A Threat Fire, több mint víruskereső, intelligens biztonsági megoldás - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban egy ingyenes biztonsági szoftverről fogunk beszélni, ez sok szempontból forradalmian új, manapság az "okos" nevünk Treath Fire, amelyet a jól ismert PC Tools cég gyárt.
A Threat Fire egy intelligens vírusvédelmi biztonsági megoldás, nem olyan, mint egy szokásos víruskereső, nem helyettesítheti az antivírust, csak kiegészíti, és fedezi a veszélyek körét, amelyek miatt a hagyományos antivírus nem túl hatékony, itt a fenyegetésekre gondolok Nulla napos fenyegetés: ezek a fenyegetések bizonyos szoftverek még mindig felfedezetlen biztonsági réseit jelentik. A "nulla nap" az a nap, amikor a szoftverfejlesztő felfedezi a sebezhetőséget. A probléma az, hogy időközben lehetséges, hogy valaki más felfedezte a "lyukat", és hogy valaki legyen egy mallware gyártó, a legutóbbi eset az Internet Explorer 6 és a Google esetében történt, néhány régi sebezhetőség fényében támadást indítottak Kínában, és az Internet Explorer 6 biztonsági javítása nélküli személyeknél szenvedtek, többet a román engedélyek nélküli és implicit módon frissítések nélkül.
Köztudott, hogy egy klasszikus antivírus a definíciókon alapul, ezek a definíciók a frissítéssel érkeznek, a Threat Fire más, van egy ActiveDefense nevű intelligens modul, az alkalmazás viselkedésének függvénye, így látjuk hogy az ilyen típusú megoldások intelligenssé válnak, már megvan a saját „ítéletük”.
Threat Tűz helyettesítheti a biztonsági szoftver, hanem kiegészíti őket Threat Tűz nem egy anti-vírus eszköz, egy olyan intelligens eszköz, amely megállítja a támadásokat, és így, ha arra gondolunk, hogy minden, amit szükséges ma , netul egyre gyorsabban látogató több tucat vagy több száz oldalt napi séta sok helyen lehet fertőzött, sok kolléga, akik beszélnek a messenger is fertőzött (beleegyezésük nélkül) meg kell Védő intelligencia ThreatFire kínál nekünk védelmet, ahová, és ingyenes!
Threat Fire számos biztonsági szintet is van néhány speciális beállításokat, amelyek segítségével nagyon világosan meghatározta szabályokat, egy tapasztalt felhasználó képes átalakulni egy tank Tűz háborús fenyegetés.
A speciális lapon egy előre definiált szabály a kettős kiterjesztésű fájlokkal foglalkozik, amelyek áldozatokká teszik a fájlmegosztó hálózatokat (DC hálózat és P2P hálózat) és a yahoo messenger programot, például az .exe fájl neve „fisier.exe.jpg, a A Windows alapbeállításai miatt a fájlok nem rendelkeznek látható kiterjesztéssel, következésképpen egy "fisier.jpg" fájlt fogunk látni, természetesen rákattintunk a "kép" megtekintésére, sok szerencsét a Threat Fire-nek, amely beavatkozik, blokkolja a rosszindulatú szoftvert , megöli az általa megnyitott folyamatot, és karanténba helyezi.
Nem lenne sokkal mondani, sok megtalálja a bemutató is, video oktatóanyagokat, ha van más biztonsági megoldások, megtalálja a következő oldalon: biztonság
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. nagybácsi - mondta

    az anya a vb a bemutató, így ez jó

  2. Andrew - mondta

    Nagyon jó ez a bemutató. Különösen jó program. Sokat segít. Köszönöm

  3. drshomeboy - mondta

    Felduzzasztott

  4. danny23mr - mondta

    Jó programu ad túl sok biztonsági szoftver van ZoneAlarm Pro, ingyenes Avira és Malwarebytes, azt hiszem, egyszer feladni minden és táska + ZoneAlarm mélyhűtő, hogy nem adja fel, és kész

  5. Ratzoiu - mondta

    PCTools víruskereső alkalmazás fertőzés. Teszteltem a virtuális gép, és elvitte a rossz szóbeli. Hiányzott egy csomó dolog, és enni, és egyes erőforrások. Ahelyett, hogy dicséretet ThreatFire. Virtual Machine + Thrratfire Avast5 volt áthatolhatatlan. Használja és megtartották a segged. A rendszer már fel a kombinált Antivirus + ThreatFire állnak, és egy évvel a telepítés után az operációs rendszer. Egészségére

  6. alex - mondta

    ha van egy Symantec Endpoint Protection proaktív fenyegetés védelem (legalábbis azt mondja) a nulladik napi védelem ismeretlen vírusok ThreatFire van szükség?

    • Francisc - mondta

      ha van egy Symantec Endpoint Protection proaktív fenyegetés védelem (legalábbis azt mondja) a nulladik napi védelem ismeretlen vírusok ThreatFire van szükség?  Idéz nekem

      Nincs szükség és ThreatFire.

  7. Xantes - mondta

    Ha a vírusirtó alkalmazás miatt heurisztikus modul ad sok hamis riasztás, miért ThreatFire "só cat-oda", amikor egy alkalmazás indítható egyszerűen "HFS"! Ez valóban egy "mérsékelt fenyegetés", mint a show ThreatFire?

    • Francisc - mondta

      Ha a vírusirtó alkalmazás miatt heurisztikus modul ad sok hamis riasztás, miért ThreatFire "só cat-oda", amikor egy alkalmazás indítható egyszerűen "HFS"! Ez valóban egy "mérsékelt fenyegetés", mint a show ThreatFire?  Idéz nekem

      Annyi bizonyos, hogy a ThreatFire nagyon kevés téves riasztást (közelít nulla). Ha a figyelmeztetés nem biztos, hogy az alkalmazás, hacsak fertőzés veszélyes, vagy legalábbis kétes.

  8. Mircea2301 - mondta

    Gratulálok, jó videó bemutató, Cristi, azt vettem észre, hogy a linux területén inkább "puhának" hagytad, igaz, hogy több windowsz felhasználó van, de a linux operációs rendszerhez készített videojátékokon keresztül a Mandriva és a Ubuntu, nem tettél mást, csak felkeltetted a románok kíváncsiságát ezen operációs rendszer iránt. A kérdésem a következő: Amikor video oktatóanyagok vannak linux disztribúcióval, de azok alkalmazásai is? Előre is köszönöm.

  9. Fűrészelő - mondta

    Igen, a kísértés, hogy próbálja ki az Ubuntut, igazából telepített Wubi, de kár, hogy én megtaláltam a video driver, és hagytam, nagyon sajnálom.

  10. axelluny - mondta

    A közelmúltban arra a következtetésre jutott, hogy valóban megtámadják a Google, hogy Kína és az Aven, aki eredetileg az amerikai (a Microsoft még), és használják a jelenlétét Kínában, hogy rábírja a fájlokat eroare.De végül, hogy az egész elcsendesedett, és még mindig a Google a kínai internetes szűrőket.
    Nem tagadom, a hatékonyságát ez a kiegészítő tűzfal, hogy elmondjam neki, de Comodo Internet Security Premium az adót, mert ha azt észleli, gyanús viselkedését egy alkalmazás fut a homokozóban alkalmazás és így protejat.Am vettem észre, hogy van egy vírus, amely új változata hírnök és amikor megnyitja a Messenger és a lista az emberek, akik a vírus automatikusan azok a felhasználók próbál csatlakozni a nyomon követése a rendetlenség a (távoli) TCP port 5101.

    • Francisc - mondta

      A közelmúltban arra a következtetésre jutott, hogy valóban megtámadják a Google, hogy Kína és az Aven, aki eredetileg az amerikai (a Microsoft még), és használják a jelenlétét Kínában, hogy rábírja a fájlokat eroare.De végül, hogy az egész elcsendesedett, és még mindig a Google internetes szűrő chinezesc.Nu vitatni a hatékonyságát ez az extra, de azt mondom, tűzfal Comodo Internet Security Premium teszi adósságot, mert ha észreveszik gyanús viselkedését egy alkalmazás fut a homokozóban alkalmazás és Szóval protejat.Am vettem észre, hogy van egy vírus, amely új verziójú Messenger és a Messenger, és amikor megnyitja a listáját, akik a vírus automatikusan azok számára próbál csatlakozni a rendetlenség a Calc (távoli) TCP 5101 port.  Idéz nekem

      - A ThreatFire nem "kiegészítő tűzfal", hanem egy viselkedést blokkoló antivírus, amely elfogja és blokkolja az esetleges rosszindulatú műveleteket a fájl viselkedése alapján. Ez magában foglal egy definíciókészletet a már ismert vírusok felderítésére.
      - A CIS4 használata ellenjavallt a ThreatFire telepítése. Összeütközhetnek.

  11. axelluny - mondta

    Ha azt észleli, figyelmesen fenti ábra, ahol látható a bemutató tisztán látni, akinek szüksége van ThreatFire és a Kaspersky első loc.Normal lehet, mert a Kaspersky kezdett rázendít és optimalizálása browsere.Chiar reális, hogy grafic.b- (

  12. Ha nincs RAL idő antispyware valami baj van?

    • Francisc - mondta

      Ha nincs RAL idő antispyware valami baj van?  Idéz nekem

      Nem, nincs semmi gond. Hanem az, hogy rendszeresen ellenőrzi a rendszer (legalább hetente egyszer).

      • Nem, nincs semmi gond. Hanem az, hogy rendszeresen ellenőrzi a rendszer (legalább hetente egyszer).  

        Köszönjük! De dolgozni videotutorial.ro? Nem baj ha megkérdezem! Látom leai adtam választ minden kérdésre és a hiba, ha nem dolgozol vid.ro BV egyébként a segítséget!

