Hogyan kell használni a TWRP Recovery Androidon

Névleges

Hi barátok, ma van egy tutorial arról helyreállítási Android, azaz csapat nyer Recovery Project vagy TWRP hasznosítás.
Az egyéni hasznosítás (későbbi piaci) lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal többet, mint egy állomány-helyreállítási, még mielőtt az operációs rendszer Android.
Anélkül egyéni hasznosítás, nem tudjuk telepíteni zip különböző csomagok (kernel, rum, rádió, indító kép, stb.)
Nemrég mutattam hogyan kell használni ClockWorkMod hasznosítás, vagy CWM RecoveryEz volt az első egyéni helyreállítási a piacon.
Stock Recovery vs Custom Recovery!
A helyreállítási raktáron lehet telepíteni egy zip aláírt és állítsa vissza a telefont. Normális, nem telefon gyártója akar bepillantás bárki MATZEIT telefon szoftverét.
Ebben TWRP lehet telepíteni jelöletlen zip oldalakat; Szelektív módon is lehet törölni (Dalvik cache, adat, rendszer); Megteheti teljes mentés és visszaállítás; lehet csatlakoztatni egy USB-hasznosítás; Fájlok kezelésére egy fájlkezelő közvetlenül. Plusz én is több operációs rendszer Android (részletek a következő bemutató).
FIGYELEM
Abban Wipe, ne törölje "Belső tárolás", mert vannak olyan képek, filmek, zenék és a letöltéseket.Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Mihai Azt mondta:

  Lásd ez a változat a Recovery tudja irányítani flashuieasca .img képek, azaz letölthető kernel a neten, és ha ez nem csomagolva flashable.zip lehet másolni közvetlenül a telefonra flashuieasca boot.img és gyökér helyreállítás. Amikor telepíti zip opciót gombra a jobb alsó sarokban, hogy a változás, hogy mutassa meg, hogy mit, zipuri vagy .img oldalakon.

  Megjegyzés megtekintése
 2. Gigi Azt mondta:

  Mutasd a bootloader unlock, valamint telepíteni TWRP hasznosítás és lehet?

  Megjegyzés megtekintése
 3. Calin Azt mondta:

  Nagyon érdekes, de kissé felületes, hogy nem adott, hogyan instalm TWRP mint bootloaderu kinyit. és azt kell, hogy összpontosítson mobile're nem tetejére Allview nemek és mások. nem minden a pénz megvenni a drága telefonok tetején, vagy beszélni. és te nem utolsó láncszem a helyszínen megadott, hogy a fejlesztő.

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Általában a telefonok nem a felső és az nem kapcsolódik egy ismert márka, nem vette figyelembe a külső fejlesztők! Ez nem a mi hibánk! Sok minták, amelyek nem talál semmit az interneten kapcsolatos CyanogenMod vagy kinyit bootloader. A szabály az eszköz hardvere egy egzotikus, gyenge vagy bűnös, anélkül, hogy túl sok a rugalmasság a fejlesztők, és így az érdeklődés hiánya a számukra. Ha még mindig nincs pénz, és még nem tette olcsóbb, mint egy eszköz, amely nem állítja, akkor nem kellett volna. Nem hiszem, hogy valaki, aki vásárol egy Dacia ezt várta volna, hogy "dorombol", mint egy BMW (mikor azt mondom "dorombol" Úgy értem, a motort)

   Megjegyzés megtekintése
   • Adrian Gudus Azt mondta:

    Ha valami olcsóbb lenne csinálni ugyanazokat a dolgokat, mint valami drágább, nem kell, hogy drága dolgokat, és hogy olcsó dolog, nem lenne verseny, különbségeket. Minden lenne olyan szörnyű, és mi fog unatkozni!

    Megjegyzés megtekintése
    • Calin Azt mondta:

     ha van pénz a top telefon tökéletes. igen nem minden pénz. általános és azt mondtam, én nem azt mondtam, hogy a te hibád, vagy az ő Cristi de azt mondtam, ami hiányzott a bemutató, hogy fej farok. Ezért mondtam, hogy meg kell tenni a mobil gyengébb bemutató volt félre. és nem várnak a spin logikusan Tudom, hogy nem sok egzotikus ,, telefon ,, Május

     Megjegyzés megtekintése
 4. Adrian Gudus Azt mondta:

  Szintén Calin, hogy a helyszínen Cristi szerepel a bemutató, keresse fel a Google és keressen box write "XDA Developers Forum", és nyomja meg az Enter billentyűt.

  Megjegyzés megtekintése
 5. György Azt mondta:

  egy bemutató akvizíció laptop? actuala.ce elmosódnak a legjobb Intel vagy AMD APU? 1500-1600 lej költségvetés.

