Merevlemez particionálása, amely csak az operációs rendszer partícióját tartalmazza - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató együtt tanulnak, hogyan tudjuk partíció, redimeniona újraosztása, új partíciókat partíció C nélkül az operációs rendszer újratelepítése. Egyre többen vásárolnak ma egy laptop előre telepített operációs rendszerrel, hazajön, ő elindul, és észreveszi, hogy van egy HRD a 160 GB, és még mindig a My Computer megjelenik egy partíció C, amely tartalmazza az operációs rendszert . Nem elég, hogy van egy nagy kapacitású merevlemez, és még csak egy partíciót. Javasoljuk, hogy a PC-n, hogy minimális 2 válaszfalak több okból is: miután 2 válaszfalak kezelhetjük sokkal könnyebb fájlokat az operációs rendszer újratelepítése fogja veszíteni csak az, ami a C partíciót, és nem az adatokat más partíciók külön dokumentumokat és fájlokat az operációs rendszer. Ez jó, hogy a C partíció csak szoftver és az operációs rendszer és a fájlok és dokumentumok fontos számunkra, hogy azokat a többi partíciót. Katasztrófa esetén, egyetlen partícióval, szoftverek telepítése, ez valószínűleg nem nagyon kompatibilis az operációs rendszerrel, egy újraindítás esetleg az operációs rendszer nem boot és azoknak, május bölcs, hogy vegye igénybe a reinstall automatikusan egy újratelepíteni minden a C elvész, de ahogy azt fentebb már említettük, ha 2 válaszfalak, mi gondoskodunk szétválasztani, és tegye a másik partícióra fontos fájlokat, és így, ha valami balul jól meg kell telepítenie az operációs rendszert fogja veszíteni csak mi van a C meghajtón én ajánlom, hogy ne vezessen a fájlokat az asztali vagy C ürítését a net, zene, szoftver fontos neked, de őket egy másik partícióra, próbáljuk a C-csak az operációs rendszer és a telepített szoftverek.
A bemutató ma megtanulják, hogyan kell létrehozni a C többi partíció smink nélkül Bármely szoftver, de a Lemezkezelés jön a Windows, nyilván tudjuk használni más speciális alkalmazásokat felosztásának van útmutatók az oldalon, de mit kell a szoftver telepítése mellett, ha már van Windows segédprogram, hogy szükségünk van. Mielőtt munkához kell tennünk 3 rendkívül fontos lépéseket.
Készítsen egy tisztítás ideiglenes fájlokat a közüzemi CCleaner, amit egy bemutató, megtalálja beírja a fenti keresőmezőbe CCleaner. Akkor menj a Start rákattintunk a Minden program, majd a Kellékek, majd a Rendszereszközök pontra, és kattintson a Töredezettségmentesítő gát. Meg kell csinálni egy töredezettségmentesítés a merevlemez pontosan a C partíciót kell csökkenteni, és a tér vett C kiosztandó létre más partíciókat. Miért töredezettségmentesítés van szükség, mielőtt elkezdjük particionálás?
Meg kell győződnünk arról, hogy a fájlok egymás mellett helyezkednek el a lemez "széle" felé, és nincsenek eltömődve a lemez teljes felületén. Ha nem töredezzük le a töredezettségét, akkor lehetséges, hogy a fontos rendszerfájlok pontosan azon a helyen helyezkednek el, ahol a lemezt "kivágják", hogy helyet biztosítsanak egy másik partíciónak, és így fennáll annak a veszélye, hogy tönkretesszük az operációs rendszert és használhatatlanná tesszük.
Elérése után és tisztítás ideiglenes fájlokat és töredezettségmentesítés C partíciót tettünk az utolsó lépés létfontosságú. Meg kell, hogy egy biztonsági másolatot a partíció C akár Backup szoftver előtelepített Windows Vista 7 vagy az egyik olyan eszköz, amely már készült video tutorials. A puha, nagyon jó hát ismert Acronis True Image, megtalálja bemutató róla írt fel a keresési mezőbe a jobb felső: Acronis True Image és az Enter megnyomásával vagy használhatja a szoftver ingyenes biztonsági mentés, amely az úgynevezett Paragon, ahogy mi csináltam egy oktatóvideót róla.
Ha teljesíti ezeket a lépéseket, és akkor nagyon figyelmes, hogy a bemutató videót alább semmi rossz nem fog történni az operációs rendszert és minden elromlik.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com
 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Cosmin - mondta

    igen nagyon szép! Bravo tinetio így tovább

  2. tréfacsináló - mondta

    🙂, tényleg spektekulus volt, Köszönöm!

  3. Dragos - mondta

    de akkor ment valamivel érdekesebb megfelelő repejor azok nem túl "saját". először. ok nekem van egy kérdés, azt mondta, az eltávolítást revo felfigyelt örökre .. Mindent egybevetve, a szót. Május te?

    • vlad kakukk - mondta

      de akkor ment valamivel érdekesebb megfelelő repejor azok nem túl "saját". először. ok nekem van egy kérdés, azt mondta, az eltávolítást revo felfigyelt örökre .. Mindent egybevetve, a szót. Május te?  Idéz nekem

      Nem értem, hogy miért Revo unninstaler próbálja meg telepíteni Windows klasszikus telepítési módszert revo mi a lényeg? hogy csak teszi minden eltávolítást Alapértelmezett értek

      • axelluny - mondta

        Nem értem, hogy miért Revo unninstaler próbálja meg telepíteni Windows klasszikus telepítési módszert revo mi a lényeg? hogy csak teszi minden eltávolítást Alapértelmezett értek  

        Legyen ez az alapértelmezett eltávolítás, ahogy mondod, de mennyire fejlett, hozzon létre egy visszaállítási pontot (nagyon jó), majd megvizsgálja az összes elemet és visszaállítása Windows, amely sterge.Altfel windowsnu tele lesz fölösleges fájlokat, amelyek végül nem fognak (deteriora.Un súlyosbíthatja vagy eltávolító programot, mint például Revo Uninstaller vagy okos feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó által kezdeményezett kissé számítógépek.

      • Nem értem, hogy miért Revo unninstaler próbálja meg telepíteni Windows klasszikus telepítési módszert revo mi a lényeg? hogy csak teszi minden eltávolítást Alapértelmezett értek


        Nem használja
        Revo Uninstaller megfelelően, ha összehasonlítjuk a Windows eltávolító, Revo több szintje van az agresszivitás.
        Lásd, hogy van egy bemutató revo, meggondolja magát.

  4. Marius - mondta

    Van egy kérdés, 2 80 egy merevlemez és egy 500, és a srác már 80 2 válaszfalak, valahogy egy része nélkül 2 formázni őket?

    • axelluny - mondta

      Van egy kérdés, 2 80 egy merevlemez és egy 500, és a srác már 80 2 válaszfalak, valahogy egy része nélkül 2 formázni őket?  

      IGEN lehetséges "NEM FORMAZÁSA" nélkül. Mozgasson mindent az egyik partíción, a másikon, majd törölje azt a partíciót, amelyen nincs semmi, majd nyújtsa ki a másikat a most szabad vagy elérhető helyre. Tehát vegye észre hogy nem formáztam semmit. EZ Windowson és speciális programokkal is megtehető, például az ACRONIS. Ha nem akarsz törölni, akkor a megengedett partícióból marad egy pár mega darab, amelyben információ található a partícióról ( ntfs, cluster stb.), amelyeket nem fog tudni beágyazni a másikba.

  5. Vasile - mondta

    mit jelent, hogy egy back-up? köszönöm tutorial.acuma kap munkát.

    • Bulgac - mondta

      smart eltávolító

      levelet az ilyen tartalék sáv, és meg fogja találni oktatóanyagok backup.suces.

    • Ţăranu - mondta

      mit jelent, hogy egy back-up? köszönöm tutorial.acuma kap munkát.  

      biztonsági másolat ... végezzen keresést a Google bácsinál, és látni fogja, hogy hány hivatkozás jelenik meg az Ön elmondása alapján

  6. mishu - mondta

    Kiváló munkát végzel srácok ezzel a bemutatóval kapcsolatban, hogy két partíciót csatlakoztathat-e? Mit tennék?

  7. stefan - mondta

    Meg kell tanulni, mint giga van 1000 1 mega-giga egyenlő 1024 a mega.Si másik dolog diktátor!

    • Adrian - mondta

      Meg kell tanulni, mint giga van 1000 1 mega-giga egyenlő 1024 a mega.Si másik dolog diktátor!  

      Megjegyzem, csak azt, hogy volt kerekítés itt, én azt mondtam, hogy jöjjön könnyebb azoknak, akik nem tudják ezeket az információkat könnyebb kiszámolni, hogy hány G szabadság és hány darabok. Ahogy előadásmód, ha minden, amit mondtam magának a megjegyzés: nem vagyunk a TV !!!!
      Mi egyszerű emberek, ha azt szeretnénk, hogy hallani egy beszédet, ProTV Andreea Esca feledésbe merült, de még ő akadozik, és nevetni carcotasii azt. Ez elég nehéz hajolnia, hogy gondolkodás meg tudja magyarázni mindenkinek. Neked adom a számot, ha azt szeretnénk, hogy beszéljen a telefon és beszélni csak a technikai feltételeket. De ha én itt használni nem tudom, hogy sokan értik, mire gondolok. És így elég nehéz és nagyon nehéz tartani a fejét, egyszerre kell keresni ötleteket és enyhe nem technikai szóval megmagyarázni értelmében tuturoro mint amit csinálsz!

      • Rares - mondta

        Adrian: Backup

        Adrian jó munkát végez, akkor értelmetlen, hogy a lélek, amit a világ mond, Tedd rá, hogy egy videotutorial hogy meddig végzett a előadásmód

    • marian01 - mondta

      Meg kell tanulni, mint giga van 1000 1 mega-giga egyenlő 1024 a mega.Si másik dolog diktátor!  

      1 gb = 1024 MB? :)) ember miért mondasz hülyeséget, ha fogalmad sincs. 1024 mega kerül a ramra, ha 1gb-t kap. Semmi köze a merevlemez memóriához. Nem helyes, ha nem tudod, hogyan. Adrian helyesen mondta, 1000mb = 1 gb. És hagyja szokásait diktálás alatt, ha nem tetszik az oktatóanyagok, menjen egy másik webhelyre, ahol román hd oktatóanyagok vannak.

      • Adrian - mondta

        1 1024 gb = mb? ) Szar ember, mit mondasz, ha nai ötlet. 1024 mega fel a ram, ha figyelembe 1gb. Ez nem a merevlemez memória. Nem helyes, ha szopni. Adrian azt mondta-e, 1000mb = 1 GB, és hagyja, hogy u szokások diktálják, ha úgy tetszik oktató menni a másik oldalon az oktatóanyagok román hd ....  

        Nem igaz, a férfi azt mondta oké, de elmagyaráztam mondtam összeg kerekítve könnyebben jönnek számításba. Nem számít, ha a G körülbelül olyan nehéz, mint azt, hogy a RAM 1G = 1024MB

  8. Vasile - mondta

    Követtem a lépéseket, hogy azt mondja problema.am bemutató, de nehezen adtam giga.si 464 a srink nem hagyott, hanem, hogy a koncertek 464 200 a giga.am megpróbálta, hogy a partíció C srink megint azt mondja, hogy nem tudok nimik.dc?, úgyhogy marad a C partíciót, és a partíciót koncertek 260 E 200 a giga.va kérjük ajutati.multumesc.

    • Adrian - mondta

      Azt pontosan követni a lépéseket, azt mondja nekik a bemutató, de volt egy kemény problema.am 464 a giga.si amikor adtam srink megállított, mint hogy a koncert 464 200 a giga.am megpróbálta, hogy a C partíciót srink újra, de azt mondom, nem tudnak nimik.dc?, és így továbbra is a C partíciót, és a partíció 260 koncert giga.va, küldjenek E 200de ajutati.multumesc.  

      Mennyi helyet elfoglalt adatpartíción C? (Hogy teljes a meghajtó?)

  9. florin - mondta

    Nagyon tetszett a bemutató tinetio így tovább!

  10. Vasile - mondta

    Felemeltem 40. de együtt a C meghajtón is megjelennek 2 dolgokat. Mert akkor tudja megmondani, hogyan, hogy a kép és a kép vezi.o TRM a lemezre, ha management.acolo hogy hogyan követtem a lépéseket mie.am jelenik meg. és jöttem vissza kezelni lemezre. után tettem a partíciót C E.am újra megpróbálta, hátha tudok adni összezsugorodik a C és most hadd tegyek egy partíciót 334 mega.pe normális o.dc én nem engedi, hogy C másik partíció?

