Hogyan kell használni a TWRP Recovery Androidon

Hi barátok, ma van egy tutorial arról helyreállítási Android, azaz csapat nyer Recovery Project vagy TWRP hasznosítás.
Az egyéni hasznosítás (későbbi piaci) lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal többet, mint egy állomány-helyreállítási, még mielőtt az operációs rendszer Android.
Anélkül egyéni hasznosítás, nem tudjuk telepíteni zip különböző csomagok (kernel, rum, rádió, indító kép, stb.)
Nemrég mutattam hogyan kell használni ClockWorkMod hasznosítás, vagy CWM RecoveryEz volt az első egyéni helyreállítási a piacon.
Stock Recovery vs Custom Recovery!
A helyreállítási raktáron lehet telepíteni egy zip aláírt és állítsa vissza a telefont. Normális, nem telefon gyártója akar bepillantás bárki MATZEIT telefon szoftverét.
Ebben TWRP lehet telepíteni jelöletlen zip oldalakat; Szelektív módon is lehet törölni (Dalvik cache, adat, rendszer); Megteheti teljes mentés és visszaállítás; lehet csatlakoztatni egy USB-hasznosítás; Fájlok kezelésére egy fájlkezelő közvetlenül. Plusz én is több operációs rendszer Android (részletek a következő bemutató).
FIGYELEM
Abban Wipe, ne törölje "Belső tárolás", mert vannak olyan képek, filmek, zenék és a letöltéseket.Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Mihai Azt mondta:

  Lásd ez a változat a Recovery tudja irányítani flashuieasca .img képek, azaz letölthető kernel a neten, és ha ez nem csomagolva flashable.zip lehet másolni közvetlenül a telefonra flashuieasca boot.img és gyökér helyreállítás. Amikor telepíti zip opciót gombra a jobb alsó sarokban, hogy a változás, hogy mutassa meg, hogy mit, zipuri vagy .img oldalakon.

 2. Gigi Azt mondta:

  Mutasd a bootloader unlock, valamint telepíteni TWRP hasznosítás és lehet?

 3. Calin Azt mondta:

  Nagyon érdekes, de kissé felületes, hogy nem adott, hogyan instalm TWRP mint bootloaderu kinyit. és azt kell, hogy összpontosítson mobile're nem tetejére Allview nemek és mások. nem minden a pénz megvenni a drága telefonok tetején, vagy beszélni. és te nem utolsó láncszem a helyszínen megadott, hogy a fejlesztő.

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Általában a telefonok nem a felső és az nem kapcsolódik egy ismert márka, nem vette figyelembe a külső fejlesztők! Ez nem a mi hibánk! Sok minták, amelyek nem talál semmit az interneten kapcsolatos CyanogenMod vagy kinyit bootloader. A szabály az eszköz hardvere egy egzotikus, gyenge vagy bűnös, anélkül, hogy túl sok a rugalmasság a fejlesztők, és így az érdeklődés hiánya a számukra. Ha még mindig nincs pénz, és még nem tette olcsóbb, mint egy eszköz, amely nem állítja, akkor nem kellett volna. Nem hiszem, hogy valaki, aki vásárol egy Dacia ezt várta volna, hogy "dorombol", mint egy BMW (mikor azt mondom "dorombol" Úgy értem, a motort)

   • Adrian Gudus Azt mondta:

    Ha valami olcsóbb lenne csinálni ugyanazokat a dolgokat, mint valami drágább, nem kell, hogy drága dolgokat, és hogy olcsó dolog, nem lenne verseny, különbségeket. Minden lenne olyan szörnyű, és mi fog unatkozni!

    • Calin Azt mondta:

     ha van pénz a top telefon tökéletes. igen nem minden pénz. általános és azt mondtam, én nem azt mondtam, hogy a te hibád, vagy az ő Cristi de azt mondtam, ami hiányzott a bemutató, hogy fej farok. Ezért mondtam, hogy meg kell tenni a mobil gyengébb bemutató volt félre. és nem várnak a spin logikusan Tudom, hogy nem sok egzotikus ,, telefon ,, Május

 4. Adrian Gudus Azt mondta:

  Szintén Calin, hogy a helyszínen Cristi szerepel a bemutató, keresse fel a Google és keressen box write "XDA Developers Forum", és nyomja meg az Enter billentyűt.

 5. György Azt mondta:

  egy bemutató akvizíció laptop? actuala.ce elmosódnak a legjobb Intel vagy AMD APU? 1500-1600 lej költségvetés.

