Hogyan feltörni WPA vezeték nélküli jelszó, vagy a WEP BackTrack WPA2 - videó bemutató

Hogyan kell feltörni a jelszót wifi (vezeték nélküli), illetve hogyan lehet áthidalni a WPA és a WEP BackTrack WPA2.
Hi barátok, a mai bemutató fogunk továbbra is a vezeték nélküli biztonsági, hogy beszéltünk, és n utolsó bemutatóMa fogom mutatni, hogy mennyire könnyű megtörni a biztonsági vezeték nélküli hálózat, hogy mi a WEP, WPA vagy WPA2.
Mert ez a bemutató készítettünk egy USB stick BackTrack eloszlás, akkor is használhatja a live CD-t. BackTrack egy olyan operációs rendszer, amely tartalmaz egy csomó eszközök monitoring és audit, esetünkben felismerni és kihasználni vulerabilitatile vezeték nélküli hálózathoz (én hálózat).
Reaver már telepítve van BackTrack és az az eszköz, amely segít nekünk, hogy a legfontosabb, csap és a hálózat SSID azonosítóját, hogy szeretnénk csatlakozni. Alapvetően Reaver használ sebezhetőség jelen a legtöbb útválasztók és hozzáférési pontok tanúsított WPS (Wireless Protected Setup).
GAsiri Wi-Fi vagy kitalálható jelszó nélküli jelszót.
Brute Force Reaver az alkalmazás megpróbálja a különböző kombinációk felfedezni pin WPS biztonsági rés abból a tényből ered, hogy Reaver felfedezni első négy számjegyű PIN aztán megpróbálja megtalálni ezeket 4 számokat. Ha azt gondoljuk, hogy sokkal könnyebb chicest két csoportban összesen 20.000 (9999 minden csoportban), mint megpróbálni soros 99.999.999 kombináció lehetséges kombinációk.
A biztonsági rés az, hogy valahogy igazolja a router első négy számjegye a csap.

Mik a megrendelések?

1. airmon-ng kimutatására plakk vagy vezeték nélküli hálózati kártya
2. airmon-ng indul wlan0 vagy wlan1 attól függően, hogy hány NIC van, és szeretné használni, útban ellenőrző tábla
3. mossa mon0 kimutatására vezeték nélküli hálózatok, ha a hibaüzenet "Talált lepényhal csomagot FCS, kihagyva ..." próbálja használni a parancsot --ignore-FCS megmossuk mon0
4. Reaver őket mon0 -b "Itt egyre BSSID" 0 -vv -d

Most már nem csak, hogy legyen türelemmel, perc, óra vagy ... ..

Hogyan védekezhetünk az ilyen támadások?

Egyszerűen letiltja WPS (TP-Link az úgynevezett QSS) a router, akkor gyárilag engedélyezve router igazolás kérhető WPS.
Ahhoz, hogy valami hiteles "szakértők" mindig egy ajtót nyit a hackereknek ...

A lusta:

Letöltés http választás BackTrack 5 R3, R2, R1, Gnome vagy KDE, vagy X86 X64.
vagy
Download torrent BackTrack 5 R3

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. lucyana Azt mondta:

  Legjobb chpset a wifi Realtek 8187L

 2. lucyana Azt mondta:

  ESSD wifi nevét és BSSID mák ...

 3. George Calin Azt mondta:

  Helló, 5 R3 BackTrack verziót használja?

 4. Hello. A hivatalos honlapon van két változata (ha szabad így mondanom) windows manager: gnome és kde. mi működik? köszönöm

 5. George Calin:
  Helló, 5 R3 BackTrack verziót használja?

  Régebben 5R3 változat is Reaver 1.4.
  Régebben több tábla vezeték nélküli hálózat, a Broadcom és Ralink nem volt túl jó, inkább elment Atheros AR9400 borotva.
  BackTrack CPC fut élő módban a botot.

  • Szia én nem Cristi kontrollok eredményes működésének Vissza | Track5R3 milyen megbízásokat, hogy működik?

  • Marian Azt mondta:

   Helló Cristi próbált egy LiveCD egy laptop Wi-Fi Atheros 9 lemez, de ha nem adok airmon-ng öröm wireless.din virtuális gép állítom Atheros de degeaba..ce kell tennem?

 6. lucyana:
  ESSD wifi nevét és BSSID mák ...

  Poppy BSSID a vezeték nélküli hozzáférési pont, nem értik, hogy a mac router, hogy látja a szolgáltató.

 7. lucyana:
  Legjobb chpset a wifi Realtek 8187L

  Nem tudom, nem teszt a vezeték nélküli kártya Realtek.

 8. m:
  szia. a hivatalos honlapján két változata (ha mondhatom így) windows manager: gnome és kde.care e művek? köszönöm

  Azt hiszem, mind rendben vannak, én vagyok a Gnome, a KDE nem igazán szeret.

 9. KodeJust Azt mondta:

  Ja, és ha letiltja a WPS vagy WPS nem kell többé a biztonsági rés?

 10. KodeJust:
  Ja, és ha letiltja a WPS vagy WPS nem kell többé a biztonsági rés?

  Láttad, hogy tudod!

 11. wifizone Azt mondta:

  Mi fix most megmutatja a tollat, hogy tudja, hogyan kell, hogy mindenki a Reaver eltörik egészen egyszerűen WPA / WPA wps 2 aktívan ne beszélj WEP perc szünet. Mi (egyes) keresi a módját, hogy kiváló WPA / WPS wpa2 nélkül Reaver nélkül aktív. Módszerek megragadni kézfogás nemrég 2013 magától kézfogás de túl haszontalan módszer, mert szükségünk van 10-szótár 10de 1000 Gb Indokolt, hogy arányosan A 99%-a keresett szót +, hogy szükség van a nagy feldolgozási teljesítmény (nyilván nem mindenkinek van meg), tehát WPA / wpa2 nélkül aktív WPS jelenleg nem lehet a törés.

  BackTrack a legfejlettebb változata pt. UTOLSÓ tanácsot, hogy visszalép helyén egyedül megy WifiSlax (vezeték nélküli penetráció csupán bazaeaza konkrét szoftver (Inflator 1.0 találtunk PIN, nem kell használni minden terminál) és wifiway jó is.

  Tanácsot, hogy ki akar folosesca WifiSlax, WifiWay és BackTrack lépés egy adapter Alfa 1000mw nem sajnálom

  • Alex Azt mondta:

   csirke botot, amit én megpróbáltam UNetbootin de nem megy!

  • Anonimus23 Azt mondta:

   nekem, de én nem értem, miért wifizone tutorealvidio bíró, ami ... talán meg más Leau nagyon hasznos))) 5r3 blacktrack őszinte legyek, valójában használ és leam versione először találkoztunk nagyon jó a sok kérdés, hogy azok, akik stb sincs, de azt hiszem, hogy az uni valóban egy új dolog, ami furcsa invetze és más ... vagyis uni ellenére beszélni, hogy nem kap facuto véleményem Vidio tanár nekem tanulni mindent, amit szerettem miau Ne feledje, hogy még a srácok 10 és tanulok valamit, és én vagyok a tanár, még mau tényleg segített gyám tinetio nem tudom, de még mindig olyan> DDD és a leckét turcojan tette a világ tudja, hogy lehet, és hogyan, hogy kikerülje,

 12. paul Azt mondta:

  A hosszú várakozás a tutorial ilyen én laptop.Ziceai site.Am a nelamurire.Eu szükségünk van egy vezeték nélküli hálózati kártya compatibila.Adica egy vezeték nélküli router, vagy egy bottal? De ha van a laptop? Ne Jó vagyok a bemutató dolog lépést tartani detalii.Buna

  • György Azt mondta:

   igen van szüksége, és lehetőleg a város wifly például visszalép megy tökéletesen van jelszavak minden szomszédok és a megmentett kis pénzt fizetni

 13. neomorphy Azt mondta:

  Hello. Ha nem rendelkezik vezeték nélküli kártyát és megy így?

 14. Andrei Azt mondta:

  letöltés link trak vissza?

 15. neomorphy:
  Hello. Ha nem rendelkezik vezeték nélküli kártyát és megy így?

  Amikor azt mondtam, a vezeték nélküli kártya I, ami nemcsak a NIC vannak szerelve közvetlenül az alaplapon. Ön is használja az USB adaptert, amíg azok jól kijönnek járművezetők Linux.

 16. BGD Azt mondta:

  Nagyon klassz bemutató ...
  De komolyan szólva most is aggasztó dolog

 17. Cristian Azt mondta:

  Én élő USB és UNetbootin de nem kap vissza a pályán felület, amely nem akar bootolni a bot, bár tettem a botot fenyők rendszerindító eszközök usb.Trebuie nyomva egy adott kulcs lehet indítani a botot? Kösz.

 18. andi Azt mondta:

  Igen, igazad van. (WPS wpa2 WEP és WPA) biztonsági beállítások különbözőek. Ha WPS kész trükk le legalább a parkban, és a WPA wpa2 nem emlékszem. de esik wep biztonságos helyen. Igaz, hogy egy usb vezeték nélküli kártya alfa nehéz. és valójában WPS engedélyezve van, és valójában nem él jelszavát crack WEP, WPA, wpa2 akkor is, ha be van állítva, de csak megtörni WPS kód, amely lehetővé teszi a hozzáférést a hálózathoz. Ha WPS van tiltva (és sok esetben ez a f .. tedd Omu routeru vásárolt da mac helyezi a szolgáltatónak vagy a modem, menj netu és fejezte be az agyában, aki tudja, ha fel WPA jelszó ...) egy bn apa

  wifizone:
  Mi fix most megmutatja egy tollat, hogy tudja, hogyan lehet mindenki Reaver egy viszonylag egyszerű törés WPA / WPA 2 WPS aktív, nem is beszélve a WEP perces szünetet. Mi (egyes) keresik a módját, hogy kiváló WPA / wpa2 nélkül Reaver nélkül WPS kézfogás módja a csapdázás aktív .Van nemrég 2013 menni anélkül kézfogás, de túl haszontalan módszer, mert szükségünk van szótárban 10-10-1000de Gb helyénvaló, hogy arányosan a 99% -uk keresett szó +, hogy szükség van a nagy feldolgozási teljesítmény (nyilvánvalóan nem mindenkinek van meg) Tehát a WPA / wpa2 nélkül aktív WPS jelenleg úttörő.

  BackTrack a legfejlettebb változata pt. UTOLSÓ tanácsot, hogy visszalép helyén egyedül megy WifiSlax (vezeték nélküli penetráció csupán bazaeaza konkrét szoftver (Inflator 1.0 találtunk PIN, nem kell használni minden terminál) és wifiway jó is.

  Tanácsot, hogy ki akar folosesca WifiSlax, WifiWay és BackTrack lépés egy adapter Alfa 1000mw nem sajnálom

 19. Cristi Azt mondta:

  Ha a jelszót számok és betűk program törni jelszavát?

  • wifizone Azt mondta:

   Igen, ha van aktív WPS szünet 100%

  • Viorel Azt mondta:

   Szünet jelszó, például én beállított jelszót hinni, hogy nagyon nehéz, de külön, hogy tévedtem. És ez, hogy ha véleményt arról, hogy milyen jelszavakat tudja törni, itt egy példa, a beállított jelszóval nekem volt én! H @ 3l @ 1985, sikerült megtörni 7 óra és 20 perc alatt, így a türelem is, hogy a a program úgy működik, ahogy kellene.

 20. Megjegyzések le van tiltva ez a bemutató nem sokkal, most minden visszatért a normális kerékvágásba.

 21. Julian Azt mondta:

  fut a Windows szoftver?

 22. gombaféle Azt mondta:

  Nekem van TP-LINK TL-WR720N, de úgy tűnik nekem, de nem WPS WPS

 23. gombaféle Azt mondta:

  tettek go bot bootolható image vagy forgalomba közvetlenül a bot ??? Próbáltam ragaszkodni indítható, de hiba, de több alkalommal (két különböző programok)

 24. gombaféle:
  I TP-LINK TL-én úgy vélem WPS WR720Ndar de nem QSS

  Ha WPS WPS hitelesített fordul elő, ha nincs QSS, vagy más módon, az ugyanaz a dolog egyébként. Tl-wr740n nem tanúsított WPS.

 25. gombaféle:
  tettek go bot bootolható image vagy forgalomba közvetlenül a bot ??? Próbáltam ragaszkodni indítható, de hiba, de több alkalommal (két különböző programok)

  Én ragaszkodni UNetbootin.

  • ghost9 Azt mondta:

   ... Nem hiszem, hogy ő választotta ki a megfelelő verziót (x86 alkalommal x64 ...) másképp kellett volna menni ...

 26. neomorphy:
  Egyedi ng airmon nem tűnik olyan WLAN :(Van egy vezeték nélküli adapter TL-wn727n. Lehet, hogy történt valami a linux felületen, mielőtt elkezdi a munkát.

  Lehet, hogy nem kompatibilis a vezetők, hogy az alaplap, intereseaza- fórumok támogatása, mit kell tennie, ha az adapter.

  • neomorphy Azt mondta:

   Mivel a járművezetők és telepíti őket, ha én fut élőben? Szólhatok vezetők a botot boot BackTrack és látom adapter? Amikor futtatja élő Szerintem nem lehet telepíteni nimic..doar élvezi, amit ő. Ha valaki, aki ugyanabban a helyzetben, és elhatározta, hogy azt mondják, hogy kell csinálni. Köszönöm.

 27. Julian:
  fut a Windows szoftver?

  Nem!

 28. Mircea Azt mondta:

  Hello, van egy probléma, egy Asus EeePC akárhányszor vissza a leállítás dátumot és az időt, és minden alkalommal, hogy menjen a BIOS setez.Mentionez nekik néhány dolgot:
  Szeretem a Windows 7 és így minden alkalommal, amikor belép a BIOS-t állítsa be az időt, azt az opciót AHCI csere compatible.Dupa mit ezek a változások normal.Windowsul 7 csomagtartó rendszer nem maradhat az AHCI opció . Megváltoztattam az akkumulátor BIOS.Ce változott, ha az akkumulátor nem lehet jó. Köszönöm.

 29. pedro Azt mondta:

  ÉN használ sok wifislax 4.2 legjobb
  ráadásul egy egyszerű felület megrendelések
  Ez ellenőrzi az aktív hálózatok WPS

 30. dan Azt mondta:

  Te, kérjük, egy tutorial navigációs diszkrét spirált?
  Szeretnék gratulálni a nagy segítség, hogy adja át oly módon, nagylelkű, és tudom, hogy a fájl sok erőfeszítést! Nem tudok csak mondani, hogy néhány ember a pokol! Akarsz maximális egészség és erő is !

 31. Oktav Azt mondta:

  Cristi szeretné tudni, hogy ez a jobb csatorna, ha keres ismételni? és FIGYELEM: FAILED kapcsolt ebből F8: 7C: M7: ... te?

 32. Marius Azt mondta:

  Hi, I szimulált visszalép 5 VirtualBoxban, de amikor írok "airmon-ng" semmit nem talált
  Nekem van egy Atheros ar9485

 33. Dragos Azt mondta:

  "AP sávszélesség-vár 60 másodpercig, mielőtt újra ellenőrzés" .... Én ezt az üzenetet látja után 10 15-min a rajt után, hogy ezt a munkát ... Megértem, hogy van, hogy egy nagyobb késés, mert a bevezetése számos fenyők rossz zárak .... Nem tudom, pontosan mi a teendő, ha valaki ugyanaz volt a probléma, és tud segíteni

 34. neomorphy Azt mondta:

  neomorphy:
  Mivel a járművezetők és telepíti őket, ha én fut élőben? Szólhatok vezetők a botot boot BackTrack és látom adapter? Amikor futtatja élő Szerintem nem lehet telepíteni nimic..doar élvezi, amit ő. Ha valaki, aki ugyanabban a helyzetben, és elhatározta, hogy azt mondják, hogy kell csinálni. Köszönöm.

  Ha telepíti a virtuális BackTrack mi a valószínűsége, hogy a vezeték nélküli adapter?

 35. Vali Azt mondta:

  Marius:
  Hi, I szimulált visszalép 5 VirtualBoxban, de amikor írok "airmon-ng" semmit nem talált
  Azt unatheros ar9485

  Állj próbál futtatni visszalép VirtualBoxban csinálni, amit Krisztus tett. Miért gondolja, hogy ő döntött, hogy futtatni közvetlenül egy USB stick, és lő egy külső kamerával?
  Tudom (lehet, hogy tévedek), vagy virtualbox vagy vmware nem egy virtuális vezeték nélküli hálózati adapter. Ezért, még ha él a számítógépen vezeték nélküli adapter, VirtualBox értelmezni mindent, mint egy tábla szál. Így nem lehet használni, hogy virtualbox eszköz.
  Azonban, ha például van egy vezeték nélküli adapter usb akkor is bekapcsol, hogy az USB eszköz közvetlenül virtualbox (ezt feltételezve, hogy VirtualBox vendég kiegészítéseket telepíteni a virtuális gép ... és ha fut visszalép módban él virtualbox ... a hipotézis pikk). De ha például van egy vezeték nélküli laptop és használja a belső, nem látom, hogyan lehetne csatlakozni, hogy a készüléket közvetlenül a virtuális gép. Lehet próbálni egy "Bridget kapcsolat" semmilyen esetben "NAT" ... de ez nem hiszem, hogy segíteni fog.
  Tehát a következtetés, ha akarsz csinálni, és amit Krisztus hagytad szar VirtualBox futó visszalép az igazi számítógépen. Boot DVD visszalép. A betöltés után nyitott app "Startup Disk Creator" (ezt az alkalmazást, hogy fel linux egy USB stick). Az is jó lenne, hogy hozzon létre egy állandó gyorsítótár emlékezni bármilyen változás az újraindítás után. Tudna segíteni ezt, ha például visszalép illesztőprogramok, hogy a készülék nem rendelkezik vezeték nélküli, de akkor képes lesz arra, hogy megoldást találjanak a fórumokon és a vezetők, hogy integrálják a vezeték nélküli eszköz.
  Semmi sem egyszerű

 36. Alex Azt mondta:

  Érdekes módon! Van egy kérdés, Cristi. Van garancia arra, hogy fogom nézni az utolsó csap és a jelszót? Próbáltam, de tart sok. Körülbelül egy százalék óránként. Volt türelme hagyjuk, hogy ezt a munkát. A bemutató azt mondta tarthat egy-két nap ... Azt hiszem, ez a verzió illik rám.