    • Adrian - mondta

      Vettem maximum 40. de nekem túl én C meghajtó már nem jelenik meg 2 dolgokat. Mert tudja megmondani, hogyan kell csinálni egy képet, és TRM hogy vezi.o képet lemezre management.acolo amikor úgy tűnik nekem, hogy hogyan mie.am követte a lépéseket. és jöttem vissza a lemezre kezelni. után tettem a C partíciót E.am újra próbálkozott, hátha tudok adni zsugorodik C acumm lehetővé tette, hogy a partíciót 334 normális mega.pe, hogy nem engedi nem o.dc egy másik partíció C?  

      Írja be a jobb oldali mezőbe: nyomtassa ki a képernyőt, hogy megtanulja "hogyan készítsen képet". Ha nem tévedek, azok a "dolgok", amelyek szerinted megjelennek a lemezkezelésben, valójában rejtett helyreállítási partíciók. Nyilvánvalóan csak olyan adatok vannak, amelyek láthatatlanná válnak a számítógépemen. Tehát az a hely foglalt, és mivel logikailag elfoglalt, nem tudsz kijönni belőle, és nem vághatod le.

  11. pckrkk - mondta

    akkor oktatóanyagok a blog. Il van?

    • Adrian - mondta

      akkor oktatóanyagok a blog. Il van?  

      Lehet az ember, azt mondta a 10 időkben már kész is olyan régen, az írás a keresőmezőbe a jobb felső sarokban: hogyan kell csinálni egy blogot, akkor adja meg, és megtalálja a tutorial. Ha megismételjük a kérdést akkor nem kap választ.

  12. Ionut - mondta

    Giga-4 15 válaszfalak c, d-giga 45, 40 giga-e, f-40giga.Puteti mondja meg, hogy át lehet a d vagyis c 15 giga formázás nélkül?

  13. Vasile - mondta

    Adrian Pontosan azt írom ide, amit minden láthatatlan partícióba ír. Az elsőbe azt írja: 11.72 giga egészséges (helyreállítási partíció) ... a másodikban ezt írja: a rendszer fenntartotta 100 MB-os NTFS Healthy (rendszer, aktív, elsődleges partíció). a harmadikban C írja: Gateway C 248,34 giga NTFS Healthy (Boot, Page File, Crash Dump, Primary Partition). a negyedikben pedig csak ezt mondtam: Új E kötet 205,60giga NTFS Healthy (Logical Drive). Mondja meg, mit kell tennem. Nagyon köszönöm

  14. Vasile - mondta

    Adrian write, hogy írjon neked, hogy pontosan mit is kap egy ötletet, amit mondok. Tehát az első jelenik 2.in írja: Egészséges 11.72 giga (Recovery Partition). A második írja: Fenntartott 100 mb rendszer NTFS Egészséges (Rendszer, aktív, elsődleges partíció). A harmadik az, és C ír: Gateway C 283.34 giga NTFS Egészséges (Boot, Lapozófájl, Crash Dump, elsődleges partiton) a negyedik partíció az újonnan alakult E írja: Új kötetek E 205,60 giga Healthy9 NTFS logikai meghajtó) multumesc.ce meg kell tennie a következő lépés?

  15. György - mondta

    jó bemutató, de azt akarom, hogy egy tutorial arról, hogyan kell beállítani, és játszani.

  16. Gepeto - mondta

    hogy igen !!!
    Takarít meg a fáradtságot :)) nem kell újratelepíteni a Windows, ha veszel egy asztali vagy leptop
    Köszönöm !!!

  17. agentul_08 - mondta

    Van egy gb hd 80 72 de én csak használni próbálom formázza a telepítés a rendszer, és nem hagyja, hogy mondjam, hogy én rendszer, amely lehet?

    Partíció egy blog 8 gd!

    sm várni válaszra.

    • Adrian - mondta

      Van egy gb hd 80 72 de én csak használni próbálom formázni a rendszer telepítése és nem engedték, hogy azt mondják, hogy van rendszer, amely lehet? Felosztása 8 GD egy blog! Sm várni válaszra.  

      Világossá tettem a bemutató, amely továbbra is minimális 16G C, akkor nézett a fej-farok bemutató? Nem lehet törölni a partíciót, mert a helyreállítási partíciót, ott van egy back-up, ahol meg lehet adni visszaállítani az esetre, ha lebontják a Windows, ha törli a partíciót elveszítik eredeti Windows, hogy van, hogy a mentés (meg arról, hogy az ablakok back-up az eredeti, és engedéllyel, így ha sterso pápa engedélyét Windows) törölheti is indítható CD által készített szoftver szakmai particionálás, mint a Partition magic vagy Acronis Disk Director, amit egy bemutató videó, levelet a fenti keresőmezőbe a jobb: Acronis disk Director, belépsz, és megtalálja a tutorial. Acronis ad egy ISO kép néhány MB szüksége lesz egy CD (éget indítható, mint éget egy CD-t a Windows), őt egységben, akkor indítsa újra a számítógépet, és induláskor melynek segítségével akkor törölje partíció helyreállító

  18. lucyan - mondta

    nagyon hasznos oktatóanyag ... szeretem..tipp, ha tudsz nekem kérni: szeretnék megtanulni egy programozási nyelvet, csináltam egy kis turbo pascal-t a középiskolában…. Körülbelül 6 évig ... szeretnék megtanulni html-t ... nem tudom, hogy van-e feltüntetve vagy nem szeretnék néhány könyvet vásárolni, de nem találom a legjobbat és a legpraktikusabbat a piacon ... várom válaszát, köszönöm.

    • Dirtcake - mondta

      Megtanultam néhány html. Ez nem egy nyelvet, így nehéz. Meg lehet tanulni w3school, google kereső, ha foglalkozik angol oldalak fordítását román lb és azt reméljük, hogy tudja, hogyan kezelje. Amikor megtudtam, ezen a nyelven nem tudtam angolul egyáltalán jól 11 év, és sikerült a tetejére ezt a lehetőséget, amellyel lefordítani translate oldalak

  19. Viorel - mondta

    nagyon hasznos, köszönöm.

  20. BGD - mondta

    Készíts egy bemutató és a Norton és BitDefenter kérem ......

    • Ratzoiu - mondta

      Készíts egy bemutató és a Norton és BitDefenter kérem ......

      Bitdefender Norton és hidd el, hogy nem érdemes a figyelmet. Legalábbis azok számára, akik gyenge rendszerek még mindig nem hajlandók fizetni ezeket az engedélyeket. Nem vicc fiúk enni antivírus források. Van elég jó rendszer működik normál körülmények között, és nem zavarja a felhasználót.
      Ha továbbra is szeretné útmutatók a youtube-on, és látni, hogy ők és ogroaza cikkeket a neten róluk. Jó napot kívánok.

  21. Szeretném növelni a C partíciót formázása nélkül az egész merevlemezt.
    Lehetséges ez?

    • Ylye - mondta

      Szeretném növelni a C partíciót formázása nélkül az egész merevlemezt.
      Lehetséges ez?  

      Adi, mindaddig lehetséges, amíg van szabad hely a többi partícióban ... ha van, akkor írd be a jobb felső sarokban található keresőmezőbe „acronis disk director suite”, és gondosan kövesd az oktatóanyagot ... sok sikert!

  22. Személy szerint én vagyok a leptop C G és D 20.Am 90 rendszer telepítése esetén minden frissítések és vírusvédelmi járművezetők, és én Aconis 2010 securzone partíció, ahol vagyok dubiidaurestaurare CsiD.Daca képet a C partíciót, és készen áll, mint az új.
    Ami ezt a programot REVO mindig hagy nyomot, hogy nem lehet eltávolítani, kivéve a más ACRONIS PROGRAME.RECOMAND és BitDefender Total SECURYTY és gondoskodni kell arról, hogy nuveti meglepetése virusisau más nem kívánt problémákat is használható MILLS mély. SZERENCSE BOYS

  23. Misu - mondta

    A Windows XP, hogyan kell csinálni az összes, hogy a Windows 7.

  24. lucyan - mondta

    én nem zsugorodik kötet opció jelenik meg, ha rákattintok jobb a Windows XP partíciót a c ... ... miért?

    • Adrian - mondta

      én nem zsugorodik kötet opció jelenik meg, ha rákattintok jobb a Windows XP partíciót a c ... ... miért?  

      Nem tudjuk, mert még nem adott nekünk semmilyen részletet, és mi nem hiszem, a csillagok !!! Hogyan éltek a C partíciót összesen mennyi hely foglalt és mennyi szabad?

  25. Eugen - mondta

    Van egy Toshiba laptop 150 GB HDD egy partíciót. Próbáltam legalább még egy módszer a partíció után tutorial, de én D-reusit.Imi jelenik meg:
    Teljes méret a előtt .... 151125
    Mérete elérhető ... .. 0
    Adja meg az összeget .... . 0
    Teljes méret után 0 ......
    Mérete álló zsugorodó hely lehet pagefiles korlátozta ha pillanatfelvételek vagy engedélyezze a hangerőt.
    Van ötlete, hogy miért? Nem volt semmi nyitva, mint a lemez kezelése.
    Köszönöm a választ.

    • Adrian - mondta

      Van egy Toshiba laptop 150 GB HDD egy partíciót. Próbáltam legalább még egy módszer a partíció után tutorial, de én D-reusit.Imi jelenik meg:
      Teljes méret a előtt .... 151125
      Mérete elérhető ... .. 0
      Adja meg az összeget .... . 0
      Teljes méret után 0 ......
      Mérete álló zsugorodó hely lehet pagefiles korlátozta ha pillanatfelvételek vagy engedélyezze a hangerőt.
      Van ötlete, hogy miért? Nem volt semmi nyitva, mint a lemez kezelése.
      Köszönöm a választ.  

      Tiltsa le a biztonsági másolatot a Windows-ról, és láthatja, hogy még mindig rendelkezik a Windows-hoz mellékelt biztonsági mentési szoftverrel. Most ez a laptopon múlik ... programokban is kereshet a biztonsági mentéshez és leállításhoz kapcsolódó vezérlőpult-szoftvereken keresztül, lásd még a beállítások prin to van egy olyan beállítás, ahol megadhatja, hogy mennyi helyet foglal a merevlemezen a biztonsági mentéshez. Ez a szabad hely a bckup szoftver számára van fenntartva, és ezért nem készíthet más partíciókat.

  26. Befejezésként vagy a tanácsom a felosztás után a partíciók betűrendbe állítása. Vagyis: c, d, e… stb. És az utolsó (ha vannak) betűk, amelyeket az optikai egységekhez kell rendelni.

  27. Costica - mondta

    Nagyon érdekes bemutató köszönöm és én számítottam annyi érdekes útmutatók

  28. Dudu-dudu2008 - mondta

    nagyon köszönöm az oktatóanyagokat, amelyeket elküldtél nekem ... TE vagy A LEGERŐSEBB ... ÉLJÜK AZ ADMINITER ÉS A HELYSZÍN ... VIDEOTUTORIAL.RO BAFTA FOLYTATOTT

  29. Gigel - mondta

    Tegyük fel, hogy három partíciót, és nem kell mind a három, hanem csak két, a kérdés az, hogy hogyan procedan egyesíteni ketten.
    Köszönjük! Gigel

  30. denis - mondta

    Foartebun bemutató! De ugyanez a folyamat érvényes, ha az operációs rendszer jön 2 válaszfalak telepítve? Pl kemény 500G 120G van a C és D Hogy a többit más partíciókat, hogy 120 milyen egyértelműen túl sok?

    • Adrian - mondta

      Foartebun bemutató! De ugyanez a folyamat érvényes, ha az operációs rendszer jön 2 válaszfalak telepítve? Pl kemény 500G 120G van a C és D Hogy a többit más partíciókat, hogy 120 milyen egyértelműen túl sok?  

      Ahogy a bemutató, így teszel, a bemutató nagyon világos, nem tudom, melyik oldalon ve inteleso!?!?!?!

  31. Sorin - mondta

    Azt pontosan követni a lépéseket, hogy megmondja a bemutató, de volt egy kemény 464 problema.am G és amikor adtam srink megállított, mint hogy a koncert 464 200 a giga.am megpróbálta, hogy a C partíciót újra srink mondom nem tudnak nimik.De Miért?, és így továbbra is körülbelül a C partíciót, és a partíció koncert 230 220 koncertjén.

    • Adrian - mondta

      Azt pontosan követni a lépéseket, hogy megmondja a bemutató, de volt egy kemény 464 problema.am G és amikor adtam srink megállított, mint hogy a koncert 464 200 a giga.am megpróbálta, hogy a C partíciót újra srink mondom nem tudnak nimik.De Miért?, és így továbbra is körülbelül a C partíciót, és a partíció koncert 230 220 koncertjén.  

