iReboot, hogyan lehet gyorsan váltani az operációs rendszerek között, ha többbotos konfigurációnk van - videó bemutató

Ha az utolsó oktatóanyagokban az Ubuntu Linux operációs rendszerről beszéltünk, akkor ma a Windows operációs rendszer szoftveréről, pontosabban az iReboot nevű szoftverről beszélünk. Azt mondom, hogy a szoftver azért van, mert nagyon kevés funkciója van, és nincs felülete, hanem csak egy helyi menü, amikor a jobb egérgombbal rákattint a ikonra. Ha kíváncsi, hogy hány erőforrás "eszik" az iReboot-t, akkor tudja, hogy egyáltalán nem "éhes". RAM

Pontosan mit jelent ez iReboot?

Semmi könnyebb. És mivel a legjobb példa a legjobb, képzeljük el egy "forgatókönyvet"

Tegyük fel, hogy van 2 operációs rendszere (kettős indítás) ... Nem tudom ... Windows 7 Ubuntu-val, Windows XP Vista-val, alapvetően bármelyik 2 vagy több operációs rendszer ugyanazon a számítógépen. Nos, mindannyian tudjuk, hogy 2 operációs rendszer indításakor vagy újraindításakor a rendszer automatikusan elindul a Master merevlemezén, vagy ha nem különféle merevlemezekre vannak telepítve, akkor az utoljára telepített operációs rendszerbe indul.

És ha telepíti XP, majd az első Vista elindítja vagy újraindítja a rendszer automatikusan elindítja a Vista, mert ez volt az utolsó operációs rendszer van telepítve.

A kettős indítóval rendelkezők valószínűleg észrevették, hogy indításkor vagy újraindításkor 21 másodperces indulási ideje van ahhoz, hogy kiválaszthassa, melyik operációs rendszert indítsa el, eddig minden rendben van, de mit tegyünk, ha újraindulunk és a telefonunk csenget? nem vagyunk közel a számítógéphez, amikor elindítottuk, és így elvesztettük azt a 21 másodpercet, amelyen belül választhattuk, hogy melyik rendszert indítsuk? Lehet, hogy nem akarunk az első rendszerben indulni, de a második rendszerben szeretnénk indulni, és a számítógép mellett lennünk abban a 2 másodperces indítási időben, amelyben megválaszthatjuk, melyik rendszerben indul, majd automatikusan indul a 21 másodperc az első kiválasztott rendszerben.

Hát itt segítünk iReboot lehetővé teszi számunkra, hogy válasszon, amíg az operációs rendszer, amelyben az operációs rendszer indul el a következő újraindítás, és így nem kell állni kívül várja a számítógép boot idő, hogy válassza ki a rendszer kívánt műveletet.

Találtam ezt a szoftvert nagyon hasznos, mert sokszor megtörtént, hogy megszakad, vagy, hogy hagyja el a számítógép újraindítása után, és ez elég bosszantó, hogy mindig újra kell választani a különböző operációs rendszer, mint az alapértelmezett. És így megszabadultam az ellátás is ül a számítógép mellett, hogy megvárja a boot idő, amikor úgy döntök, hogy melyik rendszer indítható.

Természetesen számos módszer áll rendelkezésre annak meghatározására, hogy a rendszer melyik rendszerben indítsa el a számítógépet újraindításkor vagy indításkor, de a kevésbé fejlett felhasználók számára ez a csodálatos szoftver ideális azok számára, akik nem tudják, hogyan kell „játszani”, vagy hogyan kell játék ”az msconfig segítségével.

Sajnos ez app nem fut, mint a Microsoft Windows operációs rendszer természetesen nem zavarja, mert sokan a Windows operációs rendszert.

De hadd jobb nézni ezt a videót bemutató.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. sieigi - mondta

    Lenne egy kérdésem az Ubuntu hogyan kell kicserélni MAC hálózati kártya

    • Adrian - mondta

      sieigi: Van egy kérdésem ubuntu hogyan változik MAC NIC  

      Nagyon jó kérdés, még akkor is, hogy egy bemutató arról, hogy ha nem holnap holnapután, az biztos! Ígérem!

      Köszönöm a javaslatot, és az ötlet egy új témát bemutató

  2. vali - mondta

    Van egy kérdésem a Wubi. Ő otthagyja a lábnyomait a MBR?
    GRUB határozottan elmegy. Meg voltam róla győződve arról, hogy egy kis dualboot-ot csináltam az Ubuntu és a Windows XP között a Virtualboxban. Mire egyszerűen töröltem az ubuntu partícióját, a Windows xp már nem tudott elindulni (bár semmilyen módon nem érintettem az NTFS partíciót). Az XP helyreállításának egyetlen módja az volt, hogy betöltött egy élő CD-t (az én esetemben - Hiren boot cd), és kiválasztott egy programot, amely meg tudja javítani az MBR-t. Végül nekem bevált.

    Azt hiszem döntött inspirált, amikor úgy döntött, hogy megy Linux oktató. Mindig kíváncsi emberek, akik szeretnék kipróbálni új dolgokat. Másrészt ott is olyan emberek, akik nem akarnak linux, akkor nem összeegyeztetni őket. Meg kellett valaki, hogy a bikát a szarvánál, és megpróbálja ezeket a konzultáció. Csak így tovább a jó munkát.

    • Adrian - mondta

      vali: Van egy kérdésem a Wubi. Ő otthagyja a lábnyomait a MBR?
      GRUB biztosan elhagyja. Meggyőződésem, ennek készítője dualboot között az Ubuntu és a Windows XP a VirtualBox. Amikor egyszerűen törölte a partíciót ubuntu, a Windows XP nem indul (bár én még nem hatotta meg NTFS partíció). Az egyetlen módja, hogy visszaállítsa XP volt, hogy töltse fel a live cd (az én esetemben - Hiren boot CD-t), és válassza ki a programot, amely rögzíti az MBR. Végül elhatároztam iesit.Cred inspirált, amikor úgy döntött, hogy megy Linux oktató. Mindig kíváncsi emberek, akik szeretnék kipróbálni új dolgokat. Másrészt ott is olyan emberek, akik nem akarnak linux, akkor nem összeegyeztetni őket. Meg kellett valaki, hogy a bikát a szarvánál, és megpróbálja ezeket a konzultáció. Csak így tovább a jó munkát.  

      Csak akkor hagyjon nyomot, ha brutálisan törli, mint a te esetedben, készítettem egy bemutatót, ahol bemutatjuk, hogyan kell az igazi ubuntut telepíteni a dualbootba Linux alatt (nem a wubi-n keresztül), és ott megmutattam, hogyan lehet megszabadulni a Wubitól nyomok hagyása nélkül

      Normális és természetes, hogy indító betöltőt helyezünk a Windows partícióba (C), mert ez a partíció be van jelölve, és indításkor először olvassa el, és hogy a Linux indítónak akkor is meg kell jelennie, ha a wubin keresztül jelenik meg a rendszerindításkor hogy a farkát is C-be tegye

      Vagy távolítsa Wubi mint minden szoftver futtatható reruland Wubi, majd rögzítse kevés boot.ini fájlt a C (ami el van rejtve), vagy törli a fájlt boot.ini parancssorban, formázza a partíciót, vagy egyszerűen törölje Wubi Wubi mappa a partíciót, ahol úgy döntöttek, hogy telepíteni.

