Hogyan lehet pénzt e-mailben fogadni, és hogyan lehet adományozni gombot a paypal segítségével - oktatóvideó

Ebben a leckében fogjuk folytatni a vitát PayPal az első fázisban kap választ néhány feltett kérdésekre az Ön által a megjegyzések rovatban. Aztán menjen a prezentáció PayPal számla, először elmagyarázzuk az egyes gombok és almenü funkciók a PayPal számla, és hogy ő.

A PayPal számláról mindenféle műveletet elvégezhetünk, a "pénzküldés" fülön a következő műveletek hajthatók végre:

1. Mi lehet küldeni a pénzt, hogy egy barátja segítségével e-mail címét.

2. Küldünk pénzt még barátokat egy szöveges fájlt (TXT) létrehozott egy táblázatkezelő alkalmazás, az Excel alkalmazás a Microsoft Office programcsomag és az Open Office programcsomag, akkor azt még a Google docs táblázatkezelő alkalmazás.

3. Fizethetünk az Ebay-en vásárolt termékekért "Fizessen az ebay-cikkekért", itt ez egészen egyszerű, töltse ki a felhasználónevet és a jelszót az Ebay-fiókjából, és készen áll, felteheti a vásárlást (pénz, hogy legyen).

Szintén a PayPal számláról kérhetünk pénzt egy baráttól vagy több baráttól egyszerre, az e-mail címük vagy címük felhasználásával, a PayPal számláról is kiállíthatunk "számla küldése" számlákat, tovább felsorolom az opciókat a "pénz kérése" fülön "

1.Puteti kérjen pénzt postán, akkor kérhet egy vagy csak barátok e-mailben adja meg az e-mail, vagy küldjön e-mailt, és a kereslet, barát vagy küldje el a barátok megkapja a kérést, és ha van pénz a kártya küldök nektek a kért összeget, és az, hogy a barátod kell csak egy kártyát, és természetesen a pénz a számlára bankkártyával.

2. A "pénz igénylése" fül almenüjének nagyon érdekes lehetősége a "számla létrehozása", azaz a PayPal lehetőséget kínál számlaközvetítésre, ezzel az opcióval szervezetten és civilizált módon kérhet pénzt egy számlán, amely listát is tartalmaz. áruk vagy szolgáltatások nyújtása esetén lehetősége van közlekedési adó és / vagy kapcsolódó adók (áfa, egyéb adók) megállapítására, ennek az adónak az összegét Ön határozza meg, ha áfát szeretne felszámítani, akkor tegye a rögzített 19% -os százalékot és jelölje be az egyes tételek melletti utolsó négyzetet, a Számlák részben is (létrehozott egy számlát) elmentheti a számlasablont későbbi felhasználásra, így nem kell sablont készítenie minden egyes számla kiállításakor.

A PayPal-fiók másik érdekes szakasza a "Kereskedői szolgáltatások", itt konfigurálhat egy bevásárlókosarat vagy egy adománygombot, bemutatót készítettünk egy adománygomb létrehozásával, amelyet integráltunk kísérleti oldalunkra.

Egy webhely adományozás gombját nagyon könnyű felépíteni, van elég lehetősége, ezt látni fogja az oktatóanyagban, ha szeretné, létrehozhat egy egyedi gombot (phptoshop vagy gimp segítségével) az adományokhoz a webhelyhez, amelyet töltsön fel PayPal-számlájára, ezeket a gombokat vagy bevásárlókocsikat későbbi felhasználásra elmentheti.

Integrálása a gomb adományokat az oldal nagyon egyszerű, hozzon létre gomb, mentés gombra és beillesztés a kódot generált a honlapunkon, ahol azt szeretnénk, ha védi, én pásztorok oldalsáv segítségével egy widget szöveg, a tüntetést Azért tettem, mert amit kért megjegyzések rovatban: Hogyan készítsünk egy adomány gomb egy oldalon?

Végül szeretném ajánlani PayPal akik pénzt külföldön a Western Union vagy a Money Gram mód, ezek a szolgáltatások díj egészen Marival Transzfer, ha külföldön sikeresen helyettesíti PayPal Western Union vagy a Money Gram átutalással megvan az az előnye az online átutalás (még a számítógép előtt) pénzt, akkor nem kell menni a Western Union ellensúlyozására, az egyetlen hátránya, hogy a visszavonását pénzt a PayPal számla a kártya alatt, amikor azt el lehet távolítani a pénzt felvevő az ATM kártya között 5 7 és nap (munkanap), az adók elég kicsi dollárt 100 5.5 dollárt fizetett teljes (összes elhatárolt kiadások), hogy pénzt a zsebében egy kis összeget Összehasonlítva a Western Union vagy a Money Gram érzékelni euró 15 100 jutalék dollárt, így pénzt takarít meg, akkor fizet alacsonyabb díjat a pénzt kapok külföldről.

Ha érdekel, más lehetőségek, amelyek megtalálhatók a PayPal számla, írj a megjegyzések rovatban, és megpróbáljuk bevezetni a bemutató jövő körülbelül PayPal kéréseiket, akkor is, ha érdekel megteremtése egy online áruház, ne habozz adja fejlécében comantarii.

Várakozás a visszajelzések, észrevételek, oszlop, Enjoy!

Cristian Cismaru
 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Lucian - mondta

    Gratulálok a bemutatóhoz ... de nem szóltál Cristi-nek arról, hogy ellenőrizte a PayPal-fiókját, hogyan történik? 🙂

  2. Robciuc Ionut - mondta

    Lucian: Gratulálok bemutató ... de azt mondta, Cristi az ellenőrzése a PayPal számla, hogyan kell csinálni?

