Hogyan adhatunk feliratokat egy MKV fájlhoz néhány másodperc alatt - oktatóvideó

Szia barátok, szívesen videotutorial.ro ma megbeszéljük a MKV formátumot, pontosan úgy, ahogy belépett ják a feliratok és hangsávok a tartályban. MKV másodperc.
Mi az a Matroska? (hivatalos verzió)
Az MKV vagy a Matroska Video egy nyílt forráskódú tároló, amely lehetővé teszi a feliratok, audio sávok és video fejezetek összesítését egy "tető alatt". Ne tévesszük meg, véglegesen nem fogjuk beilleszteni a feliratot, ahogyan azt az oktatóprogramban tettük: Hogyan lehet beszúrni feliratot tartósan egy film vagy avi fájlt . Feliratok (több nyelven), hogy adja meg a tartályban. Mkv is ki, vagy be a lejátszó menüjében (játékos támogatnia kell ezt.) Próbáltam a Media Player Classic és a VLC, képesek voltak futni folyékonyan film és töltse fel a hangsáv vagy felirat azonnali gond nélkül.
Mivel a Matroska nyílt forráskódú formátum, minden fejlesztő használhat konténerek (vagy 2D 3D video, audio, kép) vagy eszközök projektet. A lehetőségek végtelenek, csak a képzelet szab határt különösen MKV fájlokat lehet szörnyű méretét. Sikerült futtatni. 30 GB MKV egy bitrátával 28Mbps volt néhány epizód a sorozat rendkívül szépen rendezett és katalogizált.
Problémák?
Ha nem tudja futtatni a fájlt. MKV, javasoljuk módosítani lejátszó VLC Media Player vagy a Media Player Classic.
Ha továbbra sem működik, akkor install csomag kodekek.
Ha kodekek telepítése után nem futtatható fájlokat. MKV azt jelenti, hogy a hardver frissíteni kell. Láthatjuk a legújabb bemutató, amit tett a rendszer létrehozása: Rendszer konfiguráció és teljesítmény áll azzal a lehetőséggel, később frissíteni.
Fel kell ismernünk, hogy a fájlok egyre nehezebb feltörni, komoly erőforrás igényes folyamat a PC-4 5 éves nem nézheti nyugodtan tartalmat 1080p tisztességes bitrátát. A világ változik, 4K kopogtat az ajtón, nem tudunk megbirkózni egy-és kétmagos processzorok az első generáció. A választás a tiéd, vagy botot SD vagy hardver frissítés, hogy HD.
Letöltés ingyenes mkvtoolnix

Letöltés Sintel film (A bemutató)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Sorin - mondta

    Köszönöm a bemutató, de hogyan ékezetes?

  2. Sorin:
    Köszönöm a bemutató, de hogyan ékezetes?

    Ez teszi a lejátszó beállításait, azt hiszem, van egy bemutató vele. Ha nincs részletes bemutató a beállításokat a feliratot. Én nem is emlékszem, mi oktató szinte 1.000 útmutatók. Tudom, hogy beszéltünk beállítás feliratot, de nem tudom, milyen alkalomból.
    Frissítések
    Kerestem és találtam egy helyspecifikus bemutató a beállításokat a feliratot, majd hajtsa végre hamarosan. Fogok beszélni a beállításokat a feliratot sok játékos, ez azért van, mert az emberek hogy több játékos, néhány VLC, Media Player Classic másokat, mások VLC, stb.

  3. Costy - mondta

    Tulajdonképpen ez a szoftver lehet játszani az összes ismert formátumot, kiváló bemutató

  4. edy 13 év - mondta

    Felvilágosít engem Cristi kérlek ... miért csak mostanában útmutatók NAS .... mert tudod: nem mindenkinek van a hálózathoz csatolt tárolás, és nem használjuk ... például Adrian útmutatók, hogy igen hasznos módon .... Nem értem sértett, de könyörgöm, és feltenni néhány oktató a valami, amit csinálunk, és mi mindenkit

    • florin - mondta

      Én hasznos videotutorialul a NAS. A srácok itt jó munkát, és azt hiszem, a munkájuk lenne méltányol.

