Megközelíthető a számítógép teljesítményét és csendes

Megközelíthető a számítógép teljesítményét és csendes

Kevesebb és elkezd iskolába, és a diákok kell egy új számítógépet, Nem úgy, mint a régi nem megy, de az új a jobb. Ezen kívül lehet elviselni szponzor és a költségvetés növekedése és a videokártya.
Azt hittem, hogy nem olyan rendszert, amely elég erős, csendes és megfizethető, amelyet fel lehet használni az iskolai projektek, hanem egy irodában vagy multimédia. A rendszer használható egyáltalán, és ha szükséges, akkor adjunk hozzá egy video kártya teljesítményét egy extra grafikus feldolgozási teljesítmény, amely szükséges játékok az utolsó generáció, valósághű grafika.

Mit jelent elég teljesítményt?

Nem mindig van szükség a nagy feldolgozási teljesítményt. Elég, hogy a gyors tárolására és egy tisztességes processzor, hogy egy kellemes élmény. SSD, véleményem kínál számítógép sebességét, amely nem illeszkedik a CPU vagy RAM upgrade. Ha azt tervezi, hogy olyan programok, amelyek az intenzív CPU, akkor válasszon egy másik konfiguráció.

Mit rendszer hallgat?

PC-k több összetevő minket a fejéből.
A csúnya rész forrásAmi, ha nem a minőség, ami hihetetlen zajt.
Mechanikus merevlemezek is forrása lehet a zaj, különösen akkor, ha nem megfelelően van telepítve. HDD van károgás bosszantó, hogy néha nem is tudom, hogy honnan származik. Néha, ha a merevlemez idősebb, egy kis vibráció, amit őrölni az agyadat háttér, különösen este és éjszaka.
Rajongók a tetemek, ha nincs megfelelően telepítve, tudom, hogy őrült. Néhányan még blindează tetemek rajongók, sikerült létrehozni pozitív vagy negatív nyomás a ház, hogy a rajongók megy keményebb, és több zaj.
Házrészek normális, csak egy rajongó felhívni a forró levegő, hogy nem jó, hogy a forrás.
CPU ventillátor, néha, hogy nagy a zaj, ha nem szerelt megfelelően, vagy piszkos, mindkét esetben fordulaton túl nyilvánvalóan csinál az agyunk káposzta.
Miután megkapja majd telepíteni alkatrészek a szekrényben. Az alábbiakban egy tutorial:

PC alkatrészek kell felszerelni a házban

Miután telepítette az összetevőket a házban, akkor az operációs rendszer telepítése. Az alábbiakban egy tutorial, hogy telepíteni a Windows 10:

10 Windows telepítési tól Z-ig

Miután telepítette az operációs rendszert, meg kell telepíteni vezetők. Az alábbiakban két vezető telepítés útmutatók:

Szerelési útmutatók illesztőprogramok

Miután telepítette az illesztőprogramokat, meg kell behajt néhány programot. Az alábbiakban egy tutorial telepíteni több program egyszerre:

Bemutató sok program telepítését egyszerre a Ninite

Használt komponenseket bemutató (EMAG):
Intel
Gigabyte
Corsair RAM
Kingston SSD
aktív ház
forrás Seasonic
választható összetevők:
Külön videokártya az új játékokat:
Gigabyte GTX OC 950 (Elérhető)
Gigabyte GTX 1060 G1 (Teljesítmény és VR)
Hard Disk Storage elég:
Toshiba HDD 2TB 7200 rpm (járható)
HDD Seagate Backup Plus (Külső kapacitás)

Megközelíthető a számítógép teljesítményét és csendes - oktatóvideó

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. som Azt mondta:

  Helló Crist a videó nagyon jó, és egy olcsó PC és az új generációs még jó munkát tisztelem megnézi a videót, amit teszünk évekig, és megérdemli, hogy meg több megértést egymás ezekben a napokban volt a probléma paypal, de sikerült rájönni, hogy mi az,
  amit ezek a paypal alig változott ez a szolgáltatás is nehéz Van egy Visa Electron kártyával mentem a bank kérte a kártyával fizetni online, ha hazaérek kezdeni ezzel számla paypal és meglepetés bármi, amit nem támogatja ezt a fajta kártya, amit tehetek, ha továbbra is várja, és egy videót, meg lehet oldani ezt a problémát nem csak én, aki kifogásolja, paypal után bizonyos változtatások

 2. Alex Azt mondta:

  Cristi Szia, sajnálom, hogy nem ez a kiküldetés megjegyzést, ahova tartozik. Mit választhat a Nikon és a Canon EOS D3300 100D a jövőben is tenni egy tutorial, hogy válasszon egy DSLR fényképezőgép és a lencse? És ez a bemutató 10 +

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Útmutató már van a vásárlásra DSLR, akkor nézte? Megtalálni a keresőmező segítségével a jobb felső sarokban az írás ott "útmutató DSLR vásárlás" Enter és megtalálod bemutató

  • Nikon szoftver újabb és jobban felszerelt, de ez attól függ, hogy az ízek. Inkább Nikon színeket, mások inkább a Canon.
   Azt javasoljuk, hogy kérje az egyéb véleményeket.