      Igen, miért nem olvassa el és a fenti magyarázat? Lehet, hogy valaki ugyanaz volt a probléma előtt, és mielőtt hozzászóláshoz és fogadására, és válaszoljon. Gondolt már erről? Ha a mért érték nem a biztos pont, és nem szeret olvasni, akkor én nem zavarja, hogy válaszolni.

  32. Sorin - mondta

    Igen, miért nem olvassa el és a fenti magyarázat? Lehet, hogy valaki ugyanaz volt a probléma előtt, és mielőtt hozzászóláshoz és fogadására, és válaszoljon. Gondolt már erről? Ha a mért érték nem a biztos pont, és nem szeret olvasni, akkor én nem zavarja, hogy válaszolni

    Köszönöm a tanácsot, de rendelkezésre állnak mine.Nu idióta mondani valakit, hogy olvassa valami érdekeset. Pt hogy több explicit csináltam egy nyomtatási képernyőn. Mi a helyzet ebben a helyzetben? Mit lehet tenni?

  33. Cristi25 - mondta

    Nagyon jó bemutató particionálás, ez nagyon hasznos azok számára, akik nem. GRATULÁLUNK Adrian.

  34. joijhvokfvj - mondta

    szép köszönet ... fff jó bemutató

  35. Szórakozás salajan - mondta

    Nem találom, hogy hogyan repartitionaza hardver XP.

  36. Szórakozás salajan - mondta

    Én 4 partíciókat. és szeretné, hogy a kettő együtt nem dr. Van XP és nem találtam a bemutató elmagyarázza, hogyan. ha igen, kérlek adj egy linket, vagy segítsen megtalálni.

  37. Sorin - mondta

    Nem lehet partíciót merevlemez. Én a gyakorlatban, amit bemutatott tutorial. Mi a helyzet ebben a helyzetben? Mit lehet tenni http://img109.imageshack.us/i/32552476.jpg/”Rel =” nofollow ”>

    köszönöm

  38. Grigore - mondta

    ha egy partíción: c és nem töredezettségmentesítés, és hát, akkor meg tudom csinálni két-három partíciót gond nélkül? mert azt akarom tudni, hogy Vista rendszer marad, a C, és nem lesz probléma, én is mozgatni vagy újra kell telepíteni, mert nem volt Vista előtelepítve, amikor megvettem a számítógépet, kérem, segítsen nekem néhány tanácsot, mert csak minimális ismeretekkel, és nem tudja, milyen veszélyek léphetnek fel!

    • Adrian - mondta

      Grigore: Ha egy partíción: c és nem töredezettségmentesítés, és hát, akkor meg tudom csinálni két-három partíciót gond nélkül? Mert szeretném tudni, hogy Vista rendszer marad, a C, és nem lesz probléma, meg kell mozgatni I vagy újra, mert nem volt Vista előtelepítve, amikor megvettem a számítógépet, kérem, segítsen nekem néhány tanácsot, mert csak minimális ismeretekkel, és nem tudom, milyen veszélyek léphetnek fel!  

      Ha pontosan látható a bemutató nem történik meg. Lehet telepíteni Acronis True Image, és nem a back-up, hogy képes égetni a DVD-backup. Már van egy tutorial Acronis True Image, megtalálni írása a keresési mezőbe a jobb felső fekete: Acronis True Image, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

  39. Grigore - mondta

    nincs külső merevlemez vagy USB kulcsot, és nem tudom, hogy a biztonsági mentés c nem tudom, ha ez segít, ha valami elromlik mindent, amit particionálás

  40. Cristi d - mondta

    A videó oktatóanyagok ötlete remek. Nagyon hasznos. És köszönöm, hogy megtetted. Segítségre van szükségem. Kezdetben 4 partícióm volt: két rejtett, amelyeket a számítógép használ, C: 252 MB-os (amelyben Windows van) és D: 30 GB-os. A C: 2 részre akartam osztani: C: 50 GB-tal (operációs rendszerhez) és F: 202 GB-tal. Végigcsináltam az oktatóanyag lépéseit, és mi történt. A Shreck [:)] parancsnál a számítógép nem engedte, hogy elkészítsem az 50 GB-os partíciót, hanem arra kényszerített, hogy legalább 136 GB-os legyen, ezért elfogadtam. És F számára: a maradék 116 GB maradt. Végignéztem a többi parancsot, és a végén megkaptam az üzenetet: "Nem hozhat létre új kötetet ezen a fel nem osztott helyen, mert a lemez már tartalmazza a partíciók maximális számát". Nem értem, miért mondja ezt. Tehát az új, 116 GB-os partíció valójában nem kiosztott hely (nem tudom használni), és C: sokkal nagyobb, mint amire szükségem lenne (136 GB). Ebben a helyzetben azt szeretném elérni, hogy a 50 GB-ból 136 GB-os C és 86 GB közötti különbség egy másik partíció maradjon, amelyet eredetileg nem akartam, mondjuk G:. És a fel nem osztott 116 GB-os terület, hogy az áhított F: legyen. Várható köszönet a válaszért.

  41. Valiciu - mondta

    Valiciu: Próbálja meg alkalmazni a bemutató a Vista, és nem tudja átadni töredezettségmentesítés!
    Még maradt 4 defregmanetarea óra, és soha befejezni?  

  42. Jó estét! Nagyon hasznos honlapon, gratulálok.
    Nekem van egy laptop a Windows Vista már telepítve van (így vettem), és egy partíció.

    Beállítása és a modell: Windows Vista Home Premium, Service Pack 1, rendszer gyártó: Toshiba, rendszer modell: Műholdas A215, Processzor: AMD Turion ™ mobiltechnológia TL-64 2X58, 1.90GHz, RAM: 2GB, rendszer típusát: 32 bites operációs rendszert.

    Szerettem volna felosztani a C lemezt (ahol az operációs rendszer telepítve van) az Ön által ismertetett módszer szerint, de amikor a számítógépkezelés> tárolás> lemezkezelés ablakhoz jutok, egyáltalán nem mutatja a C meghajtót, nem jelenik meg. Csak a D (CD-ROM) jelenik meg. Rejtve van a partíció? Mit tehetek? Köszönöm!

    • vanessa - mondta

      ANCA: Jó estét! Nagyon hasznos honlapon, gratulálok.
      Nekem van egy laptop a Windows Vista már telepítve van (így vettem), és egy partíció.
      Beállítása és a modell: Windows Vista Home Premium, Service Pack 1, rendszer gyártó: Toshiba, rendszer modell: Műholdas A215, Processzor: AMD Turion ™ mobiltechnológia TL-64 2X58, 1.90GHz, RAM: 2GB, rendszer típusát: 32 bites operációs rendszert.
      Szerettem volna felosztani a C lemezt (ahol az operációs rendszer telepítve van) az Ön által ismertetett módszer szerint, de amikor a számítógépkezelés> tárolás> lemezkezelés ablakhoz jutok, egyáltalán nem mutatja a C meghajtót, nem jelenik meg. Csak a D (CD-ROM) jelenik meg. Rejtve van a partíció? Mit tehetek? Köszönöm!  
      ................................................
      Ha először nem sikerült, akkor nem probléma ... legközelebb kijön ...kattintson ideItt van egy másik particionálási módszerfigyelmeztetés nagy, és ne rohanjon, különösen, amikor helyet szed a C: \ második partíció számára, amelyre az operációs rendszer telepítve van ... szóval ... gondoljon 10-szer és vágjon egyszer.

  43. Lucian - mondta

    Helló, nemrég vettem egy laptopot előre telepített rendszerrel, most követtem az oktatóanyag összes lépését, kivágtam egy C-t, és amikor aktiválom, amit kivágtam, akkor ezt mondhatom rendben vagy sem ... ”A kiválasztott művelet konvertálja a kijelölt alaplemezeket dinamikus lemezekké. Ha a lemezeket dinamikusra konvertálja, akkor nem tudja elindítani a telepítő operációs rendszerét a lemez (ek) egyik kötetéről (kivéve az aktuális rendszerindítási kötetet) ) .Biztos, hogy akarod folytatni? " mit tehetek, mit tegyek?
    Nagyon köszönöm buna jó napot ...

    • Lucian - mondta

      Lucian: Szia, Nemrég vettem egy leptop előre telepített rendszerrel, most követtem minden lépést a bemutató, vágtam a C, és amikor vágjuk, hogy adjak, hogy ez rendben van-e vagy sem ... "A művelet kiválasztott Will konvertálja a kiválasztott alap-lemez (ek) dinamikus lemez (ek). Ha konvertálni a lemez (ek) dinamikus, akkor nem tudja elindítani telepítő operációs rendszereket a hangerőt a lemez (ek) (miliő a jelenlegi rendszerindító kötet ). Biztos benne, hogy folytatni szeretné? "mit tehetek én, mit tegyek? Nagyon köszönöm ... jó napot ...  Idéz nekem

  44. Lucian - mondta

    Tehát követem az összes lépését a c-ből, hozzon létre egy fel nem osztott helyet, kattintson jobb egérgombbal az „új egyszerű kötet” gombra ... majd… majd kövesse, majd fejezze be, és adja meg ezt a figyelmeztetést ... Rendben dátumot adtam, és akkor nem rendelkeztem olyan elsődleges partícióval, amelyet nem tudtam használni sem az acronis true image, sem a Windows biztonsági mentése nem ismert fel semmit ... kérem, segítsen, köszönöm.

  45. Rares - mondta

    Igen, ez nagyon hasznos

  46. Köszönöm, s az ember! jó tutorial. megoldani :)

  47. Mario - mondta

    Jó.
    Azt akarom tudni, hogy a módszer be partíció létrehozásához használható a Windows 7 64 a kicsit?
    Köszönöm.

    • Adrian admin - mondta

      Mario: Szia.
      Azt akarom tudni, hogy a módszer be partíció létrehozásához használható a Windows 7 64 a kicsit?
      Köszönöm.  

      Megtudhatja, hogy egy dolgot nem szabad érdeklődjön!

  48. Claudiu - mondta

    kiváló programok. gratulálok. ha a „c” partíción kívül még 3 partíció (d, e, g) van, hogyan tudom egyesíteni egyben?

  49. ALEXANDRU - mondta

    dolgozni xp?

  50. Aurelian - mondta

    Van egy kiemelt hp laptopom, előre telepített Windows7-tel, merevlemezzel, egyetlen 500 GB-os partícióval, plusz rendszer-helyreállítási partícióval, egy másik kisebb partícióval a hp-programok számára ... Pontosan követtem az oktatóanyag lépéseit, sikerült particionálni a merevlemezt, de megjelent egy nagy probléma, amelyet nem tudok megoldani: az f11 gombbal nem léphetek helyreállítási módba ... valójában már nem tudom használni ezt az opciót .. ha valami történik a Windows rendszerrel, nagy probléma lesz ... segít valaki? Megemlítem, hogy nem nyúltam meg a helyreállítási partícióhoz, nekem úgy tűnik, de az f11-vel nem férek hozzá ...

  51. Marius mandu - mondta

    Lucian ugyanaz a probléma, mint én, és én 10 hüvelyk laptop hp Windows Home Edition 7 32 bitek működése kiválasztott konvertálja a kijelölt alapvető lemez (ek) a dinamikus lemez (ek). Ha konvertálni a lemez ( s) a dinamikus, akkor nem tudja elindítani telepítő operációs rendszereket a hangerőt a lemez (ek) (környezet a jelenlegi rendszerindító kötet.) Biztos, hogy folytatja? "majd adni ok és ad nekem egy másik hiba | Nincs elég szabad hely a lemezen befejezni ezt a műveletet még mindig aggodalomra ad rendben és semmi sem történik.

    Help me pls

  52. Marius mandu - mondta

    Elfelejtettem megemlíteni, hogy a C és a maradt 50,30 gb unlocated partíció 235,32 gb

    PS Én nem jelenik meg, de ad 5 stars SZAVAZÁS TUTORIAL

    Köszönöm még egyszer

  53. Marius - mondta

    Helló Lucian ugyanaz a probléma, mint én, és én
    A műveletet kiválasztott konvertálja a kijelölt alapvető lemez (ek) a dinamikus lemez (ek). Ha konvertálni a lemez (ek) a dinamikus, akkor nem tudja elindítani telepítő operációs rendszereket a hangerőt a lemez (ek) ( környezet a jelenlegi rendszerindító kötet.) Biztos, hogy folytatja?
    OK, akkor adja azt mondja nekem, hogy van elég hely a C ugyanakkor a fennmaradó 50 GB-os és nem osztott partíció nem tudja használni, és hogy ad nekem hibának 250 GB.
    HELP ME PLS
    5 csillag bemutató szavazat

  54. Simp1e - mondta

    Bocs csak megy a Windows 7, és nem a Windows XP.