      • edy 13 év - mondta

        Igen, nagyra értékelem őket, de pontosabban MOST nem sokat használnak minket, mert nincs mindenkinek pénze, mert nincs semmi közünk hozzájuk ... például nem mindenki viheti el a 20 milliós laptopot, ahogy veszi, például nekem van 2 PC-k: az egyik legújabb generáció, amelyet a családom legtöbb embere (csak 13 éves vagyok), valamint a személyes PC-m, amely 2006-ból származik, és nagyon gyenge ... ahol megtalálhatja a neten például a játékokat egy nvidia geforce mx 200 videokártya, ha 10-nél többet talál, tudassa velem ... és megemlítem, hogy van egy 37 GB-os HDD ata IV-m, szóval… természetesen nem ítélem el a cristit és adrian-t, mert a közeljövőben szeretnék sokkal nagyobb teljesítményű számítógép és talán még egy NAS is

  5. Adrian Gudus - mondta

    edy 13 év:
    Felvilágosít engem Cristi kérlek ... miért csak mostanában útmutatók NAS .... mert tudod: nem mindenkinek van a hálózathoz csatolt tárolás, és nem használjuk ... például Adrian útmutatók, hogy igen hasznos módon .... Nem értem sértett, de könyörgöm, és feltenni néhány oktató a valami, amit csinálunk, és mi mindenkit

    Ha nincs NAS, amely nem azt jelenti, senki sem. Úgy vettem észre, mind engem, mind Cristi sok oktató a NAS véleményét, ami azt jelenti, hogy a világ érdekel.
    Nem hiszem, hogy ez fair, hogy csinál egy bemutató az orrát, ha még mindig van egy kéznél. Nem hiszem, hogy ez igaz, azok perifériájára azon kevés, akik őket a házban.
    Gondolj bele, repül az idő gyors, akkor fog nőni, és valószínűleg akkor a végén csak lehetővé teszi, hogy beszerzett egy NAS, és szeretné megtalálni a bemutató róla. Jó tudni, hogy hol élsz, tudod, hol találok egy tutorial ezen?
    Ne gondoljunk csak a maguk számára. Ha nem a bemutató hasznos az Ön számára, higgye el, hogy mások minden bizonnyal hasznos lehet. Nem számít, hogy mennyire szeretnénk, nem tudunk mindenki kedvére, ez lehetetlen!

  6. MARIAN - mondta

    Szia Cristi, nagyon érdekes bemutató, de megígérte, hogy a bemutató a RAID és RAID 0.Sper 1 nem emlékszem, nagyon köszönöm!

  7. ieuieu - mondta

    meg tudná csinálni a tutorial, hogy hogyan lehet a videó DVD-menü, ahol tesszük őket, és esetleg változtatni a felirat és a fejezetek?

  8. Sorin - mondta

    Rájöttem, hogyan lehet a felirat az ékezetek mkvmerge GUI.
    A karakterkészlet lapspecifikus formátum opciójában válassza a Windows - 1250 lehetőséget.

    http://imgbox.com/adi2kUm8

  9. Ciprian - mondta

    Gratulálunk Cristi! Szeretem az oktató, hogy te, nézni ezen az oldalon 3 éve megy naponta, hogy ha soha nem mutatott semmi érdekes tutorial. Sokat tanultam tőled. Köszönöm, hogy mit csinál, és remélem, hogy ez az egész olyan sok év múlva. BAFTA!

  10. Adrian Gudus - mondta


    Szintén Edy 13 éve:
    Nagyon sok hasznos dolog, hogy nekünk nagy élet könnyebb, hogy a világ nem tudja, hogy ezek az eszközök léteznek. És mindez azért, mert senki nem beszél róla.
    Mindig próbálja meg, hogy a fény és a dolgok kevésbé ismert, hogy az emberek tájékoztatást, és azt akarja, hogy néhány hardver, ami segít.
    A legtöbb ember óvatos az új dolgokat, a dolgok, hogy nagyon keveset tudok, nem szívesen kér és hogy fektessenek be valamit, ami nem nagyon sok információ.
    Teszteljük az Ön számára, és jelenleg ez a technológia, hogy juthat el hozzánk, és olyan eszközök használata, amely ma talán nem tud semmit.
    Példaként:
    Ha olyan sok útmutatók Android és nem találja, hogy a hatalom ezt az operációs rendszert, akkor nem biztos, nem annyira népszerű, hogy a világ nem ismerte az ő ereje.
    Hogy őszinte legyek, én nem túl sok cikket a NAS magyarázta román, én még nem láttam sehol elmagyarázta, hogy erejüket. Ha az emberek megtudni róluk, a hatalom és hasznosságát, akkor biztosan akar egy ilyen eszköz a saját otthonukban.
    Az út a fejlődés tájékozott!