        • Francisc - mondta

          Köszönjük! De dolgozni videotutorial.ro? Nem baj ha megkérdezem! Látom leai adtam választ minden kérdésre és a hiba, ha nem dolgozol vid.ro BV egyébként a segítséget!  Idéz nekem

          Igen és nem. Azt lehetne mondani, van egy kis együttműködést. De mit jelent? Ha az, amit ÉN kifüggesztett segít, ha mindenki rendben van, és köszönöm. Más szóval, ha a hozzászólás hasznos és / vagy felkelti az érdeklődést, akkor olvasd el őket, ha nem figyelmen kívül hagyni őket.

        • Köszönjük! De dolgozni videotutorial.ro? Nem baj ha megkérdezem! Látom leai adtam választ minden kérdésre és a hiba, ha nem dolgozik vid.robv egyébként a segítséget!

          Francis kollégánk, a bemutató megtörtént több által szolgáltatott információk Francis.
          Francis az információkat megosztani velünk nem csak szavak jönnek, miután egy komoly vizsgálatok és összehasonlítások.
          Jó lenne, hogy nagyon komolyan a szavait kollégánk Francis.
          Köszönjük, hogy Francis.

          • Francis kollégánk, a bemutató megtörtént több által szolgáltatott információk Francis.
            Francis az információkat megosztani velünk nem csak szavak jönnek, miután egy komoly vizsgálatok és összehasonlítások.
            Jó lenne, hogy nagyon komolyan a szavait kollégánk Francis.
            Köszönjük, hogy Francis.  

            I II eau komolyan, ha azt mondják, hogy a kollégája, de nem volt bn, hogy tudja előre Finca tud ébredni okos azt jelenti, hogy dolgozik videotutorial és hülyeségeket beszélsz, és csak veszi őket komolyan! Vagy milyen jó munkát (mindezt videotutorial.ro) és köszönöm! A Norton BitDefener nincs bemutató, mit gondol a két antivirusuri?

          • Francisc - mondta

            I II eau komolyan, ha azt mondják, hogy a kollégája, de nem volt bn, hogy tudja előre Finca tud ébredni okos azt jelenti, hogy dolgozik videotutorial és hülyeségeket beszélsz, és csak veszi őket komolyan! Vagy milyen jó munkát (mindezt videotutorial.ro) és köszönöm! A Norton BitDefener nincs bemutató, mit gondol a két antivirusuri?  Idéz nekem

            1) lehet elkerülni őket könnyen a "munka okosabb azt mondani, hogy az egyetlen videotutorial és hülyeségeket beszélsz." Jobb, ha ellenőrzi a kapott információk (bárhonnan és bárki kap), a legalább egy 2 / 3 forrásokból. Legközelebb, ha figyelmen kívül hagyja az, aki félrevezette meg (persze, ha ő tette szándékosan tévedés emberi jog?). Azt tette ezt a megjegyzést, mert itt ezen az oldalon senki sem cenzúrázzák. Mindegyik is előfordulhat. Ha a téves vagy pontatlan információt javította ki adja a többiek. Csak így tanulhatunk egymástól. Nem? ha ez rosszindulatú figyelmen kívül hagyni.
            2) Ami Norton BitDefener röviden több szempontból is:
            a) Norton Antivirus nagyon összetett. Ez nagyon jó érzékelés (főleg azért, mert, hogy heurisztikus felismerés modul a "szonár"). Fertőtlenítse is. Resource célú fogyasztásra a tisztességes (nem kicsi). Nevezték a víruskereső 2009 az "AV-összehasonlító" (azok, akik nagyon profi és objektív tesztek). Érdemes vásárolni, ha a számítógép teljesítményét, akkor fontos adatok rajta, stb.
            b) nem Bitdefender nem tagadta. Ez jó felismerés, fertőtlenít hatékonyan. Erőforrás-fogyasztás még mindig túl nagy, de a PC-k nagy CAPC nem jelent problémát. De az utóbbi időben adta a poszt egy érzékelő "hamis / pozitív" (rossz) tette működésképtelenné rendszer számos PC-k. És megvették a terméket érdemes figyelembe venni azt mondta az előző bekezdésben (a).

          • 1) lehet elkerülni őket könnyen a "munka okosabb azt mondani, hogy az egyetlen videotutorial és hülyeségeket beszélsz." Jobb, ha ellenőrzi a kapott információk (bárhonnan és bárki kap), a legalább egy 2 / 3 forrásokból. Legközelebb, ha figyelmen kívül hagyja az, aki félrevezette meg (persze, ha ő tette szándékosan tévedés emberi jog?). Azt tette ezt a megjegyzést, mert itt ezen az oldalon senki sem cenzúrázzák. Mindegyik is előfordulhat. Ha a téves vagy pontatlan információt javította ki adja a többiek. Csak így tanulhatunk egymástól. Nem? ha ez rosszindulatú figyelmen kívül hagyni.
            2) Ami Norton BitDefener röviden több szempontból is:
            a) Norton Antivirus nagyon összetett. Ez nagyon jó érzékelés (főleg azért, mert, hogy heurisztikus felismerés modul a "szonár"). Fertőtlenítse is. Resource célú fogyasztásra a tisztességes (nem kicsi). Nevezték a víruskereső 2009 az "AV-összehasonlító" (azok, akik nagyon profi és objektív tesztek). Érdemes vásárolni, ha a számítógép teljesítményét, akkor fontos adatok rajta, stb.
            b) nem Bitdefender nem tagadta. Ez jó felismerés, fertőtlenít hatékonyan. Erőforrás-fogyasztás még mindig túl nagy, de a PC-k nagy CAPC nem jelent problémát. De az utóbbi időben adta a poszt egy érzékelő "hamis / pozitív" (rossz) tette működésképtelenné rendszer számos PC-k. És megvették a terméket érdemes figyelembe venni azt mondta az előző bekezdésben (a).  

            Köszönjük! Tudod, ha nem bánod tudom, adja meg a rendetlenség id nekem, és ha kell valami, vagy problémái vannak veled beszélni! Ha azt szeretné! Jó munkát!

  13. Costi - mondta

    Helló! Azt történt, hogy baj egy új ff vírus szaporodni minden flash meghajtó vagy külső HDD csatlakozik a PC-hez. Úgy hívják shey.exe és üljön egy mappában + egy autorun.info szőnyeg. Tudsz valamit róla? Tudna segíteni nekem megszabadulni tőle ??? Előre is köszönöm.

    • Francisc - mondta

      shey.exe

      Június 9-én már a "virustotal.com szerint" észlelte:
      - Hitelesítés
      - Avast! 5
      - AVG
      - F-Prot
      - F-Secure
      - NOD32
      - Panda
      - Sophos
      - TrendMicro
      - TrendMicro-HouseCall
      - VBA32
      Ahhoz, hogy megszabaduljanak tőle tegye a következőket:
      1) Töltse le és futtassa az USB Vaccine Panda.
      Hogyan kell használni:
      - letölthető asztali számítógépre
      - nyomja meg a program futtatása után: Védje be a számítógépet, majd oltsa be az USB-t.
      - ha több pendrive van / CD-DVD / kártya / MP3 lejátszó, mindegyiknél elvégzi az oltási műveletet.
      2) Töltse le és futtassa a Malwarebytes 'Anti-Malware programot:
      Hogyan kell használni:
      - az asztalra kerül és telepítve van
      - a telepítés végén ellenőrizze a következőket: Frissítse a Malwarebytes 'Anti-Malware és indítsa el a Malwarebytes' Anti-Malware programot. Ezután nyomja meg a Befejezés gombot
      - a program elindítása után kattintson a Frissítés fülre, majd a Frissítések keresése gombra kattintva ellenőrizze, hogy a letöltött definíciók az utolsó-e
      - kattintson a Szkenner fülre, válassza a Teljes szkennelés végrehajtása lehetőséget, majd kattintson a Szkennelés gombra
      - a vizsgálat végén nyomja meg az OK gombot, majd az Eredmények megjelenítése lehetőséget
      - mindent ellenőrizni kell az észlelési listából, majd kattintson a Kiválasztott eltávolítása gombra
      - a végén megnyílik egy fájl a Jegyzettömbben a beolvasási eredményekkel, ahol láthatja, hogy mit tett ez a segédprogram
      - minden törölt megtalálható a karanténban
      3) letöltése és futtatása Dr.Web CureIt! 6.00.2. Ön itt bemutató a honlapon, hogy megmutatja, hogyan kell használni. Vagy röviden, hogyan kell használni:
      - mentésre kerül az asztalon
      - nincs telepítve, de egyszerűen az ikonjára kattintva futtatható (ez csak egy futtatható fájl)
      - húzza ki az internetkábelt
      - a PC-re telepített víruskereső valós idejű védelme (pajzs) leáll
      - ezzel a segédprogrammal tele van beolvasva
      - kezdetben futás közben a Dr.Web CureIt! megkezdődik az Express Scan. Nyomja meg a Stop gombot a jobb oldalon, ha zöld. Ezután ellenőrizze a bal oldali Teljes ellenőrzést, és így a jobb oldalon a zöld Lejátszás gombot.
      - a vizsgálat végén az összes észlelt fájlt fertőtlenítik / törlik
      - A számítógép újraindul, aktiválódik a víruskereső, csatlakozik az internetkábel.
      Ha nem sikerül megszabadulnia az elsőtől, ismételje meg a "Safe Mod" 2. és 3. pontjának vizsgálatát.
      Nagyon hasznos információkat is találhat (ha nem tudja angolul lefordítani a "google translate" szót) itt:
      - „hxxp: //www.prevx. com / fájlnevek / X285138109880396664-X1 / SHEY.EXE.html "
      si
      - „hxxp: //rhosted.blogspot. com / 2010/06 / manual-removal-of-sguzaexe-and-sheyexe.html "

