7 rakományt a Google Chrome-ban, amit nem tudott

7 rakományt a Google Chrome-ban, amit nem tudott
5 (13) 100%

7 cucc a Google Chrome-ban
7 cucc a Google Chrome-ban

Mi az a webböngésző?

A webböngésző olyan alkalmazás, amely tudja, hogyan lehet megnyitni a html-oldalakat, szkripteket, képeket, amelyek videofelvételeket stb.

Nincs probléma, hogy a webböngésző az asztali platformokon a leggyakrabban használt alkalmazás, ahol nincsenek külön alkalmazások a YouTube, a Facebook, stb.

A böngésző alapvetően az információ, hírek, blogok, blogok, filmek, stb.

Melyik a legjobb böngésző?

Néhány évvel ezelőtt összehasonlítottam a következőt:amely a legjobb böngésző- De ez nem számít. A mai legfontosabb tényező a népszerűség.

Kétségtelen, hogy a Google Chrome a legnépszerűbb webböngésző, ezért úgy döntöttem, hogy ezt a 7 bemutatót hasznos funkciókkal látom el a Google Chrome asztalon.

7 cucc a Google Chrome-ban

 1. Gyorsbillentyűk vagy parancsikonok - A kedvenc webhelyeken az asztalon vagy a tálcán parancsikonokat készíthet.
 2. Otthoni gomb - eltűnt, visszaállítható és testre szabható a preferenciák szerint.
 3. Task Manager - Igen, a Google Chrome-nak van egy tevékenységkezelője, ahol láthatja, hogy ki, mit és mennyit eszik.
 4. Keresés közvetlenül a kiválasztott szövegből - a szöveg kiválasztásával és a jobb gombbal kattintva közvetlenül kereshet a kifejezéshez vagy szöveghez (egyfajta kezdeti plágium)
 5. Látogasson el egy tárolt oldalra - hasznos, ha nincs többé, de tudod, hogy nemrégiben meglátogatott egy adott oldalt, amelyet el szeretne olvasni.
 6. Oldalak mentése PDF formátumban - hasznos oktatóanyagok, receptek vagy különböző PDF-útmutatók mentésére, további olvasásra még offline állapotban is.
 7. A kezdőlap testreszabása háttérképekkel vagy saját képpel.

Egyéb böngészővel kapcsolatos oktatóanyagok:

Problémák a böngésző tanúsítvány

Egyszerűsített megjelenítés a sötét móddal rendelkező hirdetések nélkül a Chrome Android rendszeren

Hogyan törölhetem a helyi és az online webes előzményeket - a Google szervereinek előzményeit

videó bemutató

7 Commodity stuff a Google Chrome-ban - videó bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. ILLE CSABA PAL - mondta

  Helló Cristi, én vagyok rajongó az oktatóimnak, ahonnan óriási mértékben tanulok, különösen, ha megmagyarázod mindenkinek a jelentését, bár az 1990-ban az első, aki évek óta elérte és használta a pc-t, még mindig évek óta maradok Köszönöm szép tisztelettel és tisztelettel, és jó egészséget kívánok és folytassuk

 2. giony - mondta

  Helló Cristian,
  Ahogyan az olcsó és jó alkatrészekkel rendelkező számítógépes rendszer kiválasztásával foglalkozott, azt szeretnénk, ha a "napelemkészlet" című bemutatót választaná, hogyan válasszuk ki a legjobb lehetőséget az alkatrészek olcsó és hosszú távú használatához: Solar Voltaic Panel, akkumulátor, frekvenciaváltó 220 V kimenettel, hasznos az 3 - 5 órákban töltött napokon, TV, rádió, nagy ventilátor, elektromos grill, elektromos tűzhely, háztartási gépek.
  Végül adjon nekünk linkeket, ahol megtaláljuk a napelemeket.
  Köszi.

 3. Replicantu " - mondta

  "Gyorsbillentyűk vagy parancsikonok - az asztalon vagy a tálcán megjelenítheti a kedvenc webhelyeit." - csak a mobil verzióban.
  És egy másik "trükk" - olvasási mód. chrome: // flags / - A Reader mód engedélyezése (engedélyezve). A stabil 76 verzióban működik.

 4. Xantes - mondta

  Töltse ki: Egy másik dolog, amit tehet a Google Chrome-ban - ... .. (Hogyan töltheti le a Windows 10-ot "Media Creation Tool" nélkül).

 5. Xantes - mondta

  Sajnáljuk, ez a helyes hivatkozás a fentiekre: https://bit.ly/2YU9vEn

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.