni.eu Kaspersky Internet Security, kémprogram? Köszönöm  

      bár ez ff jó kaspersky internet biztonság, mégis antispayert és dc-t ajánlok? mert ő a szakértője a spayeware detektálásnak, ahogy a neve is mutatja, és csak ezzel foglalkozik. Van a kombinációm a kaspersky internet security + Malwarebytes 'Anti-Malware, és még mindig van spybotom, ott vigyáznod kell a spybot-ra, mit csinálsz, ha nem tudod, mit enni spybot jobb, ha nincs csirke

  8. LiviuFlorin - mondta

    Én zömében a Linux (Jolicloud.) Egyre kevésbé használja a Windows (csak akkor, ha nincs más választásom.) Talán Linux fennáll a veszélye a kémprogramok?

    • Calin - mondta

      Én zömében a Linux (Jolicloud.) Egyre kevésbé használja a Windows (csak akkor, ha nincs más választásom.) Talán Linux fennáll a veszélye a kémprogramok?  

      A linux nem sok vírus 500 600 a vírusok, ha nem tisztázott ESIT többnyire Linux nagyobb valószínűséggel védelmet nyújt a vírus minimális linux

  9. dans - mondta

    Ha banki tranzakciók (egy másik számítógép-idegen, mint a miénk), használja a jelzőt, és a virtuális billentyűzet van rá szükség, vagy kémprogram-eltávolító program biztonságos?

  10. Calin - mondta

    Elnézést a hibák a beszéd igen néztem a távon: d

  11. babér - mondta

    A Windows Defender lényegében ugyanaz a Microsoft? Defenderu ki, és nem tudom, DK Alapvető feladatai és ellenőrzése és kémprogramok ...

    • Ratzoiu - mondta

      A Windows Defender lényegében ugyanaz a Microsoft? Defenderu ki, és nem tudom, DK Alapvető feladatai és ellenőrzése és kémprogramok ...

      A Windows Defender volt az első víruskereső kísérlet a Microsoft részéről ... az operációs rendszer alapvető védelmeként szolgál ... extra biztonsági elem azok számára, akik úgy gondolják, hogy nincs szükségük víruskeresőre a PC-n.

  12. Srácok nem játsszák spyare Malvar és más sopirle.Puneti a C partíciót, és befejezni marás depe ideiglenes bilciul.Salvati asztalát, és ha megéri, hogy azt a részét D.Asa megszabadulni kém Malva és más ckickite.Iar Windows Defender jó ha Antivirus a Windows, és ha nincs meg a licenc nem downloda.Deci csinálni, amit akar, ez a bemutató nagy, de én továbbra is az idős XP.

    • Ratzoiu - mondta

      Srácok nem játsszák spyare Malvar és más sopirle.Puneti a C partíciót, és befejezni marás depe ideiglenes bilciul.Salvati asztalát, és ha megéri, hogy azt a részét D.Asa megszabadulni kém Malva és egyéb ckickite.IarWindows Defender akkor jó, ha nincs Antivirus a Windows, és ha nincs meg a licenc nem downloda.Deci csinálni, amit akar, ez a bemutató nagy, de én továbbra is az idős XP.

      Deep Freeze egy ereklye a 2000 évek, amikor az informatikai piac első roma és a hálózati csatlakozás csak látta internet szoba. Aki nem ismeri a munka az számítógép lefagy. A biztonsági mentés megszabadulni a sok probléma.
      Ingyenes biztonsági megoldások nagyon hatékony anti-vírus, így nem látja értelmét egy olyan program által használt Net csarnokok, amely továbbra is kihalt, és Ef valószínűleg megfertőzni, ha tesz egy bottal.

  13. Cosmin - mondta

    helló Lenne egy kérdésem: Kaspersky PURE jobb, mint a Kaspersky Internet securyty?

    • Calin - mondta

      helló Lenne egy kérdésem: Kaspersky PURE jobb, mint a Kaspersky Internet securyty?  

      már azonos vírusdefiníciós adatbázis van néhány pluses Malwa stb igen Kaspersky Internet securyty elfelejtette a hálón részletek

  14. Bulgac - mondta

    Azt hiszem, ez jobb, mint a Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware.

    • Francisc - mondta

      Azt hiszem, ez jobb, mint a Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware.  Idéz nekem

      A SuperAntispyware és a Malwarebytes Anti-Malware kiegészítik egymást. Noha nagy lefedettségre tervezték őket a rosszindulatú programok észlelésében, az egyik jobb az egyik, a másik a másik irányban. Például: A SuperAntispyware jobb a Spyware, a Rootkit, a Hi-Jackers, a Dialers és a Malwarebytes fertőzések felderítésére és kiküszöbölésére .

  15. Azt gondolom, hogy egy jó víruskereső (Avira) + a friewall (comdo) + super antispyware = jó megoldás nem akadályozza a számítógépet egyáltalán! Ez így van, próbáld, hogy túl sok haszna ....

    • Francisc - mondta

      Azt gondolom, hogy egy jó víruskereső (Avira) + a friewall (comdo) + super antispyware = jó megoldás nem akadályozza a számítógépet egyáltalán! Ez így van, próbáld, hogy túl sok haszna ....  Idéz nekem

      Igen, ez az egyik legjobb ingyenes biztonsági megoldásokat.

  16. Francisc - mondta

    Oké, én nem hiszem, hogy némi totorial, mivel a program nem igényel speciális beállítást a dolgokat tenni.

  17. Nekem van egy probléma a PC mare.Am kémprogramok és nem tud megszabadulni a bemutató használtam el.Am és telepítse újra a Windows és a HDD formázás mindent, és még mindig nem menekült el.Ce lehet megszabadulni tőle?

    • Francisc - mondta

      Nekem van egy probléma a PC mare.Am kémprogramok és nem tud megszabadulni a bemutató használtam el.Am és telepítse újra a Windows és a HDD formázás mindent, és még mindig nem menekült el.Ce lehet megszabadulni tőle?  Idéz nekem
      </blockquote
      1) "Teljesen" beolvasott a SuperAntispyware programmal?
      2) Hasznos lenne, ha mondjuk a nevet (legalábbis bizonyos, hogy a spyware).
      3) Töltse le és futtassa a Dr.WEB CureIt! 6.00.2. Van egy oktatóanyag, ahol le van írva, hogyan kell használni. A beolvasás leválasztott hálózattal és a víruskereső pajzs kikapcsolásával történik. A vizsgálat befejezése és a talált fertőzések megszüntetése után indítsa újra a számítógépet. (Keresse meg: "C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc" és törölje a "hosts" fájlt - csak ezt, egyet).
      4) Ha még mindig nem szabadul meg a kémprogramoktól, töltse le, telepítse az "a-squared Free" alkalmazást, és "teljesen" szkenneljen vele.
      Gyere vissza az eredményeket.