 3. Vlad Azt mondta:

  Hello, van egy kis kérdés ... .cei PC Garage élő oldalak azt mondta, hogy ha vásárol SkyLake automatikusan töltelék DDR4 nem DDR3, és látom, hogy adtál nekünk DDR3

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Itt beszélt elérhető számítógép (mint az ár) Ha igazán DDR4, nincs sok elzárva.

   • Cosmin Azt mondta:

    Hasonlóan a videokártyát és támogatási költséget 4 ddr7 Lei.

    • Adrian Gudus Azt mondta:

     Ember, ne tedd a RAM? A RAM is DDR4 viszont drágább!
     Ez egy útmutató, ha képesek voltak a zsebében, nyugodtan improvizálni, és a vásárlás, amit akarsz. 7 lej a lemez, még 40-50 RAM és felnéz az ár, így megfizethető és költségessé válik.

     • valentin Azt mondta:

      Ellentmondanak itt, úgy tűnik, mintha a legtöbb alkalommal ddr4 memória olcsóbb, mint a memória ddr3 (újabban).

 4. Karolin Azt mondta:

  Azt hiszem, ha a szalma áll, hogy hozzáférhetők nem ér egy processzor SkyLake legújabb rami DDR3. Vajon pénzt keresni, és változtatni a processzor

 5. valentin Azt mondta:

  Őszintén szólva nem tetszik az ötlet, hogy használni skylake processzor ddr3 (mert hülye, de ddr4 tökéletes!

  • Hát srácok, ez nem számít DDR3 vagy DDR4 használni, hogy a különben nem fogja észrevenni a különbséget.
   Még ha papíron DDR4 magasabb a valóságban ez nem tesz különbséget.
   DDR3 memória piacon egy SH, nagyon fejlett, ahol megtalálható emlékek az ára sem.

 6. Radu Azt mondta:

  Maga csodálatos! Esküszöm írtam a honlap címét, és gondoltam, hogy a belső keresése "System Configuration elérhető"!

 7. Calin Azt mondta:

  hozzátartozók különbség e PRCDs 3 és 4 csak egy teáskanál extra sem. mint mondta Cristi nem láthatatlan. Ahogy a cím is mondja, hogy ez is elérhető, a költségvetés számológép és bemutató mondja. Most, ha talált olcsóbb promóciós DDRAM DDRAM 4 3, hogy ha ezeket szedi ala DDRAM 4 támogató alaplap. Cristi tette a közelmúltban egész játék PC-k veszünk a darabokat, hogy vigyázzon, stb

  • Karolin Azt mondta:

   Megjegyzés 1 4 kezét, román. 2 kezét és azt jelenti, hogy nem fizet vásárolni SkyLake processzor. Nem lenne sokkal költséghatékonyabb, ha egy más típusú processzor lehet pénzt keresni, még azon az áron i5 tanfolyam ajánlatot, mint ők.

   • Calin Azt mondta:

    veszi, hogy milyen processzort szeretne. Krisztus adott egy ilyen jó processzor és megfizethető. vezetnek jól bármilyen programot. programok erőforrásokat, és nem csak a játékok. ha úgy gondolja, hogy hány is fog futni a lassított, és minden összeomlik. ismételje meg az iskolai programokat, sőt szörfözés erőforrásokat. Írtam, és kézzel a telefont, és credca az, hogy nem tudom, milyen rossz akarsz. Nem tudom, miért olyan megjegyzést. Ismétlem, és ez Cristi akart PC megfizethető áron ok nem tragacs, és azt mondta, hogy ha gondosan választották skylake

    • Karolin Azt mondta:

     Lehet ismétlem magam. Ülj le, a megjegyzéseket, és részt vesznek az osztályok román.

     • Calin Azt mondta:

      Mondom, hogy informálja ultimu visszajátszás és ülj le te por capitolu technológia. és nyisd ki a füled, ha hallotta, amit a bemutató mondja Cristi. tévedni emberi lenni da levegő abszurd.

      • Karolin Azt mondta:

       Úgy érzi, mintha nem is Klingon újszerű tényleg fogalmam sincs, hogy rendesen írni román. 2 kezét, és óvatos, hogy nem tudják, hogy kik ők, nem tudom én. Ne csináld véleményt mondani az emberek, akik nem tudják. A vélemények és abszurd tartja azokat. Kapcsolódva helyes, mi megpróbáljuk kijavítani van szüksége lenne arra, hogy ne comment annyi. És nem a technológiai tudás nem annyira szégyenletes, mint új írástudatlan és hangos száját.