 37. Razvan Azt mondta:

  Dragos:
  "AP sebesség korlátozó, várva 60 másodperc Mielőtt újra ellenőrzés" ... .imi ez az üzenet jelenik meg, miután 10-15 perc megkezdése után, hogy munkájukat ... Rájöttem, hogy egy nagyobb késés miatt több fenyők laintroducerea rossz blokkok ... .Nem stiuexact, hogyan kell eljárni, ha valaki ugyanaz volt a probléma, és tud segíteni

  Ismersz megoldás? És én is ugyanaz a probléma.

 38. lee Azt mondta:

  Csak azt akartam, hogy szemrehányást, hogy mi tanultunk, és hogyan kell megvédeni magunkat, de itt most találtam
  GJ

 39. dudubeica Azt mondta:

  Nem egészen értem, hogy miért Jelenleg ez a videó? ... .Nem Semmi oktatási szünetet a hálózatban. Sürgette, hogy ne ürítse ki a szemetet. Tartsa a komoly dolgokat, mert láttam, hogy van-e elég.

 40. balmariuz Azt mondta:

  Azt hiszem, valami illegális, nem igaz?
  Ha megszegem a jelszót a vezeték nélküli hálózatot, és én csatlakozik hozzá, és azt használja, hogy a hálózati tulajdonos tudja kideríteni, ki csatlakozik a hálózathoz, nem igaz?

 41. Vali Azt mondta:

  balmariuz:
  Azt hiszem, valami illegális, nem igaz?
  Ha megszegem a jelszót a vezeték nélküli hálózatot, és én csatlakozik hozzá, és azt használja, hogy a hálózati tulajdonos tudja kideríteni, ki csatlakozik a hálózathoz, nem igaz?

  Elméletileg igen, ez illegális ..., hogy a személy lehet látni a Mac hálózati kártyát (amit lehet klónozni neki ... változás), vagy a fogadó nevét. - Ha telepítve van a Windows-számítógépen, akkor adja meg a számítógép nevét, amely a gazdagép nevét (és hogy meg lehet változtatni ...) Szóval ... félek semmit.
  PS És ez lenne a jobb, ha nem teszi "a fájl- és nyomtatómegosztás".

  Azonban, ha azok, akik beállítani a router volt a guru hálózati technológia, győződjön meg róla, nem megtörni őket, akkor lehetett volna vezeték nélküli helyszíni ezzel a módszerrel.

  Azonban, mi több, Cristi bemutatott egy figyelmeztető üzenet (véleményem szerint), távol marad a biztonsági rés, hogy nem adja a "hackerek" szünet és a vezeték nélküli kapcsolatokat.

 42. Cristi Azt mondta:

  Bunda, van egy probléma a kezdő BackTrack egyén kívánalmainak és hogyan kell elkezdeni, és adja meg a következő hibaüzenet jelenik meg:https://www.dropbox.com/s/k7w8xb9467wcleu/2013-03-14%2000.43.39.jpg .Ha Valaki már találkozott, és tudja, problémamegoldás kérem tegye.

 43. crocodilu Azt mondta:

  Bein 1.2.3 próbálta? Sokkal könnyebb

 44. dondixon Azt mondta:

  rosszul biztosított hálózati kapcsolatot, vagy rögzítse számunkra magában foglalja a veszélye annak, hogy a pénz Mayl jelszó számlán többféle módon, például az adathalászat (csatlakozni az oldal által generált atacato)
  típusú támadás MIM (férfi alapvetően azt jelenti, hogy ha csak megy a támadó ugyanazon a hálózaton, és látni mindent, amit csinál a számítógépen

 45. ade Azt mondta:

  dudubeica:
  Nem egészen értem, hogy miért Jelenleg ez a videó? ... .Nem Semmi oktatási szünetet a hálózatban. Sürgette, hogy ne ürítse ki a szemetet. Tartsa a komoly dolgokat, mert láttam, hogy van-e elég.

  érvelnek, egy kicsit ... az én szempontból nagyon educativ.dupa bemutató sikerült elrejteni a kíváncsi (hálózati eltörtem ez kevesebb, mint egy óra alatt), így találok egy tutorial f.serios. attól függ, hogy mit tanuljanak el.cred akkor tényleg gyakran az ilyen útmutatók.

 46. Paul1975 Azt mondta:

  Szeretném megköszönni a csapatnak, és én videotutorial.ro ptr mindent, amit invatati.O kis lekérdezések és eu.Descarc Vissza Track5 program, de fut a Windows 8-7 vagy WISTA, VAGY Meg kell egy másik operációs rendszer ha igen tudjuk, hogy a virtuális gép, hogy ez a rendszer szükségünk van rá, ha kell valami mást, mint a Windows, és futtatja a acolo.Stick usb legyen indítható, vagy írja be közvetlenül, és a gát. exe vagy setup.Ca megkeresztelni annak szükségességét, hogy belépjen a BIOS usb laptop és úgy dönt, hogy indul az első az USB, hogy tettem bact pálya ,,, vagy hagyja, hogy bootolni a merevlemezről hogyan obicei.Ca hogy bootolható beteg használatát, unebootin, amely lehetővé tette a videotutorial.Am úgy olvastam volna, hogy programokat, mint ez, Bein 1.2.3 4.2 ÉS WIFISLAX, hogy ha adunk a youtube-on talál valamit róluk, mint tudjuk, hogy spune.Tin tájékoztatja azokat a régi divat ebben videotutoarial előnyös, amikor nézi a jelszót a router, és meg akarjuk találni

 47. alin44 Azt mondta:

  Van egy jó ontrebare de ha a jelszót tartalmazza szó karakter található, vagy nem?

 48. Mircea Azt mondta:

  nehéz nekem, de te vagy a legmelegebb tinetio így tutorials követ minden !!!!!!!!!!!!!!!

 49. daniel Azt mondta:

  comanenzile nem ismernek fel mossa és Reaver ... ötletek?

 50. Alex Azt mondta:

  köszöntés. nekem ad nekem a hibát "Figyelmeztetés: Nem sikerült társítani BSSID". distribuzia futok Linux VirtualBox. Én is egy bottal NETGEAR wg111v3. tudom, hogy lehet a probléma?

 51. Razvan Azt mondta:

  Találkozott egy kis probléma. Nevezetesen lacomnda airmon-ng indul wlan0 a következő hibaüzenet:
  1 eljárásairól, hogy okozhat gondot.
  Ha airodump-ng, aireplay-ng-ng vagy nem működik, miután airtun
  rövid ideig, akkor érdemes ölni (néhány) Them!

  PID név
  3322 dhclient3

  Interface Chipset Driver
  Tud valaki segíteni nekem több információt

  • Razvan Azt mondta:

   Sikerült egy kis probléma, és megütöttem a nagyot, azaz amikor megpróbálom parancs "mossa ..." kapok a hiba
   Wash v1.4 WiFi Protected Setup ellenőrzési eszköz
   Copyright (c) 2011, taktikai Network Solutions, Craig Heffner

   [X] HIBA: Nem sikerült megnyitni "mon0" befogják
   Bárki bármilyen ötlete

 52. VALMI Azt mondta:

  VALMI:
  Razvan sal. A probléma vagy a vezeték nélküli adaptert a számítógép vagy a u nem az adaptert monitor módban
  Miért nézel, ha adsz a parancsot "airmon-ng"

  • Razvan Azt mondta:

   üdvözlet

   Követtem a lépéseket a bemutató csak azért nem hiszem, tévedtem, és a feltételek fuctioneaza tökéletes vezeték nélküli kártya. Ez a probléma, hogy az integrált?
   Ami preordered amikor adtam airmon-ng megjelent nekem nem egy név plakk, vagy valami, csak egy vezeték nélküli adapter integrált

 53. robert Azt mondta:

  Cristi szükség van egy nagyobb változata a telefonon Android verziót 2.3.6

 54. Alexandru Azt mondta:

  Ha igen törni a jelszót, hogy a Wi-Fi hálózatok vm ware van valami?

 55. Hory Azt mondta:

  Krisztus, milyen hálózati kártya egyre gyakrabban ajánl, Atheros 9000 sorozat úgy tűnik, hogy a legjobb ... Ez egy Wi-Fi USB adapter? Ilyen hívják? Thanks .... minden tiszteletem .... lépést tartani a jó munka ....

 56. VALMI Azt mondta:

  Razvan:
  üdvözlet

  Követtem a lépéseket a bemutató csak azért nem hiszem, tévedtem, és a feltételek fuctioneaza tökéletes vezeték nélküli kártya. Ez a probléma, hogy az integrált?
  Ami preordered amikor adtam airmon-ng megjelent nekem nem egy név plakk, vagy valami, csak egy vezeték nélküli adapter integrált

  Wireless azt jelenti, hogy a kártya nem kompatibilis a vezetők, hogy már blacktrack

 57. Oktav Azt mondta:

  Cristi köszönhetően admin ennek videotutoriale több rock!

 58. Oktav Azt mondta:

  A Toshiba Satellite A300d minden rendben van, de a dátumok jelenleg egy másik leptop Toshiba Satellite backtrak L650 és azt követően, hogy RENDELÉSI airmon-ng írom le wlan0 ismeretlen ..., találtam, hogy miért? a problémát, de amikor megyek conectrea ott megmutatja nekem a listáját, akik már wifi, akkor valamit meg néhány leptopuri ha valaki képes megoldani ezt a problémát?

 59. Oktav Azt mondta:

  Oktav:
  Toshiba satellite A300d minden rendben van, de én és a másik icercat Toshiba Satellite leptop L650 és backtrakdupa így airmon-ngimi ORDERING leírni wlan0 ismeretlen ..., találtam, hogy miért? problemadar ez mikor megy conectreaacolo megmutatja nekem a listáját, akik a wifi, akkor valamit meg néhány leptopuri ha valaki meg tudja oldani ezt a problémát?

  és telepítettem Atheros meghajtó és Realtek versiunele 9.2 minket.

 60. Stefan Azt mondta:

  A tutorial, hogyan kell feltörni a jelszót a fiók a Windows (lehetőleg XP) alkalmazásával BackTrack.
  Köszönet előre.

  • Razvan Azt mondta:

   üdvözlet
   Tudom, hogyan kell megtörni a jelszavakat a Windows Ultimate Boot CD, de nem a BackTrack és ne legyen egy tanár, csak hogy egy bot, amit butezi.O egy linux felület és a PC Login Most 2.0 kiegészítők amely restu az Ön számára. kipróbált

 61. Paul1975 Azt mondta:

  Buna.Ce van, vagy hol gresit.Waiting az irányjelzők 64: 70: 02 ....
  Váltás mon0 a chanel1
  Kapcsolódó 64: 70: 02 ...... (ESSID: E ...... O)
  Figyelmeztetés: Az észlelt vízdíjak 60 másodperc korlátozására, mielőtt újra ellenőrzés.
  Azt kell mondanom, hogy ez a router, ez gyakorlatilag a következő laptop, és azt hiszem, rossz köszönhetően undeva.Va

 62. Paul1975:
  Buna.Ce van, vagy hol gresit.Waiting az irányjelzők 64: 70: 02 ... .Switching mon0 hogy chanel1Associated a 64: 70: 02 ...... (ESSID: E ...... A) Figyelmeztetés: Az észlelt ap sebességkorlátozó Mielőtt újra 60 másodperc -checking.
  Azt kell mondanom, hogy ez a router, ez gyakorlatilag a következő laptop, és azt hiszem, rossz köszönhetően undeva.Va

  Letiltsa zár a WPS router, hogy tart egy hónapig 't törni.

 63. győztes Azt mondta:

  üdvözlet
  Követtem a lépéseket, de ha eljut megmossuk mon0 parancsot ad nekem ahhoz erroare nem tudja mosni.
  Ha tudja valaki, aki prbl?

 64. alinfco Azt mondta:

  üdvözlő nekem minden megy rendben, egy laptop Asus Eee PC. Atheros integrált hálózati kártya sorozat 9000. az a helyzet, miután elhaladtak a Reaver mon0 -b s d SSID 0 -vv minden kezdődik rendben. elkezdik bevezetni az első csap, és hibát ad, mint a sikertelen és tartja megpróbálta ugyanazt a csap, és így tovább, megismétlődik. Én végül megállt egy óra múlva úgy.

 65. wifi Azt mondta:

  Backtrak melyik verziót használja?

 66. alinfco Azt mondta:

  5 visszalép r3 gnóm. a helyszínen, letöltheti tegnap.

 67. rccatalin Azt mondta:

  Hogyan telepítsük Back-track USB Stick?

 68. Razan segítségével goagea és caunet bootin-windows-583

 69. Paul1975 Azt mondta:

  Valamit, de-ios android telefonok PTR PTR programok árokba este.Stiu az Android és iOS, de ez csak a ptr május WPS ,,, és ezek adnak és a hibákat.

 70. Iulius Azt mondta:

  HELLO !!!!!
  Mossa le miután mon0 tűnik [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyva tud valaki segíteni nekem??

 71. Iulius:
  HELLO !!!!! Mossa miután mon0 tűnik [] talált csomagot rossz FCS, skippingpoate valaki segíteni ?????

  Ha elolvasta a szöveget ...

  • Cristian Azt mondta:

   Tapasztalok ugyanazokkal a problémákkal és próbáltam figyelmen kívül hagyni, FCS, de még mindig nem működik ...

 72. Bogdanz04 Azt mondta:

  Időpontok neked bv ötleteket hackerek.

 73. Oktav Azt mondta:

  Hogyan lehet több mint {WPS zárva - Igen} a problémát nem lát pin????? , Tunc csak akkor működik, le van zárva WPS-No

 74. Oktav:
  Hogyan juthat át reteszeli Igen} {WPS nem lát problémát pin ????????????????? , Fuctioneaza csak esteWPS lezárt Nem Tünci

  Ha WPS aktiválva utolsó nagyon hosszú lock up csap található, akkor akár több hét, attól függően, hogy mennyi ideig van tiltva (1-60 másodperc) aki egy rossz csap (azaz Reaver).
  Jobb leszokás.

  • Oktav Azt mondta:

   Igazából ezt megtette, vártam 10 min. Ez nem működik megfelelően, és kiléptem.
   De az alkalmazás át tarthat WPS engedélyezve?? nevezik {wpscrackgui}

 75. Stefan Azt mondta:

  Salut! Nem akadályozza valami megoldást 99,99%?
  Meg lehet próbálni, és wifislax van Reaver és egyéb eszközök is törött WPA jelszavak / 2.

 76. Daniel Azt mondta:

  Úgy vélem, hogy jó ez a program ..dicctionar benne? .. Én még nem töltötte le még ..de nagyon kíváncsi, milyen fejlesztéseket hoztak más programok, mint ez! ...

 77. Stefan Azt mondta:

  wifislax valójában egy Linux disztribúció

 78. Claudiu Azt mondta:

  Hello.
  Próbáltam megtörni a saját hálózatot, de ha adok startx kapok fekete kép és villog folyamatosan beculetele a Caps Lock és a Scroll Lock, így hagytam egy 15 min, és minden degeaba.Vreo ötlet?

 79. Ovidiu Azt mondta:

  Van egy intrebare.Bactrack 5 r3 megy sp3 Windows XP vagy Linux szüksége? Köszönöm!

  • wifizone Azt mondta:

   Ha nem ismerjük a dolog, így nem hiszem, hogy van esélye, hogy tegyen valamit :)) nem puha BackTrack Linux operációs rendszer eloszlású Megfordít lunxu számos disztribúció :)) telepíti ne menjen élő módban DVD vagy USB

  • Ultrak Azt mondta:

   BackTrack egy olyan felület, egy programozási rendszer Linux alapú, nyílt forráskódú, nem egy szoftver, amit telepíteni egy másik operációs rendszer, mint a Windows, az alapértelmezett maga független operációs rendszer, de sokkal okosabb, mint a Windows. ha úgy tetszik, hogy fut a pálya újra windows van szüksége egy autó wmware Vitu, ahol a fajta emulátor telepítve, rendszerindító programot, mielőtt telepíti őket a különböző rendszereken, hogy megbizonyosodjon arról, hogy működnek. de nem biztos, ha fut egy virtuális gép ugyanúgy működik, mint amikor induláskor közvetlenül a lemezre, CD vagy USB. szerzője a bemutató lehet mondani ... a nap legbiztonságosabb liszt ...

 80. Köszönöm a bemutató. De a figyelem Google AdSense, youtube nem teszik lehetővé csapkod és egyéb kérdések, mint ezt. Voltam ott magam!

 81. IonasDaniel Azt mondta:

  HOGYAN -> Távoli <- WITH BACKTACK?
  A tutorial kérjük
  Köszönöm.

 82. software3g Azt mondta:

  Most, ha beszéltünk, hogy elszakadna a wifi hálózat .. tudtunk beszélni spyonarea hálózatok és WiFi .. ez túl veszélyes? Ezért ne ebben a témában
  Akkor azok, akik kevesebb tudás biztosításában wifi router .. észre, hogy mennyire veszélyes az, hogy hagyjuk praktikus hálózati

 83. Br0 Azt mondta:

  Subieta mint hack`ing és úgy gondolja, hogy ez az első téma ebben a kategóriában
  Régebben BackTrack v4 tavaly comnzile közel azonos, és tökéletesen működött
  Jelszó karakter megoldódott 8 5 min max

 84. Ovidiu Azt mondta:

  Még a nagyon jó tutorial.Eu Letöltöttem a "rendszer" működik wifi jelszavakat spanyol fiúk (adni 50 euró labdát vecinu: D) foglal egy nagyon kicsi és sikerült 300 mb feltörni egy jelszót titkosított wifi WEP pontosan 4: 48 másodperc wifi kártyát a laptop Compaq Presario 2 lej c700.La WPA jelszót próbál tenni valamit, de semmi küldött csomagokat, stb, és ez idő recived 0.Sper körbejárja, mert én csak a jelszavak WPA és wpa2 a legjobb zenekar ebben az országban, ezek reali.restul mb 32 6 WEP vannak mb.Va hála egy jó tutorial explicat.Respectul cuccomat, mert az én győztes IT aici.Va köszönhetően.

