Minden, azonnali fájlkeresés PC-ről vagy ftp szerverekről és http - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy mi is szinte azonnal talál mappát vagy fájlt a számítógép egy FTP szerver vagy egy HTTP-kiszolgálón. Mint mindenki valószínűleg már kapacitású meghajtók egyre nagyobb, és van egy csomó adatot automatikusan rájuk. Nehéz, hogy a fájlra van szükséged, ha van két merevlemez tele adatokkal 500 G, különösen akkor, ha piszkos és nem túl megszokott, hogy a filmeket a Movies mappába, a zene egy mappában zene és fényképek mappába képekkel. A szoftver a mai napon tesz minket keresni a fájl nagyon egyszerű, és szinte azonnali függetlenül kapacitás és a merevlemezek száma. Ez egy hordozható alkalmazás, amely futtatható bármely Windows operációs rendszer legyen a 32 64 vagy bit. Igaz, kérem nézze meg a videót bemutató!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. h3ll $ ING - mondta

    Hogy néhány jó oktató, én hasznos volt.

    BAFTA, a h3ll $ ING

    • karbonh2o - mondta

      h3ll $ ING:
      Hogy néhány jó oktató, én hasznos volt.

      BAFTA, a h3ll $ ING

      Egyetértek, hogy a jó oktató. De ebben az esetben, akkor kimaradt egy nagyon fontos részlet. Indítsa HTTP szerver beállításokat és ETP / FTP utal arra, hogy a kis program hozhat létre hirdetési szerver. Így a http://ipcomputer:80 van egy hasonló oldalt egy keresőmotor, mint a Google. Nincs szükség, hogy ne keressen a programban, hanem a normál keresés bármely böngészővel. Érdekes, akkor is megoszthatják a fájlokat az interneten keresztül mindenki, aki ad a http címét. (Megjegyzés: mi részvény, ne hagyd, C vagy D meghajtó teljes, de a kiválasztott, indexelés, csak a mappát érdekli.) A nagyobb biztonság érdekében beállíthatja a felhasználónevet és jelszót. Ami a korlátozásokat a program megemlítem, hogy a mutatók csak NTFS partíciókat, és nem lehet keresni a csatlakoztatott hálózati meghajtó.

      • karbonh2o: Egyetértek, hogy jó oktató. De ebben az esetben, akkor kimaradt egy nagyon fontos részlet. Indítsa HTTP szerver beállításokat és ETP / FTP utal arra, hogy a kis program hozhat létre hirdetési szerver. Így a http://ipcomputer:80 van egy hasonló oldalt egy keresőmotor, mint a Google. Nincs szükség, hogy ne keressen a programban, hanem a normál keresés bármely böngészővel. Érdekes, akkor is megoszthatják a fájlokat az interneten keresztül mindenki, aki ad a http címét. (Megjegyzés: mi részvény, ne hagyd, C vagy D meghajtó teljes, de a kiválasztott, indexelés, csak a mappát érdekli.) A nagyobb biztonság érdekében beállíthatja a felhasználónevet és jelszót. Ami a korlátozásokat a program megemlítem, hogy a mutatók csak NTFS partíciókat, és nem lehet keresni a csatlakoztatott hálózati meghajtó.

        Mltumim elkészült a srác nagyon hasznos!

      • AdrianGudus - mondta

        karbonh2o: Egyetértek, hogy jó oktató. De ebben az esetben, akkor kimaradt egy nagyon fontos részlet. Indítsa HTTP szerver beállításokat és ETP / FTP utal arra, hogy a kis program hozhat létre hirdetési szerver. Így az oldal jelenik meg, hasonlóan a kereső, mint a Google. Nincs szükség, hogy ne keressen a programban, hanem a normál keresés bármely böngészővel. Érdekes, akkor is megoszthatják a fájlokat az interneten keresztül mindenki, aki ad a http címét. (Megjegyzés: mi részvény, ne hagyd, C vagy D meghajtó teljes, de a kiválasztott, indexelés, csak a mappát érdekli.) A nagyobb biztonság érdekében beállíthatja a felhasználónevet és jelszót. Ami a korlátozásokat a program megemlítem, hogy a mutatók csak NTFS partíciókat, és nem lehet keresni a csatlakoztatott hálózati meghajtó.

        Köszönöm a tippeket, de ez volt a téma, hogy megérdemli tervezett egy másik alkalommal. Te elvette előtt

  2. Boogy - mondta

    lenne egy szép bemutató, amely megmutatja, hogyan lehet egy általános kb. mint a tiéd inceput.VA Kérlek, én is nagyon érdekel ez!

  3. roma - mondta

    Il, hogy mit mondott az elején a házigazda jobb lenne, ha egy bemutató, hogyan lehet megszabadulni a reklám a yahoo a banner az e plusz távolítsa el a régi, és nem tud dolgozni, és jelenítse meg más felhasználók hogyan kell blokkolni a honlapon azaz a helyszínen, hogy kap hírnök hirdetések
    Ez nem kötelező, ha nem faci.Stiam ezt a programot, de nem tudtam, hogy mi tesz minket ilyen gyorsan megtaláltam, amit kerestem jobb, mint az egy a Windows 7

  4. ASSASSIN80 - mondta

    HA OUT TO SB, de nem tudtam segíteni, FFF fel DESCK tapéta =))))))))))))))))))))

  5. hűvös wallpaper =))))))) :))

  6. Vali - mondta

    Köszönöm. Nagyon jó kis program is. Találd meg az összes azonnal.
    Amit észreveszek, az "USN journal" -ra épül, ami azt jelenti, hogy csak NTFS partíciókon tud keresni.

