7 zip-es ingyenes program archiváláshoz, archiválás megszüntetéséhez, jelszó-archiváláshoz, futtatható fájlok kibontásához stb. - oktatóvideó

Szia barátok, az a bemutató mutatjuk szoftver archiválási / kivonás 7-zip, ez egy nagyon hatékony csomagoló, talán még jobb, mint a híres WinRAR.
Úgy döntöttem, hogy használni 7-zip, míg ezelőtt, amikor kellett bontani a fájlt. MNB egy futtatható, WinRAR nem tehetem, ezért fordult 7-Zip, aztán elkezdtem könnyen használható és könnyen vált a kedvenc szoftver Desktop Utilities kategóriában.
7-Zip tudja, hogyan kell kezelni a legtöbb levéltári, talán kivonat tartalmát futtatható, vagy fedezze fel tudja bontani mentési képeket készített a Windows Backup.
Nincs biztosítása archívumok nem probléma 7-zip, titkosítási mód AES256 bites programok is komoly Brute Force.
Ha jobban megnézed a hivatalos honlapjaAzt látjuk, hogy 7-zip is bajnok a tömörítés, akkor lehet gyűjteni a fájlokat az archívumban, mint a bűn, és nem is jobb, mint a WinRAR.
Majdnem elfelejtettem a lehetőséget, osztott kép, ez az opció is osztott egy fájlt szét darabokra, a funkció akkor hasznos, ha el szeretné küldeni egy nagy fájlt interneten fájlmegosztó szolgáltatások is használhatja osztott fájlt, amikor azt akarjuk, hogy Kezében egy játék 12 giga, akkor osztott meg sok darabra 3 4 koncertek minden 3 írd ki DVD-n.
7-zip azt jól processzorok támogatják a Hyper-Thrading technológia, mint tudjuk, az új generációs processzorok akár 12 szálak, sajnos WinRAR nem is olyan okos tetejére is kerül néhány dollárt.
Őszintén ajánlom ezt a programot, véleményem 7-ZIP a legjobb csomagoló ma.
Link műsor archív, unzip, zip 7
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (43)

  • WinRAR jobb, mint az alábbi honlapon:
    * Az ingyenes
    * WinRAR tömörítő jobb, mint a

    de végül, ha archiválni egy film pl WinRAR / 7zip végül egyre jobb ez kibonthatja cipzáras minden veled

    Volt olyan esetben, amikor a WinRAR weboldalt, és csomagolja hibákat javítani adta a 7zip
    és fordítva ugyanazon archívum.

    • stefan: WinRAR jobb, mint az alábbi honlapon:
      * Az ingyenes
      * A tömörítés jobb, mint a WinRAR-uldar végül archivált film pl WinRAR / 7zip végül minden a legjobb neki bontsa ki az összes, amit archiválni közülük az esetekben, amikor a WinRAR honlapján csomagolja megfelelően és 7zip adta hibák
      és fordítva ugyanazon archívum.  

      egy bemutató jegyzet 10 +!
      Mindig ezt a hülye winraru-t használtam, ami költséges! ez ingyenes és könnyen használható! tehát alapvetően az önkicsomagolás egy .exe fájl, amelyet 7 ZIP fájl nélkül kell kibontani? 5 csillag tőlem! bravo Cristi! Nagyon kellett valami ilyesmi ...

      Másolni a nevét !!!

  • Gratulálok. tutorial.
    WinRAR jobban 1000 idők: ingyenes, jobb tömörítés, kicsomagolás, gyorsabb és nem ad hibát, mint a WinRAR honlapján.

  • Én használni egy ideig, de soha nem érdekelt engem, mint megnyitni egy formátumokat, WinRAR nem nyitott, de látni itt hányan Szerintem hagyjuk WinRAR nekem beidegző meg kell adni neki mindig OK ez lejárt engedélyt és átadni hét fütyülés

  • Nagyon jó bemutató !!!
    És valóban ez sokkal jobb, mint a WinRAR egyetlen dolog, amit nem szeretek róla, az ikonok a levéltár, de egyébként rendben van használat során hosszú ideig és a hiba hasznos bemutató ptr egy csomó ember, akik nem ismerik ezt a 7Zip vagy hallott igen nem stu mire használja nagyon gyors képest WinRAR.
    Mindig letöltöttem a WinRaR-t a 7-Zip fájllal, és nagyon elégedett vagyok most letöltött filmekkel :)) =)) sok szerencsét még mindig;)

  • Nagyon szép bemutató .... Bravo 10. osztály, 5 csillag! Cristi, ez egy nagyon jó bemutató az Ön által készített számos oktatóanyagból is ... De egyáltalán nem mutatta be a jelszóval, meg tudod csinálni egy tex fájllal, és nem sokáig tart, hogy bemutassam, a birtoknak nem volt. annyit archiválni! Jó egészség és a lehető legtöbb oktatóprogram .....!