      A legjobb, hogy kövesse EZ bemutató, hogy megtudja, mi hagyja hátra a wubit

  3. vali - mondta

    Úgy tűnik, hogy az Ubuntu függ valamelyest a Windows bootloader. Gondolok a következő eset:
    1) Én Wubi partíció D
    2) Az XP egyszerűen meghibásodik különböző okok miatt, vírusok, nem megfelelő illesztőprogramok, blabber miatt. Ezért szükséges a Windows újratelepítése. De mielőtt a C partíciót formáznám - (egy élő cd-n keresztül), elmentem a boot.ini fájlt, vagy inkább mentem, mint azt a parancssort, amely segít az Ubuntu betöltésében, és valahol tartom. A C partíció formázása és a Windows XP újratelepítése után a Wubi ebben az esetben már nem lesz képes betölteni.
    És most a kérdés: ha sétálok a boot.ini állományt, és add hozzá a parancssor megmentettem formázása előtt a C partíciót, Wubi lesz képes betölteni, mintha mi sem történt volna ?

    • Ioneltaiefrunze - mondta

      vali:…, A Wubi továbbra is képes lesz úgy tölteni, mintha mi sem történt volna?  

      Azt hiszem, a válasz Here-. Része „Hogyan lehet újratelepíteni a Wubit 'Azt hiszem, tisztázni.
      Az Ubuntu telepítésének ezt a "felhasználóbarát" módszerét csak tesztelésnek tartom. Ezért, ha az Ubuntut a wubi-n keresztül telepítette. És amit itt mond, az megtörténik:

      XP egyszerűen lebontja a különböző okok miatt, vírus, nem megfelelő illesztőprogramokat, blabla

      Azt javaslom, hogy ne újra XP .. de Ubuntu közvetlenül a tiszta telepítés.
      Természetesen nem sokan vannak annyira "megugrva", hogy megtegyem ezt a lépést, de még mindig úgy gondolom, hogy ebből a szempontból kellene vizsgálnunk a dolgokat.

  4. = - ** ^ ^ ** ^ ^ Steaua - = - mondta

    Helló! Gratulálok az elvégzett munkához, és talán szeretném, ha elkészítenéd egy oktatóprogramot arról a programról, amellyel telepíthetem az illesztőprogramokat telepítő CD nélkül !! Előre is köszönöm !! És sok szerencsét sok oktatóanyaghoz ...

  5. Az egyetlen megoldás az, ha azt szeretné, hogy sérült Boot from wuibi és reinstlaezi özvegyek az, hogy ott van, amikor a Windows CD pásztor fájl ép így nem változott meg, és Mia maradt 7 ablakok és mappa ablakok csak döfés, és akkor nimik elveszíti a partíció c beleértve Dula csomagtartó Wubi!

  6. LiviuFlorin - mondta

    Tanulságos tutorial.
    Kérjük, Adrian, ha egy tutorial, hogyan kell megváltoztatni a MAC hálózati kártya (Ubuntu), és mondja el nekünk, hogyan kell telepíteni a modemet a Vodafone (ZTE K3565-Z) ... Kérlek.

    • Adrian - mondta

      LiviuFlorin: Utasítások tutorial.
      Kérjük, Adrian, ha egy tutorial, hogyan kell megváltoztatni a MAC hálózati kártya (Ubuntu), és mondja el nekünk, hogyan kell telepíteni a modemet a Vodafone (ZTE K3565-Z) ... Kérlek.  

      Ami a modem, nagy örömmel tennénk a bemutató, ha valaki adományoz egy meghatározott modell modem! Sajnos nincsenek szponzorok, és nincs hely adományozni adomány gombot, de annak ellenére, hogy azt állítja, több tőled. Mi egyszerű emberek, nem ül a segged a kincs!

      Tudom, hogy talán a válaszom felzaklatni, de ez az igazság. Azt akarta, hogy mindenki azt akarja ajánlani, de nem kínál egyet.

  7. plz Szeretnék egy kis segítséget tőled, hogyan tudhatod meg, milyen alaplapot adnál a windowsból, egy barátomnak van egy gigabájtos kártyája, már majdnem egy éve, de a numia rendelkezik net-el, nem működik, és nem számít, hogy tetszik baa van, be kell állítania egy új processzort, de eltarthat egy ideig, amíg megtudjuk, milyen sorozatról van szó, ő és én kerestük a bioszban, és nem találtam semmit! plz help ...

    • Ioneltaiefrunze - mondta

      PaulPlz segítsen várok, hogyan, hogy megtudja, milyen alaplap adsz az ablakokat, a barátom egy gigabájt alaplap, ez majdnem egy évig, de csak visszaállítani a nettó és a furcsa Méreg MENT, mint a Palca BAA hozta u új tárgyalást kell szászok, de eltarthat nustiu SIL ez a szám, a BIOS-ban néztem, és nekem, és neki, és azt tapasztaltam, nimik! plz segítsen ...  

      Nem gigabyte .. vagy nem? Ha továbbra is szeretné megvenni az új tárgyalást automatikusan megnyitja a helyzet, igaz?
      Csomagold ki az ügyet, és az alaplap is írni név alaplap sorozat, és végül nagyjavítást őket.
      Ha garanciája van, és nem tudja kinyitni a tokot, és a processzort egy erre szakosodott személynek kell felszerelnie ... a webhely jobb oldalán, a "keresés a videó bemutatóján" mezőbe írja: "Everest", és keresse meg az oktatóanyagot az Everestnél. hogy a szoftver.
      Miután megtudta az alaplap nevét és sorozatát, keresse fel az alaplap gyártójának webhelyét, és keressen információt arról, hogy milyen processzorokat támogat, milyen foglalattal rendelkezik ... stb.

  8. Gaming - mondta

    k, láttam t bemutató, és leszálltam DynDNS, csináltam számlám, de feltettem a szerveren, és megtudja, hogyan lehet az IP súlyos?

  9. kövesse a tutorial Yahoo! Messenger! PingBox, azokkal a CamStudio itt!

    Elnézést kérjük, reklámozni!