  7. Vali - mondta

    Ott lesz keres botok, mp3 lejátszók, stb

  8. SideBySide - mondta

    uaii :)), ami húzta sima wallpaper adrian :))

  9. Cosmin - mondta

    Én még mindig Launchy keresni fájlokat a comp, és nagyon gyorsan mozog

  10. fyty - mondta

    Szeretném elmondani, milyen program és milyen beállításokat kell lőni ahhoz, hogy bizonyos szoftver: FFF fogás jó és a hang ugyanaz, és nem blokkolja, látom, ez nem titok calculatorul.Please.Sper

    • AdrianGudus - mondta

      fyty:
      Szeretném elmondani, milyen program és milyen beállításokat kell lőni ahhoz, hogy bizonyos szoftver: FFF fogás jó és a hang ugyanaz, és nem blokkolja, látom, ez nem titok calculatorul.Please.Sper

      Nem hozzák nyilvánosságra, hogy a beállításokat. Kérjük, ne baj, de ez a mi titkunk. Minden szakember sercretul vagy. Arról, hogyan lehet a videó bemutató rögzítés desktop már létezik. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: CamStudio, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

      • fyty - mondta

        AdrianGudus: Nem hozzák nyilvánosságra, hogy a beállításokat. Kérjük, ne baj, de ez a mi titkunk. Minden szakember sercretul vagy. Arról, hogyan lehet a videó bemutató rögzítés desktop már létezik. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: CamStudio, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

        Tudom, láttam a bemutató a CamStudio, de akkor is csak mondani nem setup program?

    • Vali - mondta

      fyty:
      Szeretném elmondani, milyen program és milyen beállításokat kell lőni ahhoz, hogy bizonyos szoftver: FFF fogás jó és a hang ugyanaz, és nem blokkolja, látom, ez nem titok calculatorul.Please.Sper

      Ha követjük ezt az oktatóanyagot, és átnézzük ezeket a folyamatokat, akkor észrevesszük, hogy a "https://www.videotutorial.ro/?p=6251" stúdióinget használják. Ami a felbontást, a kodekeket, a kereteket és más sárkányokat illeti, töltsön le egy próbaverziós oktatóanyagot, futtassa egy fejlettebb lejátszóval, és megtudhatja ezeket a dolgokat is. 🙂

      Ha azt szeretné, hogy megragad a konzultáció, úgy, hogy tudod, hogy nem kell kérdéseket feltenni itt.

  11. A Viber, X - mondta

    miért nem megy, hogy ezt a videót! Azt mondom, nem finanszírozza a szerver hiba

    • AdrianGudus - mondta

      A Viber, X:
      miért nem megy, hogy ezt a videót! Azt mondom, nem finanszírozza a szerver hiba

      Az oktatóanyag nagyon jól "működik", törli a böngésző gyorsítótárát és a cookie-kat, vagy másik böngészőt használ.

  12. marinescu77 - mondta

    Mindannyian olyan nagyon jó jó Tineo softuletul Mindig követni útmutatók jelennek meg, ha megtanulod annyi vagytok a legjobb.

  13. Apollo - mondta

    Ha ezt a programot, kikapcsolhatja a Windows indexelő szolgáltatás? Ez a program nem lassítja valahogy OS indexelés mindent?

  14. Dumitru32 - mondta

    Jó program, de az egyik, hogy arra törekszik, dokumentumok keretében a kötelező. DocFetcher hívott, egy nyílt forráskódú programot lehet telepíteni a Linux.

  15. psaddict - mondta

    És mondd el, mi a helyzet azzal 1 + (köze a google) alatt bemutató?

    • psaddict:
      Azt mondom, hogy mi van azzal, hogy + 1 (köze a Google), a bemutató? :)Talán, hogy egy bemutató, ha a téma érdekes.

      Ez egyfajta "tetszik", a google ezt bizonyos szempontok szerint hajtja végre a keresőben való promóció érdekében, ebben az esetben valószínűleg a jövőben a webhelyek népszerűsége alapján lesz szűrő.
      Ha szereted videotutorial.ro + 1 sajtó, ha nem kattint.

  16. Dumitru32 - mondta

    Szerencse! Ez a program csak rendszergazdai jogokkal működik? Mindenesetre az XP-n ez ad, vagyis nem indexel egyetlen partíciót sem, és amikor belépek a Volume Options-be és indexelem az egyik partíciót, azt mondja: "Nem sikerült megnyitni a kötetet \\ E, D, smd". Köszönöm!

  17. aura - mondta

    Szia! Segítségre van szükségem! Megnyitottam egy mappát videókkal, és rendet akartam tenni benne - ezért jobb gombbal kattintottam az egyikre (amikor jobb gombbal kattintottam egy ikonra, amelyen a "tiltott" felirat látható), és lehúztam a vége felé lista ... amíg valamikor el nem vesztettem! Nem tudom pontosan mi volt a neve, még mindig "emlékezetből" kerestem, de nem találtam a laptopomban. Mit tehetek, hogy megtaláljam? Várható köszönet a válaszért.

  18. Helló,
    Ha be a felhasználó, aki rendszergazdai jogosultságokkal, nem működik.
    Lehet valamit tenni?
    Köszönöm.

  19. Adela - mondta

    Jó estét kívánok.
    Telepítettem egy pár évig. De néhány nappal nem tűnik számomra, hogy keresni a fájlokat a botot. Miért?

  20. ffff kemény

Trackbacks

  1. […] A térfigyelő kamerában vagy a webkamerában A telefon, valamint a térfigyelő kamera Perch Everything-rel, azonnali fájlkeresés PC-n vagy ftp és http Steganography szervereken, vagy hogyan rejthetünk el egy fájlt egy képen vagy dokumentumban szöveg Egyéb oktatóanyagok […]

Speak Your Mind

*