 85. Chrys Azt mondta:

  Érdekes módon ez a bemutató, de fel kell tennünk magunknak a kérdést: jó megtudtam utólag, hogy a jelszót, stb, de hogyan tehetjük ki, amit tanultunk? (Azaz meg lehet változtatni bizonyos beállításokat személy x vagy bármi ... .se érti, mire gondolok).

 86. Ne menj, ha adok parancs hatására mosás Talált csomagot, megpróbáltam, és mosd meg őket mon0-ignore-FCS, és még mindig nem működik, valaki azt mondta nekem, hogy ez a probléma, köszönöm.

 87. Ovidiu Azt mondta:

  Az a személy, akit találni a kulcsot, hogy a router is tanulni, vagy megtudja, ha én törte meg a router?

 88. Marius Azt mondta:

  Nem értem ezt a bemutató, miért akarna bárki megtörni a vezeték nélküli jelszó Videotutoriale jövőben esetleg tenni repedés jelszavakat Yahoo Messenger vagy a Facebook, miért ne?

 89. Marius Azt mondta:

  Hello! Vettem visszalép ezeken a helyeken, de megvan a zip formátumban, és Gondjaim hogy élőben cd ..
  el kell szívni egy adott mappát, mielőtt, mint az ISO, vagy ha nem élnek iso buteaza és ha kivonat túl nagy kerülő DVD-n. \ Tutorial, hogy visszalép, hogy élni CD találtunk, mint más verziójú Linux, és úgy tűnik, hogy ugyanúgy működik mod..multumesc

 90. gaby007 Azt mondta:

  Cristi Hello! Akkor használja ezt a vezeték nélküli kártya http://www.tp-link.ro/products/details/?categoryid=240&model=TL-WN822N#fea vagy valamilyen hozzáférési pont megtalálására a jelszót a vezeték nélküli router?

 91. Marius Azt mondta:

  igen! Volt, hogy azt az ISO formátum ...

 92. paul Azt mondta:

  buteaza a táskát dvd dvd, de megáll egy ponton, a képernyőn csak levelet Boot: és így marad, meg kell írni valamit? soha nem adtam gyors rendszerindítás.

 93. Ovidiu Azt mondta:

  Marius:
  Nem értem ezt a bemutató, miért akarna bárki megtörni a vezeték nélküli jelszó Videotutoriale jövőben esetleg tenni repedés jelszavakat Yahoo Messenger vagy a Facebook, miért ne?

  Elég nehéz feltörni, mint a jelszavak, mint a Yahoo. Ezek a nagy cégek hitelesített SSL biztonsági és ez kockázatos, ha átjutni, és biztos fogást, akkor bajban :))

 94. Marius Azt mondta:

  Andrei .. nagyon köszönöm!
  Ovidiu ... megvan, akkor már luaat jegyzetek és most te?! harapni a kezét, hogy "táplálja"?

 95. Liviu Azt mondta:

  A bemutató körülbelül sqlmap? :: P

 96. Ovidiu Azt mondta:

  Cristi Van egy jó kis problema.Am WPA próbált egy laktam kb 8-9 14% és ana óra után adtam batut.Am megpróbált egy másik WPA és amikor belépett a csatorna 11 ben megkezdett közvetlen routeru -tól 90% és 99.99% maradt "beragadt" a pinul12349957 tehát csak ezt mutatja nekem, újra Tyring utolsó pin (szem előtt tartani, hogy én 1 sec / fenyő csatorna 11, és először adtam elejére megérkeztünk 0 és 55% sec / pin.Sa a wifi kártyát ltp? My App routeru a 70 cm ltp nem vihetjük :(. úgy gondolja, szeretnék egy wifi antenna: http://www.maswifi.com/pack-alfa-24dbi-usb-antena-alfa-grid-24dbi-adaptador-alfa-cable-kit-completo vagy
  http://www.maswifi.com/awus036nhr-alfa-network-2000mw-realtek-rtl8188ru. várt választ kérem.

 97. Liviu Azt mondta:

  Hogyan ismeri fel fedélzeti wi-fi? Hogyan kell telepíteni illesztőprogramokat?

 98. som Azt mondta:

  CD táska után imiapare a csizma, és egy ponton azt mondtam ,, rendszer letiltotta a terheléstől információk Magasabb, mint 4.0
  root @ szt: ~ # "miért információs rendszer ki van kapcsolva? Mit tegyek?

 99. Andy Azt mondta:

  A.si és szeretem um ,, kis segítséget hack.erilor "A p.aici ...: D
  A problémám az, hogy nem felelnek meg még az első, úgynevezett ,, airmon-ng "... nu.mi mutatnak álló hálózati bár Wi-Fi kompatibilis és egy adapter Atheros AR5B97
  Tüntetve, hogy a laptop az Acer a Windows operációs 7 BlackTrack v.5 mellett VMPlayer ....
  Syst ... hogy a probléma? Akkor tenni valamit ..? Ms várt ...

 100. Dany Azt mondta:

  Cristi jó. Köszönöm szépen a bemutató, megpróbáltam és Beni 123 de nem sikerült feltörni, mint a WEP. Igaz, hogy most körülbelül tartott 20 óra feltörni a WPA jelszót, és őszintén szólva nem hiszem, akkor tudjuk igazán, és megérdemelte főleg, hogy egy hálózatot, amely 300mb (Spanyolország) és a különbség, ami volt a 54mb (nem is volt olyan rossz, de úgy érzi, a különbség letöltés) MS Sokkal bemutató és tisztelet, amit csinálsz.

 101. Ovidiu Azt mondta:

  Marius:
  Andrei .. nagyon köszönöm!
  Ovidiu ... megvan, akkor már luaat jegyzetek és most te?! harapni a kezét, hogy "táplálja"?
  Utaltam titeket ", hogy oktató, hogyan kell feltörni a jelszavakat yahoo, facebook." Semmi közöm ez a bemutató, akkor még érdekes. Azt mondtam, nem hiszem, hogy oktató, hogy azt mondta, hogy arra ösztönzi a csalás a neten. Ez nem jelenti azt, hogy nem tudom, és én, a magam részéről, mint sok, de nem azt a SZEMÉLYZET VIDEOTUTORIAL.RO. nélkül marad videotutorial.ro :))

 102. Marius Azt mondta:

  hello utolsó rendelés a BSSID miután elkezdi nézni nem kell beírni semmit, nem teszt a saját web ... egészen mostanáig nem adott semmilyen hibát csak nem indul el nézni jelszó

 103. has Azt mondta:

  szia Próbáltam 5 óra, és mi nem jelenti azt, hogy volt rabdare.programul mg nagyon jól, és több, mint találni parlrelor wifi Optina aki játszott vele, hogy mit zic.MERSI CRISTI PT és minden, amit nem VIDEOTTORIAL Sok szerencsét tartsa ASA.RESPECT

 104. paul Azt mondta:

  Azt tűnik, ugyanaz a dolog, nem kezdenek keresni semmit.
  http://img255.imageshack.us/img255/7815/20130321180025.jpg Tud valaki ad számot, amit ez a probléma

 105. has Azt mondta:

  Cristi szia Nekem van egy probléma telepítésével visszalép 5r3 hard.Toate telepítettem az újraindítás ment rendben van, de kér egy felhasználónevet és jelszót tudod, hogy ki vagyok. (Próbáltam tor. -9 Ölni és mi 99999999 )

 106. Ovidiu Azt mondta:

  Helló, tud nekem segíteni, hogy megoldja ezt a problémát "System information a terhelés nagyobb, mint kikapcsolni 1.0." Tin azt mondani, hogy én Bactrack 5 R3 gnome.Multumesc!

 107. Remus Azt mondta:

  hi, én és magyarázza meg nekem valamit, kérem! Én ugyanazokat a lépéseket, mint te "megy", de láttam csak küldeni jelszavakat számokat, például ott van a modem D-Link a jelszót a számok és betűk, minden 13 száma (gyári jelszó) volna egy esélyt, hogy megtalálja? Nem .. ah? (I hagyott némi 3 óra után abbahagytam az, mint gondoltam volna, hogy túl sok kombinációt, és így lehetetlen megtalálni) tutoariale hogy valami baj, tudtam játszani, és hogy aludni hallgatta meg :)) szuper! Jó szerencsét!

 108. Ovidiu Azt mondta:

  Sikerült megoldani a problémát, de most ismeri fel a mare.Nu május 1 vezeték nélküli kártya! RTL8139 van egy Realtek / 810X a 5.719.325.2009.Va sofőr szívesen segít nekem, köszönöm! És Remus, azt hiszem, hogy lesz némi (több mint 3 óra), amíg meg nem találja a jelszót, az Ön számára, pontosan úgy, ahogy mondta, a jelszó áll betűk és számok, így több kombináció cautat.De Bocs, én végül megtaláljuk! Remélem voltam segítőkész!

  • Remus Azt mondta:

   mc Ovidiu kétségtelenül ez volt az én (és mások hisznek), ha kitalálható jelszavakat tartalmazó betűk és számok .. (kombinált), szép napot!

 109. Andy Azt mondta:

  Magam prolema k és Ovidiu azonos jelentésű nu.mi ismeri fel a hálózati kártya egy Atheros AR5B97 kipróbált és egy atya, aki szintén egy AR9285 Atheros és se.ntampla ugyanaz ....

  Tud valaki segíteni nekem ..?

  Remus figyelte dak a bemutató óvatosan meglátja k zsírtartalmát, de nem a tényleges jelszót törni PIN.ul router.ului amely az első számjegy 8 4 4 ezeket .... és talán a szünet után ... PIN.ul automatikusan megkeresi és jelszavát.

 110. Remus Azt mondta:

  andy bv, adevaru inkább kihagyott közvetlenül beszélni a parancsokat, azt hagyjuk egész éjjel, és holnap azt fogja mondani, hogy miért és hogyan .. az esetre, ha nem valami holnapra

 111. Tibi Azt mondta:

  Van egy kis probléma, próbáltam megtörni a saját jelszavát a router követtem minden lépést, mint ahogy azt már említettük, ő küldte az azonos csomagban számjegy a végtelenségig, ami azt jelenti, 12345670, nem változnak, és nem hiszem, hogy ez normális, hogy így legyen .E mert szeretetem a vezeték nélküli hálózat? Ha adok gyümölcsöt szép mondani, hogy hol tudok venni egy vezeték nélküli kártya retwa Ater AR9485 te itt a bemutató.
  Köszönöm.

  e-mail: tibi_arx@yahoo.com

 112. Remus Azt mondta:

  Tibi, nem a hálózati kártya, élek egy épületben, ahol találtam néhány 15 lehetséges a vezeték nélküli kapcsolatok, némelyikük engem és én, mint neked, de több próbálkozás után különböző napszakokban ment, így meg kell próbálni többször, attól függően, hogy milyen hangulatban van elkapni modemu :)) én nem próbálja meg, abbahagytam vesztes, túl sokáig tart, megpróbálom, ha csak ideje telepíteni, így tudok menteni backtracku Progresu és megy, amikor akar az, amennyire szükségünk van a vízkövet .. nem hagyhatom, hogy nézzen rá, miután 1 wk jelszavakat, de szar, hogy meg kell elrontani bootu majd windowsu táska újra. Sok szerencsét! I. ll lépni

 113. rccatalin Azt mondta:

  Ön tudja menteni a folyamatban, ha a botot?

 114. Adrian Gudus Azt mondta:

  rccatalin:
  Ön tudja menteni a folyamatban, ha a botot?

  Ha ezt a perzisztencia cache ad emlékezni, ahol maradt akkor is, ha egy USB stick. Ha szeretné megtudni, hogyan lehet egy élő USB stick kitartóan írási gyorsítótár a jobb felső oldalsáv keresőmező: "Create a Live USB stick Ubuntu 11.04 perzisztencia cache (tartsa beállítások újraindítás után)" nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.
  A legtöbb szoftver, amely segít, hogy egy botot Linux disztribúció lehetősége van a kitartás cache.

 115. Emanuel Azt mondta:

  Ez tényleg menni? Úgy értem, ha az ember a skála, hogy a wifi jelszót megtalálja őket, és tudok csatlakozni routeru-nál?

 116. Petry Azt mondta:

  Hello, én tesztelték a programot most 2 nap bootolható DVD és ez rendben volt, minden 4 ezer órát törve router jelszót. Most megpróbált egy másik hálózat, és kaptam a következő hiba: "Figyelmeztetés: Nem sikerült társítani" BSSID "(ESSID: nume_retea_wifi). Említettem már, hogy megpróbáltam újra a router (D-link dir600) funkcionáló ez a hibaüzenet. Hogyan oldja meg a problémát?

 117. Deny23 Azt mondta:

  Adrian Gudus: Ha ezt a perzisztencia cache ad emlékezni, ahol maradt akkor is, ha egy USB stick. Ha szeretné megtudni, hogyan lehet egy élő USB stick kitartóan írási gyorsítótár a jobb felső oldalsáv keresőmező: "Create a Live USB stick Ubuntu 11.04 perzisztencia cache (tartsa beállítások újraindítás után)" nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.
  A legtöbb szoftver, amely segít, hogy egy botot Linux disztribúció lehetősége van a kitartás cache.


 118. ion Azt mondta:

  Érdekes bemutató ...
  Me me Milt eltartott egy ideig .. de nem lehet a számítógép vagy a kártya .. tartott ott egy 2 nap
  De az eredmény egy kicsit furcsa, mint te.

  ______________________________________
  [+] WPS PIN: "69696312"
  [+] WPA PSK: "05A039B17104D372CDF10D40260C284769E1F69513686F240CA45AB743BD3E8B"
  [+] AP SSID: "Network-b0487afe173a"
  ________________________________________

  Gondolom kell tartani keres ott egy dekódert, hogy megértsük, mi alapján, hogy a hosszú Siru származó WPA PSK ... valaki tudja, hol talál ??

  • ion Azt mondta:

   Tettem kísérletet, hogy jöjjön egy másik készülékre .. Igazából adott 2 bármelyik nap a dispozitivu ez nem sikerül, akkor igen .. Órákon belül, de most sikerült, amit trebe
   ______________________________
   [+] WPS PIN: "14021923"
   [+] WPA PSK: "022844444"
   [+] AP SSID: "blablabal"
   ______________________________
   Megnéztem "022844444" tökéletesen működik.

   A kérdés továbbra is. Mi volt az első ???

 119. Petry Azt mondta:

  A leggyakoribb hiba, hogy azt mondtam, hogy valaki az éjjel? "FIGYELEM: Nem sikerült társítani" BSSID "(ESSID: nume_retea_wifi)" furcsa, mint az én router ad nekem nem hiba, hanem a többi hálózat egyáltalán ad nekem ugyanaz a hiba ...

 120. Catalin Azt mondta:

  Salut!
  Megállok ebben a szakaszban, és egy netbook az Asus és a inspiron1525.
  root @ bt: ~ # airmon-ng

  Interface Chipset Driver

  Broadcom wlan0 b43 - [phy0]

  root @ bt: ~ # airmon-ng indul wlan0

  2 eljárásairól, hogy okozhat gondot.
  Ha airodump-ng, aireplay-ng-ng vagy nem működik, miután airtun
  rövid ideig, akkor érdemes ölni (néhány) Them!

  PID név
  1316 dhclient3
  1460 dhclient3
  Folyamat PID 1402 (ifup) interfész fut wlan0
  Folyamat PID 1460 (dhclient3) interfész fut wlan0

  Interface Chipset Driver

  Broadcom wlan0 b43 - [phy0]
  (Monitor üzemmód engedélyezve mon0)

  root @ bt: ~ # megmossuk mon0

  Wash v1.4 WiFi Protected Setup ellenőrzési eszköz
  Copyright (c) 2011, taktikai Network Solutions, Craig Heffner

  BSSID Channel RSSI WPS WPS Version Lezárt ESSID
  ------------------------------

  minden PC az üzenetet kapom, hogy a folyamatok nehézségeket okozhat ..le vettem ki ... megáll az azonos fázisban van.
  Találkozott valaki ezzel a problémával, és oldotta meg?

 121. darckus Azt mondta:

  Követtem a bemutató, én használt BT5R3 mondjuk 64 GNOME-bites hálózati adapter egy RALINK3000si valami, elmentem mosni is, amikor elakad a mon0 valamit körülbelül tizenöt percig felkent engem, meg így [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ezt intro oszlop több ezer üzenetet a végén, miután egy negyed órát untam és bezárjuk az alkalmazást, valami rosszat tettem? daptaorul megy wirreles ? hálózatok itt, ahol vagyok, nagyon sok és nagyon jó jel, valami nincs rendben?

 122. Bekgry Azt mondta:

  Hi srácok Megpróbáltam sok szempontból, de egyik sem sikerült. Futok visszalép 5 r3 a WMware és minden tökéletesen működik. Atheros AR9287 egy USB hálózathoz, de találtak a keresés után a csatorna kísérlet levelet küldő EAPOL pin12345670 START után kérésre, és a következő üzenet ismétlődik a végtelenségig 2
  [+] Riceived identitás kérés
  [+] Küldése identitás válasz
  Bárki tud nekem segíteni?
  ps: én Olaszországban, és a hálózat, amely megpróbál Telecom

 123. Bekgry Azt mondta:

  paul:
  Azt tűnik, ugyanaz a dolog, nem kezdenek keresni semmit.
  http://img255.imageshack.us/img255/7815/20130321180025.jpg Láthatjuk, hogy miért van ez a probléma dacineva

  Azt is meg kellett ezt a problémát, és megoldani. Vásárlás AWUS036H és dolgozik 100%. Ez egy kérdés, a vezeték nélküli kártya nincs megfelelően beadni.

 124. RGAB Azt mondta:

  Alex:
  csirke botot, amit én megpróbáltam UNetbootin de nem megy!

  Stick kell FAT32 ...

 125. parula66 Azt mondta:

  Sikerült 3 óra!
  megbecsül

 126. zocoza Azt mondta:

  S nem működik router Romtelecom nem tudja fogadni csomagokat választ! Lehet, hogy van egy másik védelem jobb (próbáltam megtörni a Huawei router, mi)

 127. RGAB Azt mondta:

  Szia, csináltam egy bootolható bottal ... de miután ennek az indító képernyő, hogy nem bemutató ... néhány sor és egér (root), ahol meg kell adni egy parancsot ... Tud valaki mondja meg, mi a probléma?
  Thx!