  10. Nos, megvan, a tábla nagyon új, de elfelejtettem a bios-t, és csak azt írja, hogy milyen socketre van szüksége a sorozatnak! Ez egy faecia-ellenőrzés, amely jó játékokban, mert nem régi, új, de problémái vannak a hálózattal, és nem tudják vegye be a programot, mire elmegy dolgozni vele és egy savadával, akinek új 2.4 GHz-es kikötőbakot és egy athlon2X-et kell tennie, most 3.0 vagy 3.2 GHz-es jelenséget teszünk fel ... amúgy is köszönöm a segítséget

  11. Kérjük feloldottad a tiltást a chat.
    Felhasználó: hellghostmaster
    ip :: 91.206.194.XXX (IP osztály van tiltva, akkor dinamikus ip)

    Egyébként, kérjük, cserélje le a lejátszót, mert 4 másodpercenként (néha 4, időzítettem) leáll, és várom, hogy 3-2 elinduljon ...
    Ilyen pillanatokban úgy érzem, hogy kihúzom a hajam a fejemből
    A harag "fröccsenése": !@#$%#&#%&$*%&@&%&!@%#^*@#%^&%!$#&@$^#&%!%@ $#!@&$%&@$@#%^#%$@&%#$%#*^$@%!@&#@%&$!%$@%&@ !!!

    Várakozás a válaszra.
    Jó napot!

  12. csőr - mondta

    xpt1 sok ember, ha már jó beszélgetni lehet Daia tilalom

  13. Fél éve már nem vagyok ...
    50% -ot meghaladó arányban váltottam (mentálisan), már nem teszek linkeket a csevegésbe, kivéve a videó bemutatót és a landpc.wordpress-t, már nem töltöm le az oktatóanyagokat, nem spamolok, nem hirdetem a webhelyeimet bejegyzések, mint az exkluzív spamekkel rendelkezők, azaz vegye fel őket az üzenetmegosztásba vagy

    • dumitru32 - mondta

      xpt1: A már nem hiányzik

      Van hatod ??? !!! Mintha nem lennél 14 éves ??? Az idegen gyerekek gyorsan felnőnek ... 😀 😀 😀

    • dumitru32 - mondta

      xpt1: A már nem hiányzik

      Van hatod ??? !!! Mintha nem lennél 14 éves ??? Az idegen gyerekek gyorsan felnőnek ... 😀 😀 😀

    • dumitru32 - mondta

      xpt1: A már nem hiányzik

      Van weboldala ??? !!! Mintha nem lennél 14 éves ??? Az idegen gyerekek gyorsan felnőnek ... 😀 😀 😀

      • dumitru32 - mondta

        Komolyan, ha problémája van ezen az oldalon, próbálja megoldani, hogy közvetlenül a vezetők, nem feltétlenül minden érintett számára. Írj egy üzenetet, Krisztus és őt, ha van időd, én válaszolni.

  14. maximális - mondta

    elnézést a kikapcsolásért ... ..jó embereket ... olyan bosszantó néhány kitalált nyelven írt bejegyzést olvasni, és valójában bántottam a szemedet, amikor megpróbáltam megfejteni egyesek (mármint főleg Paulra) gépelt hieroglifákat ... wow jaj

    olyan nehéz átnézni, amit írtál, mielőtt rákattintasz a Megjegyzés elküldése gombra?

    ... .. még egyszer gratulálunk az adminisztrátoroknak arra a törekvésre, hogy fenntartsák ezt a szervert, ahol minden nap megtudhatunk valamit.

    on-topic ... ... igazán nem hallottam az iReboot-ról, amíg meg nem láttam ezt az oktatóanyagot

    nagyon praktikus…. legalábbis nekem (a dual-t nagyon régóta használom)

    köszönöm szépen ... és kellemes ünnepeket kívánok minden embernek

  15. Ezzel a plugin (*) a Chrome és ChromePlus, megtalálja opciókat az alábbi címen (**) (akkor magadnak egy könyvjelzőt, ne felejtsd el)
    * = "Http://www.chromeextensions.org/appearance-functioning/change-colors/"
    ** = Chrome :/ / extensions /
    Mire lett egy másodpercem, pokolba kerültem ... Nem tudtam, hogyan lehet letiltani és / vagy eltávolítani a plug-in / chrome kiterjesztést

  16. dumitru32 - mondta

    Bocsánatot kérek az árvíz miatt, hibáztam, amikor feltettem az első megjegyzést, ezért olyan sokan vannak ...
    Nagyon érdekes softulet Adrian, még a jó nekem.

  17. tudod, milyen oktatóanyagok nincsenek, és mihamarabb készítsd el őket?: a következőkről - Norton internetes seucriti vagy legalább víruskereső, ugyanaz az internet ... vagy legalábbis a víruskereső BitDefenter és az avast 5, amit hallottam, nagyon jó, jobb mint 4.8, és sokat dolgoztak azon is, hogy a felület teljesen megváltozzon ……… !!!!!!!!! Char Szeretnék egy ilyet a nortonról, amint a finca vírusirtó cica jó, de szükséged van calumea beállításokra !!

  18. Robby - mondta

    Adriane nem veszi azt a szemrehányást, de a legtöbb ember használja két operációs rendszer az óvatosság. Ez alatt azt értem, ha nem pontosan ugyanazt az operációs rendszert, amit kiválasztott, mi megy a másik??? Tehát nem ez a boot a többi operációs rendszer és a mentett amit mentve. Elnézést, ha tévedek, és azt szeretné, hogy húzza a fülét, ha azt mondom, ostobaság. Ez egy vélemény, de ebben az esetben is tiszteletben tartja a munkát ők. Folytatás sikert.

  19. dumitru32 - mondta

    Sajnos nem mentem. Igaz Ubuntu keresztül Wubi én nem, de egy másik HDD. Úgy tűnik, hogy valahogy összefügg iReboot boot.ini, mert nem látom a másik OS.

  20. És a Could Antivirus-ról ...
    Új, ezért várok néhány tesztet…

  21. Szeretnék néhány javaslatot a nortonról, amelyet megpróbálok telepíteni, vagy ha nincs 5, a nortont használók megjegyzéseket fűznek: ha elégedett, hogyan mozog, ha több erőforrást használ, mint az átlag 9…, kérem, nagyon, avira egyértelművé tette, hogy még mindig szökik, kellemetlen tapasztalatom volt vele: Letöltöttem néhány oszlopot az ApexDC ++ -ról, és nem is látta, hogy megfertőződtek, és amikor a letöltést befejezte, akkor újraindult, miután elindult, amikor azt nyitni kellett volna. egy kis ablak az ablakokból, és az ablak újraindul, ami egy kicsit volt, és nem tudom, mit mond ott ... Csak a formázással voltam, és nagyon csalódott vagyok, nagyon furcsa és furcsa, hogy körülbelül fél évig használtam, és semmi problémám nem volt !!

    • dumitru32 - mondta

      BGD: Az Avira nekem, hogy több menekülési törli

      Ne aggódj, illúziókat, hogy más antivir jobb, mint a másik, ez nem hibája vírusellenes szerek, amelyek fertőzött számítógép hibája, hogy a pillanatban kattintva minden prostioarele. Ezután back-up még nem hallottam, amit már tönkre Cristi hang azt mondja: "Vissza, vissza, vissza, back-up"?