    • Marius - mondta

      7 laptop jött a Windows előre telepített és emiatt nem leszek xp
      A Windows XP még mindig a legkedveltebb általam

    • AdrianGudus - mondta

      Simp1e: Sajnálom, hogy menjen csak Windows 7, és nem a Windows XP.  

      Ki mondta, hogy nem működik az XP, hol szerezted ezt?

  55. Marius - mondta

    Mondtam, hogy xp-n nem működik? Azt mondtam, hogy a laptop Windows 7-re volt előre telepítve, kérem, ez nem számít .... Csak segítségre van szükségem abban a hibában, amely felmerül bennem, ha valaki tud nekem köszönetet mondani

    Csak tegye máshol, ha van megoldás a problémára

    Köszönjük!

  56. Marius mandu - mondta

    Senki nem tudok válaszolni a kérdésre, hogy nekem, hogy én meg?

  57. hobyt - mondta

    Nekem van egy kérdése, mint például:
    Telepítettem a Windows 7, mind szép és jó, amíg partitonarea hardver.
    Én létre a partíciót 100mb (ami nem zavar), de nem engedi, hogy hozzon létre olyan, mint a másik partíció nem partíció 2 C.
    azaz: C meghajtó (az egyik a Windows), D és E

    Mit kell tenni, hogy megteremtse a telepítés még mindig 1 3 partíciókat?

    Köszönjük!

    • AdrianGudus - mondta

      hobyt: Van egy kérdése, mint például:
      Telepítettem a Windows 7, mind szép és jó, amíg partitonarea hardver.
      Én létre a partíciót 100mb (ami nem zavar), de nem engedi, hogy hozzon létre olyan, mint a másik partíció nem partíció 2 C.
      azaz: C meghajtó (az egyik a Windows), D és E
      Mit kell tenni, hogy megteremtse a telepítés még mindig 1 3 partíciók? Előre is köszönöm!  

      3-4 partíció is elegendő, ne aprítsa fel azt a merevlemezt, ha az nem legalább 1 tera vagy 1 és másfél tera. Nem hozhat létre több partíciót, mert ő teszi őket mind elsődlegesekké (elsődleges partícióvá), és ha ismeri azt a szabályt, hogy egy merevlemezen legfeljebb 4 elsődleges partíció lehet, akkor arra következtet, miért nem szabad másokat megtennie … Hagyja azokat, amelyek vannak, vagy telepíti a Windows rendszert, majd telepíti az easus partíciós mester otthont, amelyről ismertetőnk van, és megtalálja azt, ha beírja a fenti oldalt a jobb oldali keresőmezőbe: easus partíció mester otthona és adja meg az enter parancsot, és más partíciókat készít a easus segítségével Windowsból ez lehetőséget ad arra, hogy logikussá tegye őket (logikai partíció)

  58. hobyt - mondta

    Adtam néhány nappal ezelőtt több mint egy bemutató elmagyarázza, hogyan kell bontania egy fájlt vagy mappát a Windows a Windows-MagicISO 7 és újraírása, adta meg a képesség, hogy telepíteni, milyen verziójú Windows-7 akar. Sajnos most sikerül találkoztam, hogy a bemutató. Megmondaná a nevét, a bemutató?
    Köszönöm.

    • AdrianGudus - mondta

      hobyt: Én néhány nappal ezelőtt több mint egy bemutató elmagyarázza, hogyan kell bontania egy fájlt vagy mappát a Windows a Windows a Bűvész 7 és újraírása, adta meg a képesség, hogy telepíteni, milyen verziójú Windows-7 akar. Sajnos most sikerül találkoztam, hogy a bemutató. Megmondaná a nevét, a bemutató?
      Köszönöm.  

      Írd fel a keresési mezőbe a jobb: hogyan lehet egy DVD multi boot legközelebb megtanulják, hogy könyvjelző menteni a kedvenc útmutatók. ha nem tudják, mit könyvjelzők, írja fel a jobb felső keresőmező: hatékony kezelése könyvjelzők Firefox, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

      • hobyt - mondta

        AdrianGudus:
        Írd fel a keresési mezőbe a jobb: hogyan lehet egy DVD multi boot legközelebb megtanulják, hogy könyvjelző menteni a kedvenc útmutatók. ha nem tudják, mit könyvjelzők, írja fel a jobb felső keresőmező: hatékony kezelése könyvjelzők Firefox, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.  

        Elolvastam mindent, amit találtam a multi boot dvd.

        hogy a bemutató igazán semmit, de ő adott magyarázatot, hogy kivonat egy bizonyos fájlt a Windows 7 és újraírása a telepítő lemezt, majd adta lehetőség közül lehet választani, amelyek Windows-verziók, akkor inbstala 7.

        • AdrianGudus - mondta

          hobyt:
          Elolvastam mindent, amit találtam a multi boot dvd.
          hogy a bemutató igazán semmit, de ő adott magyarázatot, hogy kivonat egy bizonyos fájlt a Windows 7 és újraírása a telepítő lemezt, majd adta lehetőség közül lehet választani, amelyek Windows-verziók, akkor inbstala 7.  

          néz ITT valószínűleg erre gondolsz (kattints az ITT szóra, piros színnel írva)

  59. Geani - mondta

    adrian nagyon jó bemutató ... ms. sok ... de van egy olyan problémám, amelyet nem tudok kitalálni ... Van egy ACER ASPIRE-m a WINDOWS 7 64 bit, HDD 320 G-val, de amikor új partíciót akarok létrehozni, nem engedi megtenni 100 G-nál többet, akkor is, ha 240 G szabad helyem van, olyan beállítás legyen, amely nem engedi, hogy ennél többet vegyek ki a merevlemezről? Tehát az ACRONIS DD 10 nem működik a Windows 7-en, nekem :))))

    • AdrianGudus - mondta

      GeaniAdrian nagyon klassz bemutató ... ms. tovább .. de van egy probléma, hogy nem kitalálni ... Nekem van egy ACER ASPIRE Windows-7 64 bit 320 G HDD, de amikor egy új partíciót nem teszi lehetővé számomra, hogy tegyen többet, mint 100 G, még akkor is, ha van hely 240 G egy beállítás, amely nem hagy nekem sokkal több annál, hogy a HDD? ACRONIS DD 10 7 Windows-cica megy nekem)))  

      Hány partíció is létre, hogy a merevlemez?

  60. Valentine Sibiceanu - mondta

    szia: Még mindig nem értem, hogyan hozhatnék létre partíciót, mondván, hogy a "létrehozott" partíció 750 GB-os. Hogyan hozhatnék létre hasonló 750 GB-os partíciót, amikor két "C:" SI "D partícióval rendelkező laptopom van : ". A C IS 80,30 GIGA ÉS" D: "- UL 320 GIGA. A kérdésem a következő: -Hogyan hozhatok létre 320-nál nagyobb partíciót, mint amennyi a helyi lemezen" D: " .VÁLASZTÁST VÁRUNK. KÖSZÖNÖM. !!!! >>>

    • Valentine Sibiceanu - mondta

      Valentine Sibiceanu: hello: Még mindig nem értem, hogyan hozhatnék létre egy partíciót, mondván, hogy a "létrehozott" partíció 750 GB-os. Hogyan hozhatnék létre egy hasonló 750 gigabájtos partíciót, amikor a laptopom két partícióval rendelkezik "C:" IGEN " D: ". A C IS 80,30 GIGA ÉS" D: "- UL 320 GIGA. A kérdésem az: -Hogyan hozhatok létre 320-nál nagyobb partíciót, mint amennyi a helyi lemezen" D: " LAPTOPUL. VÁLASZOT VÁLOK. KÖSZÖNÖM. !!!! >>>  

      • AdrianGudus - mondta

        Valentine Sibiceanu:
          

        Mit akarsz lehetetlen, hogy több türelmet írásakor a felülvizsgálat, mert őszintén ültem 30 perc megfejteni és megérteni, mit jelent
        Ha szeretne több tárhelyet, vegyél magadnak egy USB-s külső merevlemez

  61. cristina - mondta

    Van egy 320 G-os felső lapom ... pontosan követtem azokat a lépéseket, amelyeket bemutattam neked si .és sikerült ... csak k tudtam csak 150 G-ot kinyerni, készítettem egy 150 G-os E lemezt ... de a C -150-en túl sok G, de már nem tudom particionálni a C lemezt, és új lemezt készíteni ... cik, nem lenne memóriám rendelkezésre ... Mit tegyek?
    Köszönöm szépen

  62. Madalina M - mondta

    Hogyan érhetem el, hogy egy kiterjesztett partíciót (az egyik, hogy az a rendszer), egy normális ember? Kezdetben azt akartam, hogy a több partíciót tudtam csak azért, hogy egy mentési képet. Tettem partíciók a kiterjesztett partíció C, és amikor szerettem volna, hogy a rendszer képet a két partíciót, észrevettem, hogy van egy figyelmeztetés azt mondja, hogy a kiválasztott készülék ugyanazon a fizikai lemezt a másolás, ami afectueaza tartalék. Hogyan lehet ezen változtatni? És mi több, a C és a néhány maradt 100 GB, amelynek van nincs egy másik partícióra. Beszélve arról, hogy ez egy új netbook, még nem telepítette / fel semmit.
    Én nem vagyok ezen a területen. Köszönöm szépen!

  63. PILC DOREL - mondta

    Sir Adrian köszönöm adott válasz gyorsasága, követtem a bemutató, amely világos és lényegre törő, de van egy kérdésem: Miután a művelet, a C partíció található OS (Windows 7 Starter} vagy újra kell telepíteni? Üdvözlettel és tisztelet

    • AdrianGudus - mondta

      PILC DOREL:
      Sir Adrian köszönöm adott válasz gyorsasága, követtem a bemutató, amely világos és lényegre törő, de van egy kérdésem: Miután a művelet, a C partíció található OS (Windows 7 Starter} vagy újra kell telepíteni? Üdvözlettel és tisztelet

      Valós a kérdés, vagy viccelsz? Azt hiszem, biztosan viccelsz ... ha még megnézted a videó bemutatót, a kérdésednek nem kellett volna léteznie.

  64. Madalina M - mondta

    Heeia, én valaki segíteni? Nem lesz több!

  65. cristina - mondta

    miután particionált a merevlemez meghajtót több partíciót is tér vissza eredeti alakját? partitii.cum egy vagy kettő?

    • AdrianGudus - mondta

      cristina:
      miután particionált a merevlemez meghajtót több partíciót is tér vissza eredeti alakját? partitii.cum egy vagy kettő?

      Nagyon egyszerű írjuk fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: EASEUS Partition Master, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, de elmagyarázta, használja a keresési mezőt előtti hozzászólások. A keresőmező, amit régen!

  66. Helló. Ha nincs a Shrink opció, hogyan kezelhetem a particionálást? Megemlítem, hogy van Windows HP Professional szoftverem, nem tudom, hogy számít-e ...

    • AdrianGudus - mondta

      ISEA:
      Jó napot kívánok. Ha nem sikerül a Shrink, Partíció? Említenem, hogy a Windows HP Professional, nem tudom, mennyit ér ...

      Használjon fejlettebb particionáló szoftver, mint a Partition Master Otthon Easus ingyenes Cristi és kollégám készített egy video tutorial erről, amely megtalálható beírja a keresőmezőbe jobb felső sarkában a fekete sáv: EASEUS Partition Master és ad meg.

  67. florin - mondta

    köszönöm

  68. Jó. Követtem a bemutató, de teljesen lekérdezések ... Én egy kicsit nehéz a 500 a GB. Amikor odaadtam Kötet zsugorítása Folyton csak 228 gb C. tehetek valamit? Úgy vélem, hogy nagyon ... köszi!

    • Costin - mondta

      Ana:
      Jó. Követtem a bemutató, de teljesen lekérdezések ... Én egy kicsit nehéz a 500 a GB. Amikor odaadtam Kötet zsugorítása Folyton csak 228 gb C. tehetek valamit? Úgy vélem, hogy nagyon ... köszi!