    • edy 13 év - mondta

      Szia, Adrian! Kérdése: Milyen mobiltelefon operációs rendszer, amely támogatja a Linux bemutató tetted mostanában?

  11. N3xus.bat - mondta

    Sorin:
    Köszönöm a bemutató, de hogyan ékezetes?

    Sorin:
    Köszönöm a bemutató, de hogyan ékezetes?

    Sorin:
    Köszönöm a bemutató, de hogyan ékezetes?

    Még egy kicsit mkvtoolnix beállítás, amely feltételezte, hogy a rohanás omiso Cristi van Formázza specifikus opciók.
    A következő helyzet: a mkv-be írtam a feliratot, de amikor elkezdett futni, a és î, ţ mindenféle karakter helyett megjelent, a probléma könnyen megoldható a szoftverbeállításokból, mégpedig… kattintson a Formátum specifikus opciók akkor az utolsó doboz a bal oldalon, és néhány Charset Én meg A Windows 1250 mi az a kód Közép-és kelet-európai nyelvekIly módon kezdett, hogy az ékezeteket felirat helyes.
    Feliratok lenni. SRT, sub kiterjesztés nem támogatja őket!
    Itt van egy fogás, hogy a beállításokat nem kell mást tennie, hogy diacriticile helyesen jelenik meg a feliratokban. Mostantól vagy mi lejátszó, amely támogatja az mkv nem fogja látni az ékezetek helyesen és mindenféle karakter. Hogyan adjunk Feliratok egy MKV fájl ékezetek

  12. edy 13 év:
    Felvilágosít engem Cristi kérlek ... miért csak mostanában útmutatók NAS .... mert tudod: nem mindenkinek van a hálózathoz csatolt tárolás, és nem használjuk ... például Adrian útmutatók, hogy igen hasznos módon .... Nem értem sértett, de könyörgöm, és feltenni néhány oktató a valami, amit csinálunk, és mi mindenkit

    Hadd világosítsa meg:

    A vizsgálat során több dolgot, beleértve a NAS honlapján. És bár POST és néhány információt, ami segíthet valaki keres megoldásokat.
    Nas meglehetősen összetett ste egy darab, amely figyelmet érdemel, akkor is, ha nem érdekli, nem jelenti azt, hogy nem érdekli a többi látogató.
    A NAS is jó, hogy bárki, ezek nem olyan drága, mint régebben, most egy orr valamivel drágább, mint egy külső merevlemez, de százszor sokoldalú.
    Mi nem csak a konzultáció értékelése, és megpróbálta, hogy mozdítsák elő és hasznos információk nyitni az emberek fejében. Sok minden van ebben a világban, hogy az emberek még mindig nem tudom őket elég jól, és megkönnyíti rendkívül életének és biztonságának adatokat, a NAS egyike azoknak a dolgoknak.

    • edy 13 év - mondta

      OK OK ... akkor meggyőzött ... szóval: van egy másik kérdés a hardver:
      Miközben a számítógép ment (játszottam fifa 07) ideg blokkolva van, és rúgtam az első most csoda történt, hogy a merevlemez nem minden fizikai hibás? Én találtam a Hiren boot cd, de s rossz 2 logikai vagy fizikai szinten? Legalábbis azt hiszem, hogy fizikailag a verést, amit mi adtunk

  13. Ciprian:
    Gratulálunk Cristi! Szeretem tutorials, hogy te, nézd ezen az oldalon 3 éve Savadi kap naponta, ha nem jelent meg valami érdekes tutorial. Sokat tanultam tőled. Köszönöm, amit csinálsz, és remélem, hogy minden oly sok év múlva. BAFTA!

    Május jön hozzánk, soha nem fáj, hogy többet.