    Nos, egyszerűen írja be e-mail címét, majd kattintson a PayPal által elküldött linkre. Valami hasonló…

    • Luminita - mondta

      Kedves Cristi,

      Ez az első alkalom, Pay Pal számla befogadására fizetési Bulgária tárgy eladó OLX.
      Szeretném, ha a WITHDRAW opcióval tisztázna velem - nem értettem, hogyan csatolhatok kártya- vagy bankszámlát - csak nyolc amerikai bankszámlát találtam!
      Segíts nekem, kérem? Ez egy kicsit sürgős!
      sok köszönet
      0752177766 vagy [e-mail védett]

  3. Küldtem egy kis pénzt, hogy a helyszínen, hogy azt mondják, 120 euró pénzt online
    mert én dolgoztam olyan helyen már kattint az adott hirdetésre és látom, hogy nem ad semmilyen élet magvai kapcsolatba nincs válasz, ahogy talpra tudott állni a pénzt?

  4. Adrian - mondta

    Manu: Küldtem egy kis pénzt, hogy a helyszínen, hogy azt mondják, 120 euró pénzt online
    mert én dolgoztam olyan helyen, már kattint a hirdetésekre lorsi látni, hogy nem ad életet a kapcsolatot mag nem válaszolt meg tudtam vissza pénzt?

    Gondoljon arra, hogy valaha visszakapja ezt a pénzt ... Ez az, máskor legyen óvatosabb, hová küld pénzt, kinek, miért és miért !!

  5. ionutz - mondta

    olyan jó, egy tutorial, hogyan kell egy tracker, ha tudsz

  6. stefanhellzone - mondta

    Jó lenne, ha lenne egy jelképes és tutorial arról, hogyan lehet egy online áruház.

    Elnézést a comentatiu fenti linkre.

  7. iohanion - mondta

    Nagyon interesant.De nem várja útmutatók említettet Cristi.Sunteti legtöbb buni.Felicitari.

  8. Lehetséges "megrendelni" online kártyát? Melyek a legjobb bankok, ahol kártyát lehet készíteni? Köszönöm!

  9. CORLEONE - mondta

    Szia Cristi, arra kérlek benneteket, hogy privátban lássatok valamit ezen az oldalon található egyes emberek viselkedésével és szókincsével kapcsolatban! Tudom, hogy nem ez volt a hely vagy pillanat, de remélem, hogy ilyennek talállak. Köszönöm az elvégzett munkát, mondjuk csak ... hogy megnyerjük.

  10. Szia, gratulálok bemutató, mindannyian, mint a pénz, ha lehet egy tutorial online áruházak

  11. Szia Cristi, láttam a két oktatót Pay palival, és nagyon érdekesek, meg tudtam tanulni közülük néhányat, most lenne egy kérésem, nézd meg, hogy ugyanaz a kártyám van, mint az oktatóanyagban, a token eszközzel, plusz egy Az első "Maestro" kártyához (BCR) társított VISA Virtuon kártya. Kérdés: Tudna nekem segíteni néhány válaszban, hogyan működnek? együtt? mint például az átvitel (ha jól meg van mondva) az egyik Maestro-ról a másikra a VISA Virtuonon. Vagy tanácsot, ha lehetséges. köszönöm.

  12. dumitru32 - mondta

    Nem is tudtam ennek a PayPal-nak a létezéséről, bár a Bankok és Tőzsdék Karán végeztem, itt van a különbség a mi és a nyugati tanulmányaink között, rengeteg gyakorlatot tanulnak, és rengeteg elméletet tanulunk meg, amelyet gyakorlat hiányában elfelejtünk. 😀. Kár, hogy az MD nem PayPal, nagyszerű alternatíva lenne azoknak, akik külföldön dolgoznak, nemhogy MD-nek, ha Oroszország nem részesülhet ebben a szolgáltatásban ...
    Te nagyszerű munkát végzett, akkor továbbra is ugyanúgy tanítani az embereket más területeken, akkor nem feltétlenül nem, talán találsz néhány szakemberek a területen, akik hazájuk hogy okosabb, és nem csak az övék
    Helló, és köszönöm a sok információt !!!

  13. Gabriella - mondta

    Remek! Kiváló munka!
    Két kérdésem van: Tud valaki küldeni nekem külföldön veszik PayPal pénzt közvetlenül a banktól? Úgy értem, az nem rendelkező személy vagy bankkártyáját közvetlenül PayPal..ci, mint a Western Union.
    És ha a második .. kártya lejárta, a számla is aktív marad PayPal használható egy másik kártyát?
    Köszönöm a bemutató ismét várnak bemutató Kattintson 24 Banki és token eszköz.

  14. Ratzoiu - mondta

    dumitru32: Nem is tudtam, hogy létezik ez a PayPal, bár diplomát Kar Bank és Értékpapír Busra, itt a különbség naostre tanulmányok és a Nyugat, de sokat tanultam, és gyakoroljuk a sok elmélet, akkor felejtsd el a hiányzó gyakorlatban. Kár MD nem PayPal, lenne egy csodálatos alternatíva azok számára, akik külföldön, nem is beszélve, ha MD és Oroszország nem előnyös ez a szolgáltatás ...
    Te nagyszerű munkát végzett, akkor továbbra is ugyanúgy tanítani más területeken, akkor nem feltétlenül nem, talán itt talál néhány terület szakértői, akik hazájuk, hogy okosabb, nem csak őket.
    Helló, és köszönöm a sok információt !!!

    Dumitru32. Diák vagyok Számviteli és itt hallottam Paypal és tudja, hogyan működik ez a szolgáltatás. Hidd el nekem, hogy nem tanítják iskolában, de kell a kíváncsiság. A legtöbb szakértő nem volt az iskolában, de tanult formában animált a vágy, hogy többet, és egy hatalmas adag őrület vett a mánia.

