VideoPad, ingyenes videó szerkesztő program, diavetítés létrehozása - videó bemutató

Szia barátok Dan, ma azt hittem, hogy csinál egy tutorial arról videoszerkesztő és létrehozása diavetítések erre tutorialm felhívták a megjegyzések rovatban.

Kértem többször videoszerkesztő program, amely azt mutatjuk be ma szabad és nagyon barátságos használatban, ez az úgynevezett VideoPad.

Az ingyenes VideoPad lehetővé teszi a videók szerkesztése, megvalósítása diavetítések hanggal, stb

Könnyű használat A program javasolja, hogy mindenki használja azt akarja, hogy megosszák a saját emlékeit, így a videók és képek e körül sau.Programul lehetővé teszi import / export további fájltípusokat. Ez a program nem felel meg a szakmai színvonal videoszerkesztő programok, de a biztosított lehetőségek elegendőek egy otthoni felhasználó.

De jobb, ha követi a bemutató, Enjoy!

Dan Constantin
tutorialegimp.blogspot.com

 

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Niku - mondta

    jó program ... olyan, mint a Windows Movie Maker

  2. Corleone - mondta

    Ingyenes, de jó. Ez engem megdöbbent, hogy hány ember használ más programokat, amelyekhez soros generátoros crackerekre van szükség stb.

  3. PNP76 - mondta

    Ő nagypapa ... igazán nem tudtam róla ... Picasát használtam a diákhoz ... köszönöm a tippet, és még egyszer gratulálok, amit tettél.

  4. Tony - mondta

    Ismét egy kiváló program, de most a videoszerkesztésről szól, nagyon tetszik ez a program. Köszönöm.

  5. Mihai - mondta

    Ha a bemutató a Vegas, vagy Edius. Mercie előre!

  6. adryan2009 - mondta

    Egy program, ingyenes nagyon jó.
    Gratulálunk oktatóanyagok készült!
    Bime mintha valaki végre egy sor tutorials Abobe photoshop gimp hasonló sorozat

  7. Adrian - mondta

    @adryan2009: Mindenki Photoshopra vágyik ... és fogadok, ha arról lenne szó, hogy a photoshop őrülten "sikít", hogy "nincsenek sorozatunk, és ez a photoshop pénzbe kerül ... Nem találom tele ... kérem, tegye meg a GIMP-t !!!" Nem jobb, ha egyáltalán nem csináljuk, sem a GIMP-ről, sem a Photoshopról? Az elégedetlen ember ajándékot kap !! Köszönjük, hogy van, az oktatóanyagok ingyenesek, a phothosop pedig 1000 euróba kerül. A másik az, hogy egy előre kiképzett szoftvert használjon a számítógépén, és senki sem tudja, és egy másik, amikor nyilvános lehet egy oktatóanyagban és bemutathatja azt ... nem mutathat meg nekünk valamit, ami törvényszerű !! egy kalóz Photoshop !! És mint mondtam, ha 1000 euróval támogat minket, hogy a legnagyobb örömmel vásárolhassuk meg, akkor oktatóanyagok készülnek !!!

  8. Paul - mondta

    Adrian, ha tudnád ... , kulcstartalmat ad és vírusokat tartalmaz, és onnan ingyen elviszik a fájllistáról, de a legnagyobb probléma az lenne, hogy ha valamit meg akarsz szerezni, akkor meghívóra van szükséged! akik szeretnék a photoshopot! full! Dan tehetne ilyesmit!

    • Laurentiu - mondta

      PaulAdrian ha tudnád ... .photo üzlet trakare teljes jén vagy azt követően cl legjobb tracker román filelist, teljes licenc vírusmentes és kap jegyzettömb Tehát furcsa keygen, és nem károsítja a PC, akkor vegye a photoshop isoHunt ad keygen és vírusok, és onnan ingyen a filelist, de egyre nagyobb probléma az, hogy ha azt akarjuk, hogy valami, amit Treb meghívást! de onnan veszi sebesség szuper jó! lenne megoldása az azoknak, akik szeretnék photoshop! teljes! Dan képes erre!  

      scuzama filelist ahogy mondom, de nem olyan helyen, ahol az illegális letöltés? plusz miért trebiue fotólaborral, ha van olyan sok program jó (vagy akár közel), és könnyen kezelhető, és a szabad és

  9. Adrian - mondta

    @Paul: Testvér, azt mondod, hogy kalózkodás, a "szabadon" megvásárolt kereskedelmi szoftver csalást jelent !!! Volt engedélye, de amíg nem adsz neki pénzt, azt ingyen elviszik, és az otthonodba jön egy ellenőrzés (például a rendőrség), addig eljutsz a zdup barátodhoz !!! Miért? mert ez egy kereskedelmi szoftver, pénzzel ... hogy "ingyen" vetted el a netről, másoknak köszönhetően hackelted !!! Még akkor is, ha a szoftvernek van licencje, és nem kulcsa, mindaddig, amíg nem fizetett érte, csalásnak és kalózkodásnak hívják, és törvény bünteti !!! Igaz, hogy torrentekből is átvehetjük, de mivel nyilvános webhely vagyunk, és a bűnüldöző tisztviselők belépnek az oldalra, és meg akarják vizsgálni Dan házát, hogy van-e engedéllyel rendelkező Photoshopja, tudod, mi történik Dannel? románul többet ér el a parnaiéig, mert illegálisan töltötte le ezt a normál esetben 1000 euróba kerülő photoshopot !!! Keressen a google-on, hogy mit jelent a warez, a kalózkodás, a kalózszoftver és milyen büntetések vannak egy ilyen dologért. A licenc megszerzése egy webhelyről nem azt jelenti, hogy a szoftvert megfelelően és legálisan használja !!! ez azt jelenti, hogy feltörsz és ez büntetendő !!

  10. Fanibu - mondta

    Mai Adriane ... úgy tűnik, te pajzs vagy a Videotutorial és a felhasználók között.
    Csukja be a borítékot ... és ez nem fog tetvésnek látszani a homlokán. Nem hiszem, hogy sok felhasználó támogatná Önt abban, hogy "megrázza" az orrát. Maradjon otthon egy ideig, és nyugodjon meg attól, hogy valószínűleg stresszel jár!

  11. Fanibu - mondta

    És Adriant elfogadták, és nem is tudom, miért (sárat dobott, vagyis megcsinálta a damblauáját .... Szerintem igazságosabb, ha kiveszem őt ebből a Videotutorilal nevű vállalkozásból ... Tegyen felmérést és kérjen … Azt akarja, hogy Adrian tiszteletteljes legyen, vagyis tiszteletteljes?
    Gyanítom, hogy sok felhasználó fogja tiszteletben

  12. Fanibu - mondta

    egy szót sem a Windows 7-ről ... Rc vagy RTM ... ez a jövő ... van valami mondanivalója?

  13. Fanibu - mondta

    Tudja, hogy az Ön által bemutatott programok egyike sem működik a Windows 7 rendszeren ... hiába küzdesz

  14. Adrian - mondta

    @Adrian: Ember, nagy problémáid vannak ... ugyanúgy mondtam a véleményemet, ahogy most mondod, amit mondtam ... Nem szólítottam meg általában egyetlen felhasználót sem ... milyen csúnya szót szólítottam meg fentebb? Kérem, adjon nekem egy példányt a tésztából !!! és mondd meg hol a sértés ?? Vigyázzon az üzleti ügyeire, és ne ösztönözze tovább. A moldvai forradalomban azt mondják, hogy ők agitátorok voltak ... ez most te vagy ... egy agitátor ... aki megfázik és szkennelni akar ... Nem tudom, mi sértette meg mindkettőt kommentjeimben! Talán tisztázza, hogy tudjam, hol tévedtem !!

  15. Fanibu - mondta

    a Windows 7-ben semmit nem érdemel az előadtak közül ... hacsak nem eredeti vagy ingyenes, de kevés erőforrással. Hagyja meg az ingyenes szoftvert, amely 2… 30 napig érvényes ... vásároljon eredeti szoftvert, és ezzel Ön a legjobb a különben ... törés

  16. Fanibu - mondta

    Verje meg a vizet xp-vel és ingyenes szoftverekkel ... ez a kakas fejében van ... lemaradt ... az új Windows 7 szoftverben már semmi sem érvényes ... a video oktatóprogram valahogy bezárt ... vagy talán nem is ... de a Windows 7 rendszeren valahogy vége ... . Garantálom, hogy ez a helyzet ... Aki szeretne maradni az Xp-nél, látogasson el a videó bemutatóba ... aki naprakészebb akar lenni a meditatívabb ablakokkal! Lépjen be a Mcrosoft webhelyére .... Olvassa el, de ennek már kicsit vége!