 128. Onofreian Azt mondta:

  Adj 3. mossa mon0 kimutatására vezeték nélküli hálózatok, ha a hibaüzenet "Talált lepényhal csomagot FCS, kihagyva ..." próbálja használni a parancs-FCS megmossuk mon0 -ignore
  és nem olvas semmit marad ------------------------------
  Próbáltam AR2425 ath5k Atheros wifi adapter és Ralink RT2870 / 3070
  pontosan
  Wash v1.4 WiFi Protected Setup ellenőrzési eszköz
  Copyright (c) 2011, taktikai Network Solutions, Craig Heffner

  BSSID Channel RSSI WPS WPS Version Lezárt ESSID
  -------------------------
  -----------

 129. Andu Azt mondta:

  de ez nem pin rooter értem idősebbek, mint a modell, hogyan lehet megtörni?

 130. Andu Azt mondta:

  Kipróbáltam az utamat Turkáló egy DLink dir 600 2 alkalommal nyomtatott biztonsági diferte elvitt egy óra és perc 6

 131. florin Azt mondta:

  Nem érzékeli a vezeték nélküli kártyát. Miért?

 132. Silviu Azt mondta:

  Jó puha. Sikerült találni egy router jelszó WPA, bármilyen 6000 másodpercre, így szinte 2 óra. De bár a Romtelecom lásd a router wpa2 (ha az ablakok alatt, és adja meg a keresni wifi-hálózatok), hogy vissza track nem láttam őt fürkésző, egyedi mon0 megmossuk. Van egy másik végzés wap2 vagy útválasztó Romtelecom bármilyen extra védelmet? ÉN használ egy laptop Atheros 9000 sorozat.

 133. aha Azt mondta:

  Hello! Nekem van egy probléma ... Telepítettem Back nyomon 5 a VirtualBox ... de nem látom adaptoru a Belkin vezeték nélküli adapter .. N600 játszani ... Meg tudom csinálni ... tud nekem segíteni?

  • dinuMaster Azt mondta:

   Jó probléma, hogy nem érzékeli a vezeték nélküli adapter maga a Virtual Box program észleli, hogy van, hogy a beállításokat programa..eu használhatok egy orosz változat ... Ki kell választani a készüléket, és dugja be eszköztár szoftver.

 134. CRISTI Azt mondta:

  Üdvözöljük a router jelszófeltörő, tartott egy nap jelszófeltörő de úgy tűnik, ez egy másik kérdés, hogy ez a kapcsolat a router RDS, hogyan, hogy megtudja, felhasználónevet és jelszót nélküle ez nem megy a net, és semmi kitört jelszó a router, hogy megértsék, hogy csak akkor működik, az UPC, hogy kiváló a jelszó a router, és csatlakozni az internethez? megérteni, hogy az RDS nem működik, akkor is, ha tört a jelszót a router, így hogyan működik, ha nem tudom, a felhasználónevet és jelszót, amelyek rds.astept egyértelmű választ köszönöm f több

 135. Midache Azt mondta:

  Ez a program célja, csak a jelszavakat kombinációk számok vagy betűk és? de a jelszavak több mint 8 számok + betűk, hogy talál valami ott Sean ???

 136. Niku Azt mondta:

  Sziasztok, telepítettem a hátam pálya nagyon jól fut, de van egy probléma:
  ha adok nekik mosni mon0 parancsot ad nekem, hogy a hiba az FCS. Tettem után mon0 ignore-FCS és nem hozott eredményt, nem gasete nincs wi-fi hálózat, nmk. Mi lenne a probléma, és hogyan tudom megoldani ??? Kérem segítsen szép, és köszönöm előre is minden választ mn.Va>

  • Andu Azt mondta:

   Ez volt Turkáló pin és mikor csatlakozik rooter és megmutatja a jelszót wifi hálózat
   nem számít, ha a betűk vagy számok oricealtecva
   akár egy jelszót 30 8 karakter vagy karakterek tart, mint ahogy találta, amikor Adarával pin jelszó ... ..
   u de nem nézett vidotutorialul felett?

   Csak azt nem értem?

   most tényleg ...

 137. dinuMaster Azt mondta:

  Nem értettem, srácok .. ez bactrack jelszó vagy pin wifi router?

  • Andu Azt mondta:

   Ez volt Turkáló pin és mikor csatlakozik rooter és megmutatja a jelszót wifi hálózat
   nem számít, ha a betűk vagy számok oricealtecva
   , hogy mi tesz egy jelszót 30 8 karakter van, vagy a karakterek, mint tart neki, amikor megtalálta a PIN Adara jelszavad .....
   u de nem nézett vidotutorialul felett?

   Csak azt nem értem?

   most tényleg ...

 138. Ionut Azt mondta:

  hello my name is Ionut Cristi, van egy probléma, külföldön vagyok, vettem egy vezeték nélküli USB antenna ragadja nagyon jól Edup ep 6506 hálózatok, hanem 90% -a névtelen hálózatok !!!! Nau nevet, szintén nyílt hálózaton, ahol tudtam csatlakozni csak tudni a nevét, de a probléma az, hogy nincs neve Szóval a kérdés: hogyan juthatok NEVE vezeték nélküli hálózatok? pályára szerepelt a neve jelenik meg, hogy minden hálózatban névtelen (length1), és mindegyik a WPA, akkor olyan választ, hogy tudja, hogyan kell a nevét egy vezeték nélküli hálózat, contactatima az én id "dj.leanta"

 139. dinuMaster Azt mondta:

  Néztem a bemutató fölött és megpróbáltam megtörni, de vártam órát, és csak 2 4% .. nagyon nehéz lesz ... megérteni, hogy amikor be a csap helyett a router jelszót adja meg a jelszót megjeleníti nekünk, vagy mi?

  • Ionut Azt mondta:

   Ha a WEP és WPA nem próbálják WIFIT könnyen használható, én kitört egy magam tegnap WEP jelszót 20 perc adott nekem egy hosszú 20 és néhány számot, ha IVS ragadja sok helyen, amikor a támadás kezdetekor ( hálózat, amely a törött) Adja WIFIT: Adja wifite.py megmutatja egy hálózati WEP hálózatok, nyomja meg a CTRL + C és a szám 1 2 3 4 5 ...... hol van WEP

   • dinuMaster Azt mondta:

    igen meg tudod csinálni minden WIFIT videót?

    • Ionut Azt mondta:

     Nem tudom, de elmondom, hogyan használja BackTrack 5 R3. majd adja meg a WIFIT:
     1 írt, mint :::::::::. / Wifite.py (ő átvizsgálja hálózatok)
     2 válasszon egy WEP hálózat, a WPA nam sikerült megtörni semmit. (De aláírt a hálózaton csatlakozik a WEP)
     3 SCRi CTRL + C és száma (1 2 3 4 stb), ahol a WEP hálózati
     4 várnak, és ez a munka egyedül ... Ha tovább tart IVS oldalak másodpercenként, ez olyan, mint én eltörte törve 20 perc tegnap kaptam számok 30 jelszó :)) remélem, hogy segítsen

     • dinuMaster Azt mondta:

      Köszönöm az információt, amit megdöntött minden .eu WEP aircrack szoftver CommView WiFi és ... .Apropo akkor tört WiFi hozzáférési pont titkosítási kulcs wpa2?

 140. Alex Azt mondta:

  ion:
  Érdekes bemutató ...
  Me me Milt eltartott egy ideig .. de nem lehet a számítógép vagy a kártya .. tartott ott egy 2 nap
  De az eredmény egy kicsit furcsa, mint te.

  ______________________________________
  [+] WPS PIN: "69696312"
  [+] WPA PSK: "05A039B17104D372CDF10D40260C284769E1F69513686F240CA45AB743BD3E8B"
  [+] AP SSID: "Network-b0487afe173a"
  ________________________________________

  Gondolom kell tartani keres ott egy dekódert, hogy megértsük, mi alapján, hogy a hosszú Siru származó WPA PSK ... valaki tudja, hol talál ??

  vagy van egy router Romtelecom, ezek a srácok voltak olyan hosszú és nehezen olvasható kódok hexadecimális ...

  • dinuMaster Azt mondta:

   lásd megpróbálja konvertálni a stringet ASCII karakterlánc képes megjeleníteni a jelszót hex string típusú itt ... DUAP próbál, hogy egy jelszó icnearca konvertálni ASCII dot LDE wifi hozzáférést http://www.dolcevie.com/js/converter.html

   • dinuMaster Azt mondta:

    Azt alakítjuk a kódot, hogy vizsgálja meg Cela, és feltételezik, hogy ez a jelszavát
    9 ??? ?? R ??? q @ &? (???? Ho Gi $ ?? Z? C?>?

  • Ionut Azt mondta:

   POI függ a jel a hálózat kívánt törni, és számít, és antenna (legalább 16 dbi mennyire olvastam, hogy lehet "támadni" nagyobb bn router, egy barátom most tört a WPA 19 órát vettem egy kis szünetet WEP percek alatt, és adott nekem 20 password :: 64696D61673430303732373232CONNX, de netul gyenge. "s miért akarok / / / / / / valaki segíteni, hogy megtalálják a SSID hálózat nevét Adika A WPA, én nem vagyok képes feltörni WPA nélkül bemutató, a program

 141. Ionut Azt mondta:

  dinuMaster:
  Köszönöm az információt, amit megdöntött minden .eu WEP aircrack szoftver CommView WiFi és ... .Apropo akkor tört WiFi hozzáférési pont titkosítási kulcs wpa2?

  I AM megtört ember letöltés több YouTube TUTORIALDE nimik de hol vagyok még HÁLÓZATOK neveket, de WPA, tudja, hogyan lehet kideríteni a nevét (SSID) minden!?

  • dinuMaster Azt mondta:

   Én még mindig sokszor megtörtént tudom megjeleníti a nevet és húzta Cain & Abel programot ... nem én választottam wiriles és beolvasott mindent sugár NIC én importált összes információ Document.txt .. és mikor bemegy bactrack nézni mac címét. és nézni Document.txt a hozzáférési pont MAC-címét, és ez a neve ..

 142. Sziasztok én csak egy kérdés, amit több ízben is megpróbálta megtörni wifi web-más módon azt kezeli normális igen a végén megmutatja nekem kulcsot talált [1d: 08: 9c: 6f] valami ilyesmi, hogyan lehet megtudni azt ??? wifi jelszót, amely konkrét?

 143. Nicu Azt mondta:

  Hello all, van egy probléma visszalép után írtam konzolon "mon0 mosom őket" ad nekem ezt a hibát "[!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyva ..." .I próbálta mossa mon0 - nem hagyhatja figyelmen kívül-FCS hiba jelentkezik, de nem lehet beolvasni a hálózatokat, amelyek nem csinál semmit. Tudna adni a választ, hogy hogyan lehet megoldani ezt a problémát magam. Nagyon köszönöm, hogy bármilyen választ.

 144. Ionut Azt mondta:

  nekem, és segít nekem a srácok, hogy megtudja a nevét, azt a hálózatot, nincs neve (az SSID jelenik meg a hátsó pályán csak length1, akik tudják, Sami lesz szíves megmondani, mi a teendő lépésről lépésre! :)

 145. Srácok szeretném nagyon köszönöm srácok rock és én megtört PSK wifi wpa2, s reményeink szerint előre 6 De igen .... Remélem, hogy ilyen érdekes videó ....

 146. Nicu Azt mondta:

  Brother hiányozni fog a keze és dak kapsz választ, hogy miért írunk dak kérdéseket tehetnek fel, és mi segítünk.

 147. Nicu:
  Brother hiányozni fog a keze és dak kapsz választ, hogy miért írunk dak kérdéseket tehetnek fel, és mi segítünk.

  Megzavarja kéz szolgálatában támogatás és segítség törött jelszavakat.
  Úgy viselkedsz, ha vásárolt valamit, és most "van egy európai polgár"
  Nem érti, ez nem garantált munka, lehet menni nem lehet. Mit akar, mit tegyünk, ha a tiéd nem működik?

 148. Ionut Azt mondta:

  dinuMaster:
  Szeretnék köszönetet mondani a srácok a legmelegebb sokkal törtem én wpa2-PSK wifi ahogy elvárom az előre 6 ... igen sikerült május facetivideo .Sper ki, mint ez ....

  bravo !!! megsértettél 1CU dinuMaster WPA? Milyen programot?

 149. Ionut:
  poi attól függ, milyen jelet a hálózat kívánt törni, és a számok antenna (legalább 16 dbi milyen olvastam, így "támadni" mai milliárd router, egy barátom most szakított a WPA 19 óra múlva szünetet tartott WEP percben és adott nekem 20 jelszó :: 64696D61673430303732373232CONNX, de netul sovány .de a ////// miért akarok valakit, hogy segítsen nekem, hogy megtalálja az SSID nevet RETELEadika WPA, WPA nekem nem szakít minden bemutató programot

  Húztam a spam, tudod, hogy ott voltál.
  Lehetőleg ne használja trágár szavakat vagy rövidítéseket, a következő alkalommal, amikor elhagyják a spam és a flush, ha nem tapadnak román nyelv tisztességes.

 150. dinuMaster Azt mondta:

  Kérjük Spunetimi hogyan kell elrejteni az IP-cím és MAC-címét a számítógép ... .Nem is szeretnék a detektálás illegálisan tartózkodó wifi.

 151. Nicu Azt mondta:

  Cristian Cismaru: Zavaros kéz szolgálatában támogatás és segítség törött jelszavakat.
  Úgy viselkedsz, ha vásárolt valamit, és most "van egy európai polgár"
  Nem érti, ez nem garantált munka, lehet menni nem lehet. Mit akar, mit tegyünk, ha a tiéd nem működik?

  Azt kérdeztem magamtól, miért csak azt gondolom, ez a hiba jelentkezik [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom, így FCS tot.am megpróbálta figyelmen kívül hagyni, és nem találok valaki retea.mersi

 152. Azt mondja, megtöri a csapot két 4 sok számmal, ha poarola minden 18 karakterek szünetet akkor hogyan? vagy nem valószínű, hogy megtalálható ezt az alkalmazást?

  • Ionut Azt mondta:

   A fenti bemutató nem találok olyan hálózat, ez a bemutató ka szerintem jó routerek hibás link TP-gények ,,,,, ,,, NUI REST IN jó egyáltalán, ha tudjuk, hogy megtörje a WPA-WPA2 Rejtett hálózat ( névtelen) CONTACTATIMA címe Yahoo Messenger dj.leanta, tudni kell a nevét csak akkor, ha tud nekem segíteni néhány, hogy magamnak egy akolo BERICA :), és válaszolni az én csirke, megjegyzést, de az E Ez HTMGB neki

 153. És még egyszer megpróbáltam megtörni a hálózatot wiriles és kapott ..: D köszi a bemutató a legmelegebb!

 154. Nicu Azt mondta:

  dinuMaster:
  És még egyszer megpróbáltam megtörni a hálózati wiriles és kaptam ..: dmultumesc bemutató ti a rock !!

  Dinu Sall tudod számít, milyen verziójú visszalép (5r1, r2, r3 GNOME, a KDE 32bit, 64) köszönhetően bármilyen reszelő.

 155. Nicu Azt mondta:

  Nicu: Sall Dinu tudod számít, milyen verziójú visszalép (5r1, r2, r3 GNOME, a KDE 32bit, 64) és dak tud és akar mondani, amit már írt consola.mersi megrendeléseket minden reszelő.

 156. dante_ Azt mondta:

  talán WEP! .... :))

 157. Mircea Azt mondta:

  úgy tűnik, hogy ha 4965 AGN Intel hálózati kártya nem működik, vagy ...?

 158. REVOLUTION Azt mondta:

  Funcţionează..chiar jól! 2 próbáltam laptop (Acer Aspire 5750g és a Toshiba) a Toshiba nem akart, nem kompatibilis videokártya jól értem! Köszönöm még egyszer mindent tanultam tőletek!

 159. Ionut Azt mondta:

  Salutare !!! Nekem van egy probléma, elkapni egy ingyenes hotspot jelszó nélkül, de amikor csatlakozni úgy írok (Windows Nem lehet csatlakozni) Miért nem tudok csatlakozni, ha nincs jelszó, aki tud segíteni ????? várjon COMMENT !!

 160. Én csak az a kérdés, hogy mit írok washi - mon0, és már csak néhány hozzáférési pontot wifi..Da levelet airodump-ng mon0, ha megállapítja, hogy minden olyan területen, ...

  • d3ey27 Azt mondta:

   Követtem mindent lépésről lépésre bemutató a fent említett, és lehetetlen, hogy tudok társítani ruteru WPA2 típusú titkosítjuk Nem kezdeményezi a folyamat kezdődik, hogy pin'urile! Próbáltam többször, és a különböző hálózatok és ugyanazt az eredményt! És igen, igazad van, hogy azt mondják, hogy mi történt a min!

 161. És most még egy kérdés reala.Este illegálisan feltört jelszavak szomszédok és az eredmény lehet ez?

 162. Cata Azt mondta:

  Miért érdemes vezeték nélküli adapterek 5r3 visszalép? Van egy listát?
  Van egy vezeték nélküli USB adapter TP-LINK TL-WN300N N823 nem megy ???

 163. Paul Azt mondta:

  Szia Nekem van egy kérdés, és cerputin segítséget. Futok bt r3 pontosan célzott, úgy tűnik, minden megy rendesen, amíg a Pinu meg kell nézni ezt a hálózatot. Amikor elkezdi mondani, hogy "váltás csatornára mon0 1" 2,3 stb Saját probléma elérő váltani 14 és ott meghal ... .sugestii? Köszönöm.

 164. Paul Azt mondta:

  d3ey27:
  Követtem lépésről lépésre mindent a fenti a bemutató, és lehetetlen, hogy én is kapcsolódnak titkosított tipWPA2 ruteru nem tudok eljárás megindítására irányuló kezdenie pin'urile! Próbáltam többször is, és a különböző hálózatok és ugyanazt az eredményt !! És igen igazad van azt mondja, ez történt, és min !!