  15. ... Először is szeretnék köszöntenek titeket, majd elmondanám a véleményemet ... Úgy gondolom, hogy sokan közülünk mindig is érdekeltek abban, hogy közvetlenebb módot találjanak a pénzkeresésre és a lehető legtöbb megélhetésre. gyönyörű és ez normális ... de sajnos csak némelyiknek sikerül, lehet, hogy a legszerencsésebb, talán a legokosabb, talán a legjobban informált, talán a legszebb ... talán a román igazság kissé szomorú; az életben mindenekelőtt sikerrel járnak Segítsen nekünk, ha tetszik vagy sem. A többiek kénytelenek vagyunk dolgozni és sokkal többet tanulni a lépést tartás érdekében, és azért mondom, mert itt egyikünk sem gondolja, hogy ez nagyon nyugodt, ezért kellene még egyszer köszönetet mondani Cristinek és a cégnek, hogy annyi információt raktak a tálcánkra, hogy az egyre több "internetező" világban lehetetlen valamikor nem használni minket ... és nem ismert talán "azok, akik Nevetek a végén, hasznosabban nevetek ”... (Azt hiszem, egy online áruház ötlete nagy érdeklődésre tartana számot )

  16. dumitru32 - mondta

    Ratzoiu:
    Dumitru32. Diák vagyok Számviteli és itt hallottam Paypal és tudja, hogyan működik ez a szolgáltatás. Hidd el nekem, hogy nem tanítják iskolában, de kell a kíváncsiság. A legtöbb szakértő nem volt az iskolában, de tanult formában animált a vágy, hogy többet, és egy hatalmas adag őrület vett a mánia.

    Nem tudom, mit fog tanulni a számviteli, hanem minket elméletek és törvények nem tanított nekünk valamit. Volt egy tárgyat, hol tanulnak nemzetközi fizetési rendszer, de mit lehet tanulni egy óra egy héten, amelyek közül az egyik volt az előadás és egy szeminárium? Azt hiszem, inkább hasznos, ha az volt, hogy felhívja a figyelmet ezekre a kérdésekre kapcsolódó online fizetési bankközi fizetések smd

  17. stefanhellzone - mondta

    Nem lehet még paypal számla beállítani a bankszámla most? Ez nem kerül semmibe, hogy az én paypal számla?

  18. Ratzoiu - mondta

    dumitru32:
    Nem tudom, mit fog tanulni a számviteli, hanem minket elméletek és törvények nem tanított nekünk valamit. Volt egy tárgyat, hol tanulnak nemzetközi fizetési rendszer, de mit lehet tanulni egy óra egy héten, amelyek közül az egyik volt az előadás és egy szeminárium? Azt hiszem, inkább hasznos, ha az volt, hogy felhívja a figyelmet ezekre a kérdésekre kapcsolódó online fizetési bankközi fizetések smd

    Te, Dumitru, meg kell tanítanod őket. Senki sem tanít. Ha van interneted, akkor a hatalom a kezedben van. Az információ hatalmat jelent. Az Internet lehetőséget ad arra, hogy megkeresse a jót, és válasszon. Ha valaki rosszul tanít, próbálja meg megnézni, hogy hazudik-e, és legközelebb az orrába fut. Az a tény, hogy nem keresel, teljesen más, a szükség tanít rá. És biztos lehet benne, hogy egész oktatási rendszerünk van. Nem adnám ide a gyerekeimet, ha iskolába kellene mennem ...

  19. Bodnariuc David Emanuel - mondta

    Nagyon jó oktató. Szóval alig várom, hogy jövő oktató. Én jegyzett hírlevelek, hogy ha új oktató: D
    Ma voltam a bcr és azt mondtam, szeretnék egy kártyát ptr. Anlin fizetnek és kapnak pénzt. És kérte a külföldi pénznemben vagy lej. Miután láttam a bemutató jó és lej. De ha valaki kínál nekem pénzt, akkor tegye a helyi vagy külföldi valuta? És még egy kérdés: ez jobb, ha én egy kártyát lej?

  20. scorpioncos - mondta

    Gratulálunk a bemutatóhoz! 10. megjegyzés: Igazolt paypal számlám van, de nem sok tranzakciót hajtottam végre. A más típusú oktatóanyagok mellett, amelyeket a SEO-ról, az adsense-ről, a hirdetésekről mondott ... amiket azt mondtál, hogy megtámadod és megteszed, nagyon érdekes és néhány video-oktatóanyag az online áruház készítéséhez biztonságos, stb.), shoping-card, pontosan arról, amiről beszélt ebben az oktatóanyagban. Nagyon érdekes lenne, ha a teszthelyet kevésbé vonzó wordpress témával testreszabná. Sok szerencsét!

  21. Robciuc Ionut - mondta

    Cristi, akkor azt, hogy egy kártyát online ügyintézés BCR Banca Transilvania, vagy tudod csatolni a PayPal? Azt 15 év, és nem tudom, ha tudsz. Kérjük Cris várt választ tőled. Mutlumesc várható.

    Üdvözlettel és tisztelettel,
    Robciuc Ionut

  22. dumitru32 - mondta

    Ratzoiu: Meg kell tanulni Dumitru. Senki tanítja meg. Ha a hatalom a kezükben interneten. Az információ hatalom. Az internet lehetőséget ad a keresett, mi a jó és a választékot. Ha valaki azt tanítja, rossz, ne feledd szeretnének látni, ha legközelebb találkoznak, az orrot. Ti nem néz valami más, azt meg kell tanulni. És biztos, hogy van egy oktatási rendszer minden nevetés. Nem adom gyerekek itt, ha azt kell tennie, iskola ...

    Igen, így van, senki sem adja a fejedbe az elmédet

  23. Micsoda! Tökéletes bemutató köszönöm mindent, amit csinálsz…
    Kérem, ha lehetséges…. Nagyon szeretném tudni, hogyan tudná eladni a termékeimet közvetlenül a webhelyemen, ez sokat segít nekem ...
    Alig várom, hogy minden oktató.

  24. dragonuroshu - mondta

    Yoyo: Ez "rend" a kártyát az interneten? Melyek a legjobb padok, ahol tudod, hogy a kártyát? Köszönjük!

    Bizonyára tudod, hogy a kártyát az interneten. Adja meg a bank, ahol szeretné, hogy a kártya és kitölteni egy űrlapot. Ezután a kapcsolatot a bank képviselője, hogy erősítse meg az adatokat az űrlap elküldjük Önnek.