  14. Francisc - mondta

    Egy kis figyelmeztető Szerelés és ugyanabban az időben:
    - bár egyszerű programnak tűnik, egyáltalán nem ilyen; folyamatosan ellenőrzi a rendszert és a futó folyamatokat ("árnyékban" működik);
    - fontos megtartani az alapértelmezett beállításokat (azokat, amelyek telepítve vannak); csak az informatikában nagyon képzettek engedhetik meg maguknak, hogy megváltoztassák ezeket a beállításokat;
    - először a kívánt biztonsági programokat telepítik (tűzfal, víruskereső, kémprogram-elhárító programok), majd a ThreatFire-t, különben kellemetlenségei lesznek a megfelelő programok vagy akár a Windows blokkolásában;
    - egy olyan program, amely a többi előtt indul (és ezt a beállításokból nem lehet megváltoztatni, a ThreatFire nem engedélyezi), ezért nem jó beállítani a biztonsági programokat, különösen a víruskeresőket, hogy "biztonságos módban" induljanak el ”(Avira példa, amelyet telepítéskor be kell állítani, hogy„ Normál indítás ”módban induljon); különben lehetőség van (az esetek 80% -ában) az ablakok blokkolására, amelyek csak a "Safe Mod" -ba lépnek;
    - fokozottan figyeljen a program figyelmeztetéseire; egy program telepítése vagy egy webhely elérése esetén figyelnünk kell a lehetséges riasztásra, mert ha a ThreatFire javasolja a hozzáférés blokkolását, és egyetértünk vele, akkor aligha térhetünk vissza; bár később hozzáférhetünk a program karanténjához, és onnan törölhetjük az észlelést, vagy a "Blokk" -ról "Engedélyezhetjük" a programdöntést, nagyon gyakran ez nem változtatja meg az első opciót.
    - Ha olyan biztonsági vagy víruskereső csomagot használ, amely már tartalmaz viselkedési módot és webvédőt (kivéve az Avast! 5-et, amelynek viselkedési és webvédelmi modulja nem ütközik a ThreatFire-rel), ne telepítse a ThreatFire-t, ennek nincs értelme (például ütközni a CIS4 Defence + moduljával, az Avira Premium viselkedési modullal, a Kaspersky, a Bitdefender, a McAfee stb., a Norton „szonár” moduljával és így tovább);
    Egyébként semmi sem kell tölteni. Egy kiváló tutorial, hogy jól fogadták, és megtanuljuk, hogy biztosítsa, hogy a számítógép.
    Gratulálunk elérésére ez a bemutató.

  15. cossmyn - mondta

    Én kérdéseket ... mintha softu ezt Comodo Internet Security? Várjon választ ..... köszönöm!

    • Francisc - mondta

      Én kérdéseket ... mintha softu ezt Comodo Internet Security? Várjon választ ..... köszönöm!  Idéz nekem

      Válaszolsz felett. Írtam arról, hogy ma magyarázatot 09 óra: 12 és 09: 20. Olvassa fölött van.

  16. Alex20 - mondta

    Megpróbáltam telepíteni Treath tüzet, de hadd mondjam, hogy én már treath vezetékek telepítve tartalmazza, vagy más biztonsági programban folosesc.Cei ahogy én is, ha telepítve van egy hónappal ezelőtt, és ez doua.Dar Én teljesen eltávolítja lépésben revo.Acuma telepítettem Avira ingyenes, Comodo Firewall, Malwarebytes és bérgyilkos Hitman pro pro.Sa venni többmotoros felhő szkenner.

    • Francisc - mondta

      Megpróbáltam telepíteni Treath tüzet, de hadd mondjam, hogy én már treath vezetékek telepítve tartalmazza, vagy más biztonsági programban folosesc.Cei ahogy én is, ha telepítve van egy hónappal ezelőtt, és ez doua.Dar Én teljesen eltávolítja lépésben revo.Acuma telepítettem Avira ingyenes, Comodo Firewall, Malwarebytes és bérgyilkos Hitman pro pro.Sa venni többmotoros felhő szkenner.  Idéz nekem

      Számos módja van, hogy ez okozhatja a problémát, hogy:
      1) elemzés alkalmazások és megosztja azokat az egész közösség hasonló eljárások által használt vírusirtó alapuló technológia "felhő", de az ő esetében ThreatFire "kifejezés egy másik alapelve (elfogja a program alapján a magatartásán létre bizonyos fontos rendszer fájlokat mappákba, megáll folyamatok, változtatni néhány kulcsok, stb.) Ennek következtében lehet inkompatibilitás "Hitman Pro, amely többmotoros cloud scanner."
      2) van egy nagy lehetőség az nem áll összhangban a modul a Comodo Defense +.
      3) Uninstall ThreatFire az hibás volt. Ebben az esetben tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázis, keresés a "Keresés" a Windows maradhattak fájlokat keres nyomait ThreatFire registry (Start - Run - itt írja: "regedit" - megjelenik egy ablak hat pozíciókat, és nézte helyzetben 2,3,4 " Szoftver "-" Microsoft ").

      • Alex20 - mondta

        Számos módja van, hogy ez okozhatja a problémát, hogy:
        1) elemzés alkalmazások és megosztja azokat az egész közösség hasonló eljárások által használt vírusirtó alapuló technológia "felhő", de az ő esetében ThreatFire "kifejezés egy másik alapelve (elfogja a program alapján a magatartásán létre bizonyos fontos rendszer fájlokat mappákba, megáll folyamatok, változtatni néhány kulcsok, stb.) Ennek következtében lehet inkompatibilitás "Hitman Pro, amely többmotoros cloud scanner."
        2) van egy nagy lehetőség az nem áll összhangban a modul a Comodo Defense +.
        3) Uninstall ThreatFire az hibás volt. Ebben az esetben tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázis, keresés a "Keresés" a Windows maradhattak fájlokat keres nyomait ThreatFire registry (Start - Run - itt írja: "regedit" - megjelenik egy ablak hat pozíciókat, és nézte helyzetben 2,3,4 " Szoftver "-" Microsoft ").  

        Ms Francis Találtam néhány marad registry.Am problema.Erau volt biztos benne, hogy teljesen eltávolítja, és nem néztem a registry.Acuma megy.

        • Francisc - mondta

          Ms Francis Találtam néhány marad registry.Am problema.Erau volt biztos benne, hogy teljesen eltávolítja, és nem néztem a registry.Acuma megy.  Idéz nekem

          Örömmel.

  17. Costi - mondta

    Köszönöm Francis!

    • Francisc - mondta

      Köszönöm Francis!  Idéz nekem

      Üdvözlöm. Ön megszabadultak a fertőzés?

      • Costi - mondta

        Üdvözlöm. Ön megszabadultak a fertőzés?  

        Remélem megszabadultam a vírus. Most már nem néz, mint egy rosszindulatú autorun, ha csatlakoztatja az USB stick.

        • Francisc - mondta

          Remélem megszabadultam a vírus. Most már nem néz, mint egy rosszindulatú autorun, ha csatlakoztatja az USB stick.  Idéz nekem

          A Panda USB Vaccine program használatát követően létrejön egy új, rejtett és védett autorun fájl, amelyet a vírusok nem képesek túl könnyen megfertőzni. Ellenkező esetben, ha a másik két programot futtatta és fertőtlenítette velük a rendszert, akkor nem okozhat problémát. De a nagyobb biztonság érdekében itt végezhet online vizsgálatot a "BitDefender Online Scanner" segítségével:
          „Hxxp: //www.bitdefender. hu / szkenner / online / free.html "

  18. florin - mondta

    IGEN telepített lam, és látom, hogy hatásos nem hiszem először.

  19. Adrian - mondta

    Használjon Linuxot ... Ubuntu, és nem lesz szüksége kémprogram-elhárítóra, antimalware-re, tűzfalra vagy víruskeresőre. Gondoljon csak ezekre a szoftverekre és arra, hogy hány erőforrást fog megenni !!! Szeretne egy olyan számítógépet, amelyen ennyi biztonsági szoftverrel nem tud mit kezdeni? Hagyja abba a játékot, mert szüksége van ThreatFire erőforrásokra, várja meg, amíg a tűzfal rendelkezik erőforrásokkal, stb. Nem igazán értem ezt. . Nos, nem kissé kínos ezt megtenni, tekintve, hogy pénzt adok egy operációs rendszernek? Nem kellene biztos benne lenni? Több százezret kell adnom a biztosításhoz? (azok számára, akik kereskedelmi víruskeresőt választanak) Csak gyűjtse össze az összes biztonsági szoftver által elfogyasztott összes erőforrást, és nézze meg, hogy mennyi RAM-ot fogyaszt csak a biztonsági szoftverek ... napi biztonság. Micsoda rendetlenség ... :)) A megoldás? UBUNTU LINUX VAGY LINUX MINT

    • Francisc - mondta

      Ubuntu Linux ... én nem lesz szükség semmilyen kémprogram-elhárító vagy antimalware vagy víruskereső tűzfal, és nem csak szerintem az összes szoftver mennyi erőforrás fog enni !!! Szeretnél egy számítógépre, hogy nem tudsz semmit a sok biztonsági szoftver? Nem játszani, hogy meg kell maradni, ThreatFire erőforrások és maradjanak, mint a tűzfal erőforrások, és így tovább. Én nem igazán értem ezt ... .imi hogy PC, hogy élvezze azt, hogy használja, de valójában veszít időt keres szoftver telepítése és a biztonsági, hanem élvezni kell ülni vele vak . Hát ez egy kicsit kínos, hogy nem, hogy mivel ez ad pénzt az operációs rendszer? Nem lenne biztonságos? Lehet meg kell adni százezrek ahogy biztonságos neki? (Mert aki választhat egy kereskedelmi víruskereső) Csak összegyűjti az összes erőforrás által felhasznált összes biztonsági szoftverek és látni, hogy mennyi RAM-fogyasztás áll csak biztonsági szoftver ... de deh ... ha a Windows, akkor ... akkor nincs más választása, Guinea napi biztonság. Cam szar ... :)) megoldás? LINUX Ubuntu vagy Linux Mint   Idéz nekem

      Igazad van. Érvényes ma ... "Hic et nunc" (fordításban "itt és most.) De lassan, lassan ...! Mi jön az utat! Itt egy friss példa: Adobe megjelent tegnap (12.06.2010) egy frissítést a Flash Player, hogy foglalkozzon a kritikus sérülékenységet fedezték fel a múlt héten. A biztonsági rés lehetővé tette a hozzáférést a számítógép távolról irányítani. Ez különösen fontos, mivel érinti a Windows, Mac és Linux egyaránt. Van még ... Nem?
      De hagyjuk. Nem akarom, hogy egy végtelen vita. Sajnálom beavatkozást. Én csak azt akartam, hogy ezt az állítást.