    • Laurentiu - mondta

      FanibuBeat a bokor XP és a szabad szoftverek ... az agy ... hátrahagyott ... az új Windows szoftver már nem érvényes 7 semmi ... hogy kicsit sötét videotutorialul ... .vagy talán nem ... de kicsit kész ablakok 7 ... készpénzzel tudja garantálni, hogy ez így van ... Ki akar megszállni Xp videotutorial menjen ... aki meg akarja frissíteni a Windows lehet meditálni! Írja a Mcrosoft ... de ez a kis .cititi elkészült!  

      Mi van, ha Nuti tea testvére elkezdett megy az időpontok és 7 az XP egyébként legjobb és menjen szati ​​és programok itt bemutatott, és nem zárja be videotutorialu.

  17. Fanibu - mondta

    Sajnos azt akarom mondani, hogy amit eddig tettél, érvényes volt az xp-re vagy valami vistára ... a Windows 7-ben már nem érvényes. Hogy igazam van, lépj be a Windows 7 webhelyére, és a videó bemutató bezárult ... tudod hogy van ez? hogy a Spiru Haret Egyetemen ... megtalálták a hülyeségeiket és pénzt kerestek ... látni fogod, hogy igazam van !!!

  18. vally - mondta

    Prora ezt a hűvös köszönhetően

  19. Adrian - mondta

    @Fanibu: 7 éves lesz, és az emberek többsége még néhány évig használja !!! akárcsak a Vistával !!! még ma sem használják ki tudja, mi ez a Vista, így ... az emberek könnyen megtalálják ... nem fogják tudni élvezni? semmi nem jön vissza XP-hez mi a probléma ??? most is az XP a leggyakrabban használt operációs rendszer a Windows kategóriában !! Az a koncepció, miszerint az ingyenes nem jó, és nem azt a feladatot végzi, amellyel rendelkeztem, és egyáltalán nem így van, az ingyenes és nyílt forráskódúak esetében valóban működik, és aki profizmust és profi munkát akar végezni, és nem csak egyszerű felhasználó, nincs mint licencet vásárolni ahhoz a szoftverhez !! Mindig voltak és vannak alternatívák, csak alaposan meg kell nézni !!

  20. Adrian - mondta

    @Fanibu: Nem tudom, hogy a Windows 7-et telepítette-e, vagy megpróbálta-e, talán szerencsésebb volt, de ha a neten keres, akkor azt tapasztalja, hogy nagyon rosszul néz ki a meghajtók oldalán !! és még a hardvergyártók sem egyelőre nem tolonganak, hogy eltávolítsák a 7-es illesztőprogramokat, mert semmi sem biztos, még a hivatalos verziót sem adták ki, a kódot nem zárták be és még az RTM sem jött ki !! Amíg el nem éri a 7-et, olyan hasznosnak kell lennie, mint az xp, néhány évnek el kell telnie !!! Spiru Haret, hogy egészséges legyünk ... ingyenes oldalak vagyunk, és még nem keresünk semmit, és még pénzt vagy fizetést sem követeltem egyetlen felhasználótól sem valamiért ... ezért az összehasonlítás helytelennek tűnik, és nem látom alkalmasságát vagy hasonlóságát az oldalunkkal !! ! Ezt akarjuk, más webhelyeken nincs hirdetésünk, kivéve azokat, akik önként linkeltek hozzánk, és ennyi, az emberek egyszerűen azért lépnek be, mert szeretik, mert ingyenes, és mert XP-t HASZNÁLOK !!! és még akkor is, ha a világ 7-én lesz, ennyi, mi is megváltozunk, és alkalmazkodunk az időkhöz, vagy szerinted a k Windows 7 valóban olyan köd, hogy senki sem tudja, hogyan kell hozzá oktatóanyagokat csinálni ??? Ez is operációs rendszer és a Microsoft is készíti !!!

  21. Fanibu - mondta

    Adriane Szeretném elmondani, hogy én is írok a Windows 7 RTM-ről (7600), ha ez az összeállítás elmond valamit, az azt jelenti, hogy jó ... Telepítettem az összes Windows 7-es verziót, és szeretném elmondani, hogy jobb, mint az XP … A létesítményekről és a technológiáról van szó. Jó, hogy a Microsoft lehetőséget ad arra, hogy teszteljük 2010-ig (természetesen márciusig). Az egyetlen különbség, ami ezzel a Windows 7-szel jelenik meg, az, hogy csak a Windows 7 kompatibilis szoftvereket fogad el. Mármint a játékokra, az internetre és mindenre, amire vágysz ... nem kell sem a VideoPad, sem a Gimp, vagyis minden megvan, amire szükséged van, hogy a szoftvered legyen a legjobban ... Nem akarok Windows 7-en hirdetni, de szeretnék Megértem ... jobban működik, mint az xp vagy a Vista. És még egy dolog ... Frissíti önmagát ... vagyis a telepítés végén nincs szüksége semmire.
    Failure új operációs rendszer úgy tűnik, egy kicsit gyanús.
    Helyezze a kezét az ablakon 7 és ugrik a feladat, hogy van egy kis bal mögött! Modernitás kell írnia és te!

    • Laurentiu - mondta

      Fanibu: Adriane akarom mondani, mint söpredék írási ablakokra 7 RTM (7600), ha ez épít valamit mondasz jelenti azt, hogy jó ... Feltelepítettem minden webhelyek létrehozását ablakok 7, és azt akarom mondani, hogy jobb, mint a XP ... ez jó, hogy a Microsoft tehnologie.Este létesítmények és lehetővé teszi számunkra, hogy teszteljék, amíg 2010 (március természetesen) .Singura szemben fordul elő, hogy az ablakok 7 van, hogy fogadja el csak windows kompatibilis szoftver lehetővé teszi egyetlen 7.Isi frissítések és ez basta.Adica go játékok, az internet, de azt szeretnénk, ... nem hozott VideoPad nem jelenti Gimp van, amire szüksége van, hogy maga a legjobb puha ... nem akarom reklámozni az ablakokat, de 7 meg kell érteni ... jobban teljesít, mint XP, vagy valami mást ... Ez frissíti vista.Si egyedül ... .adica a telepítés befejezéséhez akkor nem kell semmit.
      Failure új operációs rendszer úgy tűnik, egy kicsit gyanús.
      Helyezze a kezét az ablakon 7 és ugrik a feladat, hogy van egy kis bal mögött! Modernitás kell írnia és te!  

      Nene és XP Service Pack frissítések csak 3

  22. Fanibu - mondta

    A Windows 7 veszi illesztőprogramok singurde itt http://www.microsoft.com/downloads/en/resultsForCategory.aspx?displaylang=en&categoryId=3&stype=n_dc
    Tudom, hogy nem kell más szoftverekhez kapcsolódnunk, de a Microsoft mindenki számára létrehozott egy illesztőprogram-archívumot. Tudod Andrej, hogy a torrenten 500.000 XNUMX szegecsel volt néhány rhive ... most ezt teszi a Microsoft.

  23. Fanibu - mondta

    fennáll a lehetősége, hogy adj pénzt a kiküldetés linkeket, de nem számít, mit írjon be egy IP mdificat akkor be NAP ablakok 7, mert azt hiszem, mint minden akar videotutoriale A Windows XP 7, és nem arról, amely már nagyon meghaladta

  24. Adrian - mondta

    @Fanibu: Az az összeállítás, amelyet ön szerint RTM-nek mond, mindenki azt mondja, hogy hamis, és a Microsoft nem erősítette meg, hogy az a 7600-as összeállítás RTM-es !!! Még támogató fórumukon is elmondták, hogy nem indították el az RTM-et, és ami háborgó, az hamis !!! Ha jól tudom, "őrült" a Windows 7 után, senki sem kockáztatta meg az úgynevezett build 7600 telepítését, ami ön szerint RTM !!!