  25. dragonuroshu - mondta

    stefanhellzone: Meg tudom csinálni paypal számla akkor is, ha én meg a bankszámlát most? Nem kerül semmibe, hogy az én paypal számla?

    Beállíthatja a bankszámlájáról később. Ami a második kérdést követi, és az első bemutató a paypal

  26. Hello !!!
    Szeretnék egy tutorial honlapok online áruház. És hogy azok, katalógusok megjelenni, mint én böngészni a magazin. Dreamweaver, ha nem tévedek. Legalábbis néhány ötletet.
    Egyébként minden jót!
    GPA

  27. Andrew - mondta

    Szia, ha lehetséges, a bemutató a vásárlás on-line a honlapról `s` román. Ha valami, szeretnék vásárolni az E-mag, és nem tudom, ezeket az online fizetések!
    Gratulálunk tutorials!
    Köszönjük!

  28. Stefanhellzone - mondta

    Hello.

    Tudom, hogy a PayPal számla, és emelje az ex 10 usd miután fel a pénzt, hogy hozzanak létre a fiókot, és a pénzt?

  29. tictac_sell - mondta

    Sziasztok, én is készítettem paypal-számlát, elmentem a bankba, pénzt utaltam a számlára, és amikor hazaértem a paypal-számlára, akkor nem írtam be a pénzt ... tudna valaki mondani mit tegyek? Ha van valaki, aki tudja hogy használjam a paypal-t, és van ideje tisztázni további dolgokkal, kérlek add meg a messengeren tictac_sell ... köszönöm

  30. Adryan myha - mondta

    hűvös bemutató 10 megjegyzés.
    segítségével oldalamon én az adományt gomb

  31. Stelian - mondta

    Van 2 Kérdés: fel pénzt a kártyán, amit kiküldött a számlám paypal paypal?
    tud valaki küld pénzt Sami kártyát paypal számla?

  32. daniel - mondta

    Igen, mi PT. Bolt LINE, de továbbra is a legérdekesebb ötlet, hogy bemutató (fizetett), szeretne valamit csinálni a jövőben?

  33. Ionut - mondta

    Nagyon jó tutorialul.Va kösz minden tanácsot faceti.Ma sokat segít.

  34. Sorin - mondta

    Super bemutatása. Cam nehéz számunkra, hogy vásárolni az online áruházak, mint az Amazon vagy az eBay figyelembe véve a korlátozások Romániában. A bemutató kiváló. Köszönöm.

  35. Paul - mondta

    Hello! Kezdete óta ez a bemutató bemutatták megérteni, hogy az egyik, amely megmutatja, hogyan kell létrehozni egy PayPal számla, de nem gasesc.Va szíves tud valaki segíteni!

  36. Silviu Dutulescu - mondta

    Szia Cristi, előbb hadd gratuláljak az egész csapatnak a munkát ők a videotutorial.ro nevem Dutulescu Silviu fogja nézni a helyszínen néhány hónap, és megtanultam egy csomó dolgot tőled. Egy ideig csináltam egy blogot, activitationline.wordpress.com (vagyok szenvedélyes online tevékenységek, szakosodott PTC), és szeretnék, hogy tette a véradás gombot. Néztem gondosan tudnivalókat adományokat, akár többször is, nem pontosan úgy, ahogy mondjuk a bemutató, és még nem hozott a gombra adományokat. Ha írsz valamit ex; adományok, adományok blog, stb, hogy az írás látható, de még mindig nem jelenik meg donatii.Te gomb kérjük felvilágosít engem nagyon magamra és kezelni, hogy a blogomban, hogy gomb adományokat. Mindig lehet találni nekem e-mail: [e-mail védett] Köszi előre, és remélem, hogy adjon neki a fejét végül

  37. CRISTIANTM - mondta

    Üdvözlet mindenkinek, míg nem írtam semmit videotutorial a hasonló tettük utasítása szerint az útmutatók és persze, most, hogy szóba jöhet, így eszembe jutott ez a gomb adományozott az én problémám Mr. Cristian másolásakor gombra, majd illessze be a helyszínen az adott szöveget, pasteaza, de miután menteni, megmenti csak egy része a nyilatkozat gombot, sem decum nem tudja ezt a gombot.
    -Ez az oktatóanyag után normális lenne, hogy a teljes gombformátum-nyilatkozat mentése érdekében szigorúan követtem a webhely "megbeszéléseit", és felkerestem a widgeteket, és tetszett neked, de a mentés nem teljes egészében órákat lehet átütemezni, tudna nekem segíteni a válaszban?
    Köszönöm szép.
    CRISTIANTM

    • CRISTIANTM - mondta

      CRISTIANTM: Üdvözlet mindenkinek, míg nem írtam semmit videotutorial a hasonló tettük utasítása szerint az útmutatók és persze, most, hogy szóba jöhet, így eszembe jutott ez a gomb adományozott, Mr. Cristian bajom ez, ha másolja és illessze be a gombot, hogy a helyszínen szöveg, pasteaza, de miután menteni, megmenti csak egy része a nyilatkozat gombot, sem decum nem tudja ezt a gombot.
      Normál- után a bemutató, mint te, hogy mentse meg teljesen a kimutatás formátum gomb, azt betartják szigorúan, hogy helyén ,, discutii100ro "Úgy hívják, és én mentem kütyü, és én, mint te, de megváltást nem teljes egészében órák átszervezés ez segíthet nekem a válasz?
      Köszönöm szép.
      CRISTIANTM  

      • Adrian - mondta

        CRISTIANTM:   (Idéz me)

        Policy WordPress nem teszi lehetővé, hogy a banner hirdetések, amelyek lehet, hogy a pénz, és nem teszi lehetővé a parancsfájlok használatát, hogy hozhat bevétel (cazult a gomb adományok egy szkript, amely hozhat bevételt, ha valaki adományoz) Gondolja, mintha valaki ad otthont az ingyenes domain keresni pénzt?