      • dumitru32:
        Ne aggódj, illúziókat, hogy más antivir jobb, mint a másik, ez nem hibája vírusellenes szerek, amelyek fertőzött számítógép hibája, hogy a pillanatban kattintva minden prostioarele. Ezután back-up még nem hallottam, amit már tönkre Cristi hang azt mondja: "Vissza, vissza, vissza, back-up"?  

        BN bn backup, de ha nem indul el a Windows finca semmi mi az, mint hogy resptore? !! Hajók veziiiiii csinálni!

        • Adrian - mondta

          BGD:
          BN bn backup, de ha nem indul el a Windows finca semmi mi az, mint hogy resptore? !! Hajók veziiiiii csinálni!  

          Szóval tisztázni a problémát, és hát látom, hogy te nagyon nehéz csinálni, vagy hallgatni a tanácsait egy másik felhasználó, és megy nézni a bemutató Acronis.

          Telepítse a Windows, a járművezetők, szoftver 2 3-kedvenc ... és nem hát a Acronis True Image, és minden el fog égetni egy bootolható ISO-kép, amit indítani és visszaállítása abban az esetben a Windows nem indul, akkor menj 8 napokban ... nem is tudom ... hány Mit ... PC elromlik, a Windows nem indul ... tegye a CD "mentő CD", hogy készülnek Acronis, csomagtartó és helyreállítása meg, és a Windows-7 10-perc volt, amikor a biztonsági mentést oldalon, hogy a tiszta, a vezetők és a szoftver-2 3.

          Kérjük, hogy a jövőben, ha valaki ad tanácsot nem lehet arrogáns, közömbös és tudatlan és hallgatni ... vagy szeretnének látni, ha az, amit ő mond, az igaz, és akkor ugrik száj "Domle te ... nem lehet!"

          A záró ezt mondom: Menj és írd fel a "Search videotutorial.ro ...." Right: Acronis True Image (az 2 oktatóanyagok róla, hogy ez a kereskedelmi szoftver), vagy Paragon (is mentés, ez ingyenes ), belépsz, és megtalálja oktató.

          • Adrian:
            Szóval tisztázni a problémát, és hát látom, hogy te nagyon nehéz csinálni, vagy hallgatni a tanácsait egy másik felhasználó, és megy nézni a bemutató Acronis.Telepítse a Windows, a járművezetők, szoftver 2 3-kedvenc ... és nem hát a Acronis True Image, és minden el fog égetni egy bootolható ISO-kép, amit indítani és visszaállítása abban az esetben a Windows nem indul, akkor menj 8 napokban ... nem is tudom ... hány Mit ... PC elromlik, a Windows nem indul ... tegye a CD "mentő CD", hogy készülnek Acronis, csomagtartó és helyreállítása meg, és a Windows-7 10-perc volt, amikor a biztonsági mentést oldalon, hogy a tiszta, a vezetők és a szoftver-2 3.Kérjük, hogy a jövőben, ha valaki ad tanácsot nem lehet arrogáns, közömbös és tudatlan és hallgatni ... vagy szeretnének látni, ha az, amit ő mond, az igaz, és akkor ugrik száj "Domle te ... nem lehet!"A záró ezt mondom: Menj és írd fel a "Search videotutorial.ro ...." Right: Acronis True Image (az 2 oktatóanyagok róla, hogy ez a kereskedelmi szoftver), vagy Paragon (is mentés, ez ingyenes ), belépsz, és megtalálja oktató.  

            Bocs, ha arrogáns volt, de én Packard Bell laptop DVD-VRO RWAR és Ce 3 hónapig egyáltalán nem olyan CD vagy DVD, azt mondta a minap a megközelítés olyan ezelőtt találtam DVD-R csak a csere, de nem illik a lányok és nem tudtam hagyja sal, és a kötés 2 évben nem CD nem írásvédett DVD-n, vagy 2 3 hónappal ezelőtt, és DVD írható és bármit csinál hogy nem tudok írni, mit tehetek, én 4 GB USB stick tehet valamit, de nem biztos!

  22. használata minőségű víruskereső (Nod32, Avira Security Suite, Kaspersky Open Space Security) AV ezeken az oldalakon (antivirusuri) nem Norton.

    Tudtad, hogy az MS-DOS és Norton hívják?

    PS1: A PS a "post scriptum" -ból származik (vagy valami hasonló) ...

    PS2: Antivirusuri = AV = Antivirus oldalak (minden helyes)

    • Alex - mondta

      xpt1: A minőség Antivirus (Nod32, Avira Security Suite, Kaspersky Open Space Security) AV ezeken az oldalakon (antivirusuri) Norton.Stiati nem MS-DOS és Norton hívják? PS1: PS áll a "PostScript" (vagy valami ilyesmi) ... PS2: Antivirusuri = AV = Antivirus oldalak (minden helyes)  

      Ne aggódj, hogy Norton nem olyan rossz, mint a Nod apja. Nem látja Node használja Yahoo.

  23. Mennyire igazad van, Dumitru?
    Havonta szoktam formálni…
    I AM EXCCEPTIA, amely erősíti a szabályt, de készítek biztonsági másolatot is csak Windows-ra és 3-4 telepített programra (Camtasia, flaskplayer stb.)

  24. Megérteni, hogy mi norton sokkal jobb, mint 32 node, hogy tudom, hogy a vírus menekülni nehéz

  25. Adrian, elküldtem a cristiteo [at] gmail [dot] com e-mailt néhány oktatóanyaggal, amelyeket én készítettem ...
    Az elsőekben camstudiót használtam, és mivel a számítógépem gyenge, minden rosszul esett…
    Del az DeviceDoctor a recept készült Camtasia (próba).
    Várakozás a levél válasz xpt2010 [at] gmail [dot] com

  26. ionutz - mondta

    BV Adrian szoftverrel ez nagyon jó, és szeretem szuper kemény Douala indító
    Csak így tovább a jó munkát, szuper erős videotutorial.ro egész csapatnak további sikeres

  27. Gaming - mondta

    Én segítsen nekem legyen szíves, hogy hogyan tette a helyszínen a DynDNS szervert, mi

    letöltött programot telepítettem, és én kész, de nem tudom, hogyan kell

    kérdezze meg a kiszolgáló a GTA San Andreas multiplayer én DynDNS dinamikus IP

    Ha azt akarom, hogy valaki segítsen nekem, akkor a rendetlenségi azonosítóm: "gta_mta_samp"

    várni fog, és köszönöm előre

  28. Marius - mondta

    A VideoTutorial.ro csapata, kérem, segítsen néhány tipp segítségével. Kezdő vagyok a számítógépek terén, szeretném a monitorról a képet "fekete-fehérre" változtatni. Ez egy LG 19 ”-es FLATRON W1934S, a menüben nincsenek lehetőségeim fekete-fehér elkészítésre. Ha lehetséges, kérem, segítsen nekem. Köszönöm.

