Hogyan adjunk kettő vagy több rúd könyvjelzőket Firefox és a Chrome

Szia barátok, ma bemutató fogunk beszélni a legnépszerűbb böngésző, a Google Chrome és a Mozilla Firefox. Pontosabban majd meglátjuk, hogyan tudjuk felvenni, két vagy több könyvjelzők bár két böngésző.
Valószínűleg sokan használja a könyvjelző eszköztár vagy a könyvjelző eszköztár ahogy nevezik, a böngésző könyvjelzőit bár a Firefox vagy a Chrome. Ez segít megszervezni a kedvenc oldalak gyors hozzáférést biztosít a számukra. Bár a könyvjelzők bár lehet kezelni sok szempontból, így tágasabb azáltal, hogy a leírását könyvjelzőt vagy hozzáadásával azokat a mappákat, eljön az idő, amikor már túl sok mappa vagy adtak hozzá, vagy csak nem simlu azt akarjuk, hogy a mappákat és almappákat szervezni őket, de itt vannak egymás mellett, mind a korai hozzáférést a weboldalak vagy weboldalak előnyben.
Nos, ebben az esetben tudunk fordulni egy add-on a Firefox és a Chrome kiterjesztés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy két vagy több könyvjelzők bár a böngészők, hogy minden szem könyvjelző A nélkül, hogy kénytelen eligazodni a mappákat és almappákat, hogy megtalálja a kedvenc website, vagy oldalra, ahol akarunk menni.
Mozilla Firefox böngésző már elérhető add-on Multirow Bookmarks Toolbar Plus és a Google Chrome böngésző kiterjesztés biztosítunk Bookmarks Bar Switcher
Ha szeretne egy részletes bemutató hatékony kezelése könyvjelzők hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató dátuma: Hatékony kezelése könyvjelzők Firefox és más böngészők azok export
Töltse le a Google Chrome Bookmarks Bar Switcher


Szerezd meg a Flash Player hogy a wordTube Media Player.

Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Mihai Azt mondta:

  Adriane kérjük a bemutató, és hogyan lehet azokat a felmérések letölteni valamit, akkor nem tud mozogni, akkor a teljes e felmérések, hogy letölt egy bizonyos dolog. Kell, hogy legyen valami, vagy hagyja felmérések bypass felmérések ..

 2. nor24o Azt mondta:

  Helló Ardian tudja, mit kérsz nem tartozik ehhez a dutoatial igen szeretném látni néhány eredményt a Bitcoin sokat, mert még nem foglalkozott vele, ha tudnák feceti bemutató szerkesztő monitor EDID memória szoftver vagy más módszerek is fel, és az inkompatibilitás között EDID memória a számítógép vagy a memória romlottságot ez a köszönet

 3. Viorel Azt mondta:

  Köszönöm, sőt, nagyon hasznos számomra ez a bemutató, akik amennyire tudtam egy percet könyvjelzők eszköztárába. Most már tudom, és hála neked. Egy szép napon még.

 4. Valentin Azt mondta:

  Adrian Bravo, jó bemutató! Krisztus már fel a nyugdíj?

 5. Calin Azt mondta:

  Tudtam tutiralu érdekes erről, de én inkább nem kell semmit a keresőmező alatt, vagy az alatt a hely, amit diminuiza browsever és javasoljuk a Google Chrome-Könyvjelzőkezelőt. Szép, mint egy ikon jelenik meg a cím mellett, és a navigációs, ha rákattint megnyílik egy lapra, és szép ott, és megtalálja az összes elmentett bookmarkaruile mindezt átnevezés törlése sajtológép / Credca amit emlékszem készült bemutató érte egyszer. és Mozilla cv asemnator nem adja a nevét jut eszembe. És Xmarks lesz recomancand is, hogy a sincronizeza bookmar mentett róla biztosan tudjuk, hogy van walkthrough

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Xmarks nem értelmetlen véleményem, akkor Firefox Sync Firefox Chrome Sync Chrome meg nem ugyanaz a dolog, még ennél is többet. Mindkét bemutatott video oktatóanyagokat már az oldalon.
   Szinte minden böngészőben jön az előre telepített, a szolgáltatás ma sincronizarebackup a könyvjelzők közé

   • Calin Azt mondta:

    igen, tudom, hogy azt mondom, azoknak, akik nem akarják, hogy egy fiókot google chrome, és nem akarja, hogy bonyolítja a jelölést egyedi kulcsot firefox. ebben a kategóriában mond

 6. Mihai Azt mondta:

  Adriane, és te a bemutató, de természetesen tájékoztatni kell, mielőtt egyébként az oktató nagyon jól magyarázza részletesen. Kérjük, a bemutató a jövő, és hogyan adunk ugorjon felmérni ezeket a helyeket, vagy hogyan ugrik, vagy hagyja felmérések bypass felmérések dolgokat.

 7. ion Azt mondta:

  Adrian, meg tudja csinálni a bemutató Hogyan válasszon egy jó telefon, és változó a teljesítmény 2014.Eu nem kényszeríti, vagy mondd el a kollégája Cristi. Köszönöm.