    • XP Professional - mondta

      hogy egészséges legyek, te és a linux… .xp, annak minden hibájával együtt, továbbra is a többség választása.

  20. Francisc - mondta

    Elfelejtettem megemlíteni valami fontosat! Nevezetesen, hogy ha a ThreatFire upateaza kérte oly sokszor és reboot. Ez egy akadálya, hiszen elég gyakran frissítik. Azt tanácsolom, hogy nem indul újra minden alkalommal, nem csinál semmit másképp, mint a PC-újraindítás, újraindítás, újra ...! Tehát egyfajta 1 újraindítás / 2 alkalommal egy nap, ha a PC 5 / 6 folyamatos órát naponta. Ha ön használ ez kevesebb (bezárni használata után 1 / 2 órát, és nyissa ki később), akkor nem kell újraindítani. Nyitva követte OK Computer szól frissítése ezt a programot.

    • Elfelejtettem megemlíteni valami fontosat! Nevezetesen, hogy ha a ThreatFire upateaza kérte oly sokszor és reboot. Ez egy akadálya, hiszen elég gyakran frissítik. Azt tanácsolom, hogy nem indul újra minden alkalommal, nem csinál semmit másképp, mint a PC-újraindítás, újraindítás, újra ...! Tehát egyfajta 1 újraindítás / 2 alkalommal egy nap, ha a PC 5 / 6 folyamatos órát naponta. Ha ön használ ez kevesebb (bezárni használata után 1 / 2 órát, és nyissa ki később), akkor nem kell újraindítani. Nyitva követte OK Computer szól frissítése ezt a programot.  

      Igen, de csak az új vírus definíciók frissítés vagy mi?

      • Francisc - mondta

        Igen, de csak az új vírus definíciók frissítés vagy mi?  Idéz nekem

        Igen van egy adatbázis. De az a fontos, hogy a ThreatFire folyamatosan új szabályok és viselkedési profilokat egyaránt érzékeli ismert malware és az ismeretlen.

        • Igen van egy adatbázis. De az a fontos, hogy a ThreatFire folyamatosan új szabályok és viselkedési profilokat egyaránt érzékeli ismert malware és az ismeretlen.  

          Aha, ez tere van dami id pólót szórakozz velem, ha van egy probléma, rendelni tőled!

          • Francisc - mondta

            Aha, ez tere van dami id pólót szórakozz velem, ha van egy probléma, rendelni tőled!  Idéz nekem

            Itt megtalálsz. Ha biztonsági kérdések (programokat, segédprogramokat, inkompatibilitás, fertőtlenítés, stb.) Post "Biztonság". Másokkal együtt már több megoldás, és sikerült megoldani a különböző problémákat.

          • Itt megtalálsz. Ha biztonsági kérdések (programokat, segédprogramokat, inkompatibilitás, fertőtlenítés, stb.) Post "Biztonság". Másokkal együtt már több megoldás, és sikerült megoldani a különböző problémákat.  

            BN, még egyszer köszönöm!

          • Aha, ez tere van dami id pólót szórakozz velem, ha van egy probléma, rendelni tőled!


            Ha a biztonsági kérdések használhatja adatbázisunkban, amely magában foglalja a sok oktató
            Ezek megtalálhatók a Biztonság lapon fel az otthon mellett.
            Írt ott probléma akkor is, ha tudsz segíteni valaki szakmai tanácsokkal, ne habozzon megtenni.
            Ott találsz sok hasznos megjegyzéseket.

  21. Adrian - mondta

    Igazad van. Érvényes ma ... "Hic et nunc" (fordításban "itt és most.) De lassan, lassan ...! Mi jön az utat! Itt egy friss példa: Adobe megjelent tegnap (12.06.2010) egy frissítést a Flash Player, hogy foglalkozzon a kritikus sérülékenységet fedezték fel a múlt héten. A biztonsági rés lehetővé tette a hozzáférést a számítógép távolról irányítani. Ez különösen fontos, mivel érinti a Windows, Mac és Linux egyaránt. Van még ... Nem?
    De hagyjuk. Nem akarom, hogy egy végtelen vita. Sajnálom beavatkozást. Én csak azt akartam, hogy ezt az állítást.  

    Rossz, a biztonsági rés volt a régi változat flaH 10.0.45, 10.01 változata van Linux és a Windows, így ki tudja, hogy lépést tarthasson a frissítéseket a Flash és a többi, de a probléma

    • Francisc - mondta

      Rossz, a biztonsági rés volt a régi változat 10.0.45 villant én 10.01 verzióját Linux és a Windows, így ki tudja, hogy lépést tarthasson a frissítésekről vaku, és a többi, de a probléma   Idéz nekem

      Nem rossz egyáltalán. A javítás megjelent verzió 10.1 11.12.2010 On. És igen, "aki tudja, hogy lépést tarthasson a frissítésekről vaku, és a többi már nem csak a probléma."

      • Adrian - mondta

        Nem rossz egyáltalán. A javítás megjelent verzió 10.1 11.12.2010 On. És igen, "aki tudja, hogy lépést tarthasson a frissítésekről vaku, és a többi már nem csak a probléma."  

        Szóval, mint mondtam, a biztonsági rés volt a korábbi flash verzió! Van flash 10.01 RC mennyit hagy sebezhetőség 10.01 és már flash tegnap vagy azelőtt tettem a frissítés a végleges 10.01

        • Francisc - mondta

          Szóval, mint mondtam, a biztonsági rés volt a korábbi flash verzió! Van flash 10.01 RC mennyit hagy sebezhetőség 10.01 és már flash tegnap vagy azelőtt tettem a frissítés a végleges 10.01  Idéz nekem

          Nem azt mondtam, hogy tévedtél, hanem azt, hogy nem tévedtem, azt mondtam, hogy a sérülékenységet a múlt héten fedezték fel, nem igazán említettem, hogy "az előző flash verzióban", és a "javítás" 10.1 verzióként jelent meg).
          És a verzió 10.1, és nem 10.01 (nem fontos számunkra vagy azok számára, akik tudják, de nem kell megzavarni azokat, akik végül nem tudják, és azt gondolni, hogy ez valami más - bármilyen fertőzés vagy valami trükk).

          • Jean - mondta

            Uraim,
            Frissítettem Flashplayer 10.1.53.64 de látom, hogy ha adok Teljes képernyő tutorial képernyő fehér. Tudna nekem segíteni?

  22. manu - mondta

    Helló srácok! Valamikor ezelőtt a vid.ro blogon olvastam az ott bemutatott megoldásról az avast és a Threat Fire kapcsán. Azt hittem, hogy rendben van, és telepítettem, és a Microsoft antivírusával együtt azt mondhatom, hogy jó munkát végez (olyan otthoni használatra, mint én). Nem volt problémám a legutóbbi vírussal a messengeren (a kettős kiterjesztésű), mindegyikről tájékoztat ha ez valami és Cristi szavai csak "jobb megelőzni, mint kezelni", csak a lustaság vagy más okok. Például a rendetlenségben keringő vírusról szóló cikket elküldtem a teljes ismerősöm listájának, akkor vegye észre, hogy 95% -uk megszerezte az új fertőzést. Hülye és ostoba misét olvas a világ, nem pedig valami igazán hasznos számára. Szeretném megköszönni az egymás elmagyarázásáért és a magyarázatokért tett erőfeszítéseket (szerintem sok türelemre van szüksége 😀) Minden jó srácot és sok sikert a jövőben! 🙂

    • Francisc - mondta

      Hi guys! Nemrég olvastam a blogot vid.ro a bemutatott megoldás ott Avast és Threat tűz. Azt hittem, hogy rendben van, és én telepített víruskereső a Microsoft lehet mondani, hogy nem jó (házi használatra számomra) nem volt probléma a legújabb vírus messenger (egy dupla kiterjesztés) Tudom, hogy minden Itt az ideje valami lu "Cristi" jobb, mint gyógyítani "csak a nagy lustaság, vagy más motive.De például cikket a vírus kering a rendetlenség, én elküldtem az összes barátom listán, mint Aztán észrevette, hogy 95%-uk szerzett új fertőzés. Inkább olvassa el a tömeget a világ buta és ostoba, mint bármi, ő igazán hasznos. Szeretnék köszönetet mondani az erőfeszítést, magyarázza egy másik, és hogy nekünk magyarázatot Mura torkolata (Azt hiszem, kell sok türelem) Minden jót fiúk és a munkahelyek számának növekedése a jövőben!   Idéz nekem

      Igen, ez az. Nagyon jó ingyenes kombináció a Microsoft Security Essentials (ha eredeti ablakokkal rendelkezik) + Threat Fire. És ha Windows 7 rendszert futtat, az operációs rendszerhez tartozó tűzfal elegendő. Ha nem, vagy valami mást szeretne, telepítheti az "Outpost Firewall 2009 Free" alkalmazást. Így ingyenes programokból álló védelmet kap, alacsony erőforrás-felhasználással és elegendő otthoni felhasználó számára.