 8. Cata Azt mondta:

  ok szuper geniala.bineinteles videotutorialul.idea magát még akkor is sok vélemény, de ha minden az, hogy a rendszer a semmiből, szeretnék Cristii szeretnének csinálni a legújabb alkatrészek (talán nem ugyanaz, amit ő választottja ... Sétáltam ddr4), de mennék, ahogy valaki a fenti jellemző az idősebb generáció i5 de itt azt értem, 2 vagy 3 nemzedék generációs 4- hogy rendben van, de drága és i5 haswel mint vásárolni, hogy a pénz jobb, és hogy az alaplap és a processzor i3 skylake.

 9. Dani Azt mondta:

  1) I3 6098P integrált videokártya gyengébb I3 6100.
  2) alaplap nem látja, hogy i3 6098P nélkül a BIOS-frissítést.

 10. Daniel Azt mondta:

  Szia Cristi, videotutorialele Nagyon érdekes. Azt folytatni minden alkalommal, amikor új cikk jelenik meg.
  Szeretnék csinálni egy cikket a beszerzés és SUHD TV sorozat a Samsung. Láttam, hogy a TV ebben a tartományban (SUHD) hihetetlen képet, de ezek nagyon drágák. Ez lenne érdekelt, ha megéri a pénzt különbség KS7502 és 8002 KS, KS 9002. Mivel szemüveg nagyon közel vannak.

  Köszönöm, és én válaszolt.

 11. George Rusnac Azt mondta:

  Üdvözöllek,
  Elnézést a kérdés, amit fel. Ez off-topic, de a legújabb oldalra, ahol tanácsokat ad. Nagy őrült YM alternatívája. Telepítettem Trillian. Szuper, de nem csak megőrzi a helyi listát. Milyen más IM javasoljuk, hogy megszüntesse ezt a kellemetlenséget? Köszönöm.

 12. Cata Azt mondta:

  bemutató, hogy jön a felismerés RAM.

 13. florin Azt mondta:

  Cristy Hello!
  Azt írta, hogy a cikkben: ,, Nem mindig van szükség a nagy feldolgozási teljesítmény ,,.
  MINDIG szükségünk van egy erős processzor feldolgozza az információkat gyorsan. Tesztelje bármilyen segédprogram, amely megmutatja az állandó asztali fokú munkahely / használata CPU és látni fogod, hogy minden processzorok 2 magok és 2 Tűz munka érkezik azonnal a maximális mértékben alkalmazzák-100 /%, ha nyitott / használ több egyszerűbb vagy standard alkalmazások ,, ,, .... összehasonlítva magok processzorok 4 / 4 Tűz, 4 / 8, stb
  Összefoglalva, akkor már az ő anyja és apja DDR SSD, ha van egy Celeron vagy másról is van egy remek kis L3cache üzemi frekvenciája kicsit ...

  • A feldolgozási teljesítmény szükséges alkalmazások processzor-igényes.
   Munkasebesség így tárolni, nem a processzor, a cache, amíg a HDD vagy SSD meghajtót.
   Ha szeretné használni a HDD az operációs rendszer, megy előre.
   ....
   Ez a rendszer nem videoszerkesztő, grafika háromdimenziós, stb

 14. Dan Azt mondta:

  Emag emelkedett srácok az összes termék mi a videón látható. És szlogen ahogy azt mondják, hogy csökkentsék az árakat.

 15. Cristy Azt mondta:

  Helló Cristi,
  Van egy probléma, amikor megtelnek dedikált videokártya (jack pine 8), a PC nem indul el. LED-es lámpák, de nincs ventilátor forog. Ez lehet egy rövid video kártya?

 16. Daniel Vlad Azt mondta:

  Cristi Hello! Van egy kérdésem, hogy ha ez a videokártya jó játék, és nem jelenti azt, hogy ultra játékok. http://www.emag.ro/placa-video-gigabyte-geforcer-gtx-750-ti-oc-windforce-2x-2gb-gddr5-128-bit-n75toc2-2gi/pd/D92PDYBBM/ Köszönjük!

 17. florin Azt mondta:

  Helló Cristi. Két rövid kérdés. Azt szeretnénk, hogy egy frissítést a rendszert. Ez azt jelenti, a csere csak három összetevő, processzor, alaplap, memória. Fennáll annak a lehetősége, vagy a módszer segítségével win10 operációs rendszert anélkül, hogy egy friss telepítés, az új rendszer? Mi különbség van, vagy hátrányok között egy alaplap és egy emléktáblát játék nongaming? Például a lemez és ez a bemutató: GIGABYTE GA-H170M-HD3 DDR3. Köszönjük!

 18. zetacoin Azt mondta:

  Jó estét! Miközben videót Hackintosh? Egy jó estét!

 19. Costar Azt mondta:

  Ha, ha! Mindig inkább, hogy emag lépjünk a videót.

nézőpont

*

arabbolgárEgyszerűsített kínai)Hagyományos kínai)horvátcsehdánhollandMagyarésztfinnFrancianémetgöröghéberhindiMagyarindonézolaszjapánkoreailettlitvánmalájnorvéglengyelportugálrománoroszszerbszlovákszlovénspanyolsvédthaitörökukránvietnami