    • BGDNagyon szép tutorial .... Bravo figyelmét 10, 5 csillagok! Cristi ez egy nagyon jó tutorial a sok tutorials Ön által készített, mint a jó ... .. De a dolog biztonságossá prezentato nincs közel a hely, jól jönne egy fájlt tex nem tart sokáig, a közölt birtok nem volt annyira archiválás! Jó egészséget és sok oktató ... ..!  

      Mit kell bemutatni a "jelszó dolognál" ??? Csak annyit kell tennie, hogy írja be a jelszót (ugyanaz mindkét mezőbe, egy jelszó az algákhoz), és miután kiválasztotta a többit: tömörítés, ördögök, lakk, kattintson az OK gombra, és ennyi. Mit kellett volna bemutatnom a "jelszó dolognál"? Igen, ha szöveges fájlt készít, akkor csak azt mondja, hogy eltart egy ideig, nem igaz? Ha készít egy szöveges fájlt, archiválja és lejátssza ott, a "jelszó dolognak" van valami? valami a levegőben? Valami baj van

      • Adrian admin:
        Mit kell bemutatni a "biztonságossá dolog" ??? Csak ki kell írni a jelszót (azonos mindkét házában, egy jelszót Algír) után úgy döntött, és a többi: tömörítés, ördögök, Laci, kattintson az OK gombra, és ennyi. Mi került bemutatásra, hogy imádkozzanak "a dolog jelszó"? Igen akkor, ha egy szöveges fájl, amely nem csak azt jelenti, hogy az utolsó kicsit? Ha csinálsz egy szöveges fájl, archiválni, és ott játszani a "biztonságossá dolog" van a CVA? Salt valami a levegőben? valami rossz történik?  

        Már elvégeztem ezt a munkát, mondtam, hogy elmagyarázzam például a zip kiterjesztésnek, hogy volt egy másik titkosítási módszer: ZipCrypto, jobb, mint a másik, több helyet foglal stb. Értem>?

  • Hála a nagyvonalú gesztusa, hogy megosszák velünk a frissítések!
    Kipróbáltam a "7-zip" fájlt egy mappán, amelyen elmentett dokumentumok és weboldal található, majdnem 300 MB, de a WinRar körülbelül ötször gyorsabb.

    • Viorel: Köszönöm a nagylelkű gesztust, hogy megosszák velünk a frissítések!
      Próbáltam én "7-zip" egy mappa dokumentumok és weboldalak mentett szinte 300 Mb, de WinRAR volt 5 szer gyorsabb.  

      A jobb egérgombbal kattintott a tulajdonságokra a végső archívumban, és megtudta, melyik a legkisebb? Nyilvánvaló, hogy a 7zip hosszabb ideig maradt, mert jobban tömörítette, a kapott archívum kisebb volt. A WinRar kevesebb ideig tartott, mert felületesbb volt az archiválásban;)! Egyszerű logika, ha gondolkodni akarsz :)

      • Adrian admin:
        A jobb egérgombbal kattintott a tulajdonságokra a végső archívumban, és megtudta, melyik a legkisebb? Nyilvánvaló, hogy a 7zip hosszabb ideig maradt, mert jobban tömörítette, a kapott archívum kisebb volt. A WinRar kevesebb ideig tartott, mert felületesbb volt az archiválásban! Egy egyszerű logika, ha gondolni kellene   

    • florinMiért nem lehet nézni oktatóanyagok Mozilla Firefox 3.6.12?  

      Flash Player telepítése? Tekintse meg a Internet Explorr szüksége van egy Flash Firefox playr és szüksége van egy másik. Firefox megy a google, és írni a flash player, töltse le és telepítse.

      Ha még mindig nem működik, törölje a gyorsítótárat és a böngésző előzményeit az Eszközök> Legutóbbi előzmények törlése menüpontban.

      • Adrian admin:
        Flash Player telepítése? Tekintse meg a Internet Explorr szüksége van egy Flash Firefox playr és szüksége van egy másik. Firefox megy a google, és írni a flash player, töltse le és telepítse.Ha még mindig nem működik, törölje a gyorsítótárat és a böngésző előzményeit az Eszközök> Legutóbbi előzmények törlése menüpontban  

        Probléma volt, a Panda tűzfal 2011 páratlan Aces hagytuk videó tartalmat.

    • florinMiért nem lehet nézni oktatóanyagok Mozilla Firefox 3.6.12?  

      Az Adrian által adott tanácsok mellett állítson le olyan plugineket, mint például: Nincs parancsfájl, Ad Block, Flash Block, "Shit Block" stb., Természetesen, ha telepítettél ilyen plugineket.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.