Két ingyenes DynDNS-cím dinamikus IP-beállítással a .tk vagy mások számára - video bemutató

Szia barátok, a mai video tutorial megmutatja, hogyan lehet egy aldomain pontot DynDNS használni a dinamikus IP-RDS, UPC és a Romtelecom, mindent ez a bemutató látni fogja, hogyan lehet megoldani a problémát a szövetség dinamikus IP-tartományból. tk. ro. com, vagy bármi.
In utolsó bemutató Megígértem, hogy segítsen a dinamikus IP nem csak megtartani az ígéretemet, de meg fogom mutatni, egyéb hasznos dolgokat.
Mint mindenki tudja, talán, míg a DynDNS soha nem csinál egy ingyenes aldomain. Én néhány ásni, és találtam egy módszert, amely segít, hogy ne egy, hanem két ingyenes DynDNS aldomain. A trükk az, hogy a vállalat D-Link egy együttműködés DynDNS, ez az együttműködés lehetővé teszi az ügyfelek, akik D-Link termékek részesülhetnek ingyenes aldomain (nem feltétlenül, hogy a termékek, hogy a dlink számla) érdekes Ha jelentkezik dlinkddns.com, ez igaz DynDNS, ahol be ugyanazzal a felhasznált adatok dlinkddns.com, a régi és kinyit extra szolgáltatások, így akkor még mindig csinál egy aldomain . Kemény, nem?
Mi a teendő:

1. Azt, hogy számla dlinkddns.com
2. Fiók igazolásra van szükség (a linkre az e-mailben, amit kapott.)
3. Logti Ön dlinkddns.com és adjunk hozzá a hostname (aldomain).
4. Bejelentkezés DynDNS.com tette a számla dlinkddns.com
5. Kiegészítve a második ingyenes aldomain (bónusz az Ön számára)
6. Szükséges beállításokat a router dinamikus IP vagy statikus.
7. Beállítás asztali DynDNS kliens azok számára, akik nem router.

Rock on!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. edy 13ani - mondta

    Szia, Cristi, van egy útválasztóm, amelyet a romtelecom emberei adtak nekem, amikor csatlakoztattam, és kíváncsi vagy, mi a probléma, a probléma a következő:
    amikor a router ip-jét írom, beírok, bejelentkezem, DE nincsenek ugyanazok a lehetőségeim, mint a tiednek ... nekem például nincs a "Forwarding" opció, mint a tied ... ne kérdezd, milyen cég a router, mert nem tudom.

  2. edy 13ani - mondta

    Én a következő lehetőségek közül választhat:
    1.Status:
    -Eszköz
    -XTM
    WAN
    -LAN
    -VoIP
    2.Basic
    -ATM
    -PTM
    WAN
    -LAN
    -WLAN
    3.Advanced
    -Routing
    -Firewall
    -NAT
    -IGMP
    -QoS
    USB port
    -SNTP
    -UPnP
    -VoIP
    -Voice
    4.Maintenance
    -Account
    -Eszköz
    -Diagnosztizálása
    -Log

  3. edy 13ani - mondta

    aaa… és az útválasztó egy huawei hg655b

  4. edy 13ani - mondta

    és ezek a lehetőségek nem hiszem, meg tudom csinálni port forwarding

  5. Adrian tengerész - mondta

    Több ezer köszönet.

  6. valentin - mondta

    Én pontosan követni a lépéseket a tutorial. A problémám az, hogy a router nem csatlakozik, bár én dns beállításokat. Én 501 Dlink router. Várakozás a tanácsot és véleményt.
    Köszönjük!

  7. edy 13ani - mondta

    Mi történt, hogy nem Adrian kiküldetés oktató?

  8. Alexandrus - mondta

    Helló videotutorial.ro. Követi a tábla, de a videó nem működik, mondjuk a Flash Player, rákattintok a linkre, és mondom, nem támogatják. Mi lenne a megoldás?

  9. FlorinP. - mondta

    edy 13ani: Huawei hg655b

    A huawei hg655b router porttovábbításához kattintson az Advanced -> NAT lehetőségre.

  10. Alexandrus:
    Helló videotutorial.ro. Követi a tábla, de a videó nem működik, mondjuk a Flash Player, rákattintok a linkre, és mondom, nem támogatják. Mi lenne a megoldás?