      Hasonló problémám van. A C: \ által elfoglalt hely 442 (Windows 7 Pro SP1). Lehetséges, hogy beállítottam egy automatikus biztonsági mentést a LAN-ban, és talán ezért tart fenn a HDD mintegy 50% -át a "manőverhez"? Követtem az oktatóanyag lépéseit.
      Köszönöm
      Costin
      Szeptember 3 2011, 09: 00

      • Costin - mondta

        Costin: Nekem van egy hasonló probléma. Hely a C: \ van 442 (Windows 7 Pro SP1). Lehet, hogy én meg a back-up automatin LAN és mivel lehet ezt a könyvet 50%-os HDD a "manőver"? Követtem a lépéseket a tutorial.
        Köszönöm
        Costin
        Szeptember 3 2011, 09: 00

        hibajegyzék
        helyett: "A C: \ által elfoglalt hely 442"
        a következő lesz: "Szabad hely a C-n: \ 442 GB"

  69. hello,
    Csináltam egy partíciót a laptop HDD 320 (egy partíció oldal), de most meg akarom változtatni ... törölni, és esetleg, hogy a kezdetektől fogva ... lehetséges ez?
    merci

  70. Andrew - mondta

    Vannak-e olyan lehetőség, hogy fut a program, vagy alkalmazás futása közben egy filmet a TV-n keresztül csatlakoztatott HDMI .. `? Azt hiszem, ha tudok mást csinálni a PC-n, miközben fut a film .. a program?

    Köszönjük!

  71. Helló, vettem egy notebookot is, természetesen a már telepített Windows rendszerrel, és mint fent említettük, csak egy C partíciója van, és szerettem volna továbbiakat is készíteni. De amikor a 'Kezelés'> 'Lemezre megyek A menedzsment 'azt mutatja, hogy van 2 partícióm, az egyik az 571,17 GB-ból, ahol az OS (C :) Healthy (Rendszer, indító, oldalfájl, aktív, összeomlás, elsődleges partíció) és egy másik névtelen 25,00 GB Healty ( Elsődleges partíció). Szeretném tudni, hogy szükség van-e ilyen 25 GB-os partícióra a rendszeremhez, vagy miért olyan nagy?
    PS: Általában tudom, hogy a többi PC Windows partíciót 7Mb 100 könyvet.

    • AdrianGudus - mondta

      Dan:
      Szia, megvettem a noteszgépedet, természetesen a Windows Uldeja telepítésével, és mint fent említettük, csak egy partíciója van. , 2 GB, ahol az OS (C :) Healthy (System, boot, page file, active, crash dump, primary partition) és egy másik névtelen, amely 571,17GB Healty (Primary Partition). Szeretné tudni, hogy 25,00 GB-os partícióra van-e szüksége a rendszeremen, vagy ugyanennek tartja-e?
      PS: Általában tudom, hogy a többi PCwindows 7 könyv partitiede 100Mb.

      A válasz a "Nem törölhető partíciók törlése" című oktatóanyagban található meg. Írja be a fekete szegély jobb felső sarkában található keresőmezőbe, amit idézőjelbe írtam, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot.
      A magyarázat kezdődik 1 perc: 30

  72. londoni rendőr - mondta

    nagyon erős testvér! Ez az oldal megérdemel egy helyet a kedvencekhez

  73. VAIO - mondta

    Szia, van egy kérdés, szükséges lépéseket takarítás a rendszerleíró adatbázist és töredezettségmentesítést, ha a Windows telepítette friss (néhány óra), és kaptam másolni nimik neki, vagy csatlakozni az internethez? Tudnék ajánlani élnek, és csökken anélkül, hogy az előző lépéseket?
    Várakozás választ és köszönöm előre.

    • AdrianGudus - mondta

      VAIO:
      Szia, van egy kérdés, szükséges lépéseket takarítás a rendszerleíró adatbázist és töredezettségmentesítést, ha a Windows telepítette friss (néhány óra), és kaptam másolni nimik neki, vagy csatlakozni az internethez? Tudnék ajánlani élnek, és csökken anélkül, hogy az előző lépéseket?
      Várakozás választ és köszönöm előre.

      Mennyi ideig voltál itt, hogy hozzászóláshoz, valamint a várakozási időt a válasz 30 defragment ala alkalommal. Ne só semmit a levegőben!

  74. VAIO - mondta

    Szia .. Igaza tudtam Töredezettségmentesítés sokszor .. valójában több, mint szerettem volna kérdezni, ha kell másolni ezeket cccleaner törölni a Temporary Internet Files. Töredezettségmentesítés elég?
    Még egyszer köszönöm.

  75. hello!
    Lenne egy kérésem ... Nekem van egy laptop, amely már csak a C meghajtón, mert vettem ..... én töredezettségmentesített aztán megosztottuk EASEUS Partition Master 5.0.1 PROFESSIONAL EDITION ..... a probléma most az: Én meg növelheti vagy csökkentheti puha D, mint mi, de az én comiuter, amikor meglátja a nyitott, mint a C ...... mi a teendő? .... talán azért, mert úgy tűnik számomra, hogy D, hogy logikus, meg kell az elsődleges? .......
    Kérjük, ha tudod, hogy valaki segítsen nekem ezt a problémát, nagyon köszönöm előre

    • Vanessa - mondta

      Izzy:
      hello!
      Lenne egy kérésem ... Nekem van egy laptop, amely már csak a C meghajtón, mert vettem ..... én töredezettségmentesített aztán megosztottuk EASEUS Partition Master 5.0.1 PROFESSIONAL EDITION ..... a probléma most az: Én meg növelheti vagy csökkentheti puha D, mint mi, de az én comiuter, amikor meglátja a nyitott, mint a C ...... mi a teendő? .... talán azért, mert úgy tűnik számomra, hogy D, hogy logikus, meg kell az elsődleges? .......
      Kérjük, ha tudod, hogy valaki segítsen nekem ezt a problémát, nagyon köszönöm előre
      ....................................................
      Szereted ezt: open EASEUS Partition Master si formázni a partíciót, D: \, NTFS, logikus majd az Alkalmaz és kilép a particionálás, Indítsa újra a laptop, és ennyi.
      Magyarázata a problémát: Minden művelet után, hogy hozzon létre egy új partíciót, és formában futtatásához szükséges új partíciót NTFS, ha az operációs rendszer a Windows XP, Vista, Win7. Hacsak nem a formázás, az új partíció nem látható / ismeri fel az operációs rendszer, de csak a particionáló.
      C: \ NTFS - Elsődleges - Aktív
      D: \ NTFS - logikus
      ....................................................

  76. mr_trup - mondta

    Ha csinál egy másik partícióra, akkor kiterjesztette ok megmutatjuk, hogy hozzá van rendelve, majd újra meg újra, de ezúttal a logika, vagy ha szeretné több partíciót után helyet kihagyták a partíciót, amit nem kiterjesztette mint mondtam, majd a tér oszlik több logikai partícióra akarod. Én csak történt velem a számítógép nem mutat, de ez létezik, és végül én ércek, mint mondtam, de nem tettem próbára a vitual doboz nem sikerül a valós és tette ubuntu. Siker

  77. mr_trup - mondta

    Lord Adrian, ha hogy két vagy több operációs rendszert, a partíciók tartalmazó operációs rendszer kell, hogy legyen az elsődleges, vagy is logikus? És ha meg tudjuk telepíteni az operációs rendszert egy külső merevlemezre, vagy még inkább a belső merevlemezen? Nem tudom, ha a gépet a külső az egyik USB-n keresztül? Köszönöm. Nagyon jó és nagyon hasznos útmutatók. Köszönöm existeti

  78. Izzy - mondta

    Hey Vanessa!
    Őszintén szólva pontosan erre a verzióra gondoltam, de nem voltam benne biztos, és féltem, hogy csinálok valami hülyeséget és tönkreteszek valamit ... de kivettél a ködből, megoldottad a rejtélyt ... én is most tettem ugyanezt minden rendben van ... NAGYON KÖSZÖNÖM !!! Adok egy italt, amikor találkozunk, ez az, ha Angliába jössz, mert itt vagyok :)))
    köszönöm mégegyszer !!! még mindig halljuk egymást ... .apa

  79. most úgy néz ki, mint a számítógép: D (A :), majd a (C :)

    Ez ok? ... Tudom, hogy az lenne, hogy mutassa meg a C, majd D
    Megpróbáltam változtatni ott, hanem az A, tesszük NONE, majd adott neki vissza formátumot, majd alkalmazza ... de aztán megint nem láttam windowsu D. rész a számítógép .... lehet, hogy végül az OK nézek. Vanessa köszönöm a segítséget!

    • Vanessa - mondta

      Izzy:
      most nézek ki, mint az én számítógépen: D (A :), majd (C :)

      Ez ok? ... Tudom, hogy az lenne, hogy mutassa meg a C, majd D
      Megpróbáltam változtatni ott, hanem az A, tesszük NONE, majd adott neki vissza formátumot, majd alkalmazza ... de aztán megint nem láttam windowsu D. rész a számítógép .... lehet, hogy végül az OK nézek. Vanessa köszönöm a segítséget!
      ................................................... ..
      Ne próbáld megváltoztatni semmit, hagyja, mert azt mutatja, eredetileg.
      Majd megtanítalak egy kis trükk a rendszer működő-see betűrendben javítsa ki partiitilor.
      1.Ha laptop, oprestel, le a tápegység vagy- [Unplugged, akkumulátort a rekeszből], Nyissa ki a fedelet, ahol a HDD. Offline HDD és vegye ki a laptop.
      Figyelem! nem lépnek az optikai meghajtót vagy a CD-DVD
      ...................................................
      2.Most adja meg a laptop konnektorba, és indítsa el a gépet anélkül, HDD A el.Lasi laptop próbál indítani, ha azt mondod, nincs HDD észlelt néhány hibát ott és akkor jelenik meg a képernyőn. Most ne eszköz
      ....................................................
      3.Miután bezárta a laptop, húzza ki a hálózati és a Monte HDD vissza, majd indítsa újra a gépet, várja meg, amíg felismeri az új merevlemezt, és terhelés a Windows. Látni fogja, hogy miután ezt a kis trükköt, az operációs rendszer, hogy mutassa meg a pontos sorrendjét a partíciókat.
      Ez igaz az asztali számítógépekre is, csak ezt a kis műveletet könnyebb elvégezni abból az egyszerű okból, hogy nagyobbak és könnyebben "kivitelezhetők" rajtuk keresztül.

      ................................................... ..

  80. nagyon köszönöm !!! Nem próbálom megcsinálni ezt a trükköt, amint elvettem a laptopomat és garancia van rá, nem jutok be a nu-ba. Nem bánom, mert nem ábécérendben, csak azért, mert nem gondoltam volna, hogy esetleg valamit rosszul csináltam ... köszönöm a tanácsot és segítséget. megcsókolom

  81. Kamel - mondta

    szia
    Nekem van egy probléma a hdd partitonarea. Vettem egy laptopot az operációs rendszer (w7) telepítve. 320 GB HDD, és egy partíció p. Megpróbáltam partíció után a fenti lépéseket, de ne az én 145 GB rendszer, amely úgy tűnik óriási. ne engedjék meg, hogy többet. Szeretnék, hogy a nyomvonal rendszer GB-os és a fennmaradó helyet 50 2 őt osztva partíciót. hogyan tudom megoldani ezt a problémát?
    várják a választ, és köszönöm aanticipat

    • AdrianGudus - mondta

      Kamel:
      szia
      Nekem van egy probléma a hdd partitonarea. Vettem egy laptopot az operációs rendszer (w7) telepítve. 320 GB HDD, és egy partíció p. Megpróbáltam partíció után a fenti lépéseket, de ne az én 145 GB rendszer, amely úgy tűnik óriási. ne engedjék meg, hogy többet. Szeretnék, hogy a nyomvonal rendszer GB-os és a fennmaradó helyet 50 2 őt osztva partíciót. hogyan tudom megoldani ezt a problémát?
      várják a választ, és köszönöm aanticipat

      Önnek is van egy rejtett partíciót a merevlemez a legtöbb laptop, mint mondtam, a bemutató (ha elfelejtette fej farok a bemutató, és nem fut), jön előre telepített biztonsági szoftvert vagy biztonsági partíciós készült más formátumban (EXT3-EXT4) A biztonsági mentés automatikusan. A másik ok, hogy nem partíció a partíciót, hogy a Windows 100 7MB teszi a telepítést. Írja cauatre jobb felső mezőben a fekete él: hogyan kell telepíteni Windows partíció 7 nélkül 100MB, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Azt javaslom, hogy nézd meg, hogy kitaláljuk, mit gondolok, és mit megzavarja a partíció 100MB.
      Attól tartok, hogy az egyetlen megoldás az, hogy minden formátum Rine hardver beleértve a Windows partíción és felosztása Ön, mint mi illusztrálja a bemutató: Hogyan lehet törölni partíciókat, amelyeket nem lehet törölni, akkor is megtalálja a keresési mezőbe jobb felső sarokban. Bár a cím ppoate tűnik bonyolult első látásra az Ön számára, és akkor azt mondják, hogy nem ez a probléma, amit említett van pontosan mire van szüksége

      • Razvan - mondta

        AdrianGudus: Önnek is van egy rejtett partíciót a merevlemez a legtöbb laptop, mint mondtam, a bemutató (ha elfelejtette fej farok a bemutató, és nem fut), jön előre telepített biztonsági szoftvert vagy biztonsági partíciós készült más formátumban (EXT3-EXT4) A biztonsági mentés automatikusan. A másik ok, hogy nem partíció a partíciót, hogy a Windows 100 7MB teszi a telepítést. Írja cauatre jobb felső mezőben a fekete él: hogyan kell telepíteni Windows partíció 7 nélkül 100MB, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Azt javaslom, hogy nézd meg, hogy kitaláljuk, mit gondolok, és mit lehet összekeverni a partíció 100MB.Tare attól tartok, hogy az egyetlen megoldás az, hogy minden formátum Rine hardver beleértve a Windows partíción és felosztása tetszik Én illusztrált bemutató: Hogyan lehet eltávolítani partíciókat nem lehet törölni, akkor megtalálja a jobb felső keresőmezőbe. Bár a cím ppoate tűnik bonyolult első látásra az Ön számára, és akkor azt mondják, hogy nem ez a probléma, amit említett van pontosan mire van szüksége

        az egyetlen változó?
        miért kérdezem? nemcsak azért, hogy munkába álljon, vagy hogy még néhány sort elolvasjon ...