    • Marius: VideoTutorial.ro team, kérem, segítsen nekem néhány tanácsot. Én újszülött a számítógépek, meg akarom változtatni a képet a monitor, "fekete-fehér". Ez egy LG 19 "FLATRON W1934S, a menü nem kell ezeket a lehetőségeket, hogy a fekete és a fehér. Ha tudod, kérlek segíts. Köszönöm.  

      De çevrim csinálni fekete-fehér kép ???

  29. Mihai - mondta

    Azt javaslom, hogy készítsen oktatóanyagot a hordozható programok elkészítéséről ... előre is köszönöm

    • Adrian - mondta

      Mihai: Azt javaslom, hogy a tutorial, hogy hordozható programok ... Előre is köszönöm  

      Az egyik már láttad? Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: hordozható alkalmazások vagy PortableApps (ajánlom olvasás és észrevételeit, hogy a bemutató), belépsz, és megtalálja a bemutató!

      • Adrian:
        Az egyik már láttad? Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: hordozható alkalmazások vagy PortableApps (ajánlom olvasás és észrevételeit, hogy a bemutató), belépsz, és megtalálja a bemutató!  

        Adrian, a válaszom nem a biztonsági másolattal van, nem tudok DC-ket vagy DVD-ket készíteni, mert a DVD-RWar-om elromlott a laptopomon, és a barátomnál talált csere nem illik, 4 GB-nál kevesebb botom van tudok-e ott bootolhatóvá tenni, és hogyan készítsem el a biztonsági mentéssel

  30. dragonuroshu - mondta

    Telepítettem ireboot, de a program menüje jelenik meg, ahol az XP és Ubuntu egy üres hely.

  31. ha csinál egy tutorial bitdefenter tudják, hogy ez egy ingyenes változata Bitdefender Free Edition 10 !!!! Szerintem ebuna de várj bemutató, tisztelem a munkáját, és szeretnék kívánunk Boldog Karácsonyt !!!!!!!

  32. Coatel C. - mondta

    Köszönjük!
    Srácok rock!
    Én is szeretnék egy mobiltelefon. Telepítheti az LG ku 990, Windows Mobile vagy más operációs rendszer?

  33. Coatel C. - mondta

    Boldog karácsonyt!

  34. axelluny - mondta

    Két problémám lenne ... Szeretnék kettős indító rendszert használni, és főleg az Ubuntu 9.10-et használni, de nem tudom, mert ez, amint tudja, hibát tartalmaz, és nem ismeri fel az internethez való PPPoE kapcsolatomat. Próbáltam a 9.04 verziót is, de amikor frissítettem a 9.10-es verzióra, bár beállítottam, hogy ne frissüljön, és a hálózati menedzser nem látta az internetkapcsolatot. Néha a neten mindenféle megoldást adok, hogy ha nincs honnan beszereznie a megfelelő csomagokat (nincs internet) A kérdés az lenne, hogy hogyan tudom meg, hogy az ubuntu 9.10 verziója mikor kerül fel egy szerverre, amelynek hibáját kijavították?
    Ezért, ha dual boot linux és ha WIN-LINUX sitemului delete sitemului WIN.Realizez befejezte a Windows MBR nagyon fájt a program iReebot ez megelőzhető??

    • Adrian - mondta

      axelluny: Van két probléma ... és azt kívánom, lenne egy kettős csomagtartó rendszer, és különösen az Ubuntu, mert 9.10 de nem tudod, hogy van egy hiba, és nem ismeri fel a PPPoE kapcsolat internet.Am kipróbált 9.04dar verzió frissül, amikor a vonal 9.10 Halál Bár én meg nem frissíti és a hálózat menedzser még soha nem láttam a neten kapcsolatot internet.I ad mindenféle megoldást, ha nincs hol, hogy a csomagokat (nem rendelkezik internet) nem nimic.Intrebarea segítsen nekem, honnan tudom, mikor fog közzé egy szerver változata Ubuntu 9.10 akik rögzíteni kell ezt a hibát? Mi van, ha dual boot linux és ha WIN-LINUX sitemului törölje, és kész sitemului WIN.Realizez Windows MBR nagyon fájt a program iReebot ez megelőzhető??  

      Normális, ha a Windows és a Linux rendszere tönkreteszi a Windows rendszert, és ha törli a Linuxot, mert ahogy egy másik megjegyzésben kifejtettem egy másik rendszer telepítésekor, az elsőbbséget élvez !! alapvetően "uralni fogja" a merevlemezt, átveszi az összes indítási szekvenciát, a grubot stb., és ha törli, akkor automatikusan Windows nélkül marad. Ezért tanácsoltam be EZ oktatóanyag (kattintson az „EZRE” gombra) a 2. rendszer telepítéséhez… ha kettős indítást szeretne végrehajtani, akkor egy második merevlemezre, hogy ne legyen problémája az első rendszerrel. Kérjük, nagyon körültekintően és görgetés nélkül nézze meg az oktatóanyagot a végéig.

      A 9.4-et használtam, és miután frissítettem, a net ugyanúgy ment, mint a frissítések előtt. Látja, hogy az Update Manager 9.4-től fent van egy gombja, ahol az „Új 9.10 verzió elérhető” felirat látható, és a címtől jobbra található Telepítés gomb, ne kattintson rá !!! Csak azokat a fájlokat frissítse, amelyeket az adott cím alatt található táblázatban talál, és kattintson az alsó ablak jobb oldalán található "Telepítés" gombra, és ne a legfelsőre !!

    • Adrian - mondta

      axelluny: Van két probléma ... és azt kívánom, lenne egy kettős csomagtartó rendszer, és különösen az Ubuntu, mert 9.10 de nem tudod, hogy van egy hiba, és nem ismeri fel a PPPoE kapcsolat internet.Am kipróbált 9.04dar verzió frissül, amikor a vonal 9.10 Halál Bár én meg nem frissíti és a hálózat menedzser még soha nem láttam a neten kapcsolatot internet.I ad mindenféle megoldást, ha nincs hol, hogy a csomagokat (nem rendelkezik internet) nem nimic.Intrebarea segítsen nekem, honnan tudom, mikor fog közzé egy szerver változata Ubuntu 9.10 akik rögzíteni kell ezt a hibát? Mi van, ha dual boot linux és ha WIN-LINUX sitemului törölje, és kész sitemului WIN.Realizez Windows MBR nagyon fájt a program iReebot ez megelőzhető??  

      Vagy használja ezt a módszert, hogy nem tönkretenni a Windows. Kattintson az ITT nézni a bemutató!

  35. Köszönöm, boldog ünnepeket!

  36. ha csinál egy tutorial bitdefenter tudják, hogy ez egy ingyenes változata Bitdefender Free Edition 10 !!!! Szerintem ebuna de várj bemutató, tisztelem a munkáját, és szeretnék kívánunk Boldog Karácsonyt !!!!!!!

  37. és törlöm a bejegyzéseimet ....
    egész ...
    és nem tudta, a Twitter ... valami használni ...