 8. roberto1975 Azt mondta:

  Salut.Acum mint árok videotutorial, szeretnék tisztázni körülbelül ip Tehát ha használom THOR változna ip címem egy másik egy másik országban, és azt mutatják ,,,, tudom, mert megnéztem, és hogy a többi IP csak akkor használja, ha TARA Thor.Intrebarea zavar engem, ha azt akarom, hogy töltse le a rajzfilm például ptr fiamat özön és indítsa Thor írás után a post home "www ...... com", hol találom, amit érdemes letölteni az provaiderul ahol nettó ,,,, lát, mint a letöltés, tudom használni a különböző IP használatát uTorrent, vagy úgy látja, csak annyi dawloadez ceva.Merci

 9. Dragos Azt mondta:

  Egy nagyon is hasznos tutorial. Gratulálok Adiran!. Köszönöm. Nézd figyelmesen érdeklődés útmutatók, hogy jön automatikusan az e-mail.In site0ului archive találtam sok oktató, hogy már trebuit.Dragos Icleanu

 10. Anderson Azt mondta:

  Szia, Adrian mióta használja a Firefox, csak gondolom, 4 hónapban a leginkább kínos böngésző volt a legjobb, de amikor indult frissítések, amikor el kell indítani az SSD megnyílik 4 5-s ül és gondolkodik.
  Megemlíti, hogy a böngésző telepítve tiszta nem így van, nem csak betöltve a cookie-kat, stb.
  Úgy értem, helyére Chrome, és azt akarom mondani, hogy megnyitja 10-szor gyorsabb, mint a (Firefox) csak időzzön, mint a Firefox.
  Azt javaslom, hogy ragaszkodni a Chrome és a Chrome, az, hogy a flash player beépített csak kell telepíteni manuálisan, hiszen a Firefox Ez már túlterheltek.

 11. Arro Azt mondta:

  Cristi készült érdekes oktató, de úgy tűnik, volt egy kis szünetet, bejelentés nélkül semmit.

  • Sajnos volt egy csomó munka egy pár hónapig itt, és én nem tudtam koncentrálni 100%-on IT & C
   Nekem van egy héten, és vissza a barikádokat.
   Én dolgoztam több projektet, hogy mi fog bemutatni neked is. Néhány kapcsolódó IT & C, mások termelés és az energia-megtakarítás. Mindegyik nagyon érdekes, és biztos vagyok benne, sokan közületek inspirálja.

 12. pifbull Azt mondta:

  Köszönöm a VT. Kellett multi-post.

 13. Nicu kemény Azt mondta:

  hello, de van egy érdekes bemutató KÉRDÉS, hogyan lehet csinálni, hogy a tálcán (winows 7), ha exempu három keresők (Firefox, Chrome, Maxton) jelennek meg mind a három egy-egy téglalapot (téglalap képzeletbeli) körülbelül olyan az android, ha több alkalmazás van egy mappába a képernyőn, és amikor megérinti megnyílik, és láthatjuk az összes alkalmazást is, láttam, hogy valaki valamit, de sajnos nem tudott adni nekem egy előre raspuns.multumesc Egy lehetséges válasz.

 14. Vladutz Azt mondta:

  hi, kérem, segítsen nekem egy laptop jött a Windows előre telepített italaia, akkor akár ti választottatok engem, vagy 7 8 pro 64bit, de még nem ublat cserélni 8 7 voltam, így megváltozott nyelven angol, de most vettem észre, hogy a Windows Update valami ostobaságot, hogy én nem jelentek meg voltál # # elementModuleHeaderText és "actionCustominstallImportantText." és AtionCustomInstallOptionalText "" Hogyan lehet megszabadulni kérem, segítsen nekem. és ez jó, hogy maradjon a Windows előre telepített, azt is látta, és az Acer eRecovery Management program kell gyalog vagy mi ..? og segít nekem ..

 15. sólyom Azt mondta:

  A bemutató a Qt Creator lehet?

 16. Mihai Azt mondta:

  Helló,
  Hogyan készítsünk egy könyvjelzők bár a Chrome a bal oldalon a képernyő, mint a Firefox?
  Nem szeretem, nem helyezi a tetején.

  • Silvius Banica Azt mondta:

   Ez érdekel engem és én ... látom senki nem válaszolt ... Ha valaki látja ezt az üzenetet, és tudja, hogyan kell csinálni, kérjük, válaszoljon ... Köszönöm ...

 17. Nem fogom, hogy a fájlt, és az általuk elengedni a beállítások kiterjesztések (én króm román) Miért nem megy?

 18. Stelian Azt mondta:

  Miért nem megy könyvjelzősávra váltó - "A csomag érvénytelen"? És a gyártók törlődnek a Google Store ...

 19. oroszlán Azt mondta:

  Salut!
  NEM elhelyezését javasoljuk a Chrome-bővítményt kapcsoló bar !!! Csak akkor nyissa meg az oldalt, hirdetések, ahelyett, hogy a dorite.Voi miért gondolja a Google internetes áruház eltávolították? Azonnal távolítani, majd megszökött baj

nézőpont

*

arabbolgárEgyszerűsített kínai)Hagyományos kínai)horvátcsehdánhollandMagyarésztfinnFrancianémetgöröghéberhindiMagyarindonézolaszjapánkoreailettlitvánmalájnorvéglengyelportugálrománoroszszerbszlovákszlovénspanyolsvédthaitörökukránvietnami