7 rakományt a Google Chrome-ban, amit nem tudott

7 cucc a Google Chrome-ban
7 cucc a Google Chrome-ban

Mi az a webböngésző?

A webböngésző olyan alkalmazás, amely tudja, hogyan lehet megnyitni a html-oldalakat, szkripteket, képeket, amelyek videofelvételeket stb.

Nincs probléma, hogy a webböngésző az asztali platformokon a leggyakrabban használt alkalmazás, ahol nincsenek külön alkalmazások a YouTube, a Facebook, stb.

A böngésző alapvetően az információ, hírek, blogok, blogok, filmek, stb.

Melyik a legjobb böngésző?

Valamivel ezelőtt összehasonlítottam a következőket:amely a legjobb böngésző"De ez nem számít. A mai tényező legfőbb tényezője a népszerűség.

Kétségtelen, hogy a Google Chrome a legnépszerűbb webböngésző, ezért úgy döntöttem, hogy ezt a 7 bemutatót hasznos funkciókkal látom el a Google Chrome asztalon.

7 cucc a Google Chrome-ban

 1. Gyorsbillentyűk vagy parancsikonok - parancsikonokat tehet az asztalon vagy a kedvenc webhelyek tálcáján.
 2. Otthoni gomb - hiányzik, visszahozható és testreszabható a preferenciák szerint.
 3. Task Manager - igen, a Google Chrome rendelkezik egy tevékenységkezelővel, ahol láthatja, ki, mit és mennyit eszik.
 4. Keresés közvetlenül a kiválasztott szövegből - egy szöveg kiválasztásával és a jobb egérgombbal közvetlenül kereshet a kifejezésre vagy a szövegre (egyfajta kezdetleges plágiumellenes fegyver)
 5. Látogasson el egy tárolt oldalra - Akkor hasznos, ha már nincs hálózata, de tudja, hogy nemrégiben meglátogatott egy bizonyos oldalt, amelyet újra szeretne olvasni.
 6. Oldalak mentése PDF formátumban - hasznos oktatóanyagok, receptek vagy különféle útmutatók PDF formátumban történő mentéséhez, későbbi offline olvasáshoz is.
 7. A kezdőlap testreszabása háttérképekkel vagy saját képpel.

Egyéb böngészővel kapcsolatos oktatóanyagok:

Problémák a böngésző tanúsítvány

Egyszerűsített megjelenítés a sötét móddal rendelkező hirdetések nélkül a Chrome Android rendszeren

Hogyan törölhetem a helyi és az online webes előzményeket - a Google szervereinek előzményeit

videó bemutató

 

7 árucikk a Google Chrome-ban - oktatóvideó

 

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. ILLE CSABA PAL - mondta

  Helló Cristi, én vagyok rajongó az oktatóimnak, ahonnan óriási mértékben tanulok, különösen, ha megmagyarázod mindenkinek a jelentését, bár az 1990-ban az első, aki évek óta elérte és használta a pc-t, még mindig évek óta maradok Köszönöm szép tisztelettel és tisztelettel, és jó egészséget kívánok és folytassuk

 2. giony - mondta

  Helló Cristian,
  Miközben olcsó és jó alkatrészekkel rendelkező PC-s rendszer kiválasztásával kapcsolatos oktatóanyagokat készítettünk, szeretnénk egy oktatóanyagot a „napelemkészletről”, hogy miként válasszuk ki a legjobb megoldást olcsó árként és az alkatrészek hosszú távú használatát: napelemes panel, akkumulátor, inverter 220 V-os kimenettel, ünnepek idején hasznos napi használatra 3-5 órán át egy tévé, rádió, nagy ventilátor, elektromos grill, elektromos főzőlap, készülékek számára.
  Végül adjon nekünk linkeket, ahol megtaláljuk a napelemeket.
  Köszi.

 3. Replicantu " - mondta

  "Parancsikonok vagy hivatkozások - parancsikonokat tehet az asztalon vagy a tálcán a kedvenc webhelyei számára." - csak a mobil verzióban.
  És még egy "trükk" - olvasási mód. chrome: // flags / - Reader mód engedélyezése (engedélyezve). A 76-os stabil verzióban működik.

 4. Xantes - mondta

  Befejezés: egy másik dolog, amit megtehet a Google Chrome böngészőben -… .. (Hogyan lehet letölteni a Windows 10-et "Médiaalkotó eszköz" nélkül).

 5. Xantes - mondta

  Sajnáljuk, ez a helyes hivatkozás a fentiekre: https://bit.ly/2YU9vEn

 6. Jean - mondta

  Üdvözlet Mr. Cristian!
  Kérlek tanácsot a következő kérdésben: Nem tudom, hogy a Windows 10 (ver. 1903), a Chrome (ver. 75.0.3770.142, 64-bit) vagy a hardver. Amikor néhány videót érek el a hálózaton, először (néhány másodperc) a kép homályosnak tűnik. Mi lehet a magyarázat? Bármilyen módon beavatkozhatok a beállításokba?
  Csak a munkájához jó!

 7. Cristian, szükségem van a tanácsodra, azt hiszem, feltörtem az fb fiókot. Hírnök. Innentől nem látom, mit írok. Írástudatlan vagyok és ők "ezek"! Isti

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.