  14. MARIAN:
    Szia Cristi, nagyon érdekes bemutató, de megígérte, hogy a bemutató a RAID és RAID 0.Sper 1 nem emlékszem, nagyon köszönöm!

    Nem felejtettem el, csak kell egy kis idő, hogy nem kap két azonos SSD kipróbálni más szempontok mellett RAID konfigurációkat. Ez lesz egy bemutató a RAID és egy másik bónusz.

  15. edy 13 év:
    OK OK ... akkor meggyőzött ... szóval: van egy másik kérdés a hardver:
    Miközben a számítógép ment (játszottam fifa 07) ideg blokkolva van, és rúgtam az első most csoda történt, hogy a merevlemez nem minden fizikai hibás? Én találtam a Hiren boot cd, de s rossz 2 logikai vagy fizikai szinten? Legalábbis azt hiszem, hogy fizikailag a verést, amit mi adtunk

    Az egy százalék nem hiszem, hogy az volt, hogy a rossz nem két telek. Lehet, hogy valaki adott neki egy esélyt mégis titokban anélkül, hogy tudná.
    Jeeeesus .... 🙂

  16. ASUS - mondta

    Szia, kérem Önt, szeretnék néhány VHS videokazettát leforgatni és DVD-re tenni, de egyes kazetták esetében a kép még mindig ugrik, mozog, még mindig vannak "bolhái", és szükségem van egy szoftverre, amely stabilizálja a képet és eltávolítja a bolhákat, milyen szoftverem van? ajánlod a Sony Vegas-ot, az Ulead-et, a Vreveal 3-at, vagy mi? Köszönöm ! 😉

  17. vég - mondta

    Adrian Nekem van egy probléma, és szeretnék beszélni veled magántulajdonban feltétlenül: [e-mail védett]
    kérem

  18. Adrian Gudus - mondta

    edy 13 év:
    Talán nem tudom .... ha vannak hozzá, hogy a lista rendetlenség szeretném feltenni titkot nem látni mindenkinek id mess: [e-mail védett]

    vég:
    Adrian Nekem van egy probléma, és szeretnék beszélni veled magántulajdonban feltétlenül: [e-mail védett]
    kérem

    Bár azt mondogattam a megjegyzések rovatban, ismétlem.
    Ez nem engedi azonosítókat vagy messenger foglalkozik a megjegyzések rovatban. Az Ön címe összegyűjtik SPAMM írók és kap mindenféle üzeneteket.
    Nem beszélni a hírnök a USER mindkét kezében, nem kellene előnyben senkit. Sajnos az idő nem teszi lehetővé számunkra, hogy erre.
    Ki a problémát, tegye a hozzászólások részben, és ha tudunk, vagy más látogatók segít.
    A válasz segít megoldani jövőben, hogy a többi felhasználó valószínűleg találkoznak ugyanazzal a problémával. Miért segítségével a látogatók, és nem két vagy három, ha minden van egy megjegyzés doboz?
    Mi nem tetszik önzés az Ön számára?

  19. valy - mondta

    Hi all, Cristi tegnap tettem egy megjegyzést egy programot, amely feliratot a videó, de ki a megjegyzést, és nem tudom, miért, elnézést kérek, ha valami rosszat tettem. Azt akartam, hogy hasznos lehet azoknak, akik szeretnék, hogy filmeket felirattal nagyobb és képes változtatni a színét a feliratok.

  20. mir68 - mondta

    Érdekes bemutató
    Még mindig szeretném bemutatni, ha lehetséges a fordított, azaz a kitermelés konténer mkv felirat.
    Van egy SmartTV nem játszik feliratot, ha beépített tartályban, de ez, ha felirat van a video.
    Előre is köszönöm, srácok rock!!

  21. mir68:
    Érdekes bemutató
    Még mindig szeretném bemutatni, ha lehetséges a fordított, azaz a kitermelés konténer mkv felirat.
    Van egy SmartTV nem játszik feliratot, ha beépített tartályban, de ez, ha felirat van a video.
    Előre is köszönöm, srácok rock!!

    Közvetlenül az oktatóanyag alatt találhatók a "Hasonló cikkek".
    Gyakran a válasz az orrod!