      •   Idéz nekem

        Nos, a kérdés, amit beolvasott 1 teljes, de voltak mindenféle eredményeket, és nem tudtam, mit tegyek departe.2) Én nem tudom, hogy van egy chiama.Am cd-key egy programot, és mentem nyitott normális Miután a CD-kulcsot, külön programot.

        • Francisc - mondta

          Nos, a kérdés, amit beolvasott 1 teljes, de voltak mindenféle eredményeket, és nem tudtam, mit tegyek departe.2) Én nem tudom, hogy van egy chiama.Am cd-key egy programot, és mentem nyitott normális Miután a CD-kulcsot, külön programot.  Idéz nekem

          Tedd azt, amit fentebb már említettük. Utility vizsgál / tools ala / a. Ezután töltse le Panda USB Vaccine. Hogyan kell használni:
          - letölthető asztali számítógépre
          - nyomja meg a program futtatása után: Védje be a számítógépet, majd oltsa be az USB-t.
          - ha több pendrive van / CD-DVD / kártya / MP3 lejátszó, mindegyiknél elvégzi az oltási műveletet.

        • Francisc - mondta

          Nos, a kérdés, amit beolvasott 1 teljes, de voltak mindenféle eredményeket, és nem tudtam, mit tegyek departe.2) Én nem tudom, hogy van egy chiama.Am cd-key egy programot, és mentem nyitott normális Miután a CD-kulcsot, külön programot.  Idéz nekem

          Ismét végezzen teljes ellenőrzést a Superantispyware programmal (végezzen frissítést a beolvasás előtt). A vizsgálat végén megmutatja az észleléseket, ellenőrizze, hogy mindegyik be van-e jelölve, és adjon-e "törlés" vagy "eltávolítás" (nem emlékszem, hogyan jelenik meg ott). Minden, ami törlésre kerül, karanténba kerül, és onnan visszaállíthatja, amit nem szeretne törölni.

  18. Paiam végzett SUPERAntiSpyware, de a végén nem tudom, mit tegyek .. ha meg tudná adni a Contact ID beszélni részletesebben ... de itt egy kép http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg

    • Francisc - mondta

      Paiam végzett SUPERAntiSpyware, de a végén nem tudom, mit tegyek .. ha meg tudná adni a Contact ID beszélni részletesebben ... de itt egy kép http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg  Idéz nekem

      A Superantispyware programban ki kellett választania mindazokat, amelyek szerepelnek az észlelési ablakban, majd a "Tovább", majd az "Eltávolítás" lehetőséget. De hagyja ezt.
      Tegye ezt:
      1) Teljes letapogatás Dr.Web CureIt! 6.00.2 mint mondtam az előző hozzászólás.
      2) Töltse le és telepítse Malwarebytes-Anti'Malware és ad egy teljes vizsgálat vele (látom Trajan.Dropper). Ez az:
      - az asztalra kerül és telepítve van
      - a telepítés végén ellenőrizze a következőket: Frissítse a Malwarebytes 'Anti-Malware és indítsa el a Malwarebytes' Anti-Malware programot. Ezután nyomja meg a Befejezés gombot
      - a program elindítása után kattintson a Frissítés fülre, majd a Frissítések keresése gombra kattintva ellenőrizze, hogy a letöltött definíciók az utolsó-e
      - kattintson a Szkenner fülre, válassza a Teljes szkennelés végrehajtása lehetőséget, majd kattintson a Szkennelés gombra
      - a vizsgálat végén nyomja meg az OK gombot, majd az Eredmények megjelenítése lehetőséget
      - mindent ellenőrizni kell az észlelési listából, majd kattintson a Kiválasztott eltávolítása gombra
      - a végén megnyílik egy fájl a Jegyzettömbben a beolvasási eredményekkel, ahol láthatja, hogy mit tett ez a segédprogram
      - minden törölt megtalálható a karanténban
      3) Indítsa újra a számítógépet és tisztítás regisrtii azzal, amit telepítette.

  19. Én nem találtam tot.Pana nimic.Si írjuk be a számlámat .. nem lenne más megoldás? Mert most innebunitor.Cand tudom minden tőlük telhetőt megtettek, hogy megszabaduljon el.Tot ..

    • Adrian - mondta

      Én nem találtam tot.Pana nimic.Si írjuk be a számlámat .. nem lenne más megoldás? Mert most innebunitor.Cand tudom minden tőlük telhetőt megtettek, hogy megszabaduljon el.Tot ..  

      Hiába szabadult meg a kémprogramoktól, ha nem változtatta meg a fiók jelszavát. Helyezze el és módosítsa jelszavát az e-mailekben és a fiókokban. Ha nem tudja, hogyan kell megváltoztatni az e-mail fiók jelszavát, írja be a keresőmezőbe a fekete jobb margón: "Hogyan változtassuk meg a yahoo messenger vagy a yahoo mail jelszavát" adja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot.

    • Francisc - mondta

      Én nem találtam tot.Pana nimic.Si írjuk be a számlámat .. nem lenne más megoldás? Mert most innebunitor.Cand tudom minden tőlük telhetőt megtettek, hogy megszabaduljon el.Tot ..  Idéz nekem

      Sajnálom, hogy nem lehet a neten.
      Tedd azt, amit Adrian mondott. Spyware szökésben vannak, de nem a munka, azaz lopott jelszó (jelszavak). Így néz a bemutató által javasolt Adrian, majd változtassa meg a jelszavát és a mail fiókok.
      Sok szerencsét!

  20. Így éjjel megváltozott a jelszavak minden számla és mikor ma egy oldalon logat.Azi reggel, és én már nem változott az én jelszavakat és tudtam, hogy ha én vagyok le az internetről azt intra.M Leválasztottam kizárólag internetes 30 40 másodperc. után, amikor csatlakoztatva már eltűnt 2 cont.Nu a helyszínek, hogy azt hiszem, képes megszabadulni tőle

    • Francisc - mondta

      Szóval tegnap este megváltozott a jelszavak minden számla, és amikor jöttem ma a helyszínen nem voltam logat.Azi reggel megváltoztatta a jelszavakat, és tudtam, hogy ha én vagyok le az internetről kapott le ő intra.M Internet only-30 40 sec. Miután, amikor már belépett a 2 cont.Nu a helyszínek, hogy azt hiszem, lehet megszabadulni tőle   Idéz nekem

      1) Azt tette, amit mondtam az első után? Ugyanis ez:
      "Navigáljon a következő helyre:" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc ", és törölje a" hosts "fájlt - csak azt, amelyiknek csak a" hosts "neve van?
      2) Töltse le és futtassa ezt a segédprogramot: "Anti-Worm.Palevo 1.22"
      3) Ezután ismételje meg a teljes vizsgálatot a Malwarebytes Anti-Malware programjával.
      4) Indítsa újra a számítógépet és tisztítás regisrtii azzal, amit telepítette.
      Próbáld ki. Aztán megint változás számlákat.
      Sok szerencsét!