    • xpt1: Si TTI Én törölni a hozzászólásokat ....
      egész ...
      és nem tudta, a Twitter ... valami használni ...  

      Ne tegye linkeket, vagy bármi nem a bemutató, ha akarsz beszélni valamit az egyik csapat tagjai videotutorial.ro lehet kommunikálni velük e-mailben.
      Be kell, hogy tartsa tisztán a megjegyzések rovatban minden tutorial.

  38. Tettük fel, miután a Windows Finca a Paragon Backup kötési idő, amikor már elküldtem a levél, és nem küldi el nem maradt levél, tettem egy fél órával ezelőtt, és semmilyen más 2 e-maileket küldött oda században, és tegye a biztonsági partíciós D lam Windows elindul, és ha nem megyek egy élő DVD XP Widnwso 2008, valójában a Last 21 és én xp és xp Utolsó 22 mindkettő Live CD és mehet mindkét ha megteszem VRO meglepetés mindkettőt egyszerre és nem megy! Backup ffacut a C, és én vagyok elfoglalt C csak 5.94 2.13 GB GB Backup and közel fele! Azt akartam, Acronis de ez ingyenes, így tettem XP Backup Widndows 2002, még e kérdés megválaszolásához Adriane vagy kristályok, aki Boby: Mi volt jó a Windows Backup, és ez jó, hogy a többit, ha nem indul el a Windows printrun Live CD, ez történt, és nem tudtam nézni néhány hazai filmeket VLC ben telepített HDD természetesen be C Program VLC és kattintson a futtatható fájlt, és a hang kiment, így a futó programokat, hogy azt jelenti, hogy képes futni, és hát Nem tudom biztosan??

  39. Augustin - mondta

    Tudom, hogy ez nem kapcsolódik a bemutató, de meg tudod csinálni a tutorial blooger, vagy akkor is, ha tud segítsen nekem mert SCR nem tudja, hogyan kell csinálni egy pár oldalt .. azaz megvédeni honlapján, másokról .. kérem szép, ha ajutatima: ).

  40. tárhely, amíg van ezen az oldalon? fizetni, és hogyan?

    • Paul: Én ezt a helyszínt, tárhely? Fizetős, és hogyan?  


      Mi hosting, már dedikált szerver házigazdája egy adatközpont, hogy egy teljes szerver csak nekünk általában fel 300 500-oldalak a dedikált szerver (attól függően, hogy a szolgáltató a józan ész.)
      Ez a hely nem tart egy percig 5 megosztott tárhely, szükségünk feldolgozási teljesítmény és a sávszélesség a takarmány az ember alig várja, oktató.
      Mivel a dedikált szerver sávszélesség és (voltak napok, amikor át fogyasztják 1 TERA) a havi fizetés összege, ami elég magas, azt mondanám, hogy lehet kapni egy nagyon jó számítógépet a pénzt fizetni havonta dedikált szerver.
      Néhány adat a műszaki.
      Intel Xeon processzor HT és TurboBoost X3450 (4 8 fizikai és a virtuális magok ha ideges) 8 Mega gyorsítótár
      8 3 1333 giga memória Mhz DDR EEC
      Hard 2 × 250 az 1-es raidben (az oktatóanyagok biztonsága érdekében), még mindig van dolgunk a tárolóban, talán SSD-ket is kapunk, szeretnék 4 SSD-t a RAID 10-ben, tehát lenne egy I / Irigylésre méltó ps.

  41. Gaming - mondta

    Mondd, hogy kérem, hogyan tesz gta samp szerver DynDNS, nekem marad az azonos IP, dinamikus IP-PT én, és hol kapok statikus IP szerver után, ami őt DynDNS.

    köszönöm

    ha valaki azt akarja, hogy segítsen nekem id

    id: "gta_mta_samp"
    várjon

    • Gaming: Mondd kérlek küldetések jók, mint punserverul gta samp a DynDNS, hogy miramana acelasiip, caamip dinamikus és statikus undemiiauipul szerveren után, ami vele dyndns.Va elégedett, ha valaki azt akarja, hogy a meuesteid ajuteid " gta_mta_samp "vár  


      Nem tudja megtartani ugyanazt az ip-t, ha az internetszolgáltató dinamikus ip-t rendelt hozzá, ehelyett használhat egy dyndns-től származó tartományt, és ahelyett, hogy a szerveren a „89.89.89.89” lenne a címe, akkor valami hasonló lesz: serverultau.homeip .net ”, láthatja, hogy elegendő oktatóanyagunk van a dyndns-ekről, használja webhelyünk keresőmotorját.
      Írja be motorunkba a "dyndns" szót (azt, ahol a "keresés a videotutorial.ro webhelyen" felirat szerepel), és nyomja meg az Enter billentyűt.

  42. nykos - mondta

    lehet, hogy a bemutató a Compiz Fusion (hogyan kell telepíteni, mivel ő meg a preferenciák között), láttam néhány videót a YouTube-on, és őszintén szólva én is csodálkoztam a grafikus, hogy lehet ezt a szoftvert linux

    Köszönöm, és sok szerencsét folytatódik

  43. stefbabanu - mondta

    meg tudná csinálni a bemutató, hogy hogyan artati ainstalati Windas: D

  44. hajó - mondta

    Van két rendszer, és azt kívánom, bárcsak könnyen váltani a gonosz szellemeket. Olyasmi, mint hogy továbbra is tartott, amíg úgy döntök, hogy mit akarok indítani a.

  45. Cochin Ovidiu - mondta

    titorialul nem működik, jelentkezzen csodálkozás

  46. Cochin Ovidiu - mondta

    A bemutató nem működik, jelentkezzen csodálkozás

  47. jég - mondta

    nem megy bemutató az oldalon

  48. Cochin Ovidiu - mondta

    Miért nem megy Mert én 2 iReboot XP, úgy dönt, hogy indul az első??

  49. alex - mondta

    Van egy kérdés, ha valaki tud segíteni.
    Nemrég tettem egy HDD lépésben telepítettem Win XP, a másik telepítettem win 7 probléma nem lehet elindítani XP HDD, ahol nyerni nem ismer el semmilyen ireboot program, amit már nem a menürendszerben dual boot tűnik csak nyerni 7. FACT valami baj nem indul XP POTS HDD működik, minden gond nélkül, bár az idősebb

    • Adrian - mondta

      alex: Van egy kérdésem, ha valaki tud segíteni.
      Nemrég tettem egy HDD lépésben telepítettem Win XP, a másik telepítettem win 7 probléma nem lehet elindítani XP HDD, ahol nyerni nem ismer el semmilyen ireboot program, amit már nem a menürendszerben dual boot tűnik csak nyerni 7. FACT valami baj nem indul XP POTS HDD működik, minden gond nélkül, bár az idősebb  

      Már telepített XP olyan nehéz azt mondani, hogy amit tesz? vagy nem telepíti után tegye a meghajtóba?
      Ha már telepítette azt nem látja a boot manager kell adnia a boot prioritást a boot részt, és kézzel állítsa be ott, mint az első. Meg kell ezt minden alkalommal szeretnénk bejutni XP

      Nem ezt minden alkalommal újra kell telepíteni a Windows XP, hogy képes legyen elhagyni egy bejegyzést a Windows boot manager 7, és mutasd meg, ha a számítógép elindul.