  22. Vlad - mondta

    Szia Cristi, elnézést kérek, hogy nem voltunk, hogy olvassa el a megjegyzéseket, remélem, soha nem kértem ezt .. Szóval fogalmam sincs, milyen program tudtam futni 2 2 feliratok különböző nyelveken egyszerre (egy lefelé, egyet, például)? Gomplayer FCC és nem találtam semmit. valami ötleted? Ez lehet egy ötlet, egy külön bemutató, hálás lennék vacsora!

    • Adrian - mondta

      Üdvözli BS.Player képes futtatni egyszerre 2 feliratok azaz az elsődleges és a másodlagos (jobb klikk / felirat / mutatják feliratok persze azt jelenti, hogy 2 fájlok (2 feliratok), a mappában a video fájlt.

  23. wayne - mondta

    Azt hittem, az mkv egy videokodek ...

  24. Marian - mondta

    Helló Cristi! Nagyon jó tutorial!
    Van, és szükségem van néhány információ: hogyan lehet növelni a betűtípus és a felirat a későbbi lejátszáshoz a LCD közvetlenül az USB stick.
    Találtam egy programot Video Converter Studio csinálni ezt a munkát, de a folyamat egy óra alatt egy MKV 3 4.7 GB.
    Előre is köszönöm!

  25. Claudiu - mondta

    Azt próbálja meg a felirat, és látom, a következő üzenettel:
    Nem támogatott évben a fájl konténer formátum (MicroDVD).
    Mi a különbség a feliratok, és hogyan átalakította alatt egy támogatott ebben a prg?

  26. Nagyon jó tutorial!
    Én muxat 3D felirat film, de megnyitása után a Samsung TV ES 6100 2 és átfedés a képek bába 3D nézni a feliratok jelennek meg a 2 2 fele a képernyőn.
    A film képződik Egymás side.si. MKV.
    Kérjük, egy kis segítség

  27. kötőtű - mondta

    Cristi hogyan Önnel a kapcsolatot szeretnék kérdezni valamit.,!?

  28. Razvan - mondta

    Krisztus születik!

    Thanks Cristi szép! Nem láttam feliratok Bluray lejátszó, de most már sikerült csinálni a segítséget.

    Kellemes ünnepeket a folytatása!

  29. florin - mondta

    Gratulálunk rendkívül intuitív módon bemutató!
    Rendkívül hasznos, kipróbáltam és jól működik a FLEX.

  30. Irina - mondta

    Salut!
    Nagyon jó bemutató, gratulálok !! De van egy kérdésem is ... a filmje mindenféle felirattal rendelkezik ... angol, holland, japán stb. Hogyan lehet kivonni onnan egy feliratot?

  31. Costinel - mondta

    Mr. Cristian Lenne egy kérdésem, hogyan mehetek be a soros mozifilmre mkv konténert, de epizódok egymás megmutatni köszönetemet válasz.

    Nagy becsben Costinel

  32. Dorel - mondta

    Köszöntöm az összes! Tudok segíteni némi információért kérjük ?? Hogyan érhetem el, hogy X epizódok száma egy? Május exact.Urmaresc Las hot exemplu.Am megkapta a minden epizód, és azt szeretnék, hogy őket Egy (futtatni egymás után) tudok irányítani valaki? .Mi köszönöm gyönyörű

  33. Dorel - mondta

    Mr. Cristian minden tiszteletem kérem, segítsen nekem megoldani a problémát. Van egy TV. Samsung 40H6240 3D. Letöltöttem a filmet Pompeii 3D net, tettem a botot, és azt akarta nézni a tévében 3D formátumban. de nem úgy néz ki Felirat bár a mappát, ahol Letöltöttem a videó és a felirat a film külön, de az azonos nevet. Mit kell tennem, hogy megtekinthesse és felirat? Köszönöm.

  34. Vlad - mondta

    Helló,

    A filmek (.srt) feliratozásával is gondom van, mindig lemarad, nincs szinkronizálva a filmmel (csak TV-n, PC-n tökéletesen működik) belefoglaltam az mkv fájlba, mint az oktatóanyagban, és hiába, akkor is lemaradt róla , A TV egy LED Wellington 55FHD287S ...

Speak Your Mind

*