        Hasonló helyzetben vagyok, ha nem is azonos, és ... egy egész napig böngésztem és újra böngésztem az oktatóanyagokat, és nem találom pontosan ezt a fajta PROBLÉMÁT, ha mondhatom ... amelyben egyes fájlok miatt (rejtve vagyunk, rejtett, biztonsági mentés, helyreállítás ... vagy bármi más) a HDD-t nem lehet töredezettségmentesíteni, majd az optimális verzióig (operációs rendszer a lehető legkompaktabb, a helyén, a Giga afferensek számában) MATROSÍTANI ... és a többi szabad hdd helyet, hogy fel lehessen osztani).
        talán közben megtudta, hogyan oldható meg ez a fajta probléma ...
        a már megvalósított oktatóanyagok több mint teljesek és üdvözlendőek ... és / és egy oktatóanyag ezzel a helyzettel szerintem sok "fejet" vetne.

        Köszönöm szépen.
        szerencsét!
        és még sok növekedése, amit csinálsz!

  82. Catalin - mondta

    Nagyon jó bemutató is! Folyamatos siker!

  83. Marius - mondta

    Én particionált merevlemez Windows Lemezkezelés 7 majd vált olajzöld lemezek, hogyan kell azokat a kék

  84. Vali - mondta

    Helló . Rátaláltam a webhelyére, és rengeteg remek dolgot találtam, és eddig minden, amit tettem, nem bukott meg, de most megpróbálok új partíciót készíteni egy Acer Aspire 5750G laptopon, és miután az első Pass betöltődött a tetejére a Prodressnél megint megadja nekem az első passzt, és azt mondja, hogy "1: 0% -os konszolidáció", és ez így kb. 2 órán át sütök !! Mit tehetek most?

  85. Alexei - mondta

    Megcsináltam! Nagyon köszönöm a tutorial!

  86. Abel xp - mondta

    Szeretné tudni, hogy mit? VAN XP, és egy kemény 8 GB.AM csak félelmet GB.MIE PARTITIE.DE 60 hozzon létre egy új MB.

  87. Lucian - mondta

    Új számítógép 500 GB HDD, hadd összezsugorodik a C partíciót csak 270 GB. Van-e magyarázat?
    A Windows Vista hely C 16 GB.
    Köszönjük!

  88. Szia .. ha meg akarod osztani a memóriát, és csökkentheted a köteteket, és megállapíthatod, hogy rossz számokat kaptál, az én esetemben véletlenül 25 koncertet vettem el a C játékból a partícióban, amelyet meg akartam csinálni ... május visszatérhetek mert ez már azt mutatja, hogy 25 g C C-ba került, bár nem sikerült új, egyszerű köteteket adnom ... mit tehetek?

  89. adriana - mondta

    nagyon hasznos ez a bemutató gratulálunk! köszönöm tőlem 5 *

  90. Van egy HDD 500, Számítógép-kezelés megmutatja 476838 teljes terület, tér 50000 levonjuk teljes teret akarnak partícióra C. Mikor adja meg az értéket, amelynek eredményeként a csökkenés a teljes terület szükséges hely nem engedheti meg magának, hogy adjon nekem Shrink és a teljes méret után shrink is 0 értéket. Ahol rossz vagy a megoldás?

  91. Andra - mondta

    Jó. Van egy kis kérdés :). Ha újra a Windows "szoftver partíciót telepítés közben? A számítógép csak az első partíció-C `ul.Nu tudom, hogy kell csinálni, és milyen típusú ablakok, de ez a Wind. 7. Köszönjük!

  92. Szuper jó még mindig 3 yum mai fc helyett C szuper kemény ms ms ms ms ms adrian mint tareee msmsmsmsmsmsmsm: X

  93. Isidore Basil Doncea - mondta

    sal !!! Nekem is van egy kérdésem ... .. Van egy sony vayo laptopom tavaly októbertől, és most elég nehéz nekem ... ..Hogy jobb, ha helyreállítást adok neki, vagy újratelepítem a Windows-ot? ... ..és ha helyreállítást adok neki úgy néz ki, hogy kezdeti volt, amikor megvettem?

  94. AlynKenT - mondta

    Hi Vegyünk egy tutorilal Hogyan kell beállítani 2 DHH a szél?

  95. AdrianGudus - mondta

    AlynKenT:
    Hi Vegyünk egy tutorilal Hogyan kell beállítani 2 DHHdin szél?

    Nem értettem a kérdést, akkor pontosabb

  96. Úgy értem, hogy van merevlemezem, és tettem egy másikat ... de amikor a HDD-ről másolok, a szélem van, a másik hibát ad nekem ... Nem tudom pontosan, mit mond ... de nem engedi, hogy másoljak egyik merevlemezről a másikra, vagy ne telepítsek játékot vagy program

  97. Octavian - mondta

    Kompetens, teljes, konkrét oktatóanyag. Köszönöm.
    Amíg nem találta ezt a bemutató, létrehoztam egy új partíciót, miután a javasolt lépéseket egy másik blog, hogy m = a * bal * az út közepén.
    Gratulálunk, amit tettél!

  98. Oana - mondta

    Nagyon hasznos, nagyon köszönöm!

  99. p1c1ul - mondta

    Adriane tiszteletteljes video.t saját és csapata!

  100. Marius - mondta

    Kérem szépen köszönöm!

  101. Teodora - mondta

    Ha csak linuxot akarok telepíteni pc-re, hogyan készítsek partíciót különféle mentésekhez ?? Nem tudom, milyen lehetőséget adhatnék neki a "felhasználónévként" kérdésre. De ha úgy döntök, hogy úgy telepítem, hogy nem készítek partíciókat a telepítés során, akkor csinálhatok-e újabb partíciót ???? nagyon szépen köszönjük

  102. Stefan - mondta

    Amikor megpróbál új partíció adjon nekem egy üzenetet, amikor befejezi érhetik nincs elég hely a lemezen befejezni ezt a műveletet meg kell tenni?

  103. Nerva Voiculescu - mondta

    A fenti megjegyzés elfelejtettem megemlíteni, hogy a merevlemez új és egyedülálló partíció (C :) amely csak az operációs rendszer (9Gb)

  104. ADAM - mondta

    hello,
    Amikor jobb klikk nem Kötet zsugorítása opció megjelenik (mondom Windows XP)
    Mit tegyek?, Ha baj van?

  105. Iulian Voicu - mondta

    ADAM: Amikor jobb gombbal nem Kötet zsugorítása opció megjelenik (mondom Windows XP)

    Salut!
    Találkozott ugyanezzel a problémával. Mi a megoldás? Van egy Toshiba notebook Windows XP rendszerrel előtelepített NB100 HDD 120gb. Az egyetlen partíció C, amely 11,97 GB. Azok, akik ismerik ezt a problémát arra kérik, hogy elmondja, hogyan lehet rögzíteni. Várakozás részleteket mail: [e-mail védett] Köszönjük! Egy szép nap, és egy új év öröm!

  106. Iulian Voicu - mondta

    Salut!

    Amikor jobb klikk nem Kötet zsugorítása opció megjelenik (mondom windows xp) Mi a megoldás? Van egy Toshiba notebook Windows XP rendszerrel előtelepített NB100 HDD 120gb. Az egyetlen partíció C, amely 11,97 GB. Azok, akik ismerik ezt a problémát arra kérik, hogy elmondja, hogyan lehet rögzíteni. Várakozás részleteket mail: [e-mail védett] Köszönjük! Egy szép nap, és egy új év öröm!

  107. Adrian Gudus - mondta

    Azok számára, akiknek problémájuk particionálás és nem szabad hagyni, hogy, ahogy szeretné, hogy a C, vagy azok számára, akik nem rendelkeznek érvényes funkció Shrink Volume, használjon külső eszközöket particionálás. Írja be a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv: Mini szerszám Partition Wizard és nyomja meg az Entert. Meg fogja találni a video tutorial erről szoftver, amely lehetővé teszi, hogy játszani, hogyan szeretné partíciót. Önnek nem kell feltétlenül használni Lemezkezelés Windows. Lehet használni más szoftverek tudom kezelni harmadik particionálás.

  108. danepuran - mondta

    Helló, ez normális, hogy a Disk Management, miután a Windows újratelepítése 7 mutatni egy kisebb térfogatú HDD? C partíció jelenik 683 GO, GO 15,65 partíció helyreállító és a System Reserved 100MO összesen mintegy 699 GO, tekintve, hogy a HDD 750 GB.Care a magyarázat?

  109. Adrian Gudus - mondta

    danepuran:
    Helló, ez normális, hogy a Disk Management, miután a Windows újratelepítése 7 mutatni egy kisebb térfogatú HDD? C partíció jelenik 683 GO, GO 15,65 partíció helyreállító és a System Reserved 100MO összesen mintegy 699 GO, tekintve, hogy a HDD 750 GB.Care a magyarázat?

    Ez normális, akkor sem kell annyi GB a gyártó által meghatározott. Ez egy marketing stratégia, és képes megszorította lekerekített

  110. danepuran - mondta

    Köszönöm, még egy dolog: ha a Windows újratelepítése 7mai csak meg kell csinálni az első két lépést, mielőtt HDD partíciót anuum tisztítás CCleaner és a lemez-mentesítő? És ha van laptop előre telepített Windows 7 kell tennie, hogy a Hát a C meghajtón ahogy mondta? Most csak azokat a fájlokat a C meghajtón, hogy megjelent a Windows újratelepítését.

  111. Adrian Gudus - mondta

    Sorin:
    HELLO velem történt, el akartam menni 80 GB a C, és nem egy 50 GB-os partíció, hogy már nem és a többi számomra, hogy a partíció mi marad Adik 370 GB ...... Darla .., mikor elmentem a C nagyon, azt hiszem ..... segítség k nem tudom fejből, vettem a következő bemutató, hogy nem

    Ha elolvasta az egy kicsit fentebbi megjegyzést, akkor valószínűleg megmentette Önt ... Továbbra is hagyja figyelmen kívül a megjegyzéseket! Mindig is azt mondtam, hogy a már megválaszolt kérdéseket figyelmen kívül hagyják.

  112. Salut!
    Vettem egy Acer laptop Windows 5 v8 előtelepített, és van egy nagy probléma!
    Amikor próbálja meg a fellendülés, és nem megy semmilyen körülmények között, bár a HDD mentett kép a Windows egy külön partícióra, ami jön a laptop.
    Sokféleképpen próbáltam, és egyszerűen nem akar eltűnni ... Már nem tudom, mit tegyek ... Megemlítem, hogy a láthatatlan partíció jó állapotban van, semmilyen módon nem nyúltam hozzá.
    Az egyetlen dolog, amit tettem, az volt, hogy partíció EASEUS Partition Master, partíció, ahol a Windows, mint az állomány az Acer tett egy partíciót a Windows rendszert telepítette, és nem szeretném megkockáztatni, hogy elveszíti az összes információt hdd.
    Az Acer Reovery-ben úgy tűnik számomra, hogy a HDD nincs gyári alapértékekre állítva ... HOGYAN állíthatom őket a gyár alapértelmezett értékeire?
    Töröltem az összes partíciót, és tett egy partíciót, hogy Inep és így jelenik meg!
    Ha bármilyen ötlete, kérjük, annyira, mondja meg, hogyan tudja megoldani a problémát, vagy legalább hogyan tudom beállítani a HDD az alapértelmezett értékekre?