    Felbontás lenne telepíteni vaku sajnos már nincs jelen a piacon.
    Szerencsére van egy bemutató, csak telepítésével Flash az Android Jelly Bean, ICS vagy más változatban.
    Keresse meg a bemutató a helyszínen kiküldték a közelmúltban.

  11. Andrew - mondta

    Nekem van egy probléma. Amikor a zsák a címsorba üres. Megpróbáltam port forwding, de nem tudom, hogy meg van. Van egy Linksys router WRT54GL. Kerestem a google, hogyan kell csinálni, de nem igazán találtam semmit. Ha tud nekem segíteni, hogy nagyszerű lenne.

  12. alex alex - mondta

    Cristi ahol tudunk Önnel a kapcsolatot e-mail címen, vagy a rendetlenség?

  13. Adrian már nem oktató?

  14. Anderson - mondta

    Cristi, ha egy localhost oldalon, és ha engem kérdezel DlinkDDNS DynDNS és indexelt a Google, mert én még mindig küzd, hogy a honlapon, de én soha nem indexelt a Google, azt tette korábban, és ALA hi2.ro számla 10 min ma indexek a helyén, azt csinálni, amit nem vagyok hajlandó hostinger.ro számla 1 hét és semmi. Daia kérni, ha localhost oldalt én pc, és tegye dyndns minden Google indexeli engem?

  15. Anderson - mondta

    És még egy dolog, ha ez ingyenes örökre dot.tk láttam, hogy van 3 hónap 6 12 hónappal azután, hogy fizeti a. Tk nem értik?

  16. Anderson:
    Cristi, ha egy oldalon, és ha tesz localhost DlinkDDNSma DynDNS és indexelt a Google, mert én még mindig küzd, hogy a honlapon, de én soha nem indexelt a Google, azt tette korábban, és ALA hi2.ro számla 10 min Én indexelt a hely, amit nem vagyok hajlandó hostinger.ro figyelmen 1 hét és semmi. Daia kérni, ha localhost oldalt én pc, és tegye dyndns minden Google indexeli engem?

    Ha helyesen konfigurált hálózat, és ha a szolgáltató egyértelműen állást keresők index a tanfolyam is van néhány értékes tartalmat okkal átadni Önnek. Ha másolhatók át máshol nem kap túl sok szeretetet a Google, Yahoo, Bing, stb.

  17. Anderson:
    És még egy dolog, ha ez ingyenes örökre dot.tk láttam, hogy van 3 hónap 6 12 hónappal azután, hogy fizeti a. Tk nem értik?

    Ha az előírtnál a szabad, hogy a fiók nem lesz képes megújítani azt. Ha regisztrál be kell jelenteni minden egyes alkalommal meg kell újítani a tartományhoz. Is számít és a tevékenység, ha nem működik, akkor megtették a területen.
    Olvastam a feltételeket, ott van minden részletet.

  18. dan:
    Adrian már nem oktató?

    Ez egy kicsit beteg mostanában, ha tudom tartani, és akkor jó lesz ütéseket gyorsabb.

    • Corleone - mondta

      Cristi, kérem, mondja meg neki, hogy szeretnék neki egy gyors fellendülés, és elvárják, hogy amint a tutorial. Szeretem a hangját, és a tiéd, Cristi persze, akkor is, ha még soha nem láttam személyesen. Azt mondja, hogy önt Cristi Corleone köszönni, és várjuk Adrian, amint a bemutató ezen az oldalon.

  19. alex alex:
    Cristi ahol tudunk Önnel a kapcsolatot e-mail címen, vagy a rendetlenség?

    A kapcsolat oldalon.

  20. KodeJust - mondta

    Tehát, ha azt, hogy két DynDNS cím két területen. TK Ennek eredményeként már két oldalak teljesen érvényes?

  21. Petre - mondta

    Szia, én rögtön vettem lam router, hogy pontosan mit csinált iel tutorial. A problémám az, hogy nem érik el a végleges weboldal minden rendben az én PC-n, de ha jön egy másik PC-n nem működik. Követtem lépésről lépésre ba chear tettem, miközben nézi a bemutató, és nem. Sajnálom, hogy nem használja nyelvtant. Ismét köszönöm a munkát, hogy nyújtson be

  22. florin - mondta

    Elnézést, hogy még mindig lehet váltani IP tartománynév helyett?
    Olvastam a balesetben, hogy felfüggesztették a szabad DynDNS, és megjelent 15 napos próbaverzió
    Kérjük luminatima ahogy szeretném, hogy egy oldal ezzel a módszerrel