  25. @Fanibu: 1.Te meghívja Önt, hogy ossza meg velünk (természetesen, ha úgy tetszik) egy videotutorial erőssége a Windows operációs rendszer 7 számoltak be más operációs rendszerek windows.Ce érvek okozna egy otthoni felhasználó választhat az operációs rendszer telepítése? Milyen előnyökkel járna telepítése után az operációs rendszer?
    2.Am észre, hogy egyes lázadás vis-a-vis a legutóbb közzétett útmutatók (kedvemre ez a benyomás béna adott esetben) .Mi érdeklődési területet nem talált a lábát videotutorial.ro?

  26. Fanibu - mondta

    Dane, tudsz valamit a Windows 7-ről? Ha igen, mondd meg, ha még nem tesztelted.

  27. Fanibu - mondta

    @Adrian: Adriane tudod, hogy a Windows Vista 3 évvel ezelőtt jelent meg először a torrenten? ... Akkor megnéztem, és amikor elindult a boltban, kaptam egy "ajándékot" az Altex-től vásárolt rendszeren. Még mindig használom. Valószínűleg sokkal többet tudok erről a Vistáról és a Windows 7-ről, mint sok másról, így…. !!!!

  28. @Fanibu: Meghívlak, hogy töltsd le a webhely gördítősávját, nyisd meg a 3. oldalt, és megtalálod a "Windows 7 RC ingyenes és mindenki számára ingyenesen letölthető" lehetőséget. Erre az operációs rendszerre gondolsz?

  29. Adrian - mondta

    @Fanibu: Dan csak kérdezett tőled valamit ... és én sokat „tudok” ... de nem érdekel ... csak elmondod nekünk, de nem hozol érvet !!! Soha nem támogattam és nem nyújtottam a legjobbat, és mindet ismerem, de úgy látom, hogy bizonyos fokú fölényben részesülsz, mintha a Windows 7 és a Vista operációs rendszert te állítanád elő, ha honnan tudnád, mit tudunk, vagy hogy többet tudsz, mint mi? Volt egy konfrontáció, és nem tudom, volt-e verseny köztem, te, közted és cristi közötted és boby között, és te jöttél ki a győztes? Tegyük félre ezeket a felsőbbrendűségi fokozatokat, és térjünk vissza- te, nem tudom, mi van veled ... eddig támogattál minket, de most hirtelen beavatkoztál, mintha ellenünk akartál volna lenni? Felháborítottunk valamivel? Csak annyit kell tennie, hogy bármilyen operációs rendszert szeretne, de a Windows XP továbbra is a rendes románok számára készült, és mindenkinek megvan !! Néhány bling bling 7-től és néhány effektus nem fog arra késztetni, hogy 7-re lépjek és feladjam az XP-t ... Nem mondom, talán több van, mint XP, de egy otthoni felhasználó számára, mint a románok többsége, nem hiszem, hogy van több kell !!! Mindig megtartom a windows98 felületet, és tudod miért? mert nem effektekre van szükségem, hanem egy biztonságos, stabil rendszerre, és a szoftverem elfogadásához még Ön is fentebb mondta, hogy a kalózkodás 7-en nem működik ... nagyon jó, még egy ok, amiért ne adjam fel az XP-t egyelőre jó fejlődni, de nem olyan hirtelen !! Először várja meg, amíg kijön a vége, hogy megöregedjen, "viseljen" néhány sp-t ... és akkor talán áttérünk a Windows 7-re! Jobban szeretem, ha azok az erőforrások, amelyeket a Windows 7 használ, minimalizálják az ablakomat, vagy maximalizálják azokat, vagy átlátszó hatást kölcsönöznek egy másik alkalmazásban történő felhasználásra, például Photoshop, gyümölcshurkok, ok stb.

  30. Fanibu - mondta

    @Dan:
    Igen, az RC 7100-at semmi mást nem használom ... de kíváncsiságból kipróbáltam a 7600-at is ... továbbra is helyes az 7100-as felépítés.

  31. Fanibu - mondta

    Miért nem mondja nincs ablak 7 szó?

  32. Fanibu - mondta

    Igen, joga van nem mondani semmit a Win 7-ről, de úgy gondolom, hogy a többség, vagyis 51% valószínűleg ilyesmit akar ... Végezzen olyan felmérést, mint a víruskereső, és meglátja, hogy igazam van.

  33. Adrian - mondta

    @Fanibu: Fanibu megérteni, hogy ez a te ideges? Hogy nem a Windows7-et mutatjuk be? Mint láthatja, igyekszünk mindenkinek tetszeni, amennyire csak lehetséges, a világ szerette volna a képszerkesztő szoftvert, készült egy oktatóanyag, a világ azt szerette volna, ha a szoftver diavetítéseket készített, ez megtörtént, és talán egy profibbal is meg fog történni… a Windows-ról 7 Még nem láttam olyan kommentet vagy többet, amelyben az emberek azt mondták volna, hogy a Windows 7-et szeretnék bemutatni !!! Már van egy cikkünk ennek a Windows 7-nek a letöltéséről, valamint egy video bemutató a Windows 7 verziójáról a béta időszakban, nem hiszem, hogy azóta megjelenésében sokat változott !! Nyilvánvaló, hogy a változások ... de nem láthatók ... türelem ember ... mondtam neked ... nem tudunk valami nem hivatalos és befejezetlen dolgot bemutatni !!! a béta, az rc vagy az rtm instabilitást jelent, befejezetlen, befejezetlen, tesztelési fázisban záratlan kód, amely sebezhetőséghez és biztonsági kihágásokhoz vezet könnyen kihasználható !!! itt az ideje bemutatni !!! Még a Windows 7 kódját sem zárták le ... lazítson, hogy lesz egy bemutató !!! Milyen sietség? Ezért dühös ránk?

  34. Fanibu - mondta

    És a csend válasz ... Adrian Elnézést kérek, amiért nem válaszoltam neked ragaszkodóbban, továbbra is rajongója vagyok neked és mindazoknak, akik megnézik a videó oktatóanyagot, és biztosíthatlak arról, hogy a közeljövőben, néhány nap múlva lesz egy oktató videónk a Windows 7-ről …. Őszintén megmondom, hogy ez az új operációs rendszer, amellyel a következő években együtt fogunk működni. Igen, a Windows 7 nem jó rendszer ... ragaszkodunk az XP-hez ... és ennyi !!!

  35. Fanibu - mondta

    Nem haragszom rád ... én sem tudok haragudni ... ha valamit rosszul cselekedtem, a barátaink "elítélnek". Maradjon néhány különleges ember, akiket tisztelek és további sikert kívánok neked ... talán inkább "kivilágítottam", de További sikert kívánok.Sok sikert !!!!

  36. CORLEONE - mondta

    Több fiú vitatkozik hülyeségekkel !!! Adrian egyértelműen azt mondta, hogy szeretnél parateriát ??? Ha igen, facetzio a takaród alatt, tudsz-e csinálni egy oktatóprogramot és hangosan kiabálni "ebben a videobemutatóban kalózszoftvert használok" bagatzil egy webhelyen a tiéd, és utána biztosan panaszkodni fogsz, hogy börtönbe akarsz kerülni.Mi a fenének vagytok gyerekek ??? Csak egy általad készített oktatóanyagokkal rendelkező oszlopot használnék, nem igazán vagyok angol, de sokan dadogni fogok, ha nevetek mint Stan és Bran !!! Ki akarja nézni, aki nem változtatja meg a csatornát, menjünk most, és tegyük a kort a kívánt nevek mellé? Ha valóban kalóz programokra vágysz, hack adok neked néhány oldalt, de miután nem kiabálod, hogy már nem van jelszavad, keményen feltört vagy stb.

  37. Sergiu - mondta

    Baravo !!! Nagyon kellett ez, ahol tudod ???? !!! :)) Azt is meg néhány tutorials gimp? Ahogy néztem a youtube-on, és ez nagyon eltérő a jelentése nem semmi retii.Pls gyorsan készíthetnek néhány bonyolult útmutatók mintegy gimp !!!

  38. COSTEL - mondta

    Superprogram! Arra számítunk, annyira,. Köszönjük! Isten az egészség és a hosszú élet! Isten segítsen!