  23. Calin - mondta

    Nagyon jó ez a szoftver nagyon tudom, hogy szuper jó

  24. ionika2001 - mondta

    Telepítettem kétszer bármiféle ThreatFire a különleges környezetben. Telepítettem a Windows 7 64 x és Avira.Premium.Security.Suite.10.0.0.536.Final.
    Miután minden egyes telepítés nem tudtam használni Daemon Tools Lite.
    Azt írta, hogy a ptr. használni ezt a programot (Daemon Tools Lite) kéne nem tudom, melyik verzió a Windows.
    Eltávolítása után Threat Fire a Daemon Tools Lite lehetővé vált.
    Kiléptem sajnálattal Threat tűz.

    • Francisc - mondta

      Telepítettem kétszer bármiféle ThreatFire a különleges környezetben. Telepítettem a Windows 7 64 x és Avira.Premium.Security.Suite.10.0.0.536.Final.Dupa egyes létesítmények nem tudta használni Daemon Tools lite.I azt írta, hogy a ptr. használni ezt a programot (Daemon Tools Lite) Nem tudom, hogy mit kell eltávolítani Windows.Dupa változata Threat Fire a Daemon Tools Lite vált posibila.Am kilépett sajnálom Threat tűz.  Idéz nekem

      Azonban nem volt szüksége. Segítségével Avira Premium Security Suite elég.
      Nem kell telepíteni a különböző programok, amelyek jók. Csak akkor, ha tényleg szükség van rájuk. Abban az esetben, ha nem kell ThreatFire.

  25. Flavius - mondta

    igen, ez egy nagyon jó program
    Ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy a biztonságos számítógép

  26. RED X - mondta

    Őszintén szólva az a véleményem, hogy vegye el ... ha így vesszük, aki nem akarja a víruskeresőt "javítani" a jobb védelem érdekében, ingyenes, okos, mit akar, több 10+ fokozat a bemutatóhoz

  27. gigi - mondta

    szuper az erőforrások fogyasztása, hogy úgy érzi, sem számítógép. a hatékonyság a jövőben még a jövő zenéje. amikor azt mondtam nekik, Krisztus a vállalatról chat PC Tools tűzfal a honlapon, hogy szinte minden szabad, és ugrottam a nyakát. Itt megerősítik, hogy szavaim már

  28. Zuzu - mondta

    Hello. Ha a Kaspersky Internet Security engedéllyel 2010 1 évben kell ThreatFire? Én 4gb 2.5 ram és GHz-es kétmagos processzor, és a számítógép még mindig jelentősen lassul ...

    • Francisc - mondta

      Hello. Ha a Kaspersky Internet Security engedéllyel 2010 1 évben kell ThreatFire? Én 4gb 2.5 ram és GHz-es kétmagos processzor, és a számítógép még mindig jelentősen lassul ...  Idéz nekem

      Nem, nem kell ThreatFire.

  29. axelluny - mondta

    Mr. Adrian linuxos rajongó vagyok, és csak egy dolog miatt tartom az ablakokat. Ez az a szoftver, amely a nyomtatóhoz szükséges, hogy világosabb legyen, bármi is legyen, megadom, hogy nekem van hp deskjet f4180 nyomtatóm, nem tudja, hogyan kell kinyomtatni az elülső oldalt. hogy még a open office sem jelölte meg ezt egyértelműen, és hogy a megfelelő funkcióval rendelkező szoftver megtalálására támaszkodik. Nem találtam meg. És mondhatom, hogy a számítógép egyáltalán nem indítja el a hűtőt, olyan kevés erőforrás azonnal fogyaszt és mozog.A 10.4 valóban nagy eredmény.
    Szeretnék még valamit hozzáadni ehhez az oktatóanyaghoz, nevezetesen azt, hogy a Threat Fire beárnyékolja a CIS4-et, nem beszélve arról, hogy minimalizálja azt, és csak a folyamatok 50% -át emészti fel, amit eddig a CIS4 hajtott végre. Tehát meghallgattam a "Francis" eltávolításához.
    Egyes kommentelők a "francisc" megjegyzéseihez linkelnek, bár én nagyon tájékozottnak találom őket, ezt az adminisztrátor elismerte.

    • Francisc - mondta

      Mr. Adrian rajongója Linux és Windows Várj csak egy lucru.Acesta nyilvánvalóan szükséges szoftver nyomtató ... bármi is az, mondom f4180 HP Deskjet nyomtató, nem tudja, hogyan kell nyomtatni azt mondja, hogy verso.Pe fórumok hogy nem Open Office egyértelműen kijelentette ezt, és arra számítok, az a tény, hogy puha, hogy megtalálja a funkció még nem rspectiva.Eu gasit.I többit azt mondhatom, hogy szinte az összes számítógép nem kapcsol hűvösebb, így kevés erőforrás fogyasztanak, és mozgassa instant.Inra 10.4 tényleg nagy realizare.As valamit hozzá ez a bemutató, vagyis a fenyegetés Tűz felülmúl CIS4 nem azt jelenti, hogy minimálisra csökkenti, és fogyasztása csupán 50%-folyamatok, a munka amitől CIS4.Asa mielőtt vettem a tanácsát, Mr. "Ferenc", a kommentátorok dezinstala.Anumiti kötni a megjegyzések "Ferenc", bár találom őket nagyon tájékozott, ezt az adminisztrátor ezt engedélyezte.  Idéz nekem

      Magas erőforrások felhasználása ThretFire telepített, valamint más biztonsági programokat, amelyek szerepelnek hasonló modulok (szerű funkciókat), azért van, mert bár mindkét ellenőrzi a folyamatokat. Ez megduplázza az erőforrások felhasználása. ThreatFire nem telepíti ALT Bitdefender, Kaspersky, Norton, Avira Premium és Premium Suite, stb CIS4 Ez általában ajánlott használható kiegészítéseként vírusmentes (ingyenes verzióját Avira, Avast!, AVG, MSE, PCTools stb.)

  30. Mihai - mondta

    Sooper. nem fogyaszt sok erőforrást, pc megy valamint telepítése előtt Threat tűz.

  31. ZOTANK - mondta

    Tudod, hogy a bemutató összehasonlító létesítmény engedéllyel windows xp windows xp Student Edition az egyik az, hogy ez olyan szabad, mint egy fizetett?

    • Zuzu - mondta

      Tudod, hogy a bemutató összehasonlító létesítmény engedéllyel windows xp windows xp Student Edition az egyik az, hogy ez olyan szabad, mint egy fizetett?  

      Nincs különbség. A diákkiadás diákoknak szól. Az USA-ban csak 15 dollárért vásárolják meg a windows xp diákkiadást, ha Ön diák. Mivel a "teljesítmény" az otthoni és a profi között van. Javíts ki, ha tévedek

  32. Dörgölőzik - mondta

    Csodálatos munkát rendszergazda és francisc.In egyéb híreket, ötleteket azt szeretném tudni, hogyan, ha elfog a TV tuner beépített monitor (samsung p2470hd), és ha igen, hol lehet többet? Nagyon köszönöm

  33. Katalin - mondta

    biatze kérem segítsen valamiben 🙂 ez a hiba néhány napja kétségbeesett => http://img2.pict.com/3e/ff/6f/3643080/0/screenshot2b29.png hogyan lehet tőle megszabadulni ... köszönheti hamu, ha segítesz !!! és sajnálom a megjegyzés, hogy nem kapcsolódik a tutorial http://img2.pict.com/fb/02/10/3648646/0/screenshot2b30.png si http://img2.pict.com/03/0b/5e/3648649/0/screenshot2b31.png ????

  34. Katalin - mondta

    biatze kérem segítsen valamiben 🙂 ez a hiba néhány napja kétségbeesett => http://img2.pict.com/3e/ff/6f/3643080/0/screenshot2b29.png hogyan lehet tőle megszabadulni ... köszönheti hamu, ha segítesz !!! és sajnálom a megjegyzés, hogy nem kapcsolódik a tutorial http://img2.pict.com/fb/02/10/3648646/0/screenshot2b30.png si http://img2.pict.com/03/0b/5e/3648649/0/screenshot2b31.png 🙂 🙂

  35. Mr. ADMIN a Bitdefender teljes securyty plusz Ashampoo win optimalizáló
    és mindkét funkciót tisztítás (tisztább, registry, ismétlődő, stb.)
    Amíg itt mindent, jó lenne, de van egy szabad Advanced + rendszer + Optimizer a honlapon, és talált regisrty.CINE 571 az elme? MY rendszer vagy a program ingyen?
    Tűz Threat PROGRAM talált semmit INFECTAT.Ce ajánlanak?

    • Francisc - mondta

      Mr. ADMIN a Bitdefender teljes securyty plusz Ashampoo win optimalizátorok mindkettő funkciót tisztítás (tisztább, registry, ismétlődő, stb.) Till itt mindent, jó lenne, de van egy ingyenes optimalizáló Advanced + rendszer + őket a honlapon, és megállapította, a 571 regisrty . WHO MIND? MY rendszer vagy a program ingyen? PROGRAM tűz fellobbanását talált semmit INFECTAT.Ce ajánlanak?  Idéz nekem

      Kezdje az „Advanced + System + Optimizer” eltávolításával. Ne használjon mindenféle tisztító / optimalizáló programot, maradjon az ismerős. Ezután tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázist az "Ashampoo win optimizer" segítségével, és nézze meg, hogyan viselkedik a rendszer. Ha nincsenek problémák, akkor rendben van.
      Sok szerencsét!