      Ha 2 meghajtók a számítógépen, és telepítse a rendszert a kemény 2, a rendszer automatikusan felismeri, hogy van egy operációs rendszer az első kemény, és úgy lesz, hogy egy bejegyzést a rendszer első boot manager az első merevlemez ( elsődleges meghajtó az első alkalom, hogy booarea)

      Valami más már említettem több cmentarii.
      Ha akarod multi boot meg kell tartaniuk egy telepítés sorrendje.
      Ha 2 1 több meghajtót vagy partíciót, és telepíti a Windows XP 7 akkor nem jelenik meg a boot manager XP régi, és nem tudja, hogy a Windows 7 boot loader nem lesz képes elhagyni egy bejegyzést Windows boot manager 7

      Tehát, ha dual boot, vagy multi boot meg kell felelnie a következő sorrendben:
      Először telepített Windows XP, majd Vista akkor 7 majd a Linux.

      Ha azt szeretné, XP és Vista, de XP és telepítse XP, majd 7 7. meg kell felelniük a sorrendben.

      Összefoglalva az első legrégebbi rendszer van telepítve, akkor legújabbak elöl rendszerek, mint a Windows XP nem tudja, hogyan, hogy rendszerindító loaderele új rendszerek, mint a vista, win 7 vagy Linux, ha azt szeretnénk, hogy Vista és 7 telepíteni vista első akkor 7 ha azt szeretné, xp és Linux van telepítve, majd az első linux xp vista és linux ha prma Linux telepítése a Vista, és aztán, ha nyersz 7 és Linux telepítése után, majd a Linux 7 win.

  50. alex - mondta

    Ms Adrian magyarázatot az első alkalom volt telepítve win 7 eredeti HDD-t a számítógép, hogyan tudom majd csatlakozóval a második hdd tettem az első hdd, és tettem a második és a telepített xp.dupa Megvettem a kábelt, és a második HDD és csatlakozik hozzá fordultam sarkon és betöltése csak nyerni 7 beléptem a BIOS-t és hogy a második HDD indítási prioritását, de nem tölti be az XP, de adott hibát, és mindent megnyerni 7 terhelés.
    Tehát a megoldás az lenne, hogy újra XP első, majd újra 7 győzelem nem számít, milyen nehéz, csak őszintén rendelni?. Köszönet újra.

    • Adrian - mondta

      alex: Ms magyarázatot Adrian először volt telepítve win 7 eredeti HDD-t a számítógép, hogyan, akkor csatlakozóval a második hdd tettem az első hdd, és tettem a második és a telepített XP. miután megvettem a kábelt, és a második HDD és csatlakozik hozzá fordultam sarkon és betöltése csak nyerni 7 beléptem a BIOS-t és hogy a második HDD indítási prioritását, de nem tölti be az XP, de nem adott hibát, és a győzelem 7 terhelés.
      Tehát a megoldás az lenne, hogy újra XP első, majd újra 7 győzelem nem számít, milyen nehéz, csak őszintén rendelni?. Köszönet újra.  

      Igen, de ahogy azt fentebb már említettük, ha azt szeretnénk, hogy egy dual boot menü, amelyből kiválaszthatja, hogy melyik rendszer indításához kell legyen merevlemez csatlakoztatva van a számítógéphez, ezzel a telepítés, azaz a telepítés során a Windows XP csatlakoztatható és hardver lesz a Windows 7 és fordítva, a telepítés során a Windows 7 kell csatlakoztatni, és az egyik, hogy már rajta XP

  51. Costel - mondta

    Kérem, segítsen nekem!
    Telepítettem Win. XP, akkor Win. 7. A testület dual boot. Eleinte nem tudtam választani a két rendszer között. Én back-up Win.XP.
    Most induláskor már dual boot. Kezdhetem Win.7.
    Milyen beállításokat csinálni? IReboot Én próbáltam, de nem működik.
    CD Acronis, megy minden back-up (bármilyen kemény, minden rendszer)?
    Sokan a CD minden rendszer és minden kemény a kezében?
    Köszönjük!

  52. Costel - mondta

    Jogi nyilatkozat: a két rendszer ugyanazon a meghajtón.

  53. Costel - mondta

    Azt hiszem, nem telepítette Win 7.

  54. szép és hasznos útmutató

  55. daydorina - mondta

    jó estét!
    Azt kérjük, ha tanácsot tud adni, hogy mit csináljak próbáltam telepíteni a Windows XP egy hibaüzenet, megpróbáltam egy másik, hogy most megy, de a számítógép úgy tűnik, hogy nyitott, mint én két menetrend és elcsesztem.
    Szeretem, hogy törölje az egyiket?
    Azt lehet mondani, hogy nagyon új a számítógéphez, nagy szerencse az oktató is köszönöm még egyszer!

    Köszönöm a választ!

  56. Sorin - mondta


    Kérdezem, tud-e tanácsot adni nekem, mit tegyek, mert megpróbáltam Linuxra vagy Ubutu-ra telepíteni az illesztőprogramokat, wifiwey, wifisalx..stb, és nem értem, hogyan kell beadni az injekciót.
    Köszönöm, hogy sokat tanultam, és jó munkát végzett, de most szeretnék megismerni a linuxot vagy az ubutut, kezdem tetszeni, csábítóbb és könnyebben megtalálható a neten, és legális, gyorsabban működik ... stb ....
    Meg kellett nézni ... ez a videó bemutató nagyon jó, és nekem bevált.
    Köszönöm, és inkább video oktatóanyagokat .. A LEGNAGYOBB .. .

  57. Catalin81.Rm-S. - mondta

    Hello! Nekem van egy boot megjelenő menüben 2 a rendszer (XP és Vista). vista volt partíció formázása én megszabadulni ez a vista
    hogyan lehet most megszabadulni a rendszerindítási sorrendtől (hogy ne jelenjen meg számomra), mert bár már nincs vista, mégis megjelenik ...
    Szerkesztettem a boot.ini fájlt mind közvetlenül a C partícióból, mind a Startuu és a Recovery fájlból, és nem találtam eredményt. A megjelenő indítómennyiség szerintem a vistára jellemző, mivel szürke (…), nem olyan, mint az xp-ben, ahol fekete-fehér….
    sditez nem tudom, mit és hol kell megszabadulni a boot menü
    kérem, segítsen, ha tud. Köszönjük!