        Egyszer elmagyarázta, hogy van ez a WordPress. Ez ingyenes, de ha tényleg korlátozott, akkor nem tudja, mit akar, akkor férhetnek hozzá az oldalon mappák, mint az adminisztrációs felületen, akkor nem tesz plugins kívánt, mint amit nekik.

        Használja a blogspot-ot, vagy ahogy egyes bloggerek nevezik, ez a Google-é, lehetővé teszik az Adsense feltöltését, de nem tudom, hogy az adományok forgatókönyve. Még mindig ingyenes, mint a WordPress, de kissé csúnya az adminisztrációs felületen, és néhány bosszantó dolog, amikor cikket írsz, vagyis… tegyük fel, hogy írsz egy cikket, és 6 sor után jól akarsz képet tenni, a képet a cikk elejére teszi. (a 6 sor fölé, ahelyett, hogy a képet oda helyezné, ahová szeretné, a 6 sor alá), és mindig manuálisan kell elvennie a kódot a kép címével, és be kell illesztenie a szöveg végébe ... nagyon bosszantó, de ... ingyenes ... nincs mit kell kommentálni.

      • Adrian - mondta

        CRISTIANTM:   (Idéz me)

        Ne legyünk naivak !!! Senki sem fogja segíteni ingyen van, hogy gazdag vagy, hogy pénzt keressen.

  38. CRISTIANTM - mondta

    Köszönöm szép, igen ez, próbáltam BLOGSPOT ott dolgozik, és akkor jobb, csak szerettem volna megtanulni ezt, és tudja, ha azok nem hirdetések, illetve a panaszok egész nap nem azt jelenti, nem fogom keresni, nézni a web NAPI a webhely, az ARE tudja, talán lesz egy helyszínen, de addig el kell játszani, MÁS TOYS, hogy megtanulják, hogy jobb SITE örökli.
    -Most Megint köszönöm SZÉP.
    CRISTIANTM

  39. CRISTIANTM - mondta

    -Sal Csapat és boldog szülinapot VIDEOTUTORIAL, amikor ezek ACCOUNT PAY PAL, van egy számla és az Alert Pay, a probléma az, hogy nem tudok MUT pénzt a ALERT PAY PAL fizetni FIÓK, HA javaslatok vagy Dl.CRISTI tud segíteni, köszönöm segítséget,.
    -PROCEDEUL A pénzt a bankok nagyon hosszú, és úgy 30 NAPOK de ha PAY PAL-I MUT dolog egyébként.
    sok köszönet
    CRISTIANTM

  40. Vion - mondta

    Nagyon jó bemutató, de nem mutattál be a kártya érvényesítéséről

    ????

  41. győztes - mondta

    szia. Az tutoorialele nagyon jó, sokat tanultam erről az oldalról.
    és kérjük, ha teheti, mutassa meg nekünk, ahogy itt mondta, hogyan lehet webhelyet létrehozni az értékesítéshez (online áruház), valamint a Google Adsense-ről és mindenről
    Köszönöm szépen.

  42. Attila - mondta

    Cristi! Hozzászólt útmutatók figyelte nagy érdeklődéssel az Ön számára. Talán nem vagyok egyedül azzal a kéréssel: üdvözölné egy bemutató, amelyben bemutatjuk, hogyan vevők kártyával fizet online honlapomon DIRECT szolgáltatások, termékek, stb PayPal-on keresztül.
    Ahogy kifejtette az előző tutorial, tettem egy fiókot PayPal. Készpénzt a e-mail lenne viszonylag egyszerű, és megpróbáltam a módszert. Az egyik hátránya ennek a módszernek, hogy az, aki elküldte a kifizetési kérelmet a számla / én kártya, viszont figyelembe kell venni, vagy ha ő nem kell, hogy egy PayPal. Azt mondják, a személyes tapasztalat, hogy csak néhány fog a számla csak fizetni nekem szolgáltatások ilyen módon ...
    Kedves Cristi, várva a következő bemutató, amely leírja továbbá, amit a fent említett ...
    Egy jó gondolat.

    • Adrian - mondta

      AttilaCristi! Hozzászólt útmutatók figyelte nagy érdeklődéssel az Ön számára. Talán nem vagyok egyedül azzal a kéréssel: üdvözölné egy bemutató, amelyben bemutatjuk, hogyan vevők kártyával fizet online honlapomon DIRECT szolgáltatások, termékek, stb PayPal-on keresztül.
      Ahogy kifejtette az előző tutorial, tettem egy fiókot PayPal. Készpénzt a e-mail lenne viszonylag egyszerű, és megpróbáltam a módszert. Az egyik hátránya ennek a módszernek, hogy az, aki elküldte a kifizetési kérelmet a számla / én kártya, viszont figyelembe kell venni, vagy ha ő nem kell, hogy egy PayPal. Azt mondják, a személyes tapasztalat, hogy csak néhány fog a számla csak fizetni nekem szolgáltatások ilyen módon ...
      Kedves Cristi, várva a következő bemutató, amely leírja továbbá, amit a fent említett ...
      Egy jó gondolat.  

      Ha figyelmesen olvassa el a bemutató DALYs cím alatt a "Kapcsolódó cikkek" és alatta a piros linkre címek hasonlítanak az oktató. hogy EZ néztél?

      • Attila - mondta

        Adrian:
        Ha figyelmesen olvassa el a bemutató DALYs cím alatt a "Kapcsolódó cikkek" és alatta a piros linkre címek hasonlítanak az oktató. hogy EZ néztél?  

        Igen, biztos, néztem ezt, és csak miután megtaláltam a választ a problémára, azt írta a fenti.
        Meg lehet kifejezni kevésbé helyesen. Itt van, amit szeretnék: Van egy honlap, kínálok termékek online fizetés. Hogyan kártyatulajdonos fizetni az emberek közvetlenül az oldalamon (via PayPal, természetesen), de nem az, hogy a PP számlára.
        A bemutató, amely Emlékszem beszél, hogyan lehet egy adományokat gombot. Nos, nem akarok adományokat, de szeretnék eladni. Vagy mindent megtesznek, így az adományok ???
        Ha elmondod, hogy rögzítse beszélt róla, azt jelenti, hogy nem értettem valamit ...
        (Kérjük, a megértés ...) Köszönöm.