 6. Daniel Azt mondta:

  Szia, a kérdés, hogy ez a különbség dintrun 5.0.2 és CyanogenMod Android?
  Sony Xperia I z2 android 5.0.2 és nagyon elégedett vele, és egy másik dolog, amit észrevettem a 3-4 sony héttel a fejlesztések a telefon fogadó írja, hogy megoldani nem tudja, milyen hibákat neki, Nokia és a Samsung előírással kellett Allview de egyik sem nyújtott annyi támogatást, mint a Sony, bár eleinte szkeptikus voltam a Sony recunsc, van egy jó nap incontnuare. apa

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   CyanogenMod egy egyéni rom, utángyártott, harmadik, vagy amit akarsz hívni.
   Jön az Android tiszta felület, a felület, amely az Android szoftvert az eszközök Nexus nélkül grafikus felület hozzá termékek, mint a TouchWiz (Samsung), Optimus (LG), a HTC Sense (HTC)
   Szintén rendszer opeare sok funkciók és lehetőségek, amelyek az Android módosított termelő (az Ön esetében a Sony) nem rendelkezik, sőt Android tiszta, számos jelenlegi Nexus nincs lehetőség talál CyanogenMod.
   A használatának előnyei CyanogenMod nagyon kis helyigényű tárolás (kis helyet vesz igénybe a telefonon), a sebesség a használat hiánya miatt interfész, amely minden gyártó egy add át OS peersonaliza és (állítólag) javítása (de rosszabb mégis, akadályozza és ajánlatok Intuit funkciók néha nem használja soha utalok természetesen Samsung)
   CyanogenMod nem jön a Google alkalmazásokat, a Google Apps csomag flash uiesti azt külön, ha szeretné Play Áruház.
   Ha azt szeretnénk, hogy megtudja, mi az extra funkciók nem találja készleten ROM, már bemutatta a CyanogenMod ROM, hogy megtalálja a keresőmező segítségével a jobb felső sarokban. Felhívjuk figyelmét, hogy azóta minden megváltozott, fejlődött CyanogenMod (nak ki új verziók alapján Android Lollipop) és új funkciókat adunk hozzá.

   • Egy kis kiegészítő inger

    Cián jön az alapvető szolgáltatások és alkalmazások minősített google stabil verzió.
    A nightly tényleg nem jön a Google alkalmazások és szolgáltatások nightly verziók nem hitelesíti a Google. Bármilyen rom Google szüksége tanúsító kiszállítás előtt gapps. Lásd a kínai, amely biztosítja a legtöbb telefon képest a Google tanúsítványát, ezért nincs meg a Google Play Store, Gmail, Calendar, törzshelyén szinkronizálási szolgáltatás számlák, stb

    • Adrian Gudus Azt mondta:

     Lehet közötti megállapodás a Google és a csapat CyanogenMod ROM OnePlus Egy szó tartalmaznak gapps és minősítés elnyeréséhez erre. Azért mondom ezt, mert én telepítve CyanogenMod hivatalos verzió, és stabil a többi modell, és nem volt a Google-alkalmazások befejezte figyeli a végleges változata a flash. Flash uiam gapps kézzel minden alkalommal

 7. Dragos Azt mondta:

  Cristi Helló, meg tudná mondani, kérem, mi a OnePlus OS egy vagy OS legjobb erre telefon.Multumesc.

  • Franco CM12 használni állomány kernel. Franco kernel patch az utolsó érintés, és szintén támogatja Multirom (lesz a következő bemutató).
   Akkumulátor konfiguráció egész nap, amíg a következő nap 1: 00 ha csinál incatcat. Hogy a használt agresszív és 6-7 óra SOT.
   Ha kevesebb, azt hiszem, te laza akkumulátor 2 nap.

   • Dragos Azt mondta:

    Köszönöm Cristi, most remélem, hogy durva, de nem tudja, hogy a tutorial lépésről lépésre, hogyan kell változtatni a ROM Kernel_ul és oneplus (nem hiszem, hogy valaha is egy tutorial román, lenne az első nem tetszik, de ha nem tud angolul egy jobb módja annak, hogy a világ megértse) .Multumesc.