  36. Cristi M. - mondta

    Helló, meghatározva, hogy eszik erőforrások és szűrők teljes forgalom, beleértve játékot hívott. Hatékonyság Csökkenti FPS játékok (pl. Cstrike a 100fps elérhető 60fps, hogy a CPU i7 920)

    Ellenkező esetben a biztonsági szuper jó

    • Helló, meghatározva, hogy eszik erőforrások és szűrők teljes forgalom, beleértve játékot hívott. Hatékonyság Csökkenti FPS játékok (pl. Cstrike a 100fps elérhető 60fps, hogy a CPU i7 920)

      Ellenkező esetben a biztonság szuper jó :)De ez hátrányos.

      Én nem játszom pult található különböző szoftverek viselkedését, akkor jó, hogy jött, hogy a megjegyzés mezőbe, és azt mondják, hogy már észre, ahogy te.
      Ha biztos vagy benne, hogy egy adott szoftver biztonságos, és kapcsolatokat, hogy hozhat létre megbízható, akkor lehet, hogy egy kivételt, hogy átvizsgálja minden ThreatFire antivirus beleértve kínálja ezt a lehetőséget.

  37. Valyc - mondta

    Van Comodo Internet Security 3.14 (a Vezérlőpultot jelszóval aktiváltam, hogy ne jelenjenek meg több riasztás és ne települjenek újabb programok) és az Avira AntiVir Personal, mind magasan vannak; Még mindig a Malwarebytes 'Anti-Malware és a Hitman Pro programmal szkennelem. Minden ingyenes. Mi a véleményed ezekről a programokról, Cristi?

    • Francisc - mondta

      Az Cristi teszi Szabadidőmben válaszolni a párnát: Igen ez a kombinációja jó a biztonság. De miért nem hagyja abba a CIS 4 telepítése nélkül antivírus?
      Elnézést a közbelépésért, de még nem válaszolt. Így ….

  38. Thanks ptr mély raspuns.Tot Mills élő (akkor is, ha Veck), és úgy tűnt, szuper acronisul.Softul.

    • Francisc - mondta

      Thanks ptr mély raspuns.Tot Mills élő (akkor is, ha Veck), és úgy tűnt, szuper acronisul.Softul.  Idéz nekem

      Üdvözlöm. Azt tanácsolom, hogy ne töltse le a fül különböző karbantartási programok / tisztítás vagy a biztonság. Hagyja, hogy a többiek, hogy tesztelje. Rengeteg és szakemberek dolgoznak a laboratóriumi körülmények között (ez utóbbi értékelni tudja, hogy a szoftver jó-e vagy sem.) Különféle programok, mint a fent említett tönkreteheti az operációs rendszer (egyes esetekben és részei kemény). Így fogja vissza magát, programok már ismert és széles körben használt.
      BAFTA.

  39. Andrew - mondta

    hello,
    Tudom, hogy mit fogok mondani, a következő egy hozzászólás off topic, de közben egy tutorial Diskeeper? egy kiváló program, amely segít mérhetetlenül a zavartalan működését a számítógépen. több

  40. Vlad - mondta

    Nagyon érdekes bemutató. De lenne mit hozzáfűznöm. Az utóbbi időben a Windows valódi erőforrás-fogyasztó géppé vált. Ha meg akarja szerezni a számítógépét, és rendben van, akkor eredeti ablakokkal kell rendelkeznie. elég drága szerintem. Ez a Windows rengeteg erőforrást "eszik" meg. miután megvásárolta az ablakokat, meg kell tennie valamit, hogy megvédje magát: víruskereső! helytelen van szükséged valamilyen 3 programra, amelyek "megeszik", és ezekre: víruskereső, kémprogram-elhárító és rosszindulatú programok, valamint egy Threat Fire. Már 2 GB-tól mondjuk ram, 1-et megeszi a Windowsu (mintha! Honnan jön), kb. 20-50 MB víruskeresőt is fogyaszt (ezt írja a Feladatkezelőben, de a valóságban még többet igényel), kémprogram-elhárító és kártevő akar és szeretne egy 50-100 MB keretet ... és így meglepő módon elérte az 1,5 GB-os elfoglalt keretet. Mivel mindenki a netre akar menni, vegyünk egy böngészőt: a Firefox mindenki nagyon jól használja. Már szerintem 2gb tele van. mivel a windowsu bűnös, néhány hét múlva a regiszterei káposzta => egy program a regiszterek tisztítására, és így ördögi kör születik. Ezt a regényt azért írnám, hogy elmondjam mindenkinek, hogy ugyanúgy, mint bármely más víruskeresőnél, megtalálható egy ingyenes alternatíva (talán jobb, mint a fizetős), így megtalálhatja a Windows rendszeren is. Adrian bemutatta nekünk az Ubuntut, egy operációs rendszert (Linux disztribúció), amely több mint elegendő egy rendes felhasználó számára. Kipróbáltam ezt az ubuntut és 3-4 hét alatt megszerettem ... miért? mert ingyenes, az operációs rendszer (RAM) átlagos RAM-fogyasztása nem ugrik meg 200 MB-ot, NEM igényel víruskeresőt, mert nincsenek vírusok (még), a Firefox és más böngészők MŰKÖDIK (kivéve a Safarit, mivel a kommunisták Apple-től készítik) , SZÁZ alternatív programmal rendelkezik a Windows programjaival szemben, és ez szintén nagyon egyszerűen használható. Remekül működik játékokon, programokon és egyebeken. NEM MŰKÖDIK: A Yahoo Messenger [van az IM-hez (azonnali üzenetküldéshez) pidgin, amely nem megy hozzá, a hívások (video és audio); Photoshop (GIMP létezik ilyesmire ... Adriannak van oktatóprogramja ilyesmiről); Garena & Xfire (a többjátékosok tudják, hogy mik ők);

    Írtam ezeket a sorokat, mert van egy kicsit vékonyabb PC: 1,5ghz / 512mb FX5200 RAM és a videokártya, és látom, hogy nagyon nehéz működtetni egy XP (ha figyelembe vesszük az összes védelmi programok). Könnyen fut Ubuntu zár nélkül-u PC állvány nélkül óvatosan, mint én képes megfertőzni bármely webhely vásárlása nélkül a számítógép minden MAXIM 2 évben. Az én véleményem: Próbáljon ki valami mást, ami nem csupán azt a média piacon nyakát. Windowsu vásárolható letöltött ubuntu. Nem sokan tudják, de néhány üzlet a piacon kínál az új számítógépek linux operációs rendszer, természetesen azt mondják, hogy jobb, mint a Windows, mert az ablakok a polcon, és a legjobb esetben néhány millió.

    Sok az elolvasta a regény!

    • Linux lefordították román. dan kezdetnek nem telepíthető HDD, munka live CD Linux disztribúció, néhány nap, hogy megtanulják, hogyan lehet majd telepíteni a HDD, hogy emlékezzen!, munka live CD nem befolyásolja az operációs rendszer windowz úgynevezett sikert.

      OK. Mit CD él, és ahol meg tudom csinálni ezt descarca.Cu bootolható CD Linux Windous?
      Talán a kérdések ideje, de hidd el semmit sem tudok róla, és azt mondtam, szeretnék tanulni.

      Várjon néhány magyarázatot, mentséget késleltetheti, de nem voltam a városban.

      Köszönöm. DAN

  41. Gansso - mondta

    minőség…

    • Mircea2301 - mondta

      Vlad gratulálok post!, Akkor lőtt nagyon jól meg véleményét, akiket érdekel, és nézd meg a következő címen: egy címet, hogy az autót akar tanulni linux és lefordították román. dan az elején nem kell telepíteni a HDD, a munka linux live CD disztribúció, néhány nap, hogy megtanulják, hogyan lehet majd telepíteni a HDD, ne feledje!, dolgozó live CD-t nem befolyásolja az operációs rendszer windowz úgynevezett sikert.

  42. Anekdotikus bemutató szép, de néhány, mint én, nem is tudom, mit kell telepíteni nceapa a macar.Recunosc hogy úgy tűnik, egyszerű, de sokan egyszerűen milyen trimitemi stiu.Daca néhány utasítást, hogy hogyan és mit kell csinálni (mint például a a kezdő), azt szeretnénk, hogy legalább egyszer az nehéz.
    Köszönöm.

  43. Razvan - mondta

    hello, Van egy kérdésem, ha van egy biztonsági csomag (Nod Smart Security 32 4) megy ez a megoldás? PS I love az oktató: _)

  44. Razvan - mondta

    Szia, Nos, és ha van egy biztonsági csomag csomópont 32 4 Smart Security, menjen vele?

    • Francisc - mondta

      Működik, de nincs értelme. Az Eset Smart Security 4 szinte mindent tartalmaz, amelyre szükség van a számítógép védelméhez. Nincs értelme mást telepíteni. Ha akarja, a nagyobb biztonság érdekében online szkennelhet. A "Biztonság" területen feltettük azokat a címeket, amelyeken online szkennelhet.

  45. Jean - mondta

    Valaki hozta fel a verset Adobe Flashplayer. 10.1. Miután frissítés 10.1.53.64 észre, hogy a bemutató Teljes képernyő lehetőséget ad nekem egy fehér képernyő. Hol lehet a baj?