      • Francisc - mondta

        1) Megtetted, amit az első hozzászólásomban elmondtam? Nevezetesen ez: "Tallózás:" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "és törölje a" hosts "fájlt - csak azt, amelyiknek csak a" hosts "neve van" 2) Töltse le és futtassa ezt a segédprogramot: " Anti-Worm.Palevo 1.22 ″ 3) Ezután végezze el a teljes vizsgálatot a Malwarebytes'Anti-Malware programmal. 4) Indítsa újra számítógépét, és tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázist az ilyesmire telepítettekkel. Próbálja ki. Ezután változtassa meg újra a számlákat.Sok sikert!  Idéz nekem

        Elfelejtettem megemlíteni mindent megtesz a fenti műveletek nettó függő és független Virus Shield.

        • Francisc - mondta

          Elfelejtettem megemlíteni mindent megtesz a fenti műveletek nettó függő és független Virus Shield.  Idéz nekem

          Ha ez még mindig nem oldja meg a problémát, töltse le, telepítse az "a-square Free 4.5" -t, és szkennelje vele "tele".

  21. nicolas - mondta

    formázza meg az összes merevlemezt, telepítsen egy eredeti Windows-ot, vagy kérjük, másolja be az eredetit (Win XP verziók, például: black xp, angel xp vagy más xp módok többnyire tele vannak kémprogramokkal és más "tetvek") . Víruskeresőként a Norton Antivirus 2008 szoftvert és a kémprogramok elleni védelmet, a Superantispyware és a ThreatFire programokat használom. A PS legyen óvatosabb, ha programokat, játékokat tölt le, és ne tiltsa le a tűzfalat.

  22. Minden, amit kap a hozzászólás tettem az összes lépést én anterioare.Mi valutában vezetett számlákon és jelszavakat Tate mindet ..: (

    • Francisc - mondta

      Minden, amit kap a hozzászólás tettem az összes lépést én anterioare.Mi valutában vezetett számlákon és jelszavakat Tate mindet ..: (  Idéz nekem

      Pai:
      - ha „teljes” -et (leválasztott hálózattal, „Safe Mod” -nál és kikapcsolt „Rendszer-visszaállítás” mellett) beolvasott az összes általam jelzett segédprogrammal (Dr.WEB CureIt! 6.00.2, Malwarebytes'Anti- Malware, Superantispyware, a-square Free 4.5, Anti-Worm.Palevo 1.22), és minden egyes vizsgálat végén megadta az "Eltávolítás" lehetőséget,
      - ha ezt is megtette: "Keresse meg a következőt:" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc ", és törölje a" hosts "fájlt - csak ezt, csak azt, amelynek csak a" hosts "neve van,
      - ha a számítógép újraindítása után megtisztította a regisztereket (minden átvizsgálás / fertőtlenítés után szükséges),
      - ha megváltoztatta a yahoo messenger és / vagy a yahoo mail jelszavát,
      … És még mindig nem szöktél meg, akkor… fogalmam sincs, mit mondhatnék még neked. Személy szerint még nem találkoztam ilyen "makacs" vagy ilyen típusú fertőzésekkel.
      Mit is mondhatnék? Tud valaki meg valami más megoldást.
      Vagy tegye meg azt, amit nicolas mondott: „formázza meg az összes merevlemezét, telepítsen egy eredeti ablakot, vagy kérjen egy példányt az eredetiről ...”, bár nem igazán értem, hogyan oldhatja meg ... Végül! Megcsinálhatnám.
      Látja, lehet, hogy elmulasztott valamit, talán nem tett valamit jól ... gondosan olvassa át az összes hozzászólást (beleértve ezt is), és nézze meg, hogy pontosan úgy tett-e, ahogy ott mondja.

  23. De hogy van ez, hogy tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázis? Rész, amit nem értettem .. :)

    • Francisc - mondta

      De hogy van ez, hogy tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázis? Rész, amit nem értettem .. :)  Idéz nekem

      Tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázis egy eszköz külön erre. Példa: CCleaner, WinUtilities, RegCleaner stb ingyenes és díj TuneUp stb Ott találkozunk videotutoriale, amely bemutatja, hogyan kell telepíteni és használni CCleaner és WinUtilities.

  24. Én beolvasott újra az összes programot, amit javasolt, és azt tapasztaltam, nimic.Apoi szoktam CCleaner és mindent megtett, mint volt tutorial.Dar akarom tudni, hogy ez a lista az indítási van valami ami gyanúsnak tűnik.

    http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg

    • Francisc - mondta

      Én beolvasott újra az összes programot, amit javasolt, és azt tapasztaltam, nimic.Apoi szoktam CCleaner és mindent megtett, mint volt tutorial.Dar akarom tudni, hogy ez a lista az indítási van valami ami gyanúsnak tűnik.http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg  Idéz nekem

      Én nem tudom, mi van telepítve a PC-n is, és mi volt telepítve egy fertőzés után, csak azt tudom mutatni bármilyen kétség:

      1) "Domino.exe" lehet:
      a) ez egy spyware / adware / virus (legrosszabb esetben) - törölje
      b) az Ön által telepített programból származik (lehet a webkameráról is) - nem veszi figyelembe

      2) Mi az "Alice segít neked. Tinta"? Telepítette? Ha nem törli (távolítsa el), ha igen, hagyja. Van valami oldal, valami? Mit segít, mit csinál?

      Egyébként programok / eszközök, adott nekem olvasni / devirusezi velük, el kell távolítani a fertőzést, ha használható, mint már jeleztem.

      Próbáld ki ezt! Nevezetesen on-line vizsgál valamelyikével:
      Online szkennerek észlelését és tiszta:
      - BitDefender Online szkenner - ezt ajánlom, de Ön választja
      - Windows Live OneCare
      - F-biztonságos online szkennerek
      - ESET Online szkenner
      - Trend Micro HouseCall
      - Panda Activescan
      Egy jobb online funkció ellenőrzi a IE böngésző (vagy nézze meg, mi van az ilyen oldalakon a böngésző, hogy én ajánlom).
      Lásd megoldani. BAFTA!

  25. Nem találtam semmit ... és biztos vagyok benne, hogy akkor is beírok, ha megváltoztatom a jelszavamat

  26. Én találtam nimic.Mi biztos megváltoztak jelszavakat, és adja meg ..

    • Francisc - mondta

      Én találtam nimic.Mi biztos megváltoztak jelszavakat, és adja meg ..  Idéz nekem

      Nos, ha nem talált semmit az online szkennelésről a "BitDefender Online Scanner" segítségével, akkor nem hiszem, hogy fertőzés lenne a számítógépén.
      Ezután tegye a következőt:
      - mentse el azoknak a barátainak / ismerőseinek a címét, akikkel levelezik az üzenetküldőn (hírnökök);
      - változtassa meg fiókját (vagy fiókjait) a használt üzenetekhez; vagyis törölje jelenlegi számláit, és hozzon létre egy másik (másokat) új azonosítóval és jelszóval;
      - távolítsa el a Yahoo! Messenger, tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázist és telepítse újra (ha ezt az üzenetet használja); majd regisztráljon egy másik fiókkal (azonosító és jelszó).