  Azt hiszem, a probléma hasonló

 165. masterdinu Azt mondta:

  Helló, kérjük spunetimi egy módszert, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megtalálja, és csak a csapot a router, de nincs idő! Van-e olyan szoftver, amely képes megmutatni pin bejáratánál router?

 166. Intz Azt mondta:

  Egy ponton azt mondta, tegye a 00 kezd gyorsabb keresés ... Mi az a parancs, és hogyan kell csinálni? köszönöm

 167. Intz:
  Egy ponton azt mondta, tegye a 00 kezd gyorsabb keresés ... Mi az a parancs, és hogyan kell csinálni? köszönöm

  Ha jobban megnézzük a fenti szöveg olvasási bemutató, és látni fogod. Ez a késleltetési idő, azaz intarzirerea próbálkozás között, "0 d" azt jelenti, hogy nem vagyunk a késleltetést között csomagokat. Azonban intarzirerea néha szükség van, hogy ne blokkolják a router oldalán.

 168. Intz Azt mondta:

  Van egy parancs, amellyel jelezheti exempu 3 primere4 számjegyű PIN kódot a router? Köszönöm.

 169. Andre Azt mondta:

  hogy is mondjam a bot ezt a programot?

 170. ionutzSB Azt mondta:

  Üdvözlettel! Nekem van egy probléma, EDUP ep 6506 vezeték nélküli antenna jól működik, de még mindig metrii.Eu cucablul a 3 2 5 méteres USB kábellel szeretném használni őket elkapni több hálózat, de amikor 8 táska pl. méter, látom a hálózatot, amelyhez kapcsolódni, megpróbál csatlakozni, de nem csatlakozik. A kérdésem a következő: lehet valahogy növelni a feszültséget USB-meghajtók, hogy kap áramot ANTENNA JOBB VAGY? Van egy egység, amely biztosítja mind a jelenlegi vezeték nélküli adapter II TRERUIE? KÉRJÜK FRUMOSSS HEEEEELLLLP!: D

 171. ionutzSB Azt mondta:

  dinuMaster:
  és WPA jól megy

  Nem megy az összes Kiara DINU ... .Ha DO NOT NULL kézfogás ... szünet ... ..itt szólva, hogyan kell csinálni VORBA.STII valamilyen kézfogás A HÁLÓZATI?

 172. toto Azt mondta:

  nekem minden jól megy csak vizsgál mutatják ugyanazt pin folyamatosan ... .cred mint 3 nap, ha hagyja így ..ce hiába ... ... Régebben is ugyanazokat a parancsokat

 173. kakukk Azt mondta:

  bátyám után fenyő router csinál vele?

 174. Ovidiu Azt mondta:

  hello, kérem? datimi egy linket vagy honlapot, ahol lehet vásárolni Atheros AR9400 vagy hasonló változata. köszönöm

 175. Dinda Azt mondta:

  Me mozog, kissé ők állni kb 15 0 perc és tart sec írja, hogy miután ez a tüske és a 15 00.00% min vannak. Miért?

 176. pynku Azt mondta:

  Sikerül tárgyalás hálózat megtörni a szomszéd 24.216 sec (~ 7 h) egy adapter i14 m7x Alienware Intel (R) Centrino (R) Wireless-N 1000. Úgy tűnt, hogy nekem a hibát "talált lepényhal csomagot FCS, kihagyva ..." egyébként minden elment a könyvet.
  Van egy kérdésem: Van egy router az otthoni d-link 524 nem találja sehol a WPS vagy WPS. ez azt jelenti, hogy a WPS nem hiteles, és nem csapkodott, vagy talán nem tudja, hol keresse?
  Cristi köszönöm bemutató.

 177. Ovidiu Azt mondta:

  A AWUS036H V5 - Realtek 8187L és AWUS036NHA - Atheros AR9271, hogy Ön szerint a legjobb?

 178. cristiansalou Azt mondta:

  Nagyon jó tutorial. Van egy kérelmet akkor admin: Kérjük kedves ha az vezessen egy kis tanácsot. Néztem egy teljes bemutató és hogyan lehet minden földi nyelvet, de nem tudtam elérni őt. Azt akarom, hogy megtanulják, hogyan kell használni eszközöket, amelyek szobákban (BT5r3), de megtaláltuk az alternatív fizet csak persze a melyet én adok nekik a honlapon. Légy hálás

  tisztelettel Cristian

 179. Mario Azt mondta:

  Szia .VD mindenféle vélemények hack én WPA.PARAREA Nem is olyan egyszerű. Miért mondják ezt a munkát, megpróbáltam 2 PTR hónapig NÉMETORSZÁG vesznek, és az AM és nem 13GB szótár NM ÉS MINDEN .si ahogy én is próbáltam AM K Reaver VZ EASY AS IS F ... DE nem jelenik ..ASA Otthagytam PC 2 NAPOK megy és nem is néz ki, és csatlakozik a pin kankalin 123456780 2 ASA nAP többre is képes TRB SA CV Ha valaki tud segíteni, mint az összes MS modellek visszalép AM

 180. toto Azt mondta:

  Mario azért történik, hogy magam küzdöttem 1 hónap nem hozott eredményt, igyekeztünk minden lehetséges ... és azt mutatják ugyanazt pin 123456780 napokig. A hálózat, hogy szeretnék törni egy kicsit tovább 45%, a 20 30-% jel elfoglalták a szüneteket Reaver és nem ismételjük Pinu (mondta nekem valaki, én még nem próbáltam, hogy nincs most kell, must kapok egy antenna wifi és látom) ... régen magam sokféleképpen jelszavak feltörésére szótárak és egyéb szamarak ... bt5 a Reaver marad az egyetlen lehetőség, de úgy tűnik, hogy jelezze, hogy szeretne net probléma ... ..eu'm Olaszországban és itt netul luxus át, és nagyon rosszul ... ..with törvényjavaslatot 2 hónapot itt Romániában volt net kábel 1 év

  • Ovidiu Azt mondta:

   szia toto, és én Olaszországban, de kiderült, hogy nem vesz egy tányér őket, amelyek a bemutató. mit talált és hol. drops_xbox@yahoo.com Saját e mailu, kérjük, adja meg a választ, köszönöm

 181. Seby Azt mondta:

  megy, és ha a jelszó a levél?

 182. adrian Azt mondta:

  sal srácok van egy probléma, amit letöltött visszalép BT5R3-GNOME-64.iso lam usb stik helyezni programu adnak unetbooting de amikor újraindítás csizma stik nevét, majd írja blacktrack hívni, hogy mi történik, és kérlek problémát segít és beléptem a BIOS és én meg usb

 183. cristi_m Azt mondta:

  Hello. Sikerült, hogy egy bootolható botot BT5R3-GNOME. ez rendben van csomagtartó, de nem kap a GUI. Adtam a parancsot: ctrl> c, és azt írta: "startx". és semmi nem működik .... A kérdés tehát. Ahogy kapok a GUI?
  köszönöm

 184. adrian Azt mondta:

  sal baieti.ma valaki segíteni a fenti kérdésre bejegyzést kérlek

 185. semprohn Azt mondta:

  Írok terminál Hi-ng airmon én semmit nem talál egyetlen WLAN nincs illesztőprogram semmit. Van egy Asus leptop x54h hiszi, nem telepített hálózati kártya, vagy valami .. Kerestem az interneten, de megtaláltuk. Zimi kérjük tegyek, ha tudod .. Köszi

 186. rsrs Azt mondta:

  hello !! ha telepíti BackTrack-u ablakok vannak telepítve rám? vagy egy egyszerű unninstal visszatér a Windows?

 187. @ Semprohn ... ez egyszerűen nem látja a vezeték nélküli kártya bt, hogy a laptop és a vezeték nélküli adapter, hogy menjen

 188. Cristi Azt mondta:

  Nagyon cool .... de ha netán igaz? Nem lenne jobb, ha ezek nem egy állítás, mert ezeket a dolgokat ?????????????

  • Barátom, te PARDAF ... magabiztosan mondani, hogy meg kell csinálni, mint egy politikus akkor teljes mértékben bizonyítani, hogy hazafias van ...
   Az Ön esetében úgy érzem eszik csokoládét csomagolás és dobja ... én tényleg nem tudom, mi a szerepe a bemutató, és milyen segítséget jelentett ...
   Regenerálás ???? Mit gondolsz, hol testvére az iskolában? Az RCP ??? Hol ...?
   Internet tele sziklák, hogy ... fogni én egy ...

 189. Adrian Gudus Azt mondta:

  CristiNagyon nehéz .... de ha netán igaz? Nem lenne jobb, ha ezek nem egy állítás, mert ezeket a dolgokat ?????????????

  Legyen a vendégünk! Ha valahogy úgy gondolja, ez az információ csak a honlapunkon, és mi találtuk volna, tévedsz!
  A szerepe a bemutató, hogy tudja, hogyan kell csinálni, és hogyan lehet megakadályozni. Megoldás akkor még a fenti szövegben bemutató!

 190. Cristi Azt mondta:

  Nem megjegyzést akkor máshol készült, kapsz majd a háború utáni nagy, én melyik tetszik ez a leírás, megtanultam sok mindent, hogy fogalmam sem volt, plusz a jobb, hogy nem magyarázza senki, és amint azt a 10 + osztályos fiúk nem olyan, mint más foodie ....
  Ezeknek köszönhetően az oktató ......

 191. ion Azt mondta:

  CristiNagyon nehéz .... de ha netán igaz? Nem lenne jobb, ha ezek nem egy állítás, mert ezeket a dolgokat ?????????????

  Bancu a Timpu tudni? Timpu ... .noastra!

 192. Uhy_Rapp Azt mondta:

  Van egy pb. először említés, amely antenna Alfa REALT 8187L ... de adok "vessző" valahol

  Reaver Attack v1.4 WiFi Protected Setup Tool
  Copyright (c) 2011, taktikai Network Solutions, Craig Heffner

  [+] Várakozás beacon származó 58: 98: 35: A1: A0: 35
  [+] Váltás a csatorna 0 mon1
  [+] Váltás a csatorna 0 mon2
  [+] Váltás a csatorna 0 mon3
  [+] Váltás a csatorna 0 mon4
  [+] Váltás a csatorna 0 mon5
  [+] Váltás a csatorna 0 mon6
  [+] Társult 58: 98: 35: A1: A0: 35 (ESSID: Kostas)
  [+] Próbálok fenyő 12345670
  [+] Váltás a csatorna 0 mon7
  [+] Váltás a csatorna 0 mon8
  [+] Váltás a csatorna 0 mon9
  [+] Váltás a csatorna 0 mon10
  [+] Váltás a csatorna 0 mon11
  [+] Váltás a csatorna 0 mon12
  [+] Váltás a csatorna 0 mon13
  [+] Váltás a csatorna 0 mon14
  [+] Váltás a csatorna 0 mon1
  [+] Váltás a csatorna 0 mon2
  [+] Váltás a csatorna 0 mon3
  [+] Váltás a csatorna 0 mon4
  [+] Váltás a csatorna 0 mon5
  [+] Váltás a csatorna 0 mon6
  [+] Váltás a csatorna 0 mon7
  [+] Váltás a csatorna 0 mon6
  [+] Küldés EAPOL START kérelem
  [+] Kapott identitás kérelem
  [+] Küldése identitás válasz
  [!] FIGYELEM: Vételi időtúllépés történt
  [+] Küldése WSC NACK
  [!] WPS meghiúsult (kód: 0x02) újra megpróbálja utolsó pin
  [+] Próbálok fenyő 12345670
  [+] Váltás a csatorna 0 mon8
  [+] Váltás a csatorna 0 mon9
  [+] Váltás a csatorna 0 mon10
  [+] Váltás a csatorna 0 mon11
  [+] Váltás a csatorna 0 mon12
  [+] Váltás a csatorna 0 mon13
  [+] Váltás a csatorna 0 mon14

  És így ülni, és 2 3 óra és semmi ...

 193. Uhy_Rapp Azt mondta:

  aa hálózat bármely ad nekem próbálja ász és a laptop, és így tovább .. egység ... Alfa különböző wifi antenna és NETSYS 8187L Realtek Realtek 99000G mindegyik 8187L

 194. par Azt mondta:

  egy hack bemutató wi-fi Windows? merci!

 195. doru Azt mondta:

  Szia, a comnada: mosom őket rossz FCS paket Talált tűnik, skinpping .... Megjelenik sorakoztak, még meg kell várni, amíg eltűnik, és én meg nem jelenik wifi hálózat? Köszönet előre

 196. Marius Azt mondta:

  Ceau Van egy probléma, nem tudom, ki tette a backtrack tudni kérem, segítsen nekem .. ms

 197. Stefan Azt mondta:
 198. Vasile Azt mondta:

  Miután a Windows visszalép lehet nevezni? vagy újra kell telepíteni
  Azért kérdem, mert van egy laptop a Windows előre telepített

 199. Cristian Azt mondta:

  Ezért nem minden, és nem próbálok csatlakozni szomszédok szeretné ezt csak a kedvéért csinálja, megpróbáltam egy csomó módon, és nem minden reusesc..pfffffffffffff
  Próbáltam szinte minden oktató, sokan sikerrel, maximált .. ehhh ez mia

 200. Marius Azt mondta:

  backtrak jó, ami jó tettem egy bottal és iso 5bit backtrak32 Gnone backtrakr3 és csak nem megy, hogy az ms segítséget kérek.

 201. Cristian Azt mondta:

  Minden jó az én tutoriale..Intrebarea például, hogy azt szeretné, hogy magának egy videotutorial, hogyan kell egy vezeték nélküli antenna, mindannyian tudjuk, hogy az antennákat a kereskedelem a por, akkor úgy gondolja, hogy segítsen nekünk, sok akiket nagyon érdekel erről ..
  Köszönöm ...

 202. GOSA Azt mondta:

  akinek sikerült feltörni a WPA / WAP2 Kérem megmondani, hogy mi modellt használt WiFi Adaper

 203. GOSA Azt mondta:

  miután másolatot készített, és indítsa újra azt mondja, hogy nem, hogy bekerüljön a BIOS, hogy válassza ki az USB / dupapasul kaptam tűnik, hogy nyomja meg a Ctrl + Alt + Delete pt. indítsa újra az operációs rendszer nem támogatja //// talán nekem is win8

 204. A probléma eltérhetnek a

  VIGYÁZAT: AP érzékelve sebességkorlátozó, várva 60 másodperc Mielőtt újra ellenőrzés

  mert az új router van néhány "védelem".

  akkor próbálja az alábbi paraméterekkel, ahol:
  csatorna a csatorna a router probléma, hogy nem kívánnak csatornák (esetemben 1)
  b már nem szükséges elkalandozik
  és szebb timeout nem blokkolhatja router

  Reaver őket mon0 csatornás 1 -b XX: XX: XX: XX: XX: XX xx -c -f -r -vv -win7 2: 60 60 azt -no-nacks

  BAFTA. Ragadt rám kísérlet után a 10 6 óra

  Nem sok ember tudja, hogy mit csinál a CTRL + C terminál.

 205. Adrian Azt mondta:

  Próbáltam két különböző laptopok és ad nekem ugyanaz a hiba "észlelt víz sebességkorlátozó, várva 60 másodperccel az előtt ellenőrzés megismétléséhez" mit lehet tenni? néhány tanácsot?

 206. Roman eduard Azt mondta:

  Hallgassa fog törni a jelszót, hogy a hálózati UPC ??

 207. Ionut Azt mondta:

  Valaki segítsen nekem és én ???? Valóban szükség van a vezeték nélküli kártya? Ezt fel lehet használni egy USB WFI?
  Például én számítás vásárolt egy vezeték nélküli kártya és mi'am usb'tplink ...

 208. STIK jó állapotban AM BACKTRAK K SAD de amikor WASH nézd WIFI semmi talán azért, mert WIFI gyenge LEMEZ valaki, aki tudja, HA WIFI USB kompatibilis a legjobb és jól vezetett és BACKTRAK segíteni MS.

 209. Cristianmandan Azt mondta:

  Hello! Ha adok nekik mon0 Washington parancsot ad nekem hiba, mint a mosás v1.4 Wi-Fi Protected Setup eszköz szék

  • Cristianmandan Azt mondta:

   CristianmandanHello! Ha adok nekik mosni mon0 parancsot ad nekem hiba, mint a mosás v1.4 Wi-Fi Protected Setup eszköz szék

   CristianmandanHello! Ha adok nekik mosni mon0 parancsot ad nekem hiba, mint a mosás v1.4 Wi-Fi Protected Setup eszköz szék

 210. Cristian jó munkát jól végzett I anvatat Buan Sok leírást szerencse további egy évvel, ha kedves mondani, hogy wifi usb AMI ajánlott és stabil backtrak5 astemp ms borotvált ...

 211. jó Nekem van egy probléma, ha segítesz cun wifi usb adapter hegyét, hogy ajánlott stabilabb backtrak5 astemp ms válaszidő ...

 212. nelson Azt mondta:

  Nem semmi felület jelenik meg azt követően, hogy airmon-ng.ce csinálni?

 213. Adi Azt mondta:

  Ki találkozott Reaver hiba: "Nem sikerült társítani (BSSID). ?? AM Reaver próbált vele mon0 -b c -vv -no társult. De akkor mi a teendő ???

 214. nincs neve Azt mondta:

  előfordul: ap érzékelt sebesség korlátozó, várva 60 másodperc előtt ellenőrzés megismétléséhez azt jelenti, hogy WPS ment a nem yes után 8-20 minden olyan kísérletet, hogy ezt kapcsolási NO-YES), így nincs semmi, amit tehetünk! azt jelenti, hogy a tulajdonos tett újabb router vagy router firmware frissítés! következtetés: SmEcHeR nem fog menni !!!

 215. Marius Azt mondta:

  wlan0 tűnik nem néz rám eth1 mit tegyek ??? Van egy leptop HP vezeték nélküli kártya integrált az alaplapon, és még egy kérdés VALAKI válaszol a kérdéseinkre ?????

 216. mania107 Azt mondta:

  írása után "airmon-ng" Nem üres. ez azt jelenti, nem érzékeli a hálózati kártya?

 217. masterdinu Azt mondta:

  Azonban a srácok, de ha én használni őket Reaver mon0 -b BSSID -vv -d felett 0 1-2 perc múlva jelenik meg, mint egy üzenetet társított háborúzó nem BSSID (essid) miért mit tegyek, hogy megoldja a problémát?