  46. Mihai - mondta

    Nekem is van egy nagyon furcsa hangproblémám.-vírustól lehetséges? miközben bspayerrel néztem egy filmet, a hang elhallgatott. (a winampon sem működött) újraindítottam, és még mindig nem működött. Bementem a hangerő-szabályozásba, és láttam, hogy a hullám hangja minimálisra csökkent. ha működne. a probléma az, hogy a film nézése közben önmagában összezsugorodik, és néha hallja, hogyan nyit meg egy mappát, ez a hang (kattanás), még akkor is, ha nem állítok be hangot az ablakokban lévőknek. aztán egy ponton, amikor bekapcsoltam a pc-t, majd a winamp-nál újraindult. Egy másik furcsa dolog az volt, hogy elakadt a bejelentkezési képen, újraindítottam, majd megmutatja, hogy a felhasználónál megvan a jelszó és akkor ment. ha winmp-en hallgatok zenét, akkor rendben van..nem csökkenti

    valamilyen tanácsot?, hogy a vírus? amikor jöttem előre, hogy PC-s Internet Exporer kérdezni, ha én hagyja meg az alapértelmezett, azt használja króm és az a tény, hogy a Windows volt egy rendszerhiba, küldeni vagy don dolog, t send.am megpróbálta megállítani és nettó (Azt hittem, valaki egy vicc, és én vándorol a távoli PC-program, vagy valami ilyesmi)
    Van Windows XP sp2 és az illesztőprogram az alaplapon realtek. És amikor írok, hallom ezt a hangot ... miért?! (Megpróbáltam egymás után megnyomni az egyes gombokat, de most nem)

    Kipróbáltam egy másik lehetőséget: open winamp -> Ctrl + P -> Plugins -> output -> 1. nullsoft wave: a hangerő szabályozása ellenőrizhető

    2. nullsoft irányított hang kimenet: a Másiknál ​​nézze meg, hogy be van-e jelölve. A Plugins -> Output menüpontban módosíthatja a beállításokat.

    de semmi

    • Francisc - mondta

      Lehet, hogy több oka: szoftver hiba, hardver és vagy fertőzés.
      1) Kezdetnek töltse le és futtassa a Dr.WEB CureIt! 6.00.2 [18.06.2010] - van egy video bemutató itt a webhelyen, ahol megtudhatja, hogyan kell használni ezt a segédprogramot (írja be a segédprogram nevét a képernyő jobb felső sarkában lévő kis ablakba, és kattintson a "Keresés" gombra.) A beolvasás leválasztott hálózattal történik, és az antivírus aktív védelme leáll.

    • 2) Ezután szkennelje le a Malwarebytes 'Anti-Malware "programot. Az alábbiak szerint járjon el:
      Használat Malwarebytes'Anti-Malware:
      - mentésre kerül az asztalon
      - telepíti
      - a telepítés végén ellenőrizze a következőket: Frissítse a Malwarebytes 'Anti-Malware és indítsa el a Malwarebytes' Anti-Malware programot. Ezután nyomja meg a Befejezés gombot
      - a program elindítása után kattintson a Frissítés fülre, majd a Frissítések keresése gombra kattintva ellenőrizze, hogy a letöltött definíciók az utolsó-e
      - kattintson a Szkenner fülre, válassza a Teljes szkennelés végrehajtása lehetőséget, majd kattintson a Szkennelés gombra
      - a vizsgálat végén nyomja meg az OK gombot, majd az Eredmények megjelenítése lehetőséget
      - mindent ellenőrizni kell az észlelési listából, majd kattintson a Kiválasztott eltávolítása gombra
      - a végén megnyílik egy fájl a Jegyzettömbben a beolvasási eredményekkel, ahol láthatja, hogy mit tett ez a segédprogram
      - minden törölt megtalálható a karanténban

    • Francisc - mondta

      3) majd töltse le és futtassa Panda USB Vaccine
      - mentésre kerül az asztalon
      - nyomja meg a program futtatása után: Védje be a számítógépet, majd oltsa be az USB-t
      - ha több pendrive / kártyája / MP3-lejátszója van, ismételje meg az oltási műveletet mindegyiknél

    • Mihai beírja a "Comments" - kattintson a "Comments" gombra a képernyő jobb felső sarkában. Ott olvashatja el a teljes válaszaimat. Nem tudom, miért törölték az 1. és a 3. választ.

  47. Mihai - mondta

    Nekem is problémám volt .... Látom, hogy a megjegyzésemet törölték 🙁

    • Francisc - mondta

      Ez egy technikai probléma. Emiatt, és a válaszokat meg máshol.
      Ha nincs scan (vagyis nem az a fertőzés a probléma be), sem a letelepedési BSPlayer helyben (azaz nem hiba, mert a program nem), nem old meg semmit, akkor újra a hang vezérlő.

    • Francisc - mondta

      Ez egy technikai probléma. Emiatt, és a választ meg sem aiurea.__Daca szkennelés (vagyis nem az a fertőzés a probléma be), sem a letelepedési BSPlayer a (azaz nem hiba, mert a program nem), nem old meg semmit, akkor újra meghajtók A sunet.__

  48. Francisc - mondta

    3) Végül letölteni és futtatni Panda USB Vaccine 1.0.1.4
    Folytassa, mint ez:
    - mentésre kerül az asztalon
    - nyomja meg a program futtatása után: Védje be a számítógépet, majd oltsa be az USB-t
    - ha több pendrive / kártyája / MP3-lejátszója van, ismételje meg az oltási műveletet mindegyiknél

  49. Francisc - mondta

    Mihai, írja be a "Megjegyzések" szót - a jobb felső sarokban kattintson a "Megjegyzések" gombra. Itt megtalálja az összes választ. Nem tudom miért, de az 1. és a 3. választ törölték innen, de ott megjelennek.
    Miután ezzel a vizsgálatokat, és ha nem old meg semmit, akkor újra a VLC.

  50. Francisc - mondta

    Michael
    Technikai problémák is, ezért azt tegye újra. Ha ez látható kétszer
    Ha nincs scan (vagyis nem az a fertőzés a probléma be), sem a letelepedési BSPlayer helyben (azaz nem hiba, mert a program nem), nem old meg semmit, akkor újra a hang vezérlő.

  51. Francisc - mondta

    Michael
    Alkalmazott egyszer. Ha ez még mindig nem volt ott
    Ha nincs scan (vagyis nem az a fertőzés a probléma be), sem a letelepedési BSPlayer helyben (azaz nem hiba, mert a program nem), nem old meg semmit, akkor újra a hang vezérlő.

  52. Francisc - mondta

    Próbálja meg újra a választ Michael
    Még egyszer jelentkezem. Ha még nem jelenik meg, akkor…

    Ha nincs scan (vagyis nem az a fertőzés a probléma be), sem a letelepedési BSPlayer helyben (azaz nem hiba, mert a program nem), nem old meg semmit, akkor újra a hang vezérlő.

  53. Francisc - mondta

    Mihai
    Ismétlem a szkenneléseket azokkal a programokkal, amelyeket megmutattam, és megnézem, mi van megoldva. Sorrendben: Dr.Web CureIT, Malwarebytes'Anti'Malware, Panda USB Vaccine (a Panda segédprogram nem feltétlenül a trójai program számára készült, de nagyon jó beoltani vele a PC-t és a Sticks-t is, CD / DVD-urille stb.). Tartsa tiszteletben a szkennelési módszereket is: leválasztott hálózattal kikapcsolta a víruskereső pajzsot, ha ez nem oldódik meg, bár nem hiszem, először folytassa a vizsgálatokat az "Sfe Mod" -ban, és ha ez sem oldódik meg, akkor valami másra gondolunk.

  54. Francisc - mondta

    Michael
    A megjegyzések nem jelennek meg újra ... ... Ismétlem:
    Ismétlem a szkenneléseket azokkal a programokkal, amelyeket megmutattam, és megnézem, mi van megoldva. Sorrendben: Dr.Web CureIT, Malwarebytes'Anti'Malware, Panda USB Vaccine (a Panda segédprogram nem feltétlenül a trójai program számára készült, de nagyon jó beoltani vele a PC-t és a Sticks-t is, CD / DVD-urille stb.). Tartsa tiszteletben a szkennelési módszereket is: leválasztott hálózattal kikapcsolta a víruskereső pajzsot, ha ez nem oldódik meg, bár nem hiszem, először folytassa a vizsgálatokat az "Sfe Mod" -ban, és ha ez sem oldódik meg, akkor valami másra gondolunk.

  55. Alex - mondta

    Ez egy jó biztonsági megoldás: avast5 ingyenes windows7 tűzfal, anti-spyware Avast?

  56. tréfacsináló - mondta

    Srácok, nem tudom, fog menni Avira és a ZoneAlarm települ nem ütközik egymással?

    • Adrian - mondta

      tréfacsináló: Srácok, nem tudom, fog menni Avira és a ZoneAlarm települ nem ütközik egymással?  

      Kértem, hogy tegye a biztonsági doboz, vagy nem érdekli a mi igények, de mégis azt állítják, hogy válaszolni? Ok, akkor ... tud valaki válaszolni astepata ... segíteni fog. És még egy dolog. tudni, hogy bárhol is tegye ... ez az első vagy az utolsó bemutató látni őket! Nem gondolod, hogy valahogy a legutóbbi hozzászólások, és off-topic ... mint te mainainte, kapsz választ hamarosan!

      • tréfacsináló - mondta

        Adrian:
        Kértem, hogy tegye a biztonsági doboz, vagy nem érdekli a mi igények, de mégis azt állítják, hogy válaszolni? Ok, akkor ... tud valaki válaszolni astepata ... segíteni fog. És még egy dolog. tudni, hogy bárhol is tegye ... ez az első vagy az utolsó bemutató látni őket! Nem gondolod, hogy valahogy a legutóbbi hozzászólások, és off-topic ... mint te mainainte, kapsz választ hamarosan!  

        Scuzatima, de most nus biztonsági dobozban? De köszönöm sfat.Imi bocsánatot kódolt.

        • Adrian - mondta

          tréfacsináló:
          Scuzatima, de most nus biztonsági dobozban? De köszönöm sfat.Imi bocsánatot kódolt.  

          a Biztonság szakasz olyan, amilyennek az oldal tetején, a fekete szegélyen mondtam, a Home után megvan a Biztonság rész, kattintson a Biztonság gombra, és odaér. wow milyen nehéz volt ... Ott az utolsó megjegyzés az enyém, és válaszoltam neked.