  39. Paul - mondta

    Adrian nem hívják a kalózkodás, mi lenne, ha nem büntetik nimik ha veszi a filelist vagy más trakare !!!!!!!!!! kalózkodás jelenti, hogy ha megteszi az egész puha, és eladod nia pénz, ez azt jelenti, pritaterie, az egész nép, amikor szükség van egy puha műselyem vásárolni, ha megteszik dc vagy sas torrentek van, akkor hibázott, amit úgy írna u van, ha megteszi a fotó üzlet filelist nem történik nimik !!! csak akkor, ha puha eladni, amikor már a finom és börtönbe menni! pritaterie azt jelenti, hogy ha Ön trakare photoshop ,,,,,,,,,,, chear nem történhet nimik törvény nem büntet meg Internet egy nyílt hozzáférésű, hogy bárki, így ha átvészelni újra megismételni photoshop, vagy egyéb szoftverek trakare híres jog nem tepedepseste és a kalózkodás, a kalózkodás jelenti, ha megteszi a tracker fisieru lőni CD-n vagy DVD-n és Suau standokon eladni a barátainak aimici, ez azt jelenti, a kalózkodás, és mindenkinek adok contu filelist hogy mindenki, aki el akarja hagyni !!!! min Depe számlám itt contu filelist a legjobb román tracker! és kap photoshop !! így: felhasználó: zotank95, jelszó: 0728531636, mindenkinek, aki azt akarja, hogy mit akar ez a sitecu ezt a számlát, amit akar, de ne változtassa meg a jelszavát úgy kívánják, így most remélem, hogy mindenki köszönhetően ezen az oldalon, ismétlem, nem megváltoztatni jelszavát vagy felhasználónevét igen, kérje a többi itt veszi korlátlan írjon e, hogy felhasználónevét és jelszavát, és másolja őket filelist.ro, és lehet kapni itt Adrian azt szeretnénk, és st ez nem jelenti a kalózkodás !!!!!!!!!!!!!

  40. Paul - mondta

    Adriane fel, hogy figyelembe, és ott találkozunk, és hogy ez nem jelenti azt a kalózkodás, és nem fog senkit börtönbe, ha nem eladni softu ha azt szeretnénk, csak akkor nem történik semmi, úgyhogy ezen a tracker a 10000000000dori mint isoHunt vagy más Trak!

  41. CORLEONE - mondta

    @Paul: Lehet, hogy olyan, mint amit mondasz, de elkészítek egy oktatóanyagot arról, hogy mit jelenthetnek a futtatható fájlok, repedések vagy szemmagasságok, majd rajtad múlik, hogy ellenőrizd-e az egyes számítógépeket, tudod-e, hogy egy repedés mit jelenthet egy bizonyos szoftver esetében? ki belőle használni? ... ..vagy hagyja ...…. !!!

  42. dyalex - mondta

    pt. fanibu tesó, ha nem elégedett azzal, amit lát itt meg ezen az oldalon? de ha azt hiszem sok szempontból 7 nyerni, ha nem egy bemutató 7 nyerni, és azt látom, hogy a fejlett van ezen a területen.
    Úgy gondolom, hogy ezek a srácok, akik megérdemlik a köszönetet oktatóanyagokat. hogy álljon, és néhány oktató, hogy egyesek tényleg használja.
    és azért adrian… nem hinném, hogy megfontolják, hogy ez a fanibu mit mond, ez az én véleményem. Sok szerencsét és minél több oktatóanyagot kívánok

  43. Paul - mondta

    Tudd, hogy a számla valós, és a bal lam mindenkinek, aki el akarja venni onnan, miért nem lép, és nem is gyakran vírusok !!! mi van, ha minden kötél szakad nBiztosan nem elégedett testvérek adnak pénzt a szoftver, aki ad 1000de euro photoshop vesznek fel az adott fiókot filelist.ro, mondtam, és ismétlem, hogy figyelembe mindenkinek !!!!!! !!!!!!!!!

  44. Paul - mondta

    Kérjük, csak vesz isoHunt! Rossz a PC csak HO ott! Varmiu van egy repedés ott most, ha megy BÁH crak NFS Carbon játék megy minden, és és meg kell kezdeni sal! Kérem, ne vegye nimik oda, ismételje meg újra olyan felhasználói fiók: zotank95, jelszó: 0728531636, és készen áll, én kényezteti a acolo.va PC asculataima kérlek! ! plz, plz, hogy a fiókból, minden, amit akarsz, minden játék fil lágy zene, mindig vannak új fájlokat, és kap a sebesség a net, kérlek, ne vigyél a isoHunt! Én ezt az egész, hogy figyelembe mindenki számára, ha egyik sem tetszik, Corleone: figyelmesen olvassa el, mi van ide írva! isoHunt trakarul, és én mindig megtámadtak hakerii! crakurile és mikor nyitnak, HDD felszerelni a vírusok! így varmiu minden történt tegnap óta, miután a isoHunt, és onnan megy fényév, hogy valamit kapjunk, hogy Depe Filelist segítségével, hogy figyelembe kell látni, hogy van nem vírus, és phtoshop 2009 tele van, és nem nem jár, ha nem szeretnénk, hogy

  45. CORLEONE - mondta

    @PaulPAUL adja nekem, ha Cata vizuális Bassam utolsó editzie ?? Szerintem valami furcsa róla, ahol csak letölteni !!! Említette VISSZA !!!!!

  46. Silviu - mondta

    paul beléptem a felhasználónevét és jelszavát, és ne járjatok úgy gondolja k figyelembe valaki megváltoztatta a felhasználónevét vagy jelszavát

  47. Paul - mondta

    ad a schimbato adtam chear valós számla, vettem onnan !!!!!!! 10 fájlok nem kap meghívást, hogy hagyja itt, és adjon számot, és minden lesz, és még egyszer nem uati a isoHunt

  48. Silviu - mondta

    bine.multumesc

  49. Tippek és trükkök: Amikor szöveget VideoPad javasoljuk, hogy használja az alábbi módszerek egyikét:
    1. Adja hozzá a videókat sorozatban, és végezzen két vágást. A két vágás közötti kliphez adja hozzá a szöveget az oktatóanyagban leírtak szerint. Végül adja hozzá a „Cross fade” átmenetet a szövegkliphez és a klipet a szövegklip elé.
    2.Realizati a Gimp, Paint, stb kapcsolódó kép szöveges fájl, amely videó és végül beillesztjük a képet VideoPad.

  50. masac - mondta

    Dane bravo !!!
    Remélem, hogy mindenki számára nyilvánvaló, a munkát
    KMPlayer még ???

  51. Roxana - mondta

    Hogyan lehet fedezni televíziós logo
    Mi rohamok, amelyeket a TV tuner, és nem akarja megmutatni a logó a televízió. Hogyan lehet ezt elérni?
    köszönöm

  52. @roxana: A VideoPad alkalmazásban csak egy megoldás létezik a logó teljes megszüntetésére: adja hozzá az egész klipet a Sequence-ben, kattintson a zöld csillagra, jelölje be a Kép levágása elemet, és húzza a kijelölés jobb sarkát az előnézeti ablakba, ahol már nem látja a logót, és végül Kattintson az OK gombra. Ezután exportálja a videofájlt. Ennek a módszernek az a hátránya, hogy a videofájl "hasznos" képének egy része elvész. A logó eltávolítására szolgáló más szakmai programokban ez a terület elmosódott. Összegzésként elmondható, hogy nincs tökéletes program a logó eltávolításához videofájlok.

  53. @roxana: Ez a következő módszer lenne: Adjon hozzá szöveget a lehető legnagyobb betűkészlettel, jelölje be a "Háttérszín" opciót, és igazítsa a szöveget az előnézeti ablak jobb felső sarkában, amíg az el nem fedi a logót.