  Megjegyzés megtekintése
 6. Daniel Azt mondta:

  Szia, a kérdés, hogy ez a különbség dintrun 5.0.2 és CyanogenMod Android?
  Sony Xperia I z2 android 5.0.2 és nagyon elégedett vele, és egy másik dolog, amit észrevettem a 3-4 sony héttel a fejlesztések a telefon fogadó írja, hogy megoldani nem tudja, milyen hibákat neki, Nokia és a Samsung előírással kellett Allview de egyik sem nyújtott annyi támogatást, mint a Sony, bár eleinte szkeptikus voltam a Sony recunsc, van egy jó nap incontnuare. apa

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   CyanogenMod egy egyéni rom, utángyártott, harmadik, vagy amit akarsz hívni.
   Jön az Android tiszta felület, a felület, amely az Android szoftvert az eszközök Nexus nélkül grafikus felület hozzá termékek, mint a TouchWiz (Samsung), Optimus (LG), a HTC Sense (HTC)
   Szintén rendszer opeare sok funkciók és lehetőségek, amelyek az Android módosított termelő (az Ön esetében a Sony) nem rendelkezik, sőt Android tiszta, számos jelenlegi Nexus nincs lehetőség talál CyanogenMod.
   A használatának előnyei CyanogenMod nagyon kis helyigényű tárolás (kis helyet vesz igénybe a telefonon), a sebesség a használat hiánya miatt interfész, amely minden gyártó egy add át OS peersonaliza és (állítólag) javítása (de rosszabb mégis, akadályozza és ajánlatok Intuit funkciók néha nem használja soha utalok természetesen Samsung)
   CyanogenMod nem jön a Google alkalmazásokat, a Google Apps csomag flash uiesti azt külön, ha szeretné Play Áruház.
   Ha azt szeretnénk, hogy megtudja, mi az extra funkciók nem találja készleten ROM, már bemutatta a CyanogenMod ROM, hogy megtalálja a keresőmező segítségével a jobb felső sarokban. Felhívjuk figyelmét, hogy azóta minden megváltozott, fejlődött CyanogenMod (nak ki új verziók alapján Android Lollipop) és új funkciókat adunk hozzá.

   Megjegyzés megtekintése
   • Egy kis kiegészítő inger

    Cián jön az alapvető szolgáltatások és alkalmazások minősített google stabil verzió.
    A nightly tényleg nem jön a Google alkalmazások és szolgáltatások nightly verziók nem hitelesíti a Google. Bármilyen rom Google szüksége tanúsító kiszállítás előtt gapps. Lásd a kínai, amely biztosítja a legtöbb telefon képest a Google tanúsítványát, ezért nincs meg a Google Play Store, Gmail, Calendar, törzshelyén szinkronizálási szolgáltatás számlák, stb

    Megjegyzés megtekintése
    • Adrian Gudus Azt mondta:

     Lehet közötti megállapodás a Google és a csapat CyanogenMod ROM OnePlus Egy szó tartalmaznak gapps és minősítés elnyeréséhez erre. Azért mondom ezt, mert én telepítve CyanogenMod hivatalos verzió, és stabil a többi modell, és nem volt a Google-alkalmazások befejezte figyeli a végleges változata a flash. Flash uiam gapps kézzel minden alkalommal

     Megjegyzés megtekintése
 7. Dragos Azt mondta:

  Cristi Helló, meg tudná mondani, kérem, mi a OnePlus OS egy vagy OS legjobb erre telefon.Multumesc.

  Megjegyzés megtekintése
  • Franco CM12 használni állomány kernel. Franco kernel patch az utolsó érintés, és szintén támogatja Multirom (lesz a következő bemutató).
   Akkumulátor konfiguráció egész nap, amíg a következő nap 1: 00 ha csinál incatcat. Hogy a használt agresszív és 6-7 óra SOT.
   Ha kevesebb, azt hiszem, te laza akkumulátor 2 nap.

   Megjegyzés megtekintése
   • Dragos Azt mondta:

    Köszönöm Cristi, most remélem, hogy durva, de nem tudja, hogy a tutorial lépésről lépésre, hogyan kell változtatni a ROM Kernel_ul és oneplus (nem hiszem, hogy valaha is egy tutorial román, lenne az első nem tetszik, de ha nem tud angolul egy jobb módja annak, hogy a világ megértse) .Multumesc.

    Megjegyzés megtekintése
 8. marian Azt mondta:

  Android megint? (X (X (X hinni csinálnak idegek :)))))))))))))))

  Megjegyzés megtekintése
 9. Costi Azt mondta:

  Hi Cristi.pana egy évvel ezelőtt volt egy Xperia neo-v, bekapcsoltam minden oldalról (root flashuit rum, stb), miután megvettem az Xperia z c6603.toate jó és szép mintegy 2 nap amikor akartam, hogy feltárja bootloaderul.cand van ... tudod mit :) bootloader unlock engedélyezett: no.de majd XDA keresi a módját, hogy kinyit sony hívást Románia azt mondja, nem tudja, levelet küldeni sony, nincs válasz, samdSi most jön a kérdés: csak nem kinyit a bootloader-z? I gyökerezik, tettem Xposed sok modul, de messze nem az, amit akarok egy telefont.