  27. Mindent megtettem. De a probléma az, hogy folyamatosan bejelentkezik. Készítettem egy másik fiókot egy oldalon. Azt hittem, hogy nem fog bejelentkezni. És amikor korábban bejelentkeztem, nem voltam bejelentkezve. nem tudom helyreállítani: (... nem tud megszabadulni tőle ...

  28. Oh .. elfelejtettem megemlíteni ceva.De minden alkalommal, amikor elindítja a PC helyett Üdvözöljük wlnotify.dll írok windows fut .. mi van? Előtt nem jelennek meg ...

    • Francisc - mondta

      Oh .. elfelejtettem megemlíteni ceva.De minden alkalommal, amikor elindítja a PC helyett Üdvözöljük wlnotify.dll írok windows fut .. mi van? Előtt nem jelennek meg ...  Idéz nekem

      Tegye azt, amit nicolas mondott: "formázza a teljes merevlemezt, telepítsen egy eredeti Windows-ot, vagy kérjük, másolja be az eredetit". Törölje a rendetlenségi fiókját, és hozzon létre még egyet. Nincs több ötletem. Ha mindent megtettél, amit mondtam, fogalmam sincs, hogyan változik semmi. Legalább egy ilyen program jelent valamit. Még ha nem is tudja kiküszöbölni, legalább tudnám, miről van szó. Lehet, hogy okosabb billentyűzár. De akkor is ... végre!

  29. Telepítettem a Windows és formázott a HDD és a HijackThis nimic.Uitati eredményeket segíthet néhány ..

    http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg

    • Francisc - mondta

      Telepítettem a Windows és formázott a HDD és a HijackThis nimic.Uitati eredményeket segíthet néhány ..http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg  Idéz nekem

      De hamarosan telepítette a Windows! Rövid Cam jelentés. Nem látok semmi gyanúsat. Kaspersky Virus Removal Tool ellenőrzi. Nézd meg, csinálj valamit.

      • Francisc - mondta

        De hamarosan telepítette a Windows! Rövid Cam jelentés. Nem látok semmi gyanúsat. Kaspersky Virus Removal Tool ellenőrzi. Nézd meg, csinálj valamit.  Idéz nekem

        Sajnálom. Zárjon be minden programot, és adja meg a „Javított ellenőrzés” lehetőséget az o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \… NameServer fájlba.
        És akkor ezt a vizsgálatot.

        • Francisc - mondta

          Bocsánat. Zárjon be minden programot, és hogy "fix ellenőrzött" a "o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si majd tegye a keresést.  Idéz nekem

          És még valami! Az ördögben hogyan működött az Avast a Server 2003 rendszeren (Platform: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790))? Végül! Megtetted, amit mondtam?

  30. Nem tettem semmit sem Kaspersky.Nu találtak semmit, és mindent, amit jön conturi.Avastul én ment eddig, a vírusokat még szkennerek, de ma még nem mers.Nu, hogy miért?

    • Francisc - mondta

      Zárjon be minden programot, és hogy "fix ellenőrzött" a "o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si majd tegye a keresést.

      Megtette, amit fentebb mondtam: "Állítsa le az összes programot, és adja meg a" Javítva ellenőrzött "értéket az" o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer "értékre. És akkor végezze el a beolvasást. ”???

    • Francisc - mondta

      Nem tettem semmit sem Kaspersky.Nu találtak semmit, és mindent, amit jön conturi.Avastul én ment eddig, a vírusokat még szkennerek, de ma még nem mers.Nu, hogy miért?  Idéz nekem

      Keylogger büdös. Nem tudom így kitalálni. Próbálja ki az "Ardamax Keylogger eltávolítása" funkciót (lehet Ardamax Keylogger - ez egy Keylogger távolról telepíthető). Itt található:
      "Http://www.2-spyware.com/remove-ardamax-keylogger.html"

    • Francisc - mondta

      Nem tettem semmit sem Kaspersky.Nu találtak semmit, és mindent, amit jön conturi.Avastul én ment eddig, a vírusokat még szkennerek, de ma még nem mers.Nu, hogy miért?  Idéz nekem

      Próbálja ki ezt is: "ScareAware 0.0.30-0006". Itt található:
      „Http: // www. softpedia. com / get / Antivirus / ScareAware. shtml "

  31. Távolítsuk Ardamax Keylogger programot nem megy, azt mondják, hogy nem rendelkezik engedéllyel a pornesc.Si azt scsanat a ScareAware és mindent megtalált belépek számlák nimic.Si

  32. Minden, amit tesz prostii.Mi meg Kaspersky Internet Security, és minden megy prostii.Asta mutatja nekem, hogy képtelenség egyetlen letöltések
    http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpg

    Azt, hogy nem tudom, mit szabad PC inseamna.Nu a probléma?
    http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg

    • Francisc - mondta

      Minden, amit tesz prostii.Mi meg Kaspersky Internet Security, és minden megy prostii.Asta mutatja nekem, hogy képtelenség egyetlen letöltésekhttp://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpgAzt, hogy nem tudom, mit szabad PC inseamna.Nu a probléma?http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg  Idéz nekem

      Első megszabadulni a fertőzés, aztán majd meglátjuk, mit és hogyan működik a számítógép.

      Próbáld ki ezt:
      - „Anti Keylogger 9.9.2” - itt találja: „http: // nouwidget. blogspot. com / 2010/03 / anti-keylogger-992-free-prevent. html "

      - „Anti KeyLogger Elite” - itt találja: http: // www. byetsoft. eu / progame-gratis / 69 / download-anti-keylogger-elite. html "

      - „Zemana AntiLogger - Anti KeyLogger - PC védelem” - itt találja: „http: // www. lerak. ro / fisiere / zemanaantilogger-zip / 188443 / tXLk5GwVoCxnIxuh ”

      - "Spybot - Search & Destroy" - ezért van itt egy oktatóanyag a webhelyen. Csak szkennelés céljából telepítse (azaz a "Tea Timer" engedélyezése nélkül). Itt található: „http: // www. biztonságosabb - hálózatépítés. org / ro / index. html "

      Ha igen, ne vesszenek el felhívhat valakit fizikailag látni, hogy a PC fertőzés, vagy vigye el egy speciális központ. Én személy hagyja el a vesztesek.
      Sok szerencsét!