  54. Neagh - mondta

    A Vista "rendkívüli érdeme" egy. Ez annyira megemelte a normál futás rendszerkövetelményeit, hogy olcsóvá váltak a "középső" rendszerek vagy alkatrészek, amelyeket a Vista nem képes futtatni. , szünet, nem hozott semmi újat vagy csodálatosat, megsemmisítette az összes szoftver és hardver kompatibilitást, amely az XP-ben volt, és azok a keserű grafikus effektek, amelyek megölik a számítógépet, gyerekesek ahhoz képest, amit a Compiz képes Linux alatt. Azok számára, akik még soha nem hallottak és szeretnének látni, sok videó van a youtube-on, a Compiz a Linux asztali számítógépek "kiegészítője", amit el sem tud képzelni, és rendszerkövetelményei vannak, CPU 1ghz, 512 ram , 64 MB videokártya. Gyakorlatilag ezek az effektek nem igazán segítenek a PC-vel való munkában, de megragadja a figyelmét, és bebizonyítja Önnek, hogy Linux alatt sokkal többel és nagyon kevés erőforrással "lehetséges" a Vista-hoz képest ...
    A Windows7 a szégyent akarja mosni a Vista után, és megígérte, hogy helyreállítja a szoftverek és a hardverek kompatibilitását .. és csökkenti az erőforrás-felhasználást ... még várat magára, hogy mit választanak ebből a szándékból.
    Szerintem valaki, aki azt mondja, hogy ismeri a Windows rendszert, többet tud, mint programokat használni vagy telepíteni. Optimalizáláshoz, a regiszterek kézi szerkesztéséhez, a "kék képernyő" javításhoz a konzolról, nem feltétlenül telepítse újra ... és akkor beszélünk ..

    A bárhonnan vett, de fizetés nélküli shareware szoftvert törvénysértésnek nevezzük, bármit is csinálsz vele. Vannak, akik megpróbálták megtenni, és te munkájuk nélkül fizetsz. Természetesen, ha megpróbálod eladni az árusítóhelyen vagy bárhol, ahol még rosszabb, de otthoni használatra is kalózkodásnak hívják. Ellenkező esetben találna otthoni felhasználók számára szoftvereket, amelyek ingyenesek lennének, és ipari felhasználásra, és ez pénzzel ... Egyesek illúziója, hogy ha a szoftvert egy torrentből vagy dcc-ből veszik át, mások pedig megtörik, akkor semmiféle kötelezettség nincs, gyorsan eltűnik, ha számlát kell adnia az ellenőrző szerveknek. Előnyünk még mindig az, hogy senki sem keres otthon (még).

  55. Neagh - mondta

    Feliratkozom Dan mondására, hogy eljöjjek valakihez, "aki ismeri a Windows-ot", bemutatva az XP-Vista-W7 közötti különbségeket, és esetleg hangsúlyozva: "Meg tudom csinálni ezt a dolgot W7-ben", de az inXP lehetetlen ... és ennek a dolognak van némi haszna is ...

  56. Roxana - mondta

    Köszönet Dan, én nagyon szeretem a konzultáció.
    Csak remélem, tudja kezelni a megoldás az Ön által kínált hasznos, és megpróbálom használni őket, még egyszer köszönöm, és gratulálok a munkát csinálsz.

  57. Andrei Lucian - mondta

    Istenem ... mióta ilyesmit keres ... nagyon köszönöm

  58. Cosmin - mondta

    Nagyon jó ... van egy kérdésem is ... melyik programban van videószerkesztő, hozzáadhatok egy szöveget a videó egészéhez, például ahogy a "videotutorial.ro" oktatóanyagokban írtad
    Köszönöm szépen

  59. Szeretném tudni, hogy tudsz-e "csatlakozni, beilleszteni" 2 netről vett és a winampba mentett videót 20 percig, és 2-10 percre osztva minden videót, és szeretném tudni ha lehetséges.Köszönöm a legjobbakat.

    • Adrian - mondta

      Nos, te csak azt nézted, hogyan lehet ilyesmit csinálni, melyik oldalt nem értetted ??? nincsenek mentve a winamp-ban, nem lehet menteni a winamp-ban, a winamp csak a játék nem tartalmaz semmit, ezért keresse meg azt a 2 videót, nézze meg, hol vannak a merevlemezen, hová tette, milyen partíciót ... feltette őket és csatlakozol hozzájuk az oktatóanyag szerint, mit nem értettél?

  60. Az album egy új változatát VideoPad.
    http://www.nchsoftware.com/videopad/screenshots.html

  61. 10alex2000 - mondta

    sal, ha tudnál csinálni egy oktatóanyagot a csúcs videoprogramról, az tökéletes lenne ...: D, a program próbaverziós és kicsit nagy

  62. Sall szeretné tudni, ha csinál egy tutorial Camtasia Studio 6.0.0?

    Köszönjük a megértést

  63. nelutzu - mondta

    tud ajánlani szoftvert, amely forog a videót forgattunk a kamera forog.

  64. Adrian - mondta

    nelutzu: Tud ajánlani szoftvert, amely forog a videót forgattunk a kamera forog.

    KMPlayer egy ingyenes lejátszó, megtalálni segítségével google!

  65. nelutzu - mondta

    Múltam

  66. MARCEL CIUBOTARU - mondta

    HOGYAN lehet elérni a Windows SLIDESHO SITE MARKER jól látható filmeket NEM CSAK egy számítógép és videó lejátszó CI? Jelenlegi formája nem engedi meg ezt az átalakítandó LUCRU.POATE? Hogyan?

  67. Adrian - mondta

    MARCEL CIUBOTARU: Hogyan lehet elérni a Windows SLIDESHO SITE MARKER jól látható filmeket NEM CSAK egy számítógép és videó lejátszó CI? Jelenlegi formája nem engedi meg ezt az átalakítandó LUCRU.POATE? Hogyan?

    Írja be a jobb oldali "keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: bármelyik videokonverter, írja be, és talál egy oktatóanyagot, amely segít Önnek, írtál a videokonverzió keresőmezőjébe is?

  68. Marian - mondta

    Nagyon jó bemutató (mint a valóságban minden ezen az oldalon).
    Letöltöttem http://www.nchsoftware.com (a "32-es csomópont" eltávolítása után, mert nem engedi letölteni; egy lehetséges Win 32 / Trojan Genetic vírust észlel) "továbbfejlesztett" 2.01-es verzió. A probléma az, hogy az új verzióban, többek között, már nem lehet lemondani az eredeti hangsávot (törlődik vele és a videó részével együtt), és hozzáadhat egy másik általunk választott dalt, amint azt a video bemutatóban és még sok másban láthattuk.
    Összefoglalva, hálás lennék, hogy azok (vagy egy), hogy tudok küldeni a készlet a régi verzió (1.0) Ha valaki le még.
    Köszönet előre.
    További szép napot.

  69. MarianNagyon jó bemutató (mint a valóságban minden ezen az oldalon).
    Letöltöttem http://www.nchsoftware.com (Miután eltávolította "node 32" pt. Ne hagyd, hogy töltse le, észlelünk Win 32 vírus / trójai Genetik) a "továbbfejlesztett" 2.01. A probléma az, hogy az új verzió, többek között, már nem törölheti az eredeti filmzene (törölje együtt, és a videót), és egy újabb dal választott minket, mint láttuk, videotutorial és még sok más ...
    Összefoglalva, hálás lennék, hogy azok (vagy egy), hogy tudok küldeni a készlet a régi verzió (1.0) Ha valaki le még.
    Köszönet előre.
    További szép napot.

    Érdekes, hogy csak Nod32 és Comodo úgy véli, hogy a fájl, mint egy probléma.
    http://www.virustotal.com/ro/analisis/f901bfbc31e7d9d43e6f946e61ff9f4a9cdb1e2103732ca065379434c5027461-1255247683

  70. @Marian: A 2.01 változat törölheti filmzene nagyon usor.Click közvetlenül a zenéje a video-Leválasztása hangfájl majd törölheti a video vagy audio.

  71. Marian - mondta

    Köszönöm a pontosítást (de mintha megpróbáltam és egyszerre töröltem volna az audio és video részt). Egyébként most nem tudom ellenőrizni, mert amikor újratelepítettem a víruskeresőt, a csomópont "megette" a programomat, és már nem tudom használni; mintha nem "húzta volna meg a szívem", ha másik víruskeresőt keresne a probléma megoldására ...
    Nemrég vettem egy videokamera forgatás méret H.264 BP és sajnos ez a szoftver volt az egyetlen, amit valaha próbáltam, amely elfogadja ezt a formátumot feldolgozásra ... Ha nem kér túl sokat, segítsen kérem javaslatokat használatával kapcsolatos egyéb (más) szoftver, amely lehetővé teszi a feldolgozás (kezdő szinten) és formátum konverzió H.264 BP; valami hasonló VideoPad közösség.
    Ismét köszönöm.
    További szép napot.

    Dan: @Marian: A 2.01 változat törölheti filmzene nagyon usor.Click közvetlenül a zenéje a video-Leválasztása hangfájl majd törölheti a video vagy audio.