 218. anduzero Azt mondta:

  üdvözlő nekem vagyok tökéletes alma dir 600 túl jó
  Azt pin én kérdésem a következő 91227553
  rend van valami
  az ne gubanc 3 4 órát, hogy megtalálja dinuou pin nekem, már tudom

 219. Petre Azt mondta:

  Örülnénk, ha neai iránti kérelmet nyújt be android beolvasni wifi jelszavakat. Közel hangos hasznos az iskolában, vagy Sevici

 220. Egyetlen kérdés. Android .. BackTrack5 Rh3 BT5 kell hogy legyen a kártya vagy a telefon memóriáját munkák itt? (N7000) van elég hely.

 221. Hey everyone !!! WLAN stick`uri mit modellek feltörni jelszavakat blacktrack. köszönöm

 222. nyugalom Azt mondta:

  AM kamerák Hogyan találhatom PASSWORD órát ENSZ leptop O férje látható telefon Minden HOME Mi történik MEI nem akar SA MIL szerelők azt, hogy mit csinál otthon, amikor elhagytuk HOL IAI PASSWORD Kerestem az CALCULATORU WHERE hogy képeket és nem tudja, vagy az AM GASITO keresni

 223. Emmanuel Azt mondta:

  Jó!
  Belefutottam egy kis probléma Követtem minden lépést afuncionat tökéletes mígnem megjelent a képernyőn egy jogsegély tévedésből "[+] Küldés EAPOL START kérelem
  [! ] FIGYELEM fogadása időtúllépés történt "
  és minden, amit többször is megjelenik, és újra feltűnik a képernyőn ......
  Próbáltam megváltoztatni hálózatot, de úgy tűnik, mintha ugyanaz a ... ..
  tud válaszolni
  köszönöm

 224. Cristi Salutt Van egy intrebaree elsőrendű adok vezeték nélküli kártya azt mutatja, hogy nem dc? köszönöm

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Mivel a vezeték nélküli hálózati kártya nem támogatja BackTrack.
   Ha elfelejtette fej-farok bemutató is megemlítették, hogy nem minden vezeték nélküli kártyát támogat, és hogy még a Krisztus volt, és említett problémákat és milyen modelleket.
   Hogy oldja meg a problémát, vegyél egy USB vezeték nélküli adapter támogatja BackTrack

 225. Van egy Acer Aspire laptop e1-571 egy Atheros vezeték nélküli kártya és a Windows 7 64bit

 226. Köszönöm a segítséget

 227. Adrian Gudus bocs, hogy zavarlak, ha nem értik, hogy egy stik usb stick a wi-fi is megy?

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Nem zavarja senki, de jobb lenne, ha te egy kicsit óvatos, és figyeli útmutatók fej-farok nélkül kér valamit, ami már kifejtette a bemutató sem a fenti szövegben azt.
   Ha a vezeték nélküli USB adapter támogatja BackTrack, biztosan működni fog.

 228. Liviu Azt mondta:

  Jó! Próbáltam egy közeli hálózat. Megkaptam a hibát "talált lepényhal csomagot FCS, kihagyva ..." és én parancs-FCS -ignore mon0 megmossuk, ahogy az a szövegben, de én nem látok semmilyen hálózat. Annak észlelése és ablakok jó jel, de itt ... Mi lehet a probléma, és mi a megoldás?

 229. Iulian Azt mondta:

  Hi guys! Van egy kérdésem, van valahogy olyan alkalmazás, hogy nem ugyanaz a dolog az Android? Azt hiszem, hogy a mai telefonok szinte perormante számítógépekhez. Köszönöm, a várakozás, hogy hallani felőled

 230. Iulian Azt mondta:

  hello!
  Megtettem mindent, mint a videó, de az utolsó parancs beszorul "Várakozás beacon-re (a kód a router) !!
  ez azt jelenti, hogy a vezeték nélküli adapter nem kompatibilis !! ??
  Köszönjük!

 231. Ionut Azt mondta:

  És lehet kitalálni jelszavakat tartalmazó leveleket? Köszönöm.

  • Bármilyen jelszó megtalálható, ez egy idő kérdése, és a rendszer biztonságát otthont a munkamenet-hitelesítés.
   Az erős biztonsági hitelesítést használ kiegészítő módon, mint a kétlépcsős hitelesítés vagy megerősítést SMS-t a Aste, ahol csak lehetséges.
   Egyes routerek engedélyezheti a captcha, hogy jelentkezzen be az admin felületen. Hogy súlyosan korlátozza megpróbálja megtalálni jelszavak brute force.

 232. Hi Van egy kis kérés, én mondom Dc (((initramfs Nem található tartalmazó közegben élő fájlrendszer))) Szóval én facuto CD vagy DVD programot akkor EasyBCD és MinitolPartition Wizard .. van videó, hogy sikerült újratelepíteni w7 telepített lam ... köszönöm szépen, vegye figyelembe a 1000 2 + .. nap törj-azt hittem, a wifi jelszót lu szomszéd, mint az enyém minden .. Szóval hogyan számok én beléptem minitol partíciót adtam a beállított csináltam egy új partíciót 10 gb adta Alkalmazás létrehozni a partíciót, miután felvette a ISO képet BLACKTRACK a partíció 10 gb miután belépett a EasyBCD adtam új bejegyzés hozzáadása Jos hordozható külső / adtam ISO adta hozzá a fájlokat ott, és hozzátette, hogy az ISO image tettem hozzá a bejegyzés added've adott rR a PC megjelent nekem ott windows7 ult win7 fékezni és blacktrack 5 r adta r 5 a blacktrack mentem oda adtam egy listát genu először írt cv Default nem tudom hogyan .. És írtam megjelenik fekete kaptam meg terhelés után történik írásban a másik srác úgy néz ki, mint az Ön után 5 ala sec betölteni, és úgy tűnik a másik oldalra, hogy tart, és húzódik 1 második felében dekstop oldal és eltűnik, miután feltettem egy másik oldalon, és azt mondom initramfs Nem található tartalmazó közegben élő fájlrendszer
  És ott marad ............... .. .. Mit terog GRT lélek-m ajutama néztem mindenhol nem találom .... ING egyik ezt a választ

 233. Azt 7 a calculator..de windows ahol letölthetik a 5 kompatibilis a Windows Megfordít velem? ... Vagy menjen a verziót küldte be Linck letölteni? Több kérem, mondja meg, hogy mit kell tenni ... várni a válaszra ... köszönöm ... te erős ... gratulálok, amit csinálsz ...

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Úgy tűnik, hogy nem volt elég óvatos, hogy a bemutató. Mit OS BackTrack az Ön Windows-verzió? Visszalép nem függ a Windows-verzió fut a számítógépen vagy az áldozat egy önálló operációs rendszer, amely lehet CD-ről és a Live USB stick indítható.

 234. Suciu Alexandru Azt mondta:

  Helló jó Cristi.Foarte tutorialul.Tineo minden asa.Dea idővel megtanultam egy csomó útmutatók és kollégái szeretné tai.Nota 10.Daca ceva..am tud segíteni a probléma, ha azt akarom, hogy hozzon létre egy porttovábbítást router..nu bemegy beállítások routerului..am próbáltam mindenféle lehetőségeket, de semmi ... Ha azt szeretnénk, hogy segítsen nekem érintkezés alex.bu27@yahoo.ro .Succes Még mindig mindent, amit csinál.

 235. IGOR Azt mondta:

  [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ....
  [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ....
  [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ....
  [!] Talált csomagot rossz FCS, kihagyom ....
  találkozott valaki ilyen probléma \ írj kérlek \ ms több

 236. Silviu Azt mondta:

  jó estét
  Én egy kicsit problema.Toate keres jó, amíg a hálózat segítségével a parancs mosás.
  Nem találtunk semmilyen bár vannak hálózatok maximális jel.
  Említettem már, hogy van egy vezeték nélküli adapter USB-tp-link-2-0-tl-wn7200nd, hogy elismerik, hogy amit tudok kompatibilis visszalép.
  Köszönet előre.
  Üdvözlettel
  Silviu

 237. V1rus Azt mondta:

  Tehát kezdjük az elején ... zsákot airmon-ng parancsot, és nem találom wlan0. Miért?
  BackTrack 5 használja a VMware player. Várt választ !!!!!

  • Silviu Azt mondta:

   Nézd meg, hogy csatlakozik a vezeték nélküli eszközt vm. A lap VM, cserélhető eszközök.

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Ha a BackTrack élő módban (a VMWare Player) nem fog működni, mert még nem telepítette a szükséges meghajtókat (VMWare Tools), és mint ilyen, a vezeték nélküli kártyát nem ismeri fel.
   Ha egy vezeték nélküli USB adapter, hívlak benneteket, hogy nézd meg a múltban útmutatók arról, hogyan kell telepíteni Guest Additions (a VirtualBox) vagy VMWare Tools (VMWare Player), akkor USB virtuális gépen.
   Még ha ez nem a vezeték nélküli USB adapter, akkor is kell telepíteni a VMware Tools a virtuális gép, hogy kihasználják a grafikus gyorsítást 3D elismerés plakk vezetékes és vezeték nélküli hálózati kártya, stb

 238. Cristi Azt mondta:

  Azt hiszem, ez a dolog működhet, például jelszavakat vagy 1234 000000 ...... Próbáltam a jelszavam 12345678901234567890abcdef szedés zárak ......... és nem tudja, hogy mit kell faca.Am próbált több tábla wirelles de én ugyanazt a rezultat.Deci ha azt szeretnénk, hogy kiváló a jelszót is, amely több mint 5 vagy 6 számok vagy kombinációk számok betűk hagyjuk.

 239. Silviu Azt mondta:

  Találkoztak az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
  "WPS meghiúsult (kód 0x03) próbál utolsó re-pin"
  és örökké tart. Nem válthat másik pin.Am keresett megoldást, de nem találtam semmit.
  Abban a reményben, támogatás, köszönöm előre.

 240. Alexandru Stoicescu Azt mondta:

  Helló Cristi,

  Van egy kérdésem. Ha a router MAC-szűrés engedélyezve van, és beállítható, hogy megtagadja a hozzáférést minden olyan eszköz, kivéve azokat megadott beállításokat, akkor törni hálózat?

  Köszönjük!

 241. Texasi milícia Hac3r Azt mondta:

  Egyesítése. Iam késleltetés adta u .a futottak 0 8 óra. de a végén én WPS PIN és WPA-PSK. Azok számára, akik csodálkoznak, hogy miért NIC nem ismeri, azt, hogy egyes modellek nem támogatják a Linux disztribúció. Régebben egy bottal TP LINK. Stic usb. Ez az integrált laptop a fórumon nem akar látni. És úgy tűnik, hogy menjen el Atheros chips sikeres. Sok szerencsét!

 242. Texasi milícia Hac3r Azt mondta:

  Helló Cristi. I PSK. Megpróbáltam csatlakozni a kapcsolat automatikusan. "Mozgatórugói hálózati cím" mintegy 3 alkalommal majd ki. sőt "korlátozott vagy nem jött létre". Ez a probléma?

 243. ilidyk Azt mondta:

  Van egy modell TP-LINK TL-WN8200ND, miért nem látható a blacktrak5?

 244. ovillianoo Azt mondta:

  Adok parancsot: # airmon-ng Chipset Driver Interface megmutatja
  szabad, hogy mutassa meg, milyen interface / chipset és a vezető .... mit tehetek?

 245. Claudiu Azt mondta:

  Hi. program működése Windows vagy a Linux csak? Kell valami különleges, vagy kap botot a laptop hálózati kártya? Megyek vecinu ...

 246. hello I próbálták megtörni a hálózathoz, de úgy tűnik, hogy nekem egy pár pi-varázsa, és azt követően, hogy írok ap korlátozó 60 másodperc
  trebnuie várok választ ......

 247. Helló nem tud csinálni egy bemutató ptr tábla wirless Broadcom NetLink ™ Gigabit Ethernet sauu nustiu változtatni a placaa ő lipes antenna Orce, hogy növelje a hatalom a wirless vagy megszakítani hálózatok vele Dami egy raspns olyan explicit, mint nem igazán van ezzel

 248. yuly2n Azt mondta:

  .porcaria testvér ... hogy mi megy SP2 OS / XP / Linux vagy éppen 7 ... ????
  Cristi zii venni ???

  • BENI Azt mondta:

   Hogy szar egy olyan operációs rendszer, melynek segítségével a LiveCD, LiveUSB, VirtualBoxban vagy wmvare!

 249. FXL Azt mondta:

  "Marhaság", hogy fut a Linux, és telepítve vagy elektronikus készülék élni a desktop-laptop a legújabb mobil telefon nem működik az elektronikus eszközök értjük azt mosógép, hűtőszekrény, vibrátor vagy fogantyú nélkül.

  Uni a nem is érdemli meg, hogy van, hogy olvassa el ezt a cikket.

  • yonel Azt mondta:

   Sall nagyon jó válasz őszintén néhány analfabéta, aki nem érti, mi az operációs rendszer, amely során tudatlanul, mert őszintén szólva, nem tudtuk, hogy mit esznek, de evett napon és éjszakán gyakorló, de ezek mind ad nyak elmondani azokat lépésről lépésre

 250. daniel Azt mondta:

  hello, 4 óra után érkeztünk meg 40% -os hozam, ha sikerül.

 251. daniel Azt mondta:

  Oké, miután sikerült 10 óra. Ha a szomszéd kopogtat, és kéri a jelszót sokkal gyorsabb volt. BAFTA

 252. robert Azt mondta:

  hello, van probléma! Nem indul a fekete képernyő után kinyitom felület! Próbáltam másik USB laptop és menj! Tud tenni? előre ms

 253. Marius Azt mondta:

  Ha a jelszó csak betűket (vagy betűket) ez hack megy? Megpróbálta egy? köszönöm

 254. florin Azt mondta:

  Előfordulhat, hogy a vezeték nélküli jelszó segítségével intermeiul BackTrack nélkül birtokló egy vezeték nélküli kártya rendszer, de a vezeték nélküli hozzáférési pont fülbemászó (ez egy TL-WA801ND) ethernet port csatlakoztatva a számítógéphez? Kösz.

 255. Nikku Azt mondta:

  Helló,
  Vre.o összes 2 hét, és próbálja megtörni a wifi hálózat és tettünk. Az I. és szükségem van a segítségedre. Vagyok Olaszországban, és tartózkodik valaki, és nem tesz internetre, így m.am ház úgy döntött, hogy rabolni egy visszalép telepítése a hálózaton ... Megtettem mondja a videó ... de miután néhány fenyő ad nekem korlátozott ..60sec erroarea ap .. és menj nuai mindig ad nekem, hogy ... próbáltam vele .. Reaver és sfatsit és -dh-kicsi, de nimik
  ms több

 256. Nilo Azt mondta:

  xiaopan vegye csont csak wifi bűntársai nélküled! vagy csinál bootolható CD vagy nyissa meg mvware ... én azt eredményesen ... Kínai eladni adapterek (nagy teljesítmény), hogy pachet.in WEP a 1 nap wpa2 ... .bafta !!!

 257. Munteanu Ionut Azt mondta:

  Szia Cristi, szükségem van a segítségedre, ha van ideje, hogy válaszoljon erre a kérdésre, ha bejutni bak trak, akkor nyomja meg néhány kulcsot kap bele, hogy megvédje azt az ablakot, sok feliratokat, amelyek megbízást adni a GUI, és nem tudom pontosan, melyik gombot kell megadnia .. Iarta.mi értés, hanem állni otthon és a munkahelyen a fizetést semmit, és én nem, hogy az én net, és ezért szeretnénk megtörni wirless hálózat egy szomszéd ... köszönöm a segítséget, és hála a sok, és az egészség. Élni ...

 258. Marius Azt mondta:

  Androidos telefonon megy valamit csinálni ?? ... Németország ... tartózkodik egy motelben olcsóbb ... és közel a motel egy éttermet, WIFI jel írtunk tele ... csak ... valamit tenni a telefont ..pot ?? van egy Samsung galaxy s ...... egy készülék 3 valami ... nem tudom ... nem vagyok túl jó ... ..ACUM AM háló EURO .ef 10 a drága ... és a fiatal hajtások ....: ((((((....

 259. xpert Azt mondta:

  Nem megy. Próbáltam őket az asztali és hordozható ahhoz, hogy mossa az én write "parancs nem található". Miért? (Desktop mi adapter TP-LINK TL-WN722N - http://profitshare.ro/l/1837897)

 260. Dorel Azt mondta:

  Hello, I ez a hiba
  "Észlelt víz sebességkorlátozó" Említettem, hogy 44% jelet router
  Mi a probléma?
  Kérjük, válaszoljon

 261. johnny Azt mondta:

  régi probléma
  "Észlelt sebességkorlátozó vár AP 60 másodperc befor újabb ellenőrzéshez"
  és többé már nem megáll ..

  Van ötleted? Megoldás?

 262. Emy Azt mondta:

  és én úgy történik, hogy "sebességkorlátozó vár feltárt AP 60 másodperc befor újabb ellenőrzéshez"

 263. Costy Azt mondta:

  nekem csak ad nekem arra vár korlátozó árak érzékelt AP 60 másodperc befor újra ellenőrzést "és lam 2 nap van hátra, és én erre a hálózati scheda Atheros AR9285. Van-e megoldás további sok sikert ms

 264. Andrey Azt mondta:

  Elértem a végső fázisban megmutatja nekem 99,99%, és nem mutatja, mi a teendő sami pin kód türelmet védi válasz andreyf86@yahoo.com

 265. jó, ami jó a vezeték nélküli adapter bactrak 5.

 266. útválasztók már nem lehet dekódolni! sem a régi router firmware frissítést, ha nem! Arra számítunk, hogy a jövőben ....

 267. Timis Azt mondta:

  fogadtatás
  Tudna segíteni nekem, hogyan kell megtörni a facebook jelszó követni vissza 5 r1

 268. Mihai Azt mondta:

  szia én letöltött backtarack 5, azt égetni a DVD, mind tuteaza kap a munkát, de ha adok sratrx laptop zárak nem tud semmit, nem vesz bármilyen sorrendben. hogy lenne egy probléma ms előre!

