A TV-tuner beállításának telepítése hardveres rögzítéssel a leadtek - HD video oktatóprogramból

“” TV tuner A konfigurációs lehetőségek TV / FM rögzítés film lehet csak egy bizonyos méret MB vagy másodpercben.

A TV-tuner rögzíti az analóg TV-jeleket, és konvertálja azokat olyan digitális formátumba, amelyet a számítógép képes olvasni. Ez lehetővé teszi TV-műsorok nézését a személyi számítógépen. Ezután a nagyteljesítményű TV-hangoló a TV-készülékkel szokásos hangok helyett a TV-jelekből a legsikeresebb sztereó hangot adhatja ki. Ezek közül néhány lehetővé teszi a felhasználók számára a programok tárolását a PC merevlemezén, és rendelkezik egy "időeltolás" funkcióval - képesek "lefagyasztani" és rögzíteni egy élő műveletet.

Ezen kívül vannak olyan programjai, amelyek képeket rögzítenek a képernyőn, és lehetővé teszik speciális effektusok hozzáadását és videofelvételek közzétételét az interneten stb. Például böngészhet az interneten, és megnézheti kedvenc műsorát az ablak sarkában. ""

Forrás Wikipedia

Ebben a videóban bemutató látni fogjuk, hogyan kell letölteni illesztőprogramok TV-tuner és ez járt a lehetőség, ha van egy kis kreativitás tudjuk be a PC-be egy multimédiás központ egy jó TV tüzér.

A ma használt modellt a Leadtek gyártotta, és annak neve PxPVR2200, amely a pcix nyíláson működik. és van egy dedikált chipje a hardveres rögzítéshez.

Ez a videó bemutató nyitja egy sor video oktatóanyagokat, hogy követni fogja, amelyet szentelt multimédia szegmensben, a szektor egyre népszerűbb.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (75)

  • Adrian és írok neked ettől Sergiu keresztül TeamViewer
    Amikor belépök a webhelyre, hogy megnézhessem az új oktatóanyagot vagy a hírcsatorna új megjegyzéseit, ez a következő hibaüzenetet jeleníti meg: "http://i40.tinypic.com/11m3mrr.jpg"

    És amikor egyszerűen belépök a webhelyre, és meg akarom férni a weboldal főoldalára, megjelenik a webhely régi felülete, a régi webhely, amely így néz ki: "http://i43.tinypic.com/29ni7m8.jpg"

    Írok róla az, hogy nem tudom elérni az új honlapon! Remélem, hogy dolgozzanak ki ezt, vagy adj tanácsot, mit tegyek!

    Nagyon köszönöm Adrian :)

  • Szuper ez a bemutató, nagyon tanulságos, keresem, hogy hogyan jutok az árak ilyen típusú tuner. Csak valamint számos oktató mi az ezeket alátámasztó dolgunk kemény angol vagy bizonyos típusú elemek és programok.

  • Hello've jó munkát végzett az új szoftverrel nem lehet összehasonlítani Nekem van egy probléma a tuner nekem van egy pinochle hibrid és látom, nehéz csúnyább nem telepíthető Calum igazság az, alig ért angolul, és valószínűleg Ezért állítom, nem Calum, ha teheti a Videotutorial ezzel a fajta tiuner lenne legalább OKI köszönöm groaznika fogás az, hogy egy jó nap

  • Köszönet a videotutorial.ro csapatnak az elfogadásért, hogy feliratkozott és lehetőséget adott számomra, hogy "naprakész" információkat kapjak az oktatóprogramokról.
    Én félre gratulálunk és dicsérő szavakat neked (és nem is indokolt, mivel nyilvánvaló, hogy te egy áldás mindenki számára), hogy a lényegre.
    Nekik van egy tuner ilyen típusú csak analóg és anélkül hardveres tömörítés (WinFast TV 2000 XP Expert) vásárolt 2004.
    Az oktatóanyag tökéletesen dokumentált és számomra világos ... most felmerül a probléma ...
    Xp-n és Vista-n használva, függetlenül attól, hogy 32-es vagy 64-es verzióra van-e, tökéletesen működik. Készítek egy képernyőképet, de amikor a médialejátszóval játszik, a győzelemből 7 nem játssza le a hangot, bár a médiaközpontban játszik ... az a biztos játékos, aki a képet játssza le a hanggal, Gom.
    Én próbáltam használni a K-Lite, stb AceMegaCodecs
    Csak a saját codec változatokat használtam ... a probléma változatlan marad ... Nincs hangom a 7-es médialejátszón. Ha a Win 7-ben rögzített videofájlokat játszom le, a xp-en vagy a Vista-on hanggal nézem meg őket.
    A kérdés természetesen felmerül ... vajon hiba van-e a 7-es win-es médialejátszóban?
    Abban a reményben, hogy én egészen egyértelműen és tömören kérdezi, hogy mi a megoldás.
    Köszönet előre.