  58. adymhy - mondta

    Hello! Catalin81.Rm-S

    1.Porneste rendszer a Windows XP
    2.Introdu Windows Vista DVD-t az optikai meghajtóba, vagy feltölteni a meglévő képeket a merevlemezen
    3. Kattintson a START, majd a FUTÁS… gombra, és írja be a következőt: e: \ boot \ bootsect.exe / nt52 ALL / force, ahol e: az a meghajtó, ahová a Windows Vista DVD-t illesztette be.
    4.Restarteaza számítógép. Most akkor ki kell választani a menüből, amelynek operációs rendszer betöltése indításkor.
    5.Acum hogy formázni a partíciót, amelyen a Windows Vista telepítve, ha szükséges.
    6. A Windows XP c: lemezéről törölheti a 2 fájlt, a Boot.BAK és a Bootsect.BAK fájlokat, amelyek a rendszerbetöltő biztonsági mentési fájljai voltak a Windows VIsta alkalmazásból.

  59. Ovidiu - mondta

    Én 4 válaszfalak: c, d, e, f.In C Szél xp és f szél 7.Intrebare, miért fordul, és azt a szél 7 nyitva partíció mondja hozzáférés megtagadva??

  60. Antonio - mondta

    Szia Cristi, szépen kérlek ne elkerülni ezt az üzenetet, segítségre van szükségem, én átnéztem az oktató, hogyan kell eltávolítani csomagtartó ubuntu, úgyhogy telepítettem Webi darabig ezelőtt, és tudom, hogy még van egy bemutató, hogyan Tudod kap ez már nem fordul elő, és csomagtartó XP és alatta ubuntu.Stiu mint ha egy bemutató a tagállamok ilyen szép explorer c: partíció, és nyomja meg a c: tools / mappa beállítás / wiew és A fájlok HIDEN volt műsor hiden fájlokat ment néhány notepaduri ott valami, és törölje csomagtartó, de csak azt tudják, hogy pontosan mit és hol, kérem, mondja nekem egy bemutatót, ami van, vagy hogyan kövesse a említette, hogy én törölt ubuntu is, csak akkor, ha kinyitom a számítógép jelenik meg xp és ubuntu, és azt akarom, hogy maradjon az XP csak ul.Multumesc szépen a segítséget.

    • AdrianGudus - mondta

      Antonio:
      Szia Cristi, szépen kérlek ne elkerülni ezt az üzenetet, segítségre van szükségem, én átnéztem az oktató, hogyan kell eltávolítani csomagtartó ubuntu, úgyhogy telepítettem Webi darabig ezelőtt, és tudom, hogy még van egy bemutató, hogyan Tudod kap ez már nem fordul elő, és csomagtartó XP és alatta ubuntu.Stiu mint ha egy bemutató a tagállamok ilyen szép explorer c: partíció, és nyomja meg a c: tools / mappa beállítás / wiew és A fájlok HIDEN volt műsor hiden fájlokat ment néhány notepaduri ott valami, és törölje csomagtartó, de csak azt tudják, hogy pontosan mit és hol, kérem, mondja nekem egy bemutatót, ami van, vagy hogyan kövesse a említette, hogy én törölt ubuntu is, csak akkor, ha kinyitom a számítógép jelenik meg xp és ubuntu, és azt akarom, hogy maradjon az XP csak ul.Multumesc szépen a segítséget.

      Írja be a jobb oldali keresőmezőbe: Az Ubuntu Linux telepítése és eltávolítása a kettős rendszerindításból Windows rendszerrel, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot ... Beszéltek a problémáról

  61. florin57 - mondta

    Nekem is van egy problémám, van egy Asus M50sv-m, ahol kicseréltem az eredeti 320 GB-os merevlemezt 1 TB-os merevlemezzel, mindkettő wd az eredeti blak eition és az 1 TB kék skorpió ... a változás után a laptop már nem ismer fel gramm illesztőprogramot az eredeti illesztőprogramokról a laptop eredeti CD-jén ... azt mondja nekem, hogy nem ismeri fel az illesztőprogramok aláírását, és hogy elmegyek a hivatalos ASUS weboldalra, hogy ott megnézzem…. az operációs rendszer a vista ultimate sp2 / 64bit

    • AdrianGudus - mondta

      florin57:
      Nekem van egy probléma, van egy Asus M50sv, hogy megváltoztatta az eredeti merevlemezt egy kemény 320 1gb tb wd egyaránt az eredeti, és blak eition Celda scorpyo 1tb kék ... megváltoztatása után a laptop nem ismeri fel a sok draiveri draiverii eredeti eredeti CD a laptop ... azt mondja, hogy nem ismeri az aláírás s draiverilor maduc ASUS hivatalos honlapon, hogy van .... mi a teendő? Operációs rendszer Vista Ultimate sp2 / 64bit

      1. Helyes a járművezetők, nem draiveri
      2. A merevlemez cseréjének semmi köze nincs az "illesztőprogramokhoz", a probléma más. Az "illesztőprogramok" valószínűleg csak XP vagy Vista 32 bites verziókra vonatkoznak, és az "illesztőprogramokat" egy 64 bites operációs rendszerre próbálja telepíteni, ami helytelen és nem alkalmazható.
      Ha figyelmesebben olvassa el a CD-n / DVD-n az "illesztőprogramokat", ott írja meg, hogy pontosan mely operációs rendszereknek vannak címezve

  62. Ovidiu - mondta

    hello, telepítettem Ubuntu ad, de nem tudom, mi történt, nem sikerül a windows, de látom, hogy linux lejtők nem törlődnek. vitákat nem sikerül a Windows bármely nem működik én nem látok partíció kérem, segítsen nekem

  63. costel123 - mondta


    Azt akarom, hogy telepíteni két operációs rendszer a Windows XP ugyanazon a hdd. Mit kell tennem?

    • AdrianGudus - mondta

      costel123:

      Azt akarom, hogy telepíteni két operációs rendszer a Windows XP ugyanazon a hdd. Mit kell tennem?

      Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete él: hogyan kell csinálni egy dual boot vagy dual boot, akkor adjuk meg és meg fogja találni oktató. Van erről többet.

    • Valigw - mondta

      costel123:

      Azt akarom, hogy telepíteni két operációs rendszer a Windows XP ugyanazon a hdd. Mit kell tennem?

      Egyszerű: meg kell legalább 2 partíciókat. Telepítse Win XP a C meghajtót, majd miután befejezte tesz, ha telepítve XP CD-t a meghajtóba, és indítsa újra a telepítést ezúttal csak abban az esetben meg kell választani, melyik oldalon úgy dönt, hogy telepíteni a Windows partíció D és tovább. Miután befejezte telepítése adhatsz újra látni, hogy 2 operációs rendszerek és kénytelen lesz választani, hogy hol megy a fel és le nyilak.

  64. Andy - mondta

    Ubuntu jelent ez iReboot?

  65. Alexandru - mondta

    és azt szeretnénk, hogy a bemutató két partionare dual boot rendszer, de hogy megmutassa a lejtők, és milyen praktikus és könnyen utilitar.pru mindkét primer oldalon, hogy hány logikus!

Speak Your Mind

*