 269. Furdui Azt mondta:

  varog spunetimi és köszön mint veszek hálózati kártya is jó menni monitor módba
  Van egy TP-LINK TL-7200 de megy

 270. Octavian Azt mondta:

  Criste hogyan kell feltörni a vezeték nélküli hálózat WPS kompatibilis?

 271. Cata Azt mondta:

  Hello nekem ragadt 96,70% EAPOL küldési kérelem megjelenő figyelmeztetés: cool timuout történt Carr lehet a probléma?

 272. deddy Azt mondta:

  Helló, elkezdtem penetráció hogy a bemutató. Minden úgy ment, rendben van, de a végén kapok VPS mint fenyő SSID nem mutatja meg PSK. Hogyan csatlakoztatható csak pin vagy megtanulják, hogyan PSK. megbecsül

 273. Marius Azt mondta:

  kedveseim egy nagy tzeapa ... .Egy második opció airmon-ng indul wlan0 ... optiunea..3..wash őket, hogy írják ..comanda létező mon0 /// ...... én ...... ..asa mint a .videotutorialul Sajnos senki pa ...... kérjenek segítséget máshol Top szakemberek

  • yonel Azt mondta:

   Jó próbálkozás wifislax 4.8-rc4 már integrálja, sikeresen

  • xoxo Azt mondta:

   ha tudod, hogyan kell használni a Linux, crede'ma, nincs módja annak, hogy védje meg a hibákat ... Eltört sok hálózat megrendelések visszalép és wifislax ... ez ilyen egyszerű helló k ....

 274. rablás Azt mondta:

  ne kijönni
  Control + c ..nu hosszabb megáll minden ... hogy egy ilyen fix ???

 275. pagareta Azt mondta:

  Nem megyek mosni dc parancs őket?

 276. Ionut Azt mondta:

  szia Próbáltam letölteni ezt a rendszert blacktrack lam telepített kövesse a lépéseket, az Ön által bemutató, de ha adok keresni NIC nem találja ez segít nekem valaki említést, amelyek wirless kell csatlakoztatni kábel vagy a probléma köszönöm várt választ

 277. Marius Azt mondta:

  hello! Nem tudom, ha kíváncsi, hogy hol, de úgy tűnt, legközelebb a kérdésemre, és azt mondtam, még nem. Azt akarom tudni magam, ha tudok csatlakozni a WiFi antenna (alfa UBDo-gt8), amely vezeték usb2.0 a router, így élvezheti a vezeték nélküli internet a házamban, az interneten is ugyanilyen antenna router. ha lehetséges, milyen router van szükségem, és ha kell valami mozgás adapterek dugó usb mi az interneten. majd multumsc sokat asstept választ.

 278. Piani Azt mondta:

  Telepítettem BACKTRACK5 r3 jobb, de nem találom NIC mi a teendő? I segítségre van szüksége, kérjük

 279. DSE Azt mondta:

  Írása után airmon-ng megmutatja: Interface chipset driver. Azt hiszem, nem találja a hálózati kártya, igaz? Ugyanez a probléma, mint a fent ... válaszolnak, és valaki új, vagy adott tribute ezen az oldalon?

  • Costelina Azt mondta:

   Nos, várj egy percet bemutató DSE ily módon azt mutatja, hogy meg lehet tanítani magának vagy másoknak, hogyan kell
   használják fel az információkat gyűjtött a gonoszt (úgyhogy tartani)

 280. Marky Azt mondta:

  Bravo Cristi, te vagy a legjobb ...... nekem tökéletesen működött

 281. wi-fi Azt mondta:

  LAS AM PIN ... .. és mi a teendő vele? Hogyan kell csatlakoztatni a router?

 282. gagio Azt mondta:

  Hi ... Szeretem a leírás a klip, de van egy probléma, hogy remélem, hogy válaszoljon, hogy segítsen nekem egy kicsit ... .I le a legújabb verzióját bactrack (KALI LINUX) és kinyitottam VMWARE kezdődik és mozog ... ok .... de ha adok parancsot-ng airmon ,, ,, nem látom a laptop wifi kártya ... (Qualcomm Atheros vezeték nélküli hálózati adapter ar956x) ... ha nem tévedek azt mondani, hogy ezek a táblák a legjobb, hogy ... most azt kérdezze meg, beállíthatja, vagy telepíteni valamit, hogy ismerje a wifi ezen a fórumon ... köszönöm ..

 283. Oliviu Azt mondta:

  Szia, csináltam magamnak megfelelő lépéseket, de miután az utolsó parancs, nem csinál semmit ... (Reaver őket mon0 -b "Itt egyre BSSID" 0 -vv -d).

 284. yuly2n Azt mondta:

  Cristi hello ... milyen operációs rendszert használunk, hogy újra a pályán egy DVD például ...?: D

  • Alex Azt mondta:

   Ha úgy érted, "milyen programot használ, hogy egy CD-track vissza ..." A válasz: nero, img égetni vagy más CD-író szoftver. Ha a nero van egy bemutató itt az oldalon. Írja be a fenti mezőben "keresés" a jobb felső "hogyan kell egy bootolható CD-t nero" .A éppen img nem égetnek bemutató, és számos más szoftver CD-t. Ha azt szeretnénk, hogy egy bootolható USB stick személyesen Azt javaslom, hogy csináld egy másik puha Rufus nagyon könnyen használható bemutató ott oldalon.

 285. ALIN Azt mondta:

  CRISTI HELLO! Megtaláltam a jelszót a hálózathoz 802.11g és 802.11n, de amikor kapcsolódni nem mint azok 802.11n akiknek gyenge a jel, max 2 szétrombolja ... és a 802.11g, bár azt jelzi ful nem tudok bejelentkezni (és frusztrációk E MARE ) azt Lenovo rendelkező G58O a 802.11n.INTREBARE-a nem kompatibilis hálózatok mindkét irányban, és hogyan a csatlakozást?
  Előre is köszönöm!

 286. yuly2n Azt mondta:

  Cristi hello, és szia neked is a fórumon: találkoztam egy problémát
  Csináltam egy bootolható stik a 4G az backtrack5 r3 mind szép és jó ... ubuntu Hát persze,
  Elfelejtettem megemlíteni, hogy van egy Toshiba leptop származó L7501MT ... adtam újraindítás, én veszem primu biosu stik_u a boot, és kapok egy kék dolog variációkban, amelyek megadták az első alapértelmezett ... .Mi azt lehet mondani, jó volt itt.
  Most: kapok backtrak_u vörös felület az első ... .ruleaza van egy 3 másodperc, vagyis ő alapvetően pásztázza, vagy olvassa el információkat 3 másodperc ... .és fehér háttérképet csak lenyelni többet tudok meg, és néhány kék csíkos a leptop és egészben, nem kényszeríti a processzor, RAM, teljesen nimik.ee mint Miar felbontás sokkal többre van szükség, mint amit én io leptop, 1024.ce ee videokártyája van, hogy testvérek ??? ad hatalmat megtartani sokat belőle, hogy menjen le ... és akkor elkezd leptopu sal ... .Mi ha bármilyen javaslata van, és ad nekik egy megoldást számomra, és én ... .Ha Cristi tud valamit, valamit, ami biztos ...... nem bűncselekmény mindenki számára nem voltunk így fog menni, hogy presupusu vagy úgy lesz ... mindannyian elrontani .adica leptopurile számítógépek és stb ... nagyon köszönöm, főleg a fiúk elit videotutorial.ro ... és talán egyszer V és olvassa nekem ezer mesaju.ciao ... és baftodelo delo

 287. Darius Azt mondta:

  Hívj hétfő talált egy teljes hálózat, mit kell tenni

 288. Ionut Azt mondta:

  Hello. Követtem minden lépést pontosan, de ezt a kódsort megmutatja megmossuk mon0 routerek nem csak a "Nincs parancs" mosás "talált, úgy értetted. Command "hamu" a csomagból "hamu" (universe) és néhány sornyi kódot ugyanúgy, hol a probléma? paote én segíteni valaki? Van egy hálózati kártya Atheros Ar2425. Köszönet előre

  • Ionut Azt mondta:

   Sikerült a végén, de ezzel a paranccsal airodump-ng parancs mon0 de most Reaver nem fut mon0 - b (Id router) -vv mondta parancs nem található.

 289. gabi Azt mondta:

  Nem találja a vezeték nélküli hálózati kártyát backtrack5 mit lehet tenni
  I Intel (R) PRO / Wireless 2200BG, úgy találta, az illesztőprogram telepítése a vezeték nélküli hálózatok

 290. vasi Azt mondta:

  salut.la probléma FELU rám a következő. úgy hajtogatta keresni a csatornákat a 1 14 nem tudom, mi a probléma

 291. Marius Azt mondta:

  Jó, először be kell jelentenie magam lenyűgözte, amit itt. Van egy probléma a módszerrel a törés wi-fi hálózatokat. Követtem minden lépést, de ha adok a parancsot "megmossuk mon0" mutasd meg, ahelyett, hogy wi-fi hálózatok láttuk bemutató végeztem egy hosszú listát a következő üzenettel: "Talált csomagot rossz FCS, kihagyva ...." és nem, akkor nem történik semmi. Előre is köszönöm

 292. Marius Azt mondta:

  Jó. SCz ég nem tudom, ha írok ... egyenest .se tudjuk, hogy a HP laptopok problémája az, hogy nem támogatja a vezeték nélküli élvezetes. a kérdés az, van-e olyan módszer, amellyel akkor is megszünteti a korlátozást?

 293. Cristi Azt mondta:

  Helló, miután Reaver ...... ..incepe keresési parancs csapok, de egy idő után, vagy bizonyos hálózatokkal ... azonnal abbahagyja, és úgy tűnik az ilyen, hogy a router észlelt korlátozás 60 másodperc ... mit tegyek?. És ha hivatkoznak / bemutató, és a más típusú atack: airodump-ng / aireplay-ng ... mint az aktuális jelszó ... néz, mint az amerikaiak a youtube-on nem egészen értem, köszönöm,

 294. kum tudtam megtalálni a jelszót Romtelecom telefon várakozás üzenet

 295. alex Azt mondta:

  Követtem minden lépést Cristi üdvözlő ezer pin'ul tanult, de nem tud csatlakozni a hálózathoz wirless zsákot tesz engem a jelszó van egy találkozik bármilyen probléma köszönhetően

 296. Ovi Azt mondta:

  Salutare..Am belépett visszalép, és én írom a parancsot "airmon-ng" Nem írok most találtam NIC interfész chipset driver oszlop, de nem mondja meg, hogy merre vagyunk .. AR9485 Atheros vezeték nélküli hálózati, segíteni fog Rogge

 297. AnDy_xstyle Azt mondta:

  PLEASSSE Súgó .... !!! Kérdés: Dc próbál azonos pin minden alkalommal ,,,,,? 12345670 PIN újra, újra ... újra .: - ??

 298. Sassu Azt mondta:

  Cristi magyarázni "PIN" Itt nem lehet a jelszó, úgy tűnik, hogy nem működik jól, ha azt észleli, jól Cristi nem fog találkozni senkit AIC, és így más szóval ez nem ok munka, szerencse és több tanulmány és több

  • Terminál működött ebben az esetben, akkor meg fogja érteni, ha volt óvatos.
   Meg kell érteni, CAN eredmények nem garantált.
   Ha meg szeretné szakítani a WiFi és sikerül nem jelenti azt, hogy én vagyok a bűnös.
   Követi a bemutató óvatosan, és akkor felfedezni, hogy mi folyik a 100% -ában.
   Itt vagyunk egy olyan környezetben, a vezérlő, több száz router azonos beállítások száma a különböző chipset.

 299. Joseph Azt mondta:

  Hello. ha zárva úgy tűnik, hogy a WPS igen mit tehetek? Reaver amikor bekapcsolom a következő üzenet jelenik meg: AP érzékelt sebesség korlátozó, várva 60 másodperc befor újabb ellenőrzéshez, és nem csinál semmit.
  Tud ajánlani egy másik utat törni?

 300. Nem találja meg lángú

 301. Stefan Azt mondta:

  Hello. Megtettem mindent, amit írtam, ha adott parancsot Aimon-ng azt mondja, hogy a megrendelést nem történik, bármilyen sorrendben gasit.asa

 302. benea26 Azt mondta:

  üdvözletét és boldog ünnepek.
  Vettem egy bottal és egy live cd és menj amanduoa egy notebook és egy descktop, de tegnap vettem egy asus a amanduoa és bottal zárak és kernel # cd Panik-szinkronizálást nem: megkísérelte megölni init #

 303. Andy Azt mondta:

  Hello.
  Követtem minden lépést tett az Ön által, de ha adok a parancsot "airmon-ng" Nem vagyok ott, NIC felirat megjelenéséig tutorial.Trebuie visszalép telepíteni ezt? Láttam, hogy az ikon jelenik meg a bal felső sarokban épi ...

 304. florin Azt mondta:

  Nekem van egy probléma ... egy idő után futok egy üzenetet jelenít sebesség limit észlelt valamit ... .és várni 60 másodperc folytatásához nem csak továbbra is, ala .doar üzenet jelenik meg. Elismerem, hogy nem is ismeri felület linux, de ...... kérem segítsen !!!!

  Előre is köszönöm!

 305. Andrei savin Azt mondta:

  Köszöntelek, mert én nem látom a vezeték nélküli kártya a laptop
  Az ablakok megy, de a pályán nem megy fekete
  és van egy kérdés
  Nem vagyok otthon, és a kültéri antenna használata a mio olvasni, de miért nem megy csinálni, mint te, és én követtem a lépéseket pontosan az köszönöm

 306. Burlacu Azt mondta:

  Egyedi megmossuk mon0 nem talál semmit ... .My tudok segíteni valaki? Köszönjük!

 307. Iulian Florea Azt mondta:

  Cristi Hi, van egy ASUS WL-USB WiFi adapter 167g V2 és találtam a hálózati kártya monitor módban, de ha adok a parancsot "megmossuk mon0" Nem találtunk semmilyen wifi hálózat ... miért?.
  Próbáltam a LiveCD és a VM (Virtual Box) és lafel .. kérem vigyen ki a köd: D. Köszönjük!

 308. Aurelian Azt mondta:
 309. Virgil Azt mondta:

  A bemutató lehet azonos, de az ubuntu?

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Csomagok telepítése említett és alkalmazott a bemutató, és készen áll, hogy a munka

   • Adrian Gudus Azt mondta:

    Ha nem tudja kezelni, akkor láthatjuk, hogy a bemutató, hogyan kell telepíteni a szoftvert az Ubuntu, hogy megtalálja a keresőmező segítségével a jobb felső sarokban

   • Daniel Nicholas Azt mondta:

    Hol lehet letölteni ÖN mondja ki BT5R3 NEM ÉRVÉNYES

 310. keresztény Azt mondta:

  Hogyan lehet megtudni, csap és egy WiFi SSID ... ..pot Palolem feltörni egy wifi telefon Samsung galaxy s5? ......

 311. Razvan Azt mondta:

  Helló vettem magam, de ma írok program "airmon-ng" megvédeni a WLAN egyik mutatja nekem az összes szükséges, de nem wlan0 rám, amikor írok más parancsok arata..sau azt mondja nekem, hogy nincs parancs vagy ez a baj! Mi a teendő ebben az esetben?

 312. vasi Azt mondta:

  Helló,
  nem felelnek meg az utolsó lépést kérem, segítsen

  -index Száma cél hálózati? Hardver Index hálózatok itt akkor
  Nyitva / root / network elmult 01.cap
  -Kérjük Adjon meg egy szótár (-w)
  -Quitting Aircrack-ng ....

  ez a lépés nem felelnek

  köszönöm vasi

 313. Alex Matran Azt mondta:

  Szia nekem ad nekem erroare
  pin12345670 majd írjuk Küldés EAPOL START
  Olaszországban és használ Realtek vezeték RTL8187 802.11g 54Mbps 2.0 USB hálózati adapter.
  Ajutatima kérem ...

 314. Cata Azt mondta:

  Domain nem tudja, hogy miért megy az összes lépést, de amikor megtalálja a felület nem írja nimik Miért?

 315. Daniel Nicholas Azt mondta:

  Hol máshol, ha én kibocsátott BT5R3 az oldalát az BT5 mondják többé érvényes és MONDJA letöltés KALI

 316. Marius Adys Azt mondta:

  Helló, ha a szerződés UPC regisztrál velük, és akkor a nettó ingyenes vezeték nélküli UPC WI-Free bárhol a városban kisebb falvakban is függ, hogy a felhasználó a nettó UPC közeli és a repedés nélküli lehetőség, de tart sok múlik elsősorban a számítógép teljesítményét, ha hagyja magát sovány bagubas vagy legrosszabb, hogy türelemmel tart, csak két nap, amíg nem teszik a program munka, másrészt attól függ, milyen hosszú a jelszó

 317. Bobo Azt mondta:

  Volt egy másik változat betöltése .txt fájlt, benne egy csomó kombinációk, mint a változat, hogy a várakozási idő alacsonyabb volt.
  de nem értem, hogy ez a változat, a fent meghatározott, továbbá k .txt fájlba van szükségünk kiterjesztésű fájl .cap aki nem tudja igazán elképzelni, hogyan kap, ameddig nem tudjuk a jelszót, hogy a wifi hálózathoz megcélozni?

 318. Leana Azt mondta:

  Megértem, hogy nem tud visszalép a dispozitiovele android, a kérdés az, hogy az Android készülék Ezt a műveletet (megtalálása wifi jelszót), valamint a PC-n.

 319. alex Azt mondta:

  wifizon, hogyan léphetünk kapcsolatba?