        • Adrian - mondta

          Attila:
          Igen, biztos, néztem ezt, és csak miután megtaláltam a választ a problémára, azt írta a fenti.
          Meg lehet kifejezni kevésbé helyesen. Itt van, amit szeretnék: Van egy honlap, kínálok termékek online fizetés. Hogyan kártyatulajdonos fizetni az emberek közvetlenül az oldalamon (via PayPal, természetesen), de nem az, hogy a PP számlára.
          A bemutató, amely Emlékszem beszél, hogyan lehet egy adományokat gombot. Nos, nem akarok adományokat, de szeretnék eladni. Vagy mindent megtesznek, így az adományok ???
          Ha elmondod, hogy rögzítse beszélt róla, azt jelenti, hogy nem értettem valamit ...
          (Kérjük, a megértés ...) Köszönöm.  

          Ez hol megjegyzést szól gomb alatti adományokat a "ők" a fenti megjegyzést, ha adott kattintson a "ez a" (elpirult) eléri a másik tudnivalókat pay pal (a 99% -ában, amikor surf és látni szavak színű, mint "itt" "ez", vagy más szóval vastagított és egy másik szín azt jelenti, hogy ezek a szavak linkek néz, azt jelenti, hogy rákattint ezek a szavak akkor kap egy másik oldalon) kattintva szó megjegyzést fent ezt a szót.

          • Attila - mondta

            Adrian:
            Ez hol megjegyzést szól gomb alatti adományokat a "ők" a fenti megjegyzést, ha adott kattintson a "ez a" (elpirult) eléri a másik tudnivalókat pay pal (a 99% -ában, amikor surf és látni szavak színű, mint "itt" "ez", vagy más szóval vastagított és egy másik szín azt jelenti, hogy ezek a szavak linkek néz, azt jelenti, hogy rákattint ezek a szavak akkor kap egy másik oldalon) kattintva szó megjegyzést fent ezt a szót.  

            Bocs, ha ragaszkodsz hozzá. Megértettem, amit mondtál, de a 2 tutorials (https://www.videotutorial.ro/?p=2126 si https://www.videotutorial.ro/?p=2115) egyik sem foglalkozik azzal, amit fentebb mondtam. Vagyis: az illető belép az oldalamra, vásárol és közvetlenül a weboldalamon szeretne fizetni a kártyával. Elég egy gombot elhelyezni az oldalon, mint például az adomány gombot? Látom a PayPal-on, hogy az ügyfelem is köteles elszámolni velük ... Így van? stb ...

  43. valentin - mondta

    sal!
    Valóban Attila kérdésre helyesen (leszek ugyanabban a helyzetben):
    így:
    Van egy oldal, amely szolgáltatásokat (például)
    Intra-csomagot, hogy a webhely
    -Úgy határoz, hogy a rend
    - (Te, persze van egy saját hitelkártyát és a PP számla)
    -hogyan kerül a pénz a PP számládra ?? -> EREDMÉNYE, hogy a tájékoztatónak PP számlával kell rendelkeznie (HELYZET, amikor kevesen hajlandóak létrehozni egyet, hogy csak fizessenek nekem a szolgáltatásért)
    -Természetesen, ha már van egy csomag PP és így nem lesz gond a fizetési
    így van?
    Javíts ki, ha NEM
    tiszteletteljesen

  44. Bulgac - mondta

    nagyon nehéz

  45. marales - mondta

    Adtam 5 percet, hogy küldje el nekem a kódot kivont holnap reggelig 10 mikor megy a bank, hogy megvédje nekem? mi az esélye, hogy a semmiért?

  46. Cipri - mondta

    Azt mondja, hogy ha valaki küld 100 $ a kezében kapsz kb. 94,50 $. Ha ezt a számítást figyelembe veszik a díjak, amelyeket a bank, hogy dolgozzon?
    A 2 a kérdés az, hogy van egy bankszámla online ügyintézés kell felárat fizetni?
    És az utolsó kérdés: ha tudsz valamit, és valaki küld RON számlád pénzneme bármi deviza transzfer PayPal számla személyes bankszámlájára USD-ben?

    • Adrian - mondta

      Azt mondja, hogy ha valaki küld 100 $ a kezében kapsz kb. 94,50 $. Ha ezt a számítást figyelembe veszik a díjak, amelyeket a bank, hogy dolgozzon?
      A 2 a kérdés az, hogy van egy bankszámla online ügyintézés kell felárat fizetni?
      És az utolsó kérdés: ha tudsz valamit, és valaki küld RON számlád pénzneme bármi deviza transzfer PayPal számla személyes bankszámlájára USD-ben?  

      Szép menj és kérdezd meg a bank, ahol nem a kártyát, mert szerint a banki költségek és díjak különbözőek. Vagy a hivatalos honlapján a bank akkor megy a Kapcsolat oldalon, és tanácsadók, akik lehet hívni, és további részleteket, ha a "nehéz" mozgatni a lábát, hogy a bank irodában.

      • Cipri - mondta

        Szép menj és kérdezd meg a bank, ahol nem a kártyát, mert szerint a banki költségek és díjak különbözőek. Vagy a hivatalos honlapján a bank akkor megy a Kapcsolat oldalon, és tanácsadók, akik lehet hívni, és további részleteket, ha a "nehéz" mozgatni a lábát, hogy a bank irodában.  

        Ugyan az a bankszámla, hogy azt mondtad, hogy van. Azt hiszem, hogy, ha ugyanabban a bank, nincs autó az én nehéz láb ott május vagy telefonon energiafogyasztás. Ha azt szeretné, az irónia nem vesztegeti az időmet itt. A válasz nem kötelező, de segít nekem, hogy kihagy egy pár lépésre a find. Van egy jó nap

  47. SeverBocu - mondta

    A bemutató és a Moneybookers ugye? Ez rendben van, mint a Pay Pal romániában

  48. Attila - mondta

    Feliratkozás SeverBocu kérésére!