  72. Adrian - mondta

    Marian: Köszönet tisztázása (de ha így megpróbáltam, és én kiirtották míg az audio és videó). Mindegy, most már tudom ellenőrizni újratelepíteni a víruskereső, a csomópont "ettem" program, és azt nem lehet használni; ha nem azt "dolgozzon szív" keresni egy másik antivírus, hogy megoldja a problémát ...
    Nemrég vettem egy videokamera forgatás méret H.264 BP és sajnos ez a szoftver volt az egyetlen, amit valaha próbáltam, amely elfogadja ezt a formátumot feldolgozásra ... Ha nem kér túl sokat, segítsen kérem javaslatokat használatával kapcsolatos egyéb (más) szoftver, amely lehetővé teszi a feldolgozás (kezdő szinten) és formátum konverzió H.264 BP; valami hasonló VideoPad közösség.
    Ismét köszönöm.
    További szép napot.

    Ne haragudj rám ... de a NOD 32 nem túl víruskereső ... .adik ... poros megjelenésű ... csináljunk egy tesztet. majd jöjjön vissza Avirával, és mondja el, hány vírust talált. Nézzük meg, hogy továbbra is ég-e a NOD 32 után 🙂 Írja be a jobb felső sarokban található "keresés a videotutorial.ro-n ..." mezőbe: Avira, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot

  73. Marian - mondta

    Adrian: Ne törődjön velem ... de nem igazán 32 NOD antivirus .... Adik ... por ... nézd ... nem egy test.Da le, és tegye Avira NOD 32 amelyek már bemutató, tedd Avira Free Edition és adj magadnak egy teljes vizsgálat Avira, majd vissza, és mondja meg, hogy sok vírus talált. Nézd meg, hogy éget a NOD 32 ablakba írt "Keresés videotutorial.ro ..." jobbra fent: Avira, belépsz, és megtalálja a bemutató

    Így végül megérteni, hogy oldja meg a problémát, akkor jobb, ha Avira Free Edition csomópont, mint 32 jobb teljesítményt vírusvédelem ?! Nem kértem a fejlett tudás "a tudomány a számítógépek" ...

  74. Adrian - mondta

    Marian:
    Így végül megérteni, hogy oldja meg a problémát, akkor jobb, ha Avira Free Edition csomópont, mint 32 jobb teljesítményt vírusvédelem ?! Nem kértem a fejlett tudás "a tudomány a számítógépek" ...

    Tedd azt, amit kértem egy korábbi post, és megköszönni! Végül, ha érvek miért nem olvasta a megjegyzéseket Node 32 származó 32 Node tutorial. Megtalálható a keresési mezőbe a jobb felső videotutorial.ro ..., levelet Nod 32 belépsz, és megtalálja a tutorial. Nod alszik utáni míg Avira van egy nagyon jó felismerés és a források pápa egyáltalán nem.

  75. Marian - mondta

    Amikor a "teljesítményre" utaltam, valójában a két szoftver által elfogyasztott erőforrások összehasonlítására gondoltam (nos, "szegény fiú vagyok") ...
    Nem sikerült megkérdeznem, hogy a hangrész törlése után (jobb gombbal) felvehet-e még egy hangrészt (és hogyan)? Figyeltem a bemutatót (1.0-s verzióra), de "ideges vagyok" hogy a hangrészen (2.01.) már nincs az a jel, amelyet a „Leválasztani a hangklipet” -re nyomnak, sem az „1” szám a „Track” -ről
    Remélem nem túl sok bosszantó a kérdés ...

  76. Marian: Mikor lásd "teljesítő" Gondolkodtam ténylegesen elfogyasztott erőforrások és összehasonlítása a két szoftver (deh a "keserű fiú") ...
    Elfelejtettem megkérdezni, hogy miután adsz törli az audio oldalán (a jobb klikk) adhat egy másik része a hang (és hogyan)? Néztem a bemutató (pt. 1.0), de "zavaros" pt. mint a hang (2.01), hogy nincs jele annak, hogy nyomja meg a "Vegye ki a hangfájl", és tetszőleges számú "1" a "Track"
    Remélem nem túl sok bosszantó a kérdés ...

    Kattintson az "Adathordozó hozzáadása" elemre, és adjon hozzá egy dalt. Kattintson a jobb gombbal a dal nevére a "Fájllista" menüben, és válassza az "Elem hozzáadása a sorrendhez" lehetőséget. A 2.1-es verzió sokkal magasabb, mint az 1. verzió, mert lehetővé teszi a hangsáv hosszának megváltoztatását, a program kezelőfelülete tisztább.

  77. Marian - mondta

    Dan: Az "Add Media", és adjunk hozzá egy melodie.Click helyes úton nevét a "File List", majd a "Hozzáadás elemet Sequence" .Verisiunea 2.1 1 verzió sokkal jobb, mert ez lehetővé teszi a változó a hossza a hangsáv, a program interfész tisztább .

    Köszönöm a pontosítás. Remélem sikerül most.

  78. Marian - mondta

    Adrian: Tedd azt, amit kértem egy korábbi post, és megköszönni! Végül, ha érvek miért nem olvasta a megjegyzéseket Node 32 származó 32 Node tutorial. Megtalálható a keresési mezőbe a jobb felső videotutorial.ro ..., levelet Nod 32 belépsz, és megtalálja a tutorial. Nod alszik utáni míg Avira van egy nagyon jó felismerés és a források pápa egyáltalán nem.

    Követtem a tanácsodat és telepítettem az Avirát, hogy a videot is futtathassam. Amikor csak számítógépes alkalmazásokat használok, nem érzem, hogy "fékeznék" a sebességét, de amikor hozzáférek az internethez, unom, hogy várok egy webhely megnyitására, bármi is legyen (bár a "low" értéket " heurisztikus ”, és nem módosítottam az opciókat, otthagytam őket, ahogy jöttek); A csomópontmal nem voltak ugyanazok a problémáim, bár blokkolt, amikor valamit le akartam tölteni, és hogy valami fertőzött volt (mint például az Avira oktatóanyagban). Arra a következtetésre jutottam, hogy Avira a hibás, mert amikor hatástalanítottam az "AntiVir Guard" -ot, a háló "sokkal, de sokkal jobban mozog".
    Ami a video padot illeti, végül "kigyulladtam".

  79. sal. nagyon hasznos tutorial. Sikerült volna egy filmet, és azt exportálni a felbontást youtube csak pár percre, és annak ellenére, hogy 2 30 700 sec e mb méretű. óriási. Nem tehetem a youtube-on olyan nagy. Segítségre van szüksége

  80. Adrian - mondta

    Vali: Sal. nagyon hasznos tutorial. Sikerült volna egy filmet, és azt exportálni a felbontást youtube csak pár percre, és annak ellenére, hogy 2 30 700 sec e mb méretű. óriási. Nem tehetem a youtube-on olyan nagy. Segítségre van szüksége

    Konvertálja flv vagy más mpg4 vagy mp4 formátumba. Írja a jobb felső sarokban a "keresés a videotutorial.ro .." mezőbe, és írja be 2 oktatóanyagot

  81. Azt szeretném, hogy a képet egy kép egy videoklip, de ha nem print screen egy videó kép marad, hogyan kell csinálni?

  82. MirceaG - mondta

    AEA: Azt szeretném, hogy a képet egy kép egy videoklip, de ha nem print screen egy videó kép marad, hogyan kell csinálni?

    Próbálja VLC media player, indítsa el a videót, akkor megy a VIDEO menüben, válassza ki a lehetőséget, és kattintson ea.Poza INSTANT takarít meg Documents / My Pictures.

  83. vanessa - mondta

    AEA: Azt szeretném, hogy a képet egy kép egy videoklip, de ha nem print screen egy videó kép marad, hogyan kell csinálni?

    Jó Aea! Ehhez mit akarsz akkor meg kell csinálni egy kis beállítás a Windows Media Player, akkor meg tudod csinálni "a képet egy képet a videó" anélkül, hogy a fekete háttér. kattintson ide

  84. AEA köszönhetően - mondta

    Videó pad nem szabad Kijelentem, hogy valaki, Kerestem, de nem találtam torrentet, kérdezze meg, ha egy hasonló programot nm 4 mit találok a tórusz?