 320. Silvyo Azt mondta:

  szia
  majd nagy érdeklődéssel követi minden, amit csinál, és köszönöm létezik !!!
  Adtam hozzá néhány egyértelmű a csomagom elég kis IT
  Most van egy kis probléma. nem veszi a program indult, hogy Önhöz.
  kérem, segítsen

 321. Cristian Azt mondta:

  Van egy jó rugaminte valaki mondja meg, hol lehet letölteni a programot, és azt is, hogyan működjön a DVD-ről? köszönöm

 322. Ruben Azt mondta:

  Helló, Crisitan közvetlenül a témában. Van egy Windows-10, telepítettem virtuális gép VMware Workstation, letöltöttem BlackTrack tettem egy virtuális kép VMware-ben elindult, de változatlan ragadt a csomagtartó, és azt mondja, hogy az üzenetet az elején, mielőtt abbahagyja akkor a Ctrl-C, nekem a dolog nem megyek úgyhogy lehet megállítani a Ctrl + C, de írom ezt az üzenetet. Mit tudok tenni?
  Rendszer miatt letiltott betölteni információk Magasabb, mint 1.0

 323. alx Azt mondta:

  Először üdvözlő frate.In írja ide pt.ca ahol szükséges és kívánatos (mozogni minden kártya alkalmazások
  sd) nem kommentálja 2011 kicsit, mert megjelent articolul.Acum talán nevetni (üzleti és a jobb oldalon), de ebben az évben kaptam az első alkalommal, amikor egy okostelefon, és megvan az esélye az OS android.Asta ok
  pénz (I 11 millió régi lej havonta :), így nehéz telefonok dastea) .Asadar ezt dalvick cache gyorsítótár egy virtualizációs program android, egyfajta sandbox vagy inkább hasonlít egy virtuális gép (+ sandbox emulátor) (utasítások emulált hardwerul eszköz és a dalvicul nem közvetlen, alacsony szintű, az android-szerű mag Hiszem, és ha tévedek Bárcsak corectzezi nehéz, mert csak így lehet tanulni valamit) .Most működő Systeme jön pack eszköz (tabletta / telefon), mely nem irányítható jelentése számomra az, hogy hogyan "nád csak a" bejelentések és kérelmek
  kerülnek továbbításra (hozott) a nagybátyja Dalvi, hogy mivel nem a processzor vagy közvetlenül intstructiunile
  Egy másik összetevője adott telefont, valószínűleg miután bevitték a kernel, ha azok jó vagy rossz, majd kinyitja az írás módot - ismétlem azt hiszem legalábbis megtenném, ha én is így a programozók
  és május titkosítani, ha úgy tetszik, rájössz 16 GB memória, amely gyorsabb telefonlui (mellesleg nem tudom, hogy a NAND hús, vagy más, de a legvalószínűbb, így test az 10 osztály, én ásni a nettó :)). Tehát ez egy telefon valamivel gyorsabb immunis a vírusok, és tényleg arról (amikor visszaállítja a döntéseket a gyárat nem bárki letölteni az adatokat csak az operációs rendszer, és nem a cache) a supracri cache időt vesz igénybe és mivel tudjuk, hogy a technológia nAND memóriák szintező és írok véletlenszerű kártya, ha nem írja felül az eredeti adatokat írott pontosan át ezt .pt olvastam, hogy meg kell érteni utasításokat controlarrului / kisérő PCBE, az egyetlen megoldás az lenne, hogy felülírja az egész egységet, és időt vesz igénybe, ha összehasonlítjuk a titkosítás módja, hogy lehet menet közben, azaz dekódolja elolvassa titkosítja írásban valós időben, és ha van, és elefánt diffúzor CBC módban vagy XTS biztos lehet benne, hogy a titkos szervezet harmincon túli nem áll helyre a bolygón lehet ceva.Deci / van olyan alkalmazás, amely nem az? //? //// ???
  Volt kisebb, és írt egy regényt, remélem elolvassa ezt, és válaszoljon.
  ps
  Írtam a billentyűzetet ablakok voltak az én igazi strcat néhány gomb, így ez elvitt én körülbelül 1,5 ore.Oricum Şieului szeretem és nézni az öröm és a dolgok, hogy ismer deja.Poti
  Ön technikai választ (még ha megértjük 12 osztályok + I gooogalul elérhető :). Multu előre!

 324. Pepe Azt mondta:

  BackTrack elavult és 5 Már nem támogatott - Letöltés már megszűnt.
  http://www.backtrack-linux.org/downloads/

 325. alex Azt mondta:

  cunostinte..mult're Doxa tiszteletet!

 326. anton Azt mondta:

  sal, ha a munkáltató nem veszít időt hiába .-)) nehéz feltörni WPA, ha figyelembe vesszük, hogy a modem alapértelmezett jelszó betűk és számok akkor kezdődik 9 ++++ karakter, de valami nem megy minden Reaver akkor is, ha a WPS kompatibilis hálózati

 327. Ruben Azt mondta:

  Helló, úgyhogy sikerült fel az ISO-képfájlt BackTrack a Stick, hogy olvassam el a normális, mint én telepített Windows, de van egy probléma, ha ez bekövetkezik felülete BackTrack hogy piros Dragonu ala piros és adja inicializálása a programban, és megjelenik az Enter, azt blochaza automatikusan egyszerűen lefagy a rendszer szükségszerűen meg kell nyomnia a kikapcsoló gomb a hordozható, hogy állítsa le! Amennyiben lenne a probléma a balesetek még valami ötlete? Úgy értem tényleg szükség van a Linux a laptop? I Win 10 x64 .Multumesc

 328. EMI Azt mondta:

  Cristi ... akkor amit először el?
  Szeretném felfedezni ezt a világot, de tanácsra van szüksége ...

  • Kezdtem Basic billentyűzet írásban papírlapokra, a palota gyerekek Batraneanu Jr. professzor, amikor én körülbelül 12-13 év. Első körben elektronika és onnan, hogy hozzanak létre egy számítógépes kört, ahol ugrottam is. Régebben egy fehér műanyag burkolatok, azok ragadt aceton és műanyag por. A tetemek voltak commodore számára, hogy a tanárok a langyos. A számítógép volt divatos akkoriban HC-90, PC Romániában történik. A HC, amely közvetlenül feltölteni programok segítségével kazetták és kazettás mono (sztereó nem működik). Mi több feladatos? Ön volt az egyik 30 perc alatt tölti be a játékot, és ha jó volt, tiszta kazettát és a fej.
   Abban az időben írtuk minket egyedül játékok (és írtam pár), vagy a "húzott" másoktól, hogy a gyermekek fizikai, két magnetofon csatlakozik egymáshoz kábelt. Analóg szalagok volt hang, mint egy gajaiala szünetekkel és hangjelzést ad.
   Akkor sem hallott az interneten.
   Az első alkalommal láttam pong játék, és maradt ... Tudja maga, hogy mit is fejlett.
   Nagyon szerettem.

   Így kezdtem ...

 329. Márton Azt mondta:

  Kipróbáltuk a BackTrack 5.3 nincs Reaver, telepítettem eredmény: TP-LINK 740 N (router) nem akarta feladni. Miután 7 vagy 8 ,, injekciók "megjelent ,, [!] VIGYÁZAT: AP érzékelve sebességkorlátozó, várva 60 másodperc Mielőtt újra ellenőrzés" és meghal ezzel az üzenettel. Úgy nézett 16 óra, és nem adja át az üzenetet .L rakjuk vissza dolgozni vele, és -vv d 61 nem APRE üzenetet, de nem ezt a munkát. Van egy router, így nehéz :)) QSS aktív. Ugyanez műveletek tettem, miután telepítette a Linux Mint Maya airmon és Reaver. Ehelyett Speedport Telekom, a szomszéd adott szegény két óra alatt. Próbáltam őket egy jelszóval kombinációja betűk és számok, kis és nagy, semmi, minden olyan sérülékeny. Szerencsére van a router beteg kémprogramok és nem bocsát ki annyira

 330. Costy Azt mondta:

  Sall, mint testvérek, akik megtalálják a jelszót AMI lövés egy site lehet adni valamit tönkretennéd köszi

 331. Razvan Azt mondta:

  Azt a fajta probléma, Németországban dolgozik, és van wifi is, de ez a fajta Neamtu em *** t akar adni nekem a jelszavát, azt mondják nem éri meg a faj az internet-hozzáférés, e náci ala.o megoldás megtörni a jelszót, a tulajdonában egy laptop, szeretem, hogy a hálózati csatlakozás, mint a WiFi, van ász a router, ez segíthet valahogy ez ???

 332. Remus D Azt mondta:

  Helló, már valaki találkozott erroare ez? És hogyan tudjuk megoldani? Kernel panic - nem szinkronizálja megkísérelte megölni init! "

 333. Dani Azt mondta:

  Mennyiben lehet fogni, ha megszegem a hálózat és böngészhet az interneten minden nagy hét, és aztán megy haza? és mit lehet szankcionálni?

 334. Márton Azt mondta:

  Jó PIN most kideríteni, PSK és SSID, amit én nem értem, hogyan tudnak segíteni megtalálni a jelszavát?

 335. Razvan Georgescu Azt mondta:

  Hi Cristi beszélhetünk egy laptop és az ő problémái, tudom jobban elmagyarázni, hogy egy videó vagy kép, hogy ki a helyzet? WhatsApp számos tel, hol találok segítséget, ha szüksége van a szíved akarja, hogy segítsen nekem ... .. száma WAPP 0728. Köszönet tekintetében

 336. Razvan Georgescu Azt mondta:

  Köszönöm nagyon jó újra pályán

 337. Marian Azt mondta:

  Cristi Hello! A kérdés már. Tudom BackTrack már nem divat most, de Kali Linux. Azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet megtalálni a jelszót, ha már tudja a WPS PIN? Minden Kerestem a neten, és találtam semmi konkrét, miközben próbálta megtörni a saját wifi hálózatot, mivel a WPS PIN megtalálható a Windows Dömper.

  Előre is köszönöm!

 338. nelutzu Azt mondta:

  szia meg tudja mondani, hogyan tudom a nevét vagy SSID a rejtett hálózathoz? vagy ha lehet?

 339. Mihai Azt mondta:

  Kapok egy hiba, amikor fut a program, azt pontosan követni a lépéseket a bemutató, "Reaver észlelt víz sebességkorlátozó vár 60 másodperc", mi a teendő?

 340. Catalin Azt mondta:

  Salut! A nevem Catalin. Van egy HP Intel-i5 mag, a Windows Vista 8.1 integrált X64
  Mert szükségem Wifi, kis lépésekben szeretném tudni, hogy mit kell tennie. Alapvetően olvastam az elején, hogy szükségem van BackTrack 5. Másoltam vissza pályán keresztül torrent 5, de nem nyitott. Ha van ideje válaszolni, kérlek hagyj üzenetet itt vagy marturisitorul@yahoo.ro. Köszönjük!

  • Catalin Azt mondta:

   Írtam korábban, de nem magyarázza megfelelően, hogy valóban szükség van, hogy kiváló wifi ptr ahol élek, nem férnek hozzá az internethez, és észrevettem, hogy 2-3 szomszédok wifi, egy másik probléma az, hogy ezek kissé kezdő, már fejlett tudás a PC és minden hasznos információt szívesen, de örülök, hogy megtanultam új dolgokat itt oktató. csak jobb!

   • név Azt mondta:

    "Petrik mondta:
    2 szeptember 2015 a 22: 35
    Régebben én visszalép a laptop, de most már 2 PC-k és visszalép nem ezt a munkát, főnök elavult wifislax szuper, parancs nélkül, és wpa2 ki maximum 2 perc, a feltétel az, hogy a több mint 25% jel és megy összes aktív hálózat WPS "

 341. Catalin Azt mondta:

  Cristian Hello! Sikerült visszahozni pálya 5 de miután telepítettem RealPlayer mvware amikor kiadta a parancsot nem airmon-ng megjelent nekem semmi felület. Kérem, mondja meg, hogy tévedek valahol DC, vagy mit kell tenni, hogy megvédje a nevem ptr felület?

 342. Sebi Azt mondta:

  Hey. Szeretném tudni, hogy van egy egység valami, hogy lehet használni, hogy erősíti wifi jel származik forrástól a mintegy 1 km. Telefon Érdekelne, olvastam valami router / repeater, de nem biztos, ha tudnám utolérni őket a telefont wifi egy kávézóban, vagy valami, amely ingyenes wirless.

 343. Matthew Azt mondta:

  Tutorialu nagyon jó, de én zárva döntő

  Add ide a következő erroare után intruduc

  "H -b s Reaver 54: 04: A6: 5B: 6C: 5C -vv"

  pontosabban hiba:

  "[-] Faild hogy retrive a MAC-címet interface 'mon0"! "

  CINV tud nekem segíteni? köszönhetően
  matei_oli@yahoo.com

 344. Ruben Azt mondta:

  Meg kell lennie Linux operációs rendszer, amely lehet, hogy ezt a dolgot? Próbáltam az ablakokat, és nem teszi lehetővé !! Virtuális kép én készült fekete pálya, menj olvasni (Windows), de amikor elkezdem táskámat lóg megrendeléseket! Hogyan tehetek, hogy javítani?

 345. Ionut Azt mondta:

  Szia még egyszer meg tudja kérni a letöltési linket?

 346. Stif Azt mondta:

  Szia tudom, miért arányúnak tűnik észlelve AP 60 másodperc várakozás korlátozásával, mielőtt újra ellenőrzés?

 347. Emanuel Puris Azt mondta:

  hello, hogyan tudok adni?

 348. Emanuel Puris Azt mondta:

  Helló szeretnék beszélni veled valami fontos, hogyan lehet kapcsolatba? akkor hagyj egy telefonszámot, e-mail címre, vagy fb?

 349. Vasile Azt mondta:

  Ez a módszer csak akkor működik, Reaver router szar, a legtöbb router tíz sikertelen próbálkozás fenyők közel imedeat WPS honlapján, és nem csinál semmit újraindítása nélkül a router.
  Mind ez ideig még nem találtak rezolvare.Am tesztelt összes programot, amely nem kevesebb wifislax
  számban, de nem járt sikerrel.
  Egy egyszerű módszer, amely ment a router volt, hogy Mac egy kódgenerátor pin, majd csatlakoztassa a WPS wifislax tanultam jelszó perceken belül, de még ez a módszer nem alkalmazható minden routerek tp-link nincs esélye. Összefoglalva meg kell adnunk a szerencse, mint a szomszéd, hogy egy router minimális védelmet.

 350. Tibi Azt mondta:

  Pontosan azt tettem, hogy a bemutató, vettem TP-LINK TL-WN722N elismeri hálózatok, de az utolsó lépés után 1 perc tűnök: AP észlelve vár 60 sebességkorlátozó és újra ellenőrzi a megelőző és csak mozgatni departe.Am próbált 6 hálózatok. ?????

 351. Radu Azt mondta:

  Ez az, amiért én hálózatot egy router asus casaeste a wpa2 vállalati EAP és nem lehet sem jobb, sem törött.

 352. ion stefan Azt mondta:

  Köszönöm Cristi. Németország évben, és nagyon hasznos, és én csak azért, mert te és én beszélgetünk a családi otthon. Ahhoz, hogy jó egészséget és sok sikert éves élettartam.

 353. Misu Azt mondta:

  Hi barátok, van egy hálózati kártya Atheros AR965x, és nem megy a monitor üzemmódban van valami ötlete, hogy mit tehettem volna? Egy virtuális gép, akkor NIC meghajtó, de nem megyek rendelés, tud segíteni valahogy?

 354. oroszlán Azt mondta:

  Ha a hálózati kártya nem kompatibilis USB vezeték nélküli adapter veszek egyet, Hogyan kell telepíteni a vezető, ha használja BackTrack live CD 5.Ce adapter ajánlanak?

 355. Marius Azt mondta:

  Könyörgöm ezer kifogásokat, rájöttem, hogy én írt máshol után megkérdeztem, igen, valóban ott volt, hogy az érdekelt, hogy ott legyek. kösz, de most már egy másik probléma futtatása után egy ideig egy üzenetet jelenít meg én észlelt valamit ... .és várni árak korlátozzák 60 másodperc folytatásához nem csak továbbra is, ala .doar üzenet jelenik meg. felismerik, hogy nem túl megszokott felületen, de linux ... .és láttam egy másik kérdés felett, ugyanaz a probléma, ahol adlu PIN, mint az általuk használt, hogy mit csinálnak vele?

 356. admin Azt mondta:

  Jó most kideríteni PIN, a PSK és az SSID segítségével, amit én nem értem, hogyan lehet megtalálni a szinergikus jelszó ...

 357. Ionut Azt mondta:

  Tehát nem értem, valami BackTrack kell telepíteni a PC-n vagy DVD-n és te boot, én még nem töltötte le, de még szeretnék kipróbálni, hogy ha a cv, soha nem használt.

 358. Petrik Azt mondta:

  Régebben én visszalép a laptop, de most már 2 PC-k és visszalép nem ezt a munkát, főnök elavult wifislax szuper, parancs nélkül, és wpa2 ki maximum 2 perc, a feltétel az, hogy a több mint 25% jel és megy összes aktív hálózat WPS

más referenciák

 1. [...] Van egy bemutató a "megállapítás" jelszót BackTrack, videó bemutató nevezett, hogyan kell feltörni a vezeték nélküli hálózat WPA vagy WEP a BackTrack WPA2 használja bölcsen az információt a bemutató, nem szakítja meg a hálózati szomszédok. Ha a [...]

 2. [...] A parancs találni a hálózati jelszót mentett: netsh wlan show profilok a hálózat nevét kulcs = egyértelmű a "Biztonsági beállítások" a jobb "Key tartalom" van wifi jelszót. Meg tudod csinálni a fenti műveletet az összes hálózaton tárolt, csak a változó a hálózat nevét. Tipp: Nem kell gépelni a parancsot kézzel minden hálózatra a nyíl gombokat a billentyűzeten. Fel és lefelé mutató az utolsó parancs, hogy visszatérjen. Azt akarom ezt a telefont vagy tablet? Semmi sem könnyebb: -display vezeték tárolt jelszót telefonon vagy bejelentkezve tableta- Ha érdekli a WiFi hálózatokat, amelyek nem rendelkeznek a jelszavakat, nézni a bemutató ... Hogyan feltörni WPA vezeték nélküli jelszó, vagy a WEP BackTrack WPA2 [...]

 3. [...] A minimális ismeretek és viszonylag olcsó hardver tudja törni bármilyen WiFi hálózathoz, függetlenül annak a WEP, WPA vagy WPA2. Nem úgy értem, hogy csak bug [...]

nézőpont

*

arabbolgárEgyszerűsített kínai)Hagyományos kínai)horvátcsehdánhollandMagyarésztfinnFrancianémetgöröghéberhindiMagyarindonézolaszjapánkoreailettlitvánmalájnorvéglengyelportugálrománoroszszerbszlovákszlovénspanyolsvédthaitörökukránvietnami