  49. Doru - mondta

    Hello! Mindkettő kiváló videotutoriale róla! Hiszik, hogy nagyon hasznos, hogy sok román dolgozik strainatate.Daca vannak más lehetőségek, szívesen a aflu.Multumesc előre! Egészség, hogy Önt és családját!

  50. bogdan - mondta

    Hogyan szereljük handmaidens? Jó volt :)) Egyébként, jó információ tutorial. Én még nem láttam.

  51. Igen, nagyon jó lenne a bemutató online shop

  52. mikrofon - mondta

    Ha van egy számla ajtó hozzá kártyát euróban Európában, valamint közötti átcsoportosításokról az euró dollár kártyák?

  53. Marian - mondta

    Marian: Hello! Hálás lennék, ha nem egy bemutató, hogyan kell használni minden funkcióját BCR aparatelul kis srác. Te nagyon erős, és köszönöm előre.  

  54. dicsőség - mondta

    Salutari.Eu nézni, ha elküldi a pénzt gramm az összeg az online 500 15 kerül felszámolásra három javításában nap, és a pay pal ki, drágább, ha kinyújtotta 2.9 14,5% + 2 euró onlinepe nem a pénz gramm helyen 10 percdíj 9.99 dollár jutalék. NOT ki eftin Money Gram?

  55. Iulian - mondta

    SÜRGŐS volna választ, kérjük, várjuk az ember, aki tudja, és tudja, hogy melyik is kérte, hogy válaszoljon az e-mail [e-mail védett]
    Szóval nem Postepay számla (PayPal) nem félreérteni én Postepay fiókot, és azt szeretnék, hogy pénzt egy másik számlára PostePay, postepasy számlám miatt a bátyám, aki mindent Postepay venni, kérjük, válaszoljon az tudja Köszönöm, és sok

  56. AdrianGudus - mondta

    Először van, hogy érdekel, kérdezze mások hogyan működik, olvassa felvilágosítást kérő, majd tedd a számla ...

    • Iulian - mondta

      AdrianGudus: Először van, hogy érdekel, kérdezze mások hogyan működik, olvassa felvilágosítást kérő, majd tedd a számla ...  

      Bocs, ha én írt ez jobb, de tompa, ha tudod magyarázni nekem, hogy meg tudom csinálni, hála várva a választ egy szép este

  57. Marian - mondta

    Nagyon jó oktatóanyagok, de nem magyaráztad el, hogyan erősítsd meg a kártyát ... .. Nem hiszem, hogy csak nekem kellene ilyen oktatóanyag ....

  58. Marian - mondta

    Nagyon jó oktatóanyagok, de nem magyaráztátok el, hogyan lehet visszaigazolni egy kártyát ... .. nem hiszem, hogy csak nekem kellene ilyen oktatóanyag ...

  59. Valami ötlet, hogyan lehet fizetni a hitelkártya egy paypal számla? , Hogy az ügyfél nem rendelkezik PayPal számla. Van rá mód, kártyával fizet? Az Egyesült Államokban, Kalifornia, Egyesült Királyság elmélet megy. Abból, amit kerestem a neten, és itt van ez a lehetőség Romániában. Minden tanácsot? Ez egy online boltban. Paypal működhet, mint egy átjáró.

    Valaki azt mondta, hogy nem a számla az Egyesült Államokban, Kalifornia, Egyesült Királyság és tudod használni, ha van egy bankszámlát is. Ha ismeri a részleteket, hálás lennék egy tutorial.

  60. Dragos - mondta

    Mi euplatesc bemutató és a Moneybookers. Hasonlítsa össze őket a paypal. Előnyei és hátrányai

  61. criticalll - mondta

    Azt mondják nekem, hogy mennyi ideig kell kapnia ellenőrzés PayPal Pinu? Regisztráltam 1 Cardu a nap, és nekem nincs nyilatkozatot bcr 24

  62. criticalll - mondta

    Én kaphat választ, kérjük

  63. Bibi - mondta

    nagyon jó a cikk, én még nem találtam a választ a dilemma. Én csináltam a fiókot a Visa Electron ING Románia. Én aláírt a címet az Egyesült Királyságban, ahol élek, de most nem tudok vissza, mert amikor megpróbálok csinálni, hogy kéri, hogy egy brit vagy amerikai számla. Hogyan vigyük át a pénzt közvetlenül a E kártya?

  64. Bibi:
    nagyon jó a cikk, én még nem találtam a választ a dilemma. Én csináltam a fiókot a Visa Electron ING Románia. Én aláírt a címet az Egyesült Királyságban, ahol élek, de most nem tudok vissza, mert amikor megpróbálok csinálni, hogy kéri, hogy egy brit vagy amerikai számla. Hogyan vigyük át a pénzt közvetlenül a E kártya?

    Visszavonása ezt a kártyát, a kártya meg kell erősíteni, hogy ha mindent megtett a jobb (ha tesz a kódot a számlakivonat után kapta).

  65. Bibi - mondta

    Nos, ha megpróbálom a "Verified" szolgáltatást, akkor bankszámlát kér az USA-ból vagy az Egyesült Királyságból ...

  66. CADx2Craft - mondta

    fogadtatás
    tehet és bemutatja AlertPay, még mindig gyakran használt, de nem találtam egy jó bemutató és tiszta
    Remélem ezután tömörített üzenetem

  67. Costel - mondta

    Köszönjük!
    Én blog blogspot.com, ahol a gomb működik.
    A worpress.com, a gomb nem működik, és nincs más HTML.
    Tettem egy képet bunonului, illetve a célzottan a linket, ahol megyek gomb működik.
    Először működött.
    Később, amikor rákattintottam a képen gomb átirányítja paypal nekem, de nem a fiókomat adományokat. Azt mondja, hogy a kapcsolat lejárt, és így tovább.
    Két kérdésem van:
    1. hogyan kell csinálni a HTML munka wordpress?
    2. hogyan, hogy egy linket, hogy elvisz a paypal számla adományok?
    Előre is köszönöm!