  • @fanibu:
    Nem hiszem, hogy megjelent a hivatalos illesztőprogramok Windows 7, akkor jelenik meg, amíg biztos lehet benne, akkor szembesülnek bajkeverő.
    A bin változtatni az operációs rendszer XP vagy Vista.
    Kívánom, és egy másik játékos próbálja használni, mert a médialejátszó legszerencsétlenebb kém a világon.

  • Nagyon köszönöm Cristi-nak ... most várjunk arra, hogy a 7-es győzelem valóban bekerüljön ...!

  • Azok számára, akik ezt a fajta tuner jövök egy kis kiegészítés, a hozzájárulásával Cristi persze, hogy vonzóbbá tegyék azt, bár ez a bemutató elég vonzó:
    Kattintson a jobb gombbal az alsó sávon található ikonra (a WinFast varázslón ... Beállítás ... ellenőrizze az MCE Remote és engedélyezése lehetőséget)
    Most a távirányító a Media Center tuneréből megy az XP-ből, a Media Center vagy a Vista segítségével, a Media Center-en ... vagyis megnyitja az MCE-t az operációs rendszerről. Végezzük el az MCE által megkövetelt beállításokat, és itt beléphetünk a Windows játékokba (Sakk, Tinker, Solitaire és játszhatunk a távirányítóval, kényelmesen ülve a fotelben vagy az ágyban, igényei szerint. Próbáld ki, és látni fogod, hogy szórakoztató.
    A hangoló visszakapcsolásához és a Cristi által mondottak végrehajtásához (nézzen TV-csatornákat vagy felvevőt, kapcsolja ki az MCE Remote funkciót, és használja a távvezérlő hangolóját. Érdemes megemlíteni, hogy a távirányítóval bezárható, készenléti üzemmódba válthat vagy Indítsa újra a számítógépet ... Cristi szavai szerint sok minden megtehető az ilyen típusú hangolóval.

  • Óvatos voltam, hogy meghatározzák, hogy meg tudja nyitni a számítógépet a TV-tuner távirányítóval, én személy használja ezt a dolgot, amikor felébredek reggel, és szeretné nézni TV-számítógép
    Persze lehet, és zár, telecomanda.practic újraindítása az összes ilyen dolog, amit szeretek TV tuner leadtek.mai fog beállítani, mint egy webkamerát mesenger, ha valaki azt akarja, hogy a TV állomás

  • @fanibuEleget tesz FANIBU, elfelejtettem említeni a bemutató, távirányító TV tuner (nem mindegyik) támogatja a Media Center, hogy üljön a karosszékben, és elrendelték a Media Center a Vista vagy XP Media Center is képes megállítani vagy indítsa el a PC távirányító.
    KÖSZÖNJÜK Fanibu befejezés, ez az érzés, amit szeretnénk, hogy minden videotutorial.ro és azon túl.

  • Ahogy már kitalálta az alján a megjegyzések megjelent egy eszköz, amely megakadályozza a terjedését spam, mert videotutorial.ro szembe naponta sok spam használtam ezt az extra biztonsági intézkedés.
    Ezentúl küldeni egy üzenetet kell bevezetni a két szó a torz képet tér között, illetve meg lehet hallgatni a hangját, hogy diktálja néhány szót, dolgozza át az EK CIVINTE vannak KÉPEK kell rendelni frissítse az buton DIN TOP, kérjük, tudja, hogy én tettem ezt bonyolította a helyzetet, de hogy megvédje az e-mail címét, hogy feliratkozott veled, hogy ÖN VAGY PA ELŐFIZETŐ

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.