  33. Francisc - mondta

    Ady
    Remélem, hogy ha az egész hadsereg a programok és segédprogramok, hogy te pontosan mit mondtam (a fix és Hijack Ez a pozíció o17), és így tett (kivéve Online vizsgálat):
    - leválasztott hálóval
    - a víruskereső valós idejű védelme leállt
    - a "Biztonságos modban" (újrakeresés ebben a formában)
    - kikapcsolt „Rendszer-visszaállítás” funkcióval
    - a vizsgálat végén minden helyzetben ellenőrizte és észlelte az észleléseket (a "Törlés", "Eltávolítás", "Karanténba helyezés" parancsokkal - adott esetben, azaz az adott program vagy segédprogram kérésére)
    - és végül megtisztítottad a regisztereket.
    Ha követed ezeket a lépéseket dolgozott semmit. És minden segítséget és kérjen semmit mások.
    Én személy szerint Ráadásul ilyen körülmények között (távoli) nem tud segíteni.
    Sok szerencsét újra!

  34. Nagyra értékelem, hogy segített nekem, de én nem a fenti 10 perce befejeztem, találtam, és megtörölte a tiszta és registry.Am tot.Am változtatott jelszavak, és amikor jöttem belül és indítsa újra a számítógépet fickót.

  35. Cosmin - mondta

    mia nekem találni valamit securyti központ lehetőséget, mi az, mit jelent? És van egy kérdés, ha valami keyylogger találtam ezt, és kijavítani? nem kémkedni nekem egyet?

  36. és megtaláltam ... a biztonsági központ opcióját, most karanténban van, mit jelent ez és mit kell tennie
    ?

  37. Andrei - mondta

    Kerestem és nem Apre keylogger
    Bár már telepített
    Azt vizsgálja meg a panel jelenik meg
    mi a teendő?

  38. Aurel - mondta

    Helló Lenne egy kérdésem, tudom használni, amíg a Windows Defender AVG Free! Köszönöm.

    • Adrian admin - mondta

      AurelHi Van egy kérdésem, tudom használni, amíg a Windows Defender AVG Free! Köszönöm.  

      Nem ajánlott, és nem is engedi telepíteni AVG ha és Defender engedélyezve. Egy számítógép egy víruskereső

  39. Aurel - mondta

    Azt gondoltam, hogy a Windows Defender csak egy Anti Spyware, köszönöm a választ.

  40. arivas - mondta

    Köszöntöm önöket a "SZENVEDÉS" kollégáival ... Megtaláltam most, és olyan szívesen olvastam a problémáitokat, mert mindenki számára, amikor az a "VALAMI", ami nekünk tetszik, nem működik, akkor "problémává" válik. Gratulálok akik unják, hogy kezdőket tanítsanak nekünk, és nagyra értékelem erőfeszítéseiket, és köszönöm nekik, mert tanácsaik révén én is megtanulok valamit. Nekem is van egy problémám (nagy, nekem, kicsi, azoknak, akik tudják 2007 óta telepítettem, megnyertem az xp.pc2-t, majd 3-at, majd megnyertem 7. De mivel a számítógépem gyengébb, visszatértem az xp2-re, mert kevés erőforrást emészt fel, de eljött az idő, amikor figyelmetlen volt, elkaptam a WGA notyfy-t , és blokkolta a VLK-t. A képernyőm elsötétült, és megpróbáltam újraindítani, újratelepíteni az xp2-t vagy az xp3-ot, és ez nem engedte meg. Végül feltelepítettem a w7-et, és működik, de sok erőforrást fogyaszt, több, mint a pc képes ul. Vissza akarok térni az xp-re, de ez nem enged, még akkor sem, ha néhányszor megformáztam az összes szenvedélyt.

    • Adrian admin - mondta

      arivas: Üdvözöljük kollégák "szenvedés" ... Én adtam már olvastam, így húzza a problémákat (mert pt.fiecare, ha nem megy, hogy az a "valami", amit szeret, akkor lesz egy "probléma". Gratulálok azokat, akik a fáradságot, hogy megtanítsa nekünk és mi újoncok, és értékelik őket, és köszönöm nekik, hogy törekvése a tanácsot, én is megtanultam sok ceva.Am és a probléma (nagy PT. magam, csillám, pt.cel hogy ismert). 2007 telepítettem itt nyer xp.pc2 majd 3 majd nyerni 7.Dar mint a pc gyengébb, visszatértünk xp2 fogyasztanak kevesebb erőforrást, de eljött az idő, amikor gondatlanul elkapott WGA notyfy, és eltakarta VLK-ul.Mi megfeketedett képernyőn, és megpróbálta újraindítani, újratelepíteni xp2 vagy xp3, és én nem vagyok lasa.In Végül telepített w7 és mennek, de enni több erőforrást, mint vezethet db -ul.Imi akar visszamenni XP, de nem engedi, akkor is, ha formázott néhányszor minden patitiile.Astept szakmai tanácsot ... (nem nyer engedélyezett, nem Mege). "várok ...  

      Mi nem működik? milyen üzenetet kapsz? Nagyobb, mint a testvérek részleteket mi a fene? Hogyan képzeli el, hogy valaki tud segíteni anélkül errorii üzenet mappában, amikor megkapja, stb?
      Nem lehet telepíteni a Windows XP miatt, amely létrehozta a Windows partíciót 100MB 7. Boot tartalmazó CD-puha particionálás, mint Acronis Disk Director, amelyek bemutató (találják beírja a keresőmezőbe a jobb felső fekete sáv: Acronis Disk Director, akkor adjuk meg, és megtalálja tutorialulacesta lehetővé teszi, mint mondta, a bemutató, hogy egy bootolható CD-t, amellyel a gépet, és akkor játszani partíciókat), vagy a gépet az XP CD-t és a Windows 7 és amikor a partíciót formázza a 100MB törlése. Akkor kell telepíteni a Windows XP. A kulcs az, hogy nem csak, hogy formázni a partíciót 100MB. Nem, hogy a bűn valahogy álljon, hogy törölni vagy formázni a Windows-partíció 100MB (közben az operációs rendszer) a jobb egérgombbal a Sajátgép, majd kattintson a Kezelés Lemezkezelés!

  41. arivas - mondta

    Kedves ADRIAN, köszönöm hogy megálltál nálam és a problémámon, és hálás maradok neked. Öt alkalommal formáztam és töröltem az összes partíciót (külön-külön), majd mindenből egy partíciót készítettem, formattáltam, töröltem, majd Partícionáltam, formattáltam és töröltem (csak az Acronis-szal), majd telepítettem. Elindul a CD, a képernyő fekete lesz, 5 másodpercre megjelenik az „ellenőrző számítógép beállítása…” felirat, amely után az üzenet eltűnik, és a képernyő fekete marad, amíg újra nem indítom. A CD néhány perc múlva magától leáll. A jelenség csak XP-ken fordul elő. Kis hozzáértésem után úgy gondolom, hogy valahol az XP-k "telepítésének" tilalma "emlékszik. Amikor a VLK blokkolt ne feledje, hogy csak a Vista és a Win2 későbbi verzióit tudom használni. Tudom, hogy valami fontosabb feladatot kellett elvégeznie… Még egyszer köszönöm.