 8. marian Azt mondta:

  Android megint? (X (X (X hinni csinálnak idegek :)))))))))))))))

 9. Costi Azt mondta:

  Hi Cristi.pana egy évvel ezelőtt volt egy Xperia neo-v, bekapcsoltam minden oldalról (root flashuit rum, stb), miután megvettem az Xperia z c6603.toate jó és szép mintegy 2 nap amikor akartam, hogy feltárja bootloaderul.cand van ... tudod mit :) bootloader unlock engedélyezett: no.de majd XDA keresi a módját, hogy kinyit sony hívást Románia azt mondja, nem tudja, levelet küldeni sony, nincs válasz, samdSi most jön a kérdés: csak nem kinyit a bootloader-z? I gyökerezik, tettem Xposed sok modul, de messze nem az, amit akarok egy telefont.

 10. életerős Azt mondta:

  Nagyon hasznos, és én át a TWRP, főleg, hogy véget ért philz fejlesztés helyreállítási!

 11. Costi Azt mondta:

  Adrian, köszönöm haladéktalanul, de a linkek, hogy kinyit bootloader állapot engedélyezve: yes.pe amikor nézem a bootloader unlock engedélyezve: Nem., Szóval nem megy a hivatalos verzió kinyit bootloaderului.asa hogy sajnos a saját egy telefon, hogy most azokra korlátozódik, ettől sony.este eljárás villogni TWRP zárolt bootloader, de tele van a hiba, így várja meg, amíg a okos fiúk megtalálják a módját, hogy kinyit bootloader kinyit, és lehetővé tette: no.totusi köszönöm az elvesztegetett időt mine.multa megbecsülését.

 12. Costi Azt mondta:

  és egy másik dolog ... mutirom számomra csak egy álom :))) csak akkor, ha nem bánod, és megváltoztatni a telu "

 13. Mihai Azt mondta:

  A piac Európában Samsung készülékek lehet feloldani bootloader apáca. Telepítése egy egyéni fellendülés Odin! Csináltam egy pár oktatóanyagok a fórumokon több Samsung telefonok tartományban, és ha Adrian egyetért Cristi és tudok adni nekik, hogy tegye őket!

 14. Marius Azt mondta:

  Azt hiszem, a Samsung telefonok már jön nyitva bootloader.

 15. Mihai Azt mondta:

  Ada jön zárolt bootloader. Azonban, ha nem tévedek zárva bootloader verzió Amerikában.

 16. Ionut Azt mondta:

  Szia Cristi, lehet durva a ZTE Blade A470 TWRP megy google találtam nem nagy ügy, köszönöm előre.

 17. Gabriel Azt mondta:

  Hello. O kérést. Hogyan kell telepíteni a nemek kocsi módon kg g4 c? Már 6.0 a android telefon. De nem tudom aktiválni az ITU és függőleges görgetés képernyős alkalmazások. Köszönet előre.

 18. nyugalom Azt mondta:

  Jó! Nekem van egy probléma, amíg nem ment látni a site.ul a tabletta TWRP hasznosítás és úgy vélem, az idő kiirtotta a rendszert anélkül, most már tudom, ha kigyullad és folyamatosan blokkolt tabletta logóval. Kérem, mondja meg, hogy miért tudok segíteni ..daca. köszönöm

 19. Mikhail Azt mondta:

  Hello, I eltávolíthatja TWRP? A TWRP törölhet egy alkalmazást?

  • Mikhail Azt mondta:

   Egy másik kérdés, hogyan lehet indítani a TWRP közvetlen részvételét, ha lehetséges? Htc Desire I 610. Multumsc várható.

   • Adrian Gudus Azt mondta:

    Akkor a gépet közvetlenül a helyreállítási alábbiak szerint:
    - Hang up
    - Tartsa lenyomva a hangerő - és teljesítmény
    Recovery nem törlődik, hanem cserélni. Uieşti flash állomány helyreállításának (bár nem tudom, hogy mit akar csinálni), vagy a flash-uieşti másikra ClockworkMod helyreállítás, ha elérhető a készüléken, mint egy
    Törölheti egy alkalmazás vagy egy mappa (minden fájl típusa) TWRP Recovery

    • Mikhail Azt mondta:

     Recovery tudom, hogyan fér el, de a kérdés az, hogy a telefon közvetlenül adja TWRP. Ha belép Boot Options képernyő fehér a másik, és le kell futniuk a hangerő-szabályozó gombot Recovere érve TWRP.

nézőpont

*

arabbolgárEgyszerűsített kínai)Hagyományos kínai)horvátcsehdánhollandMagyarésztfinnFrancianémetgöröghéberhindiMagyarindonézolaszjapánkoreailettlitvánmalájnorvéglengyelportugálrománoroszszerbszlovákszlovénspanyolsvédthaitörökukránvietnami