  85. AEA köszönhetőenVideó pad nem szabad Kijelentem, hogy valaki, Kerestem, de nem találtam torrentet, kérdezze meg, ha egy hasonló programot nm 4 mit találok a tórusz?

    VideoPad ingyenes, és a program elérte változat 2.01.Click itt majd kattintson a "Letöltés most" linkre. Igaz, hogy létezik kereskedelmi verzió, de az ingyenes verzió elegendő a videoszerkesztés alapvető műveleteihez.

  86. De amikor elindul, akkor is megjelenik, annak ellenére, hogy az ingyenes szoftver telepítve van: A BroadCam videó streaming a következő napokban jár le ... lejár a próba ...

  87. Írtam a dátumot ... néhány mp4 videofájlra, amelyek 1-2 MB-osak, és amikor elmentettem őket, a videopad beleegyezik, hogy csak az avi-t exportálja ... és az mpj számára licencet kér, de a probléma az, hogy 2 MB-tól elérik a 200 MB-ot, és legfeljebb az alacsony felbontás avi-ra 30 mb-ra jön ki, és egy örökkévalóságig tart, amíg feltölti őket a netre, kisebb mb-vel átalakítható valamivé. tündér

    • AEA: Írtam a dátumot ... néhány videofájlok mp4 mi 1-2 mb, és amikor menteni VideoPad elfogadja az export csak avi ... és a TM engedélyhez, de a probléma az, hogy 2 mb eléri 200 mb és a kisebb felbontású 30 mb avi felszínre kerül és örökké tart feltölteni őket a neten, akkor átalakulhat valami kisebb mb. megbecsül  

      és ugyanaz történik velem. Vettem 2.01 változat igényel exportengedélyt mpg és egyéb opciók ff ingyenes vagy alacsony felbontású, és azt mutatja pixeles alkalommal teszek egy film a 2 700 perc mb.
      Vannak más szabad szoftver?

  88. Régebben minden videó konverter, e bemutató, akkor vissza őket 3-4 mb hangzik ez, mint a valódi hangosabb, de a kép pixeled így kicsit rosszabb lenne rendben, mintha egy lágy és erősíti a hang, javítja a képet, és tartsa mb érték ok ..

  89. laura - mondta

    Van egy film, amit Vree szerkeszteni, ha lehet, de nem tudom, hogyan lehet segíteni

  90. ZeroCool - mondta

    Srácok tudnivalókat Kocsi ez jó: |
    app bemutató gratulálok Dan :)

  91. Jean - mondta

    V 3.0 megjelent VideoPad ingyenes, de nincs más választása, hogy csökkentsék a filmet, hogy a pass a crosfade valaki tudja, hogyan kell csinálni, vagy talált lehetőség? Egyébként minden rendben kezdőknek tökéletes. Köszönet minden

  92. sugus - mondta

    Jó ... .My érdekel, ha ezt a programot lehet beszúrni a képeket egy videó megváltoztatása nélkül filmzene acestuia.Deci érdekel a program, hogy meg tudom változtatni a videó, de anélkül, hogy az elszámolási és az eredeti hang (csak szeretnénk bemutatni néhány képet videót tette anélkül, hogy megváltoztatná a hang) .Rog aki tudja, hogy segítsen nekem.

    • Jó ... .My érdekel, ha ezt a programot lehet beszúrni a képeket egy videó megváltoztatása nélkül filmzene acestuia.Deci érdekel a program, hogy meg tudom változtatni a videó, de anélkül, hogy az elszámolási és az eredeti hang (csak szeretnénk bemutatni néhány képet videót tette anélkül, hogy megváltoztatná a hang) .Rog aki tudja, hogy segítsen nekem.  

      Ezt megteheti a Videopad alkalmazásban. Kattintson a jobb gombbal a filmzene elemre, és válassza a „Hang levágása leválasztása” lehetőséget a videó és a hang elválasztásához. Ettől a pillanattól kezdve válassza ki azt a pillanatot, ahová be akarja illeszteni a képet, és válassza a „Split Clip” lehetőséget.

  93. sugus - mondta

    Köszönjük, promtitudine.Problema hogy akarom cserélni egy részét videót néhány kép és a hang marad acelasi.Am, amit mondott, de én felé tolódott a hangképet a pillanatban tettem az osztott telek ( azt hiszem, meg kell csinálni valamit, hogy csökkentsék a növény, azaz videó) Lehet, csinálok valamit gresit.Daca valami ötlete szívesen ... akkor is, ha egy másik program, amely nem annyira ceva.Mersi.

    • Köszönjük, promtitudine.Problema hogy akarom cserélni egy részét videót néhány kép és a hang marad acelasi.Am, amit mondott, de én felé tolódott a hangképet a pillanatban tettem az osztott telek ( azt hiszem, meg kell csinálni valamit, hogy csökkentsék a növény, azaz videó) Lehet, csinálok valamit gresit.Daca valami ötlete szívesen ... akkor is, ha egy másik program, amely nem annyira ceva.Mersi.  

      1.Deplasezi kurzort, ahol szeretné, hogy az első vágás;
      2.In előnézeti ablak jobb felső sarkában egy doboz jelzi cursorului.Clic álláspontja a dobozt, és válassza ki, hol szeretne a második vágás;
      3.Cursorul mozog .Most megvalósítani a második taietura.Calculezi hossza videofájl között a két vágás, majd törli;
      4. Adja hozzá a képet ahhoz a helyre, ahol a törölt videó volt, és méretezze át az "Időtartam másodpercben" opcióval.

  94. sugus - mondta

    Nem megy ... vagy másik változata a program, vagy mi nem vagyok jó fac.Nu található a jobb felső doboz ... és a középső és a jobb felső imaginea.Pe választanak? Ha nem bánod meg tudja magyarázni lépésről lépésre, mit kell tenni? Tehát kezdők (nem azt a hülye)? És nem fog unatkozni tudok küldeni utasításokat a témában [e-mail védett] Köszönöm szépen.

    • Nem megy ... vagy másik változata a program, vagy mi nem vagyok jó fac.Nu található a jobb felső doboz ... és a középső és a jobb felső imaginea.Pe választanak? Ha nem bánod meg tudja magyarázni lépésről lépésre, mit kell tenni? Tehát kezdők (nem azt a hülye)? És nem fog unatkozni tudok küldeni utasításokat a témában [e-mail védett] Köszönöm szépen.  

      1.Nu segítséget nyújtani e-mail / Messenger;
      2.itt 2 kiemelve lépésben az előző üzenet;
      3.Pentru pontosabban válasszuk pillanatok fér Fájl formátumú-Time Options, és válassza ki azt a lehetőséget, 0: 00: 00: 000.

  95. sugus - mondta

    Kérjük, ha azt szeretnénk, írjon nekem lépésről lépésre, az elejétől, hogy mit kell csinálni, mert nem tudom, hogy hogyan válasszuk ki iese.Nu (Aktiválás), hogy mit kell vágni és utasításokat sterg.Scrie nekem a kezdetektől és a legvégén, mert nem tetszik a darab descurc.Multumesc.

  96. Palamariu Tudorita - mondta

    Voltál valaha egy tutorial KillDisk?
    Láttam, de én szeretem, ha kérdezed igen
    Tudod, hogy ezek nagyon hasznos oktatóprogramok, amit csinál
    köszönöm

  97. Pintea - mondta

    Szia, ez egy jó bemutató, amely segít nekem, de csinálhatsz egy oktatót a "Proshow" -ról

  98. Mr CRISTI

    Kérdezze le véleményét a következő helyzetet:

    -I Lenovo márka Notbook S 10 a körülbelül 2 évek morajlott hűvösebb kezdődik rezgések és instabil, úgy döntöttem, hogy vegye le, miután meg kellett, hogy fel darabokra
    alaplap, látta, hogy volt, hogy jöjjön le, és van egy interfész radiátor racire.Acesta
    Thermal fajta gumi (rágógumi) .Mi tisztítsa meg a radiátor is, így Cela 2 tabletták WINDOW (egy processzor volt a másik nem tudja, mi volt ????) alkohollal, rakjuk őket vékony hővezető paszta (a átlátni rajta), és tettem egy termikus interfész vevő érdesség radiátor (azt mondta, hogy kitágulnak, és nem csapja fel, és azokat), majd adta illessze az érintkezési felületen a fűtőtest (vékony) .
    -Miután Javítása alkatrészek (2 maradtak a csavarokat én) kezdtem.
    -A Notebook hardver ellenőrzési program teljes kapacitással, és kapott értékeket a SET PROCESSZOR cserben.