  113. Claudia - mondta

    JÓ. Én mindent pontosan a videó is mutatja. Ezután adja Új egyszerű kötet, és kövesse a lépéseket, hogy a videó és kapok befejezni egy hiba, hogy azt mondja nekem, hogy meg fog változni a partíciót alapvető meghajtó a dinamikus lemez. igen, és ha adsz nekem még egy hiba történik, és írok: dinamikus discks nem támogatja ezt az operációs rendszer vagy szerver konfigurációját. discks dinamikus nem támogatott klaszterek. Mit kell tennem, hogy működjön. Nekem van Windows Starter laptop 7

  114. Sitariu - mondta

    Helló, Adrian ... A partíciót az oktatóanyagnak megfelelően készítettem, C: 700-as volt, és csak a felét engedte elvinni ... nem is csak 321.000 34 MB-ot, és meg akarom említeni, hogy 8 GB-ot is bedobtam egy partícióba amely (Recovery Partition) -ot ír, és nekem is van Windows 300 ... pfff kérem, ha tudna válaszolni nekem ... Nem akarom, hogy a C partíció megmaradjon: XNUMX GB-tal hiábavaló. köszönöm szépen

  115. Mihaela - mondta

    Én nem a Windows laptop, amikor kinyitottam, hogy én találtam írni: Missing operating system. Tettem és win7 és amikor elkészült adtam egy újraindítás, minden úgy tűnt, f rendben van, de újraindítás után, amikor megjelent laptop nyitott, és fekete képernyő Missing operating system. Vettem egy doboz, eltávolítottam a merevlemezt, és megmentettem az összes dokumentumot, majd azt átalakítják a laptop. Tudna segíteni nekem, hogyan kell továbblépni? Hogyan lehet partíció a fejét, tekintettel arra, hogy már csak egy fekete képernyő, és a CD-t a win7 évben volt 2 partíciókat, de nem megy deparete Windows-telepítést.

  116. Alexandru - mondta

    Én Shrink Volume: ((

  117. GoldShoter - mondta

    Nagyon tareeeee.Chiar segített nagyon mult.Tine jó munkát! Legjobb *

  118. NeluSzia Adrian, megpróbáltam, hogy egy új partíciót videotutorialul üldöz a probléma az, hogy ki a majdnem 900.GB. partíció C nem csak, hogy egy másik partíció 3,5 GB, gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy növeli a méretét, hogy szeretnék amúgy .... Nagyon köszönöm minden, amit csinál! Nelu 7 végső PS Windows operációs rendszer

  119. Laurentiu - mondta

    Ha nincs szükség ilyen delete partition?

  120. nico - mondta

    Van egy új, 160 GB-os merevlemezem. Miután megnéztem az oktatóanyagot, 2 partíciót készítettem (egyébként több ezer köszönet, számítógépekkel vagyok elfoglalva, de lassan tanulok), a számítógépemen a Dir.C - 51GO 91GO-tól mentesen mutatja. Megpróbálom megosztani, 0 (nulla) szabad lemezkezelőt kap. Mit tehetek? kérlek válaszolj ha van időd előre is köszönöm

  121. nyugalom - mondta


    Van egy HP laptop, amely előre telepített w7, akkor HDD külön-külön. c w7 részben ad fellendülés
    hogy ebben az esetben a partíciót anélkül része D imag.de könyvet.

    • nyugalom - mondta

      Köszönöm, hogy. tanácsot / útmutatást Én megoldotta a problémát.

    • gabriel - mondta

      Kérés!
      Vettem egy Dell Inspiron laptop intel core i5 8 windows telepítve.
      Kérem, magyarázza meg nekem, miért jelenik meg egy-egy HDD 450GB Computer és a Számítógép-kezelés jelenik meg több partíciót, két 500GB, 450FB egy, egy és 40GB 13.92GB.

      • Adrian Gudus - mondta

        Partíciók nem látja a My Computer rejtettek. Ez azt jelenti, hogy az operációs rendszert használt biztonsági mentés és tárolás illesztőprogramokat és egyéb szoftvereket, hogy jött a laptop.
        Az egyik a rejtett poatefi biztonsági mentéséhez használjuk, egy másik tárolására C partíció kép, vissza tudja állítani, ha azt szeretné, hogy a Windows újratelepítését 8.
        Windows laptopok és a Windows 7 8 jönnek nélkül Windows telepítő DVD-t, a rejtett partíciókat készülnek, amely készült a kép után Partition C visszaállíthatja az operációs rendszer, ha a felhasználó akar a reinstall vagy vissza operációs rendszer, mint volt, és a beállításokat, hogy van, amikor először kezdte.

  122. nyugalom - mondta


    ha egy bemutató, amely bemutatja a képességét, hogy boot a helyreállítási partíció D által
    bootmanager w7, w8?
    Csak egy előre telepített elsődleges partícióm van a gyárból és az egyik a D helyreállítás a hdd-n, ha tudnék elindulni a helyreállításból ... Nem tudom, hogyan

    • Adrian Gudus - mondta

      Biztosan rendelkezik a Start> Minden program menüben egy szoftver, amely az adott tér kezelésével foglalkozik, abban az értelemben, hogy lehetőséget kínál biztonsági másolat készítésére, törlésére, helyreállítására.
      Ez egy kicsit nehéz, hogy valaki titeket, és megmondja, hogy pontosan mit kell tennie annak érdekében, hogy a termelők ne tegyenek meg mindent ugyanúgy, és minden használ / különböző szoftver a biztonsági mentés és visszaállítás
      Néha ezt a partíciót nem lehet "megérinteni" a Windows rendszerből (az operációs rendszer futása közben), hanem csak a rendszerindítás után (a rendszer indítása előtt).
      Óvatosan nézze meg laptopjának kijelzőjét, amíg elindul, valahol a képernyő alján, néhány másodpercig meg kell adnia néhány "jelzést". A BIOS-ba történő belépéshez nyomja meg az Esc billentyűt, a helyreállításhoz nyomja meg az F8 billentyűt, és így tovább.
      A legjobb az lenne, hogy olvassa el a használati útmutatót a laptop. Ha van, akkor meg be PDF formátumban a gyártó honlapján, meg fogja találni a kézi és a beállításokat és helyreállítása érdekében

      • nyugalom - mondta

        KÖSZÖNJÜK!
        De arcok nehéz tárgyalásokat más, hasonlóan, és ei.Ca show, noteszgép előre telepített rendszer plusz w7 helyreállítási partíció, ahol telepítettem és w8 keményen dual boot, abban az esetben azt akartuk sistmul végezze el a gyári programot (Corel), amely kezeli Recovery partíció, és partíció letöröljük w8 .. ???? !!!!! Telepítettem w8 aztán megpróbáltam telepíteni OEM előtelepített copy w7 ugyanaz a probléma, miután recovery disk hdd törölni mindent, nem értem, hogyan lehet megváltoztatni a cél telepítése egy másik partícióra számít, mit tegyek, próbáltam Intal a dualboot törli az eredeti w7 insusi.Indiferent, hogy ő másolta helyreállítási forgatókönyv nem visszatelepedésre valami extra, hogy létezik, és csak a C partíciót egy másik partícióra létrehozott nem akar telepíteni ?? ez bosszantó, hogy lesz hely a HDD és licienta Sanu eredeti és akkor használja ezt a dualboot.
        Ha tud adni nekem választ talán egy tutorial ebben a témában, köszönöm!

  123. Én a C meghajtó 480GB és azt szeretnénk, hogy egy lemez D 400GB, de a laptop nem engedi meg.

    igen, hadd a laptop D csak 210 GB-os és a többit hagyja a C (amit találok abszurd).
    ne hagyj itt abban az értelemben, hogy amikor írok 400000, zsugorodás gomb nem érhető el (nem lehet rákattintani).

    volna GRT a teendő ebben a helyzetben?

  124. És vice versa? Úgy értem, ha van több partíciót (5), és én csak azt szeretném, 2?

  125. Mi tisztelgett!
    Egy javaslat ... légy kicsit szervezettebb. Amikor elindít egy oktatóanyagot, vigye a végére! Mindig kapsz ötleteket útközben, leleplezed őket, és néha kissé nehezen követhetőek. A többi több ezer köszönet a bemutatott információkért.

  126. mi úgy tűnik nekem, amikor adok eorare csökken kötet?

    A kötetek kiválasztott zsugorodni lehet corrupted.Use chkdsk megoldani a problémát a korrupció, és próbálja meg, hogy csökken a hangerő ismét.

    • Nos, az üzenetben azt mondja neked: „A csökkentésre kiválasztott kötet megsérülhet. A chkdsk segítségével oldja meg a problémát, és próbálja utána csökkenteni. "
      A chkdsk egy parancs, amelyet a Windows a fájlok ellenőrzésére használ. Van egy oktatóanyag erről a parancsról a webhelyen, írja be a jobb felső sarokban található keresőmezőbe: "A fájlok és a merevlemez integritásának ellenőrzése a CHKDSK paranccsal"

      • Costelina - mondta

        a legtöbb és a legjobb menti az adatokat bottal vagy más kemény, és tegye az új Windows
        és te beállítani a partíciókat akar, azt mondom, hogy ez a jobb, mint kockáztatni a
        hibák előfordulhatnak bármely és marad a magas és száraz

  127. Jó. Van egy kemény 500 Gb, és csináltam egy C, hogy a Windows partíciót, és amikor elérte azt a szintet Zsugortárcsás nem engedi vágott neki, mint a fele, vagy a 230 Gb. Így a C meghajtón maradt még 230 Gb, és szerettem volna maradni 70 Gb csak. Mi lehet a probléma? Köszönöm a segítséget

  128. Cristi - mondta

    Hello.
    Nemrég vettem egy laptopot a 500GB kemény, de sajnos csak az operációs rendszer partíció C. w8, szeretnék létrehozni egy másik partíciót, tud nekem segíteni?

  129. Szia, Ha adsz nekem néhány tanácsot FONTOS CA II Nem tudom, mit tegyek
    2 évig WINDOWS 7 ÉVEN KÖTELEZETTEM AZ ENGEDÉLYBEN, Mióta ELŐRE TELEPÍTETTEM (NÉMETORSZÁGBAN) Vettem egy másik partíciót, hogy mindent elmenthessek, képeket, dokumentumokat, zenét 450 GB új partíció készítéséhez

  130. Szia, Ha adsz nekem néhány tanácsot FONTOS CA II Nem tudom, mit tegyek
    Én 2 7 engedéllyel ANI WINDOWS amikor megvettem előre telepítve (német) single-partíciókat akarok csinálni mindent, amit tudok menteni a képeket, dokumentumokat, muzik és a többi 450 GB ...... de IN IMI DA CSAK 8 GB helyet, hogy egy új partíciót

    • Próbálja újabb kettéválasztott szoftverek, például a Mini Szerszám Wizard Partiton amit tutorial az oldalon. Megtalálható a keresési mezőbe a jobb felső

  131. Cristi - mondta

    Helló! Csak egy C partícióm volt .. a te segítségeddel készítettem egy másikat. De ... bár van 130 GB szabad tárhelyem a 160-ból, ez lehetővé tette, hogy csak 15 GB-os partíciót készítsek ... miért? Nem is tudok róla biztonsági másolatot készíteni ... szóval a kérdés .. miért nem engedem, hogy a másik partíció nagyobb legyen? nagyon szépen köszönjük

    • Alex - mondta

      Próbáld meg a particionálás és partíció menedzser és egy másik Mini szerszám Partition Wizard vagy EASEUS stb Körülbelül Mini eszköz bemutató látod itt az oldalon, és megtalálja azt a keresőmező segítségével

  132. Alecsaner - mondta

    Van egy 750 GB-os merevlemezem, amelyből 690 használható. Amikor megpróbálom "kivágni" azt a partíciót, amelyre a Windows van telepítve, az nem engedi, hogy 340 GB-nál többet vágjak, ami azt jelenti, hogy a Windows rendszerrel rendelkező partíció 360 GB marad. Miért nem engeded, hogy többet "vágjak"?

  133. Catalin - mondta

    super titorialul nem hiszem, hogy ez meg fog bukni, de úgy tűnik, hogy sikerült köszönhetően ez a bemutató, bravo srácok jó munkát végzett, és hogy a PTR köszönöm

  134. eugolt - mondta

    Hello. Én 3 partíciók HDD.CD E. szeretnék megszüntetni vagy csökkenteni a partíció E és C Mire tartalmazza azt? Köszönöm.