  Megjegyzés megtekintése
 10. életerős Azt mondta:

  Nagyon hasznos, és én át a TWRP, főleg, hogy véget ért philz fejlesztés helyreállítási!

  Megjegyzés megtekintése
 11. Costi Azt mondta:

  Adrian, köszönöm haladéktalanul, de a linkek, hogy kinyit bootloader állapot engedélyezve: yes.pe amikor nézem a bootloader unlock engedélyezve: Nem., Szóval nem megy a hivatalos verzió kinyit bootloaderului.asa hogy sajnos a saját egy telefon, hogy most azokra korlátozódik, ettől sony.este eljárás villogni TWRP zárolt bootloader, de tele van a hiba, így várja meg, amíg a okos fiúk megtalálják a módját, hogy kinyit bootloader kinyit, és lehetővé tette: no.totusi köszönöm az elvesztegetett időt mine.multa megbecsülését.

  Megjegyzés megtekintése
 12. Costi Azt mondta:

  és egy másik dolog ... mutirom számomra csak egy álom :))) csak akkor, ha nem bánod, és megváltoztatni a telu "

  Megjegyzés megtekintése
 13. Mihai Azt mondta:

  A piac Európában Samsung készülékek lehet feloldani bootloader apáca. Telepítése egy egyéni fellendülés Odin! Csináltam egy pár oktatóanyagok a fórumokon több Samsung telefonok tartományban, és ha Adrian egyetért Cristi és tudok adni nekik, hogy tegye őket!

  Megjegyzés megtekintése
 14. Marius Azt mondta:

  Azt hiszem, a Samsung telefonok már jön nyitva bootloader.

  Megjegyzés megtekintése
 15. Mihai Azt mondta:

  Ada jön zárolt bootloader. Azonban, ha nem tévedek zárva bootloader verzió Amerikában.

  Megjegyzés megtekintése
 16. Ionut Azt mondta:

  Szia Cristi, lehet durva a ZTE Blade A470 TWRP megy google találtam nem nagy ügy, köszönöm előre.

  Megjegyzés megtekintése
 17. Gabriel Azt mondta:

  Hello. O kérést. Hogyan kell telepíteni a nemek kocsi módon kg g4 c? Már 6.0 a android telefon. De nem tudom aktiválni az ITU és függőleges görgetés képernyős alkalmazások. Köszönet előre.

  Megjegyzés megtekintése
 18. nyugalom Azt mondta:

  Jó! Nekem van egy probléma, amíg nem ment látni a site.ul a tabletta TWRP hasznosítás és úgy vélem, az idő kiirtotta a rendszert anélkül, most már tudom, ha kigyullad és folyamatosan blokkolt tabletta logóval. Kérem, mondja meg, hogy miért tudok segíteni ..daca. köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 19. Mikhail Azt mondta:

  Hello, I eltávolíthatja TWRP? A TWRP törölhet egy alkalmazást?

  Megjegyzés megtekintése
  • Mikhail Azt mondta:

   Egy másik kérdés, hogyan lehet indítani a TWRP közvetlen részvételét, ha lehetséges? Htc Desire I 610. Multumsc várható.

   Megjegyzés megtekintése
   • Adrian Gudus Azt mondta:

    Akkor a gépet közvetlenül a helyreállítási alábbiak szerint:
    - Hang up
    - Tartsa lenyomva a hangerő - és teljesítmény
    Recovery nem törlődik, hanem cserélni. Uieşti flash állomány helyreállításának (bár nem tudom, hogy mit akar csinálni), vagy a flash-uieşti másikra ClockworkMod helyreállítás, ha elérhető a készüléken, mint egy
    Törölheti egy alkalmazás vagy egy mappa (minden fájl típusa) TWRP Recovery

    Megjegyzés megtekintése
    • Mikhail Azt mondta:

     Recovery tudom, hogyan fér el, de a kérdés az, hogy a telefon közvetlenül adja TWRP. Ha belép Boot Options képernyő fehér a másik, és le kell futniuk a hangerő-szabályozó gombot Recovere érve TWRP.

     Megjegyzés megtekintése
 20. Robert Azt mondta:

nézőpont

*

arabbolgárEgyszerűsített kínai)Hagyományos kínai)horvátcsehdánhollandMagyarésztfinnFrancianémetgöröghéberhindiMagyarindonézolaszjapánkoreailettlitvánmalájnorvéglengyelportugálrománoroszszerbszlovákszlovénspanyolsvédthaitörökukránvietnami