  42. Probléma van a nyomon - mondta

    Nekem van egy probléma a számítógép egy idő után egy egyéjszakás kaland az első indítás zárak plusz első gomb nem működik, ha azt akarom, hogy csukja be az elülső gomb az egyetlen, hogy megy vissza gombot, vagy kijelentkezni funkció nyomtam Ctrl + Alt + Delete, majd semmi sem működik csak gomb elöl, mint a hátsó ütköző, és indítsa el, miután néhány alkalommal jön le, hogy így, de nehéz, és a víruskereső nem indul el rendesen próbáltam szkennelni anti malware harap Comodo avast malware. Nem tudom, mit kell csinálni, mielőtt megváltoztatta a dátumot és állítsa vissza a BIOS-akkumulátort, és látni a hiba cheksum rossz CMOS 0251 eltűnt egyszer Shift Minta bios akkumulátort. De összeomlik az első üzembe helyezés után ülést este, és az első gombot, ha be szeretné zárni megy onnan. Ahelyett, hogy forduljon vissza, miután egy párszor, hogy lefagy, és továbbra is így. Mi a teendő? ((((

    • Francisc - mondta

      Probléma van a nyomon: Nekem van egy probléma a számítógép egy ideig sötétben egy éjszaka állni először kezdi zárak és elülső gomb nem működik, ha azt akarom, hogy csukja be az elülső gomb az egyetlen, hogy megy vissza gombot, vagy kijelentkezni funkció Megnyomtam Ctrl + Alt + Delete, majd semmi sem működik gomb első, mint a hátsó csak megáll, és indítsa el, miután néhány alkalommal jön ki így, de nehéz, és a víruskereső nem indul rendesen próbáltam szkennelni malware bites Comodo Anti Malware az Avast. Nem tudom, mit tegyek, mielőtt megváltoztatta a dátumot, és állítsa vissza az akkumulátort a BIOS-t és hogy a hiba cheksum rossz CMOS 0251 eltűnt egyszer Shift Minta bios akkumulátort. De összeomlik az első üzembe helyezés után ülést este és az első gombot, hogy bezárja, ha nem megyek oda. Ahelyett, hogy forduljon vissza, miután egy párszor, hogy lefagy, és továbbra is így. Mi a teendő? (((  

      Annak ellenőrzésére, hogy a problémát az okozza, hogy egy fertőzés.
      * Töltse le a legújabb verziókat a „softpedia. com ”, Download - Antivirus szakasz, a következő:
      - Malwarebytes'Antivírus
      - Dr.WEB CureIt!
      Ezután tegye a következőket az itt látható sorrendben (VIGYÁZAT: mindkét vizsgálat le van választva a hálózati kábelről és a „Syste Restore” le van tiltva):
      a) Hogyan kell használni Dr.Web CureIt!:
      - mentésre kerül az asztalon
      - nincs telepítve, de egyszerűen az ikonjára kattintva futtatható (ez csak egy futtatható fájl)
      - húzza ki az internetkábelt
      - a PC-re telepített víruskereső valós idejű védelme (pajzs) leáll
      - ezzel a segédprogrammal tele van beolvasva
      - kezdetben futás közben a Dr.Web CureIt! megkezdődik az Express Scan. Nyomja meg a Stop gombot a jobb oldalon, ha zöld. Ezután ellenőrizze a bal oldali Teljes ellenőrzést, és így a jobb oldalon a zöld Lejátszás gombot.
      - a vizsgálat végén az összes észlelt fájlt fertőtlenítik / törlik
      - A számítógép újraindul, aktiválódik a víruskereső, csatlakozik az internetkábel.
      b) Használat Malwarebytes'Anti-Malware:
      - mentésre kerül az asztalon
      - telepíti
      - a telepítés végén ellenőrizze a következőket: Frissítse a Malwarebytes 'Anti-Malware és indítsa el a Malwarebytes' Anti-Malware programot. Ezután nyomja meg a Befejezés gombot
      - a program elindítása után kattintson a Frissítés fülre, majd a Frissítések keresése gombra kattintva ellenőrizze, hogy a letöltött definíciók az utolsó-e
      - kattintson a Szkenner fülre, válassza a Teljes szkennelés végrehajtása lehetőséget, majd kattintson a Szkennelés gombra
      - a vizsgálat végén nyomja meg az OK gombot, majd az Eredmények megjelenítése lehetőséget
      - mindent ellenőrizni kell az észlelési listából, majd kattintson a Kiválasztott eltávolítása gombra
      - a végén megnyílik egy fájl a Jegyzettömbben a beolvasási eredményekkel, ahol láthatja, hogy mit tett ez a segédprogram
      - minden törölt megtalálható a karanténban
      c) Tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázis a szoftver telepítése érte (CCleaner, ATF tiszta, WinUtilities, TuneUp ERC, majd ad egy töredezettségmentesítő egy programmal (Windows, Derfaggler, stb)
      * Ha nem működnek (azaz ha ezek a programok fertőzéseket találnak, de nem tudják kiküszöbölni őket), akkor próbálja ki a vizsgálatokat "Biztonságos módban".

  43. Ovidiu - mondta

    Szia, van egy nagy probléma, am2 cd-rom * s (egy DVD / CD RW és CD RW is), egyetlen nyitott idő, egy napon egy másik napon egy másik, megszakadt vagy félig nyitott, nyitva kell maradnia , húzza vissza (mintha bárki is közéjük) segíthet nekem néhány tanácsot?
    Próbáltam a Super Antispyware, én formázott minden hardu
    Nem tudom, mi az ezer összekeveri halljam a bökkenő CAN CAN CAN kifordítva

    • Francisc - mondta

      OvidiuSzia, van egy nagy probléma, am2 cd-rom * s (egy DVD / CD RW és CD RW is), egyetlen nyitott idő, egy napon egy másik napon egy másik, megszakadt vagy félig nyitott, továbbra is nyitott, húzza vissza (mintha bárki is közéjük) segíthet nekem néhány tanácsot?
      Próbáltam a Super Antispyware, én formázott minden hardu
      Nem tudom, mi az ezer összekeveri halljam a bökkenő CAN CAN CAN kifordítva  

      Ez egy "kemény" probléma. Ellenőrizze a nyitás / bezárás gombot: ne blokkolja, ne nyomja meg stb., Ellenőrizze a benne lévő érintkezőket.