  68. Augustin - mondta

    Nagyon jó bemutató, én is inkább, hogy beszéljen egy kicsit a biztonság miatt, mennyire biztonságos a számla köszönhetően paypal.Va

  69. Marian - mondta

    Sal egy jó tutorial! Akár SAR tehet egy tutorial MetaTrader 4 által ThinkForex mint exceptional.Va köszönhetően

  70. blondie - mondta

    TÁMOGATÁS BUTTON tud a Facebook?

  71. Sorin - mondta

    Ha a rész 2?
    Mert én vagyok nagyon érdekel.

  72. Claudiu - mondta

    Helló. Szeretném tudni, mi a korábbi ismertető a paypal-ról. Szeretnék létrehozni egy paypal-fiókot is, de először szeretném megnézni a paypalról szóló összes oktatóanyagot ... köszönöm

  73. ionescuadrian - mondta

    "Ha érdekel egy online áruház létrehozása, ne habozzon meghatározni a megjegyzések részben" - hangzott el a paypalról szóló cikkben.

    továbbra is a videotutorial körülbelül egy online áruház, amely a. RO.

    Nem tudom, akik belépnek a helyén, mint kiterjesztést XYZ.estifraier.com kilométer? (Hogyan készítsünk egy online áruház a semmiből script Zen Cart).

    • kíván - mondta

      szia ... szeretnék egy oktatóanyagot kártyával

      pl. egy wordpress témájú webhely… például WordPress témák eladásához

  74. csip - mondta

    A bemutató a Bitcoin, ha lehetséges.

  75. csip:
    A bemutató a Bitcoin, ha lehetséges.

    Már van egy pár útmutatók Bitcoin, keresés őket.

  76. Remus - mondta

    Jó. Kérem, mondja meg tudom csinálni adományokat gombot a blog?

  77. Remus - mondta

    Szia . Kérem, segítsen !!! Én csak a lépéseket teszem. Beillesztem a kódot a szövegbe, de a gomb nem jelenik meg a blogomon. Miért nem jelenik meg ????? Ha beteszem a címet, megjelenik, de a gomb nem. Kérem …. adj választ!

  78. Helló Lenne egy kérdésem:
    Én kis am14 év, és szeretné tudni, hogy csatolja a fizetést kártyát paypal, aki a kártyát kaphatnak fizetést vagy befolyás valamit, ami kapcsolódik paypal

  79. Kúszónövény - mondta

    Gratulálok tutorial. Nagyon jól magyarázható, és mindent megértett. Ha elfelejti a lépéseket, hogy tanultam ma, remélem, megtalálja a bemutató itt, amikor csak szükséges. Ha szeretné elérni, hogy mentse a bemutató, a személyi számítógép, csak a gondolat, hogy a megőrzésre, meg tudná csinálni ezt?

  80. Alexandru - mondta

    Szeretném, hogy a tutorial körülbelül egy online áruház. Köszönjük!

  81. Marginean Peter Alan - mondta

    szia, készíthetsz egy oktatóprogramot velem a belépéshez samiba veszek pénzt a "qumfrage" oldalról

  82. Adelina - mondta

    Szia, én pontosan ezt tette bemutató, de ha adok kér a VSA windraw, megpróbáltam adni insciu cardud vízum és nu.mi voie.sincer nem tudom, mit tegyek, hogy pénzt ott ragadt kérjük ajutati.multumesc

  83. Stefan - mondta

    A bemutató jó, tiszteletem. de azt akarom, hogy segítsen nekem valamiben, hogyan tudnék pénzt keresni, ha az adott oldal így szól nekem: „Ha meg szeretné kapni bevételeit, erősítse meg kérését, és lépjen velünk kapcsolatba a következő e-mail címen: [e-mail védett]"?

  84. Salontanul - mondta

    Qumfrage az átverés. Tapasztalatból beszélek. Tulajdonképpen, ha megnézi az oldal forrását, akkor láthatjuk, hogy ruseaca. Csodálkozom, hogy azok, akik oktatóprogramok balekok, mint én nem vagyok jó progamare!

  85. Szia Tudom, hogy vonja vissza a pénzt Qumfrage a contu paypal, köszönöm.

  86. Bogdan Serbanescu - mondta

    Szia! Ha van egy kifizetetlen hitel, saját bankroll és párhuzamos paypal, akkor vegye pénzt belőle? Köszi előre !!!

  87. KATI - mondta

    Hello! qumfrage email címet kapsz nyugdíjjutatásra paypal számla

  88. Viorica - mondta

    Hogyan lehet fizetni banki átutalással típus PayPal, kérem?
    Rendeltem egy könyvet az interneten egy jó hírű hely, és küldött nekem egy e-mail fiókot, amelyben átadni a pénzt, IBAN stb Találom ezt a lehetőséget a menüben PayPal.

    Köszönöm előre!

  89. Monica - mondta

    Jó. Néhány pénzt kell kivennem egy adott alkalmazásból. Kérem a címemet és a jelszavam ellenőrzését. Biztos vagyok benne, hogy megtenni? Csak így visszavonhatom a pénzemet, és egy kicsit szkeptikus vagyok róla. Köszönjük!

  90. Costy - mondta

    Őrült vagy, nagybátyám, hová küldted a nagyapádat, és ő megállította a 15% -os jutalékodat 100 euróval, ne keverd össze és ne mámorítsd meg a világot hazugságokkal

  91. csillagos - mondta

    Helló. Nemrég kaptam egy pénzösszeget euróban a Yahoo e -mailben. Van egy Yahoo e -mail fiókom, amely megegyezik a PayPal -on használt e -mail címmel. Hogyan adhatok pénzt a yahoo fiókomból a PayPal számlámhoz?

Speak Your Mind

*