  57. Tinel - mondta

    Kérdésem lenne ... Az első vizsgálat (összetevők) után telepítettem egy fenyegetést, ami azt mondja nekem, hogy nincs vírusirtóm! AV-m van. Avast, akár napi 2-3 alkalommal is frissül, szerinted problémát jelentene a rendszeremben? Az Outpost telepítése és beállítása után elvégeztem egy szivárgási tesztet, és a teljes teszt után a tfire-lel nem tudtam leállítani a tesztszöveget, nem talált semmit .. Megemlítem, hogy számomra a net-sáv néha 2-3 kb-ig zsugorodik ... ha javítást adok, azt mondja nekem, hogy nem tudja "kitisztítani a netbt-t". Lesz "vendége"?

    • Francisc - mondta

      Tinel: Van egy tűz fellobbanását kérdések ... Én telepítése után az első vizsgálat (komponensek) azt mondja, hogy én vírusölő! Én av. Avast frissíti még a 2 3-szer egy nap mit gondol lenne a probléma az én-rendszer? Telepítése után és beállítása az Outpost, én Leaktest és nem tudta abbahagyni ... a keresés után a minta szöveg teljes tfire, nem talált semmit .. megemlítem, hogy a zenekar néha zsugorodik a nettó-2 3 kb ... Javítás azt mondja, ha nem tudom, a klíring NetBT. "Oi kell, hogy bármilyen, a látogatók"?  Idéz nekem

      1) Ha jól tudom, van Outpost tűzfal (ingyenes?) + Avast (5. verzió? És ingyenes?). Véleményem szerint túl sok. Előfordulhat inkompatibilitás. HIP-eket tartalmaz a tűzfal, van "viselkedés" módja az Avast-nál, és a ThreatFire is ellenőrzi a viselkedést. Ezek a modulok nagyjából ugyanúgy "turkálnak" majdnem egyszerre.
      2) használata:
      - Windows tűzfal + Avast + ThreatFire
      vagy
      - Előőrs tűzfal + Avast
      3) Kezdetnek, akkor beolvasás, hogy ellenőrizze online itt:
      "Http://www.bitdefender.ro/scanner/online/free.html"

  58. Tinel - mondta

    A szivárgáspróba tesztjeit avast5-gyel (hálózati pajzs letiltva.) + Előőrs = sikertelen teszt és avast (n pajzs aktív) + tfire + win.firewall = teszt sikertelen A Malwarebytes és a DR Cure it keresése nem mutatott semmi gyanúsat , akkor miért mondja a Tfire nekem, hogy nincs víruskeresőm? Az online kereséssel nehezebb, hogy eltávolítottam az IE fájlt a WIN-ről. , és amikor a net eléri a 2kb-t ... mindenképpen, köszönöm válaszolj!

    • Francisc - mondta

      Tinel: Leaktest tesztek tettem a avast5 (hálózati pajzs kikapcsolása.) + = Sikertelen teszt előőrs és avast (n aktív árnyékolás) + + win.firewall tfire = sikertelen és DR vizsgálat a Malwarebytes gyógyítani, akkor meg semmi gyanús, hogy miért Tfire azt mondja, hogy én a víruskereső? With scanatul online nehezebb, én eltávolította azaz a WIN. És amikor netul elérése 2kb ... különben is, köszönöm. válaszol!  Idéz nekem

      Megváltoztattam az Ön által leírt helyzetet: Windows XP SP3 (512 MB, 40 Gb, 1,6 GHz processzor) - Avast! 5 + ThreatFire + Windows tűzfal XP SP3. Megcsináltam a „Szivárgás tesztet - a PC Flank és a GRC com programokat. Nem találkoztam semmilyen problémával. 24 óra múlva Avast! + A Windows tűzfal XPSP3 + A Threat Fire kiválóan viselkedett. Különféle rosszindulatúnak ítélt oldalakra léptem be, elvégeztem a teszteket: "Szivárgás teszt" (PcFlank és GRC), tűzfal teszteket (PCFlank, GRC, ... hackerwatch ..., matousec), eicar teszteket vírusirtókra, teszteket az archívumból származó 57863 rosszindulatú programra. Az eredmény pozitív volt. Semmi sem volt letiltva. A fertőzött tényezőkre adott reakció normális volt normál beállítások és frissítések mellett.
      Tehát a kombináció nem lehet hibáztatni, de néhány probléma conmpatibilitate / Setup / Configuration tőled.
      Sok szerencsét!

  59. Francisc - mondta

    A "tinel"
    Látom, hogy a válasz nem jelent meg. Folytatás.

    A) Nem lényeges, hogy letiltotta az Avast! 5 "Network Shield" modult. Nem mintha reagálna a "Szivárgás teszt" -re, hanem az "Out Protection" modulra (HIPS) (és ha van ThreatFire-je, akkor reagál, az Avastnak nincs munkája).
    A problémák akkor leírt okozta hibát, és nem fertőzés (két vizsgálat eredményei bizonyítják kiváló segédprogram).
    Lehet, hogy inkompatibilitás áll fenn az Avast! 5 ("Behavior Shield" modul) és a ThreatFire között. Nem mindig jelenik meg, de elég sok eset van. Vagy a ThreatFire telepítő készlet sérült. Vagy hiba történt a telepítés során egyes programok vagy rendszerbeállítások miatt. Az adott körülmények között nincs módom tudni.

    B) Vélemények / javaslatok:
    1) Először is, a "Szivárgás teszt" egy általános teszt, amelyen bármelyik tűzfal átmegy (ugyanaz, mint az eicar antivírus tesztek esetében). Ez mindenképpen hiba a te esetedben.
    2) Én uninstall / újra a víruskereső és tűzfal (vagy ThreatFire a másik). Visszaszerelése előtt tiszta jegyzék CCleaner vagy milyen programot a PC is.
    3) Az, hogy a telepítés, akkor víruskereső tűzfal (vagy a második esetben: vírusirtó, majd ThreatFire).
    3) Ezt követően ismételje meg a "Szivárgásteszt" -et.

  60. Tinel - mondta

    Köszönöm Francisc, hogy megpróbált segíteni nekem! Volt néhány pb. a hálóval (ami általában remekül működik) és próbáltam megnézni, ha nem pb. tőlem származnak .. (a szalag 1-2 kb / s-ra csökkent), ami után visszatért (nehezen!) a normális szintre; Telepítettem az Outpostfree-t, legyen, mert nem volt pb-m. számítással eddig ... az ellenkezőjét teszteltem, és a szivárgáspróba sikeres volt ... most van az avast5 és a Tfire + Win tűzfalam, és ez már nem működött! (mindkettőben leállítottam a Tfire-t; és a GRC és a Pcflank is) megállítottam a hálózati pajzsot konfliktusba kerülhet az előőrssel (vagy különösen a ZAlarmmal), és egyébként is teszteltem őket ... hiába! Most rendben van, pb. nem tőlem származott!

    • Francisc - mondta

      Tinel: Köszönöm Francis, hogy megpróbálta segíteni! Volt néhány pb. A netul (ami általában megy csodálatosan), és megpróbálta, hogy ha esetleg pb. van tőlem .. (alsó sáv az 1-2kbps), majd vissza (greu!) a normál telepítettem Outpostfree, hogy legyen, mint nekem pb. A Calc. eddig .. kipróbáltam opost és Leaktest telt el ... most avast5 és Tfire + Win tűzfal, és soha nem ment! (az off-site Tfire egyaránt, és a GRC és Pcflank) Network Shield of avast abbahagytam cica ütközhetnek Outpost (vagy ZAlarm többnyire), és én már tesztelt, így ... semmi! Most már minden rendben, pb. Nem tőlem szerencsét!  Idéz nekem

      OK. Nekem van beiktatott, mint mondtam az előző megjegyzés, mindent, amit kellett. Nem ütközni bproblema helyzetekben fent leírtak szerint. Ez az előnye a hívó itt, és nem értem. Amikor adok választ gyakorlati problémák bemutatta próbára feltételek és megoldást kínál. Végre. Jó, hogy megoldódott.

  61. ronad2010 - mondta

    megy telepíteni a programot, hogy el kell távolítani avastu Tűz fenyegetés? vagy menjen telepíti?

    • Adrian - mondta

      ronad2010: Menni telepíteni a programot, hogy el kell távolítani avastu Tűz fenyegetés? vagy menjen telepíti?  

      Nem kap valami román? Vessen egy pillantást fej-farok bemutató futtatása nélkül. Világossá tették, hogy el kell távolítani az ThreatFire AntiVirus, ha szeretné használni, vagy te inkább arrogáns olyan 2 füle?

  62. ronad2010 - mondta

    sajnálom .. Olvastam, de nem mondtam neki dak nik avastu kell távolítani, akár nem! ms azt mondta Miai

  63. és használja a sok torrent fájl nagyban segíti a kettős személyiség. Nagyon köszönöm! hogy hasznos útmutatók PC

  64. Nem tudom, mi a baj, de nem találom vírusirtó, volt az első Outpost Firewall + Avast Free, és nem találtam olyan tűzfal vagy víruskereső. Azt hittem, majd távolítsa el Outpost, és kapcsolja be a Windows tűzfal. Én így ezúttal tüzet treath észlelt víruskereső tűzfal, de igazságos. a probléma a kompatibilitás a treath vezetékek és avast ingyenes? Előre is köszönöm!

  65. Felyx - mondta

    Hát telepített TheratFire és Maicrosoft értékpapírosítás esszenciális és annyira hiányzik anti ivartalanítás CEMI? Kérjük, Sami azt mondják, hogy a közelmúltban volt egy vírus, és a rootkitek év rendszer nem tudja, hogy a pc-AMI hiányzik valami?

  66. Felyx - mondta

    De évről évre Windows XP Windows AntiSpyware 7 van Windows Defender

  67. Lucius - mondta

    tűz veszélye már nem elérhető a honlapon ptr letöltés PC Tools

Speak Your Mind

*