  44. Ovidiu - mondta

    Megnéztem volt semmi, de furcsa, hogy mindkettő azonos, és most egy másik dolog a hangszóró hangok, dalok, és ezek nem szerepelnek windows (én voltam a BIOS-ban)

    • Adrian admin - mondta

      Ovidiu: Megnéztem volt semmi, de furcsa, hogy mindkettő azonos, és most valami más hangokat hall hangszórók, dalok, és ezek nem szerepelnek windows (én voltam a BIOS-ban)  

      Azt hiszem, a számítógép rendelkezett, menj el vele, hogy egy pap, hogy neki a liturgia

  45. Én nehezen nyomon: - mondta

    A Dr.WEB CureIt-t Malwarebites programmal vizsgáltam, amelyet már telepítettem a számítógépemre, és nem talált semmit nekem. Nincs vírus !!!! A gond, amire gondolok, nem Nehéz, mert néhány hónappal ezelőtt megjavítottam egy hűtőszekrényt, amin kicseréltem a kompresszort, és azóta a szobában lévő izzó, amikor a hűtőszekrény be- vagy kikapcsol, az izzó villog. Tehát ez egy kis túlfeszültség, ráadásul rengeteg pénzt kapok a jelenlegi számlámra. Szerintem ne legyen túlfeszültség! és ebben az esetben ... .. Nem tudom, mit tegyek. Megnyitom a számítógépet, eltávolítom a ram memóriákat, majd visszahelyezem őket, ha nem onnan tudom, nem tudom ...: ((((a visszaállítási rendszert is onnan adtam, hogy azt gondolom, hogy onnan származik. Tehát, ha újraindítom vagy kijelentkezem Ez a probléma!

  46. Probléma van a calc2 - mondta

    A probléma az, hogy látom, hogy a helyére adsz újra, vagy jelentkezzen ki, de ez csak akkor történik meg, sötétedés után egy éjszakát állni. Mivel lefagyott, kinyitottam a hátsó, mint az első megy. Után nyissa ki és zárja vissza néhányszor, de nehéz elindul. Gondolkodom valami nem nehéz, hogy én rögzített néhány hónappal ezelőtt megváltoztatta a kompresszor hűtő, majd pörgesse át a fény, ez egy változata a feszültség azt hiszem, nem létezik, és én tört valamit a nehéz. ?? Nem tudom, hogy a ram?

  47. Én nehezen nyomon 3 - mondta

    Észrevettem valamit a cd rom zajok, mint a károgás nem tudom, hogy miért nem indult még? Mi lehet az?

  48. Geon - mondta

    Hello! Van egy kérdésem kérem!, Windows Defender fut párhuzamosan más antivírus? , Vagy ütköznek feje? amely optimális selutia?

  49. Geon - mondta

    mondd meg kérlek! A Windows Defender futhat párhuzamosan anbtivirus vagy ütköznek feje? amely az optimális megoldás?

    • Francisc - mondta

      Geon: Mondd meg nekem, kérlek! A Windows Defender futhat párhuzamosan anbtivirus vagy ütköznek feje? amely az optimális megoldás?  

      Igen. Tudom, hogy elég jól működik, kivéve a Avira Antivirus (ez a fajta konfliktus). De, ha van Antivirus antispyware / antiadware benne nincs rá szükség.

  50. Én nehezen nyomon 3 - mondta

    Azt hittem, azt hiszem, az Antivirus-ról! Ez az egyetlen, amely összeomlik és nem indul el, így egy éjszakai szünet után, amikor kinyitom, összeomlik, és egyedüli a hibás az antivírusért. A probléma az, hogy nemrégiben újratelepítettem ... .. mi lehet a keylogger vírus?

  51. Loredana - mondta

    Nekem van egy probléma, én pedig fekete írás az ikonok az asztalon, és amikor megpróbálok adni frissítés nem jelenik meg, ha egyszer pedig fekete és kezdje nem tud mit kezdeni, ha nem adsz restart.Cineva mondtad ez alaplap haldokló két nappal azelőtt, hogy leégett hálózati kártyát, és én megváltoztatta eddigi égett meg 2 NIC-et, ez a harmadik. mit kell tennie, hogy megoldja ezt a problémát?

    • Francisc - mondta

      Loredana: Van egy probléma, én pedig fekete írás az ikonok az asztalon, és amikor megpróbálok adni frissítés nem jelenik meg, ha egyszer pedig fekete és kezdje nem tehetek semmit, ha nem adod oda restart.Cineva mondta az alaplap haldoklik két nappal azelőtt, hogy leégett hálózati kártyát, és én változott, így most is égett 2 NIC-et, ez a harmadik. mit kell tennie, hogy megoldja ezt a problémát?  

      Jobb lenne, hogy megy egy PC szolgáltatásokat. Még mindig jobb, mint hogy ide mindenféle látványos megoldásokat. Még mindig jobb, hogy ránézzen a szakember.
      Sok szerencsét!

  52. Probléma van a nyomon - mondta

    Telepítettem Win segédprogramok és benézett rendszer I / O eszközök, és van néhány ok, mások leromlott állapot! Különösen víruskereső modulok jelennek meg leromlott állapotát.???? jelent? le van tiltva?

  53. Probléma van a nyomon - mondta

    Rájöttem, hogy a számítógép összeomlik, amikor bekapcsolom, miután hosszú ideig zárva volt, vagy akár újraindításkor. Induláskor 2 víruskereső modul nem indul el, és sok időbe telik, amíg megjelenik a kapcsolat ikonja ... .. ha végül hátulról becsukom, az elülső gomb ritkán működik .. boldog esetekben. Lehet billentyűzár ?????????? mely az indításkor blokkolja az antivírusomat? vagy vírus ... hogy időt nyerjünk?

    • Adrian admin - mondta

      Probléma van a nyomon: Rájöttem, hogy a számítógép lefagy, amikor kapcsolja be, miután töltött több időt, vagy akár újra. Indításkor 2 víruskereső modulok nem indul el, és tart nagyon sokáig a kapcsolat ikon jelenik meg ..... A végén, hogy lezárja a Vissza gombot, hogy ritkán megy .. szerencsés esetben. Ez lehet egy keylogger??? blokkoló a víruskereső induláskor? vagy vírus ... hogy időt?  Idéz nekem

      Azt tette, amit mondtak a bemutató fenti? Adtál játszani, nézni a bemutató? Azt javaslom, a vizsgálat a Dr.Web gyógyítani, amelyek bemutató, megtalálni a dobozt a jobb felső sarokban.

  54. Követési problémák - mondta

    Igen, pontosan megcsináltam, nem találtam semmit a minap, amikor dr web kúrával átkutattam, és nem is talál semmit. De csodálatos módon azt látom, hogy egy ideje a probléma magától eltűnt ... csak akkor, ha nem valaki okozta !!! messziről, és amikor összezavarodtam, most kijavítottam / nem tudom, mit higgyek, hogy felépült ... anélkül, hogy bármit is csináltam volna vele

  55. Követési problémák - mondta

    Telepítettem WinUtilities, és néztem rendszereszközök, a legtöbb úgy tűnik rendben van, de a víruskereső modulok, mint a Aawmker4 megjelenő leromlott állapota???? Ez mit jelent???????? / aswSP leromlott állapot! Avast Network Shield Support leromlott állapot!? ? Vizsgálja = Csökkentett állapotú Firewall szolgáltatást?

  56. Követési problémák - mondta

    IPSec-illesztőprogram Csökkentett állapotú???