  23. george blabariu - mondta

    hi Cristi szeretném tudni, ha telepítve van bármikor, Windows XP Awesome Edition SP3 v2 (2011), és ha igen, hogyan lehet csatlakozni internet.multumesc

  24. Maria bagoly - mondta


    köszönöm a mai választ ... A kezdők kategóriájának tagja vagyok, és különösen a webhely közzétételi részében a tárhely és a domainek kívül vannak…
    Letöltöttem az xampplite-t, és teszteltem az oldalt a localhoston (ennek is van egy kis adatbázisa), de ..Ha beleakadok a kiadói fejezetbe….
    Szeretném közzétenni az oldalt, és találnék egy ingyenes domaint ... Dinamikus ip-m van, csatlakozom az RDS-hez és nincs routerem ... ..
    Sikeresen követtem az 1-5. Lépéseket, letöltöttem a programot dinamikus IP-re, de elakadtam a .tk… -nál.
    Amikor lemásolom a létrehozott címet, azt mondja, hogy az URL érvénytelen ... .. nem tudom, mit tettem rosszul ...

    Maria

  25. Robi - mondta

    Használ, hogy nekem van a D-Link router látom ezt az üzenetet.
    http://i44.tinypic.com/34evpj5.png%5B/IMG%5D
    Nem megy minden ROUTER ahogy mondta tutorial.

  26. Robi:
    Használ, hogy nekem van a D-Link router látom ezt az üzenetet.
    http://i44.tinypic.com/34evpj5.png/IMG
    Nem megy minden ROUTER ahogy mondta tutorial.

    Regisztráció abban az üzenetben azt mondja, hogy nincs rögzítve a jobb alsó sarokban a bejelentkezési űrlap a link a regisztrációhoz.

  27. ktalin - mondta

    Hello! .. Ahhoz, hogy megértsük, hogy nem működőképes módszer?

  28. Marius - mondta

    Hello! Én pontosan ezt bemutató és minden megy. Én ugyanaz a router. Akta és böngészés eszközök először azt hittem, hogy azért, mert a (PPPoE kapcsolat). Tettem netul nélküli router, és elment, de a router nem működik. Én használ XAMPP, és amikor rákattintottam netstats tűnt nekem, mint ez: http://imageshack.us/f/694/wlx.png/ .
    Hogy a port nem lehet 80 számítógép IP (192.168.0.100)? Lehet, hogy rossz router?

  29. Julian Zaharia - mondta

    Köszönöm szépen a tutorial. Megjegyzés 10 +, MS!

  30. Hello! Cristian van TRENDNET router merge.Sunt nem fizetett elő a UPC.
    Van egy másik lehetőség azok számára, akik TRENDNET router köszönhetően

  31. Ez tökéletesen működik. Köszönjük, hogy az Ön erőfeszítéseit

  32. Julian - mondta

    hi tud valaki segíteni nekem, azt akarom, hogy a webszerver otthon, de az én ip dinamikus Tudomásul veszem, hogy meg tudom csinálni DDNS is? azoknak RDS most optin előfizetők, hogy ex myurl.go.ro DDNS
    hogyan kell DDNS szervert, hogy menjen az RDS, mit tegyek? be kell állítania a szerver?
    Mindenhol kerestem, és nem találtam semmit köszönöm

  33. Ciprian - mondta

    Helló. Van internetem a környező hálózatról. Az IP-címem olyan, mint a 192.168.111 ……. .Kipróbáltam ezt a módszert, és még mindig átirányít egy mikrotik router oldalra. A külső ip-m olyan, mint a 109.103.219… Kérem, ha tudna nekem segíteni. Köszönöm.

  34. Cristi - mondta

    Azt kéri, hogy töltse ki,
    Felhasználónév
    Jelszó
    Jelszó megerősítése
    E-mail
    Segítség Find My sorozatszám Sorozatszám
    MAC Address..De mi?

  35. Dany - mondta

    Helló! Külön, hogy a "dlink" -vel végzett munka már nem működik, mert az újabb a MAC ÉS SORSZÁM címet is kéri?
    Mersi!
    Dany

  36. danny - mondta

    Üdvözlet azoknak, akik upc routerrel rendelkeznek ... nincsenek a router malmomban és a DNS-ekben, vagy ilyesmi ... Van egy ip kamerám, és szeretném látni a munkából ... Port továbbítás van rá ... de van ip dinamikus dolog vagy oktatóanyag?

Speak Your Mind

*