    A kérdés az:

    Jó ezeket az értékeket? amely nyert egy BAKUP OF GIGA ITRUN 25 43 perc alatt.

    Közben VAD 56 ÖN GRADE (CORE 0-47, 1-47 CORE) MISCA.DAR nem mindig megy hűvösebb amíg 51 fok.

    Kérjük, azt válaszolta, hogy az e-mail címre:[e-mail védett]

    --------------------
    1596 MHZ CPU órák
    cpu terhelés-100 / 100
    temperatura TZ00-71 core 0-63,core1-63;72(65,65);73(65,65);74(67,67,minutul 18);75(68,68)
    76 (68,68) csúcs 74 (66,66) stabilak maradnak 42 perc

    HD-fokos hőmérsékletet 44 75 fokban CPU
    a a a a a a a a a a a a a a

    • Adrian - mondta

      danMr. CRISTIRog véleményt a következő helyzetet: -I a Lenovo márka Notbook S 10 a körülbelül 2 évek morajlott hűvösebb kezdődik rezgések és instabil, úgy döntöttem, hogy vegye le, miután meg kellett, hogy fel darab hogy
      alaplap, látta, hogy volt, hogy jöjjön le, és van egy interfész radiátor racire.Acesta
      Thermal fajta gumi (rágógumi) .Mi tisztítsa meg a radiátor is, így Cela 2 tabletták WINDOW (egy processzor volt a másik nem tudja, mi volt ????) alkohollal, rakjuk őket vékony hővezető paszta (a átlátni rajta), és tettem egy termikus interfész vevő érdesség radiátor (azt mondta, hogy kitágulnak, és nem csapja fel, és azokat), majd adta illessze az érintkezési felületen a fűtőtest (vékony) .
      -Miután Javítása alkatrészek (2 maradtak a csavarokat én) kezdtem.
      -Használja Notebook Hardware Control programot, és állítsa be a maximális CPU kapacitás is kapott értékek jos.Intrebarea engem: Jobb vagyok, ezeket az értékeket? amely nyert a BAKUP IDŐ ITRUN GIGA 25 43 56 MINUTE.INTRE IDEJE GRADE látom (CORE-0 47 CORE-1 47) MISCA.DAR nem mindig megy hidegebb, míg a grade.rog sem válaszolt 51 E-mail cím:[e-mail védett]--------------------
      1596 MHZ CPU órák
      cpu terhelés-100 / 100
      hőmérséklet TZ00-71 core 0-63, core1-63, 72 (65,65) 73 (65,65) 74 (67,67, perc 18) 75 (68,68) 76 (68,68) csúcs 74 (66,66) stabilak maradnak perc 42temperatura HD-44 75 fok fok CPU
      a a a a a a a a a a a a a a   

      Már itt azt mondja, de úgy tűnik, mintha azt mondom, és mindent, amit olvas. NE hagyja magát hozzátartozók MAILURILEEEEE

      Nem ad mail, nem érintkezik valaki a csapatból videotutorial.ro, minden problémát tárgyaljuk itt a megjegyzések rovatban. Minden kapsz mail így a megjegyzések rovatban lesz spam a postaládájába.

      Most a hőmérsékletéről ... Azt hiszem, vagy úgy tesz, mintha nem értené, vagy nincs áttekintése annak megértéséhez, hogy mi lehet a hőmérséklet egy olyan térben, ahol minden millimétert valami elfoglal. Megnézte a laptop vastagságát? Láttad (csak kibontottad?) Milyen alkatrészeket zsúfolnak bele? Most eljövök, és megkérdezem, milyen hőmérsékletet szeretne elérni annak a laptopnak azon a helyen, ahol nincs helye visszavenni egy csomag gyufát? Tehát ön szerint körülbelül mennyi legyen a hőmérséklet, kiszámítva azt a helyet, amelyben a laptop alkatrészeit "mossák"? Nos, 51 fokom van az Asztalon, és ha az egységem nincs szellőzve, akkor…

  99. Vladut - mondta

    Ok tudom, hogy lehet szerkeszteni sok mappatípusok múlva, de szeretném tudni, hogyan tudok szerkeszteni egy nagyon szép játék, vagy más módon nem miniclipuri kis játékokat lehet segíteni ???

  100. sklipy - mondta

    a ProShow arany, akkor? Láttam, hogy arra is felkérték. köszönöm

  101. de csak 14 napig érvényes. .naspa…

  102. Julian - mondta

    valamint 14 napon belül ez ingyenes, ha már nem használja kódot kérni?

  103. dragos - mondta

    Nagyon jó tutorial, ez így van, meg kellett csinálni búcsút háromszor, és úgy tűnik, hogy jobban lettem.

  104. Sergey - mondta

    Nem értettem semmit az én walkthrough vettem programu igen találtunk 1 változata, amely már nem létezik.
    Előbb fizet valaki adni nekem egy megfelelő ahhoz, hogy verte Hulk nekem, hogy nem vagyok jó mind a könnyű és nehéz egyszerre

  105. gigi - mondta

    Nem tudtam beágyazott feliratok a film ékezetek. Azt be lehet állítani valahol valahogyan? Anélkül, hogy miután egy fordulatot SSA formátumban.

  106. Dumitru - mondta

    Hello mindenkinek, én szeretnék magamnak egy de4 clipulet perc, az enyém néhány képet akarok csinálni valami jót, hogy a You Tube, úgyhogy képeket és szeretnék egy dalt, nem sértik a szerzői jogokat nem Én Depe ezeket you tube klip, tud valaki segíteni nekem, hogy clipulet, fizetés,[e-mail védett], Nem tudom, és a tetején ezek programe.cine tud segíteni Otthagytam e-mail cím, köszönöm

  107. Vicu - mondta

    Hogyan lehet feltölteni egy dalt a YouTube-on háttérben egy diavetítés?

  108. alice09 - mondta

    Hogyan lehet megváltoztatni a videó hangját ... vastagabbá vagy vékonyabbá tenni ??

  109. Nagyon jó!
    Gratulálunk mi facit!

  110. Liviu seregély - mondta

    jó, dan! Azt 58 éve, és nyugdíjazták betegség
    Azt DDOR és segítsen megérteni a hogyan, milyen beállításokat kell alkalmazni a mozgó gif képek
    megemlíteni, hogy megtanultuk a fennmaradó beállításokat, de nem találja, hogy mit és hogyan kell tennem megszerzésére irányuló állásfoglalási tiip GIF képeket.
    Előre is köszönöm Üdvözlettel és tisztelettel LIVIU!

  111. deea - mondta

    Hogyan lehet elválasztani a videó kollázs dintrun dal (ex- ha 5mel egyesült szétválasztani őket egyesével) tud valaki segíteni ???

  112. alexxxxx - mondta

    Van egy ötletem a videotutorial kérjük, aki teheti egy tutorial, hogyan rakja képek fölött videó ms

  113. Marius - mondta

    Micsoda! A Videopad már nem ingyenes! Hol tölthetek le egy régebbi verziót, ami természetesen ingyenes ?? Ahol megpróbáltam, elvitt a legújabb verzióhoz is ... Lehetséges egy kis segítség? Nagyon szépen köszönjük!

  114. Jetrox - mondta

    milyen programmal tudom, hogy egy videó több mint 10 10 perc Badicului perces forgatás, és szeretnék egy hosszabb videót programot köszönhetően

  115. Én nem így TREBA ingyenes stium olyan, mint, hogy azt mondja a kegyelem, szabad, de mennyit? mert nem volt videó pad könnyű és nagyon mit mondani, de amikor megkérdezték a legkedvesebb emberek itt ,, engedély nyilvántartási dastea megbolondul :))) program, és akik szeretnék, hogy a folososc életért problémái pliss segíteni

  116. Mike Gibson - mondta

    Egy nap telepítettem videoszerkesztő 10 programozók, köztük ez nem Mege,

  117. Horhe - mondta

    A videó bemutatóban bemutatott verzió régi. Az új másképp néz ki, és nem sikerült felhasználnom. Például beállítottuk a videó kezdési és befejezési idejét, de nem mentettük, szerkesztettük és nem "exportáltuk". Rossz poénnak tűnik.

Speak Your Mind

*