    • Costelina - mondta

      nem jó, mit szeretne csinálni
      akar ugrani D megy a rendetlenség az összes partíciót, úgyhogy történt néhány évvel ezelőtt
      Először is menti, a merevlemezen, vagy egy másik merevlemezre stick

  135. eugolt - mondta

    Sikerül egyesítse válaszfalak C, D, de a végső szám Apply amikor megkérdezem én sorozatszám. Hát hová vigye, ha kaptam? Bárki segítsen nekem / köszönhetően

  136. eugolt - mondta

    Azért jöttem vissza, és azt mondják, hogy a RAM 1,3 1,5 és rendszerkövetelmények kikötik, hogy valószínűleg nem teszi lehetővé, nekem azt kérdezik tőlem, hogy Apply sorozatszámát.

    • Costelina - mondta

      nem olyan RAM-ot nem akadályozza meg abban, hogy soha nem particionálni hdd
      mintegy sorszám az első alkalom, hogy hallanak valamit
      Miután menti azt mondod, mi van a hdd
      akkor próbálja ki a mini szerszám Partition Wizard (lásd az e tutorial)

  137. eugolt - mondta

    Köszönöm szépen Mr. COSTELINI. Letöltöttem a mini szerszám Partition Wizard és sikerült partíció C növekedés, mint mi vrut.mare megelégedésére. Még egyszer köszönöm

  138. Andi - mondta

    Helló! Pontosan követtem a lépéseket, és a töredezettségmentesítés után látom a "Pass 7: 0% összevont". Csak nem történik semmi. 0% -nál maradt ott több mint egy órán át. Mit kellene tennem?

  139. Andreea - mondta

    Helló. Nekem van egy külső hd 500gb aki tett egy rejtett partíció a wii játékok. Közben csak akkor kell a partíciót. Hogyan lehet eltávolítani? Ez nem jelenik meg sehol, de én formázott a hd de ez csak akkor jelenik meg 190 GB tárhellyel. Mit kellene tennem? Köszönöm

    • Adrian Gudus - mondta

      Egy harmadik féltől származó particionáló szoftver. EASEUS Partition Master vagy Mini szerszám Partition Wizard. Már van video oktatóanyagokat róluk, hogy megtalálja a keresőmező használatával jobb felső sarokban.

  140. cristina - mondta

    Hé. Kérdésem van
    Én is egy partíción Gb 670, 264 Dinc has've foglalkozott Gb.
    Egy másik partíciót akartam égetni, a Shrink Volume-t adtam .. és kezdetben csak majdnem 68 Gb maradt belőle .. ezért létrehoztam egy új 68 Gb-os D partíciót ... A kérdés az, hogy miért "hagytam el" a számítógépet?
    és egy másik dolog .. most minden olyan intézkedés partíció C Shrink Volume (az első korlátozást, amely 600GB) ,,, nem csak hadd 151 MB .. igen! MB!

    a rendszer Windows 8,1 - 64 bites

  141. Fernando - mondta

    testvére ablakaiból 8.1 hogyan csináljak, hogy pl 2 válaszfalakkal van u windows windows 8.1 7 tetszik, és u tud, és a Windows Start menüben 8.1 jelenti, hogy nincs többé a windows, ha más oldalak

    • Adrian Gudus - mondta

      Ez a számítógép az én számítógépem! Ezt a PC-t keresse meg a Start felületen (MetroUI), ahol az alkalmazások összes "csempéje" megvan. Van egy nyíl, amely lefelé mutat a bal alsó sarokban, kattintson rá, és megmutatja az összes alkalmazás ikonját. Azonosítsa ezt a számítógépet az ikonok között, kattintson rá a jobb gombbal, majd kattintson a Kezelés gombra. A többi olyan, mint az oktatóanyagban

  142. Fernando - mondta

    nustiu rendelkező 500GB nehéz, de amikor én a második partíció ad nekem, hogy csak úgy a 2 GB C meghajtó adik én 18GB után 2 GB-os partíció a D és C még 16GB nem érti, mit tud nekem segíteni?

  143. Marius - mondta

    Követtem a lépéseket bemutató, de 930 GB-os partíció lehetővé teszi számomra, hogy hozzon létre egy új partíciót csak 445 GB.
    hogyan csökken a C meghajtón több? Azt akarom, hogy maradjon csak 100 gb

  144. Razvan - mondta

    Szelet tortát! Gratulálunk!

  145. FLORIN - mondta

    SAT SZERETNE INTREBARE.dar kérdezem magamtól, hogy a HDD ki az ablakon van néhány dolog, mint képeket vagy filmeket vagy zenét kell menteni őket egy másik külső merevlemezen vagy részeként facuto elvesztése nélkül mit megmentettem ott? Azt hiszem, jól MAM :)

  146. nyugalom - mondta

    És hogyan Windows 8.1 és szeretné növelni partíció C: / nincs formátumban adni? Mit tegyek ??? Ez lehet, vagy sem?

    • Adrian Gudus - mondta

      Azt, hogy ez volt látható a bemutató videó. Ne formázza partíció C (nincs nem tudod, hogy amíg te az operációs rendszer futása), de az újonnan létrehozott partíciót. Kövesse a tutorial alaposabban

  147. Aurelia Asan - mondta

    Jó estét, dl.Cristi!
    Kérem, adjon néhány tanácsot, ha küldhet kapcsolatos elválasztó rendszer telepítését. Már közeledett évekkel ezelőtt, és én már nagyon segítőkész volt. Én elég nyugdíjba, de megtanultam gyorsan, és most én is telepíteni a rendszert. Megcsináltam a PC-n, és most egy új laptop, vásárolt engedély nélkül. Én sikeresen telepítette a rendszert, és mindent meg kell rajta, a különböző programelele használják a PC-n. Még mindig kérdés! Amikor csináltam egy partíciót telepítés Giga 30, 470 feltételezve, hogy a többi a teljes merevlemez G találja meg automatikusan. De ez nem. Már nem találtak. C csak látni azt a részét elfoglalták a cca.15G (kivéve 29,9) és állítólagos D szerepel, hogy a lemez kellett neki a laptop. Alapvetően a fennmaradó 470G tudom, vagy hogyan kell elérni őket. Tin mindent C megadva. Kérdésem már tudja. Tehetek valamit teremteni, vagy kell eltávolítani mindent, és átveszi a végén alkotnak partíciókat. Elnézést kérek, hogy nem tudok kérdezni, de a svéd billentyűzet és addig tart, amíg adok fejét. Azt fogja kérni, ha van a kedvesség, és küldje meg a választ, hogy az e-mail címre. Köszönjük pt.bunavointa és pt.timpul kiosztott. Üdvözlettel!

  148. Razvan - mondta

    Helló,

    Én 80 120 GB GB szabad és csak akkor lehet használni 4.5 egy másik partíció.

    Tudod, hogy miért?

    Köszönöm.

  149. Cristi - mondta

    Vettem egy laptopot SSD és egyetlen operációs rendszert tartalmazó partíciót. Szeretném is hozzá egy partíciót az oka, hogy azt mondta nekik a cikkben. Követheti ugyanazokat a lépéseket, amelyek bemutató vagy SSD a különbség?

  150. JustAlynutzu - mondta

    Salut!

    Van valakinek egy kulcsot a Windows 10 Home, kérem!?

    • Daniel Radu - mondta

      A kalózkodás nem a honlapon, a legfontosabb, hogy a Microsoft vásárolni vagy szerezzen ingyenes készítés ingyenes frissítés a Windows a Windows 7,8 8.1 vagy 10 Home / Pro

  151. Ionut - mondta

    Nekem van egy probléma tud valaki segíteni
    Szóval formázni a számítógép, és én csak partíció c 30 gn de volt még egy másik partícióra d eca 50 ahol a nevem jelenik meg a számítógép

  152. Vales - mondta

    Köszönöm ez a bemutató.
    Ez hasznos volt.
    Spor tovább

  153. Sal. Azt akarom, hogy nem ugyanaz a dolog, mint a bemutató, de fordított, vagyis a partíció 3 HDD (külső), hogy egy. hdd egy USB rack-2.0. Köszi előre !!

  154. Slawa - mondta

    Hogyan lehet egyesíteni több 2 particionálni nehéz?

  155. Nicolae Enescu - mondta

    Vettem egy Toshiba Satellite laptop S50-N-15T egy 1000GB HDD és egy partíciót.
    Megtisztítottam a C: partíciót CCleaner és töredezetségmentesített meg.
    Ahhoz, hogy hozzon létre egy új partíciót, így jobb gombbal kattintva a C: meghajtót és a helyi menüből választottunk ShrinkVolume.
    Miután egy rövid elemzés azt mondja C: meghajtó nem lehet kevesebb, mint 425 GB.
    Azt hiszem, ez egy partíció túl nagy, hulladék helyet lehetne használni több nyereségesen.
    Megtanulni a módszert, hogy hozzon létre egy partíciót C maximális 100 GB?
    ti

  156. Nicolae Enescu - mondta

    Vettem egy Toshiba Satellite laptop S50-N-15T OS X előre telepített Windows 8.1 64 bit, amelynek 1000GB HDD és egy partíciót.
    Megtisztítottam a C: partíciót CCleaner és töredezetségmentesített meg.
    Ahhoz, hogy hozzon létre egy új partíciót, így jobb gombbal kattintva a C: meghajtót és a helyi menüből választottunk ShrinkVolume.
    Miután egy rövid elemzés azt mondja C: meghajtó nem lehet kevesebb, mint 425 GB.
    Azt hiszem, ez egy partíció túl nagy, hulladék helyet lehetne használni több nyereségesen.
    Megtanulni a módszert, hogy hozzon létre egy partíciót C maximális 100 GB?
    ti

  157. Köszönjük! Őszintén szólva, ez volt a legvilágosabb magyarázatot talált a mai napig.
    Ok, átugorva a kisebb pontatlanságok csapok a mások által készített. És, hogy nem megy át simán, de türelemmel és az intuíció nitica, minden megoldódik.

  158. Vasile - mondta

    Ha nem másolatot partíció (I frissen telepített operációs rendszer), ami történhet?
    Köszönöm.

  159. Julieta B. - mondta

    Az oktatóanyag ... a videó nem jelenik meg a számítógépemen ... csak a szöveg

  160. Nerva Voiculescu - mondta

    Nekem van egy merevlemez egy partíciót 500Gb telepített Vista operációs rendszer (Home Premium}.
    Úgy döntöttem, hogy május agy másik partíció (D :) így Plateaus C: csak 80Gb. Követtem a lépéseket a bemutató, de amikor kaptam, hogy csökken partíció C: (shrink tér) Én meg az alábbiak szerint:
    A teljes terület előtt csökken: 476963Mb
    A rendelkezésre álló terület ptr.micsorare: 238404 Mb!
    Adja meg a terület nagysága csökken: 238404 Mb!
    Összes terület (C :) a csökkent bal ptr: 238534Mb
    Azt találták, hogy nem tudom csökkenteni a méretét a partíció C: és kifejezni a zavart erről ptr. amit nem tudok megmagyarázni, mi szükség lehet akkora partíciót ptr. VISTA.
    Ezen a helyen álltam ptr. tanácsot kérni, hogy mi az oka ennek megfelel. Köszönjük!

  161. Sorin - mondta

    HELLO, UGYAN UGYAN SZENVÉRTEM, 80 AK-ot akartam hagyni a C-re, és létrehozni egy másik 50 gb-os partíciót, amelyet már megtettem, a többit pedig egy másik partíció létrehozásához, ami megmaradt adik 370 gb ... ..De sokáig ugyanaz marad C-nél, véleményt akarok ... ..segítség k-nak, kívülről nem ismerem őket, utánajártam a bemutatónak

  162. Saly - mondta

    végül, hogyan oldotta meg a problémát? azért, mert az utolsó, és én le ugyanazon a helyen.

  163. Sergiu - mondta

    Intilnito barátom és én is ugyanaz a probléma. Használja Acronis Disk Director és meg lehet változtatni a partíciókat, amit akar. Vannak más szoftver particionálás. Siker

  164. Dida - mondta

    Szuper kemény és szuper könnyű köszönhetően MIII

Trackbacks

  1. […] Ezt a bejegyzést Ady említette a Twitteren. Ady elmondta: Csak egy operációs rendszer partíciót tartalmazó merevlemez particionálása - oktatóvideó http://is.gd/c9bbS [...]

Speak Your Mind

*