  57. Sorin - mondta

    de van-e a Windows Defender opció a Windows XP-ben? , ez a program képes felismerni pl. és a kémprogramok, mint "minden egyben egy billentyűzár" ???

  58. Sorin - mondta

    ??????

  59. Sorin - mondta

    ??????
    válaszolt a kérdésre

    • AdrianGudus - mondta

      Sorin:???
      válaszolt a kérdésre  

      Igen, a Windows Defender is telepíthető Windows XP, de meg kell, hogy legyen egy megvásárolt Windows-meg kell adnod az érvényesítés. A Vista és a Windows 7, a Windows Defender előtelepítve. Ha szeretné használni XP letöltheti ITT (Kattintson a szó itt piros)

  60. Laurentiu Cristian - mondta

    Hello! Én win7, telepítettem minden egy keylogger és frissített Windows Defender és adtam olvasni. meglepetés: def win. Nem ismeri fel semmit (keylogger a helyszínen volt abban az időben.) vár válaszokat!

  61. Pinkpanthera77 - mondta

    Elérhető! Telepítettem!

  62. catalin86 - mondta

    Helló! Spybot kereséssel és megsemmisítéssel átkutattam a számítógépemet, és megtaláltam egy "Local keylogger Pro" nevű kulcstárolót. Kérjük, tudassa velem, hogy a számítógépemre telepített keylogger program telepíthető-e más módon, mint a közvetlen hozzáférés a számítógépemhez. Köszönöm!

  63. ő is megtalálta nekem ugyanazt a Local keylogger Pro-t, ha nem hiba, akkor csak akkor kaphatta meg, ha valaki online telepítette ... ??

  64. Vasile - mondta

    Telepítettem minden egy keylogger ISAF és nem talált semmilyen antispyware programot, így nem függnek a programok antispyware.Cu helyet, ahol igazán találja ezeket a programokat? Krisztus tud nekünk segíteni?

  65. Razvan - mondta

    Van egy kérdésem ... Ha telepíteni több alkalmazást stik ... beleértve a munka .. Google Chrome, stb ..., és azt szeretnék, hogy a dolgok .. és az egyik a másikra én meg egy vírus .. Hatással van az egész PC-u csak Stik? Nem tudom, ha én pontosan magyarázni, mire gondolok, de egyébként ... Azt hiszem, közel vagyok!

    • Francisc - mondta

      Razvan:
      Van egy kérdésem ... Ha telepíteni több alkalmazást stik ... beleértve a munka .. Google Chrome, stb ..., és azt szeretnék, hogy a dolgok .. és az egyik a másikra én meg egy vírus .. Hatással van az egész PC-u csak Stik? Nem tudom, ha én pontosan magyarázni, mire gondolok, de egyébként ... Azt hiszem, közel vagyok!

      "Befolyásolja az egész számítógépemet?" - IGEN, az egész PC !!

  66. Stanley - mondta

    Szia, az öcsém le akart tölteni egy hacket a metin 2-hez, letöltötte, majd deaktiválta az antivírust és duplán kattintott rá, semmi nem nyílt meg, de nem tudta törölni, majd rr-t és törölt de hiába találták meg a metin-fiókjának jelszavát ... Most attól tartok, hogy nem fogja megtudni a különböző webhelyeken található jelszavakat: letöltöttem a Malwarebytes Anti-Malware programot, és 30 hibát találtam, amelyek többségét KEY-nek hívták . Ellenőriztem és töröltem, hozzáadtam a SUPERAntiSpyWare -scan és törlést is. Most már nem tudom, mit tegyek, elmenekültem? hogy újra aktiválja? Nem tudom mit tegyek ha ablakot cserélek vagy sem! Az IMI fél tőlem, hogy bejelentkezem ezen a számítógépen található webhelyekre, segítsen!

  67. cristian - mondta

    Helló,
    Próbáltam, hogy aktiválja a windows def win .. én (I win7 engedéllyel)
    Én ezt az üzenetet http://uploadimage.ro/images/53663248239783763156.png
    Hogyan fordulni? Köszönjük!

  68. cristian - mondta

    Elfelejtettem megemlíteni, rákattintottam, hogy nyissa meg, és nem történt semmi! egyszerűen azt mutatja nekem, hogy úgy gondolja, és ad nekem ez a hiba http://uploadimage.ro/images/95090830145540291261.png

  69. Radu nocanu - mondta

    Megpróbáltam telepíteni a Super Antispyware. Én agyag szoftver pontosan hol azt. Követtem a lépéseket videotutorial volt telepítve, de az oldal nem jelenik meg, Protect Otthon pagefram változik. Nem tudok mit kezdeni vele. Ezen kívül futtatható letöltött agyag eltér a google címre.
    Mit tehetek?

  70. Adrian Gudus - mondta

    Radu nocanu:
    Megpróbáltam telepíteni a Super Antispyware. Én agyag szoftver pontosan hol azt. Követtem a lépéseket videotutorial, telepíteni, darnuapare oldal alapján Protect Otthon pagefram változik. Nem tudok mit kezdeni vele. Ezen kívül futtatható letöltött agyag eltér a google címre.
    Mit tehetek?

    Ha hozzá még egy kis időt, és figyelmesen olvassa el a címet és a dátum a kiküldetés Bemutató jelenik meg. Ettől kezdve a mai napig a szoftver javult, jöttek ki új verziók az alkalmazás, így természetes, hogy a felület nem ugyanúgy néz ki, mint a bemutató videót.
    Ön itt van: http://www.screenr.com/ph98 Videó bemutató beállításokat kérte, hogy a legújabb verziója az adott alkalmazásnak SUPERAntiSpyware

  71. Szia .... Megpróbáltam a Windows Defender, és azt mondta, hogy a Windows fut az ANC megfelelően [normál] ...
    Ha én is szeretném tudni, hogy mi a program, és lőni :) .. Köszönöm

  72. Adrian Gudus - mondta

    Vlad:
    Szia .... Megpróbáltam a Windows Defender, és azt mondta, hogy a Windows fut az ANC megfelelően [normál] ...
    Ha én is szeretném tudni, hogy milyen programot és a film .. Köszönöm

    Catmasia van bemutató róla. Megtalálható a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv. Írsz Camtasia vagy CamStudio, nyomja meg az Enter billentyűt, és meg fogja találni oktató (újra, használjuk Camtasia)

  73. Andreea - mondta

    Egy okostelefon (Android), hogyan kell felfedezni, ha van egy kém app telepítése?

  74. DANIELA - mondta

    Köszönöm szépen !!!!!!!!


  75. ajutatima hogy desinstalez Malwareebytes tabletta Anti-malwware hogyan kell eljárni

  76. Köszönöm szépen ... Volt egy trójai, aki vacakolt .. játékba megyünk és néhány vulgáris szót spamelünk ... csak akkor jöttem rá, hogy valami nincs rendben ...

Speak Your Mind

*